Un produs Blogger.

duminică, decembrie 22, 2019

Fauna #rezist a confiscat și evenimentele din 1989?

22 comments
Dacă nu erau unii ca Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu etc, care și-au riscat viața pentru înlăturarea regimului comunist, nu contează în ce calitate și ce interese au servit,  fauna asta gălăgioasă, care a umplut spațiul public din ultimii  4 ani, după modelul „gecii roșii”de la Cotroceni, nici nu ar fi avut curajul să iasă în Piată ca să strige lozinci anti-comuniste, tocmai acum la 30 de ani după căderea comunismului.
Prezența adevăratelor figuri relevante ale anului 1989  la festivitățile de comemorare deranjează nulitățile de astăzi.
Așa arată o brută #rezist îmbătrânită în rele, care i-a dat cu cârja în cap lui Voican Voiculescu.
atacator voican voiculescu

Agresorul lui Voican, mare iubitor de Blocant.

22 de comentarii:

Militar de la 14 ani spunea...

Istoria se repetă de la Burebista și Decebal până în zilele noastre.
Ce ne doare pe noi este că atunci toți erau cu armata, azi spun că au tras în popor. Au fost cazuri izolate. E ca și cum aș spune că toți medicii fac malpraxis.
Sunt de acord că s-au făcut greșeli dar acestea trebuie suportate în acel context. Marii jurnaliști care au activat și înainte și după ar trebui să se uite în oglindă.
Modul în care pun pe tapet evenimentele de atunci sunt cel puțin la fel de pline de impostură ca și cei care le-au generat. Nu i-am văzut atunci luând poziție împotriva regimului, iar azi vin și ne dau lecții de democrație. Vezi CTP, Nistorescu, Cristoiu. Au stat ascunși ca niște șobolani și azi își elimină toate dejecțiile acumulate. E valabil și pentru noul val care au luat lecții de la ei.
Ce să înțeleagă poporul? Ce se spune în presă și la TV ca pe timpuri. De aici și comportamentul unora ca acest "revoluționar".

Leon spunea...

@Huhu Rezea, nu trebuie sa ne surprinda nimic. Asa arata Romania normala..!

jupderval spunea...

Va rog sa publicati si varianta de proiect de lege inregistrata la Senat cu nr. B586/2019. Pare a avea o logica destul de buna.

Huhu Rezea spunea...

O voi publica atunci când va fi înregistrată cu nr. L..Probabil prin februarie.

Sorina spunea...

Poporul acesta este derutat si nici ei nu stiu ce vor ce fel de oranduire sociala cand statul este pe topogan care stat care familie care care xare de unde drepte

liceu militar Mitica Tocilarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@Ice
Nu sunt atât de cunoscător ca tine șinNu pot să te contrazic, dar cred că ești prea tânăr să fi văzut ofițeri sovietici înarmați. Aștia fuseseră scoși din România de către Hrușciov și Dej, cred că sunt cititori ai blogului care nu prea știu cine sunt personajele, încă din anul 1958. Te născusei atunci? Sau te referi la sovietici care au supravegheat de aproape România în anii 1989 și 1990? Asta ar fi o noutate pe care ar trebui s-o dezvolți.
Pot să te contrazic în privința rezultatelor alegerilor din 1990. Fără Iliescu președinte CPUN, mai ales fără acea speranță de 80%, România nu putea trece întreagă peste planurile de destrămare puse la cale de iredentismul maghiar puternic înrădăcinat atunci în SUA, dezvăluiri recente ale lui Petre Roman, așa cum s-a manifestat la 15 martie 1990 și în perioada următoare.
Analfabeții #rezist, care i-au huiduit pe Petre Roman și Gelu Voican și i-au spart capul lui Gelu Voican, nu știu ce rol au jucat cei doi, alături de Armată în descurajarea atacurilor iredentiste din Transilvania.
Desteapta-te Române!

Iulian Mareș spunea...

Toncilă,
Să înțeleg că ai fost singurul dizident din GP! Kiar rad de tine când ar trebui să-mi fie milă! Jenant și penibil!

Iulian Mareș spunea...

Cum sa nu fie aia orbiți de nebunie când prim-adjunct al SPP și responsabil direct de paza Realesului este prins cu ayahuasca în bot! .... Pensionat la cerere!

Dan spunea...

Sau când va fi inregistrata cu nr. L... si publicata in M.O.... mai bine.

Leo spunea...

Meastre , eşti din acelşi leat cu ICE
Mergeți pe 72 de primăveri.

Sorina spunea...

Dle H eu va doresc multa sanayate si sa ne aduceti vesti bune anul.cevine si sa ne gadim unitin .si sanatosi si golito.de ura si invidie cu suflete curate si intelegatoate ! Poate se va putea sa nu mai fie atata dezbinate La multi ani

liceu militar Mitica Tocilarul spunea...

Leonard exista oameni care merg pe usturoi gura nu-mi miroase.
Altii frustrati,bine inteles stau la cotitura gata sa plesneasca ca unul ia zis M-alul,altul ca ia zis imbuibatul de la Cocargeaua.

Mihai spunea...

Revolutiunea în continua miscare!

https://ro.sputnik.md/society/20181230/23889882/Clasamentul-presei-cei-mai-buni-ziariti-i-realizatori-TV-ai-anului-2018.html

Si daca mai adaugam ca sotia lui Gelu V Voiculescu este angajata a redactiei ”Sputnik ” totul pare a fi de prisos ...........

reddog spunea...

Asta mica a lui Voican Voiculescu posteaza si pe grupuri de educatoare si profesoare pe Facebook. 😁
Dom'le, sa fie fericiti!

PS: Ministrul MAI, dl Vela: Jandarmi, va ordon, deschideti portile!
Fabulos, e momentul sau de gratie. 😁


Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pana in Februaie se dau si primii bani la pensiile majorate, daca se vrea!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mandria si fala dreptei sta in oamenii panaramei galagioase, Ceausescu, deci o dreapta tipic de kkt si, cum spun brailenii, care i-a ouat! Ce ne-ar mai spanzura si impusca liberalii, chiar cu tunurile ar trage in noi, sa fi fost un Flamanzi 1907, un Lupeni 1929, o Grivita 1933, 'tu-le muma in kur...kuma!

Dan spunea...

@tigri + ecuatia

Cei nominalizati au platit pentru asta? Ca daca dam deoparte stirile fabricate sau in care adevarul este denaturat (fakenews-urile)... nu prea ramane mai nimic din activitatea lor.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leonard, In 1958 aveam deja 4 ani, eram in grupa aproape mare la Gradi si stiam muuulte poezii sovietice si melosul ,,Ce frumos e la Moscova!'' Pe Nikita Hrusciov l-am vazutaram toti onestenii in 1963, cand a vizitat Platforma industriala, Borzesti, si tata se lauda ca i-a strans laba paroasa, cat si lui Boss Gheorghe Gheorghiu Dej, Emil Bodnaras-Botnarenko, Kivu Stoica, Ion Gheorghe Maurer, Stefan Voitec si alti inalti demnitari de atunci. @Ice era deja cu mirosuile hormonale dezvoltate, deosebind rachia de vodka, si tamaia de pasarica, pentru ca avea cam unșpce, doișpce anișori, imbatraniti in rele ca la dog ar veni cam varsta de azi! Hauuu-hauuu!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Cu Dide și "Ceaușescu" s-au fotografiat și Realesu' și Sica-Mandolină! Sunt buni prieteni și toți sunt inteligenți numai că "Ceaușescu" se exprimă mai bine decât Realesu', iar Dide îl pregătește pe Sică!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

#$Rezist$#***;...Iulian, a tunat si pe toti pe substanta cenusie a creierelor i-a fulgerat si adunat! Geaca rosie de agitator al strazii e adusa de Ceausescu, direct de la Kremlin, apoi aghezmuita si sfintita de Dide cu venin de vipera, dovada fiind ca a trecut si pe la KGB sa invete tehnica hartuirii cu stucheli si suduieli a personalitatilor politice pe bulevarde sau la portile caselor, pe care o aplica acum din ordinul spanzuratului din Inaltul Prepeleac, care corcolindu-se dupa jarca purpurie si rostind lozinci pro europene, intrerupte ici-colo de atacuri gen ,,penalii'' si ,,comunistii pesedisti'' ne dezvaluie ca este posedat inca de reminiscentele intunecate si sumbre ale trecutului orizonturilor rosii, foarte drag lui, pana la orgasm, ca se asemuia cumva si cu socialismul nationalist, nazi-genealogic, in care ocupa functia de secretar BOB PCR pe Liceu sau Sc Profesionala de dulgherie si schelarie, unde preda plin de emotii si daruire totala, in plus de ceea ce preda obisnuit, si cursuri de Socialism stiintific, pe care azi il propovaduie mascat-ideologic si utopic pe invers, laudand noua societate a burgheziei salbatice, care i-a permis sa fie un penal de mare lux, in libertate si cu sase casoaie praduite talhareste! De ce românistănașul cibanesc si mioritic carpatin o hi atat de prost sa voteze cu cretinism astfel de partide de dreapta, intesate de astfel de ideologi, cat si practicanti marlani si ghiogari, precum un Ceausescu sau Dide?! Chiar le-au disparut demnitatea si onoarea de urmasi ai traco-dacilor milenari, incat le-au curs balele ca la cainii turbati sa-l si realeaga pe saxon, si inca intr-un numar deprimant de mare?! Bai, unde va mai este acel nationalism patriotic cu care va bateati in chiepturile de pacură acum 'jde ani in urma, cu mana de plastilina stransa pe Drapelul de Lupta, si juruind credinta nestramutata acestei tari si romanilor pana la deces? In curva si in ceasul de la gara sa nu aveti incredere, niciodata!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

,,Agheazma'' lui Ifrim, este un panaceu personal, un ceai de imunitate impotriva dreptei politice, cretinilor care agreseaza lumea pe strada, gripei si racelilor, dar si un panaceu potrivit pentru ficat si chiar prostata, si consta intr-un amestec din parti aproximativ egale din plante, astfel: Se cumpara cutii cu pliculete cu galbenele, sau galbenele doar petalele (numai la Kaufland am gasit, cat si Lydl) mama mamii tuturor leacurilor, regina suprema; fructe de padure in pliculete pe care scrie clar ca are in continut macese, catina si alte fructe de padure ce dau prin vitamine imunitate; apoi mai luati cutii cu catina la pliculete, cu toate vitaminele si mineralele din Tabelul lui Mendeleev, care vindeca ficatul si prostata si da imunitate, busuioc care e leac de prostata si ficat, echinacea de imunitate, ceai verde de imunitate si el, le torbositi cu amestecare foarte buna intr-un lighenas si le puneti ermetizate in borcane cu filet, f. uscate, dupa ce mai intai ati taiat cu foarfeca toate pliculetele si ati golit continutul. Acolo, in amestec, puteti sa mai puneti menta, ceva soc, musetel, dar echinacea sa fie ceva ma mult cu fructele de padure cat si catina, eu mai punand acolo si sovarf, cimbrisor de camp si mai ales salvie, chiar si dragaica. Dimineata puneti in cana de 250 ml o lingurita de torboseala de plante, stoarceti acolo 1/2 lamaie si puneti ceva miere albine, pura, eu cu diabetul pun o țârâcaca de fandoseala, dupa care radeti obligat 1 cm-2 cm de ghimbir, care niciodata nu-mi lipseste din casa, si luati-va cate 1 kil sa fiti sigur ca-l aveti aclo, in camara, apoi turnati apa in clocot, tineti cu capac pe cana 10 dar mai degraba 15 minute, strecurati si beti-l caldut, nu fierbinte sa faceti cancer la garleaja, cu
ingitituri mici si rare care, sa atinga vena de sub limba care strapunge pateul, acest ceai intrand in sangvin instantaneu si dandu-va imunitate la bolile de sezon, intarindu-va cardanul, carburatorul si pompa de injectie, curatind prostata si pateul. Borcanele cu amestecul de plante tineti-le in intuneric la camara sau dulapuri. Un ceai dimineata e deajuns pentru o zi, faceti-l si familiei si beti-l toata iarna, vara cure de 1 luna cu 2 saptamani pauza, pastrand imunitatea sa nu dea cancerele peste voi.Acolo puteti pune si curcuma, chiar si scortisoara si cuisoare rasnite, care toate sunt anticancerigene si dau imunitate, nedaunand cu nimic organismului, ba din contra! @Ice: Ciocănelul cu rașpincă îl gâlgâi dupa ceai, cam la 1/2 ora, si la toti va spun sa nu haliti inainte de ceai cu 1/2 ora! Succesuri si sa nu dea gripa-n domniile voastre! Poate asa mai scapam dalacului de liberali si sustinatorii batausilor strazii, in numele dreptei politice! Kanci kalaki! PS: Ceaiurile astea eu le cumpar de la Lydl si Kaufland, mierea de la un preot, prin cumnata, 100% pura. Diabeticii cereti sfatul medicului pentru miere, iar ceaiul in sine scade glicemia, tinand-o echilibrata. Eu nu sar niciodata de 120-130, niciodata sub 80.