Un produs Blogger.

sâmbătă, ianuarie 07, 2023

A căzut popa, bă!

53 comments
S-a intâmplat ieri într-o comunitate de români din Torvaianica,  lângă Roma, în apele reci ale Mării Tireniene. Preotul s-a dezechilibrat când a aruncat crucea în mare, de Bobotează.



53 de comentarii:

mosmartin16 spunea...

🤣🤣🤣

Dan B. spunea...

Doar atâta poți, Huhu, să râzi de un preot, căzut în apă accidental?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hopa, hopa Penelopa, uite popa... nu e popa! Domnul popa, confundând apa cu groapa, s-a aruncat cu burta-n in hulă cum se aruncă nesătulă proasta-n vulă si apoi se jură ca nu fură castraveti din bătătură!

reddog spunea...

Interesant!
Huhu se pare că nu are respect pentru cele sfinte!
Mă gândesc să-l includ pe lista aia unde mai sunt Rambo, Cezar și Akord75.
Dar mă mai gândesc.
Poate își revine!

Viorel spunea...

Dan B. Acei preoți s-au adunat nu pentru slujba de Bobotează ci pentru reclamă / poză de grup. Exact ca și Păcală cu ușa în spate. Ce căutau 4-5 preoți pe o punte înjghebată din niște schele metalice ca și la renovarea fațadelor unor blocuri ? Unul sau doi nu erau deajuns ? S-au mai pus și pe glume. Faptul că a căzut, a fost voința Domnului.

Sebi spunea...

Ete na, cazatura popii e cea mai putin hazlie chestie din toata aceasta afacere cu tricouri ude. E doar prilejul unei profunde meditatii launtrice.
Vezi, asta nu intelegeti voi, generatia mai tanara. Fara miscare, stii, fara sport, scleroza!
Pierdem vremea cu poze, cu atitudini teatrale... Ridicol. Nimic nu poate compensa topirea in sanul naturii.
Ba Corneliu, nu fa pe nebunu, unde esti ba? Corneliu!
Mai incet! Mai incet ca speriem pestele si mergem degeaba.

Dan B. spunea...

@Viorel:

La evenimente de asemenea anvergură, cum a fost BOBOTEAZA, se practică participarea soborului de preoți!
Dar cum evenimentul cu pricina se desfășoară în mai toate locațiile posibile, soborul în cauză se divizează.
Așa că, Viorele, las-o mai moale cu jucatul comediei, despre care faci vorbire!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Sebi, bre, treaba grea cu chestia asta anapoda, de a râs Satana, fiind așa ca pestișorul indințat, speriat si nevrozat de mădularul, cu odajdiile plutind neprotejat, l-a atacat incisiv si compostat repetat ca de ce la aceasta slujba domnul popa in odajdii, fiind beat, s-a prezentat si-a cazut dezechilibrat aproape in cap!

Gigi spunea...

Revoltator!

https://www.gandul.ro/diverse/doi-tineri-s-au-iubit-ziua-in-amiaza-mare-intr-un-parc-din-onesti-nu-le-a-pasat-ca-in-jur-erau-copii-si-bunici-19903402

Niky spunea...

Se putea întâmpla oricui! Nu e ceva de care să se facă caz. Cred că nimeni nu trebuie să râdă de asta. Un om se putea accidenta grav…..

Mihai spunea...

A căzut si penultima reduta , urmeaza Bucovina de Sus.
Chiar nu mă mira asta daca s-a ajuns ca in MARAMURESUL ISTORIC plin de artisti consacrati sa fie invitat ca sa concerteze de sarbatori Culită Sterp ,jador , Tzanca Uraganul.
Spre fericire au fost implicati inr-un eveniment rutier si manelistii -analfabeti cultural au ramas cu biletele platite scutind Maramuresul de o mizerie .
La asa ispravă cred că si renumitul Grigore Leșe se arunca in Tisa.

Marin spunea...

Cornelius, urat primul comentariu, sa-ti Fie rusine!

raul spunea...

Un minim moment de reflectie!Bai tovarasi ,singurii care au avut de castigat dupa rahatul de asa zisa revolutie ,in afara de vreo 100 000 de smecheri ,au fost tiganii si popii!Tiganii cu granitele deschise si popii cu buzunarele prostilor de romani deschise!

Mihai spunea...

” Maramures ,plai cu flori,
Frumos esti in sărbatori”

La ce a ajuns si ”MARAMURESUL ISTORIC” cred ca si renumitului muzicolog Grigore Lese ii vine sa se arunce in Tisa.

Maramuresul plin de artisti c de valoare consacrati invadat de manelisti de sarbatorile de iarna !

https://youtu.be/ovluYEGufl8

https://www.wowbiz.ro/tzanca-uraganu-si-a-anulat-concertul-de-revelion-cu-doar-cateva-ore-inainte-motivul-i-a-infuriat-pe-fanii-manelistului-ne-cerem-mii-de-scuze-20280382

Sper ca nu vor strica traditiile de iarna si in frumoasa Bucovină.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

stiripesurse.ro/de-ce-o-parte-din-crestini-sarbatoresc-nasterea-lui-hristos-in-ianuarie_2734235.html

A spunea...

Hai ca asta e tare,s a udat popa la buzunarele pentru spaga,pardon,donatii.Cum dracu sa arunci crucea in mare la mal?Ma uit la smintitii aia in costume de scafandri de stateau sa o prinda....Pai...baaaa.....se innoata dupa cruce,nu se merge pe burta prin nisip.
Incerc sa inteleg,traditia s-a pierdut,pana la Roma e distanta mare si na,romanasii si ei cu obiceiurile....pfff,ce nu face popa pentru o donatie de la mireni.

Mihai spunea...

In sfarsit o veste buna !

Palinca de Satmar vanduta in avioanele Tarom.
O " Ștoampă " = 6.5 €

Detalii aici ;
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://obiectiv-sm.ro/2023/01/05/palinca-din-satmar-vanduta-la-bordul-avioanelor-tarom-vezi-cat-costa-o-stoampa/&ved=2ahUKEwjyzvDHh7b8AhWLhP0HHVTrBjwQFnoECA4QAQ&usg=AOvVaw1MfGQJ8ikRqtCar_Tx9Ppx

Apropo stiti cum s-a inventat tuica olteneasca?
Spalând pararele cu palinca de Bihor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Marin, iti zice, Ifrim, stai asa un pic sa zic cu scuze pentru un fapt mai de nimic pentru cei care considera ca-i un neiertat delict sa iesi din tiparul patrahir de delir ale unora zavorâți in pseudo mistic, sigilati strașnic in plic, dar asa se intampla șic, ca la jocul de birlic, cand un popă din muștiuc vinul il trage la malic-bârdâc prea setos si prea adânc, ca apoi in apa rece si urât sa mai faca si un salt cu bâldâbâc în adînc!

Viorel spunea...

Dan Buzescu. Eu nu joc nici o comedie. Sunt creștin ortodox, respect religia, biserica și preoții (nu cei care sunt pedofili, afemeiați, cei care se urcă beți la volan, fumează, beau și fac chiolhanuri). Dacă voiau să fie un grup din marele sobor de preoți, trebuia să amenajeze o platformă mai mare pentru a încăpea toți și a nu crea evenimente nefericite ca cel în cauză.
Ce spune adevărul.ro
Pentru acest eveniment, au fost chemați mai mulți preoți, iar organizatorii au improvizat și un fel de podium deasupra apei, pentru "sfințiile lor".
Doar că în clipa când a vrut să arunce crucea în mare, pentru a fi prinsă de temerari, preotul însărcinat cu această treabă a alunecat și a căzut peste balustradă, direct în apa rece a mării.
Momentul a fost surprins în direct de un român care transmitea evenimentul pe Facebook, stârnind amuzamentul tuturor, dar și comentarii dintre cele mai spumoase.
„S-a botezat popa”, „Circul de la Torvaianica ...!!!”, „Padre Drăgoi a luat apă”, „Și-a spălat păcatele”, „Invenții bisericești... care nu au legătură cu sarbatoarea”, „Așa a vrut Domnul”, „A sărit și popa după cruce”, sunt doar câteva din comentariile de pe Facebook.
https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/preot-la-apa-un-slujitor-al-bisericii-a-cazut-in-2232871.html

VICTOR spunea...

Se pare că dorința de a trece pe contributivitate s-a cam diminuat drastic prin existenta enei noi formule de calcul al pensiei.
Se pare că punctul de referință se va determina prin împărțirea valorii punctului de pensie la un stagiu mediu de cotizare , stagiu de 25 ani existent în Legea 127 dar se vrea modificarea acestuia în 30 sau 31 ani !!!!
Dacă modifică numitorul în funcție de fondurile alocate pentru pensii atunci mărirea punctului de pensie chiar nu mai are nici o importanță!!!

Relu spunea...

https://www.antena3.ro/actualitate/locale/politista-braila-dirijare-trafic-inedit-braila-imagini-virale-662212.html
Asta e de ras. Sau cine stie care a fost situatia reala de s-a ajuns aici.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Avyanic, că e ștoampă, că e ștompă dar mi-e poftă sa mai trag un ștoi de țoi pe trompă!

Leon spunea...

@Avia, familia Bran vinde Palinca de Caise cu 200 lei(40°,0,7 l)!
Eu vand Palinca de Caise, de Oltenia(!), cu 100 lei, 50°,1 l..!
Te trec pe Caiet...:)) ?

Mihai spunea...

@ Leon
👍👍

Viorel spunea...

Leon. Cât dați pe o pălincă de pere făcută acum 40 de ani și care are 600 ? Nu e de vânzare, doar ca preț / litru (de Maramureș).

Leon spunea...

@Viorel, palinca de pere de 60°, cred ca o cumpara TAROM , eu ma multumesc cu a mea, este mai tanara, are numai 4 ani !!

Florin spunea...

@soldat
Îmi place pledoaria ta referitoare la credință. Încă nu ești prea bătrân sa te faci doctor de suflete, Biserica ți-ar putea fi plina de enoriași, atenție, nu de enoriase. Religia a fost mereu un instrument, Credință este altceva...Religia, în Estul Europei și în Orient, încă mai tine prostimea sub control, de la prostie la fanatism este un mic pas. Am fost in Olanda, recent, Bisericile au devenit magazine de lux pentru marile concerne de moda. Acolo prostimea nu mai poate fi ținută sub control cu acest Instrument. Cei care conduc Lumea au constatat ca Religia este depășită pentru controlul maselor, asa ca au inventat o alta frica, Moartea cauzata de viruși. Se pare ca nu le-a reușit, încă mai sunt oameni cu 4-5 neuroni care sunt puși la treaba.
În alta ordine de idei, legat de pensii, sunt destui naivi care cred ca o noua lege poate fi în avantajul celor ce sunt deja pensionari. Cine se afla la butoane au grija ca să-și securizeze viitorul. Terminați cu contribitivitatea și recalcularea, este o utopie. Cel satul nu-l crede pe cel flamand. Oare când o sa înțelegem, ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul! Niciodată un activ nu va vrea ca salariul lui sa fie egal cu pensia omologului rezervist, și asta poate fi oarecum adevărat. Se pare ca mulți dintre noi ne-am pierdut discernamantul, ori suntem prea naivi. Bucurați-vă de nepoți, bucurați-vă ca nu sunteți neajutorați fizic, ca nu trebuie sa ne spele nimeni, ca nu trebuie sa ne ducă cineva la baie în fiecare dimineață. Suntem într-o spirala a deznădejdii și a unei săracii potențiale indusa de războiul hibrid, nu doar noi militarii, ci întreaga societate. Asa se controlează masele în momentele de criza, prin dezbinare, haituire și ura între generații. Oare când o sa înțelegeți ca nu contam politic. Sa am iertare, am tras de mult oblonul peste Dumnezeul din noi!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

https://www.bugetul.ro/ctp-s-a-dezlantuit-la-adresa-lui-vladimir-putin-asa-arata-biserica-ortodoxa-de-rit-kaghebist-un-singur-individ-care-il-sechestreaza-pe-dumnezeu-ca-sa-i-se-presteze-numai-lui-liturghia

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pe topicul precedent am postat barosul din, sau a lui Budigăi, care ne da peste degete la pensiile militare! E de cruceală, pe langa popa cazut din cauza crucii aruncate in valuri!

Pentru delirantii mistici, caci cei in deplinatatea functiilor cerebrale deja s-au lamurit asupra unui ritual religios circar:
Vi se pare chiar potrivit, crestinesc, moral si etic preotesc sa arunci crucea Domnului in apă, de parca te-ai lepada de ea, ca sa ti-o aduca niste slugi, precum coteii de manej, dresati sa aduca bățul din apă, si punandu-le viata in pericol unor indivizi dornici de bravade sa se sacrifice pentru o traditie pagana si de mare non sens? Nu vad nici sensul, nici folosul sau sa aiba vreo noimă logică culeasa din Sfintele Scripturi pentru acest act scamator de prost gust cu aruncatul crucii in apa, sau cum sunt de pilda acele târâșuri cazone pe coate si genunchi, pâna la flendureala vesmintelor, in jurul lacaselor de cult, de-ti vine sa-ti iei lumea in cap la cata prosteala si sminteală se preteaza unii milogari mistici sa le fie iertate pacatele, cand orice invatatura crestina indeamna la rugaciuni in demnitate, smerenie si post, la pocaintă printr-un comportament conform celor 10 porunci si doctrinelor religioase, fara abuzuri canonice si (auto)pedepse caraghioase, nu la umilinte, autoflagelari si suferinte fizice si psihice injositoare, duse pana la delirul religios bolnav , lipsite de demnitatea pe care ne-o cere Dumnezeu in rugaciuni, dar nu ridicole si de toata jena intr-un secol ale echilibrului mintal si al civilizatiei evolutive! Daca mai ai si un liceu la baza, o educatie militara sau studii care te-au eliberat de intunericul analfabetismului si practicilor medivale, innapoiate, care te-au adus in lumina societatii civilizate, ca om cult si educat, si sa mai si prestezi asemenea circarii umilitoare de prost gust, insemna ca degeaba mai traiesti fara sa fi citit Biblia ca sa te invete ca astfel de practici dezonorante nu-s placute Domnului, ba chiar il mânie! Din tot ce ne-a lasat Iisus Hristos, n-am gasit nicaieri, ca si in Sfanta Biblie, sa practici jertfa in umilinta, suferință si prosteală grotescă, asta insemnand ca cel in cauza inca n-a aflat ca Iisus Hristos s-a lasat batjocorit, injosit, chinuit, crucificat, jertit si a inviat pentru pacatele savarsite de noi, insușindu-le dureros intru mantuirea noastra, si nu ca noi sa-i copiem calvarul si sacrificiul crucificat al Golgotei cu maimuțăreli marunte si hilare, care par mai degraba sa-i ridiculizeze cu mare pacat si prosteală marele Sau sacrificiu suprem! Amin.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Victor, am fost atent la afirmatiile tale si as crede ca ni se pregatesc niste artificii foarte urate, pagubitoare, deja pe topicul anterior eu postand niste prosteli si enormitati printr-un link, catre finalul comentariilor din Bugetul.ro, de-ale lui Budai, total gresite, neinspirate si in lipsa de informatii, elogiind pana la secreții de bilă debilă oug 57 si 59 ca fiind reformatoare, ca si o presupusa inghetare de cuantumuri din 2019, dar si faptul, dupa prostia lui, ca nici o pensie in plata din Armata nu depaseste solda de activ! Ca sa-ti dai seama cine ne recalculeaza pensiile, caciasta se va face inaintea actualizarii, daca aceasta actualizare se va mai face in urmatorii 10-20 de ani, cum am ghicit din ce s-a micționat Budigăul...

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@Avy
Iar mozoliși totul cu vaselină!

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
csej spunea...

Popii sunt reprezentanții lui Dumnezeu pe pământ.Asa sa fie? Afurisiti popi.In vecii vecilor nu vei vedea popa sărac.Dece?Simplu.Popii jumulesc si viul si mortul.Exista D-zeu?Spiritual da.Material.Vezi lucrarea lui Darwin.
Am întrebat un popa de ce poarta sutană.Raspuns.Din Același motiv al militarului.Sa fie asa?
Ne-am prostit cu totul.Cadem intr-o extrema in alta.Daca înainte de 1989 in biserici bătea vântul acum facem coada la pupat oase.Credinta e ceva intim.Adevaratii credincioși nu fac din asta vitrina.Vezi Putin.

Outlander spunea...

@Dan Buzescu
Te atenționez că nu te poți folosi de o adresă de email pe care ai găsit-o în atașările unui prieten de aici de pe blog, pentru a te insinua și a pretinde ca făcând parte din cercul tău de auditori.
Adresa mea de email este exclusiv pentru contactele mele, pentru prietenii mei.
Tu nu faci parte dintre aceștia, nu îmi amintesc să fi întreprins ceva în acest sens.
Nu ți-am cerut părerile!
Dacă faci prozelitism în legătură cu ideile și frustrările tale te anunț că adresa mea de email nu este locul unde îți desfășori „luptele” cu administratorul acestui Blog, pe care, spre știința ta, îl apreciez la superlativ!
Dacă adminul hotărăște să îți publice sau nu elucubrațiile este decizia lui!
Deci, adresa mea de email nu este locul unde să delestezi „dejecțiile” manipulatoare!
Cu privire la oameni am simțul estetic format nu informat!
Te atenționez să nu îmi mai folsești adresa de email!
Oricum, te-am băgat...în lista neagră!

A spunea...

2005 ,pilot militar,41000? Pe an poate!
2005 Mb elicoptere 34000?......e o prostie,in primul rand,orele de zbor,fie noapte fie zi se platesc separat.La cat e ora de zbor,nici acum niu iau atat daca zboara zi de zi....si astea intra la sporuri.In rest grila de salarizare e aceeasi,ridicola,fata de MAI.

csej spunea...

Avianyc ,subinginere,functie de maior,iti e frica ca pierzi la pensie?Iti tremură izmenele in cur?Asa este?Daca ai parasit sistemul pe la 45 ani cand cei dela MApN ti-au dat un șut în cur normal sa nu dormi bine.Prietenia cu Vigh ti-a adunat grav sănătății.


Mihai spunea...

# Adrian
Poftim dovada ;

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0V5x11is2oJH8TZ5YY6278wVi951c6u4TQDscgXANyJNR3cxez9YjKPok9VBzQbful&id=100008571194611&sfnsn=mo

Stii cam castigau cei care pe vremuri zburau in agricultura ,ec.nationala, scola Boboc anii 80 cand se zbura zi de zi.
Aici este vorba de UM de incercari in zbor ( CIZ) Craiova de pe langa IAv Craiova.
Intra pe cont si convinge-te singur.

Leon spunea...

@Avia, sa nu exageram!
Eu nu am Fb. si nu-l pot deschide, dar zilele trecute m-am intalnit prin cartier cu un Comandor, fost Pilot Sef la CIZ si mi-a confirmat ca are putin peste 10.000 lei pensie neta, iar MM nu cred ca au mai mult de 6-7.000 lei..!!

csej spunea...

Netul pensiei sa nu depășească netul salariului mi se pare de bun simt atata timp cat leul din anul pensionarii este egal cu leul din 2023.

Mihai spunea...

@ Leon
Din cei trei fluturasipublicati pe fb stampilati UM 02512 Z, rezulta;
Martie 2000 = 24239147
Iulie 2000 = 32780676
Iunie 2000 = 40203443

Astea erau salariile in lunile de vara - toamna iunie -septembrie in unele unitati precum in anii 80 la Boboc

Publicarea vine pe seama revoltei ca nu se aplica L223 original .Cu primele de zbor sporuri taiate de Og 57 lit a-p pensia este mai putin de juma din venituri.

Aici sunt venituri muncite nu sporuri inventate umflate cu pompa, oskar ,confidentialitate ,etc

A spunea...

Sa nu comentam numarul de ore de zbor pe vremea aia,stim cu totii cum sareau unii cu parasuta sau se scufundau pe hartie:BTW,salariul minim pe ecomomie in anul 2000 era 1000000 lei,da lei.
la 1 ianuarie 2005,da,cand spunei tu ca pilotii castiga ahhaaaahhhaaaa....stii bine ca ce postare ma refer,era 3100000.
IA mai posteaza cateva sporuri umflate cu pompa?primele 2 nu le-ai nimerit,sunt procentuale ,din solda fiecarui racan.
Mai mult,sa nu cumva sa aduci aminte de salariul de merit,ca o dai in bara iar!Il are toata clasa muncitoare din MAPN,ciudat si totodata frustrant!Acum insa inteleg,le-a dat la toti sa le ajunga de o paine,oricum pana la jumatatea grilei de salarizare erau asistati social.

Mihai spunea...

@ mos martin a făcut zice el ”ordine ” la pensii !!!!(((((((( printr-o harababura in ierarhia gradelor si functiilor inca nemaivazuta.

”După Legea nr.164 / 2001 privind pensiile militare de stat, baza de calcul era formată - exclusiv - din : SG, SF, G, SC, SM și DL ! În decursul timpului, ultimele două au fost incluse în SF ! Deci se poate și cu o bază de calcul ( actualizată) și formată - exclusiv - din primele 4, cum dealtfel a și menționat-o - în scris și în mai multe rânduri - Departamentul de relații publice din MApN ! Iar alături de această pensie militară stabilită de la buget va fi și cea determinată contributiv, rămânând în plată cuantumul avantajos ( așa cum e la toate celelalte pensii speciale ) ! Hai că se poate și se elimină inechitățile . Cei cu pensii mari ,fix -pix problema lor”

Măi nea mos martin ai propus o harababura in care maistrii militari de aviatie ,parasutisti ,genisti ,armamentisti ,etc vor fi cei cu pensiile mari(fix-pix ) pe contributiva iar ofiterii de FT vor fi pitici pe langa ei. Eu v-am arata pe aici doar niste salarii din aviatie ,dar ele sunt multe de acest fel.
Să vezi după propunerea asta ierarhie intre grade si functie , mai ceva ca la balamuc.
Mosule eu zic să freci menta prin alta parte cu asemenea stupizenii.
Vai de pensionarii de urmasi care vor lua pensie 50% din netul bazei de calcul formata din
SG, SF, G, SC, . Vai si voua maistri militari si subofiteri calcularti dupa aceste venituri SG, SF, G, SC, la net.

Viorel spunea...

Domnule avianyc. Redau din comentariul dumneavoastră:
Martie 2000 = 24.239.147 lei soldă = curate, curate ca și lacrima lui Ovidiu;
Aprilie 2000 = 32.780.676 lei soldă = idem;
Mai 2000 = 40.203.443 lei soldă.
„Aici sunt venituri muncite nu sporuri inventate umflate cu pompa, oskar ,confidentialitate,etc”.
De curiozitate. Cum de ați sărit de la 24-32 de milioane la 40 ? De unde provine această mărire 35-45% ? Au fost creșteri la coeficienți în 2000 ? V-a crescut coeficientul de funcți în 2000 atât de mult ? Eu nu-mi aduc aminte.
Redau situația mea:
Martie 2000 = 3.715.529 lei soldă;
Aprilie 2000 = 3.715.529 lei soldă;
Mai 2000 = 4.089.319 lei soldă (cu prima de la paste).
Notă: În 2000 nu exista Oskar.
Vi se pare corectă piramida: Plt.maj. / Funcție Plt.adj. șef = 4 milioane față de Cpt. sau Mr. = 40 milioane, DE 10 ORI MAI MARE ?

Mihai spunea...

@ Adrian
Eu nu am rolul sa iti schimb convingerile.
Daca nici macar cand ai documentele in fata publicate pe pagina de fb a detinatorului a acelor venituri ce se mai poate discuta cu dta.
Daca veniti din turma cufundati-va in turmă. Orele de zbor nu se pot fenta fiindca exista inregistratoare in statii ,casete negre pe avion ,registre cu regim juridic care trebuie sa bata intre ele lea fix.
Daca ti-e lene sa deschizi linkul macar nu abera cu idiotenii.

A spunea...

O pastorule,sluj,sluj.Despre care turma vorbesti?MA nebunule,convinge ma ca cucoana de la financiar citea caseta neagra si o compara cu asazisele documente juridice?Ma intreb oare daca tu crezi ca am lucrat la GAZ?am deschis linkul,cu toate ca nu am FB.nu imi permitea religia la un moment dat,sa zic asa,si ce? Am vazut 3 fluturasi sigur din 2000,scosi la o seriala,cred ca stii la ce ma refer.Cu sume umflate tare rau,atat.Colegul de mai spus ti-a replicat,avea de 40 de ori cat el.Ei uite eu nu cred ca presta munca aia in real pentru banii aia,asta asa,ca am mai lucrat unii si prin alte parti cu sporuri gen,pastorule.Traiesc cu sentimentul ca cel mai mare risc al tau a fost sa nu te lovesti de coltul de la birou.....in cazul asta da,sunt de la turma,si iti inteleg vocabularul.
PS.OZU se scria de mana si situatiile financiare tot adlabam se faceau,banii la coada la casier in ordinea numerelor de pe tricou.
Auzi se compara caseta neagra cu statia.si asazisele documente juridice..fugi ma de aici.....hai ca ma duc la turma...hahaha.ii dadea ala o hartie la ozu ca cutare a zburat 6 ore,baga bani.Ma opresc ca incep sa spun altele si nu e bine.
Multumesc de aprecierea vis a vis de originile mele,bah..nici dupa ce nu mai esti ceea ce pretinzi ca ai fost tot nu reusesti sa ai coloana vertebrala.BTW,ai origini sanatoase?Pe principiul asta te au scolarizat sau direct din campul muncii?Ai un iz de nu stiu cum sa ii spun,proletar ca sa fiu mai elegant!

Mihai spunea...

@ Viorel
Cu stima Viorel si toate bune in Noul An
In mod normal trebuie luat in comparatie doar soldele de baza fara alte adaosuri. Astea se mai pot compara si nu dau diferente atat de mari.
Respectivul domn comandor a fost pilot sef in cadrul Centrului de Incercari in zbor de pe langa Intreprinderea de avioane Craiova si avea misiunea de a incerca in zbor avioanele noi iesite pe poarta intreprinderii plus testari cu armament la bord ,scaune de catapultare.
La asemenea incercari au murit parca vreo 12 oameni pe loc in timpul testarii de munitii pe avion.
Daca nu stii cat se platea ora de incercare in zbor a avioanelor?
Va spune in mod aproximativ @ Leon ,tata avionelor in fabricatie.

Acuma Viorel fara suparare ,nu prea merge comparatia in atari situatie.

Viorel spunea...

Mulțumesc pentru urări domnule avianyc. Asemeni și dumneavoastră. Atunci nu mai am ce să mai comentez și vă dau dreptate cu acele solde. Un pilot de încercare (să-mi fie scuzată expresia), este ca și un cobai (persoană bolnavă) care acceptă pe propria răspundere un medicament / vaccin experimental pentru a se vindeca de o boală incurabilă.

Mihai spunea...

Domnule Huhurez ,daca mai publicati comentariile cu atac la persoana si armă a unor nulitati neterminati in divort cu munca si bunele maniere gen acest Adrian , Soldat sau sub cate nume mai posteaza pe aici eu parasesc definitiv acest blog ,devenit prin astfel de comentarii o cocină.
Faceti un mare deserviciu acestui blog publicandu-i acestui manelist justitiar toate laturile turnate pe aici. Ori daca-l publicati ar fi recomandat sa-i cereti avizul medical ,pshihologic si obligat sa -si ia tratamentul la vedere.Eu oricum nu m-am coborat in subdemnitate evitand sa-i citesc mizeriile.
Daca speranta audientei vă este in el si nu aveti solutii ,să vă fie de bine la contor.

A spunea...

Cu scuzele de rigoare,adresate in primul rand moderatorului,ma-m gandit ceva timp daca sa raspund acestei persoane sau nu.Ma gandesc sa nu pun anumite persone in postura dificila de a alege,insa,am decis,ii voi raspunde,cu scuzele de rigoare prezentate inca de la inceput.
Stimate domn,indiferent cum te numesti ,nu ca ar conta,vorbesti de atac la persoana si arma?Aha,cum si in ce fel am facut o ?Dumneata ma faci porc sau bivol indirect,manelist si nulitate si ,culmea, erijezi in victima!
Aviz psihologic inca mai am,mai e valabil,pentru FOS,asta sa nu spui ca am fost prin padure cu porcii,dumneata il mai ai valabil?In divort cu munca ,nu prea,angajat la privat in prima luna ca si pensionar.Cat despre tratament la vedere ce sa mai spun,sa inteleg ca insinuati ca as avea probleme mentale,asta cum se numeste monser?Atac la baioneta sau cum?Una peste alta,consider ca imi pierd timpul cu tine incercand sa te fac sa intelegi ca bati campii cu brasoave de pe FB.
PS.e un singur user,eu,Adrian,ceilalti pe care ii suspectezi...nu stiu zau,ieri a fost prima data cand postez si am eu o afinitate pentru un anumit gen de persoane,imi ies in cale inevitabil...
Frumoasa incheiere,daca speranta .....jalnic.
PS:Nu e nevoie sa imi rasunzi,e suficient sa citesti si poate reflectezi un pic.Promit sa nu mai comentez la postarile tale,indiferent ca imi plac sau nu.Asa e fair.

Huhu Rezea spunea...

Dacă nu vă potoliți cu atacurile la persoană... știți că am la dispoziție sistarea totală a comentariilor?

Outlander spunea...

@SOLDATUL
Am înțeles că îl cunoașteți pe Goldic Corneliu.
Poate când vă mai întâlniți întrebați-l despre aviație, aeronave, piloți, personal tehnic-inginersc.
Ca fost coleg, prieten și subordonat de calitate ce mi-a fost, cu siguranță că vă va spune multe lucruri interesante și cu această ocazie vă veți da seama și cu cine aveți deaface.
Pentru început ar fi să puteți face o vizită la Fetești, la monumentul dedicat memoriei piloților și peronalului tehnic ce și-au pierdut viața în misiuni de zbor, din cele două baze aeriene, Borcea și M.Kog.
Chestiunile nu sunt deloc așa simple!
Peste noi, cei care am fost direct implicați în activitatea aeronautică, au trecut multe!
O să vă explice Corneliu, dacă are răbdare, ce a însemnat asta și vă asigur că nu era deloc distracție!

csej spunea...

VIORELE@astept reteta de tuica de pere.Reteta proprie nu cea de pe internet.
Prețul pe care il vehiculati daca e serios e al dracului de mare.Serios. Am un vas de 500 litri borhot de pere conservat ce isi asteapta randul in primavara.Rau e ca stenturile nu-mi permit decât să privesc pălincă.