Un produs Blogger.

duminică, iulie 03, 2022

Ciucălisme în ograda liberală.🤣😷

14 comments

 Domnilor, nu vă îngroziți când vedeți cine conduce România? Reabilitați-o pe Veorica!Ca să nu se  zică... așa... că i-au scos vorbele din context, cam așa a îngăimat generalul cuvintele:

„Personal, aș fi vrut să asigurăm o compensare mai mare, dar în momentul acesta, aceasta e realitatea, atât am putut asigura de la bugetul statului […] Am făcut în așa fel încât să discutăm inclusiv cu industria, pentru că nu dorim ca și în România să ajungem la restricționarea cantității de carburant care se poate alimenta la pompă […] Toate elementele au fost analizate ținând cont de realitate. România în momentul de față își poate asigura aproximativ un sfert din producția proprie de petrol. Chiar s-au vehiculat cifre: la o tonă de petrol național trebuie să importăm trei virgulă ceva tone de petrol sau produse petroliere pentru că, știm foarte bine, motorina nu se produce în țară. Astea sunt elementele de realitate pe care le-am avut în vedere”, a declarat Nicolae Ciucă.

14 comentarii:

Alexandru spunea...

Stați liniștiți că nu el sau Iohannis conduc România. Am mai spus, omul ăsta e o simplă marionetă. Ce onoare, care verticalitate, moralitate și alte asemenea? Nici discurs nu are, nici orientat nu e. Eu cred că fața oricărui om spune multe. Ce spune fața lui? Dar după ce-l mai auzi și vorbind? Chiar nu merită băgat în seamă. Varianta masculină a Veoricăi. Ne mai mirăm ce-am ajuns și încotro ne îndreptăm? Ne ducem la vale...

mosmartin16 spunea...

Măi oameni buni ! Suntem defecți ??! Dacă ne raportăm doar la prim miniștrii din ultimii cațiva ani...e mai mult decât evident că "Veorica" e peste...ĂĂĂĂĂ...Ciucă !! Ăst "gheneral" compromite haina militară ! Cum ??! Prin faptul că este la nivel liceal...poate nici atât...în exprimare ! Și...mai mult...ajutat de anumiți "judecători"...se ascunde de furtu' și pârnaia ce-l așteaptă la Jilava ! Vine...vine..."dom'" Ciucă...o să vezi ! E ca la Lenuța Udrea ! Tic..tac...tic...tac...

mosmartin16 spunea...

Și totuși de ce nu poate fi cercetat doctoratul lui Ciucă de către comisia abilitată ?! E legal ca o instanță să interzică asta ??!

Viorel spunea...

Pentru că este OLTEAN iar o parte dintre olteni (scuze față de cei corecți) fac alergie la justiție, li se umflă limba și se înădușă fiind nevoie de foarte multe măciuci din partea altor structuri. Acum tăcem, dar din 2024 va veni doamna Laura Codruța Koveci și va pune ordine din postura de Președinte al României. Atunci să-i vedeți cum plâng prin Parlament pentru a nu li se ridica imunitatea sau se ascund ca șobolanii.

Huhu Rezea spunea...

Pe Ciucă nu-l prinde anul 2024 prin politică!
Nu-și permit liberalii să piardă cu Ciucă mai mult decât au pierdut cu Cîțu.
Cîțu avea multe fețe, dar îi lipsea fața de prost.
Viorele, dă-ți peste vorbitor și nu te mai încrede în sluga statului paralel din perioada lui Petrov.

Viorel spunea...

Să știți că nu sunt singurul care gândește așa. Ne-am săturat să fim conduși de clanuri mafiote. Mai bine unul sau una care taie în carne vie dar știu că pe unde trece face dreptate.

Leo spunea...

La de-astea e bun dottore...
https://www.g4media.ro/un-special-cu-pensie-militara-si-plasat-in-institutii-cheie-ale-statului-numit-de-premierul-ciuca-secretar-general-al-ministerului-mediului-corvin-nedelcu-a-castigat-in-2021-peste.html

Huhu Rezea spunea...

Fugi domnule de aci cu bufnița lui Maior si Băse!

Viorel spunea...

POLITICLuni, 04 Iulie 2022, 16:16
Ciucă nu se opune supraimpozitării pensiilor speciale, dar militarii să fie exceptați / Ce mai rămâne atunci.
Premierul Nicolae Ciucă și liberalii nu s-au opus, în discuţiile din Coaliţie, supraimpozitării pensiilor speciale, însă seful guvernului a cerut ca în acest caz să se vină cu o soluţie legală, au declarat surse guvernamentale. Varianta discutată este însă ca supraimpozitarea să vizeze sumele care depășesc nivelul salariului președintelui.
Potrivit surselor citate, o excepție ar trebui să fie în cazul pensiilor militare.
În privința cotei unice, la care PSD cere să se renunțe, liberalii susțin că România este obligată, prin PNRR, să aplice această cotă și să renunțe la excepții.
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-25659992-ciuca-nu-opune-supraimpozitarii-pensiilor-speciale-dar-militarii-fie-exceptati-mai-ramane-atunci.htm

mosmartin16 spunea...

Cum adică...cu excepția pensiilor militare ??! Mă...Măciucă...gângav în vorbe și-n gândire...nu-ți ajung cei 18000 de lei net din pensia militară ??! Pe langă purcoiu' de bani pe care-l iei de la guvern și atâtea servicii gratuite ??! Rușine să-ți fie ! Cum adică, gheneral făr' de onoare ce ești ?! Să-i explici tu... tot unui general care ți-a fost și comandant...că lui i s-a luat din pensie în ianuarie ( pentru CASS )...chiar de avea pensia mult mai mică decât a ta...iar ție nu ??! Răspunsul care te vizează e : nesimțire...incompetență...avariție ! Dea Dumnezeu să scăpăm cât mai repede și de tine !!

Leo spunea...

DOTTORE ĂĂĂ..ÎÎÎ.. deocamdată nu este în pericol , deoarece are pe sondaje cam 30%. Va rezista cât va dori KWI și este pericol ca savantul să rămână premier și după prognozata rotație cu Ciolacu. Cert este că JALONUL 215 va fi încercat să fie manipulat în interesul lui și al găștii lui. Să sperăm că BM și UE nu se va lăsa prostită de manevrele găștii când va aviza soluția de raționalizare a pensiilor stabilite prin legi speciale. Cert este că avem ghinion cu acest individ pe funcție în această perioadă.

Viorel spunea...

Sondaj Sociopol pentru alegerile prezidențiale din 2024 - Laura Codruța Koveci vs Mircea Geoană / 06.07.2022, 10.30.
Potrivit unui sondaj Sociopol, este de așteptat ca turul 2 din cadrul alegerilor prezidențiale din 2024 să fie între Laura Codruța Koveci și Mircea Geoană.
Despre cei doi se vorbește în ultima vreme că ar putea fi posibili candidați în 2024 pentru a-i lua locul lui Klaus Iohannis.
Laura Codruța Koveci are o popularitate de 30% fiind la egalitate cu Gabriela Firea, urmată de Mircea Geaoană care are o popularitate de 29%, bucurându-se de cea mai mare încredere, transmit mai multe surse mediatice.
https://www.mediafax.ro/politic/sondaj-sociopol-pentru-alegerile-prezidentiale-din-2024-laura-codruta-k-vesi-vs-mircea-geoana-20977973

M spunea...

Vă spuneam eu mai demult că salvarea României vine de la USR (după cum îi spune și numele).

Văd cu plăcere că oștirea rezervistă preia cu plăcere și savurează propaganda USR, ori direct, ori prin site-urile afiliate, HotNews și G4Media. 😂

Leo spunea...

UZINA CAROL I / UNAp , care l-a industrializat ca dottore pe ĂĂĂ..ÎÎÎ.. a mai creat un rebut academic. Și câte or mai fi ....
https://www.g4media.ro/comisia-din-cnatdcu-care-ar-trebui-sa-analizeze-suspiciunile-de-plagiat-in-cazul-premierului-ciuca-tocmai-a-retras-un-titlu-de-doctor-pentru-opt-pagini-copiate-conform-analizei-emiliei-sercan-la-ciu.html