Un produs Blogger.

vineri, decembrie 25, 2020

Crăciun fericit!

36 comments

36 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Fie viata cat de grea, sau usoara, Craciunul sa ne aduca fericire, sanatate si nasterea Domnului in fiecare suflet dintre noi! La multi ani, onorabili amarazi!

Alexeveniment spunea...

Crăciun fericit alături de cei dragi!

Periamu lucica spunea...

Pentru dvs tot ce e mai frumos pe lume si multumim pentru rabdare Tot ce va doriti cu drag

ifrim spunea...

Sărbători fericite!

raul spunea...

Multa sanatate si fericire!Sa fiti iubiti!Craciun fericit!

Doru spunea...

Sărbători cu bine!

Mihai spunea...

Crăciun fericit din frumosul nostru Ardeal !🤣
Am rugămintea la domnul admin sa-mi transmită daca am zi liberă sau concediu nelimitat.🤣🤣🤣🙆‍♂️

vasile iosif spunea...

Sarbatori linistite tuturor colegilor si nu mor caii cand vor cainii.

spiritul lui Haret spunea...

Sarbatori fericite.Multa,multa sanatate ca e mai scumpa decat toate.
Cat timp vom crede ca ne putem apara de adversari prin vociferari pe internet,cereri adresate guvernantilor actuali si viitori,procese prin tribunale si curti de apel vom fi perdanti.
Cat timp veti alege in fruntea asociatiilor oameni in functie de grade acestea vor fi amorfe.Dece? Fiindca sunt conduse de oameni care au in obisnuinta a fi supusi mai marilor zilei.Va trebuie oameni neinfectati, cu sange in instalatie de tipul acelui locotenent pe nume Alexandru.Cat timp va mentineti departe de structurile de putere veti fi priviti ca indivizi neinsemnati.


marvas66@yahoo.com spunea...

Craciun fericit si sanatate la toata lumea!

Colonelul xxl spunea...

Vă doresc un Crăciun frumos care să vă găsească sănătoși și să vă aducă tot ce doriți!

Unknown spunea...

Crăciun fericit! ce părere aveți despre declarațiile doamnei Țurcan vor să ne scadă pensiile prin recalculare ? multumeec

Silviu spunea...

Sărbători fericite!

merlot spunea...

Sarbatori fericite
Se pare ca cineva a vrut sa ne strice buna dispozitie.
Rau am ajuns.Sa stam cu frica in san pentru un amarat de 3,8%.Ma intreb daca in Romania se merita sa fii cinstit.Cat timp stam pe margine vor prospera jigodiile.I-am zis prin 2013 lui Dogaru ca SCMD sa-l transformam in partid.Cu toate ca aveam structuri in toate judetele si chiar mai mult nici nu a vrut sa auda.Dece,el stie.Daca pentru mine timpul a trecut pentru multi dintre voi, nu.Puneti-l pe fuga pe Dogaru ,preluati conducerea SCMD si transformati-l in partid fara balaceni,bahareni etc.Priviti la AUR care din nimic a spulberat partide cu pretentii.

BONIFATIE spunea...

Cum mai trec anii !!!
De departe, pentru toți care îmi sunteți aproape în spirit, cuget și credință, vă doresc, sănătate, noroc, viață lungă și tihnită !!!
Crăciun fericit tuturor !!!

mosmartin16 spunea...

Sărbători în tihnă, cu bucurii !!

Laleaua neagră spunea...

Sărbători liniștite cu gust și miros... Și care nu consumați carne de porc merge și o turcana în proțap....

Șoimul spunea...

Sărbători fericite tuturor colegilor pensionari și activi.
La Mulți Ani!

Gigi spunea...

Crãciun Fericit,d-le H!
Crãciun Fericit,tuturor comentatorilor şi cititorilor acestui Blog.
Fericire,sãnãtate şi prosperitate titurora!La Mulţi ani!

Viorel spunea...

Vă urez tuturor un Crăciun fericit, o viață lungă, o bătrânețe fără chinuri, dureri și suferințe. Dragostea, iubirea și înțelepciunea să fie mereu în sufletele și mintea dumneavoastră. Sărbători fericite.

Mos spunea...

Crăciun fericit cu sănătate tuturor!

Mos spunea...

Adevăr graiesti.

Burebista spunea...

Crăciun fericit! Tuturor celor care scriu sau care doar citesc pe aici.. De la un bătrân Dac, dar mai tânăr pensionar militar.. Aceste sărbători sa va aducă numai bucurii, sănătate și fericire alături de cei dragi!

monteoru spunea...

Ne tine in priza dar cu indemnul de a ne cauta rezolvari prin tribunale si CA nu am avut succes.Trebuie sa va invingeti scarba de politica.Politica se face in interiorul unui partid nu prin bloguri.

Luc 3 spunea...

La mulți ani!Craciun fericit tuturor! Bunul Dumnezeu să ne ajute,să trecem cu bine peste aceste vremuri tulburi!Multă sanatate si fericire va doresc la toti,si nu în ultimul rand administratorului acestui blog!Toate cele bune!

doru spunea...

Craciun fericit dle administrator si dvs stimati camarazi un an mai bun cu sanatate si bucurii...

Alex spunea...

Craciun fericit alaturi de cei dragi va doresc tuturor.Ramane apoi sa vedem ce se va mai intampla dupa 28.12.

Unknown spunea...

Crăciun fericit cu pensii indexate !!!

SorinDaniel spunea...

Pe la geamuri cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, iar bradul e la locul lui, moșul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Crăciunul vine. Crăciun Fericit.

Huhu Rezea spunea...

Atunci era într-un guvern interimar.

Alex spunea...

Deocamdata tinta P.N.L.& Co.sunt magistratii .Ca nu vor reusi sa le-o traga pe deplin ,este cu totul altceva.Probleme au si cu pensiile militare de zeci de mii de lei ,ingrosate artificial cu sporuri peste sporuri.Poate se va schimba modul de calcul in sensul ca se va tine cont doar de vechimea stricta ca militar,iar b.c. va fi stabilita doar de functie,grad,gradatii si I.C.cum ar fi fost normal.

Alex spunea...

Sa faca ceva ,orice, numai sa indrepte lucrurile.Sunt de acord cu dvs.in ceea ce spuneti,dar nu depinde de dorinta noastra.Vom vedea in cel mai scurt timp ceea ce "marii ganditori" ,probabil tot din M.Ap.N pun la cale.Rodul gandirii lor va fi sustinut de al nostru ministru Ciomag la marea intalnire.Cu stilul lui de vesnic adormit si yesman veritabil va spune doar atat: "aaaaaaam inteles !"


C. Sorin F. spunea...

Sarbatori cu bine ! Craciun fericit !

Pop Iuliu spunea...

@Admin
Mulțumim pentru efortul și resursele alocate blogului in acest an!
@All
Dragi camarazi, din suflet va doresc tuturor cititorilor și comentatorilor blogului, sa aveți Sărbători cu bucurie și împlinire, alături de familiile dumneavoastră!
Am onoarea sa va salut!

Calinmihaib12 spunea...

IC.= indemnizația de comandă nu era prevăzută la toate funcțiile și la toate eșaloanele,si în plus: cam..era PERMANENTĂ,nu temporară..!(pierdeai: I.C.=dacă ..făceai prostii..!
Funcțiile care erau prevăzute cu I.C-dă:în procente de 10-50 % din SOLDA de FUNCȚIE(pe gradul funcției, numit, sau:detașat, imputernicit,..)erau scrise în "Fi-3"= Norme de aplicare a legii 138/1999: a salarizării.!
= % de I.C.-dă a fost MAJORAT prin 2006 cu câteva procente: atât în SOLDELE activilor cât și în SOLDELE BRUTE BAZĂ de CALCUL a PENSIILOR PLĂTITE până 31.12. 2015,..dar și după 01.01.2016 când a început recalcularea și apoi actualizarea pensiilor= până în prezent..!
Singura situație în care I.C.-dă
era temporară era în cazul deta șării,imputernicirii într-o func ție prevăzută cu indemnizația respectivă..!

Calin spunea...

Crăciun fericit si multă sănătate!