Un produs Blogger.

vineri, ianuarie 24, 2020

De Ziua Alichirii, moldovenii il șuierarî pi Iohannis

15 comments
Pancarte care demonstrează că fluierăturile nu au fost spontane. 
Suierăturile au fost mai țuguiate tâman când prezidelul le vorbea despre anticipate și de cât de rău
este PSD. Semn rău!

dar șezură blând când le grăi Cazanciuc că îl invită pe Klaus să vină în Parlament să caute împreună, nu elefanți, ci  proiectele  lui Orban.

15 comentarii:

Leon spunea...

https://youtu.be/ersTiI6x9g0

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

SI ASTA-I DOAR INCEPUTUL...

Iulian Mareș spunea...

Istoria este ciclica in filozofia ei grandioasa!

Asa a inceput si sfarsitul lui Base, la Iasi si Focsani!
Istorie, cere-ti drepturile!
Trimite epigonii si naimitii la lada de gunoi a ta!
Nu uita niciunul dintre epigoni si farisei, inclusiv pe asta, un sas, si nici pe Boia, recent decorat de Hungaria!

liceu militar Mitica Tocilarul spunea...

Subofiterul e subofiter.Nici soldat nici ofiter.

M spunea...

1. În zi de sărbătoare te abții să vorbești politică!
2. În zi de sărbătoare te abții să huidui!

liceu militar Mitica Tocilarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Viorel spunea...

Domnule Mitică de la Ligă, având în vedere că o altă “Generație de Aur” ca cea din 1997 când în clasamentul FIFA ocupa locul 3 (62 pct.), Germania (63 pct.) și Brazilia (72 pct.) nu veți mai prinde, vă sugerez să apelați la toate echipele din Liga 1, sunt disponibile pentru muncile agricole sezoniere cât și alte munci ocazionale aproximativ 90% din efective, nu sunt pretențioși nici la mâncare dacă le asigurați câte o masă caldă cum afirmați într-un comentariu anul trecut, nici la bani, mai ales la bani, sunt obișnuiți și se mulțumesc cu cât le dați, ca stimulent vă sugerez să le dați câte un șpriț înainte de masă și câte o țigară, după. Sigur o să obțineți recolte record. Încă ceva, toți sunt PAȘNICI pe timp de noapte cum vreți dumneavoastră, nu sunt agresivi ca mistreții.

spiritul lui Haret spunea...

Ifrim trai-ti-ar familia cu predilectie piranda si puradeii.Ia mai baga gen Katanga ceva cu Oprea poate iese cu ceva la manglit.Nu sunt rasit dar sunt tentat sa vorbesc precum primarul de la Tg.Mures.Cand invie musca nu prinzi tigan la munca nici daca dai cu pusca.La ciordit si cersit sunt primii la munca ultimii.

Iulian Mareș spunea...

@M.
Cu toata dragostea, insa el, marele om politic, de nivel planetar si din propriul planetariu, si-o cerea cu fiecare silaba!

Viorel spunea...

În zi de sărbătoare (ca bun creștin și cu Dumnezeu în suflet) te duci la biserică și te rogi să le dea minte și înțelepciune politicienilor pentru a emite legi care să-ți facă viața mai bună iar la sărbători naționale să nu simți nevoia de a-i huidui, dimpotrivă, să te duci cu drag, să le strângi mâna să simți întradevăr unitatea dintre clasa politică și popor. Când poporului i s-a lipit burta de spate de foame iar politicienii nu-și văd vârful pantofilor (ca să nu zic altceva) din cauza burților (la propriu și la figurat) burdușite cu tot ce le dorește inima, cum trebuie să reacționezi ?, pentru că alt moment pentru a te manifesta față în față nu ai.

liceu militar Mitica Tocilarul spunea...

Populatia Romaniei si-a pierdut rabdarea.A votat dreapta ca alternativa a stangii.Daca dreapta nu va rade urgent pensiile speciale,daca nu va lua masuri de reducere a burghezie bugetare,de a termina cu pedesirarea dar nu cu inlocuirea cu peneledizarea atunci va avea soarta PSD.Sa nu credeti ca lumea uita ce comportament a avut PSD.Lumea vrea fapte nu promisiuni.Eu unul daca PNL va avea acelasi comportament pana la alegeri precum PSD nu-l vota iar ca mine stiu ca sunt multi.Daca actuala dreapta nu va da satisfactie vom asista la succesul cat de curand a unui partid de tipul rezist.Nu USR fiindca acesta s-a dovedit ca nu este consecvent.

Gigi spunea...

Da,cam aşa este,în zi de sãrbãtoare te abţii sã vorbeşti politicã,bunã observaţia,dar cum ai da,cum ai întoarce,evenimentele se succed cu repeziciune şi vrem nu vrem,tot la politicã ne întoarcem sau mai corect spus dãm de ia oriunde ne-am afla,chiar şi în gaurã da şarpe de ne-am ascunde.
Las la o parte evenimentul de mare însemnãtate din istoria scumpei noastre tãri,de ieri,unde primul om ìn stat a fost huiduit(ce sã-i faci,asta este soarta preşedinţilor)şi dupã cum spuneam cã evenimentele se rostogolesc repede,aflãm cã fostul preşedinte,fostul"PM" şi tot fost primar de capitalã,a fost luat de PÃCÃLICI de cãtre Forţele Unioniste din RM,sora noastrã mai micã de peste Prut.Acum,nu stiu dacã omul are dreptate,dar înclin sã-l cred!În primul rând cã acest apelativ şi l a acordar singur,şi-n al doilea rând uitându-mã mai atent la foto cam are dreptate!

Unknown spunea...

In zi de sărbătoare te abții să-ți ataci aiurea adversari politici!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

DIN 1989 INCOACE, NUMAI DREAPTA A STRICAT ASTFEL DE ZILE CU CLAMPANELI INUTILE, CRITICI SI LUAREA COAJEI DE PE RAHAT! RUSINE, NECIOPLITILOR SI INCULTILOR, BA CHIAR ANALFABETI FUNCTIONAL! LA ANIVERSARI SE EVOCA, NU SE CRITICA,BADARANILOR!

M spunea...

@Iulian Mareș

Aveți dreptate dar dacă te cobori la nivelul prostului....

Observați că psdeii nu sunt pe stradă cu m#ie PNL?

Un motiv ar fi că imediat după victoriile electorale populația suferă de câteva săptămâni de orbire în care guvernanților le este permis aproape orice.

Al doilea e că nivelul psd-iștilor de peste cel al exaltaților PNL, USR. Au așa, un fel de rușine, de bun simț pe care nu îl vezi la ceilalți.

Să nu uităm însă că în sondaje PNL 47%, PSD 24%. Poporul asta vrea, scandal, înjurături, ură!!!