Un produs Blogger.

marți, martie 08, 2022

Avioanele NATO patrulează în spațiul aerian al României

18 comments

 2 avioane  NCH care au decolat din Marea Britanie.18 comentarii:

 1. Avioanele cisterna au rolul de a realimenta in aer avioanele care patruleaza pentru a nu exista timpi morti de nesupraveghere a spatiului aerian si de a interveni imediat, sau de a suplimenta numarul de echipaje pentru interventie. Echipajul acestor avioane trebuie sa cunoasca bine zonele de patrulare ca in momentul alimentarii sa fie precizie maxima.Vitezele celor ce vor primi combustibil sunt uriase, se lucreaza la submultipli de metru si secunda.

  RăspundețiȘtergere
 2. De cîte ori ai alimentat tractorul cu elice Mi-8 in aer??🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  RăspundețiȘtergere
 3. https://www.snppc.ro/08-03-2022-snppc-amendament-admis-la-oug-130-n-camera-deputa-ilor-bd10872

  RăspundețiȘtergere
 4. Avioane cu motorașe, pârțoiți-vă-n radarele si avioanele rusnace ucigașe si indigene, zdarova la burtiere, care ataca teritoriile ukrainiene!

  RăspundețiȘtergere
 5. E timpul ca sa organizam un mare miting (huge cum ar zice aliatul strategic) pentru acordarea ajutoarelor.
  Ca sa putem ajuta si noi refugiatele.
  Poate lasa orgoliile la o parte si participa Rambo si Cezar alaturi de noi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @esti cumva dogul ""retardatului cu lesa in mana inascut ""? Afla ca in problema refugiatelor, eu si cezar nu suntem disponibili(utili) deoarece ne-a cam iertat D-zeu de cele lumesti, adica am exagerat in tinerete si acuma s-a epuizat resura.Deosebirea dintre noi este ca el nu recunoaste iar eu "ma dau impuscat in aripa"si actionez incognito.

   Ștergere
  2. Hopa henț careu de ași cu popa-n coada:
   Nu miting, @Quine rouge, O MARE INMORMANTARE, pentru acordarea tuturor drepturilor, regizata artistic de rezervisti si sindicate, cu un sicriu imens, uriaș chiar, pe care sa se scrie PENSII MILITARE DISTRUSE DE CĂLĂII POLITICI SI DUȘMANII ARMATEI, cat si un crucioi la fel de uriaș, sustinut de baloane sa poata sta pe verticala, UN REZERVIST DEGHIZAT IN POPĂ, cu cădelniță si tot tacamul, cu un dascal, apoi COROANE FUNERARE CU BANDEROLE PE CARE SA FIE POMENITE PENSIILE MILITARE, plimbate toate pe strazile Bucurestiului, Parlament si Guven, si preoti deghizati poate sa fie mai multi cu patrafire improvizate si potcapuri cu cruce in frunte, toate de toata panarama sa rada civilii, cu o oprire la Ambasada Rusiei, apoi SUA si alte tari europene-NATO, dar la rusi sa intinda toti mainile si sa cerseasca pomana de la personalul rus ca se moare de foame in Armata romana, in bataie de joc, la mistocareala, si pe urma mai vedem noi care e treaba cu pensiile militare, dupa ce apar cu totii la toate tv-rile de pe planeta! Daca vreti dreptate la pensiile militare, organizati aceasta mare inmormantare la pensiile militare, si cu o famfara cat mai mare, formata din rezervisti si prieteni civili si sa cante marsul funebru ,,La moartea lui Lenin'' si poate doar asa vi se va face dreptate! La inmormantare sa fie invitati, pe langa rezervisti mixti, armata politie, pompieri, securisti, etc si vecini, prieteni, rude, sa fie mare tambalaul!

   Ștergere
  3. Cornelius Flavius Ifrim
   Cezar poate veni cu caprele si Rambo cu o parasuta ca tot a fost aviator.
   Dl Mares cred ca e in Malta cu niste refugiate.

   Ștergere
 6. Kis chiar asa te-ai prostit ?In armata regala ofiterii superiori aveau ordonanta.Ofiterul superior facut comandor la apelul de seara agata si el o tinerica.Fiindca nu reuseste sa penetreze il cheama pe ION sa tina o lumanare.Degeaba ca tot nu reuseste.Suparat face schimb cu Ion.Ordonanta reuseste din prima la ca don Comandor exlama."Ioane uite asa se tine lumanarea".Viorele,roaga-l pe Padina sa faca ce a facut Ion,poate asa iti iese si tie.
  Mares o fi cu Brenda in Maldive.Probabil ca il rasplateste baba cu un Oskar.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poate sub forma de piftie iar padina si cu mine nu mai avem pretentii, suntem iertati , ne-am depasit cota/portia nu ca multi lingai cu pretentii de pe aici. Asa , de laudat este usor .

   Ștergere
 7. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=117015140910588&id=100078063087633

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @rambo2021

   Știți care e chestia?

   Când autorul e un vector al propagandei rusești, cum e ăsta cu Facebook, orice scrie nu iau în considerare!

   Când propagă tâmpenii ca "denazificarea", ca aia că ucrainenii își permit să se apere.... Nici nu mă mai interesează ce spune!

   Un tonomat alimentat cu ruble!

   Ștergere
  2. https://jurnalul.ro/stiri/observator/mapn-aeronavele-implicate-in-incidentele-din-tulcea-nu-au-fost-doborate-de-rachete-sol-aer-895981.html

   Ștergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 9. https://www.qmagazine.ro/barbatul-calcat-de-un-blindat-rusesc-a-dat-primul-interviu-blindatul-era-de-fapt-al-armatei-ucrainene/?fbclid=IwAR0P_98woSjP1P-7P20Iff5dFjrNq4KB3MnN4--s0sxeLk53F1EOhk9bn4A

  RăspundețiȘtergere
 10. Vrei sa dea criminalul rus cu bomba atomica?
  Cît esti de bou..maKiSs

  RăspundețiȘtergere

Aviz trolilor și celor predispuși la atacuri la persoană: blogul poate funcționa și fără comentarii.