Un produs Blogger.

luni, noiembrie 22, 2021

Farsă cu Benone Sinulescu

17 comments

FARSA TOMBERONUL, EMISIUNEA RASMERITA

17 comentarii:

 1. Apropo de chestia asta
  Mi-a zis un prieten ca de fapt noi,ceilalti suntem gunoieri.Cei de la salubritate doar strang ce lasam noi gunoierii in urma noastra.Mishto nu? Ar cam avea dreptate daca ne gandim ceva mai bine.
  Gunoieri sunt cei care-l fac nu cei care-l strang....parerea mea

  RăspundețiȘtergere
 2. Niște nebuni,săracu' om putea face infarct de ziua lui!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Subscriu, @Tizule! Gasesc farseurii niste dobitokeni iresponsabili, care nu realizeaza niste consecinte nefaste ce pot rezulta din niste glume, mai proste decat esi!

   Ștergere
 3. Tineretul....se cred capabili ca fac din astea🤣🤣🤣🤣🤣
  Ce bine arata nea Beny...cred ca era acum 20 de ani
  Nu plecasem din Armata...cînd era in voga RO.MANIA!
  DUMNEZEU SA.L ODIHNEASCA!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce a fost a fost.Mai bine va ganditi la ziua de maine.Vin ai nostri pleaca ai vostri noi ramanem tot ca prostii.Mai bine ati scoate capul din nisip.Numai o granita comuna cu rusi va majora pensiile rezervistilor sa va intre bine in cap.Pana atunci pace si prietenie.Am zis.

  RăspundețiȘtergere
 5. HUHU, SCÂRBA AIA DE LA RTV ÎN ULTIMII 5 ANI DE ZILE E "CĂLARE" PE PENSIILE SPECIALE.ÎN SEARA ACEASTA NE-A DAT O VESTE PROASTĂ (ÎN CONCEPŢIA EI DE MÂNCĂTOARE DE R..AT) CĂ PENSIILE "SPECIALE" VOR SCĂDEA DE LA 01.01.2022 ŞI DUPĂ PĂREREA EI ACESTEA NU VOR FI INDEXATE CI DIMINUATE.MÂNCA-O-AR VIERMII MAI DEVREME DECÂT ERA PREVĂZUT!

  RăspundețiȘtergere
 6. PÂNĂ LA URMĂ CARE "CIUMĂ" E MAI BUNĂ? „PSD vrea aplicarea imediată a Legii 127/2019 cu indexarea de la 1 decembrie a tuturor pensiilor cu 11% şi creşterea indemnizaţiei sociale minime cu 200 de lei la 1.000 lei/lună. Calendarul aplicării celorlalte creşteri pe legea 127/2019 va fi adoptat în 90 de zile. În plus, se doreşte creşterea alocaţiilor pentru copii de la 1 decembrie 2021 la nivelul stabilit prin Legea 14/2020." DETALII AICI: https://www.capital.ro/se-dau-1-000-de-lei-in-plus-la-salariu-cine-ar-putea-primi-banii-s-a-votat-chiar-acum.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. A fost una din cele 10 conditii prezentate drept obligatorii pentru a accepta intrarea la guuvernare alaturi de PNL si UDMR>.Pe parcursul negocierilor s-au acceptat propunerile PNL-ului: indexare pana in 10% de la 1 ianuarie 2022. In plus,la propunerea lui Ciolacu se introduce plata CAS pt. pensionari(>4000)Pensionarii militari se incadreaza in categoria fara indexare dar cu plata CAS( cei cu pensia >4000). Si noi care dadeam vina numai pe olguta!

   Ștergere
  2. Cea mai buna ciuma este *CIUMA LUI IOHANIS!!!

   Ștergere
  3. Negritoiu
   24 noiembrie 2021, 00:35

   Normal ..cind a vazut vreo 10 cupoane ca ale le Mares dublu Oskar ce vreai sa faca ..sa ridice la 30 %
   Posibil si asta ..

   Ștergere
  4. @Negritoiu

   Olguta Vasilescu este vicepresedinte PSD pe Muncă și Protecție Socială. Nu trebuie sa dea personal cu bâta!! E deajuns să creioneze, în calitate de mare specialistă, politicile PSD în materie....

   Ura cu care vorbea de pensiile militare nu se stinge atât de ușor. Olguța ESTE dușmanul nostru și asta se răsfrânge asupra întregului partid (pentru că e în conducere... nu un membru de rând)

   Ștergere
 7. Deci Recalcularea pensiilor de serviciu se va face numai pentru cele 6 trecute in topic:
  "În ceea ce privește pensiile speciale, noua coaliție de guvernare vrea să aplice principiul contributivității, astfel încât pensiile de serviciu să fie recalculate. Nu este prevăzut un termen până la care să se întâmple acest lucru. „Legislația din România s-a schimbat în acest domeniu în ultimii ani, separat de cadrul general, fiind introduse o serie de legi speciale prin care s-au reglementat categorii de pensii care nu au ca temei principiul contributivității. Susținem aplicarea generală a principiului contributivității în stabilirea dreptului la pensie, sens în care modernizarea sistemului public de pensii va conduce la eliminarea inechităților și reducerea decalajelor. În ceea ce privește cele 6 categorii de pensii de serviciu, acestea vor fi recalculate plecând de la principiul contributivității, cu respectarea jurisprudenței Curții Constituționale”, se precizează în programul de guvernare"
  Pensiile militare sunt PENSII MILITARE DE STAT, si atât..!

  RăspundețiȘtergere
 8. Leon
  24 noiembrie 2021, 08:13

  "Pensiile militare sunt PENSII MILITARE DE STAT, si atât"
  ..!

  Asta sa crezi tu,,,,,

  RăspundețiȘtergere
 9. Observ ca s-au aprins spiritele cand s-a auzit ca este posibil ca pensiile militare sa ajunga calculate pe principiul contributivitatii.
  Pai mai baieti o fi cinstit ca unii sa aiba pensii mai mari pentru simplul motiv ca s-au nascut mai tarziu?Din acest motiv ma voi adresa marimelor zilei cerand insistent intrarea in normalitate.Numai sustineti cum ca legea 223/2015 nu este speciala ca va faceti de ras.

  RăspundețiȘtergere