Un produs Blogger.

sâmbătă, martie 19, 2022

Trebuie să continue România să afirme dreptul său asupra ținuturilor românești din Ucraina?

39 comments

 O excelentă lecție de drept internațional predată de fostul premier mazilit de revoluția portocalie băsesciană din România și de cercurile Deep state din SUA.

Interviu realizat Tucă Marius pe 16 martie. 

O abordare de specialitate care ar trebui să atenueze actuala dispută pro sau anti Putin din România.

Formularea "două state românești, România și Republica Moldova"  conține în ea și posibilitatea ca ele să se unifice după modelul german.


39 de comentarii:

 1. Nastase zis si Bombonel a fost invins democratic in alegeri de dl Basescu supranumit si Corsarul Invincibil.
  Apoi si-a facut buba la gat cu pistolietul (mostenire de la matusa Tamara) si apoi a ajuns la Ocna. 😁
  Huhurezul o suceste cum vrea el dar nu tine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Porcul bahic si conflictual, tradatorul natiunii si un turnator ordinar, Petrov, CARE A DISTRUS VIETI, DESTINE, CARIERE, ROMANIA SI PE ROMANI, nu-i ajunge lui Nastase nici macar la durlige sau in locul unde niciodata soarele nu-l poate lumina! A-l compara pe turnatorul ordinar cu Nastase, o somitate politica, care a aderat Romania la NATO, este cum ai incerca sa-l tavalesti in troaca de porci a BETIVANULUI ORDINAR! Nastase a facut puscarie la ordinul escrocului si turnatorului si cu dosare pe comanda politica cu ajutorul ginitorilor si Fooaiei, asa ca mars cu bahicul in ladoiul de laturoaie!

   Ștergere
  2. CFIFRIM:
   (13:02'/19.03.a.c.)
   "GREȘEȘTI"..!
   ..Cred că ADEVĂRUL
   legat de ceea ce ai scris în acest comentariu..e cu TOTUL ALTUL..sub TOATE ASPECTELE INVOCATE.["feeling" -ul,istoria recentă ,..RELAȚIILE dintre cei "2"=care..AU LOCUIT în ACEEAȘI VILĂ (!)=evident că NUMAI "DATORITĂ" ..(și NU "DIN CAUZA .."..!,..etc.),ÎMI INDICĂ..să cred ceea ce scriu(..!), dar tu "te..lași".. condus de..un"joc de imagini"..din.. "OGLINZILE"MULTIPLE..din același..CIRC /TÂRG POLITIC.. "fondator" și.. MANIPULATOR..AL ROMÂNIEI(și nu nu- mai..!)=timp..de 75 de ani..!
   Îți scriu..ceea ce scriu,fiind aproape convins că înțelegi exact sensul..celor scrise= cu bună cre dință și fără inte rese ascunse..!

   Ștergere
  3. Rd.se pare că nu lucrai când Băsescu tăia salarii și impunea restricții, pentru a fură el împreună cu camarila.
   Năstase, o fi furat și el dar țară nu a suferit.
   Baselu a turnat la secu și a furat,sportul său preferat.

   Ștergere
  4. Șoimul:
   09:31'/20.03.a.c.
   1..te înșeli:cei 2 sunt "făcuți" din același "aluat"..!
   În 2004, după ale gerile.."câștigate" de Băsescu,PONTA, care era "pupilul" lui Năstase, a spus ..ÎN CLAR,la TV-uri, citez aproxima tiv: "..că "EI", adică alianța care l-a sprijinit pe Băsescu,..AU FURAT MAI MULT CA NOI..!"
   2.Guvernul NĂSTASE, între anii 2000- 2004,(spui că "țara
   nu a suferit"..!) a REDUS TOATE FUNCȚII LE MILITARE, a desființat U.U.M. ..și implicit..
   A REDUS SALARII ȘI PENSII MILITARE..!
   =ale tuturor milita rilor noi numiți/ mutați în funcții.! Dacă armata..nu e "țara"..(?),atunci, parțial,.."țara"nu a suferit(..!?)= asta fiind"părerea" ta..!

   Ștergere
 2. Panarama de betivan cronic, Petrov, a furat la toate alegerile voturile, cei din cloaca sa destainuind abia acum cum au furat voturile cu diaspora in Franta si Italia, dar si alte tari vestice, deci Petrov a stat in functie total ilegal si acum Dumnezu scoate la iveala toate furaciunile din cele doua mandate obtinute penal! Plus ca se deschid arhivele in care se demonstreaza ca a fost un turnator ordinar la Secu, distrugand numeroase vieti, familii si destine! Porcul se naste si moare tot porc. Singurele ,,merite'' pe care le are ca este cel mai mare alcoolic de pe plaiurile mioritice si cel mai mare tradator-turnator in viata! Sa mai zic ca e un monument de imoralitate in aventurile amoroase cu Mooe Woodrea? Chiar daca relatia s-a bazat pe o vorba din romani: ,,Cat sunt degete si limba legea tarii nu se schimba!'' Hai, basanailor, mergeti voi la coana precupeasa sa terminati ceea ce voia bahicul conflictual sa-i faca, daca mai aveti cu ce si voi, ca in clanta toti sunteti tare ca fularul!

  RăspundețiȘtergere
 3. Vai, dar cui lipseste asa de tare acest Bombonel cu cateva dosare penale castigate la loz in plic pentru gainarii? Individul asta e doar un politruc ordinar ahtiat dupa sinecuri si putere, care inca nu a platit pentru toate furaciunile facute.

  Pai tot nu am invatat, omnule Huhurez, sa nu ne mai uitam la ceea ce ZIC politicienii, ci la ceea ce FAC politicienii?

  Inca nu? Atunci ne meritam soarta de votanti zombificati.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. D-ta esti un zombi basescizat.
   Invata omule să asculti și alte opinii!
   Doar niste votanți fără cultură politică, niște zombi, ne-au adus pe cap un bețiv ca marinelul Petrov.
   Cu Bombonel la conducerea României circulai din anul 2012 pe autostrada București- Brasov-Oradea.

   Ștergere
  2. @Cu a.n.la guvern,o broasca a inghitit un elefant(omv si rompetrol)?Si nu s-au saturat sa-i p.i.c pe euromaidani...Combinatul de oteluri speciale vandut italienilor(?).De urmarit in cat timp intra in faliment...Cine face o prognoza?

   Ștergere
  3. #Huhu
   apreciez faptul ca, in sfarsit, mi-ai aprobat comentariul. Ma uimeste insa eticheta pe care mi-o pui, in logica „cine nu e de acord cu mine e basist”.

   Eu, apropos de cultura, nu voi jigni pe nimeni care a votat intr-un sens sau altul. Este dreptul lor si tine de cultura sa il respecti.

   Asta, asa, pe langa iubirea de penali si nulitati care nu pot construi o autostrada in Romania. Sau ai uitat de Bechtel-ul lui Bombonel?

   Ștergere
  4. Petrovistule, dacă în 2004 câștiga alegerile profesorul universitar Nastase, penal era matrozul de Băsescu iar Bechtel termina autostrada Transilvania în 2012.

   Ștergere
  5. @HUHU

   Tot nu te-ai prins. Acum sunt amandoi penali, unul Bombonică Sinucigasul cu Fularul pentru găinării, celalalt, Petrov, indirect pentru că și-a folosit fetele în găinării și direct pentru că a mințit când a dat semnatură că nu e securist.

   Jeguri ambii, unul mai rău ca celalalt.

   Insa Bechtell este vina exclusiva a celui ce a semnat contractul, respectiv a lui Bombonică, asta să fie clar.

   Cine dorește amănunte despre paguba produsă de Bechtell găsește aici: https://republica.ro/suma-exacta-a-jafului-526-milioane-de-euro-prejudiciul-contractului-bechtel-raport-oficial-prezentat-de

   Ștergere
 4. In articol zice ca mama lui Basescu avea un calendar cu Nastaie cand i-au luat interviul.
  Oare fostii profesori ai lui Bombonel ce spuneau despre el?
  Are cineva o sursa?

  Traian Băsescu a absolvit Liceul "Lucreţiu Pătrăşcanu" (actualmente "Gheorghe Vrânceanu") din Bacău, profilul de matematică-fizică, în 1971. "Era extrem de isteţ, învaţă cu usurinţă la matematică şi la fizică. I-am urmărit evoluţia şi am fost mândră că, la 29 de ani, era capitan de vas de mare tonaj", ne-a mărturisit fosta lui dirigintă din liceu, profesoara de fizică Iulia Vaideanu. Aceasta spune că Băsescu a avut multe conflicte cu profesorii mai în vârstă.

  "Era un copil năstruşnic. Nu prea puteai să-i impui lui Traian constrângeri absurde. Daca forţai nota, nu răspundea, nu-i convenea. Primăvara cam uita de învăţat", îşi aminteşte Iulia Vaideanu.

  Fosta profesoară de istorie Tudoriţa Condrea povesteşte că Traian Băsescu era bun la istorie, dar şi foarte sensibil. "După ce le-am predat Marea Unire, s-a ridicat în picioare şi mi-a zis că familia lui se trage din George Pop de Baseşti, unul dintre făuritorii Unirii. Am discutat apoi despre asta. Îmi amintesc perfect, învăţa într-o clasă la parter. Când l-am vazut peste ani, politician, agresiv, mi-am zis: "Ăsta nu-i Traian al meu!"", afirma Tudoriţa Condrea.

  Sursa: evz.ro

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Reddog, în lumea civilizată occidentală nu faci două parale cu deșteptăciunea fără o moralitate zdravănă. Asta cu Băsescu deșteptul e pentru mioritici,în Franța sau Spania numai și pentru simpla bănuială de minciună era scos din politică, nu ca la noi unde dovedit fiind colaborator al securității mai ajunge și președinte. Și încă mai are adulat ori.....

   Ștergere
 5. Piticul asta din Moscova ne-a dat peste cap.
  Noi aveam razboaiele noastre cu guleratii si detinatorii de Oskar.
  Si atacuri de elicoptere de la baza din Urziceni asupra unei unitati de taburi din Timisoara.
  Ma rog, ar mai fi si altele. 😁

  RăspundețiȘtergere
 6. Gata ,de acuma urmeaza ceva"bun"si pentru noi
  -nu ai voie sa spui despre furturi,iafuri si coruptie ca ataci partide iar cei mentionati,sigur, fac parte dintr-o astfel de grupare""siciliana""
  -nu mai ai voie sa-ti dai cu parerea despre ce se intampla pe plan mondial decat daca esti in ton cu stapanii Romaniei, nu vorbesc de ciocoii interni ci de tarile carora le suntem vasali
  -daca cumva unul dintre membri fortelor conducaretse are crampe la stomac noi ne kamkkam pi noi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Estonienii rusificati, ca si cei din bulgaria, striga pe strazi lozinci anti NATO si il sustin pe piticul de la Kremlin pentru crimele odioase din Ucraina! La un razboi te feresti din față de inamic si astia pe la spate te nituiesc in ceafa cu plumbi!

   Ștergere
  2. Rambo2021..:
   (19.03.a.c./17:40')

   ..Nici nu e..vreo surpriză..legea aia (în proiect)=VOTATĂ de o "mare"majorita te (~ 296 voturi), în C.D. = PUTERE și "OPOZIȚIE(SICTIR.!); e o CONTINUITATE ..IDEOLOGICĂ și FAPTICĂ..a anilor.. > 1945..=.. bolșevizanți..!
   După ce au JEFUIT și VÂNDUT.."bucată cu bucată" sau.."en gros"..ROMÂNIA (!), "POLITICIENII" români(?)..NU MAI SUPORTĂ..să vadă și să audă: ÎN MASS-MEDIA..și REȚELE SOCIALE: zi de zi.. REZULTATUL și CRUDI TATEA ADEVĂRULUI..= FAPTELOR lor..!,așa că..au trecut la PASUL URMĂTOR:..=
   modificarea CODULUI PENAL..cu PLX. nr. 134/2021 = O ARMĂ.. ÎN "RĂZBOIUL" = contra ROMÂNILOR ONEȘTI..!=..pe care
   ÎI..vor ÎNCARCERAȚI
   sau.."ÎNBOTNIȚAȚI"..!
   Rămâne..ca VIITORUL FOARTE APROPIAT..SĂ CONFIRME..sau NU.. că..E..o "greșeală" ..!

   Ștergere
  3. @rambo2021

   Unde ați citi asemenea minunății? În cotidianul "USR-istul Vesel" 😁

   Chiar nu înțeleg de ce "incitarea publicului, prin orice mijloace, la violenţă, ură sau discriminare" să nu fie sancționată?

   Aveți nevoie de violență pentru a vă impune ideile? Wow!!!!!!!!!
   Aveți nevoie de ură?????
   De discriminare?????

   E normal ca cineva să nu fie angajat pentru că este psd-ist sau usr-ist???
   E normal ca cineva să incite la omorârea unor pnl-iști?????
   E normal să îți pierzi locul de muncă pentru că ești catolic sau indian????

   Această lege face pur și simplu o radiografie a partidelor românești!
   Cele de sorginte extremistă (de dreapta - fasciste sau de stânga - comuniste) se vor opune oricărei legi care condamnă ura și violența!

   Să vedem care sunt aceste partide!!!!

   Văd că unii care trăiesc doar în ură sunt cam speriați!

   Ștergere
 7. România nu mai are drepturi asupra ținuturilor românești din Ucraina , deoarece a semnat cu Ukraina tratatul de bună vecinătate pt. a accede în NATO. Apoi , Ukraina are în prezent teritoriul care este recunoscut la ONU .
  Deci România poate doar să negocieze doar ceva amiabil cu ukraina și nicidecum să revendice vre-un drept.
  Moldova poate negocia și propune Ukrainei ca să-și ia înnapoi Transnistria , în schimbul teritoriului care are gurilor Dunării și care de fapt au fost ale României în 1918
  Toate astea , doar după ce se va finaliza invazia rusească din ukraina , iar Ukraina să mai poată controla Gurile Dunării .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Leo:
   ..GREȘEȘTI(!):..dând "apa"(!)la moara. ..hungurească..!!
   HUNGARIA,..și unii istorici români.. spun că O PARTE din TRANSILVANIA a fost ..DATĂ..ca DOTĂ
   /DAR DE NUNTĂ de către "nu știu"? ce "cneaz"=/-"român"(?
   =O CONTRADICȚIE "ISTORICĂ"=ÎN TERM ENI), care si-a dat fiica..drept soție fiului..conducătorului maghiar= CUCERI TOR..!?,consfințit ASTFEL"pretențiile"
   HUNGARIEI..asupra teritoriului..invocat..!

   Ștergere
  2. Leo, tratatul are un termen limitat,10 ani dacă nu mă înșel,cu posibilități de prelungire prin acord deci se poate discuta mai ales că anterior parlamentul României, prin 90-91 notificase Ukrainei rezoluția sa prin care condamna răpirile teritoriale sovietice în favoarea notificate și căreia i se cerea o atitudine. Numai că atitudinea a fost cea specifică tuturor rușilor, din vest sau din est, obrazul gros și nesimțirea.

   Ștergere
  3. Sintagma "a nu avea pretenții teritoriale" din tratatele bilaterale nu semnifică și recunoasterea că anumite teritorii de la vecin nu ți-au apatținut.

   Ștergere
 8. Discutii "" savante"" de pe blogul ciobanasului de capre:
  Cezar17 martie 2022, 20:02
  MaKiSs...mai mergi la tembelizor?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  NETERMINATILOR...PE FRONT SA VA COMPLETATI VECHIMEA😛😛😛😛😛

  Răspundeți
  Răspunsuri

  ifrim18 martie 2022, 05:07
  Dacă completez vechimea cu ucrainiencele se pune?Oskar primesc?


  rambo202119 martie 2022, 19:53
  O sa ma duc doar n-o sa las un plotoner de companie paza sa mearga acolo cu javra din dotare si sa se balbaie si kkie mai ceva ca ciucale ca idiotu'nu prea are multe cuvinte in dictionarul de la purtator, vrei sa faca circ prin studio mai ceva ca rusnacul ala-Ciolea Tomac. de la Dan Diaconescu in direct(DDD).Nu uita ca asta-i Vijdurel Tolomac nu Tomac!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Balonaș umplut cu paie, piticanie zis potaie, uităte cu jind la Rex, inteligent, suplu și de rasă, ca aspect îți dă și clasă. De micuț și dolofan, nici nu poți să te apleci, ori cu stânga ori cu dreapta, nițeluș ca să o freci. Așa că măi bursucel, ca treaba să fie valabilă, ia-n brațe femeia gonflabilă. Și mai fă câte-o postare, pe facebook ca să fii tare (de cap).

   Ștergere
 9. Rambo2021..:
  (19.03.a.c./17:40')

  ..Nici nu e..vreo surpriză.. le gea aia (în proiect)=VOTATĂ de o "mare"majoritate (~ 296 voturi), în C.D. = PUTERE și "OPOZIȚIE (SICTIR.!); e o CONTINUITATE.. IDEOLOGICĂ și FAPTICĂ..a anilor .. > 1945..=.. bolșevizanți..!
  După ce au JEFUIT și VÂNDUT.. "bucată cu bucată" sau.."en gros "..ROMÂNIA (!), "POLITICIENII" români(?)..NU MAI SUPORTĂ..să vadă și să audă: ÎN MASSMEDIA.. și REȚELE SOCIALE: zi de zi.. REZULTATUL și CRUDITATEA ADEVĂRU LUI..= FAPTELOR lor..!, așa că..au trecut la PASUL URMĂTOR: ..=modificarea CODULUI PENAL..cu PLX. nr. 134/2021 = O ARMĂ..ÎN "RĂZBOIUL" = contra ROMÂNILOR ONEȘTI..!=..pe care..ÎI..vor ÎNCARCERAȚI sau.."ÎNBOTNIȚAȚI".!
  Rămâne..ca VIITORUL FOARTE APROPIAT..SĂ CONFIRME..sau NU.. că..E..o "greșeală"..!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aveti dreptate,forma modificata de camera deputatilor pentru ca fusese admisa o exceptie de neconstitutionalitate la forma adoptata de senat e echivoca si procurorul te poate lua oricand,oricum si de oriunde (chiar de pe acest blog)...Probabil nici rusii nu au o asemnea lege de protejare a politicienilor lor...Vae Victis!!!Deja a revenit dictatura???

   Ștergere
  2. @Calin...

   Greu de citit ce scrii. Nu poti si tu folosi majuscule cand este inceput de propozitie sau sunt nume proprii, cum zice la gramatica limbii romane?

   Apoi, cand vrei să explici ceva, nu crezi ca e importat sa spui despre cine se spune, ce se spune, cine spune si de ce este important sa aflam de ce se spune?

   Tare alambicat. Poate ca e o forma de a cere atentie, nu stiu, nu sunt psihiatru, dar asa pare.

   Ștergere
  3. Andrei:
   (14:35'/20.03.a.c)
   .."Pune mâna pe carte și învață"..!
   MAJUSCULELE se pot folosi în scop sti listic pt.a scoate în evidență sau a sublinia..anumite idei; de asemenea: SEMNELE DE PUNCTUA ȚIE marchează în scris:pauzele, into nația,întreruperea șirului comunicării ..etc., sau pot fi folosite pt. a scoate în relief anumite valori stilistice.., la aprecierea celui care scrie..!
   Nu ai "calitatea"=
   PROFESIA..care să-ți permită să..faci
   .."referințe" sau..
   "evaluări" medicale ..!,în schimb eu AM
   ..și "calitatea".., și "dreptul" respec tiv..,dar mă abțin, cel puțin..din bunul simț comun.., cu atât mai mult,cu cât nu ne cunoaștem , personal..!

   Ștergere
  4. Andrei:
   (14:35'/20.03.a.c)
   .."Pune mâna pe carte și învață"..!
   MAJUSCULELE se pot folosi în scop sti listic pt.a scoate în evidență sau a sublinia..anumite idei; de asemenea: SEMNELE DE PUNCTUA ȚIE marchează în scris:pauzele, into nația,întreruperea șirului comunicării ..etc., sau pot fi folosite pt. a scoate în relief anumite valori stilistice.., la aprecierea celui care scrie..!
   Nu ai "calitatea"=
   PROFESIA..care să-ți permită să..faci
   .."referințe" sau..
   "evaluări" medicale ..!,în schimb eu AM
   ..și "calitatea".., și "dreptul" respec tiv..,dar mă abțin, cel puțin..din bunul simț comun.., cu atât mai mult,cu cât nu ne cunoaștem , personal..!

   Ștergere
 10. Liviu PO:
  .."HO".."HO".."HO".."!"..?
  ..abia acum realizați.."ASTA"..?
  DICTATURA..sub o formă sau alta,
  SÂNGEROASĂ..,sau.."deocamdată"= "SOFT"(?)[..până când.."briza".. "LACULUI RUSESC" NU DEVINE.. "CRIVĂȚ" (!)..RUSO-SIBERIAN .. "înghețând" în cale..TOTUL..!] ="funcționează"..în ROMÂNIA..de peste 75 de ani..!, DICTATURĂ = VĂZUTĂ de către cei care vor să vadă = ADEVĂRUL..(!),="NEVĂZUTĂ" ..de către cei care: NU VOR/SUNT "ORBI"(=la figurat spus..!) să vadă ADEVĂRUL.., din mai multe motive:.
  1..NU PRICEP..ce se/li se/
  întâmplă..!,
  2..AU INTERESE..CONVERGENTE...
  cu cele ale dictatorilor..!,
  3..ALTE..motive..!(?)..
  4.chiar și..TEMATICA..mult dezbătută pe acest blog,de ani de zile..,paradoxal sau nu, CERTIFICĂ..cele scrise ACUM..!

  RăspundețiȘtergere
 11. @ Huhurez
  Nu inteleg cum termina Nastase autostrada Transilvania in 2012 cand rezilierea celui mai pagubos contract s-a facut in 2013 ,cu doar 60 km realizati.
  Cand mai pomeniti de Nastase sa ne exemplificati daca de resursele Romaniei mai dispunem noi sau OMV Austria.
  Din ultimele comunicate rezulta ca OMV isi regandeste strategia in Romania prin orientarea productiei de gaz si petrol catre petrochimie.
  Adica un profit mai mare pentru austrieci.
  Bravos natiune ,ai ce lauda !
  2 ani putini ,in Spania lua 30.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. După ce ca ești rusofil, se putea să nu fii și petrovist?
   Uitucule, nu mai știi de ce Bechtel a băgat lucrările în conservare in anul 2005? Pentru că nenorocitul de Băsescu si cu premierul Tăriceanu au declansat renegocierea contractului. Pănă in 2012 am plătit mai mult decat dacă se construia intreaga autostrada Brașov-Curtici.

   Ștergere
  2. @ Huhu Rezea
   Dupa ce costurile au ajuns de la 2,3 milioane euro/km la 22 milioane euro/KM ce mai era de facut ? Sau asta nu se pune?

   surprinzator , devenit iubitor peste noapte de ”democratie colonială ” vă permiteți sa puneti chiar si etichete .
   Despre asta ce mai ziceti.
   Contractul cu Bechtel, cedarea Petrolului si gazelor Romaniei la OMV, cedarea padurilor Romaniei catre Schweighofer, Galatiul ,etc toate aceste tradari semnate de Nastase-Iliescu ,au adus Romania la nivel de colonie. Acum acest fost prim ministru se fandoseste cu „importanța colonială a României “.
   Daca nu ii fura Truica averea azi era si Nastase la Monaco-bai.. !!!!!

   Ștergere
  3. Marin:
   (14:32'/20.03.a.c.)
   Hai că-i.."bună"..!
   ..Cum să se lase
   Adi NĂSTASE,un tip
   deștept,..furat de
   acel..TRUICĂ..?
   (Și..,dacă chiar e adevărat ce scrieți
   ,..mare pagubă nu e..și nu moare de foame..tovul,având
   .."REZERVE STRATEGI CE" și: posibil dividende de "aur"(=fiecare dividend având valori mari), acordate membrilor din consiliul de conducere al unor societăți pe acțiu ni,pe lângă"blocul" din BUCURESTI,+ ce mai are la CORNU,.. etc.

   Ștergere
 12. Suntem intr-o bucla...După război vine iarăși plandemia în forță...și tot asa și tot asa pana șefi la lume ne vor împuțina...Au prostit poporul cu tembelizorul..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă razboiul și pandemia vor subzista împreună in urmatoarele săptămâni, te recunosti de prost?
   De când a inceput râzboiul, în România au continuat să fie infectări zilnice de peste 3000 si cam 50 de morti de covid.Se intrevede o noua crestere a numărului datorita relaxării măsurilor de prevenire.

   Ștergere
 13. Putin și colaboratorii ar trebui să se teamă de pe acum că agresiunea lor criminală asupra Ucrainei nu va rămâne chiar și pe termen scurt fără consecințele pe care le merită. Dar asta depinde în bună măsură de ceea ce va face mai departe Occidentul, mai exact dacă Occidentul va redeveni esențial ce a fost în vremea lui Reagan, Kohl, Mitterand și a generației lor; pentru că, altminteri, cu neo-marxiști ca Biden, Macron și până de curând Merkel, nicio speranță.

  RăspundețiȘtergere

Aviz trolilor și celor predispuși la atacuri la persoană: blogul poate funcționa și fără comentarii.