Un produs Blogger.

marți, martie 15, 2022

Marina Ovsyannikova, simbol al protestului rușilor față de propaganda oficială a lui Putin

46 comments
Ziarista, mamă a doi copii, și-a riscat libertatea și a apărut în spatele crainicei care prezenta un buletin de știri al celui mai important canal de televiziune de la Moscova, pentru a-i anunța pe ruși că acest post îi minte în legătură cu agresiunea asupra Ucrainei. După câteva secunde de derută, transmisia directă a fost înlocuită de o înregistrare prestabilită.
A fost suficient ca secundele de apariție pe ecran să devină virale pe întreg Mapamondul. 

46 de comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fugi de aci că tu nu știi să vorbești decât despre lipsa primei de vrie din baza de calcul

   Ștergere
  2. Ar fi interesant sa fie invitat si Cezar.
   Poate puneti o vorba buna.

   Ștergere
  3. Rambo
   Vrem sa recitati la tv si poezia aia cu mansa si elicea lata.
   Cretuleasca va fi impresionata.

   Ștergere
  4. BRAVO T2
   Să ne anunți cînd va fi emisiunea ca să te urmărim.
   Să le spui acolo în direct , ca să fie urmărit și blogul Amabilului cu propunerea de reluare a ACTUALIZĂRII pesiilor în raport de majorările slariale ale activilor.

   Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  6. Kis-le, dacă îndrăznești să zici acolo alt cuvânt decât actualizare, nu mai ai voie în veci sa mai comentezi aici.
   Orice te întreabă, Cretuleasca, tu zici, că un robot:
   Numai actualizare, doamna!

   Ștergere
  7. În curând pe ecrane RAMBO VII (de România), nu cu Sylvester Stallone ci cu UN MIC ACTOR în devenire prin reconversie profesională. Adevăratul Rambo (Stallone) a renunțat la acest rol din compasiune pentru actorul român care murea de foame datorită pensiei ciuntite de Studioul numit CPS a MApN. Să așteptăm reacția publicului privind aspectul, mimica și logosul. Totul se va realiza sub regia unui mare istoric al epocii noastre care semnează cu pseudonimul „Honor et Patria ! Vae Victis !”

   Ștergere
  8. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
   S.a tîmpit motanelul kk..cios
   El si Dogaru..se impusca Cretuleasca

   Ștergere
  9. Eu cred cu tarie ca nu va avea loc nicio actualizare in urmatorii 4-5 ani a pensiilor militare cel putin la MAp.N unde nu avem cine sa ne sustina real. Cei care sant ne sant reprezentantii ai asociatiei de pensionari cel putin MAp.N nu au nici interesesul real caci au pensii multumitoare pentru ei ori sant pensionati mai de curand si nu au puterea de concentrare ce sa revendice ,cu alte cuvinte "isi vad de batranetea lor" si nu au energie cat de cat sa-si solicite drepturile ....solutia cea mai buna este tot concentrarea pe viitorul vot ,acesta sa fie dat acelor forte politice ce promit ferm si cinstit pensioanrilor militari ceva inafara de "mai tarziu "sau "mai aveti va rog rabdare " sau "legea acum este in discutie in Parlament"...

   Ștergere
  10. @Petrut
   Ce să acuzăm structurile asociative ca nu înțeleg ACTUALIZAREA când avem pe câte un lingău de clanțe pe la acele structuri care toată ziua citesc ce scriem pe blog dar nu înțeleg o iotă din ce aste ACTUALIZAEREA. Astfel de încuiați sunt băgați la înaintare în tot felul CMRR-ri, comitete, reprezentare în comisiile parlamentare doar pentru a mima consultări și a încurca lucrurile.

   Ștergere
  11. Da , DA , MIMA e SUS , SUS de tot.

   Ștergere
 2. 👏

  Știți ce mi se pare aiurea? Sunt unii care pupă în kur pe Putin dar de la adăpostul oferit de democrație, de libertate, de siguranța dată de apartenența la NATO și la UE pentru că dacă ar trăi în Rusia nu ar avea dreptul să scrie orice pe internet, ar fi într-o teroare indusă de serviciile de securitate, de cenzură!

  Era o doamnă care stătea într-o piața cu o coală A4 pe care scria "Două cuvinte"("Два слова"). A fost imediat ridicată de OMON! Ia gândiți-vă la unii strigând "Puie Mutin"!!!! 😂

  Televiziunea rusă a anunțat că Marina Ovsyannikova e o "necunoscută care a perturbat emisiunea" .... "necunoscută"? Păi doamna era redactor al televiziunii!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu nu cred ca aveti sanse sa-i tineti piept lui Cretuleasca care de cate ori are ocazia critica pensiile "nesimtite" ale militarilor si cere eliminarea lor !
  Si sa nu va apucati sa-l criticati pe Premierul Ciuca care dovedeste ca stapaneste din ce in ce mai bine situatia din Tara si de dimineata pana seara este pe teren, inclusiv in weekend; nu degeaba conduce in Topul increderii romanilor !
  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.digi24.ro/amphtml/stiri/ciuca-romania-devine-una-dintre-primele-tari-unde-se-localizeaza-productia-de-echipamente-militare-moderne-1872331&ved=2ahUKEwiGz4TDh8j2AhU9SfEDHSyzA6UQFnoECAcQAQ&usg=AOvVaw2DNBLLT7C4EW3BrpFbGMh-

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Şi ciucă dispreţuieşte pensiile militare, mai ales cele ale celor mai bătrâni. Evoluează din ce în ce mai bine, va fi din ce în ce mai preţuit de mase.Urmează pasul apoteotic din carieră, să ne înjure, să ne spurce, stropşească, să fie într-un cuvânt popular. Premiul cel mare, va fi preşedintele pentru 10 ani

   Ștergere
  2. viorel. Viitorul președinte va fi Dan Puric. Cum s-a putut la Ucraineni, de ce nu și la noi.

   Ștergere
  3. Vad ca este gandul numai la pensii militare, dar cand Ciuca vrea sa doteze Armata Romana cu Tehnica militara noua, made in Romania, nu va pasa, Transportoare blindate Pirania, Drone, etc.:
   https://www.gds.ro/Actualitate/2022-03-15/drone-de-300-milioane-de-euro-pentru-armata-romana/

   Ștergere
  4. https://m.ziare.com/corvete/corvete-licitatie-program-inzestrare-armata-ministrul-apararii-1730423

   Ștergere
  5. @Leon.Mă interesează ce folosesc uzual.Și uzual folosesc moneda națională.Ca pensionar nu folosesc drone,javeline,corvete,amfibii blindate care nu prea sunt amfibii etc.Nu are MApNul structuri ce se ocupă de înzestrare?Ca om mă bucur când armata cumpără tehnică NOUĂ despre cele sh la mâna a-III-a am o părere foarte proastă!

   Ștergere
  6. Războiul sec. XXI va fi al rachetelor/antirachetelor de toate tipurile , al dronelor și al elicopterelor și nu al transportoarelor și tancurilor.

   Ștergere
  7. @/Motanelul..kk..cios-Rambo cu muci pe chiept sa anunte cu un drapel in mîna la Cretuleasca..ca pensionarii militari au hotarit sa doneze-obligatoriu Tot ce trece peste 4000.!
   Pentru inzestrarea rapida a armatei cu Javelin!

   Ștergere
  8. Domnule Leon. Întâi răspundeți la următoarea întrebare de mai jos pe care nu o pun eu ci presa. Este vorba despre cele 2 fregate cumpărate de la englezi apoi trecem la ce doriți dv.
   Cheltuială fabuloasă fără finalizare. De ce n-a reuşit statul român în 11 ani să modernizeze două nave de luptă pentru care a plătit 116 milioane de lire sterline. https://adevarul.ro/locale/constanta/cheltuiala-fabuloasa-finalizare-n-a-reusit-statul-roman-11-ani-modernizeze-doua-nave-lupta-achitat-116-milioane-lire-sterline-1_59106f485ab6550cb8e7b098/index.html

   Ștergere
 4. Nu uita sa il invite si pe Bode de la MAI si pe obedientii de la Casele de Pensii MAI si MAN

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Băi plăvane, de cate ori am repetat ca abrogarea ordonanțelor nu repun în vigoare textele de lege abrogate din L 223/2015?
   Tu nu auzi ca n-ai voie să vorbești decât de actualizarea pensiilor militare?

   Ștergere
  2. Nu aude pentru că are ca și mine hipoacuzie bilaterală cronică și scurte pierderi de memorie datorită stresului. Bine ar fi dacă ar scrie pe o coală de hârtie A4 de 10 ori, ACTUALIZARE ÎN REGIM DE URGENȚĂ iar la fiecare întrebare să spună același lucru.

   Ștergere
  3. - Elaborarea unui nou act normativ, prin care să fie reluate ACTUALIZĂRILE pensiilor militare raportat la elementele de calcul salariale ale personalului din activitate la 01.01.2022 și ORI DE CÂTE ORI se majorează elementele salariale ale personalului din activitate.
   - Sau , mai poate fi susținută și adoptarea PLX 199 .
   SĂ NE ANUNȚI când este emisiunea programata , ca să facă Amabilul un topic.

   Ștergere
  4. E tîmpit !
   Sa vezi rusine pe rezervisti caci se va zice ca astia.s cei mai destepti si fatosi
   Si au in fatau de bidon expira si maKiss si Dogaru...

   Ștergere
  5. Nu e nevoie de nici o programare pt topicul lui Huhu
   O sa mai apara astia la tv dupa ce face Huhu miliardul de accesari.
   Si nici atunci n-as fi prea sigur
   Nu e nevoie sa scrie pe coala de hartie ca iese cine stie ce porcarie in "finlandeza locala"
   Mai bine sta acasa cu "Mona" si trimite inregistrarea pe stick...ca sa se auda clar accentul "finlandez"(ő/0) 😄

   Ștergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. La mulți ani, sănătate și numai bucurii Cornelius Ifrim!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @Micutzul, Multumesc frumos pentru urari! Sanatate si viata lunga in fericire, camarade! La mai mare la pensie!

   Ștergere
 8. @ Huhu
  Rambo e beat? Ce dracu' are L. 223 cu punctele de pensie? Ce au punctele de pensie cu 80% din baza? Păi dacă ăștia ne reprezintă mă arunc de pe cușca cainelui!

  RăspundețiȘtergere
 9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 10. @rambo2021,prea multă vorbă nu e bună,ce abrogare,asta mai trebuie,să aibă de lucru ani de zile!!!?? Certuri discuții ,etc. A C T U A L I Z A R E A ESTE IMPORTANTĂ! SIMPLU!!! ASTA LE ACOPERĂ PE TOATE!!! Pana in august 2017, era valabilă!

  RăspundețiȘtergere
 11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Lasă,lasă te retragi după ce o pisezi pe Crețuleasca cu actualizarea,nu cum deschizi gura pronunți prime orare de zbor.Și vezi că matracuca-i curvită și vă pune să arătați în direct cupoanele,iar la mia ta de iepuroi te întreabă ce mai vrei!

   Ștergere
 12. Viorel de Hurziceni.Plecand dela premiza ca ciocnirea cu zazaitata de Cretulescu e adevarata si nu un vis pregateste-te bine si spune ceeace gandesti tu ca te avantajaza.Fa-ti un text scris.Conditia:sa nu te faci de ras.In parte pregatitoare cere-i ca pe timpul cand vorbesti sa nu intre peste tine.Are pe cineva ce o indruma in casca.Asta e atuul ei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O sa ma duc si o sa spun doar atat OUG-57 art 40 lit "e si l "precum spunea Ioan... peeeseeedeee.In reste toti pensionarii militari(si activi) sa fie solidari cu ukrainenii si sa renunte la 10% din cuantum pentru ajutorare si cumparare de tehnica militara de prin cimitirele de fier vechi ale unora dintre stapanii nostri!

   Ștergere
 13. O veste bună: doamna Marina Ovsyannikova a fost amendată cu 30.000 de ruble (280 USD) și a fost eliberată!!!!!!!!!!

  Ea pledat ”nevinovată” de infracţiunea de manifestaţie ilegală.

  Riscă totuși să i se facă dosar penal pentru infracțiunea de publicare a unor "informații mincinoase” cu privire la armata rusă" ce se pedepsește cu până la 15 ani de închisoare!

  Mă gândesc la unii iubitori de ruși care postează pe aici... de câte ori au publicat informații false despre armata română.... Dacă erau în Rusia scăpau de grija pensiilor!

  RăspundețiȘtergere
 14. Ehei, rusnacii nu mai sunt prostanacii care au fost candva, saracii, cand pe timpul lui Satanlin Venin, betiv si cretin, erau manipulati, pe creiere spalati si in bulăuri bagati, iar Putinică, deja vaznad ca actualei generatii care il critica sio nu mai le este frica, ca toate jigodiile si pramatiile le-a marit pedepsele de-a imborțoșat cu ei inchisorile si gulagurile, si fereasca sfantul de un revolution ca o sa-l faca praf și pulbere pe avorton, cu tot cu oligarhia lui de carton! Conspiratiile si publicatiile se intrec cu declaratiile si spun ca ar fi canceros acest nenorocit veros si odios, ca si mister șoșon cu papion, Joe Bidon si ca pana la sfarsitul anului ambii s-ar duce pe calea pustiului si ca asta ar insemna si sfarsitul rezboiului, deci salvarea si mantuirea Kievului... Pana atunci ranile razboiului se vor adanci si cine îi mai poate opri pe acesti draci de rusnaci reptilieni intariti cu 40.000 de mercenari sirieni si 10.000 de razboinici ceceni?

  RăspundețiȘtergere
 15. "Conditia:sa nu te faci de ras"Asta-i o conditie IMPOSIBILA!!
  S-ar parea ca de asta s-a nascut.Sa ne distreze pe noi

  RăspundețiȘtergere
 16. Ia-n giniti-va cum arata o propaganda moldorusa
  :https://www.zdg.md/stiri/stiri-sociale/din-1-aprilie-pensiile-vor-fi-indexate-cu-1394-suplimentar-toate-pensiile-calculate-vor-fi-majorate-cu-suma-fixa-de-17171-de-lei-ministerul-muncii/?fbclid=IwAR2W8KZuSz9fNtc9zxfsuLuU3ZWYJXfGm6iQ-3PLpKr4WW0UD9nSo8GCsZU

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deci in Republica Moldova se pot indexa TOATE pensiile cu suma fixa :
   "Pensiile se vor indexa o dată pe an, la 1 aprilie, în sumă fixă. La 1 aprilie, creșterea pensiilor va rezulta din indexarea cuantumului pensiei medii cu 50% din creșterea economică reală a anului precedent. Suma fixă se stabilește de către Guvern."
   La noi, cel putin pensiile MILITARE ar putea fi indexate cu o suma fixa, propunere facuta si de mine de mai multe ori pe acest blog, fiind sustinut numai de domnul @M..!!

   Ștergere
 17. Să mai zică cineva că la UNAP nu sunt specialiști de marcă!

  https://www.g4media.ro/exclusiv-profesoara-la-universitatea-armatei-romane-val-de-postari-conspirationiste-anti-zelenski-pe-facebook-universitatea-postarile-nu-au-legatura-cu-activitatea-si-atributiile-profesio.html

  RăspundețiȘtergere

Aviz trolilor și celor predispuși la atacuri la persoană: blogul poate funcționa și fără comentarii.