Un produs Blogger.

marți, iunie 22, 2021

Sunt si astfel de oameni printre noi

41 comments

 



1. Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fața casei cu un carton pe el, pe care scria: "E gratis, îl vrei, ia-l acasă..!" 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici măcar nu s-a uitat la el. Și-a dat seama ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta, așa ca a decis sa schimbe cartonul: "Frigider de vanzare cu 100 ron." A doua zi cineva l-a furat!

_Ei trăiesc printre noi!!!!_


2. Într-o zi mergeam pe plaja cu niște cunoscuți cand deodată cineva a strigat: "Uite o pasăre moartă!" Unul dintre ei și-a îndreptat privirea spre cer si a întrebat: "unde,unde?"

_Ei trăiesc printre noi!!!!_


3. Cand se uita la o casa, fratele meu a intrebat-o pe agenta imobiliara in ce directie este nordul, motivand ca nu vrea ca soarele sa le trezeasca in fiecare dimineata. Ea a întrebat: "Soarele răsare la nord?" Cand fratele meu i-a explicat ca soarele răsare la est de ceva timp, ea a dat din cap si a zis: "Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea!"

_Ei trăiesc printre noi!!!!_


4. Luam pranzul într-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajată ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii trecute cand mergea spre plajă cu mașina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru că era in mers...

_Ei trăiesc printre noi!!!!_


5. Vecina mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a tăia centura de siguranță in caz ca ramane blocata din cauza unui accident.

Il tine in portbagaj.

_Ei trăiesc printre noi!!!!_


6. Mergeam pe strada cu un coleg de birou cand am văzut o femeie cu un cercel in nas, de care era atașat un lantisor pana la cercelul din ureche. Colegul meu m-a întrebat: "Nu se va rupe lanțul de fiecare data cand va întoarce capul?" A trebuit să-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceeași distanta una de cealalta indiferent de direcția in care va întoarce capul...

_Ei trăiesc printre noi!!!!_


7. Nu mi-am găsit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport, așa ca am mers la biroul de bagaje pierdute si i-am spus functionarei de acolo ca bagajele mele nu au apărut. Ea a zâmbit calm si mi-a spus sa nu-mi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune.

Acum, m-a intrebat ea, avionul dumneavoastra a ajuns?"

_Ei trăiesc printre noi!!!!_


8. Cand lucram la o pizzerie, am observat un bărbat care a comandat o pizza mica la pachet. Părea sa fie singur si bucatarul l-a întrebat dacă dorește sa taie pizza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic înainte sa raspunda: "Lasă, in 4 felii, nu cred ca îmi este atat de foame incat sa mananc 6 felii”.

_Ei trăiesc printre noi!!!!_


 *Da, ei trăiesc printre noi!!! Din păcate, nu doar trăiesc printre noi, dar se mai si reproduc!!!!*

41 de comentarii:

Unknown spunea...

din pacate mama prostilor e cam mereu gravida. Si sa nu uitam ca mai si voteaza periodic si ea si urmasii ei

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pilde din care cei cu soricul gros poate sa invete ceva sanatos si cu folos, dar ma indoiesc cumva ca de ei sa se mai prindă ceva! Felicitari, @Onorabile, pentru postare!

Leon spunea...

9."...Adică nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului, astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat în Timişoara.."(zise Raluca Turcan) !

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Știi care este supliciul? Ca sunt mulți și dau forță democrației...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Oficial si din bot in gură, tabara Orban a amenintat ca va vota morțiunea de centura! Si, bomba bombelor: Casa de Pensii a anuntat ca pensia medie pe tara a crescut cu 1 leu! Bravos, governare, bravos, natiune ca mertiti o morțiune!

ifrim spunea...

Băăăi nu vă luați de noi căci suntem și noi copii Domnului.Dacă el a lăsat așa înseamnă că are o lucrare cu noi gen să contrabalansăm inteligența voastră și a fi echilibru pe pământ!Vreți dezechilibre,vreți inversarea polilor?Nu ne faceți căci ne concentrăm odată și modificăm tot ce credeați că este universal general valabil!

monteoru spunea...

Atentie ca sunt multi prosti care se cred destepti.Acestia sunt chiar periculosi.Daca unul iti da teapa se crede destept.Si hotul ca este hot se crede destept.Si mincinosul daca observa ca este crezut se crede destept.Oare hotul nedovedit e destept?Dar mincinosul crezut?

vasile spunea...

Nu știu de ce va mirați! Între bine și rău, prostie și inteligenta etc. exista un echilibru. Sunt necesare ca aerul! Ia Imaginați-vă, sa fim toți inteligenti! Ce plictiseala ar fi! Sănătate!

raul spunea...

Bine mai Huhule ca Pacala are loc aici si Voltaire ,de exemplu ,nu!Reiau ,asa de amorul artei,sa vada lumea!
https://www.cotidianul.ro/suntem-pe-titanic-macar-sa-ne-scufundam-cu-eleganta/
Cu ,,eleganta" ,pt ca esti din acelasi oras cu cel mai bun coleg din LMDC!

Cezar spunea...

Bravo..Ifrime..🤣🤣🤣
Ai ocservat cine a sarit la comentat?
Crema ..baa..
Corneliunson cu turba in cap...m.Alul far de scoala militara si un necunoscut..🤣🤣🤣

Huhu Rezea spunea...

Aici ar mai fi, dar ce legătura avea Titanicul cu Statutul?

raul spunea...

Ti-am spus ,tu esti seful ,dar pt ca suntem patrioti ,azi este 22 iunie,s-au implinit 80 de ani de la ,,Ostasi ,va ordon ,treceti Prutul..."!Daca rahatii de politicieni ,fara coloana vertebrala nu zic nimic pt ca sar de cur in sus sionistii si oculta mondiala ,noi am pute spune ceva ,macar in memoria sutelor de mii de romani morti pt yara mama ,care azi i-a uitat,ca ,de ,asa vor bubulii!Iertati'ne ,romani,ce ati murit ca prostii pt tara!Mai bine mureati in Irak si Afganistan ,ca urmasii vostri mai beneficiau de ceva!Asa ,uitarea e a voastra...!Amin!

Iulian Mareș spunea...

Exact! Este s8 cazul ăluia cu poze pe Facebookxa sa vadă lumea 3 sarmale și un calorifer ruginit, din tabla de 1 mm, marca anilor '70!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Cezar, si tu traiesti printre noi, ca un gunoi, si din aceasta pricină n-ai sa vezi grâu fară neghină...

Cezar spunea...

Daca Pamîntul ar fi plin numai de doctori docenti...AM MURI DE FOAME !

monteoru spunea...

Precum sula cu prefectura.Oare noi care prestam pe aici si dam o mana de ajutor unuia sa castige ceva firfirei suntem destepti sau mai putin destepti?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@La Iasi arde sctia de ATI in saloanele de copii, si nu se poate iar sctiile acestea sa stea nesupravegheate, deci grave anomalii, arza-i-ar focul de vii de panaramele userist lăbărale, cu tot cu minstresa uzeristă cu coarne!

Iulian Mareș spunea...

Ba kiar este o lege românească generata de cartoforul Crin Antonescu!

Iulian Mareș spunea...

Depinde...

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Unii pot fi autodidacți, dar mai rău este când ai făcut școală și ești prost ca gardul...nu am forțat rima!

Iulian Mareș spunea...

Urmașii legali a 8 militari decedați în misiune, într-o catastrofa aeriana, lângă Sibiu, cu un Puma, sunt obligați de Ciuca și MApN sa returneze câte 80000€, drepturi de despăgubire! Și asta după 7 ani...

Bravo Ciucă, trimite portăreii să adune haraciu...

*Să fi înviat decedați?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

PNL vrea sa instituie o Lege de sarbatorire a electoratului si electoralelor timp de 30 zile in luna Iunie, alocand bani pentru asta, cand austeritatile sunt cat Himalaia! Probabil in cinstea europarlamentarelor castigate de ei in urma cu ceva timp si cand au invins si familia traditionala! De aia au inghetat pensiile si alocatiile sa sarbatoreasca electoralele?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, poarta amprenta si marca juristilor CLOCARI: Atata stiu, atata fac, atata ii duce capul ala, SEC ca si pregatirea lor profesionala!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ala de sus, de pe magariul cu samarul, nu-i cimisoreanul ce-si cara ușa si branza de caprine in burduf de quine de la stâne, dar dupa el cine se tine, dară, sa le plateasca penzie halimentară, vaduva si orfan in marea vanzoleală revolutionară?!

Calinmihaib12 spunea...

..Iulian MAREȘ:..în cazul relatat: cu decedații în accidentul cu helicopterul PUMA,..situatia e cam
ciudată..!;
..nu intervine..PRESCRIPȚIA..unei.. plăți a unei..eventuale "DATORII(??) a sumelor "NECUVENITE"= provenite dintr-o ASIGURARE, eventual (?) necuvenită (??)

Calinmihaib12 spunea...

.."călărețul "măgărușului e "PĂCALĂ" =..S. PAPAIANI..!

Iulian Mareș spunea...

Ce goange ai in tine.....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nu exista empatie, spirit de solidaritate si de ajutor pentru vaduve si orfani, nu exista nimic la acesti lăbărali si autoritati, decat sa toate bani in folosul lor, si iar repet ca cine voteaza criminalii de dreapta vor zdrobi Romania si pe romani, ne vor duce cu voturile lor blestemate criminale pe toti la faliment, dezastru si pieire! Stanga politica este pentru bunastare si prosperitate, pentru om, pentru dreptate sociala, iar dreapta inseamna ruinare, saracie si austeritate! Inca nu s-a invatat lectia asta de la Istorie, tavarăsci camandiri, deveniti peste noapte pro burghezi de carton?!

M spunea...

Cu tot respectul, nu e vina MApN.
1. Familiile au dat în judecată MApN.
2. Conform legii MApN era obligat să recurgă la toate căile de atac ale sentinței. Dacă nu o făcea se putea imputa drept prejudiciu.
3. Înțeleapta Justiție a dat pe aceeași speță sentințe diferite.
Aici eu zic că ar trebui să intervină ICCJ. Mă rog....
4. Ministerul e obligat să execute sentința.

PS - am cunoștință de procese în care partea "civilă" avea clar dreptate (sancționat pentru staționare interzisă într-o zonă marcată ca fiind parcare). A dat în judecată, a câștigat în primă instanță iar juristul nu a atacat sentința pentru că era EVIDENT greșeala agentului constatator.
La controlul Curții de Conturi cuantumului amenzii a fost imputat juristului pentru că "nu a uzat de toate căile de atac permise de lege."

Cezar spunea...

"Al cu turba in cap"..nu cunoaste nu a auzit
El îi francofil
"Sirvouplae madame"..si laba intinsa😀😃😄

Iulian Mareș spunea...

Cei 5 militari erau pasageri...ekipajul El are 3 militari, parca!...

Nu știu dacă intervine prescripția, însă Ciuca stieeee....
Ca D. Juridica nu acționa fără aprobarea ministrului...

Iulian Mareș spunea...

Dați-mi un calorifer neruginit....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Plâng orfanii, plang vaduvele, tu hlizesti fasolele!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dar si îi merita, la cate eforturi si bunaciuni ne ofera! In sine, modo grosso, n-ar castiga nimic, fara reclame, si cine si-ar irosi timpul sa faca bine moca in schimbul mitocaniilor si trivialitatilor gratuite?! Si inca ceva: Ca sa ai un asemenea blog, trebuie sa ai pregatire profesionala, legislativa si juridica, nu gluma, si daca ne-am duce la un advocat ne-ar lua si pingelele, oricum toti paraleli cu mediul cazon legislativ, dar aici e gratis, cu tot cu arhiva de aur! Deci, se merita inmilionit sa-l avem ca sa ne informam si sa scriem pe el! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa traiasca peste 110 ani!

Calinmihaib12 spunea...

M.( 19:37):..situația
descrisă..pare absurdă și,cred ca e și "ilegală":
Hotărârea din prima instanță,"recunoscută"= adică neatacată (calea de atac următoare,neexercitata în timp legal,rămâne sefinitiva și executorie,iar controlul C.CONTURI constatând decizia justiției și motivarea ei,NU CRED CA AVEA PUTERE EXECUTORIE..peste cea a justiției..!,mai ales dacă oamenii ăia..din CC erau normali,știau să citească..și înțelegeau ce citesc..!?= și înțelegeau..că vina era a agentului constatator..??!
Eu nu știu dacă hotărârile/deciziile
CC..sunt și.. EXECUTORII..?adică juristului care nu a exercitat toate căile de atac..i s-a imputat.."amenda",dar dac e așa,cred ca e un "viciu"..al C.PR.CIV...,în sensul că nu prevede clar că o Hotărâre definitivă= care e și executorie = fără precizarea..în C.Pr.Civ. că o cale de atac, succesivă.. hotărârii definitive și executorii a primei instanțe..NU E OBLIGATORIU..(!).SA FIE EXERCITATĂ,dacă partea pierzătoare..practic recunoaște..vina unui angajat..!
În acest caz juristul nu era "parte",ci reprezentantul "pârâtului"..care: de fapt..el stabilește cine a creat "paguba"( un angajat constatator al contravențiilor..!= din..instituția respectiva: primărie,poliție..etc..).

Calinmihaib12 spunea...

CFI: ce tot o..tot freci "cu stânga"..?
.tot secolul XX și chiar și sec.XXI..TE CONTRAZIC..!
.TU VREI..EGALITATE în SĂRĂCIE..!, sau.." BOGĂȚIE.numai pt. SOCIAL-DEMOCRAȚII ..CAPITALIȘTI..!
..restul, e vorbărie goală..!

Mihai spunea...

Record de temperatura azi in Oradea . Pe la ora 15 și ceva tabloul de bord indica 45*C temperatura in exterior. Absolut infernal .
Chiar si in astfel de conditii am reusit sa-l depistez in trafic pe ciobenul CEZAR . Facea transhumanta prin sensul giratoriu de care era vorba intr-un topic pe aici.

https://youtu.be/yzjTXvyExB0

Transhumanta ca la olteni. Încarci mioarele in remorcă ,o cuplezi la BMW si apoi tot ansamblul BMW-remorcă il urci pe platformă si arde-o neică.......
Dupa cum vedeti cei doi berbeci vizibili seamana a fi KIS - tehnocrat si Mareș - seful de sectie . In sfarsit i-a capturat. La lins sare cu ei.
Cât de reguli de circulatie in sens ,ca la români ...... Chiar puteam pali unul daca acceleram .....



Iulian Mareș spunea...

Cum l-ai depistat? Ai camera cu termoviziune, un oki umflat sau cu senzorul de miros!
Sef Serviciu!
Daca este pe lins sare se pare ca tua ai lins la toti golanii din guvernul actual, si kiar iti place pe imobiliare! Linge, linge, ca este a 2-a ta profesie!

M spunea...

Cu dedicatie pentru aia care semnati "petitia" pentru actualizarea pensiior militare pe site-ul Declic
Comunitatea Declic organizează vineri, 25 iunie, de la ora 19:00, cel mai mare protest-coregrafie din acest an, cu mesajul „Tăiați pensiile speciale!”

Pueteti insa semna aici sa trecem si noi pe contributivitate!
https://facem.declic.ro/campaigns/coronavirus-plafonati-pensiile-speciale


PS de remarcat lipsa de argumente si prostia crasa a celei care a scris petitia!!! 😂

M spunea...

@Calinmihaib

E (sau era la acel moment) un OUG care obliga instituțiile să parcurgă toate căile de atac în cazul unei sentințe nefavorabile. Lasă CPC! Aia e norma generală.

CC a constatat că juristul nu a exercitat toate căile de atac și i-a imputat amenda ca sumă necolectată la bugetul local.

Se pare că se dorea prin OUG limitarea cazurilor în care instituțiile pierdeau pe bandă rulantă procese pentru că nici măcar nu se prezentau sau nu făceau minimul efort de a contesta o decizie nefavorabilă.

Să zicem că dumneata ai avea un proces și avocatul plătit de dumneata ar "uita" să facă apel. Cam așa stă treaba.

Oricum în speța cu despăgubirile sunt curios care e motivarea instanțelor!!!!!!!

Leon spunea...

@avianyc, acum ai motive sa ne spui "Ciocul mic, suntem la putere si facem ce vrem":
https://m.mediafax.ro/editorialistii/ion-cristoiu-klaus-iohannis-pregateste-punerea-intre-paranteze-a-parlamentului-meu-20156530..!