Un produs Blogger.

miercuri, iunie 02, 2021

Contabila amica a PDL-istului arădean aruncat in aer

38 comments

Aurora Ardelean, amica omului de afaceri Ioan Crișan din Arad, executat în stil mafiot, prin aruncarea în aer a automobilului pe care-l conducea, a postat pe contul său FB o poză de la ultima aniversare a decedatului iubit. 
A dorit să transmită clar mesajul că a avut o relație amoroasă cu decedatul, nefiind numai contabila șefă a Firmei de pește a acestuia.
De altfel, mașina aruncată în aer era inmatriculată pe numele sorei cu handicap acestei doamne din localitatea Iratoșu de lângă Arad, acolo unde Crișan avea bazinele de creștere a somnului african.

Poza a fost așezată în profilul FB, întoarsă în oglindă. In ea nu cred că este și vreun membru al familiei.
Aurora este doamna  din dreapta, în roșu.
*                          *
*
Din datele dezbătute în presă în ultimele zile, se pare că executarea omului de afaceri este o reglare de conturi în interiorul grupării politice PDL din Arad, în care tartorele era fostul primar, actual europarlamentar Falcă, finul lui Traian Băsescu. Din grupare mai fac parte parlamentarul PNL Bâlcea, fostul ginere al lui Crisan Ioan, actualul primar de Arad și soția acestuia.
Mai trebuie să amintim că de Arad mai sunt legați Blejnar, dispărutul Codruț Marta si ultimii pe listă, cu voia dumneavoastră Vasile Blaga și generalul SRI Coldea?
Aaaa! Să nu uităm că tot de acolo sunt și foștii miniștrii de Interne Traian Igaș și Fifor.
Notă:
Este imposibil ca unul dintre executanții lui Crișan să nu se afle în imaginile Zonei în care a avut loc explozia. El trebuia să aibă permanent la vedere mașina în care se afla plasat dispozitivul exploziv, pentru a decide momentul declanșării exploziei. 
Comanditarul a ținut să nu fie victime colaterale. Stia că intr-o asemenea eventualitate fapta putea fi încadrată la terorism.



 

38 de comentarii:

M spunea...

Onorabile, nu te mai lua după Antena 3 (o căscată de la ei a scos prima prostia asta!)

Nu e "somon" african ci somn african!!


În rest, crimă ca oricare alta. O să îl prindă pe criminal, presa o să zică că nu e el, RTV o să facă emisiuni interminabile cu Lazarus venind cu revelații zguduitoare. Bâlci, nene!

Iulian Mareș spunea...

Unui eroparlamentar îi tremură o Falcă?
*Avea gusturi proaste la femei...
**Mașină era înregistrată pe numele unei handicapate, ca să nu plătească impozit! Ce căcănar..., acum na, nu știu ce mare afacere avea el cu somnul african? Cât de profitabila era investiția sau era o masca? Cu aligatori, caimani și crocodili nu i-a mers...locuia și la bloc!
Avea bani luați de la cămătari?
Mie nu mi se pare un om de afaceri potent, poate legăturile cu politicienii locali l-au golit de bani.

Huhu Rezea spunea...

Am impresia că te simți călcat pe bombeuri prin referirea la reglarea conturilor de crimă organizată pedelistă din Arad.
Cum să fie doar o crimă ca oericare alta?
Crezi că asta e importnt, dacă aștia creșteau somni sau somoni?

Leon spunea...

,,...Ştiţi, de pildă, că de mai bine de un an şi jumătate, comandă IPJ Arad este exercitată fie prin împuternicire, fie prin delegare? Ce autoritate are un "delegat" la comandă Poliţiei Judeţene? Ce decizii îşi poate asumă? De reforma a instututiei, în niciun caz. Aradul e un oraş complicat din punctul de vedere al infracţionalităţii transfrontaliere. Mereu a fost. Şi mereu va fi. Traficul de ţigări, de droguri, de carne vie, de alcool, migraţia ilegală, toate reprezintă provocări teribile pentru instituţiile de forţă ale statului. Care, după ziua de ieri, par a fi fost înfrânte”, a mai scris Fifor,,..!
Senatorul Mihai Fifor, ales in acest mandat de alegatorii din Jud.Arad, si-a desfasurat activitatea in Craiova, unde cred ca are si in prezent domiciliul, avand si un cabinet parlamentar in Craiova !

micutzul spunea...

Totul o să se liniștească in stil romanesc! O să spună că asasinul e de nu stiu unde , nimeni nu-l caută, nimeni nu-l găsește și totul se estompează cu timpul. Singurul rezultat? Mafioții politici vor asasina mai des mafioți politici! Te pisi pe ei bani dacă nu mai ai curaj să aprinzi becul la baie!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Duamna blondă si cu ochi rosi, din toti somnii somnorosi a ramas doar cu carasii barbosi, ceilalti l-au furat decedat, si intr-un final l-au tocat in acest atentat. Igas taie porcii la TV Romanistan, Falca taie si mesteca frunze ca șparlamentar, fiecare fiind considerat milionar, iar sleahta mafiot labarala fiind transilvana si sustinuta de sibianul spanzurat in prepeleaca cotrocenală, dar nici unul nu era strain de ceea ce s-a intamplatară cu marfurile si gâgările de contrabandă, din care parte cota de spaga intra in pusculita lăbărală pentru campania electorala. Falcă cusuta cu sarmă de tablă, ia toarnă si noua o snoava de taină cum se organizeaza un atentat la comanda? Dzici ca nu stii? Ia desfa-ti falcile sa-ti citesc gâlcile in care au ramas amprentele electronice cu vorbele susotite in ureche la mafiile cu boambele...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Acum, alta ipoteza, ca o pioneza, de la ISU carele au dzisu ca a explodat rezervorul de benzână, nu boamba de sub limuzână, ceea ce denota disperarea cotrocenista, ca un imens val, sa pună batista pe țambal!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nici sera de paradea, candva impreuna cu DNA, si de frecat ștanga si menta sa-i iasa pe teava de lulea șpaga de saftea, guzganul, Odios Codlea, nu-i strain cu bănat de hatentat, fiind implicat in orice rachat din care sa poata sa iasa cu ceva in poznar de bagat si in banci de adunat gros de balegă, vedeti-va de treaba, asa cum nici Sile Buldog Bleaga n-o fi vreo Fefeleaga sa moara de hoame, sugand din ale traficantilor gâgări traficate, pomane, comisioane si alte obligatii particulare, inca de pe timpul cand era sinistres cu coarne la Hinterne, pe timpul drojdierului deconspirandu-se prin luarea apararii gurului infractorilor incornorati si incaschetati, imbarligati ca niste frati cu traficantii neanchetati si responsabili cu mafia lemnului, gâgărilor, euroiului, leului si smenului încat Basanau voia sa-l bage la bulau, stiind cu se se ocupa si din ce se infrupta si refuza, ca un egoist impertinent sa nu imparta pradaciunile cu el, sau macar sa se capete, pentru una din cele doua odrasle, cu un hapartament! Mălai Viscol, cumva îi critica pe lăbărali, zărăcan de el, sa devina un nasol de rasol ridicol? Sa-si vada de buboaiele cu achizitiile de rachetoaie pe spagoaie si de dinstrus penziile brotacare, iar pe tv sa faca ciocu' mic, pentru ca fiind si el un infractoraș politic este un hombre de nimic, iar pentru rezervistii brotacari fiind doar un tradator si limbric politic!

ifrim spunea...

Nu a vrut să doneze pământul la colectivă!

Iulian Mareș spunea...

In cazul unei explozii din cauza unei bombe raman urme fizice (bucati din initiator/fitil/conductori, informatii despre brizanta, carcasa bombei, ..etc) si chimice (substante, oxizi etc al explozibilului -nitroglicerina sau TNT, azotat de amoniu, cloruri...etc). Oare laboratoarele nu au dat niciun buletin de analiza?
*Incep sa cred ca ISU este cel mai realist....nu-l omora nimeni pe scapatatul asta, patronul cu amanta nasoala si apartament intr-un bloc din anii 70-80!

M spunea...

Ce nu va place sa fiti corectat!!!! 😂😂 Era doar pentru corecta informare a distinsilor cititori ai blogului! Somnul e somn, somonul e somon! Ce incredere sa mai aiba daca vad ca se transmit date eronate?

Si, da! reglarea de conturi din Arad ma lasa sa dorm noaptea! 😂😂
Am vazut asta la mai multi romani care nu isi dau seama in ce societate traim, sunt extrem de sensibili la crime, la violenta. Tinte perfecte pentru televiziunile otv-izate.

Am propus, cand eram activ, sa initiem si in Romania un program de "ride along" cu masinile de politie. V-ar trezi pe multi la realitate ca va vad extrem de sensibili! Auleu, a murit unul cu legaturi cu mafia!!! Cum e posibil? Ma duc sa imi fac manichiura sa ma detensionez! Atata violenta....

M spunea...

@Iulian Mares

Daca era vorba de un copilas nevinovat ma revoltam. E vorba insa de un tip dubios, care se invartea in medii dubioase. Parul lui alb arata ca trebuia sa aiba ceva experienta.

Traim intr-o lume violenta. La naiba, suntem militari, toata viata am umblat cu arme, chiar asa? ne emotionam ca a crapat un mafiot?

Ca avea legaturi cu PDL? Va spun un secret dar nu il mai spuneti la nimeni: fara legaturi cu partidele, politia si justitita nicio grupare mafiota nu trece de nivelul "vandut cartusul de tigari la colt de strada".

Huhu Rezea spunea...

Cartușul de țigări vândut la colț de stradă arată că poliția este vraiște în combaterea infracțiunilor de mare contrabandă care introduc în țară tigări cu vaporul, cu TIR-ul, cu tractorul.

Huhu Rezea spunea...

M
D-ta te legi de nimicuri pentru a minimaliza marile rateuri în combaterea infracționalității.
Cam așa s-a deprofesionalizat poliția nostră civilă.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

TABLOU MORBID CU UN VIITOR CADAVRU, INVALID SA MAI FIE PATRON IN PISCICULTURA DE SOMN SI GUVID: Cei doi din dreapta, tineri golanasi, de ani golași si nu prea dragalasi, par a avea fiecare cate o boamba dupa acele fermuare îmboșolcate dintre crăcane de la blugane, si care tin, ca la pomana de mort, in semn de ort, in mânuri micile păhare cu licoare de palinca pentru inchinare intru viitoarea amplasare de boamba sub sezatoare la patron ca sa sara in haer horn, ca un bușon sub tension! Cei doi bosorogi din spate par ar fi pe disperate, in foame de pomane dupa odioase fapte, si ranjesc si-l grabesc spre moarte ca sa-i ciordeleasca cat de repede se poate portofelul din buzunarul de la spate, iar moierea zambareste ca un peste in haripa lui dreaptă, si parca asteapta si ea partea sa impartă din mostenire, dupa ce va fi trimis individul mortaciune spre cimitire pentru vesnica invelire si pomenire, iar gajica cu opelari, tinerica, cat si una mai babaharca, dar bunacioaica de tras in brâncă, din a mortaciunii cârcă, ranjesc fasolele ca le vor ramane si lor carasurile cu barbile din piscinele pline cu balubele si somnurile de pe pernele si asternuturile, unde sa hie prea ghini vututi si tăvaliti pi ghiftuiti!!!
Tablou semnat de pictorul de copchii traficant, azi instalat in Inaltul Prepeleac, fost profesoras lemn Tanase si patron de sase case, ilegal sustrase

Huhu Rezea spunea...

@Flavius
De ce intr-o poză dau noroc cu dreapta și în cealaltă , cu stânga?

Alkan spunea...

Foto in oglinda.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Dle Onorabil, dupa cum ati pus aticolul hotarat ,,L'' din final substantival, bag sama ca, daca insistati, v-o dzic cu stimă, puteti si dv sa scrieti poetic cu rimă
@Micutule, ai dreptate, pentru ca asasinii, neavand nevoie de publicitate, vor muri in anonimitate!
@ Iulian, peste acest act criminal se va pune roata capacului de canal, sau se va asterne batista pe tambal, ca sa nu cada de fazan clanul lăbăral, condus de dulapul prezidential!

M spunea...

Da, ca ati gasit dumneavoastra o tara fara contrabanda!

Chiar nu va inteleg. Evident sunteti bine informat, oricum mai bine decat media, cu toate astea duceti aceasta campanie de defaimare a politiei si a jandarmilor.
"Politia este vraiste" a decis Huhurez din turnul lui de fildes! "Marile rateuri în combaterea infracționalității." ete, na!
Vrem aplicarea legii dar daca un politist pune la pamant si incatuseaza pe unul care incalca legea imediat ne ofuscam! Daca aleraga dupa o gipsy care vinde tigari de contrabanda pentru a o intreba de unde le are imediat sarim: vai, abuz, ce are cu biata fata? Dar, in rest, "marile rateuri"!!!!

Ce misto e din fotoliu!!! Ia ziceti, daca erati in teren aseara nu bateati Georgia cu 10-0? Ia povestiti cum puneati stop pe piept si apoi sutati drept sub transversala?!?

Cu exceptia accidentelor auto (unde trebuie sa recunoastem ca nu e vina strict a politiei) infractionalitatea in Romania este mult sub cea europeana iar la gasirea autorilor de omoruri suntem sus de tot! Nu poti insa sa multumescti doua categorii de romani: infractorii si pe cei din MApN!😂😂😂

Apropo, voi, astia de la Armata, ati rezolvat cu Afganistanul? Ca vad ca va cam carati de acolo! 😂😂😂

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, problema cu paharele cantabile cu stangile arata ca sunt intr-o intelegere frateasca sa se grabeasca sa-l gajbească, stanga fiind un semn mafiot de complot sa-l elimine marot si la modul mambet ca a calcat cu ceva pe bec, si fiind trimisa pe internet trebuia sa fie vazuta de boss ca intelegerea pe actul odios s-a perfectat si urmeaza a fi de aplicat imediat, iar ranjetele de pe boturile de hiene parca au sange manjite pe ele, cu mare multumire ca sfarsitul imediat al victimei curand vine sa-i aduca amutire! Ca sa fac total abstractia, toti cei din dreapta cu paharele tinute in stanga, au expresia faciala a la MAFIA, care pot sterge de orice personaj, cu identitate, harta!

Huhu Rezea spunea...

După Caracal și Onești... mașini sărind în aer prin parcare, asta mai trebuia să vedem în România.
Se vede clar de ce ai votat d-ta USR și de ce iți put emisiunile de la A3!
Nu cred că ți-ai dori ca armata să vă substituie în combaterea infracționalității.


un oscar = o pensie spunea...

M, te rog renunta la afirmatia ca ai fost militar si ai umblat cu arme!!!
unde naiba ai umblat tu cu arme?
ce iti mai place sa te dai cocos,nu mai putem trai fara experienta ta militara!
se va prapadi Romania fara experimente precum esti tu.
retine odata pt totdeauna,pompierii nu sunt militari niciodata,ei sunt militari doar cu numele pt a ii controla mai usor pe sclavi

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/11-politisti-de-la-servicul-rutier-botosani-retinuti-dna-ii-acuza-de-luare-de-mita_822871.html

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Meliția cu porecla Poliția, este sub conditia profesionala de la Paza contractuala, cea fara pregatire profesionala si scolara, ca de cand ii stiu, al naibii sa hiu, cam 90% sunt cu pregatire insuficienta si carentă la cele 3 luni scolarizare prin condensare in scoli, porticuri si poligoane, insuficiente sa-i profesionalizeze la nivelurile performantelor cadrelor militare din unitatile Ministresului de Haparare, apoi conditia de baza pe care acesti indivizi se triaza este ca mai intai sa hii neam prost, cu pumnul baros sa stii sa bati fara rost in sediul sefului de post ca sa-l scoti vinovat pe cel care pe bec n-a calcat, sa iei spaga de la infractor sau jucatorul de barbut fara sa hii vazut, etc, si sa iesi la pensie cu doua, trei viloaie sau casoaie, plus doua, trei mertane sau gipane si cu teschereaua umflata sa nu moara de foame cu pensia cand ti-a fost de stat micsorata sau inghetata! Ma opresc aici, frate, ca, daca le-as spune pe toate, multi dintre melitieni n-ar mai avea somn la noapte de frica ca ce au spaguit o viata le vor fi confișcate de potere mai bine pregatite si scolarizate sa faca dreptate!

M spunea...

Armata? Voi arați câmpurile cu Mig-urile.... 😂😂

Încrederea în poliție este decisivă pentru un climat de securitate. La fel ca încrederea în medici. Dacă crezi că medicii sunt incompetenți, medicamentele inutile atunci șansele de vindecare scad dramatic.
Oameni ca dumneavoastră care fac tot ce pot pentru a denigra, pentru a slăbi încrederea populației sunt parțial vinovați de ceea ce se întâmplă.

Atât știți! Caracal și Onești. Ce să spun? Le știți pe celelalte 100 sau 100.000 de acțiuni terminate bine? Le știți dar ura nu vă lasă să le recunoașteți.

Sunteți complice la crimele din România prin postările în care sădiți neîncrederea. La fel cum antivacciniștii sunt complici la moartea unora care i-au crezut.
Obținerea de informații se face prin colaborarea populației, colaborare pe care o subminați, sper eu inconștient.

Și, da, aveți dreptate, nu îmi doresc că armata să preia combaterea infracționalității. Pentru că nu va pricepeți, nu sunteți dotați și antrenați.
Poliția Română este eficientă, NU este perfectă! Nu există așa ceva!

Antena 3? Nu îmi "pute". Bine, creștea "somoni" și struți de Antarctica.

USR? V-am mai spus că am fost atras de discursul lor anti-hoție. Cu ceva timp înainte de alegeri, fiind apropiat de unii membrii mai importanți am luat contact cu adevărata lor față și m-am îndepărtat imediat.

Poate dumneavoastră vă sunt dragi că aveți același discurs privind "intervențiile violente" ale jandarmilor.

Cu asta pun punct acestui subiect. Urmăriți-vă agenda de subminare a ordinii!
Eu nu mai intru pe acest topic!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Si, a propos, de ce am scris adineaori cam codos, dar si melitarii si politistii care sunt si au fost cinstiti si corecti in carierele meletare isi striga azi in gura mare pe toate strazile si bloagele durerile si off-urile pentru taierile si inghetarile de la drepturile perzonale, fiind saracani, discriminati si abandonati de clasa politica de rachati, dar care au fost necinstiti si incorecti si au obtinut foloase necuvenite din actiuni incorecte, stau acum pititi si izolati de frica sa nu hie depistati si inhatati, asa ca fiecare ministres cu purtatorii lor de fes si infractorii lor, ciopor, mai ales in randul gradelor barosanilor, comizarilor si jeneralilor, caci pleava, ca pleava, avand mica leafa s-au manjit doar cu majunul si marmelada, iar faptul ca meletarii sunt mercenari, asta e pentru faptul ca sunt saracani de bunuri, toale si bani, si daca s-au intors cu coada intre chicioara releva faptul esecurilor hamerecane pe platourile cu rezbele rebele, unde au fost in calitate de lichele sa darame guverne legale in tari saracane sau linistite si prospere, doar sa produca dezordine la ordinea primordiala, mondiala, si ca sa-si vand harmamentele taberelor beligerante din orice cafteala si paruiala cu sminteala, ca asa se intampla dupa orice invazie produse de harmata americana, apoi parasesc tara in plin rezbel civil pentru putere si praduiala cu sminteala popolara, generala, ca in Irak, Libia, Liban sau Afganistan!

Leon spunea...

@M, unde dai si unde crapa !
Toti ne dorim o Politie bine pregatita, bine echipata , corecta cu cetateanul si care sa lupte eficient cu mafiile de tot felul care cat de curand o sa penetreze si Parlamentul, si Executivul, si Autoritatea judecatoreasca !
Tare mi-e teama ca deja este prea tarziu pentru a se reveni la normalitatea anilor '90..!

reddog spunea...

Huhurezul trage un pui de somon dupa amiaza.

https://www.facebook.com/2007868966094513/posts/2905200123028055/

Periamu lucica spunea...

Scapa doamne țara de proști si de trădători!!!!!!

Leon spunea...

Asa DA :
"...În fapt, un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman - Serviciul Rutier a sesizat D.G.A. - S.J.A. Teleorman cu privire la faptul că o persoană pe care a depistat-o conducând un autovehicul cu viteză peste limita legală şi neclarităţi privind dreptul de a conduce, i-a oferit suma de 2.000 lei pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, respectiv pentru a nu întocmi actele de constatare ce se impuneau în cauză. În autoturism se afla şi concubina acestuia, împreună cu care a încercat să îl mituiască pe poliţist.

După constatarea în flagrant a infracţiunii, faţă de cele două persoane s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, fiind luată măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, se arată în comunicatul de presă transmis de către Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticoupţie Teleorman."(dcnews)..!

Gigi spunea...

DOAMNE AJUTÃ!👍

Gigi spunea...

CFI@ Nu crezi cã procentul e cam mare? Uscaturi sunt,nimic de zis,dar cam exagerezi! Sã fim,totuşi,mai realisti!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Daca-l întrebi pe "C" îți va răspunde ca și-au skimbat mâinile prin kirurgie...

Iulian Mareș spunea...

Poți da și nume?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Lucica, sarumanica cu sanatate si bine in toate, cu pensie mare in bani si luunga pana la peste 120 de ani!

anonim spunea...

Ca fapt divers:un singur exemplu:)
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/mai-mult-de-jumatate-dintre-agentii-rutieri-de-la-botosani-ar-fi-luat-mita-de-la-soferi-opt-au-fost-deja-arestati-1551439

Viorel spunea...

un oscar = o pensie, redau: „Un pompier face parte dintr-un corp special organizat, militar sau civil, instruit să intervină în caz de incendiu cu utilaje și autospeciale de intervenție pentru stingerea acestuia”. „Anul 1848 a consacrat virtuțile patriotice și jertfa de sine a pompierilor militari români pentru idealurile democrației și independenței: la 13 Septembrie, sângele ostașilor Companiei de pompieri din București și al infanteriștilor înroșea cazarma din Dealul Spirii, în lupta cu armata otomană venită să înăbușe mișcarea revoluționară pașoptistă”. Structura Pompieri din trecut și până în zilele noastre nu am înființat-o nici eu, nici tu. Dacă nu ai respect pentru Pompierii / ISU de astăzi, cel puțin ai respect pentru cei din trecut, iar când îți va lua casa foc, să chemi sătenii sau vecinii dacă încă nu te-ai mutat la țară pentru a stinge focul cu gălețile cu apă de la fântână cum făceau când erai mic, mic de tot. Câtă prostie și lipsă de cultură într-o singură propoziție: „pompierii nu sunt militari niciodata,ei sunt militari doar cu numele pt a ii controla mai usor pe sclavi”. Despre ce control și sclavi vorbești.

M spunea...

@Leon

😁 Eiiiii.... ma mai satur si eu de mojicia si incultura unora.

Eu stiu un lucru: o politie prost platita este mai usor de cumparat de infractori! In rest, politia seamana oarecum cu sistemul medical. Ca sa functioneze trebuie ca cetateanul sa aiba incredere. Ma revolta comentariile care scot in evidenta doar greselile, eu zic statistic normale, atat in ceea ce priveste sistemul medical cat si cel de ordine publica.
Da, la 1000 de retineri e posibil ca una sau doua sa mearga prost. La 1000 de bolnavi internati e posibil ca la unul sau doi sa nu mearga tratamentul!

Ma astept la lipsa de intelegere din partea fătălăilor rezist, dar oameni cu experiență, care au purtat uniformă.... să nu înțeleagă?

Cu arme am "umblat". Pompierii sunt pregătiți ca infanteriști deci execută trageri cu pistol, pistol mitralieră, mitraliera de companie, grenade și AG.
Da, e adevarat, ca am trecut la instructia de infanterie de la cea de artilerie care, istoric, apartinea trupelor de pompieri.
Pentru interesati:
https://www.aesgs.ro/pompierii-militari-pe-fronturile-razboiului-independentei-de-stat-1877-1878/

@Viorel

Multumesc colega! Imi dau seama ce slaba pregatire se face in unele arme. Noi in scoala militara am avut ore de istorie a tuturor armelor din componenta SNAOPSN. Se pare ca altii nu au avut sau au dormit! 😁

PS - acum imi dau seama ca am zis ca nu mai intru pe acest topic. M-a adus postarea stimatului Viorel!