Un produs Blogger.

luni, ianuarie 14, 2013

Nici sovietologii agresivi nu s-ar atinge de Muntenia si Oltenia!

0 comments
Un băiet de la Tiraspol, fost deputat al R.Moldova, candidat în cîteva rînduri la președinția autoproclamatei Republici Nistrene, acum analist politic în Transnistria, propune portalul rus Novîi Reghion dezmembrarea României după un plan simplu: refacerea Moldovei medievale, Transilvania trece la Ungaria, Dobrogea la Bulgaria. Rămâne independentă Ţara Românească, cu promisiunea să nu încerce să refacă România. 

"România trebuie să dispară de pe harta lumii!" Authored articole, Andrei Safonov, 11/01/13 15:49
 



Tiraspol, 11 ianuarie (Regiune New, Andrei Safonov) - Pe 13-14 ianuarie în Cernăuți, în Bucovina de Nord, se vor întâlni ministrii de externe din Ucraina și Rusia -, Serghei Lavrov, și Leonid Kozhara. Potrivit unui comentariu al Ministerului rus de Externe, o atenție deosebită a reuniunii va fi dedicată soluționării conflictului moldo-transnistrean. Aparent, locul nu este întâmplătoare: Bucovina de Nord este revendicata de România . Aşa că pe lângă reglementarea transnistreană nu este exclus că Moscova şi Kievul vor discuta şi despre coordonarea eforturilor de luptă contra expansionismului românesc".
Noi trebuie să spunem sincer adevărul: împotriva expansionismului român - nu mai merge sa lucram cu jumătăți de măsură. Chiar dacă Rusia și Ucraina vor sta împreună împotriva moștenitorilor lui Ion Antonescu , acesta  nu va rezolva nimic.
În primul rând, in  toate regimurile politice, România este o țară cu diplomație sovina și activă profesional, care servește în mod eficient politica expansionistă velikorumynskogo.
În al doilea rând, România are aliați puternici și influenți ca Statelor Unite, Uniunea Europeană și NATO. România neagă oficial orice fel de intenţii de acaparare de teritorii, însă promovează identitatea românească în aceste regiuni pentru ca la momentul potrivit să le anexeze.
Esența politicii externe din România este clară: în primul rand trebuie sa redobandeasca jurisdicția asupra teritoriillor revendicate. Apoi, în aceste teritorii sa instaureze  puterea rigidă naționalistă, sa introduca limba romana in locul celor locale, sa spele creierul  locuitorilor in spiritul ideii de o singură națiune română, realizarea României Mari ca  obiectiv final. Dizidenții care se vor  opune v or fi aruncați nafară sau reprimați..
În funcție de obiectivele sale geopolitice, Occidentul va închide ochii la toate cruzimile din domeniile politicii publice din România, care fac obiectul extinderii teritoriale. Va oferi României asistență politică, financiară și de altă natură. Bucureștii, la rândul său, va sponsoriza agenții din acele ținuturi pe care vrea să le alăture. Și această poveste va fi la infinit.
În această privință, trebuie să spunem deschis: singurul mod de a scăpa odată pentru totdeauna de pericolul românesc este încetarea existenței statului român, precum și dispariția sa de pe harta politică a lumii.
România ar trebui să fie dezmembrat. 
Să ne gândim în mod imparțial. Dezintegrarea și dezmembrarea România - o cauză nobilă.
Aceasta se compară cu o lovitură de pumnal  în inima tîlharului care te-a jefuit și intenționează s-o facă  din nou. Un astfel de rezultat pozitiv - este o măsură preventivă de auto-apărare.
Răzbunătorul pumnal previne politica românească de eliminarea a independenței Republicii Moldova, de alipire la  România a Transnistriei, a teritoriilor ucrainene din sudul Basarabiei, a Bucovinei de Nord, precum și a insulelor de importanță strategică de pe Dunăre.
Avem nevoie să ne asigurăm că unioniștii din Moldova nu au avut pe cine să unească, că la un număr mic de pro-naționaliștilor români în R.M.Nistreană nu aveau unde să-și trimită copiii la școală, iara cei care se consideră români în Bucovina de Nord nu au avut avut, pur și simplu, nici un loc pentru a obține pașapoarte românești!
În cazul în care România este un banner si un far pentru unioniști, este de datoria noastră - să ardem steagul si  să distrugem farul.

 Scurt curs de dezmembrare a României
Vorbește practic.
Moldova de peste Prut , cu capitala la Iași, ar putea fi un stat separat sau combinat cu actuala Republica Moldova (desigur, fără Transnistria).
Toate  țările din jurul actualei Românii ar putea obține o cotă din teritoriile ei.
 În special, Ucraina și-ar putea extinde substanțial suprafața cu zonele românești adiacente Dunării; enclave locuite de ucraineni, vor intra oficial în Ucraina.
Peste minoritățile ruse din România ar putea fi extinsă puterea de la Moscova.
Noi nu discutăm măcar dreptul de netăgăduit al Ungariei de a reprimi pământurilor ancestrale - în Transilvania.  Teritoriul transmis maghiarilor in Transilvania ar putea fi chiar mai mare pentru a compensa  anii in care maghiarii de acolo au stat în  interiorul granițelor unui stat străin și au fost asupriți național. Nu ar fi rău nici dacă  Bulgaria ar beneficia de adaugarea unor teritorii din Dobrogea.
.......
Dar atunci ce este, de fapt, cea mai mare din România? Destul de puțin, pe baza poftele expansioniste actuale din România. După ce s-ar face dizolvarea formală a României s- ar putea restabili statalitatea Țara  Românească - Valahia ca o republică sau ca o monarhie constituțională. În acest din urmă caz, este recomandabil o dinastie nouă, deoarece vechea, reprezentată  ex-regele Mihai, este trecutul în România și  sperăm că se va scufunda în continuare în uitare. Roșu-galben este drapelulȚării Românești din1834-1859 perioada care s-ar putea ridica din cenusa, după restaurarea statului muntean
În cazul de restaurare a Țării Românești, București va trebui să facă o declarație solemnă, susținută de  garanții solide internaționale de  recunoaștere a  granițelor nou-înființatei Țara Românească și de renunțare pentru totdeauna de la încercarea de a recrea statul român, în orice formă. Țara Românească în nici un fel nu ar putea fi succesorul României.

......

Niciun comentariu: