Un produs Blogger.

marți, iunie 29, 2021

Adresele din București ale Caselor de Pensii Sectoriale

16 comments


Art.3

 (1) Casele de pensii sectoriale au sediul în municipiul Bucureşti, după cum urmează:

a) Casa de pensii sectorială a Ministerului Apărării Naţionale - str. Drumul Taberei nr. 7F, sectorul 6;b) Casa de pensii sectorială a Ministerului Afacerilor Interne - str. George Georgescu nr. 3, sectorul 4;c) Casa de pensii sectorială a Serviciului Român de Informaţii - str. Piaţa Amzei nr. 4, sectorul 1.

16 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Meapene si-a schimat adresele, dar nu si năravurile si apucaturile cu praduielile si abuzurile! Sa-i schimbe naibii pe clocari si șăfa lor d'hamor cu dor in dealul cucuietelor, apoi lucrători silitori in dauna brostăcarilor, sa schimbe rosiorii, jienii si alte hiene de praduiala si sminteala care ne-au bagatara cu mafiile lor in boala si pe altii, fara nici un fel de alea sfinte, in morminte! Sa-l schimbe pe mousiu monstru Sinistru, carele e doar un ilustru puturos si amator de ros la dihaiul os, sa linga tot ce-i carnos si gustos, dupa care se ascunde fromocs la racoarea coertului din sicriul catafalcului sa traga la aghoase bășânoase, multumit ca ne-a adus penziile brotacare la starea cu lâncezeala, dupa o rupere la oase sa li se faca pomenile cu pomeniri si parastase, fiind răposate si uitate, doar lui si clocarilor facandu-li-se dreptate, mai ales cu acea jegoasă 1000 de parale bune de inmormantare si spre rusinea domniei sale! Hadale, hadale, la ceanga parpale ca de pensiile brotacare praful s-a ales, si voua va harde de schimbat la misto hadress pentru calea de hacces sa avem in plos incă un stress? Bleafturile șî toate capeastrele pe hadresele voastre, sa va tână zavorați acolo dejaba ca la Hotealul Jâlava cu brocuraturile verificandu-va penal IAS-urile, asa cum le cercetau melețienii pe vremuri la toate tractoarele sa infunde covrigarii bulăurile!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ce repede se dau Hordonanțe pentru rupt clanțe la orice fleac, stiindu-se ca fleacul este dinstanța cea mai scurta de la o gaură la o bortă, ambele hâde, urate si ude, dar n-ar da ei pentru a se face dreptate in ceva aparte! Nu putea pur si simplu sa se faca o comunicare publică in aceasta situatie nedificila si practica, decat sa puna in miscare o coalitie de governare, care are atributii cu catare activa in ce priveste activitatea parlamentar blagoslovit legislativa? Daca se schimba hadresa closetului din Gara de Nord, anunta intregul norod cu mare prestanta printr-o Hordonață de Urgeanță?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Boamba boambelor din țara politicienilor din regnul babuinilor: CCR a consfintit ca Renate Weber va ramane in continuare ca Advocat al Boborului SI IN SLUJBA ROMANIEI SI ROMANILOR! Bravo, Curte Constitutionala, ca ai ramas pe ultima baricada pentru ca DEREPTATEA SA NU CADĂ!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Yeees, cu parlafes good bless, abia astept finalizarea morțiunii de centura pe o stare foarte bună sa-l aud pe Plavan răgand, ca din gură dă bovină: ,,PEEE SEEE DEEE, PEE SEEE DEEE'' ca i s-au ruinat prea repede căcărezele lăbărale, cazand in al prăpastiei hău tot ,,govărnul mău!'' Cand ar face, fâsss, m-aș găga pe mine de râs! Doamne, ascultă si ajută!

Leon spunea...

,,...Curtea a constatat că, întrucât actul de revocare este neconstituțional, acesta încetează să mai producă efecte juridice. Prin urmare, în temeiul art.147 alin.(4) din Constituție, care consacră caracterul general obligatoriu și efectele pentru viitor ale deciziilor Curții Constituționale, Curtea menționează că, de la data publicării deciziei sale în Monitorul Oficial al României, doamna Renate Weber își reia calitatea de Avocat al Poporului, urmând a-și exercita mandatul constituțional pentru care a fost numită prin Hotărârea Parlamentului României nr.18/2019, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.524 din 26 iunie 2019.,,

Mihai spunea...

Un fel de ajutor reciproc intre cei cu pensii cu adevărat speciale si care fac parte din lumea bună ( exclus militari și popor).
Renate stie drept cu carul numai ca nu prea stie prea multe despre popor.
Si cat timp acest " Avocat al poporului" o sa fie numit politic poporul este fara avocat.
La fel si cu asa zisa CCR.

Huhu Rezea spunea...

Mentalitate care puuute a băsism.
Ce ai vrea tu, străine, ca aceste 2 instituții să fie preșul guvernanților!
Deschideți ferestrele că pute!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dar, Plavanul, care este obligat sa tina frana, fraiele si hamul pe tot neamul si politicul, se implica-n governare, calcand in chicioare lejile si hotararile Curtii Constitutionale, declarand imediat ca este foarte șucăsuparat, si acum cauta noi metode de destituire si umilire, ca madam Weber, chiar de-i este neam din grupul allegman, nu-i sta lui in garleaja si-n firea de plavan, ca-i blonda si nu bronetă, ca a lui mare iubire lunatecă, si nu stie sa praduiasca casoaie cu ilegalitati, cum iubirea vitii lui a facut-o in numeroase dăți!

Iulian Mareș spunea...

Pute a kkat...
Ce RoboCap și Drogatu au dat examen pe functie?
...pai când nu înțelegi nici din a 3-a citire Constituția ce dracu ar mai fi de spus?
Da-ne bă ăia 360.000 de €, insusiti ilegal, inapoi ca să mărim alocațiile copiilor rămași în tara măcar, dacă nu și ai celor dați spre adopții străine...

monteoru spunea...

Huhule politicul ca unui veritabil basist iti intuneca mintea.Da un exemplu de un avocat al poporului cu adevarat al poporului.Baba ca si predecesorii ei nu a facut nimic pentru popor.Cu ea sau fara ea tot un drac.
Idem si CCR.Gresesc.CCR a facut numai pentru gusile ei.
Tu cu toate ca te declari antibasist esti un veritabil basist.Refuzi cu obstinatie sa vezi realitatea.
Exceptand cei pensionati de curand toti pensionarii militari au fost batjocoriti de fostii si actualii guvernanti.Tot timpul ne-au mintit si noi am acceptat constienti fiind ca suntem luati de prosti.
Durerea cea mai mare este ca ne dau la giole fostii nostri elevi si subordonati.
Ma doare in prastie de cine e la guvernare stiind ca nu va misca nimic pentru mine.Nu am nici o asteptare dela nici un partid.
Suntem la distanta de ani lumina de alte tari.
Spre stiinta.Spania.Exista al 13-lea si al 14-salariu atat la bugetari cat si la privat,exista a 13-a pensie,somerul este despagubit de patron prin lege.Sunt multe alte lucruri prin care statul isi exprima grija fata de individ.
Prosti cu varf am fost cand am acceptat statutul cadrela militare din 1995 si prosti sunt cei de acum care accepta pe cel care se preconizeaza.

Huhu Rezea spunea...

Bezna politică este în căpuțul d-tale de băsist.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Basistii sunt la putoare in governare, de ce nu da al 13 lea mancâr la salarii, daca tot o ardem asa tare?

M spunea...

Băsismul reprezintă una dintre cele mai infecte doctrine politice. 😁 Luptă pentru locul 1 cu USR-rezist.

CCR a avut azi o tresărire națională. Când decizia este atât de clară doar niște spălați pe creier pot să o conteste.

Avocatul Poporului R. Weber nu a este o prietenă a militarilor. Vă reamintesc că nu e suficient să ai dreptate trebuie să și convingi că ai dreptate. Aici noi stăm tare prost!
În plus e un întreg aparat tehnic. Nu cred că R.W. personal face toate documentările și ia toate deciziile.

Vrăjeala cu "trebuie să fie apolitic" nici nu merită comentată. E ori exprimarea unei imense mișelii ori a unei grave inculturi sociale și politice.

PS Renate Weber NU este beneficiară de pensie specială. E doar o intoxicare mizerabilă specifică propagandei rezist.

Leon spunea...

Catu tace si le face !
In sedinta de Guven de astazi a semnat 13 Ordonante de Urgenta, printre care si modificari la Statutul soldatilor si gradatilor.
Si maine este o noua Sedinta de Guvern cu alte OuG, de aceadta data se modifica Statutul politistului !

Mihai spunea...

Pentru votantii lui Mucusor Mop si vecinii lui Catu!!!!!
Oare cine are legatura mai apropiată cu basismul???
Renate Weber a deținut, în perioada decembrie 2004 - decembrie 2005, funcția de consilier prezidențial pe probleme constituționale și legislative a Președintelui României, Traian Băsescu. La data de 30 decembrie 2005, Renate Weber demisionează din funcția de consilier prezidențial, din motive de sănătate.
În septembrie 2007, Renate Weber s-a înscris în PNL. Odată cu intrarea în politică, Renate Weber a demisionat din funcția de președinte a Consiliului Director al Fundației Soros România (fosta Fundație pentru o Societate Deschisă).

Ce sa mai zic de Orban al nostru trecut pe la "Ștefan Gheoghiu" !!!!!!
Acum ,decat av al poporului un udmrist ultrnationalist beneficiar si apărător al pensiilor speciale ale magistraților mai bine o sasoaica fosta ce se vede mai sus ,apărătoare de nădejde a magistraților,chiar si a celor proveniți din avocați..
CCR avea sigur nevoie de cineva care sa atace cumul pensie -salariu si sa ii dea dreptate.

Calinmihaib12 spunea...

Renate WEBER..a fost(..?= sau mai este ..?) soție de MEDIC MILITAR:se numea: Renate WEBER-GAVRILAȘ..!