Un produs Blogger.

luni, decembrie 28, 2020

Măsură preventivă în Comisia de apărare a CD pentru protejarea(reziliența) drepturilor militarilor în activitate și pensionari, dar......

8 comments

 Este de lăudat acțiunea de astăzi a domnului deputat Coarna, secretar al Comisiei de apărare din Camera Deputaților, dar Cîțu își va promova măsurile de austeritate bugetară pentru anul viitor printr-o ordonanță de urgență care intră în vigoare din momentul în care va fi publicată în următoarele zile în MO, după ce în prealabil va fi depusă la secretariatul Senatului.

Deci, dacă se va da ordonanța, aceasta va fi valabilă de la 01 01 2021. Ordonanța ar putea fi modificată în Parlament, însă nu mai devreme de 01 02 2021, când se termină vacanța parlamentară. Procesul de adoptare/modificare/respingere a Ordonanței durează luni de zile.

O asemenea ordonanță va avea Comisia raportoare comisia de buget-finanțe nu comisia de  apărare. 

PSD nu are majoritatea prin care să impună modificarea vreunui paragrafuț din ordonanța lui Cîțu. 



8 comentarii:

Burebista spunea...

V am trimis proiectul de ordonanță, este în dezbatere momentan și se pare ca va fi adoptata pe 30 decembrie.
Dacă va fi atacata la CCR de avocatul poporului își va mai produce efecte? Sau poate pana pe 30 decembrie se mai fac modificări...oricum este greșit formulată,,, actualizare nu este același lucru cu indexare..

maiag spunea...

da din cleanta, a atins scopul si incet incet uita ce promite,sa fim sanatosi,realitatea e ca ne au dat si muie si pula n kur,nu avem ce face.sa ne rugam sa fim sanatosi,ne a traso neamtu ,daogaru e istorie,mai sunt latraii lui care cersesc cotizatia,nu stiu citi prosti mai gaseste,kiar sunt curios cu ce mai pacaleste

BONIFATIE spunea...



Așa-i, ca în primul draft.
Tâmpiții nu știu că se indexează, nu se actualizează, cu rata inflației.
Adică, mai pe românește: măi penzionștilor, civili și militari, anul ăsta vă scădem puterea de cumpărare că v-ați cam îngrășat și n-ați prea ieșit la vot!

akord 75 spunea...

maiag
Va anunta o adunare de protest la ....alveola:)

Periamu lucica spunea...

Deci nu il itrebati pe Ministru vostru ce bantue prin guvern?

y spunea...

VICTORIE!
OH, ce minunat, după lupte crâncene, am reușit în sfârșit, să identificăm VINOVATUL. Da, este el SCMD-ul, Dogaru ... Păi, nu-i așa, vitejii mei, dacă nu era ba SCMD, ba LADPM, sau ... mă rog, discutabil ANCMRR (ăștia oricum sunt mulțumiți), eram rezolvați până acum!!! Câte nu ați fi făcut voi, rezolvați TOATE problemele de la pensiile militare, dar deh, SCMD-ul ăsta, LADPM asta ....

20 de milioane de accesări DOAR pe acest site și ... zeci de mii de comentarii de nemulțumiri pe aici și pe alte site-uri cu tematică militară??? Nu pot (sau nu vor) alții să ne rezolve problemele, hai să ne organizăm noi, să ne adunăm MĂCAR 5000 de militari în rezervă să mergem în ianuarie la guvern! Să avem un program concret, cereri, doleanțe, cu responsabilități, la OBIECT, nu gargară de genul „noi vrem pensii”, puse pe hârtie, cu semnături, cu cine vrem să vorbim, pe cine tragem la răspundere, organizat totul.

Sau altfel, să fim MĂCAR 5000 de rezerviști, să ne înscriem în SCMD, în LADPM, în ANCMRR, (în toate 3) să declanșăm alegeri, să schimbăm conducerile și să obținem NOI DREPTATEA mult dorită.

y spunea...

asta bântuie sluga aia prin guvern
https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-24472801-intalnirea-premierului-interimar-oficialii-americani-fost-semnat-acord-pentru-reactoarele-cernavoda-fiscutat-despre-proiectul-feroviar-constanta-gdansk.htm

Sorin spunea...

@y
https://www.contributors.ro/usurel-cu-autostrada-americana-pe-scari/

O opinie. Realitatea sta in detalii.