Un produs Blogger.

luni, decembrie 23, 2019

Memoria românilor... cât a peștelui.....

14 comments
Românii nu au mai recunoscut lupul băsist ascuns sub geaca roșie a lui Iohannis și a blănii lui Gorghiu.
66% de tolomaci au votat această pecingine politică care s-a insinuat în viața democrată post- decembristă .
Această comisară moscovită a ajuns vicele premierului Mandolică
Să nu mai aud vreunul dintre uituci că se vaită în următoarele luni!

14 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In imagine avem doua fufe, doua găi, doua praduitoare din grupa celor mai periculoase activiste in slujba fascistului, Soros, impartasindu-i lozincile, credintele, tezele, cretinismele si fascismele la modul cel mai acut, pe banii grei de iude, de aici lipsind stalinista Anastase, caci maritandu-se de curand trebuie sa se alapteze, dand bot la bibi, sa capete puteri de nemernica, pentru a mai da un rand de coasa la penziile mioritice! Fatucilor, apai ce sa mai urez, in afara de apasatele si traditionalele dedicate traseistelor de mare clasa si caldarâme, de mumu, pipi si caca!?

Unknown spunea...

Le doresc celor care au votat ioha și pnl multa foame și în loc de regrete sa-si faca harakiri.Vorba lui hahaha

CEZAR spunea...

Legat de noul proiect Mos Curba de nivel zice cu aplomb...:
Este ca bate campii..ia zi Motanele......
Mos Alecu
1 oră ·
Prin mai multe locuri au fost postate niste afirmatii elogioase despre proiectul de lege pentru modificarea l.223/2015... ultimul proiect despre care vorbeam zilele acestea...
Pentru "corectarea" acelor afirmatii mi-am spus parerea... pe-acolo pe unde aveam acces...

" Proiectul de lege NU a ajuns deja la Camera deputatilor! Este la Senat, trimis de la Camera deputatilor unde fusese depus din greseala (BP 892/16.12.19).
Acest proiect de lege este la fel de plin de prostii ca si celelalte proiecte!
- nu aduce procentul de inceput a calculului la 80%... il scade la 64% din media soldelor
- majorarea de procent pentru contributia la pensia suplimentara, precum si majorarea pensiei datorata OMM/SOSP NU AU FACUT PARTE niciodata din baza de calcul (baza de calcul fiind suma de bani reprezentind acea medie a soldelor)... deci SCOATEREA lor in afara pensiei nu se va putea face cu textul proiectului de lege...
--------- ca sa nu mai spunem ca la pct.7 (modificarea art.30) spune clar ca “pensia stabilita, recalculata, actualizata IN CONDITIILE PREZENTEI LEGI nu poate fi mai mare decit baza de calcul” (IN CONDITIILE PREZENTEI LEGI insemnind ca si majorarea pentru contrib. la pens. suplim. cit si cea pentru OMM/SOSP nu pot “genera” o pensie mai mare ca 100% din baza de calcul).
- tot la pct.7 (modif.art.30) vorbeste despre niste procente pentru activitatea desfasurata in CD, CS, AC (care ar fi la art.29)... Total aiurea!
----- procente diferentiate de calcul pentru activitatea desfasurata in CD, CS, AC erau prevazute in proiectul l.223/2015 (la art.29)... dar acel continut a fost eliminat la Senat, nemaiexistind in textul actual al l.223/2015...
- proiectul de lege abroga articolele cu efect asupra pensiilor militare de stat din oug 57/2015, oug 59/2017 si oug 114/2018 incalcind prevederea constitutionala de a preciza "măsurile necesare cu privire la efectele juridice produse pe perioada de aplicare a ordonanței.".
- si multe alte aiureli...

CEZAR spunea...

Manipulare de sezon.....,

https://evz.ro/a-tanara-din-timisoara-a-descoperit-cu-groaza-ca-cel-care-i-a-ucis-tata-la-revolutie-era-pofesor-la-facultatea-la-care-studia-generalul-in-rezerva-vasile-paul-isi-vede-acum-linistit-de-pensie.html?fbclid=IwAR3W7bdGqPf6tvSheBDDWxvn6z38Cwnx6OwHWCmubn81WKz_1mCmoDSs1Hc

Militar de la 14 ani spunea...

Iohannis încă nu l-a egalat pe Băsescu. Mai are timp 5 ani să și îl întreacă.
În ce ne privește pe noi, rezerviștii, în momentul în care ne scade pensia, atunci clar Iohannis este egalul lui Băsescu.
Avem timp să vedem, pe acest subiect, dacă trioul Iohannis - Orban - Ciucă ne va oferi acea lege a pensiilor militare bazată pe actualizare sau ne va lăsa la judecata poporului #rezist, judecată la fel de plină de ură ca cea din '89.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Catrănit Predăloiu, antipaticul hombre cu pruna in gura de la Injustitie, cu căpățânoiul spelb, cât bănițoiul, in care se rostogoleste in permanență o nuca seaca sa-i producă poluții nocturne si vise hero(t)ice, in timpul unui astfel de horgasm spasmodic si atipic a avut o viziune demna de filmele hororr, si anume sa se taie penziile cazone, si din astfel de fofei praduiti, la modul mafiot si macelaresc, sa se acorde majorari salariale grefelor de piele de pe muntii Venus din majistraturi, cicatelea! -Ce pielea mea, bai ingălatule, vrei sa umblii cu astfel de jumuliri de la cei mai saraci bujetari, cand bani cacalau sunt, produsul intern brut este in erectie si puteti sa taiati salariile si penziile slugilor din jurnalism, fondurile de materiabile consumabile din Parlament, sa eliminati soferii, amantele si maseurii erotici din toate cotloanele grotelor si bordelurilor voastre politice, spagile date batausilor lui Ceausescu si Dide, decat sa ne sacrificati pre noi, amarastenii soțietății, bolovane! Chiar daca as suferi cumplit de foame si m-as trezi azvarlit in strada ca nu mai am cu ce plati cheltuielile de cazare pe chirie, si as dormi in cort sub pod, dar daca ar face-o cu taierile care sa-i afecteze pe toti votantii lor, cretini, m-ar unge pe suflet, stiind ca i-a atacat la ictere si pungi pe cei care s-au repezit ca orbetii sa-l revoteze pe capcaunul spanzurat, de parca pentru ei ar fi fost hristosul dumnezeist sa le aduca colaci din coada cainilor maidanezi! Chiar si nemernicii fara o zi de vechime pe cartile de munca, chiar si cei cu pensiile pe vechime cat ajutoarele sociale s-au repezit ca berbecii cu coarnele in portile sectiilor de votare, sa-l gireze pe plavan, astfel si pe laberalii care au revenit dotati cu ultmile modele performante de drujbe si gatere sa le taie pana si creierele alea seci! Ce-si face hombre labilis cu laba lui, rana in cot de la calorifer se numeste!

ioan spunea...

Huhurezea,daca 66% votau cu pesede sa inteleg ca nu mai erau tolomaci.?Cat de bolsevic iesti?Social democrat modern,european nu poti fi.

totoiany48@gmail.com spunea...

Sa fiti comvins .Analizati cifrele economice ,aceste nu va mint precum ministrii din guvernul gaura . Nu este greu ,sunt accesibile la studii ...medii .Cu social democratul madern,european ne ati umplut de respect .

Iulian Mareș spunea...

Explică tu care este manipularea și nu lăsa lucrurile în coadă de pește....,dacă știi!

Iulian Mareș spunea...

Dl. Albin Marinescu are dreptate cand se intreaba „am asistat la un experiment de o zi pentru verificarea ignoranței globaliștilor progresiști #rezist, „votaci” de werneri, hellvigi și orbani sau pentru a testa răbdarea taberei celelalte, a nationaliștilor și suveraniștilor?”
Categoric DA!

Cezar spunea...

Un individ face valva pe net
L.am redus la tacere
Nimeni nu a mai comentat..dupa argumentele mele care demonteaza minciuna
Nu pot sa reiau...cine vrea citeste pe fb...

Iulian Mareș spunea...

Ok. Și atunci de ce ai mai postat aici?
Nu are logică....

CEZAR spunea...

Credeam ca linkul va duce la pagina de fb..dar Nu - duce la pagina de ziar...e facut cu jmecherie...
In locul domnului general Paul- pe care il respect mult..si cu care am fost impreuna cand faceam cu coloana de TAB-uri al batalionului pe care il conduceam ..drumul dus intors pana la Stiuca..
Plecam dimineata si ne intorceam noaptea intre 02-03...de doua ori pe saptamana
Apoi ne dadea revista presei din Ungaria...importante forte blindate se indreapta din Timisoara catre granita de vest...hi..hi//
Pentru pizdoancele de ziariste care ne pandeau ...25-30 de TABuri plus vreo cateava autocamioane plus cateva bucatarii si masini de comandament cu cate 4 antene balanganid..erau forte ..importante...!! l-as da in JUDECATA! I.am zis clar si m-a blokat si-a sters orice urma...
Asa se face o parte a manipularii....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Felicitari, @Tehnocrat! Ar fi o solutie viabila!