Un produs Blogger.

miercuri, decembrie 04, 2019

Televiziunile și-au dat mâna pentru pãstrarea confortului psihic al președintelui

55 comments
Cei care au urmãrit în direct transmisia festivitãtilor de la Arcul de Triumf, din ziua de 1 Decembrie 2019, au auzit glasul unui bãrbat care-l apostrofa pe Iohannis... tocmai în momentul de liniște, când președintele ținea un moment de reculegere, dupã depunerea unei coroane de flori.
Desigur cã nu este normal și civilizat sã  se întâmple un asemenea eveniment de Ziua Nationalã, dar Iohannis își meritã apostrofãrile dupã  ura și violența pe care le-a încurajat în spațiul public, în ultimii 3 trei ani.
Mã asteptam ca televiziunile de știri sã vinã cu noi precizãri, mai ales ca în ultimii ani veneau cu breaking news pentru a ne  prezenta rãgnetele  exaltatului #rezist dupã fundul liderilor social democrați.
Imaginile cu sonor au apãrut abia dupã 3 zile pe Youtube, de unde le-a preluat și site-ul Stiri pe surse.
A putut reda doar urmãtoarele spuse pentru auzul fin al liberalilor:
”I-ai pus pe prietenii tăi, Iohannis!... Niște slugi! Nu vă mai bateți joc de istoria noastră și de eroii noștri!”!,
Semne proaste pentru libertatea de exprimare în media!.

55 de comentarii:

liceu militar Mitica Tocilarul spunea...

Fapt singular si izolat.Nesemnificativ
De interes indexarea cu rata inflatiei.300 lei prima de inceput de an nu e de neglijat.
La multi ani indiferent carei ciume apartii.

brenda spunea...

fara cuvinte.......sau mii de cuvinte

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dovezile slugoilor in interesul spanzuratului fiind clare, le-as pune o intrebare: Voi slujiti interesele dreptatii si-a poporului prin vizorul dezinteresat al independentului, sau va injositi pe cel spurcat al politicului si-al banului?, ruina-v-ar blestemul falimentului, cum pațit-a si sluga basanista, Realitatea, dar care inca mai emite la modul desantat si suburban datorita ajutorului politic mafiot-subteran!!

Cezar spunea...

Un rezervist a fost.
Cica ofiter pe radar NATO

raul spunea...

Care 300 ,tov-ule?Cat ai maria ta pensie??Inseamna ca ai jucat bine in filme de ai luat si vreun Oscar!De asta va doare in papuci cand e sa luptam pt drepturile tuturor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ liceu militar Mitica Tocilarul, cu banii luati imi iau o ciocolunga Postavarul, care face cocarlanul ca amnarul, dar ceilalti aveti de luat o babana suma, nu gluma, sa va luati papusi gomflate din guma si peruci din lână, dar, de, sa aveti numai cu ce!

vasile iosif spunea...

Dle H,
Care mai este mersul OUG CIUCA?
S-a impleticit pe undeva?
Cu multumiri

Liviu PO spunea...

Cand ai 6,493 de lei pensie,sunt sigur ca iti convine...Pe blogul asta sunt si camarazi care au doar 1,000 de lei pensie.Te rog abtine-te cu asemenea calcule in ciuda altora...

reddog spunea...

Adica?
Nu va jenati, suntem in familie.
Detaliati!

M spunea...

Indexarea cu inflatia ESTE OK dar ar trebui un mecanism de crestere in primul rand a pensiilor mici! Eu am tot propus variante care sa duca la cresterea pensilor sub 3000 de lei dar ....

M spunea...

Presa este sub controlul lui Johannis.
Un exemplu?
Teroristul #rezist din Braila a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.

Oare de ce nici o televiziune nu a prezentat trecutul acestuia si nu a facut legatura cu miscarea rezist?

liceu militar Mitica Tocilarul spunea...

Dragi tovarasi meletari .A te pensiona nu inseamna sa stai toata ziua prin parc facand politica lui peste.Munca fizica e reconfortanta.Angajez incepand cu martie zilieri.Ofer 80 lei pe zi si 2 mese .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@vasile iosif, zambesc si imi pare rau ca dezamagesc, dar cat va fi ministru la Aparare Dl Col Ciuca, o sa luam din alea trei doar o maciuca, fiind un ofiter si ministru neserios, ca un vant, si in viata domniei sale nu s-a tinut in fata rezervistilor de cuvant! E cam jenant pentru onoarea si denitatea domniei sale, si sa fiu in locul dumnealui as lua calea pribeaga a demisului, cu anticipatie, pana a primi si dezonoranta citatie! Intreb si eu curios, cu statut social mai de jos: Cand o sa avem si noi un ministru la MApN, luptator pentru drepturile pensionarilor, dar si serios?

Viorel spunea...

Viorel,
Domnul liceu militar Mitică Tocilarul, nu ia numai 300 lei începând cu 2020 ci mai mult pentru că:
- „De interes indexare cu rata inflației”. (a pus punct), deci rezultă că dânsul primește X lei pensia militară x 4,6 inflația = Y lei adunați la pensie.
Urmează,
- „300 lei prima de început de an nu e de neglijat”, probabil acordată numai dânsului de domnul președinte Iohanis.
- „La mulți ani indiferent cărei ciume aparții”, se referă cumva la noi ?

Leo spunea...

Flavius, astfel să vorbeşti peste 6 luni dacă nu se întâmplă nimic bun. Așteaptă așa cum ai aşteptat degeaba de la "Ţuguianu" , de la " Rachetă balistică de rază lungă" sau de la sectaru' merceologu'. Tu porcăreşti prematur , exact acolo unde trimiţi petiţii......NU ESTE BINE .....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa nu ma credeti nebun daca sincer va spun ca, acum, in Onesti se trag salve de tun cu artificii stralucitoare, ca la o nunta sau o mare sarbatoare, in zona centrala de tevatura, la Hotelul Trotus si Casa de Cultura! Ne intrebam de ce acum se intampa cu pocntorile, daca n-au venit inca sarbatorile, sau poate ca dintr-o nasoleala, de Ziua Nationala, nu s-a tras cu bombardeala, si abia acum le-au refulat ca sa nu ramana datori cu socoteala! Pana o sa ma informez bine, totusi a se retine ca actualul primar pesedea deja e in belea, pierzand in mana liberalilor orasul la electorale, luandu-si deja meleoane de invective si orale, incat la Craciun se pare ca nu-i va mai trebui sa cumpere macre de carne! Zău ca maaare-i gradina Lui Dumnezău!

Liviu PO spunea...

Am primit termen la ICCJ pentru 2022,dupa ce CC mi-a judecat o actiune dupa un an si jumatate.Halal celeritate!

Fost parasutist spunea...

Am fost pst si, la implinirea a 50 ani (asa era pe-atunci) am fost oprit de la parasutari. Am fost scos la pensie dupa circa 7 luni, perioada in care am avut salariu de circa 60% din cel anterior, adica fara spor de pst cls I (25%), fara spor de incordare psihica (15%), fara spor de asig pst (10%). Mi-am rupt (la propriu)ceva oase la parasutari si ar fi corect sa fie luat in calcul la pensie doar ultima (sau ultimele 6 luni) de activitate? Evident ca nu ar trebui sa fiu tratat ca un coleg intendant sau mai rau ca finantistul! Zic sie eu, nu dau cu parul! Nu vreau sa ofensez pe nimeni, mai ales ca in ultimele 5 luni de pst, am testat (impreuna cu alti colegi) un nou tip de parasuta (compatibil NATO).

Viorel spunea...

Viorel,
Domnul liceu militar Mitică Tocilarul,
Pe lângă 80 de lei am citit că oferiți și 2 mese.
Atunci să facem o afacere, mesele vi le pot face eu din lemn masiv (nuc, stejar, fag, paltin, etc.), picioarele modelate la strung sub diferite modele (curburi) și nu pătrate, ne înțelegem noi la preț (la o afacere cinstită, câștigă amândoi).
Și muncitorii care le primesc vor fi mulțumiți și vor munci mai cu spor.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@c Leonard, cu stimă, dar ministrul Ciucă a fost numit doar in glumă si de umplutură, laberalii stiind foarte bine ca potenta dumnealui este nulă, nefiind un barbat in adevaratul sens al cuvantului, fiind o doamna barbat in bataia vantului, sluga aplecata a spanzuratului! Crezi ca daca noi il potopim cu petitii o sa sara electrocutat si la executii?! De ce crezi ca spanzuratul l-a numit? Pentru ca nu e soldat, e doar o doamna barbat cu kaki pe buric si nu-i bun de nimic, sluga la Inalta Poarta si degeaba pe umeri grade inalte poarta! Un adevarat barbat, care cu pumnul in masa la Basescu a dat, a fost si va fi in veci cu adevarat doar Generalul Gabriel Oprea, care si onoare avea, dar mai ales ca nu era un muiercea, si este unicat in istoria militara cand a facut nedreptatile si lacrimile din Armata sa dispara! Eu nu dau doi bani pe oamenii de nimic si neputiciosi, care dobandesc functii doar ca sunt lenesi si nu-s curajosi, slugi de conjunctura sa suporte de la oricine orice injuratura numai bine sa le fie doar pentru a lor patură, buzunar si gura! Trebuia, pana acum, sa fie pe capul ministrilor de resort la raport si sa nu plece de acolo hai-hui pana nu rezolva rezervistii napastuiti si-n nevoi, nu sa se hlizeasca la parada militara ca tamburul major de la famfara, pentru ca la trageda de la pensile militare nici n-ar trebui sa-si ranjeasca fasolea la toti care-i ies in cale! Nu cred decat ce scrie pe cuponul de pensie si la mine chiar e o tragedie trasa din Armata, unde e condusa de mafie, si nu de un ministru serios si cu tarie sa bage mafia in puscarie! AM SA VAD EU SI CAMARAZII DREPTATE DIN PARTEA LUI DOAR LA PASTELE CALULUI, DAR SA IA SI BINE SEAMA CA NU VA SCAPA, PANA LA SFARSITUL MANDATULUI, DE GURA SI DE OCARA MEA, CU TOT CU CLOACA DE ACOLO SI TOATA MAFIA!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Liviu Po, decizia asta chiar e data la misto! Pacat si sa le fie de cap!

raul spunea...

Deja sari calul!Si nu mai pomeni de ,,liceu militar'' ca deja intinezi denumirea unei institutii pe care nu cred ca ai absolvit-o ,pt ca nu ai fost invatat acolo sa aberezi si sa jignesti camarazii!

Liviu PO spunea...

Consiliul economic si social a avizat favorabil pe data de 3 decembrie a.c. propunerea B 512/2019 a ministrului LES.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pana acum, actualul ministru trebuia sa fi pus pe mafia de la la Aparare capastru, sa fie acolo cu severe controale la cum s-au sabotat pensiile militare, sa vada cum unii cu grade babane au luat actualizari cacalau si pensiile mici si medii merg din rau in si mai rau, rezervistii fiind neactualizati de zece ani, in foamete si lipsa de bani, si invalidantii fiind cel mai crunt loviti, terfeliti si batjocoriti! Pana azi, trebuia acolo adus contol guvernamental, parchetele antimafia si verificate deciziile si ban cu ban sa se descopere cine au fost mafiotii care au actionat ca banditii si hotii de s-au ajuns la discriminari si discrepante uluitoare la pensiile militare! Dar, macar sa dea un comunicat, o speranta de rezolvare si de linistire, nu sa ne tradeze prin non combat si tainuire, sa-i pastreze pe aceiasi terfelitori si jecmanitori tinandu-i la subsiori si in fratie, facandu-se ca nu vede, nu aude si nimic nu stie! Onorabilul camarad @Laurentiu sa stie ca in cele sase luni de la anul chiar nimic n-o sa fie, doar daca vine din cer Hristos sa faca dreptate cum bine stie si pe mafioti sa-i vare in puscarie! SAU ALTA SOLUTIE: INCA O REVOLUTIE!
Actualul ministru habar sa nu aiba, ca greierele din iarba, ca mafiotii din Casa teritoriala s-au dat criminal si ascuns cu polticul la invoiala cu fel de suberfugii si smechereli ca pensiile mici si medii sa aiba buleli, iar pensiile mari au crescut ca miza de la poker si barbut? Miram-as eu de asa ceva cand ani de zile a fost Sef de Stat Major domnia sa si stie acolo, in Minister, cum creste si iarba! Taceti, Dle ministru, Ciuca, zambiti si stati fara frica, pentru ca lunar o pensie babana si-un salariu si mai ingogosat va pica, si de ce non combatul v-ar durea de pensiile anemice ale camarazilor, sau a mea, mai ales ca ati fost numit sa ne tineti inghetati la pensiile mici si medii, nu sa ni se dea!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Fost parasutist, nu-i corect, si ca atare ne trebuie o noua Lege a pensiilor militare, dar asta ar presupune si o noua tergiversare ce s-ar intinde pe ani intregi, dar si zeci de hectare de locuri de inmormatare, ocupate de cei care au luptat ani si ani, ca eroii, pentru dreptate la pensiile militare!

Niky spunea...

De ce nu propune cineva care are acces la conducerea asociațiilor de rezerviști sa se ia în calcul o luna(cea mai buna) din ultimii cinci ani de activitate? Asa este corect! Nu este asa?

Sebi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
BONIFATIE spunea...


La obiect... care nu are legătură cu pensiile, numai cu pensionarii.
Dați cu subtitrare. Unii pensionari nu mai au baterii la aparatele auditive.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu, de ministrul Apararii si de MApN zi de zi n-am sa ma las, pentru ca am un creier, ochi si m-am nascut cu un glas nemaipomenit sa se faca peste tot auzit, si prima lor nemernicie a fost ca sa fie numirea aceleasi vechi comisii criminale de mediere, care de fapt e comisie de nedreptati si spoliere pentru pensiile mici si medii din toate punctele de vedere, si ingogosarea celor care au primit an de an, chiar si de 5 ori pe an, marire si actualizare, pe cand noi din 2010 un leu n-am primit, pensiile ni s-au terfelit si batjocorit de-am ramas niste rezervisti de nimic, niste cersetori la dispozitia mafiotilor MApN, care fura tare si fac ce vor ei la pensiile militare! S-a schimbat toata guvernarea si ministrii? Atunci de ce ministrul Apararii nu elimina talharii, mafiotii si hotii? La ce se lasa inconjurat si se compromite cu niste neispraviti ce-o sa-i faca functia de ratat, care au compromis Armata si idealul de dreptate, tinandu-i pe langa domnia sa sa mearga cu aceleasi nedreptati mai departe? Lucrand acolo atata amar de vreme, chiar nu realizeaza ca banditii astia Armata si prestigiul ei total o sa le destrame? Daca avea mila si interese pentru rezolvarea noastra nu statea cu aceasta comisie de satane in coasta, si nu-i repunea in drepturi, apartinand unei guvernari care a turnat peste rezervisti cu laturi! Domnul ministru, daca de Ziua Nationala a fost in stare sa umileasca un veteran de razboi, tinandu-l la 102 ani ascuns si departe de tribuna, ca pe un caine intre oi, darmite ce sa faca domnia sa bun pentru noi? Cand eu spun ca acest ministru este doar un papusar al guvernarii, am pretentia sa nu fiu contrazis cu potlogarii, pentru ca timpul cu siguranta ma va adeveri, numai Dv, camarazi, sa aveti darul rabdarii, mai ales ca iesirea ca din acel cort rusinos de ciocolata nu s-a produs si nici nu va mai iesi niciodata, ca oricare alta femelă careia din nastere cratița i-a fost sortita si data! Dixi.

Iulian Mareș spunea...

Nu, nu, cum sa credem asa ceva, .... , esti foarte normal, insa sanatos nu esti! Ai multe boli, caci asa ne-ai zis!

Iulian Mareș spunea...

Referitor la primari....
Alex Coita:
"După ce PNL a urlat doi ani de zile că PNDL este programul pentru baronii lui Dragnea, ce fac acum? Alocă 400 de milioane de euro pentru, în condiţiile în care au tăiat de la educaţie. Cum vine asta? S-au descoperit că vin alegeri locale şi trebuie să dea bani şi ei la baronii lor? Unde e dubla măsură aici?"

Iulian Mareș spunea...

Florin Cîțu a anunţat noi împrumuturi pentru România, la sume mult peste creditele la care s-a angajat Eugen Teodorovici. La cum, cat si de ce o face stim toti! sau macar cei 98%!
In ritmul asta se va imprumuta la Popoviciu, Gigi Becali, Tiriac si de ce nu, "domnul Cîțu mai are puțin și împrumută și de la cămătari! Noi plătim distracția!"

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
uite domnule ca Or_banul se gandeste la nevoiasi, asa ca nu mai fi prapastios si/sau pesimist (se poate si mai rau, ar zice optimistul):
"Premierul Ludovic Orban a făcut un anunț în ceea ce privește pensiile din 2020.

"Uitați-vă în programul de guvernare. Anul viitor vom crea echipe largi de lucru care vor include specialiști. Vom include reprezentanți din partea organizațiilor pensionarilor, oameni care au expertiză în domeniu pentru a face o analiză extrem de serioasă asupra sistemului de pensii din România, pentru a sesiza disfuncționalitățile, inechitățile. Vom lucra pentru a scoate o lege mai bună a pensiilor", a afirmat prim-ministrul, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban a anunțat, marți, că Guvernul pregătește un proiect de lege pentru repararea inechităților în legislația din domeniul pensiilor. El a precizat că printre problemele cu care se confruntă persoanele cu handicap se numără adaptarea învățământului la nevoile acestora." ....ce o avea ultima fraza cu legea pensiilor numai mandolina lui stie!

gigi 2 spunea...

Il doare undeva in spate la 300km pe Ciuca de militari, lui sa-i fie bine , nu vedeti ce rosu si rotofei este in obraji.De acum baiatul este politician, si cum politica esate curva cum se numesc cei care fac politica(c---e).

Iulian Mareș spunea...

Pentru Catel Rosu:
la prima mana, fara efort afli ce a fost atunci, caci ce este acum se repeta sub alta forma:

http://www.miscarea.net/1-evrei-in-structurile-de-decizie.htm

https://www.academia.edu/3217996/Zydokomuna._Evreii_si_comunismul_-_cazul_Romaniei_1944-1965_

https://ro.wikipedia.org/wiki/Listă_de_evrei_români

https://vremuritulburi.com/2015/01/15/traseul-marsului-impotriva-terorismului-de-la-paris-seamana-izbitor-de-mult-cu-harta-israelului-sa-fie-coincidenta-sau-nu/

*Cred ca nu ti-am incins neuronii prea rau!

M spunea...

La Londra TOTI sefii de stat si de guverne prezenti la intalnirea NATO au avut intalniri bilaterale. Presa a remarcat o singura exceptie: President of Romania, Mr. Klaus Werner Iohannis.

Lasa ca macar a avut norocul sa isi umfle burdihanul cu o masa gratis in baza celor 2% dati la aparare. Cei prezenti au fost incantati ca de data asta nu si-a mai patat camasa cu sos si nu s-a sters de mancare pe fata de masa!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian, multumesc, dar am auzit ce a spus Organ, cuvinte pe care nu dau un ban, fiind patit in toate guvernarile de m-au trecut toate sudorile si am emanat toate suduielile! Nu se va tine de cuvant, ca orice basanist, asa ca vorba lui este un non exist, iar la noi la Armata existand o mafie cumplita si orice tentativa de a face bine se va da cotita! Acolo la Minister trebuie un ministru cu pumn de fier, o bruta agresiva cu mafiotii, banditii si hotii, sa razuiasca pana la scandura toata baliga, nu un ministru care umbla creanga si tace din gura pentru ca e mai slab decat o muratura! Mai degraba Organ va face dreptate la pensiile civile, fiind multi si voturile de acolo le vine, dar sa nu uite laberalii ca militarii i-au votat si i-au acceptat, bineanteles ca si cu un mare oftat, doar de PSD sa se vada scapat ca au dat taios si tare in pensiile militare, inselandu-se amarnic si tare ca PNL le va face dreptate la pensiile militare! ,,Sa vedem mai intai daca părul face gutui,'' zise orbul amagindu-si gandul! Eu sunt Toma necredinciosul si ma iau numai dupa ce-mi arata la pensie Cuponul!

Viorel spunea...

Viorel,
Răul, nu am aberat, jignit sau sărit calul.
Prin comentariul său, Domnul Mitică Tocilarul dă de înțeles că are o pensie babană (probabil a lucrat ca judecător sau procuror militar), are moșie (de bugetar) și angajează hargat/argat să-i muncească pământul sau să-i crească animalele.
Îl și văd călare pe cal cu biciul în mână ca pe plantații.
Pe cine vrea să angajeze cu atâta aroganță ? generali, colonei, M.M., Sof., ieșiți la pensie acum 20, 30 cu o pensie mizerabilă, măcinați de boli și bătrânețe.
Probabil și dumneavoastră și dânsul sunteți din cei care toată viața ați dat ordine, ați ieșit la pensie la 45, 47 ani cu o sumă „frumușică” și 1.000.000 lei (cum erau atunci) ajutoare la trecerea în rezervă ca domnul Gl. Oprea. E normal să aveți moșie.
Un militar adevărat care și-a dedicat întreaga viață cu cinste și credință funcțiilor pe care le-a ocupat (epuizat fizic și moral), la pensie se plimbă, se relaxează, recuperează din timpul pierdut/petrecut în unitate după program, sâmbăta sau duminica. Avarul, umblă după bani. Cât despre “liceu militar”, domnul Mitică Tocilarul l-a folosit. “Eu am crezut că așa îl cheamă / liceu militar Mitică Tocilarul”.

Iulian Mareș spunea...

Pt că la noi nu se ia în calcul venituri ci altceva! Dacă nu mă înșel la magistrați se cumulează pt venituri c/v deplasării casa-serviciu, kiria, spor de detașare....

M spunea...

Trebuie să recunoașteți că mai tâmpiți ca psdeii greu găsești!
Adică să își dea singuri jos două guverne și acum să voteze împotriva legilor pe care tot ei le-au dat!

Solomon care chicotea cu Olguța la legea salarizării și punea militarii la baza piramidei salariale acum brusc și-a găsit vocația patriotică și se ceartă cu USR pe "recunoștința datorată oamenilor în uniformă", pe "nevoia unei legi a pensiilor militare ca în țările NATO". 😁

Iulian Mareș spunea...

Un pas...

Iulian Mareș spunea...

A fost și Răvășitoarea?

liceu militar Mitica Tocilarul spunea...

Da Ifrim mare barbat.El a savarsit mari fapte de arme.Sa comanzi ospatarese si cameriste la caminul militar Haiducul cere sa fii un mare strateg.

liceu militar Mitica Tocilarul spunea...

I-au fost profesori buni pesedistii.Cu cateva luni in urma am cumparat 400000 titluri de stat in ideia sa ajut guvernul Dancila.Astept CEC la bursa.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@M, ipocrizia golanilor, care au fost spama pensiilor, cu catare lovind in cele militare,este mare si doar una electorala si imorala, dar sa fim seriosi ca Solomon si Drojdiera Vasilescu si-au asigurat pe vecie un loc opărit langa Drojdier Basexcu!
Aha, si tuturor sa va mai spun, chiar acum, ca nu raspund la provocari incitativ-neoptimiste, venite de la agenturili liberal basaniste!

Viorel spunea...

Viorel,
Când Guvernul Orban se va plictisi de domnul ministru Ciucă sau nu va executa ordinele primite, nu cum scrie în lege ci cum vrea politicul, atunci vor aplica „Diversiunea ȚUȚUIANU”, tot prin Direcția Generală Financiar-contabilă a M.Ap.N.

Gigi spunea...

Recunoștința lor față de oamenii în uniformă,a fost să le înghețe și să le taie pensiile. Unii zic că și-au primit pedeapsa.Nu și-au primit nimic,unii au ajuns chiar E.P.freacă jilțurile ălora pe bani de bani,mai ne dă și lecții democratice.Îi doare la bască că te-ai sacrificat pt.acest popor de ....,vorba lui P.Tuțea!
LOV,i s-a făcut milă de noi? Asta este cea mai tare poantă pe care am auzit în ultimii 10 ani! Fapte,nu vorbe!Și cum a avut pâinea și cuțitul la ea,precum și la ceilalți,am dubii că și-a schimbat părerea!?
Noi,ce să mai spunem? Decât atât:Odată vede nașul pe a finii!



Iulian Mareș spunea...

M,
Am aflat! Nu putea lipsi diva din foto!

https://www.stiripesurse.ro/carmen-iohannis-a-publicat-fotografia-care-va-face-ravagii-cum-a-fost-surprins-klaus-iohannis-la-palatul-buckingham_1409911.html

Iulian Mareș spunea...

Solomon/Bârlad, profesoraș de Istorie, provincial 100%, crede că se scoate, panarama?
Este cât porcul de umflat....un ipocrit jegos!
Ei zic că votează tot ce vor pdk-istii, că îi bagă în rahat!
În rahat sunt ei, la ora asta! Și dacă porcul asta mai apare pe liste, nu o să-l voteze nici morții!

M spunea...

Azi dimineata in Parlament reprezentanții sindicatelor din invatamant "lingeau clantele" pentru ca e o initiativa care prevede: 6 salarii compensatorii la iesirea la pensie, 2 salarii anuale in plus pentru "dezvoltare personala", bonus de 5000 de euro pentru titularizare in mediul rural, spor de pericol si de incordare, garanții de stat de 80% pentru creditele luate....

Sigur, domniile lor au si rezultate la testele PISA. Pericolul reprezentat de niste mucosi de 7 ani este egal cu asanarea munitiei saa cu infractorii paziti de cainele rosu!

M spunea...

@Mares
Ce facea Johannis acolo? Ciordea niste globulete? Apoi spunea ca de fapt Carmencita este mostenitoarea lui madam buckingham si precis avea falsificat si un ceferticat de mostenitor.

Oameni buni, astia ne fac de ras unde se duc! Ciordacul de Sibiu o fi plecat si cu ceva argintarie in buzunare?!?

M spunea...

Cica azi la 6 vorbeste Johannis si o sa faca aluzie si la "salarizarea si celelalte drepturi ale militarilor" in contextul reuniunii NATO.
Asa ma face sa il votez pentru al treilea mandat!😁

Negritoiu spunea...

Iulian Mares
Solomon nu este singurul care trebuie sa dispara de pe listele PSD la viitoarele alegeri parlamentare.

raul spunea...

Vio ,raspunsul era pt acel tocilar!Din cauza intarzierii afisarii se intelege altfel!Sanatate iti doresc!

Viorel spunea...

Viorel,
Domnule Mitică Tocilaru, când ați cumpărat cele 400.000 de acțiuni la bursă nu v-au întrebat sau nu sau mirat de unde are un „pensionar militar” (bugetar) atâția bani de investit având în vedere media pensiilor noastre militare ?
Dacă ați fi vrut să ajutați Guvernul Dăncilă trebuia să faceți o donație / plătiți închirierea elicopterului cu care doamna Dăncilă a vizitat județele Moldovei (Mihai Fifor spunea că elicopterul este plătit din fondurile partidului) și nu ar mai fi fost chemată în instanță.
Nu este primul politician care folosește elicopterul în diferite ocazii / vizite în Moldova (asta nu înseamnă că nu are voie dacă totul este legal) pe motiv că este singura regiune din România fără autostrăzi. Nu este de râsu / plânsu să auzi din partea lor așa ceva ?
Și se miră de ce regiunea este săracă. Cine investește în Moldova dacă ceea ce ar produce trebuie să exporte cu pluta pe Prut și / sau pe Siret ?
Oricum pentru investiție o să primiți o dobândă dublă față de cea acordată de băncile din România. Un sfat, nu mai așteptați listarea la bursă a CEC Bank, pachetul de 20 % din acțiuni probabil e amanetat deja (nu sunteți inclus pe lista lor).