Un produs Blogger.

duminică, decembrie 20, 2020

Baroul București va boicota ședințele de judecată ale completului de la ICCJ care l-a condamnat pe av. Roșu în dosarul Băneasa.

52 comments
Aceasta este declarația de suspect în dosarul Băneasa a condamnatului Paul Lambrino, nepotul regelui Carol al II-lea și al aristocratei Zizi Lambrino, prin care a convins un complet al ICCJ să-l condamne la 5 ani închisoare pe avocatul Roșu Robert, care asigurase asistență juridică în întocmirea contractului de cesiune de drepturi către omul de afaceri Remus Truică, fost șef de cabinet în Guvernul Nastase.

 

                                                                       Av. Robert Roșu
Pe vremea mea dacă foloseai pleonasmul "respectarea legalității"
 erai deja restanțier la Teoria generală a dreptului. 

„M-a convins Robert Roşu care mi-a spus că am nevoie de un avocat ca ei pentru a câştiga şi că fără ei nu o să obţin nimic. Că am nevoie de un avocat de care oamenii să se teamă , inclusiv la instanţă şi că avocaţii „mici” se tem să lupte cu astfel de oameni puternici. Mi-a spus că au oameni în presă care pot să ajute la imaginea mare care va influenţa decizia la curte. Mi-a spus că Andronic Dan lucrează cu ei şi că are un trust de presă cu 50 de oameni care poate să ne ajute în acest fel. Mi-a spus de asemenea că soţia primului ministru Tăriceanu lucrează la firma lor de avocatură, pe care am şi văzut-o apoi de două ori la sediul firmei de avocatură. A vrut să îmi arate astfel că firma lor este puternică, că la ei lucrează oameni importanţi. Truică a confirmat cele spuse de Robert Roşu. Nu mi-a convenit că doamna Tăriceanu lucrează la firmă pentru că soţul ei, primul ministru, îl avea drept consilier pe Radu Duda”, este declarația de suspect dată în dosar de Paul Al României și citată în rechizitoriul DNA.

Reacția Uniunii Naționale a Avocaților din România este vehementă.

UNBR consideră inacceptabilă represiunea de natură penală asupra avocatului pentru consultațiile și susținerile făcute în calitate de reprezentant. Discrepanța radicală între cele două hotărâri judecătorești privindu-l pe avocatul Robert-Mihăiță Roșu arată slăbiciunile sistemului, cu consecințe grave asupra credibilității justiției

Comisia Permanentă sprijină orice demers pe care Baroul București îl va întreprinde în sensul de a protesta activ, prin orice mijloace, inclusiv prin neparticipare la ședințele de judecată ale completului care a dispus condamnarea avocatului pentru demersurile de consultanță și reprezentare întreprinse în exercițiul profesiei

UNBR va sesiza Inspecția Judiciară și Consiliul Superior al Magistraturii pentru a efectua o verificare temeinică privind felul în care au fost administrate probele în cauza respectivă.

Reacția judecătoarei Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timis.

"Nu am comentat și nu voi comenta niciodată hotărâri judecătorești. Dacă ceea ce se vehiculează este adevărat, adică judecători audiați ca martori, renegându-și propriile decizii, în condițiile în care respectivele hotărâri au rămas definitive, înseamnă că putem pune lacăt pe România.

Un lacăt ruginit, care să sigileze definitiv o țară în putrefacție. Am spus-o, o repet: plătim acum prețul mizeriilor în care ne-am complăcut. Al anilor în care am închis ochii, pentru că, dacă mie nu mi se întâmplă, înseamnă că nu există. Este cutremurător să înțelegi că lașitatea, compromisul au fost cuvinte de bază în anii precedenți, în care, vegheați de niște protocoale absolut infecte, justiția a fost, de fapt, tratată ca anexăa puterii politice, luată în derâdere.

Au fost colegi judecători și procurori hăituiți, reținuți, arestați. Ați văzut vreun coleg să îi apere? Ați văzut un comunicat, al oricui, de oriunde, care să îi susțină? Tăcem, complici cu un sistem pervers, care azi mă amenință că s-ar putea ca răbdarea lor să se termine. Așa, și ? Ce veți face? Ceva nou? Sau aceleași mizerii?

Este inimaginabil că într-un stat ce se pretinde de drept, ani întregi, justiția penală să fie influențată de protocoale și nimeni din sistem să nu reacționeze. Furia oamenilor împotriva judecătorilor de acolo izvorăște. Din incapacitatea noastră de a ne opune a timp distrugerii ideii de dreptate. Nimeni nu ar critica judecători sau hotărâri dacă asupra întregului sistem nu ar plana suspiciunea că toți suntem lași și, în acest mod, părtași.

Nimeni nu ar avea ceva cu pensiile sau salariile noastre dacă ar ști că răspundem pentru erorile de judecată, uneori gosiere.

Azi cerem să fim respectați, după ce ieri am întors capul și ne-am prosternat în fața unor personaje care au terorizat o țară și care au întinat însăși ideea de justiție. Azi cerem discreție, după ce ieri tremuram în fața dosarelor, neștiind dacă e bine să dăm soluția exact cum trebuie și cum simțim sau cum ar fi bine să sune, pentru liniștea noastră.

Nu, nu suntem atacați noi, ci lașitatea noastră, pasivitatea, infatuarea, suficientă. Iar acum lucrurile se vor tranșa. SIIJ va dispărea, lupta anticorupție se va relansa, cu motoarele turate.

Următorii pe listă vom fi noi, judecătorii care vorbim. Și, la cum merg lucrurile, nu va avea cine să ne apere. Mă întreb dacă am merita să fim apărați...” a scris judecătoarea Adriana Stoicescu, pe Facebook.

52 de comentarii:

CEZAR spunea...

Oare asta sa fie singura vina ..si rezultata din declaratia vinovatului! Parca ma indoiesc....

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/adrian-nastase-despre-condamnarea-avocatului-robert-rosu-inadmisibil-este-reactivat-destinul-lui-petre-pandrea_791231.html

Huhu Rezea spunea...

Paznicule, tu ești cam țață.

y spunea...

Înseamnă că ne-am rezolvat toate problemele noastre dacă am ajuns să plângem de mila cuiva despre care habar nu avem și nici habar nu avem despre caz. URA! URA! URA!
El mielușel și toți ceilalți niște răi dom”le. Cât ia dat? 5 ani? Doar atât? CINCIZECI îi dădeam
SECŢIUNEA 2: Îndatoririle avocaţilor
Art. 39
(1)Avocatul este dator să studieze temeinic cauzele care i-au fost încredinţate, angajate sau din oficiu, să se prezinte la fiecare termen la instanţele de judecată sau la organele de urmărire penală ori la alte instituţii, conform mandatului încredinţat, să manifeste conştiinciozitate şi probitate profesională, să pledeze cu demnitate faţă de judecători şi de părţile din proces, să depună concluzii scrise sau note de şedinţă ori de câte ori natura sau dificultatea cauzei cere aceasta ori instanţa de judecată dispune în acest sens. Nerespectarea imputabilă a acestor îndatoriri profesionale constituie abatere disciplinară.
(2)Avocatul este obligat să depună toată diligenţa pentru apărarea drepturilor, libertăţilor şi intereselor legitime ale clienţilor şi să uzeze de mijloacele prevăzute de lege, pe care le consideră favorabile acestora.
(3)Avocatul este obligat să se abţină de la asistarea şi sfătuirea unui client în realizarea de către acesta de acte sau fapte ce ar putea constitui infracţiuni.
(4)Avocatul este îndreptăţit să se retragă imediat şi să renunţe la asistarea şi reprezentarea clientului în cazul în care acţiunile şi scopurile acestuia, aparent legale la începutul asistenţei şi/sau al reprezentării, se dovedesc, pe parcursul acesteia, ca fiind infracţionale.

anonim spunea...

@Leon
mai cititi si dvs (si) altceva ca asta parca ar fi singura sursa de informare.Numai de la "morsa" ne dati link-uri si numai de la el....Nu am zis ca ar fi bun sau rau...dar e ca la aia cu biblia.Stiu ei adevaru absolut de acolo.Altceva nu exista si nici nu-i intereseaza
cand am vazut ca in link scrie si "Adrian Nastase" am fost deja convins de "obiectivitatea" de 100%.Asa ca n-am mai citit si articolul fiind deja convins de deplinul adevar din titlu

anonim spunea...

@y
De ce dezinformati(citand din lege) domnule referitor la avocat?? In dosar scrie ca a fost si complice si intermediar intre infractori, nu numai avocat
Cum va permiteti sa atentati la obiectivitatea lui huhu?? grav dom'le grav grav de tot:))

Leon spunea...

A murit acum 2 zile, cred ca astazi a fost inmormantat la Ghencea Militar !
L-am cunoscut si eu in perioada cand a fost Presedintele ANCMRR.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E jale mare ce se intampla acum cu hotararile judecatoresti la comanda politica, si sunt sigur ca exista circulare si ordine care sa-i saboteze pe rezervisti in instante. Daca e asa, inseamna ca traim intr-un stat putred, in care notiunea de stat de drept este doar o utopie. Este total gresit sa fie numiti ministrii la Justitie pe criterii politice, de aia si atatea nedreptati, conflicte si erori judiciare.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l binecuvanteze pe Generalul de Artilerie antiaeriana si Telecomunicatii, Mihai Iliescu. Amin.

Burebista spunea...

Nu cred că a fost singura proba de la dosar pentru care a fost condamnat. Nu este nici primul nici ultimul avocat, procuror sau judecător condamnat.
Dacă în primul proces a fost achitat asta nu înseamnă că a fost nevinovat, sunt N exemple.
Și lotul conducătorilor din fotbal și a impresarilor a fost achitat în prima instanta, pentru ca dăduseră șpagă chiar judecătoarei, a-ți uitat? Și cazul cu avocatul care lua bani de la pușcăriași și îi dădea judecătorului acela Mustață parca ? Au fost condamnați amândoi.. Mai a fost și cazul lui Florentin Scaletchi avocat și șef OADO care s a dus la pușcărie tot cam la fel, trafic de influenta .. Etc etc.

https://www.replicaonline.ro/florentin-scaletchi-condamnat-la-inchisoare-a-fost-prins-de-politie-104797/

https://legeaz.net/spete-penal/sentinta-condamnare-coruptie-judecator-stan-mustata

Și mai sunt exemple destule.

anonim spunea...

@Leon
cazuri au fost si vor mai fi cand e vorba"sa puna botul"
https://www.juridice.ro/288734/avocat-retinut-pentru-favorizarea-infractorului-fals-si-trafic-de-influenta.html

Huhu Rezea spunea...

Nu avocatul l-a pus pe excrocul prinț să vandă ce bunicu-său nu avea.
Cum să condamni mai tare avocatul decât pe excrocul cu sange albastru?
Avocatul a lucrat cu materialul clientului.
Discutam si despre percepția cazului în mediul avocaților si judecătorilor.

Gigi spunea...

Nu cunosc in amanut ce şi cum,dar asta,PUTE al DRACULUI de TARE.
Promit sã revin dupã o mai bunã documentare.Nu doresc sã gresesc.

Călugărul spunea...

Fiecare profesie ca să supraviețuiasca în colonia asta pur mafiotă a trebuit să se formeze ca un grup infracțional organizat! Însumate toate acestea mafii la un loc formează colonia de sclavi lași Romani$tan! Unde totul e de vânzare iar cinstea și onoarea din păcate nu mai valorează nimic!

Burebista spunea...

La cât îl duce capul pe Paul de România.. 🤣..
El putea sa ceara și castelul Peleș.. Asta nu însemna că funcționari ai statului, afaceriști și avocati(excroci din grupul infracțional) sa îi și dea ce cere... Nu vedeți ca el a fost acostat de avocatul asta, mielușel, care nu a mâncat niciodată usturoi....
Asta avocatul i a făcut capul mare ca ce tare este el, ce firma are, cu cine umbla și ca ar fi bine sa le cedează ălora fin gașcă drepturile litigioase sau ca fără el și aia(Truicac&co) nu o sa primească nimic?
NU mai susțineți infractori deja condamnați.
Nici nu mă interesează ce susțin asociațiile alea ale avocaților sau baruri, pentru ca nici pe ei nu îi interesează de problemele mele...
Chiar ar trebui sa msi apară astfel de cazuri pentru ca în realitate au fost muuult mai multe.. Vezi cazul Hrebenciuc cu pădurile din munții Carpați... Și altele...

anonim spunea...

In seara asta la TV AlephNews "maistrul" Cristoiu i-a luat un interviu Dianei Sosoaca.
In concluzie a reiesit la sfarsitul interviului o noua Ioanna D'Arc ...a Romaniei
Gata a rezolvat-o!

anonim spunea...

@calugarul
dupa "gura proasta" a presei anul acesta numarul astmaticilor a crescut brusc de vreo 3 ori si in consecinta acestia sunt scutiti de a purta masca...saracii medici cat au avut de "lucru"!!:)))

Călugărul spunea...

În războiul crâncen (pentru NOM) dintre globalisti așa zisii ''iluminați'' și popoarele lumii libere, păcălite forțat la tv de ''mușcătura guvidului' rezerviștii kaki fac ceva ? Sau ca de obicei beehe bheee că vor mai multi bani pentru că poartă botniță, deși foarte mulți au deja pensii de peste 7.000 RON!

Iulian Mareș spunea...

Atunci arata-mi si mie care este subiectu logic in expunerea avocatei, daca tot faci afirmatii despre "logica primara" a doamnei, analizate prin prisma logicii rudimentare!

Iulian Mareș spunea...

Si sa-i ierte multele-i pacate cu fapta si cu gandul!

Iulian Mareș spunea...

"Florentin Scaletchi avocat și șef OADO"? .... comandant de nava si fost sef OADO!

Iulian Mareș spunea...

Azi le zic pe nume...ca deja m-a luat greata!

Ba prostovanilor, voi aia care va dati destepti in cap, si v-ati tarat ca rama prin scoli (unele la limita de acordare a diplomei, conform programei analitice si durata studiilor), nu v-a apucat deontologia si logica pura cand parintii lui Daniletz il dadeau in judecata pe "sensei-ul" de fiu al lor si cereau pensie de intretinere? Si mai ales de ce cerea? Ca sa-i scada accidentului biologic veniturile si sa-i ofere propriului copil/nepot, din casatoria anterioara, o Pensie Alimentara Cat Mai Mica!

*Judecatorul Mustata, victima a aparatului de represiune, nu a murit in puscarie, ci a fost ucis.... Inaintea lui proceduraa fost experimentata pe un ofiter SRI si un mare om de afaceri....
In puscarie se merge pt executarea unei pedepse sau a unei parti....nu pentru a fi omorat, acolo nu este morga pentru detinuti, nu este Aiudul zilelor noastre, nu este Reeducarea Pitesti a anilor 50!

*Haiduci nu vedeti ca tara plange si voi nu o stergeti de muci?
**Cel mai tare plange WIK, caci nu este lasat sa se vaccineze primul de catre un colonel! Asta-i DICTATURA, JUNTA COLONEILOR!

Iulian Mareș spunea...

"Se împlinesc 2 săptămâni de când PSD a câștigat alegerile. Învinșii se bat și acum pe funcții, în timp ce pandemia și sărăcia fac ravagii în România reală. Marele câștigător din ciocnirea inteligențelor liberalo-pluseriste e UDMR. Iar strategul de geniu Ludovic Orban încă se zbate pentru cea mai râvnită poziție: președinția Camerei Deputaților.

Sindromul Dragnea face victime... Așteptând lista groparilor țării în anul de coșmar social ce ne așteaptă, să ne pregătim să-i dăm iar dreptate lui Murphy: “Ce începe prost se termină și mai prost”. Mai ales când perdanții ignoră cu dispreț mesajul românilor din 6 decembrie..."

micutzul spunea...

Doamna judecatoare de la Timisoara are dreptate si se bazează pe o logica profundă dar pe care trebuie să ai capacitatea intelectuală să o pricepi! Respect doamnă!

Huhu Rezea spunea...

Avocatul nu s-a implicat in procedura de restituire a imobilelor din fostul Domeniu regal. Chiar daca asigura asistenta juridică a unor demersuri nu inseamna ca si el este infractor.
El s-a implicat mai mult în tranzactionarea drepturilr litigioase către Truică , drepturi pe care Paul Lambrino pretindea ca le are.

Călugărul spunea...

Mareș din nefericire ai dreptate dar să nu uiți că pușcăriile de la noi sunt adevărate pensioane de fete față de spitalele lagăre de exterminare care după ''teste'' fals pozitive a se fac că tratează ''mușcătura guvidului'' ineexistent! Apoi după ""tratament'' de la ATI direct la morgă fără autopsie. Tu ai avut șansă să nu ajungi la un spital de genul ăsta! O zi frumoasă îți doresc ție și tuturor rezerviștilor care au ceva ''bube'' pe snapse!

Burebista spunea...

Iulian Mareș, este și avocat și în continuare după ce a ieșit din pușcărie a rămas și șef sau director la OADO... Bine nu mai are faima de dinainte de,, necaz" dar i a ras spațiul unde avea sediul organizația pe care la împărțit în mici spatii comerciale pe care le-a închiriat unor srl uri... Pariuri sportive, coafor, amanet, magazin alimentar și un mic apatiu OADO.. 🤣
A.. Și statuia din fața blocului . 🤣

Burebista spunea...

Oare cine a scris astea pe net??
Mărețul Mihai Tudose... 🤣 Cel care ne-a îngropat pensiile militare prin OUG 59 împreună cu Olguta Vasilescu...

marvas66@yahoo.com spunea...

Trebuia reprezentat de sosoaca...

Periamu lucica spunea...

Asa este sa vedem ce vor face in canera deputatilor cu ce a ramas in sertare cu pensiile militare mici Asta este problema!!!!

Calinmihaib12 spunea...

Akord-75:cum se scrie: "maistrul", :cu: "i".., sau cu:"e"...? (=adică e scris așa cum ai vrut și se vede:.cu:"i" ...?) = întrebarea e= RETORICĂ!
Adevăr: insul e "ma i stru".."în găini care nasc pui vii"..!= pt. PROȘTII care își cheltuiau banii și timpul pt.."BILA ROȘIE"..!

Cezar spunea...

EU ZIC...
LEGE S PENSIILOR MILILITARE ...NOUĂ
.. DOAR ACTIVITATE MILITARA
..25..ANI.MINIM
...SOLDA DE FUNCTIE..DE GRAD..GRADATIILE...DE BAZA
SE ADAUGA PENSIA SUPLIMENTARA.PLATITS SI OMM...

Calinmihaib12 spunea...

..care e "sindromul DRAGNEA"..?

Calinmihaib12 spunea...

Președinta..Judec. A.STOICESCU ..spune ceva de bun simț..!
Dar ce te faci când REALITATEA.. bate "legalitatea, moralitatea, imparțialitatea..etc" în.. PROPRIA-I.."CURTE..": JUSTIȚIA TIMIȘOREANĂ,în care:în cel puțin într-un caz:se ÎNTÂMPLĂ CĂLCAREA IN PICIOARE a principiilor amintite mai sus..?!

Calinmihaib12 spunea...

P.S.: și..în această situație, ce mai e:.legalmente..:de făcut,
pt.că..:căile par închise..!?
..cacofonia nu e"întâmplătoare",
ea..reflectă,într-un fel.. REALITATEA..despre care discutăm și care în ROMÂNIA: e..MALIGNĂ.!

anonim spunea...

@ Calugarul
mares nu a zis nimic.Doar a postat cu copy/paste cele spuse de Mihai Tudose
doar altii cred ca a zis mares pt ca acesta nu a trecut si link-ul respectiv(sunt mai multe surse cu acelasi continut ,eu dau doar una)

https://www.mediafax.ro/politic/mihai-tudose-sindromul-dragnea-face-victime-19803816

anonim spunea...

Calinmihaib
Maestru nu a fost nu este si nu va fi in veci.Oamenii ii zic asa in bataie de joc/peiorativ, cu exceptia lui gadea si ciutacu,care au folosit cuvantul pt prima oara cu mult timp in urma pt a-i da niste limbi(la figurat)...in rest bineinteles).In rest cu "logica" slugarnicia si caracterul unsuros nu are unde ajunge inafara unei depline si iremediabile uitari ale carui semne se vad deja de mult timp.Pe scurt: Cine-l mai baga'n seama??(tot retoric):))

Iulian Mareș spunea...

Șerban,
Degeaba ai 1 kg de untură, căci nu vezi "-"!
Te înviorează sursa? Atunci află ca nu este Mediafax ci FB! Asa-i când untură se crede creier!
Tu retine: intermediarii nu se pun....🤣

Iulian Mareș spunea...

Sa câștigi alegerile și să nu ai puterea! Să tr sape Deep State!

Burebista spunea...

Chiar textul este copiat de pe Facebook sau de prin altă parte, TOT COPIAT este și dacă nu se pune sursa de unde este copiat se numește plagiat..... 🤣
Măcar Majoritatea care scriu pe aici își scriu propriile idei, bune rele dar sunt ale lor....

Calinmihaib12 spunea...

..deci: "sindromul dragnea", probabil inventat de fostul.. "fugar"= nemotivat(de la întâlni rea cu japonezul premier),adică. .TUDOSE..cu scopul=tot probabil, de a-l victimiza pe tov. DRAGNEA = de fapt nu există..!(nu are semne și simptome..!)

Iulian Mareș spunea...

Celui cu slană în tigaie...

Adevărații maeștri sunt "deontologii" de la ziare.com și boii aia doi, mai mici ca tine, care de prosti ce erau și cu boturile îmblănite, uitau regia și puneau Bețivului nr 1 aceeași întrebare.
Aici nu este vorba decât de experiență, realizări jurnalistice și carte, căci orice ziarist i-ar spune, pe buna dreptate Maestre!
Cât de imbecil poți fi încât să tăvălești în troaca ta pe oricine este peste tine?
Toanta retardată, ce ai scris tu demn de citit, în afara de cărți poștale sau cuvinte obscene pe garduri de îți permiți tu, o nulitate absolută, să evaluezi un jurnalist cu renume?

Calinmihaib12 spunea...

Alord-75:
1. Nu te grăbi să ataci(..în general..),consumând inutil energie..de toate felurile..!:
I.M. a pus ghilimele: "..": (ca semne de punctuație,cu semnifica ția "rapidă" de: "citez"..) la comentariul său..!(= dacă asta era foarte important..?!).
2...mă așteptam la un răspuns de acest fel: privindu-i pe tov. "maistru"=bilă roșie..!; de aceea am și scris că întrebarea era retorică..!;
Tov.Cristoiu..e scos la interval când "băieții"sunt la "ananghie" și "ei" cred că "el"..ar putea să..re-echilibreze.."situația"..
prin: minciuni,sofisme,îngroșări de "tușe"..,"găini care nasc pui vii",etc.,uneori în tandem sau cu mai mulți asemenea"mercenari"
..politici,mediatici..etc..!

Viorel spunea...

Domnule akord-75, nu faceți glume proaste când e vorba despre boală (indiferent de ce natură, pentru că Cel de Sus o să v-o dea ca să vă convingă și liniștescă în același timp). Nu o apreciez pe „doamna” Diana Sosoacă pentru că seamănă perfect cu o altă „doamna” PRM-istă de pe malul Oltului care ne-a ciuntit pensile militare prin declarațiile publice și intervențiile în guvern fără nici o atribuție în domeniu. Am mai spus, dar pentru dumneavoastră mă repet. Nu am fumat în viața mea, dar datorită șefilor și colegilor care nu au înțeles că funatul este permis doar în locurile special amenajate, de peste 17 ani am astm datorită fumatului pasiv. Fac anual radiografie pulmonară și spirometrie pentru a vedea dacă boala stagnează sau evoluează, iau (am tot timpul la mine șprei) zilnic, dimineața și seara (sau la nevoie) 2-3 pufuri (așa se numește) de Clenil Jet. Nu vă doresc, totuși ar fi bine dacă doar o singură data ați trece printr-o criză. Să simțiți cum vă înghițiți limba, nu aveți aer, vă sufocați, vă iau foc plămânii, creierul nu se oxigenează, intrați instantaneu în panică (aveți impresia că moartea este aproape) după care dacă nu vă ajută cineva sau scoateți și trageți câteva pufuri de șprei vi se pune ceața pe ochi și vă ia somnul (leșinul). După primul incident de acest fel urmează luni întregi de atacuri de panică. Ca să respect legea și pentru a mă proteja port masca pe figură. Timpul până la orice destinație anterioară este dublu sau triplu.

Calinmihaib12 spunea...

Și el:DRAGNEA,nu avea conexiuni .."acolo"..între cei nevăzuți..? care să-l tragă de mânecă,..să-i mai "pondereze" pornirile..auto cratice și auto-distrugătoare..!
..cât despre PUTERE..,e cam greu de crezut că nu o avea(cel
puțin..în "bună" parte,..cât
"n-a putut el duce"..!)

Calinmihaib12 spunea...

..sunt curios dacă L.ORBAN va avea o "situație" asemănătoare cu aceea a lui Dragnea: adică să "aibă sentimentul"că are puterea
..dar: insidios,.."băieții"..să-i tragă "preșul de sub picioare"
..!

Gigi spunea...

@Viorel
Care e "d-na de pe malul Oltului"?
Dacã te referi la "roşcatã",aflã cã nu stã pe malul Oltului,cã la câta minte are şi la câta urã pe tagma militarilor,sigur ar trebui sã fie pusã in loc de far,sã nu se rataceasca pescaruşii şi lebedele.😀

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
numai atat au facut diferenta intre noi?...poate mai gasesti!

Iulian Mareș spunea...

Burebista....
Hai sa nu credem ca un blog este si mediul academic! eu pot intelege ca unora le place cum suna academic, insa pe un blog daca vezi ghilimele o fi si suficient?
*Si ca sa intelegi....Treci sursa originala, primara, in cazul nostru postarea omului pe FB si nu preluarea unor site-uri!
Stii, unora le place 1/1000 din rigoarea academica, cea mai usoara, intrucat de 999 nu au avut parte!

Iulian Mareș spunea...

Inventia cu gainile a fost in scop comercial! Titlul mare, pe pagina 1, cu rosu....
Omul cumpara gazeta, gazeta incaseaza banii! La fel si politicienii mint la superlativ in campanie si nu numai!

DjSAX spunea...

Depinde de probele administrate in dosar, inregistrari, etc.,,Nimeni nu este mai presus de lege,,....deocamdata ma abtin sa trag concluzii

DjSAX spunea...

Rosu este platit de Andronic, no comment