Un produs Blogger.

joi, iunie 03, 2021

#Reziștii fraudatori de alegeri au blocat difuzarea unui interviu al procurorului de caz în dosarul fraudei de la Sect 1

42 comments

 Realizatoarea interviului, Denise Rifai a primit ceea ce merita de la politrucii #rezist pe care i-a susținut la Postul Realitatea TV, impreună cu liberalul Bogdan Rareș.

Procurorul Florin Iașinovsci de la SIIJ, fraudarea s-a comis cu sprijinul unui magistrat și al jandarmilor care nu au asigurat securitatea procesului de vot la Sect 1, este pe cale să trimită în instanța floarea cea vestită #rezist  de la Sect. 1 și complicii din instituțiile statului.

Interviul este blocat dar înregistrarea video și transcriptul   pot fi citite AICI

Sorin Iașinovschi, procuror SIIJ


">Transcriptul interviului:

Procuror: - Practic, in acest dosar avem o cercetare a intregului proces electoral. La finalizarea acestui dosar vom sti cu exactitate care este diferenta intre ceea ce au votat cetatenii in acest sector si ceea ce s-a consemnat in procesul verbal de consemnare a rezultatului votului. Acest dosar dureaza destul de mult pentru ca este un volum enorm de lucru. Imaginati-va ca la nivelul sectorului 1 existau 166 de sectii, fiecare cu o comisie de 8-10 persoane, care a procedat la numararea voturilor, iar eu am doua echipe de politisti care fac renumararea. La finalul acestei numaratori urmeaza sa se contabilizeze voturile de la nivelul fiecarei sectii de votare, iar la final sa se compare ceea ce am descoperit noi la ancheta si ce s-a consemnat de comisia care a validat rezultatul alegerilor la nivelul sectorului 1. ș

Kanal D: - Sacii nu sunt insotiti de procese verbale?

- Teoretic, fiecare sac ar trebui sa aiba un numar ca sa il putem identifica, dar noi cand am inceput ancheta foarte putini saci mai aveau notati pe ei numarul sectiei de la care provine si politistii au trebuit practic sa identifice fiecare sac de la ce sectie vine prin identificarea buletinelor de vot si a stampilei de control.

- Suspectati ca ar fi vorba de o frauda la Sectorul 1?

- Suspiciunile au fost intarite de acele imagini, unde au aparut acele persoane care umblau cu rucsacul in spate, la miez de noapte, fara sa aiba voie sa aiba acces in cladirea respectiva si la final dupa ce au aparut aceste imagini in public, nimeni nu a venit sa ofere o explicatie logica. Aceste suspiciuni au intarit plangerea partii vatamate si ne-au convins ca trebuie sa facem o ancheta serioasa si sa vedem daca s-a intamplat ceva, daca s-a luat ceva de acolo, daca s-a adus ceva de acolo, ca la final alegatorii sa stie ca ce s-a consemnat este ceea ce au votat, sau au existat si fraude. Noi nu am pornit in aceasta ancheta cu scopul de a demonstra o frauda, noi am pornit cu scopul de a afla adevarul.

- Avea cineva voie sa intre în sala în care erau sacii?

- S-au incalcat niste dispozitii pentru ca intrarea in acea sala trebuia facuta in anumite conditii, trebuia sa fie mai multe persoane din cadrul biroului electoral de sector, erau niste reguli, dar aceste reguli s-au incalcat. Acum, daca s-au comis si fapte penale, pentru ca aceste incalcari pot fi si fapte sanctionate administrativ, daca s-au comis sau nu fapte penale nu putem sti in acesta faza, de aceea trebuie sa facem ancheta.

- Cand inchideti ancheta?

- Cand vom finaliza cercetarile. In prima faza, la sfarsitul lunii iulie, speram sa stim macar fiecare candidat cate voturi a obtinut efectiv, dupa care sper spre sfarsitul anului sa putem spune pe baza de ancheta de ce s-a intamplat intr-un fel sau altul, de ce nu s-a consemnat ce au votat cetatenii si cine este vinovat ca sa fie tras la raspundere. Noi vom trebui pe cale de ancheta sa stabilim clar, cu probe, daca acele voturi sunt rezultatul voturilor cetatenilor, sau daca diferenta aia (intre Clotilde Armand si Dan Tudorache) este obtinuta prin frauda. Abia atunci vom sti cine este adevaratul primar.

- Daca a fost fraudă, cum?

- Stiti, pana nu ai imaginea de ansamblu nu poti sa iti dai seama.

- Au aparut informatii in spatiul public ca au disparut foarte multi saci cu buletine de vot.

- Nu, nu, cu disparitia...stiti, in timpul unei anchete scapa cate o idee si dupa aia se amplifica in spatul public. Eu, cel putin, nu as putea avansa ideea ca au disparut saci cu voturi. Noi cand vom finaliza numaratoarea atunci vom sti exact.

- Pana azi, cand vorbim, exista frauda?

- La nivelul sectiilor, exista. Exista, dar nu pot da cifre, atat va zic. Exista, deci din ce-am vazut, exista.

- Am putea vedea o rasturnare de situatie?

- Tot ce e posibil. Intr-o ancheta intotdeauna poti avea si rasturnari de situatie cand nu te mai astepti (...) S-ar putea sa gasim fraude de ambele parti.

- Ce veti dispune?

- Noi nu vom dispune cu privire la primar. Noi dispunem, daca constatam fapte penale, sa ii deferim justitiei pe cei care au comis o fapta penala. Daca va ramane in functie sau nu, asta depinde de instanta civila, se poate face revizuire, exista cai de atac, dar noi nu dispunem cu privire la ramanerea in functie a unui primar sau nu, noi nu avem in atributii asa ceva.


42 de comentarii:

Gigi spunea...

Aşteptam şi mãsuri ferme din partea justiţiei.Totodata,aceste cercetatari sã aibã şi finalitate.Asta înseamnã un stat de drept.

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/interviul-de-la-kanal-d-lasa-urme-procurorul-general-a-sesizat-inspectia-judiciara_1825194.html

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ceea ce dzice brocurorul cel corect, din grupul deșeurilor majistratorilor corupt si abject, deja a facut sa le tremure căpreorii bobourilor neonazistilor si politicienilor, chiar si in ciuda @rezistentilor de pe acilea, carele se tavalesc strofocăcați ca au fost demascati cine sunt in reahalitate acesti desgreierati! Ce justitie, ce atitudini, revolte si actiuni de meliție avangard cand din Inaltul Brebeleag sta un Haștag, ca sipca inhipta-n gard, sa pazeasca sa se incalce Lejea in ultimul grad, dar si pe Clotilde Harmand si celalat rahatat la gard, Neicoșor Descreierat, carele fac ce fac ca Bucale si bucurestenii sa cada in cap lati, la gur rahatati, neîcalziti si nespalati intre izmene si chiloții pătați, cu gonoaiele cat Caza Boborului si caldura si apa galda la pastile galului, ca la Cimisoara, unde in loc sa cante Lejea canta mafia, cioala si strainul-brimarul cu cimpoaia, dandu-le cimisorenilor olaia de subpuala in loc de progresul si civilizarea, dupa ce-l votatara cu droaia sa-si merite aujord'hui soarta ca proasta oaia! Si acilea se va pune batistuta pe zambal, fara nici un nebun la spital sau infractor la penitenciar, cat timp asa se ordona opac din Inaltul Prepeleac de rachat, si carele tot Romanistanul in loc a blocat!

Huhu Rezea spunea...

Important este că opinia publică a aflat rezultatul renumărării voturilor de către polițiștii judiciari si compararea lui cu rezultatul publicat fraudulos de Biroul Electoral al Sect 1.
Procurorul poate să plece, poate să fie înlocuit! Cel care vine după el, să continue ancheta, mai are să stabilescă cine a fraudat.

spiritul lui Haret spunea...

Asa baieti,dupa voi toti primarii ar trebuii sa fie rosii in cerul gurii.

Huhu Rezea spunea...

Niciun primar, roșu, galben sau #gist, ales perin fraudă. La tine nu s-a văzut cum făcuseră #gisti Clotildei bulevard printre sacii cu voturi?

Calugarul spunea...

Voi credeți că dacă așa zisele
alegeri’ ar conta ați fi lăsati să votați cum vă taie capul ?

Calinmihaib12 spunea...

..un procuror ..care iese..FĂRĂ APROBARE.."LEGALĂ"..la..tv...NU E CREDIBIL..!,mai ales că NU e "rolul" și dreptul lui să să pronunțe public înainte de finalizare anchetei..!
JUDECĂTORUL decide dacă a fost frau dă electorală și.."ÎN FAVOAREA"..CUI ..?

Huhu Rezea spunea...

Ei... nu spune, dar pe vremea bufniței nu te vedeam deranjat când procuroii linșau mediatic inculpații.
Procurorul a vorbit despre fapte, nu despre vinovății. Evident că procurorul cunoaște și faptuitorii infracțiunilor , dar nu i-a amintit în interviu.
Povestea procurorului despre numărarea voturilor la Sectorul 1 este ca si comunicatele DNA despre Teldrum-Dragnea, sau vizita acestuia la Trump.

ifrim spunea...

Ministrul apărării la Radu Tudor!

Calinmihaib12 spunea...

Huhu:..cred că te faci: iarăși,ca nu înțelegi situația..de fapt:
...Sigur că un procuror care vede și cercetează..ceva,..orice..: fapte și documente, știe cu ce se confruntă..
dar aici e vorba..de LUPTĂ POLITICĂ, și..tu știi f.bine..asta..!( să nu te ascunzi după..degetul mic..!). ALTFEL spus:e vorba de buna credință a procurorului care s-a "grăbit".. (vorba vine..!) să iasă..ACUM..și nu acum:1-2-3-4-5..11 luni..de la alegerile locale..!; o numărătoare de voturi într-o secție de vot,la numărul mic de votanți, durează 1-2 ore,iar centralizarea datelor durează maxim o zi, așa că toată tevatura asta putea fi lămurită în vara trecută din 2020..!= dar.."NU S-A VRUT"..ATUNCI..!
..iar.."faptele" de care vorbești= niște imagini care.." NU SPUN NIMIC
..CLAR..!! despre..alea trebuie să concluzionez..judecătorul..!
..Și în încheiere, crezi că pe mine mă interesează.."linșajul"..mediatic al "inculpaților"= politicieni= din partide..?(și ce să vezi: îi durea-n cot pe iei de asta..!?)=..te înșeli!
În concluzie: toată povestea e o .."făcătură"..între ei "politicienii PSD-USR+..+PNL..!,să nu uite LUMEA de ei..că mai există..și că fac ceva ..pe EA..!

Gigi spunea...

Recitind întregul interviu postat,nu am gãsit absolut nimic,dar nimic,în care prin cele spuse de intervievat sã fi încãlcat vreo regulã sau vreun regulament in ceea ce privesc date din dosar. Aşa cã,sã nu mai gãsim noi,acum,vreo vinã acestui om.Asa cum a spus şi dl.H,vorbeşte doar despre faptele care fac obiectul cercetãrii in dosarul fraudarii alegerilor,fapte cunoscute de tot publicul larg prin intermediul mijloacelor de informare.
Ce am rãmas eu,şi cred cã numai eu,mirat,este faptul cã nu am vãzut/auzit nimica de pe la forurile EU pe aceastã temã sau poate nu cunosc personal.Cer scuze dacã mã însel in aceastã privintã.

Unknown spunea...

Până se judecă definitiv speță după trimiterea în judecată a inculpaților se termină mandatul doamnei primar ...e greu cu așa justiție pe la noi...

Calinmihaib12 spunea...

..ministrul e acolo..pt. propagandă de 2 bani,pt..."prostime"..care nu înțelege..mare lucru..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Rezist #hasgisti propagandisti pe bloagele meletare se gasesc, si căcare le fac recleame helectorale de tri parale leprelor si panaramelor uzerist-labarale, agiunse la putoare prin voturile lor, impotriva intregului bobor, cum că ei fac găgatul mare sa le hie lor bun de infulecare, ca altceva cu ce e de laudat cu ce au votat, in afara de austeritati, strangerea helasticelor la chiloti, blocaje financiare la penzii, alocatii si zalarii, imprumuturi de melearde sa aiba la averile lor ce arde si cu comisioane de consultanta fara importanta de peste un miliard de heuroi, grea povara pentru noi, cu primari straini de tara sa ne dea gunoaiele, țobolanii si frigul din case afara, incat a ajuns biata noastra tarisoara o pubela de gonoi, un maldar de noroi, un munte de foame, suferinte, saracie si hasgistii traind intr-o domnie de vatafi pe mosie, nici macar sa hie in stare sa-si plateasca pentru cazare chirie! Mai sunteti si meletari rezervisti, cei care acum va dati neomarxisti #hasgisti si rezisti?! Ma tem ca aceasta nobila calitate ati dat-o la spate cu o mare nerusinare si nedreptate, ca sa va vedeti tradarile fata de tara si popor etalate amar, ca o rusinoasa ratare fata de propria demnitate si onoare, ca acele ganganii scarboase de pe insectarele scolare de molii roase! Rusine sa va hie la fiecare, caci tradarea fata de Patrie si propriul popor, pe care ati jurat sa-l aparati cu sangele varsat pe-al Tarii ogor, sunt mai de condamnat decat o talharie la drumul mare sau un omor!

Huhu Rezea spunea...

După ce 2 ani a păcalit electoral credulii rezervisti că va inlătura inechitațile din legea pensiilor militare după eliminarea actualizării, astăzi la Radu Tudor a dat asigurări că nu se modifica legea pensiilor militare . Deci, adio eliminarea inechităților,

Calinmihaib12 spunea...

.."prostălăul" aruncă o "gogomanie":
".. nu credea= el.."ministrul"..că. în 2021,o țară (Belaruss.?) deturnează..un avion..un "fleac",.. când un vecin ="aliat": RUSSIA.. "deturnează" =..atacă..o țară/ sau mai multe..de ani de zile, stabilin du-și "zone de siguranță"..peri-iacente..contra țărilor pe care le-a cucerit în trecut și..le-a pierdut (.??.)= VREMELNIC,"în contra-partidă = compensație",..PLANIFICAND să repună..tancurile și cizma: FIZIC ..pe ELE..ATUNCI..când.."crivățul" e ..mai puternic..!

Calinmihaib12 spunea...

Huhu..așa mai vi..de acasă..!

Calinmihaib12 spunea...

Unknown:..ce te miri.."așa":..de parcă ai fi "un bebeluș"..care nu știe că.." justiția" e făurită de NOI,..AȘA cum..vrem NOI: DECIDENȚII" ..în TOATE..! ( sper că nu te superi
pt."comparația"..un pic "îngroșată"
..!)

Leon spunea...

"De la Alexandru Ioan Cuza încoace militarii au beneficiat de pensie militară de stat, ca o măsură compensatorie pentru tot ceea ce înseamnă privarea de anumite drepturi și libertăți democratice, pentru tot cceea ce înseamnă sacrificiul și disponibilitatea militarilor de a servi țara indiferent de condiții și de misiune, și, în acest sens, apreciez și sprijinul politic pentru ca pensiile militare să nu intre în categoria pensiilor speciale. Și nu vorbesc doar despre pensiile militarilor din Ministerul Apărării Naționale, ci vorbesc despre pensiile tuturor celor ce fac parte din sistemul național de apărare și siguranță națională”, a spus ministrul N.Ciuca"(stiripesurse)..!

Liviu PO spunea...

Puneti ghilimele va rog...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Offf!... Cata dreptate avea cand zicea Generalul Oprea, asta toamna cu o oarece tristete si teama, ca pensiile militare nu se vor mai majora niciodata, deci nici la toamna, nici la anul, nici in 2024 sau la dracku in patru, si nu mi-a zis-o, doar asa, cu perdea sau bridea, ci sa nu uit si sa va dzic si domniilor voastre asta! Si a mai zis ca, daca avea sa fie votat sa intre in Parlament la butoane, pana in toamna asta rezolva toate penziile meletare, dar, in loc sa fie cu recunostinta votat, a fost respins si injurat, punandu-se stapula pe cei care azi, in loc sa ne ajute, dau aiurea cu gura si ne arata razand zcula cu degetul inelar, la misto cu pacat, celora care i-au votat! Asa ca, ce ati votat, aia o sa aveti din degetul inelar in sus la proțap, pana va vor canta greierii crucii de la cap!

y spunea...

Dacă de mâine acordă și indexarea, și din urmă, măcar la PENSIILE DE URMAȘ, eu îl cred. Și pe el și pe răducu. 🐧🦴

y spunea...

Cu siguranță că s-a protestat la fel de vehement și când a fost deturnat pe aeroportul din Viena, avionul prezidențial al Boliviei, în care se afla președintele Evo Morales și a fost percheziționat de cia și fbi în căutarea lui Edward Snowden. Așa de tare au protestat democrațiile evropene că au fost încălcate legile diplomației, de m-au surzit ... prin tăcere.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Actualul Govern a venit cu o idee haștago-rezista si fixa cum ca penziile nu se mai modifica, nu se mai taie, nu se mai scad, in schimb se ingheta ca sa ramana la acelasi prag pe un termen nelimitat, bolovan, indiferent cat ne-am agita sau am striga in van la păreți sau la tavan, de pomana, caci oricum nimeni nu ne mai balegă in seamă! Cat despre neispravitul mort de pe catafalcul din cort, de fraieri ca cei care-l votara, ce sa-l doara? Adio, un praz verde si, la Gară, dupa ce ati luat la misto si deampulea papară, ca cioara cu cascaveaua cazuta din cioc in bot la hulpoaia!

Iulian Mareș spunea...

Nenea,
kiar imi pare bine ca ai revenit....incepusem sa ma gandesc la ceva rau, ca esti bolnav!

Iulian Mareș spunea...

Inspectia judiciara va cerceta si va da un ”flit de catifea” Procurorului General, care a iesit pus de altii!
*Tu, doctore, ai auzit ca sunt cel putin 3 tari care nu vor sa desemneze procurori pt parketul european al Malacei, pentru ca a fost numita politic?

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
o regula a propagandei in scop manipulator te invata ca trebuie sa spui auditóriului ceea ce el isi doreste sa auda! A gresit Ciuca aplicand cartea? NU!!! Au gresit cei ce nu citesc si interpreteaza cartile!
Nu vreau sa ma lustruiesc, insa cand toti puneau sperantele in el eu am spus ca nu va face nimic! Si asa a si fost! Si sa-i multumim ca ”a dat asigurări că nu se modifica legea pensiilor militare”!!!
Oricate critici i s-ar aduce (nu stiu ce-i rezerva viitorul) el a facut ceva, kiar substantial pt vremurile astea, privind dotarea cu tehnica noua! Acest merit nu il putem nega, kiar daca sunt voci care tot rag ca F-16 este veki, ca trebuiau unele noi cu update la zi....etc! Sunt argumente pro si contra, insa cand SMFA a decis acest tip eu kiar cred ca a stiut ce face! ”De atati bani atata distractie!”

Iulian Mareș spunea...

Traditional Bielorusia!

Leon spunea...

N-am urmarit emisiunea de la A3, dar ministrul Ciuca a lasat sa se inteleaga ca pensiile militare NU vor trece pe Contributivitate si nu se va mari Varsta de iesire la pensie; posibil sa creasca pensiile mici prin stabilirea unei Pensii minime pe grade, functii si vechime in armata !
Are dreptate Iulica in privinta dotarii cu tehnica militara moderna a Armatei Romane in ultimii ani !

Ein Stein spunea...

Singurul lucru, cu noima, pe care l-a spus Ciuca, referitor la personal, e ca nu poti sa executi misiuni specifice cu tineri vigurosi de 55-60 de ani. In rest, cuvintele iesite pe grumazul generos se bateau cap in cap cu ideea pe care ar fi dorit sa o afiseze. El nu intelege de ce militarii pot sa beneficieze de masuri compensatorii, pentru ce a enumerat el acolo, prim masuri diferite, stabilite arbitrar, pentru aceleasi privatiuni si restrangeri de drepturi. Daca tot e mare istoric si a auzit de Cuza de ce nu aplica, macar, masurile de compensare de acum peste 100 de ani. Pe el il framanta mai mult soarta paznicilor de puscarii, pompieri, jandarmi, politisti, securisti, decat soarta celor din propria ograda. E greu de crezut ca lucrurile vor intra intr-o normalitate, fie ea si aia pretinsa de Ciuca.

raul spunea...

Propaganda tipic securista:vin unii si spun ,lichidam inechitatile ,dar cand vad costul ,trimit pe altii sa spuna ...lichidam pensiile speciale si apoi apare salvatorul ...pensiile militare nu scad si nu dispar!Si toti rasufla usurati:Doamne ce bine ,ramanem cu pensia asta !Amin!

socrates spunea...

Disputele pot imbraca o forma utila daca sunt "ne-partinitoare", daca insa "bat doba ca tiganul la urs intro ANUMITA directie" devin inutile si subordonate politic creditand ideea inregimentarii politice a comentatorului. Ciudat, desi pensionarii militari au fost "fripti si de cei de o culoare politica si de cei de alta sau cealalrta culoare politica", se vede fara binoclu sau ochelari de cal "sustinerea sentimentala a unui din adversarii politici. Atunci de ce naiba va mai plangeti de "faultarea pensiei militare" daca sunteti "soldati politici" indiferent de culoare (unii !!!), pentru ca, ori aveti orbul gainilor ori priviti cu ochelari de sudura clasa politica romaneasca, "mincinoasa, corupta, tradatoare de tara de la A la Z", gudurandu-va prin comentarii slugarnice (unii desigur). Suntem condusi de o clasa politica la fel de mizerabila ca aceea din vremea lui Eminescu, adica de acum peste 130 de ani.

cr.1 spunea...

Domnule Huhu, așteptăm o sinteză la ce a spus ministrul Ciuca la A3.

Iulian Mareș spunea...

M
Doamna Clotilde s-a adresat Comitetului pt Situații de Urgenta pt declararea Stării de Alerta Sanitară....🤣😂
Parca vad pompierii sau militarii/MApN cărând sacii cu gunoi...
*Dl.Lt.col.(A) Turcescu este foarte intrigat...da în clocot!
**Legendă: A = Acoperit

Leon spunea...

Asta DA Stire:
Ludovic Orban, program: "Vineri, 04 Iunie 2021
09:00 Întâlnire cu membri ai Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere "Alexandru Ioan Cuza" şi membri ai Asociaţiei Rezerviştilor Militari din Forţele Armate Germane. Locaţie: Salonul Spaniol"..!

Iulian Mareș spunea...

Fondul de pensii se împarte la nr de pensionari! În mare, este o fracție....
Pt îmbunătățirea rezultatului, nemărind numaăratorul putem acționa asupra numitorului!
Cum?
Prin DECIMARE!

Iulian Mareș spunea...

Corect!
Cât ai vrea sa nu ai, fiecare om are o simpatie, cât de mică!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Raul, scurt, indesat, pe intelesul tuturor si-mi place de mor! Felicitati!
@Iulian, poate aia vin cu o roabă s-o ia pe baba s-o duca la Aeroporttul Baneasa sa ajunga in Francia la mă-sa!
@ Thnocrat, pai se poate, frate? Pacat! Un Doctorat si prietenia cu cineva nu conteaza cand penziile noastre sunt in sintezî, ci omul Gabriel Oprea cu inima viteaza, cel care a reusit sa-l invingă rău pe Basanau, si ca atare sa ne majoreze penziile meletare, pe care si azi le halim si le avem, din fericire, in dotare! Pentru mine, alte amanunte rautacioase si dusmanoase, imprastiate de statul paralel tembel si Fofoaia sunt egale cu olaia!
@Cr.1, Ce sinteza din varf de pioneză, daca ni s-a dat viteza la orice actualizare, indreptare sau majorare la penziile brotacare?! Daca era G. Oprea la botoane se rezolva meleon la meleoane, asa ca pa si pu la revedere, coane, actualizare pentru cateva decenii sau cateva secole!... Unde nu-i cap sadea, vai de teșcherea sa bata vantosul prin ea!
@y, A crede si a nu cerceta e valabil cu a vedea si nu a avea, cum e cazul sa ne obisnuim ca nimic nu mai primim! Aferim, aleluia si, amin, va pupa pe suflete si portofele, Flavius Corneliu Corneliu Ifrim, iar pentru actualizari s-a stabilit sa le vedem doar in ,,bu'' la țintirim!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, ha, ha, ha, Turcitu' gulerat acoperit sadea, dară cu ciocu' si chicioarele (harichile) pe-afara spre ceri, de haia se aud hacaneli cu fâlfâieli si caraiali, pentru ca lactatul cu gaurele nu mai poate hrani si hulchile cu boturile pe sub crăcănele sa le chice branzosul din ele!

Leon spunea...

https://www.dcnews.ro/gusa-scutea-a-blocat-interviul-cu-procurorul-sorin-iasinovschi-siij-video_823064.html

Iulian Mareș spunea...

"La 101 ani de la Trianon dacă I.C. Brătianu ar învia cu siguranță i-ar scuipa pe liberali și pe Băsescu.
Aniversăm 101 ani de la Trianon cu un guvern Cîțu, care acordă ajutoare militare Ucrainei ca să păstreze Buceacul si Bucovina de Nord si un fost Președinte cu aere de interlop pe nume Traian Băsescu face apel la înarmarea Ucrainei pe influența și pe banii românilor – așa ceva ar fi fost echivalent cu un ajutor militar acordat bolșevicilor lui Lenin.
Astăzi la aniversarea a 101 ani de la Trian1on a fi liberal a ajuns o rușine și liberal în ziua de astăzi înseamnă trădător și vânzător de țară." Adrian Z.

*Si toate astea sub cârmuirea unui fost Președinte PNLD și actual Președinte al ROU!