Un produs Blogger.

sâmbătă, decembrie 14, 2019

Rareș și Olguța, ca între fete!

20 comments
Extremistul Rareș Bogdan nu a avut pe cine sã invite la Bruxelles la festivitãți dedicate anului 1989 decât pe turbulentul #rezist, zis Ceaușescu.  Ce putea sã facã anarhistul dacã l-a întâlnit în aeroport pe Arafat? Desigur cã, l-a agresat verbal, farã ca demnitarul român sã-l dea pe mâna autoritãților belgiene.
Olguta Vasilescu a comentat episodul:


„Când PNL trimite retarzii să îi rezolve treaba murdară…”
 Imediat a sãrit Rares în apãrarea anarhistului:
"Marian, acolo unde te scuipă duduia asta te mângâie toți cei care cred în dreptate şi în democraţie reală în această ţară!”,




Olguța nu putea sã rateze o replicã pe mãsurã:

"Mvaaaai! L-am supărat pe domnu’ Rareș, mitocanul suprem al politicii românești care nu poate emite o frază fără să fie o jignire la adresa PSD sau a altcuiva… Pe tine cine te sancționează pentru mizeriile pe care le arunci de atâta timp în spațiul public? Măcar confirmi faptul ca voi, PNL, l-ați trimis pe acel individ să-l hărțuiască pe Raed Arafat, prin aeroport! Vezi că ți s-a sters rujul și s-ar putea ca unii chiar să te ia drept mascul.
Dacă domnu’ Rareș a terminat cu lectiile și ora la cosmetică de cănit sprâncene, poate ne explică și de ce guvernul lui a susținut abrogarea ordonanței de plafonare a pensiilor speciale și le-a facut să se dubleze! Că el ragușise in campanie mințind că PNL vrea eliminarea tuturor pensiilor speciale… Nu ne mai ține ocupați cu replicile că avem treabă să arătăm cum sunteți fără fard!”,

20 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Olfuța ia dzis bine mârlanescului feminizat, fardat si rujat, carele cu palmarul l-a aparat de găozarul belit incat a ramas in podeaua jmanglei gaurit! Pai, bei, figura de mooian, ce ranjesti din cocean sa nu-ti fie confundat muclesul cu originea Venusului, tu ălui cocalar jmenar si bobonar ii tii palma, doar la cacialma, sa deie bine pe micile ecrane ca esti alaturi de panarame, asta ar fi doar o motivatie de asa zisa consideratie, dar in fapt iti tremura capriorii gurului ca sa nu te ia si pe tine in varful bulăului si sa te tavaleasca țuhală, daca ai evada din clocarimea liberală, ca nu-ti arde tie intre panaramele astea histerice, daca n-ai avea interese intrisece ca portofelul sa nu-ti sece, pentru ca doar meseria de sluga si sluj poate sa-ti aduca tie pomezi, basmăluțe la garleajă si ruj, caci ce altceva sa faci ai putea in afara de a urla si latra?!

liceu militar Mitica Tocilarul spunea...

@huhurez.Nu vad o diferenta intre Olguta si acest Ceausescu.Tu vezi?Ai argumente?Le astept.

capitanu nemo spunea...

La intrbarea adresata de un prezentator Digi Tv,, de ce militarii ar trebui sa aiba pensii speciale,, MARELE GENERAL Danila a raspuns:Deoarece pentru a ajunge in functii inalte faci cursuri foarte multe(cursuri care sunt platite foarte prost) asa ceva ...vai de capul nostru.Concluzia a fost ca cei care fac cursuri ca sa ajunga in functii mari sunt foarte putin si ca marea majoritate nu merita pensie ,,speciala,,.Un general cu 7 stele.

liceu militar Mitica Tocilarul spunea...

@huhurez.Observ ca te mandresti cu Olguta.

Iulian Mareș spunea...

Rareș nu este pe ale lui! Totul i se poate întoarce în bot și nu-l mai ajuta produsele:

https://m.emag.ro/absorbante-de-zi-sensitive-bumbac-organic-vuokkoset-normal-14-bucati-89570/pd/DJVDV4BBM/?cmpid=86724&gclid=Cj0KCQiArdLvBRCrARIsAGhB_syFm67vJJ0jFbqUJWOD4AUF2r3Pf1pKEUL_CgtUSETkex6GIr2e9AcaAoFAEALw_wcB

capitanu nemo spunea...

Cei cu pensie mai mica decat salariul minim brut, alesii locali si nationali, precum si judecatorii CCR pot cumula pensia cu salariu.Ce v-a face domnul Ciuca?

Cezar spunea...

Din cauza de metilic..baa..care ti.a dat o mandreata de scleroza in placi..avansata.🤣🤣😛😛😛😛

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Mitica silitorul: E o diferenta cucuiata: Ea cloceste penzii militare, el oua in poiată!

Iulian Mareș spunea...

Dar între Rareș și Ceaușescu?
Sau, Orban vs Dide?...căci amândoi nu au muncit nicăieri....

Iulian Mareș spunea...

Ție rușine să te afișezi cu ID IcePar sau GP?

Alex spunea...

Alesii locali impreuna cu alesii nationali ,precum si judecatorii C.C.R. ,nu ar trebui sa poata cumula cele doua venituri.Oricum printre acestia nu se gasesc copii saraci.Majoritatea au chiar mult mai mult decat le-ar trebui.Daca vor intr-adevar sa faca ceva ptr.comunitatile din care provin,ar trebui sa nu primeze avantajul financiar.Prin urmare ar trebui sa renunte cu usurinta la o pensie indestulatoare ,ptr.un salariu destul de decent.

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Alex spunea...

M-am referit strict la cei care sunt alesi pe plan local ,national si judecatorii C.C R.Nu am nimic cu profesorii care raman in continuare la catedra ptr.ca au pensiile f.mici.De asemenea medicii "meseriasi" stiu ca nu se formeaza peste noapte.Cam in toate domeniile este nevoie de cei mai in varsta ,datorita cunostintelor pe care le au.Dar...vine o zi in care trebuie sa le stragi mana,sa le multumesti ptr.activitatea depusa si. .la revedere.
Cam in toate domeniile cei care raman si dupa pensionare sunt pilosii.Am spus ca foarte putini muritori de rand ,ajung in situatia de a fi alesi.Pe langa un buzunar doldora trebuie un unchi,o matusa ceva undeva....pe sus .Aceasta este parerea mea.Nu stiu daca o mai impartaseste cineva.

Iulian Mareș spunea...

M,
Dorința și plăcerea de a înfiera cu mânie proletară nu a dispărut!
În numele clasei muncitoare dispun.....
Aud expresii și mă crucesc: "mai mult decât are nevoie"...
Bai, va aude Lenin și va va la el, urgenta Nr . 1!
Înțelegeți odată că oamenii nu sunt la fel!
Și nici așa de egali, cum pare....

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@Mares
Ăla care se da cu parul pe gheață era Mr. Bulmez de la piciorul podului de Măracineni

Gigi spunea...

A dreakului olteanca roșcată, i-a caracterizat după chipul și asemănarea ei.
Ea este groparul care a contribuit masiv la căderea partidului roșu,prin înghețarea pensiilor noastre,a SNAOPSN!
"Fiecare pasăre piere prin faptele ei"!Așa,ca să adaptez o veche zicală la realitatea zilelor noastre.
Curând vom face o constatare și vom vedea diferența dintre foștii și actualii stăpâni de Colhoz stanilist autohton original!
Vai noi,dacă a ajuns să ne reprezinte în PE oameni ca cel amintit mai sus,în art.O fi neam cu plumbuitul 60 de gloanțe?Eu nu cred!
Știe,băăă,dacă știe!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gigi spunea...

O singură diferență este,aceea că ,unul are chelie,celălalt(tă) are capul gol.După fapte și gândire,ambii se îndreaptă spre îngropăciunea partidelor din care fac parte!În ce privește rujul,poate să difere doar firma.��