Un produs Blogger.

vineri, decembrie 04, 2020

Johannis a fost înfruntat de 2 judecători în Consiliul Superior al Magistraturii pentru propaganda electorală

42 comments
Vizualizați AICI
Vaiii....când spun femeile că le-au venit musafirii? Doamnă judecător Baltag, cu un asemenea oaspete îl comparați pe Werner?

<iframe src=" https:="" plugins="" scrolling="no" style="border: none; overflow: hidden;" video.php="" width="560" www.facebook.com="">

Tomai când se pregătea să plece după rostirea enervantuui discurs electoral in cel mai înalt for care veghează la înfăptuirea justitiei, judecătoarea Gabriela Baltag l-a admonestat pe Iohannis cu următoarele:

Domnule presedinte, stimati colegi, nu mi-am facut un obicei si nu mi-as fi dorit sa iau cuvantul, dar pentru ca din pacate obiceiul dumneavoastra de a face politica in Consiliul Superior al Maguistraturii este evident, as vrea sa va adresez o rugaminte care vine din partea mea - si nu numai a mea, a multor magistrati ai acestei tari – va adresez rugamintea ca poate macar la finalul mandatului nostru nu veti mai aduce dezbinare in aceasta institutie, pentru ca suntem suficienti de dezbinati.

Si pentru ca stiu ca sunteti un crestin, va vad de multe ori la televizor duminica, stiti si dumneavoastra cu siguranta ca la sfarsitul vietii nu suntem intrebati, nu dam socoteala pentru cat am urat, ci pentru cat am iubit si iertat, domnule presedinte. E foarte important acest lucru.

Daca tot sunteti oaspetele nostru, musafir cum spuneti dumneavoastra, as vrea sa nu lasam sa treaca aceasta zi fara sa spuneti colegilor nostri si societatii careia va adresati cum va raportati dumneavoastra la posibilitatea de a fi din nou pe val in justitie serviciile de informatii, indiferent de numele lor. Stiu ca v-am auzit in octombrie vorbind despre faptul ca nu veti agrea acest lucru, dar sa nu uitam domnule presedinte ca in septembrie ati dat un vot in CSAT pe aceasta problema si nu-mi explic daca va exista o hotarare de retractare fata de viziunea dumneavoastra din octombrie. M-as bucura daca as afla raspunsul la aceasta problema, eu si bineinteles cei care sunt preocupati de posibilitatea implicarii serviciilor secrete in actul de justitie”.

A urmat in același registru un alt judecător, dar pe un ton nu atât de vehement.


42 de comentarii:

Leon spunea...

S-a suparat pe organizatori ca nu i-au adus Pupitrul "Monolit", cel cu care a "defilat" in ultima perioada..!

merlot spunea...

Huhule nu te lasi deloc.Ma intreb cu ce te recompenseaza partidul?Am cunoscut multi politicieni fosti parlamentari.Astia se uita la tine pana ajung sus sau daca ai cu ce sa-i sustii baneste.Nu intentionam sa ma duc la vot pana am vazut unul al carui tata era pe vremea impuscatului o mare javra.

avianyc spunea...

Probabil celor doua doamne le place halul in care arata justitia romana .
Ba mai mult candva trompeta Baltag facea politruchie pe la A3 punand umarul la reformele lui Liviu au scapat de mana justitiei sute de infractori care au prejudiciat statul de sume enorme , in frunte cu Udrea ........
Cealalta este o cunoscuta sustinatoare a pesede ,acum returneaza doar pretul pentru care s-au inteles.
Discursul presedintelui este in nota de decenta si in ton cu problemele din justitia romana ,lucru remarcat inluarea de cuvant a reprezentantului societatii civile ca membru al CSM , Aliodor A.
Sustinatorii de hoti il vor aprecia ,aclama si vota intotdeauna pe Baraba .............

Gigi spunea...

Dã-l în gât😀

Leon spunea...

Judecătoarea Simona Marcu a intervenit și ea și a avut un "îndemn la echilibru": "Ştiu că suntem în prag de alegeri, mai sunt doar câteva zile, dar nu aş dori să se titreze pe marginea şedinţei noastre de astăzi titluri de genul «în plenul CSM se vorbeşte despre majorităţi parlamentare toxice versus majorităţi parlamentare progresiste», pentru că nu este acesta rolul nostru. Aş dori să adresez un îndemn la echilibru şi, ca să îl citez pe domnul preşedinte, «o abordare matură lipsită de partizanat"(Hot news)

Viorel spunea...

Ca răspuns din partea președintelui ar fi trebuit să urmeze: Altă întrebare, numai că cei din regie i-au tăiat microfonul (i s-au blogat coardele vocale și nu a putut răspunde).

Cezar spunea...

Merlucius asta îi cam nesimtit@
Trebuie lasat fara ...aere
🤣🤣😜😜😎😎

Huhu Rezea spunea...

N-am înteles de ce toate tleviziunile se bulucesc să transmită inepțiile acadate de dulapul săsesc îi asa zisele conferințe de presă.
Judecătorii i-au transmis un mesaj care-l va ustura si-l va ingrozi... încă de duminică seara.

avianyc spunea...

Da probabil vine impozitarea sau taierea pensiilor speciale peste ei .......
Se pare ca incepe sa se miste DNA ,dar si FBI .....prin niste servere .......

avianyc spunea...

Azi s-a stins din viata Dumitru Corfariu aparatorul romanismului in evenimentele din Tg Mures.
A trait cu handicap sever dintr-o pensie de 1200 lei.
Agresorul sau ,condamnat fugit in Hu ,sprijinit de statul maghiar a ajuns un mare om de afaceri milionar in euro , cu afaceri chiar la Ibanesti.
Statul maghiar a investit si investeste mereu in Transilvania . Pentru 2021 sunt de asemenea prevazute investitii.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24455859-ungaria-continua-programul-investitii-transilvania-szijjarto-deschis-buget-nou-6-5-miliarde-forinti.htm#.X8oAHaXspGk.whatsapp
ce sa votezi cand :
psd –pnl-pro-usr-pmp ,Ppu –Aur = aceiasi mizerie
Pas ca la poker !
Daca candida FDRG sigur le lua caimacul ..........

Iulian Mareș spunea...

Ecce Homo avia!
Zelot, deci rebel sau tâlhar?
Pretorii nu aveau dreptul de a elibera rebelii!
Să vorbească despre justiție când o va respecta și înțelege...
Până una alta să explice el diferența între legimitate și legalitatea celor 66% din 50%, în concluzie 33%!

Iulian Mareș spunea...

Asta spune totul...
FDRG a luat cam mult și fără alegeri..., vine timpul și pt a da înapoi!

anonim spunea...

Viorel
Nu e cazul sa vorbiti cu copy/paste pt ca ceea ce ati spus este "marca inregistrata" a unui alt mare "ganditor" si presedinte actual al Consiliului legislativ...."alta intrebare!!"
De fapt cu imaginatia stati destul de prost.Cum a aparut chestia cu "ciuma rosie" hopa repede au si replicat cu "ciuma galbena"...fiti mai proactivi domnilor fiti mai imaginativi dati friu liber "inspiratiei" ca asa cu "copiute" n-ajungeti departe...mai scoate si nea ciolacu ala niste chestii lozincarde ca devine plictisitor pur si simplu...nu ca orban ar fi altfel!! N-au dom'ne charisma ce sa-i faci....Ii bate la c*r alcoolicul national pe tema asta
doi papagali si cu iordache trei (iar tudorel toader "marele profesor" vi-l las bonus la...bălti ):)))

Gigi spunea...

Dumnezeu sa-l odihneaca in pace!
Patriotii se sting in linişte,saraci şi plini de nevoi.Nu se plang şi nu cer pomanã la nimeni.
D.Cofariu,este unul dintre cei care au suferit pe altarul patriei pt.Patrie.Un om simplu,dar mult mai valoros decât bogatii de carton imbogatiti peste noapte prin suferintã altora.
Mãcar istoria sa-l puna la loc de cinste,noi,dar şi cei care s-au perindat pe la putere nu-l meritàm!
Nu spun vorbe mari,ci pur şi simplu aşa am simtit sã spun când am vãzut stirea.

Gigi spunea...

@avianic
Lasa-i sã investeasca,cã destul de-a lungul istoriei am cotizat la randul nostru.

avianyc spunea...

@ Gigi
Frumos spus . Se vede ca aveti inima de roman adevarat.
Odihneasca-se in pace !
cred ca remarcati si dvoastra cati din comentatorii acestui blog aduc un minim omagiu acestui patriot.De administrator nici nu mai zic .......
Cand vezi asa ceva chiar te intrebi daca merita sacrificiul ! Se confirma zicala "" La placinte inainte ,la razboi inapoi ""!

Viorel spunea...

Domnule akord-75, înainte de toate vă rog să-mi citiți comentariul din data de 02.12.2020 având ca subiect Semn de umilire a veteranilor de Ziua Națională (cam pe la mijloc). Mi-ați rămas dator, în plus mai citiți și C.V. domnului Mr.(Rz.)dr. Dan BĂZĂVAN după care aștept un punct de vedere. Vedeți de unde a pornit (Electrician / Liceu), M.A.C. și unde a ajuns dacă a avut ambiție și minte. Asta legat de criticile dumneavoastră la adesa polițiștilor și militarilor proveniți pe filieră indirectă cu (,) cursuri de 1 an. Toată stima și respectul pentru acest om (coleg pensionar). https://profesionisti.juridice.ro/dan-bazavan. Cât despre imaginație, poate stau prost, dumneavoastră însă cu cunoștințele, pregătirea și informarea înainte de a face un comentariu stați și mai prost. Citiți spre documentare cele scrise de mine, C.V.-ul domnului Mr.(Rz.)dr. Dan BĂZĂVAN după care vă rog să-mi spuneți dacă vă păstrați părerea la adresa lor.
În plus. Degeaba ai imaginație (nu mă refer la dv.) dacă ești prost și nu știi s-o pui în practică (invenții, inovații, muzică, pictură, etc.). Randament 0 (zero). Rămâi doar cu imaginația. Iar dacă imaginația nu o pui în practică și nici nu o spui altcuiva pentru a o elimina parția din gândire (elimini obsesia pentru a crea locul alteia), în timp, se adună în cerebel imaginație peste imaginație fapt ce duce la suprasolicitarea Hard disk-ului iar persoana respectivă o ia pe arătură.

Unknown spunea...

V-am spus ca PNL o să impoziteze la sânge tot!!!
V-am spus ca așa o să arate "ei" celor care au muncit câmpul cu sapa, care au construit blocuri, care au lucrat în fabrici și uzine că se țin de cuvânt!
Gata cu "pensiile nesimțite" că doar, n-ați luptat nicăieri și doar v-ați jucat de-a armata!!!
Eu v-am spus, dar voi nu m-ați crezut și ați râs de mine...
Treaba voastră...eu v-am spus...

Huhu Rezea spunea...

Nici numele nu-l scrii corect!
MIHAILA COFARIU din Ibănești, Mures.
Va fi inmormântat mâine la Ibănești, anunță primarul din Ibănești.

Ein Stein spunea...

@avia
Lasa vrajeala, au dat judecatorii de la CSM cu el de pamant de i-au mers fulgii. Gata s-a terminat cu piedicile pe care le pune peeeeeseeeeeedeeeee justitiei, nu mai e vaca de muls.
Antena 3 este cel mai bun, corect, cinstit, informat, profesionist post TV din Europa, da in vileag toate hotiile si furtisagurile banditilor galbeni. Fiecare cetatean al tarii are obligatia morala sa urmareasca acest post TV minunat, ultimul bastion de aparare al cetateanului impotriva clanurilor de banditi si mafioti galbeni, ciuma galbena, covidul galben.
Tii minte vocea aia de robot, cand cereai sa-ti spuna cat credit mai ai pe cartela de telefon? Mai ai trei dolari. Acelasi discurs minunat, decent si pe acelasi ton robotic l-a tinut si Iohanis la CSM.
Ciuma galbena e pe topogan, la vaaaaaleeeee!

y spunea...

https://www.riseproject.ro/romania-oaza-de-bani-a-magistratilor-din-uniunea-europeana/

Mihai spunea...

@ ein stein
In mod sigur cel mai bun din Europa ta ,a lui Leon ,Huhurez ,Mares ....,compusa din Giurgiu ,Călărași, Vaslui , Dolj ,Olt,Teleorman.....
Pe Huhurez chiar l-a convins cu scrisoarea lui Giuliani.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Care ati votat dulapul cu rautati, va mai mandriti acum cu el? Mai exista cineva acum sa nu-l critice? Dar, dupa ce l-au votat, nu cumva sunt si cam ipocriti, zmeii altleti?!

Viorel spunea...

Domnule y, despre salariile și pensiile judecătorilor știa toată lumea interesată de acest aspect, nu că suntem pe primul loc în U.E., poate chiar și-n lume, dar știam. Important pentru noi ar fi ca cei de la RISE Project să prezinte timp de o săptămână pe toate posturile TV și în mediul on-line (în sprijinul Armatei României pe care o apreciază și o iubesc doar la NEVOIE, ca și politicienii de altfel) o situație cu salariile și pensiile militarilor din armata S.U.A. și N.A.T.O. pe categorii de personal, vârsta la care se iese din sistem, ce facilități în plus le acordă statul, etc., pentru a vedea și cetățeanul de rând minciunile și promisiunile pe care le debitează politicienii pentru a le câștiga încrederea acestora. În plus, TV. și presa aservită politicului pentru favorurile date de Legea nr 8/2006 (au ratat scutirea de impozit, vezi doamne ei sunt cei cinstiți și prezintă numai și numai realitatea și au renunțat în mod public la așa ceva, unii s-au simțit și lezați) ar trebui să se informeze când organizează emisiuni legate de Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, ce înseamnă și cine beneficiază de pensii speciale și motivul real pentru care merită acest lucru / dacă merită. Vin unii, spun minciuni, prezentatorii sunt afoni iar publicul înțelege exact ce nu trebuie și nu este real. Parcă spunea o doamnă pe la TV. vă ne mărește și nouă pensia cu 14%.

IAR99Army spunea...

sunt de acord ca investitiile maghiare in Transilvania sunt benefice pentru populatia de acolo deoarece creeaza locuri de munca si dari catre bugetul Romaniei, dar in timp dpdv economic si financiar Transilvania va depinde de Hungaria si nu va mai fi decit un pas in a se incerca sa se atinga dezideratul lor : autonomia Transilvaniei si alipirea la tara care investeste.bine a zis Vadim cind traia ca va urma un plan al hungariei pas cu pas. Avyanic, sibienii si muianis vor venii la bucuresti, craiova, pitesti, constanta, etc cu pasapoarte hunguresti nu peste mult timp.

gigi 2 spunea...

Iar tu avianyc esti un mare susținător al pnlpdl.

Gigi spunea...

Îmi cer scuze "Mihailã".

Iulian Mareș spunea...

Ein Stein,

cand sustii o rata mecanica, sforarita de servicii si cei de afara, poti fi altceva decat un tembel?
Nu vezi BOUL ca imparte nazist Europa? A lui si a ta!
I-am dat sa citeasca o ultima carte, scrisa de un om scolit, de langa SB, despre calvarul suportat de romanii transilvaneni din partea sasilor, pe dimpul Imperiului austro-ungar! O fi citit, nu stiu....insa este in stare sa afirme ca pesedeul a produs legile partinice cu care erau spoliati romanii. Si culmea, el roman fiind...

Iulian Mareș spunea...

Pai sa-i raspund eu, atunci!
Si asta, cu "Ciuma rosie" nu este originala ci de inspiratie fascista!
Aud?

CEZAR spunea...

@/Viurel...
Dijeaba m-am ocupat de tine ! Tot un -'PLEMBEU - de la PLEBEA - sic..ramii!
Te-a impresionat domnul BAZDAVAN...macul..?? Cu CEEEE DIN PUNCT DE VEDERE MILITAR !
Zice pe undeva ..pe unde tu nu ai avut acces..ca a intrat in Armata ca un distins MAC..el barosanul ..profesor doctor docent etc in FIZICA!
Pai ..doar atit a putut..??
De ce nu a intrat direct ca General ..precum Gabita...hi..hi...!!
Si dupa ce a intrat ...oare ce a facut ? A inceput sa inventeze sau macar sa inoveze...pentru Armata..arme si dispozitive care bla ..bla...??
Nuuu..a inceput sa ceara drepturi..ca el este ...MAC..cu studii....bla bla ..
Vad ca si-a adaugat si gradul de ofiter superior la titluri
Ce scoala de ofiteri a absolvit...poate afli tu ..adulatorul filierei indirecte...
Hai pa ...m-a luat greata

Huhu Rezea spunea...

Stiați că noul președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, judecâtorul Bogdan Mateescu, fiul primaului PNL, fost PDL, din Băile Govora, Vâlcea, a propus anul trecut plafonarea pensiilor speciale pentru magistrați?

Iulian Mareș spunea...

Ia sa analizam cu materialul clientului vandroc:

"ce sa votezi cand :
psd –pnl-pro-usr-pmp ,Ppu –Aur = aceiasi mizerie
Pas ca la poker !"
...(nu-mi atribuiti scrierea cand cu majuscule cand nu a initialelor partidelor enumerate; a facut 13 clase si cara span cu roaba).
Daca candida FDRG sigur le lua caimacul ..........

-despre FDRG sunt lamurit, sunt sigur ca lua totul nu numai caimacul si aici ma refer la imobiliare;
-lasand la o parte ca toate partidele romanesti îi put ca draku (atentie lipsa UDMR din insiruire nu este intamplatoare) cum ramane cu pluripartidismul si cele 2 puteri in stat, complementare in fapt?
-"omul" ne sugereaza subliminal calea de urmat: Dictatura lui, a Guvernatorului Idiot si Mecanic, dar VIU;
-exista unele teorii privind societati anarhice si anarho-economia, (atentie ca si astea pun un accent foarte mare pe SUVERANISM), insa ele au fost implementate partial poate doar in Sierra Leone.

A mai ramas ceva? Ah, da RESTUL! Bine/Rau tot romani suntem, RESTUL NU!

Ein Stein spunea...

@avia
OK,atunci fa-ne tu o lista cu posturile TV si publicatii pe care avem voie sa le urmarim, sa ne ridicam si noi la valoarea ta morala. Ai idee la care dintre posturile TV, recomandate de tine, as putea sa revad declaratia Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohanis, in care spunea ca este oripilat de maniera cu care ciuma galbena destituie profesionistii, aia care mai sunt, si ii inlocuieste cu tot felul de panarame, analfabeti, vanzatori de sucuri si detegenti, ca sa nu mai fiu nevoit sa intru pe Antena 3. Sau e un fake news? Eu ti-am mai spus, nu am niciun fel de legatura cu niciun partid politic, NICIUNUL, nu prea am timp de asta, muncesc prea mult, fata de tine care bati gaina cu lantul. Eu traiesc in lumea reala tu intr-una psihedelica, drogat cu galbeneala de la ciuma careia ii tii palma la cur. Tu trebuie sa pricepi ca mafiotii rosii sunt amatori aia galbeni sunt profesionisti, probabil faptul ca sunt profesionisti te-a atras la ei, sa fiti voi ai vostrii. Daca Romania nu a avut prea multe sanse de dezvoltare sub dominatia PSD-ista sub aia a ciumei galbene nu are niciuna, sunt prea banditi, hoti, flamanzi si analfabeti, inclusiv mentorul vostru a declarat asta. Sper ca romanul sa aleaga ce trebuie almintrelea nu ne va fi mai bine.

Mihai spunea...

@IAR 99
Deja peste mai bine de 1/3 din transilvaneni dețin dubla cetățenie, română și maghiară.
Scopul pentru a fi angajati mai usor in UE pătrunderea fara viză in USA, facilitati spatiul Schengen .
Ungurii au traversat tara cu doua autostrazi de la Vest la Est ajungând cu ele in Borș, respectiv Nădlac.
Daca investesc si le mai prelungesc pana la Brașov si Sibiu in mod sigur locuitorii zonei de sud a României vor putea ajunge de la Sibiu și Brașov la Cluj,Tg Mures ,Oradea ,Arad,Timișoara, Budapesta ,Viena ,.... cat de curând pe autostrazi. Altfel.....poate peste zeci de ani nepoții ...

Iulian Mareș spunea...

Daaa.

Iulian Mareș spunea...

C,
Omul ăla trăiește mai bine decât n meditații decât din solda/pensia de Mr.
Macar ai fost curios sa te documentezi câte cercetări și informări științifice, în mediul științific și kiar traduse, are el?
Te-ai întrebat de ce el și nu tu?
Tipic romanesc: când nu înțelegi atunci blamezi!

CEZAR spunea...

@/ m-Al...un alt produs al filierii INDECENTE!
NB.
Nu ma intereseaza ! Vorbesc strict dpdv..militar !
Ce a facut face ..pentru Armata..??
Ca MAC stiu.. a avut un salariu asigurat pe la o arma(specialitate )puturoasa..transmisiuni cred..unde isi desavirsea studiile ..civile (sic)
Pozitia ta ..este irelevanta pentru militari !
Mai ales de la cuantumul tau de 15.000
Chiar crezi ca-l meriti.?
Daca da ..justifica....

Huhu Rezea spunea...

Doamna judecător Baltag l-a numit pe Iohannis, că așa ii place lui să zică, musafir, adică un ciclu lunar pentru femei.

Mihai spunea...

Dacă Iohanis deschidea vizita cu un citat din Esop (620-560 iHr) lamurea scopul vizitei si dădea de lucru judecatoarei hoinar prin A3.

"„Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice.” — Esop

Huhu Rezea spunea...

Așa este cșnd ciobenul se crede sas! Dă cu măciuca în toți cei care il atacă pe șeful.

Iulian Mareș spunea...

Cât de dăștept este el în cap, că doar doarme cu Esop in pat, sub cap, căci în inimă este un banal snob și idiot peste cât poate duce!

Iulian Mareș spunea...

Lasă-l șerbule pe Esop și citește Suferintele din Ardeal - Vasile Stoica, căci este din Avrig/SB.

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Vasile_Stoica