Un produs Blogger.

sâmbătă, noiembrie 20, 2021

"Dacă mă îngenuncheau nu ajungeam la pușcărie"

34 comments

 "După pușcărie sunt mult mai determinat. Eu nu-mi risc libertatea pentru a doua oară...așa.... pentru a face un joc de glezne. Chiar cred că România mai are o șansă ...dacă românii vor să și-o fructifice. Dacă nu... să-i lase în continuare pe hoții ăștia să ia tot din România."

Destăinuiri interesante ale lui Dragnea în fața lui Marius Tucă și Ion Cristoiu.

De ce l-a invitat ambasadorul SUA la micul dejun?

Despre Alianța Pentru România: partid suveranist. 

Disputa actuală pe plan politic nu este între stânga și dreapta politică... ci între globalism și suveranism. Altfel spus... este disputa între internaționalism și naționalism.


34 de comentarii:

 1. @ Leon ,ia lumină dimpreună cu alde Huhurez si #Mares suveranistul afon.
  Mergea ca titlu ”Un hoț de vază printre hoti” .

  RăspundețiȘtergere
 2. Tardive declaratii politicianiste printre fortele vardiste, caci in politichia din Romanistanul mafiot, daca ai iesit pe usa din dos ai pierdut tot si nu mai revii la butoane deloc, mai ales ca puscaria este cel mai ermetic dop in acest scop, caci tot ei, care se vaicaresc ieșiti din puscarii, au fost parintii si nasii acestor mafii si famiglii. Are pamant cu ghiotura sa practice agricultura, a fost candva ospatar, poate sa-si faca un bar, asociindu-se cu Ponta sa-si mareasca punga, arenda si la bar ograda, caci nici Ponta, cat o mai trai, la butoane nu va mai reveni, si mai cunoastem noi si pe Tariceanu, care umbla excursionist prin tribonale, golanu,' ca smanglit pe șuștache toata averea si banu,' cat si alti grețoi de mare soi, care nici nu s-au uitat la noi cat suntem de saraci si de goi, cu pensiile militare terfellite si batjocorite in guvernarile lor nenorocite! Eu il ajut doar cu o batista la starea lui trista, fiind e ofuscat ca in politichie nu mai exista, dar sa nu uitam ca la căcălăul lui de bănăret ce-l are si averea-i de sub picioare, mai bine ar sta naibii in banca lui sa nu recidiveze cu intratul la inchisoare, mai ales ca e si in compania unei strasnice domnisoare, iar daca s-ar consuma cu stresul din politica ar face-o in hogeacul altuia zbânțuită si fericita!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Se bagă pe felia lui AUR. Trece adică de la stânga la dreapta?

  Îmi pare rău (oarecum) pentru el! Nouă nu ne-a făcut mare bine, doar declarații dar a făcut bine multora.

  A fost condamnat complet aiurea, cât nu îmi e mie de drag dar doar un idiot poate să creadă că acea condamnare a fost corectă!

  Mai are un imens handicap: diaspora! Diaspora a votat destul de mult cu AUR dar nu va vota cu Dragnea.

  RăspundețiȘtergere
 4. Deja ați început să comentați fără să ascultați materialul video.
  @M
  Vezi că deja ești confuz cu stânga și dreapta.
  Naționalismul, fiind opus globalismului/internaționalismului, poate fi caracteristic atât partidelor de stânga cât și partidelor de dreapta.
  Orientarea de stânga sau dreapta este dată de promovarea unor măsuri favorabile forței de muncă sau patronilor, altfel spus munca versus capital.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai bine în loc de asta ati fi dedicat un topic in memoria întregului si de neegalat Benone Sinulescu.
   Cu asta care a pus Președintele, Patriarhul, judecătorii in frunte la carat salariile cu roaba ,efectele fiind vizibile zi de zi ,urmați in de aproape de administrativi la fel de eficienti,profesori .......balerini ...... si pe la urmă armata .....iar chiar in coada functionarii si muncitorii din privat vă stricați firma.
   Dacă ,după cum spune ,dacă o mai punea pe Carmen Dan prim ministru aducea psd la 10%.
   În rest vrăji de mafioți.

   Ștergere
  2. Cosmopoliții și snobii globalist/internaționaliști ar trebui să se abțină de la comentarii pe acest topic.
   Bietul Benone Sinulescu pe unde a ajuns să fie înmormântat, dacă s-a insurat pe la 40 de ani cu o nevasta care l-a înstrăinat de locurile sale natale.
   Plânge Buzăul și Valea Siriului.

   Ștergere
  3. Huhu,
   tu accepti postarile așa-zișilor cosmopoliți și snobiiglobalist / internaționaliști, dar aceștia nu prea au inteles nici macar cum curge viața!
   Uită-te la gloaba asta, a nostră, cu ramașițe genetice adânci de iobag! ..., dar i-o scot pe când?
   Cât tupeu are BOUL să scoată capul după 3 zile ca să posteze iar, pe principiul: *ăsta-i ultimul kkt pe care-l mănânc, că-i cald!

   Ștergere
  4. @Huhu Rezea

   Sunt FOARTE lamurit cu stanga si dreapta! Dumneavoastra confundati ideile politice cu partidele! Adica, un partid eminamente de dreapta (gen liberali) poate avea si politici de stanga (gen desfiintarea pensiilor speciale).

   Vaccinarea este o politica de stanga dar sunt multe partide de dreapta care sustin aceasta solutie.

   Ce spuneam eu e ca la noi in tara zona de "suveranism" este "ocupata" de AUR.

   AUR si-a gasit o nisa libera atunci cand PSD-ul lui Dragnea a fost incapabil sa promoveze politici nationale (va spuneam atunci ca pana cand PSD nu o sa aiba un nucleu dur si violent de sustinatori nu o sa poata impune o miscare ce aluneca spre extrema). AUR are asa ceva: maciucari ce urla disperati "fara vaccin" - de exemplu!

   Daca nu ati fost atent interlopul din Dambovita care ameninta seful politiei cu un pistol, eliberat conditionat pentru omor si organizator al protestelor anti-vaccinare este si un sustiinator al AUR (https://www.g4media.ro/un-interlop-care-s-a-filmat-in-timp-ce-se-droga-si-il-ameninta-cu-un-pistol-pe-seful-politiei-din-dambovita-retinut-de-politisti.html)

   Inchei: Dragnea se duce pe o zona ocupata deja. Nu cred ca fostii psd-isti il vor urma, nu cred ca v-a lua din votantii AUR, nu cred ca va capacita oameni care nu au venit la vot.

   Ștergere
  5. @Huhu Rezea

   Cum e cu "M ești confuz!!"

   Va reamintesc că am spus că Dragnea se bagă pe partea lui AUR.
   Nuuuuuuuu.... Mi-ați zis, nu ai habar!

   Ia de aici!!!

   AUR și partidul lui Dragnea, APP, și-au dat mâna: A fost semnat protocolul de fuziune, prin absorbție, la Constanța

   Da, e doar la Constanța! Dar doctrinar sunt apropiate și probabil că vor mai urma "fuziuni".

   Ștergere
 5. Chiar ne punem speranta intr-un om care are o condamnare si inca 2 dosare penale in instanta? Sa zicem ca atrage 5-6% electorat... si unde ii duce? Direct in groapa. Procente pierdute, deviate de la drumul principal.

  Pentru ca singura optiune suveranista cu viitor e AUR si nu m-as mira daca Dragnea ar fi fost scos de la puscarie special pentru a trage electorat de la AUR. Altfel, pentru Dragnea am tot respectul daca vorbeste si lumineaza oamenii. Sa-l ascultam, dar sa nu deviem eforturile de la calea principala.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ar trebui sa analizezi singur de ce are o condamnare si pentru ce, dar mai ales in ce conditii!...
   Patinezi pe nisip....
   Au dorit KWI, Kodrutza, Orban, Câțu, Pralong, Cioloș, Barna să impoziteze corect, cât de cât, multinaționalele? Au dorit ei exploatarea resurselor din M. Neagră in conditii de 50% / 50%, asa cum prevede acordul politic ROU/USA de pe vremea lui Ceaușescu, valabil și azi?

   Ștergere
 6. https://www.g4media.ro/nicolae-ciuca-si-lucian-bode-au-cerut-la-negocieri-indexarea-pensiilor-speciale-odata-cu-restul-pensiilor-rares-bogdan-si-kelemen-hunor-s-au-opus-surse.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Niste nemernici ordinari! ,,Pensiile militare nu sunt pensii speciale!'' G.ral Gabriel Oprea

   Ștergere
 7. Bună dimineața!
  Vorbim de atâta amar de vreme despre eliminarea inechităților. Dacă s-ar indexa toate pensiile cu același procent ar creste decalajul dintre pensiile mici și cele mari. Normal ar fi că să se facă actualizarea.
  O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
 8. Oare cum vor politicienii?Să indexeze cu 10 % doar la civili dar la plata CASS să-i jecmănească și pe militari?Intelighenți băieți!Și totuși nea Ciucă nu este el militar și pavăza noastră?Ce prostii pot și eu debita!Ca ministru n-a putut,ca priministru nu poate ,vai mama lui de slugă fără momițe!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stai domnule linistit !
   Se vor indexa si pensiile militare cu 5-6 procente de la 1 ianuarie..!

   Ștergere
  2. Nu va fi nicio indexare...Ei ar dori însă nu pot pr ca PNNR ELABORAT, AIZAT ȘI APROBAT NATIONAL DE GOLANII ROMÂNIEI TE ÎNCORSETEAZĂ IN RESTRICȚII!
   NU MAI CREDEȚI ORICE ȘTIRE TV FĂRĂ ACOPERIRE!

   Ștergere
  3. De câte ori trebuie să repet că de la 01 01 2022 va fi, potrivit art. 59, o indexare din oficiu, fără să se mai dea alta lege, cu 2,6%, adică ultima rata definitivă cunoscută la 01 01 2022.
   Numai dacă, între timp, se dă un act normativ derogatoriu de la art. 59 din L 223/2017, indexarea din 2022 va fi mai mare, mai mică sau anulată.
   Doar am discutat de atâtea ori despre indexarea din 2016 dată prin derogare prin OUG 57/2015, indexare despre care gulerații au mințit instanțele că ar fi fost valabilă numai în anul 2016. Atât i-a dus pe ei mintea că ar însemna sintagma prin derogare, deși tot ei au plătit acea indexare și în 2017 până la 30 06 pentru pensiile recalculate în 2016 și o plătesc și astăzi la pensiile rămase în plată cu cuantumul contributiv.
   Repet asta pentru toți ageamii influenceri ai Caselor Sectoriale, până când C A București se va pronunța în contenciosul dintre Curtea de Conturi și Casele Sectoriale.

   Ștergere
  4. Stai linistit Iulica, am facut calculul si cu majorarea pensiilor civile cu 10% si celor de serviciu(inclusiv militare) cu 6%, NU se ajunge la procentul de 9,4% din PIB-ul anului 2022..!

   Ștergere
  5. Cunoasteti o singura situatie cand "derogarea" s-a dat in favoarea noastra?

   Adica de exemplu sa mareasca pensiile din septembrie PESTE procentul prevazut de lege?

   Ștergere
  6. DA, in 2016, prin derogare s-au majorat pensiile militare cu 5%, peste inflatia din 2014 de 1,1% + 1,6% dif.smbe !
   La fel in 2017 cu 5,25% cand inflatia anului 2015 a fost NEGATIVA( -0,6%) si dif.smbe de 2,5%..!
   @Huhu Rezea, chiar cum vor proceda cu pensiile peste 4 000 de lei stabilite dupa 15.09.2017, cred ca NU vor fi afectete..! ( de fapt trebuie protejate, sunt prea mici..!!).

   Ștergere
  7. @M
   Da, sunt exemple recente, după intrarea în vigoare a l 223/2015
   In 2016 s-au indexat pensiile militare cu 5%, deși rata inflației cunoscue a fost de 1,1%. De aceea OUG 57/2015 le-a mărit prin derogare.
   In 2017 s-au indexat pensiile militare cu 5,25% desi rata inflației cunoscute a fost -0,6%
   Pe atunci, indexarea era si funcție de economică. Nu apăruse OUG nr. 59/2017.

   Ștergere
  8. @Huhu Rezea

   Da, am pus eu gresit intrebarea!!! Cand am zis "in favoarea" ma gandeam altfel decat s-a dat civililor!

   Vroiam deci sa spun sa ne fi dat ceva PESTE sau măcar EGAL cu ce s-a dat civililor!
   In 2017, în ianuarie, ni s-a dat cat le-au dat si civililor dar dupa aia, le-a mai dat civililor un 9 %, așa.... în scârbă!😁 Și i-a votat Pulea! Cum am mai spus: dă unuia la pensie 9% și nu e sigur că te votează! Nu îi da unuia nimic la pensie și SIGUR nu te votează!

   Să vedem evoluția PP la civili (să îmi spună unul din deontologii care mănâncă o pâine dacă din 2017 până acum economia României a crescut cu 50% sau punctul de pensie este scos din burtă neavând nici o legătură cu realitatea!)

   2015 Ianuarie
   830,2

   2016 Ianuarie
   871,7 - 5 %

   2017 Ianuarie
   917,5 - 5,25 %

   Iulie
   1.000 - 9 %

   2018 Iulie

   1.100 - 10%

   2019 Septembrie

   1.265 - 15%

   2020 Septembrie

   1.442 - 14%

   Poate gresesc, si atunci imi cer scuze, dar din 2017 pana acum pensiile civile au crescut cu 53,25%.
   Cu cat au crescut pensiile militare?

   Ștergere
  9. @Huhu:

   Ce te-aș mai cenzura, la rândul meu, pentru afirmațiile eronat-idioate, gen „In 2016 s-au indexat pensiile militare cu 5%,....”;Cum să te fac să pricepi că art 14 (2) din marele articol 40 al OUG 57/2015 a majorat pensia militară, nu a indexat-o?
   Iar, prin „art 14 (2) din marele articol 40 al OUG 57/2015”, cred că realizați brambureala numerotării articolelor din OUG, cauzată de introducerea pe șestache a normativului lui Jianu prin intermediul lui M. Iliescu, subsecretar de stat la MMPS (implantat acolo de către tembelul G. Oprea) în mapa noului ministru din guvernarea Cioloș.

   Ștergere
  10. @Buzescu
   Crezi că mai contează cum se numeste mărirea de pensii, indexare sau majorare, când efectula este același, mai ale că se raportează la articolul din lege care reglementează indexarea.
   Porobabil că in draftul pe care gulerații l-au trimis la guvern or fi scris indexare, dar acolo cei de la ministerul finanțelor s-au corelat cu articolul din OUG 57 care reglementa majorarea cu același procent a pensiilor civile.
   Dacă nu mă înșel, completarea cu majorarea pensiilor militare a apărut in ordonanță după aprobarea textului în ședința de guvern.

   Ștergere
  11. @Huhu:

   N-a știut nici dracu de șmecheria lui Jianu, deci nici motivație pentru discutarea în ședință de guvern a pensiilor militare. Art. 40 ar fi trebuit discutat separat în guvern și emis ulterior normativul în cauză, nu în amalgam cu celelalte 39 pcte ale OUG 57/2015, referitoare la domeniul civil.

   Ștergere
  12. @M, pensiile civile au crescut cu 65%( 1442/871,7) si cele militare cu 11,5% ( cu 25% la Net)..!
   Dar, pe bune acum, cand chiar cu aceste mariri, Pensia MEDIE la Civili este de 1500 lei iar in SNAOPSN este de 4000 lei, cum am proceda daca oricare dintre noi ar fi Premier ??

   Ștergere
 9. UDMR a propus o taxa de solidaritate de 1%, pentru 3 ani, la companiile care depășesc o cifra de afaceri de 100.000.000 de euro pe an! Asta ar aduce la buget 1,4-1,6 miliarde de euro pe an. Ar fi afectate vreo 350 de firme, numai atât!

  Aici PSD-eaua nu a mai văzut "justiție sociala". Nu a mai sărit ca aia au profituri nesimțite!

  Lasă bă, ciolacu că o pensie de 4.000 de lei e nesimțită al dracului! 😁 Mai pierdeți ceva votanți (sau credeți că medicii pentru care voi jecmăniți pensionarii o să cadă în cur că voi luați de la bătrâni să plătiți salarii de mii de euro?)

  RăspundețiȘtergere
 10. Asta micu a lui Sucă ,denumit in continuare # Mares suveranistul afon-bufon ,nu se lasa sa nu ne incânte zilnic cu limbajul insusit dupa ce a citit din scoarta-n scoarta opera lui Vanghelie . Va redau doar un pasaj care i se potriveste și-l scoate in evidentă ” *ăsta-i ultimul kkt pe care-l mănânc, că-i cald!”
  Asta incă nu stie la ce foloseste sau cu ce se mănâncă prazul si s-a gasit sa-si dea cu parerea in lucruri care nu le stapâneste.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bou ai fost, BOU mori!
   Cât tupeu are BOUL să scoată capul după 3 zile ca să posteze iar, pe principiul: *ăsta-i ultimul kkt pe care-l mănânc, că-i cald!
   Numai tu, autist nu ai inteles ca de tine era vorba...

   Ștergere
 11. La multi vă mai trebuie o viata ca să pricepeti ca pensionarii militari suferă din cauza atrocitatilor facute de ” lumina pesedeului din acea vreme ” Livache si Olguta in domeniul salarizarii si al pensiilor militare.
  Daca cupletul ”iesplicator la tabla A3” cum risipesc ei banii pe ”salarizarea autonoma” din administratie si prin alte fiefuri bugetare (sinecuri ,politie locala ,etc) ar fi respectat legea si ODATA CU MAJORARILE SALARIALE anuale AR FI MAJORAT CORESPUNZATOR SI CONCOMITENT LA INCEPUTUL FIECARUI AN SI PENSIILE MILITARE cu inflatia plus 50% din cresterea SMBE situatia la pensii ar fi cu totul alta astazi ,efortul bugetar pentru majorarea din anul acesta nu ar fi nesuportabil. Inclusiv efortul bugetar pentru o eventuala revenire la actualizare cf salarizarii din L153 ar fi insignifiant.
  Nerespectand legea au adus mari prejudicii si nemultumiri unei mari părti a pensionarilor militari.
  Asa ca până pricepeti ce vi se intampla pupati in continuare mana celui care v-a furat si fentat impreuna cu Olguta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ”La multi vă mai trebuie o viata ca să pricepeti ca pensionarii militari suferă din cauza atrocitatilor facute de ” lumina pesedeului din acea vreme ” Livache si Olguta in domeniul salarizarii si al pensiilor militare.”
   Veniți si luati lumina de la un veki colaborator CI!

   Ștergere

Aviz trolilor și celor predispuși la atacuri la persoană: blogul poate funcționa și fără comentarii.