Un produs Blogger.

sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Rafila îi duce cu zăharelul pe îndărătnici spre salvare

155 comments

 Nu trebuie să-ți pui mintea cu încăpățânarea măgarului când nu vrea să tragă. Degeaba îl bați. Nu vrea să se miște și gata.... Ia păcălește-l cu un snop de iarbă sau cu un morcov la care nu poate să ajungă, ca în poza cu șmecherașul de mai jos! Să vezi ce uită de încăpățânare și-și mișcă sprinten copitele în direția dorită de călăreț..


Cred că ministrul Rafila s-a inspirat din comportamentul măgarului când a hotârât să nu impună certificatul verde si vaccinarea împotriva covidului. Să vedeți cum a inlocuit Rafila vaccinul cu aspirina.😃

“Accelerarea campaniei de vaccinare nu se poate face decât prin creşterea încrederii populaţiei şi prin schimbarea modului de comunicare. Am discutat cu domnul prim-ministru acest aspect şi în perioada imediat următoare o să încercăm să găsim elemente noi ale comunicării şi mai ales ale informări care de multe ori a lipsit. Acest sentiment de impunere al vaccinării trebuie să dispară şi trebuie însă înlocuit cu sentimentul de responsabilitate pentru sănătatea proprie şi a membrilor familiei.

Probabil vom apela şi astfel de soluţii la agenţii profesioniste care pot să ajute la acest efort şi sunt sigur că există suficient de mulţi doritori să ajute la acest efort naţional care până la urmă are două semnificaţii.  Este o semnificaţie legată de sănătatea publică şi cea de-a doua semnificaţie care devine tot mai evidentă, este cea de continuitate a vieţii economice într-un context dificil

Chiar am un document trimis de Institutul Naţional de Sănătate Publică şi după administrarea primelor 10 milioane de doze de vaccin, până la data de 3 octombrie, se înregistrase şase cazuri de miocardită, vreo zece cazuri de şoc anafilactic, încă câteva alte afecţiuni, toate reversibile după tratament, deci nu a murit nimeni. Ceea ce înseamnă extrem de puţin, adică 30 de cazuri de manifestări să spunem grave la 10 milioane de doze este extrem de puţin.  Dacă am face o astfel de statistică pentru utilizarea aspirinei, de exemplu, o să vedeţi că acolo sunt mult, mult mai numeroase”.

155 de comentarii:

avianyc spunea...

Numai prin astfel de șmecherii reuseste Cezar să fie urmat de turmă ! Păcat că nu are si sonor !

Cezar spunea...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Basme....vine tulpina africana!
Vaccinurile astea nu au nici un efect...asa ca pregatiti.va..sa fiti primi..la o noua serie de intepaturi
Intre timp..money...curg si curg..la big Farma

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

I-a luat cu ușurelul si cu zăcărelul sa ințețeagă tot mișelul ca cu acest guvid stupid te poate lăsa invalid, parțial din loc in loc, dar mai mult la bojog, sau de tot cu frig sa te ducă la țintirim in vârf de deal pipirig, apoi hombre a explicat citat cu citat ca noul guvid africanizat este de-a dreptul aproape de netratat si ca nu i se mai spune ,,rertificat verde din mai multe puncte de vedere, ci corect si fara semne de intrebare, PATALAMA DE DE VACCINARE! Nu va vaccinati, dragii mei frați? De guvid o sa dati, si nu garantez ca din mainile acestui golan țepos bine n-o sa scapati!

Gai Ța spunea...

Legat de titlu, colonelul Valeriu Valeriu Gheorghiță - și care a previzionat corect diverse evoluții, despre noua variantă de Covid, din Africa de Sud: "Vaccinurile existente ar putea fi ineficiente în a oferi protecție împotriva noii variante din Africa de Sud (...)".

https://www.antena3.ro/actualitate/valeriu-gheorghita-noua-varianta-covid-africa-sud-621254.html

Huhu Rezea spunea...

TRebuie subliniat pentru încăpățînați că noua variantă africană de coronavirus nu înlocuieste actuala variantă care a făcut aproape 60 000 de morți în România. Până atunci avtualul vaccin este încă eficient.

Gai Ța spunea...

@ Huhu Rezea. Chestia cu numarul mare de morti din Romania, in pandemie, este irelevanta? Dar stiti de ce? Pentru ca Romania a fost nr. 1 la morti si inainte de pandemie. 72--750 de decese pe zi din motive spitalicesti,in perioada 2016-2019, conform datelor INS (250000 - 265000 de decese in urma unor boli, pe an).

Ce inseamna asta, realizati? Nr. 1 la morti si inainte de pandemie si in timpul pandemiei, inseamna doar un sistem medical defect. Aceasta este realitatea!

Si poate dati si comentariul anterior privind victimele vaccinurilor, pentru ca datele sun reale, verificate. Va multumesc!

Huhu Rezea spunea...

Penibilul antivaccinist Varujan Vosganian pune totuși câteva întrebări coerente, pe contul său fb, despre pandemia Covid în China, locul de origine al virusului:

"Interesant că nimeni(exagerare-nm) nu-și pune întrebarea cum e posibil ca în China, începând cu martie 2020, să nu existe, practic, infectați și decedați în urma epidemiei de coronavirus. Să nu-mi spuneți că China măsluiește rezultatele. Nimeni nu poate ascunde realitățile la o asemenea scară. Dacă fumezi noaptea, la lumina felinarului, un satelit îți poate citi marca țigării. E imposibil ca China să înregistreze zeci, sute de mii de morți și nimeni să nu-i vadă. În plus, China nu e Coreea de nord (care refuză să ofere date, dar se cunoaște că în mai multe regiuni și printre membrii forțelor armate s-au instituit carantine). În China sunt ambasade, funcționari străini, spioni sub acoperire. Există o anumită opoziție politică, religioasă, culturală, chiar dacă firavă. Infectările, focarele, internările la terapie intensivă și decesele nu ar putea fi, în totalitate, ascunse. Cum a fost, de pildă, cazul focarului din Wuhan, cu imaginile filmate acolo care au circulat în întreaga lume. Cu toate astea, China nu are, practic, epidemie. Dintr-un miliard de vaccinați, toți par a fi imunizați pe bune, adică nu se mai îmbolnăvesc și nu mor. Ce fel de vaccin e acela care chiar seamănă cu un vaccin? Din jumătate de miliard de nevaccinați (adică mai mulți decât toată populația Uniunii Europene), nu se îmbolnăvește și nu moare nimeni. Cum s-au imunizat natural acești oameni? De ce versiunile mai contagioase ale virusului ocolesc China? Și mai ales, de ce tocmai China, de unde a plecat virusul, să scape, cel puțin până acum, teafără? Cei care au scăpat (sau au produs) virusul, și-au propus să fie neatenți și să-i dea drumul prin lume abia după ce au descoperit antidotul?
Întrebări pe care ar trebui să ni le punem și care ar trebui să constituie o preocupare pentru întreaga omenire. Și n-ar fi singurele întrebări în legătură cu pandemia asta ciudată. Și n-ar fi singurele răspunsuri de care avem nevoie ca să înțelegem pe ce lume suntem.

Gai Ța spunea...

Rafila se ia dupa datele INSP? Inseamna ca este naiv si asta! Eu insumi am intrat in razboi cu INSP. Cand am cerut lamuriri privind numarul redus al populatiei pe care il raporteaza ca fiind vaccinata, de numai 30-35%. Si am intrebat daca dupa calculele lor, unde se incadreaza cele 5-6-7-8 milioane de romani care lucreaza in afara, care fac parte din populatia Romaniei de cca. 19 milioane si care, atentie ... sunt vaccinati masiv in statele in care lucreaza! Macar pentru motivul ca nu mai au voie sa lucreze daca sunt nevaccinati.

INSP a baiguit un raspuns de analfabeti functional. Din care am dedus totusi, mi-a fost clar ca INSP ia in calcul ca Romania are o populatie de 19 milioane si ii considera vaccinati cand raporteaza rata vaccinarii, doar pe cei inregistrati la centrele de vaccinare din Romania. Adica, tanti Marita care este menajera in Italia si vaccinata in Italia, intra la nevaccinati in Romania. Si ca ea sunt 5-6-7-8 milioane. Si de aceea iese rata de vaccinare oficiala in Romania de numai 30-35%, cand de fapt este de presupus ca depaseste lejer 65%.

La faza asta, statul nu a facut nimic. De exemplu, in vara au venit milioane de romani care lucreaza in afara, in concedii. Deja vaccinati. Au prezentat la vama documentele de vaccinare. Dar nu i-a luat nimeni in evidenta, nici Pol. de Frontiera, nici reprezentantii DSP de la punctele vamale. Acestia figureaza in contnuare printre cei 65%=70% nevaccinati in evidentele din Romania. Din cauza dezinteresului si incompetentei INSP.

Leon spunea...

Daca virusul a fost creat in laborator, cu siguranta a fost creat si Antidotul pentru neutralizarea lui..!

Gai Ța spunea...

In final, dupa atatea stiinta si conspiratii, la modul pragmatic, trebuie sa recunoastem ca metoda chineza este cam singura care pare sa functioneze pentru limitarea pandemiei. Abia au cateva noi cazuri pe zi - mai mult provenite din import, iar decese extrem de rar. Daca au fost in stare sa bage in carantina un oras intreg de 6 milioane de locuitori pt. un pozitiv ... Este clar ca doar izolarea pozitivilor da rezultate privind limitarea. Si nu vaccinarea!

Da, mai exista supozitia ca vaccinul lor ori sa fie mai eficient decat cele occidentale. Desi chinezii au peste jumatate de miliard de nevaccinati. Numai ca occidentalii contesta, sustinand ca vaccinul chinezesc este apa de ploaie.

Sau tocmai ca vaccinul chinezesc fiind apa de ploaie, asa sa fi reusit chinezii sa limiteze pandemia? O astfel de ipoteza confirma ceea ce au spus toti specialistii (adevaratii specialisti) ca nu se face vaccinare in masa in plina pandemie, intrucat apar tulpini noi si mai rezistente.

Unii zic ca chinezii mint privind datele, dar nu au cum la o asemenea scara. Nu au cum sa ascunda milioane de cazuri si sute de mii de morti, in timpurile cand din satelit se poate citi marca de tigara din mana. Plus ca China colcaie de spioni, ambasade, jurnalisti straini etc,, asa ca o masluire a datelor este improbabila.


Nu putem sa nu observam si faptul ca ca China are un sistem comunist/socialist care permite controlul economic al pandemiei, intr-un mod in care nu se poate aplica in statele capitaliste.

Poate mai sesizam si altele! Doar 2 vaccinuri din vreo 10 folosesc tehnologia ARN (Pfizer si Moderna). De ce oare, rusii, chinezii, hindusii, britanicii cu Asta sau belgieni cu Johnson, nu folosesc tehnologia ARN la fabricarea vaccinurilor lor, desi le este accesibila?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Chinezii sunt imunizati natural mancand țobolani de canal afumați la furnal, quini hămăitori gatiti la cuptior ca pe ciolănor cu fasolică si-o țâră de măligă, mâțe in sos de usturoi invelite in varza de foi, gandaci si furnici de mușuroi in sosuri cu dafin, soia si usturoi, dar bomboana de pe coliva este gustoasa inimă de serpoi in rachiu la țoi sa te intaresti la bărzoi, ca daca e oca de tare primesti si o naturala imunizare, asa ca, din prima penzie majorata cu un sutar ma duc in China la un Bar, de la ei din Bazar, sa-mi cumpar un asemenea pahar stupid sa scap naibii de guvid!

Calinmihaib12 spunea...

Nr.cazurilor de reacții adverse amintite în unele comentarii, raportate la "nr.de doze"..relevă o
"jmecherie de..comunicare"..!
Raportarea Nr. de cazuri de reacții adverse se face corect la NR. TOTAL DE PERSOANE.."vaccinate"..!, nu la
NR. de doze administrate..!
Deci nici tov. dr.RAFILA nu iese din
..tiparul.."cunoscut"..!

Huhu Rezea spunea...

Da, măi, în paranoia voastră există o conspirație mondială împotriva omenirii.
Voi nu realizați că statistica pandemiei în România concordă cu cea de pe plan mondial?
Nu amestecați convingerile și antipatiile politice în combaterea pandemiei.
Scepticismul exagerat nu este un semn de inteligență. Este mai degrabă un semn de neadaptare socială.

Ein Stein spunea...

Si de ce ma rog "trebuie sa recunoastem...."? Asa ai hotarat tu? China este o tara ultracomunista, socialisti sunt norvegienii, francezii, mai nou, nemtii. Tehnologia ARN este accesibilia incusiv Romaniei, la fel ca alte tehnologii de varf, numa ca aici e o hiba, nu o detine si nici nu o stapaneste, la fel ca rusii, indienii, chinezii. Daca una dintre tarile nominalizate de tine, detinea tehnologia ARN, crezi ca nu faceau un vaccin pe baza ARN, macar asa de "mandrie nationala" sau pentru concurenta?
Nu mai bate campii cu tot felul de imbecilitati, sper sa te dibuiasaca procurorii, sa le explici lor ce "trebuie sa recunoastem".

Paul Puiu spunea...

In aceasta perioada de criza sanitara acest guvern provizoriu introduce masuri noi de impozitare pentru pensionari , respectiv plata CASS in conditiile in care toti militarii, politistii, SRI-stii, penitenciaristii beneficiază de gratuitate la serviciile medicale potrivit legilor de organizare si funcționare!!! A trecut mai mult de o saptamana si miniștrii MAI,MAN, seful SRI, nu au comunicat procentul la care se vor indexa pensiile militare nici pana in prezent!!!!Asta concluzionează ca vor face din nou o absorbție de fonduri la bugetul de stat din pensiile militare dupa ce au fost si plafonate fara ca rezervistii sa beneficieze din nou de indexare!!!! Oare reprezentanții sindicatelor nu au nimic de obiectat in aceasta privința, adica o rămânem foar cu plata CASS si cu diminuarea pensiilor militare??? De ce organizațiile reprezentative nu invoca prevederile legale privind excepțiile de plata serviciilor medicale a rezervistilor?!! S-ar putea expune acest motiv la avocatul poporului si daca s-ar acorda indexarea!!! Dl Ciuca de cand a ajuns politician a uitat ca potrivit statutului cadrele medicale beneficiază de gratuitate pentru serviciile medicale???? Nu prea am auzit prin Europa sau in lume ca sa existe vreo tara care in perioada de criza medicală sa fi introdus noi taxe si impozite in aceasta perioada, sau probabil cu e asa gravă aceasta criza medicală?! De cand a venit PSD de la Rafila se concluzionează ca se reduc masurile impotriva coronavirusului cu certificatul verde si restrictiile de parca epidemia e pe cale de dispariție pentru populism la fel si cu solidaritatea pentru introducerea CASS in scop de solidaritate cica pentru cresterea pensiilor la cei cu pensii micii cu toate ca banii se vor folosi la plata clientelei politice a foștilor primari, viceprimari, președinți CJ si vecepresedinti CJ!!!!!

Gai Ța spunea...

Nu sunt anti-vaccinist, doresc doar sa fim informati corect. Mi-a fost retinuta postarea in care expuneam cazuri clare de decese, paralizie si altele, cauzate de vaccinurile anti-COVID. Un caz era chiar al unui militar activ.

Absenta informarii echidistante naste monstri!

Dan B. spunea...

@Huhu:

Cum poți fi așa de naiv, încât, la tulpini diferite, să crezi că este eficient același vaccin? Sau n-ai aflat că vaccinul anti-covid, uzitat acum, are o eficiență de doar 40% la actuala tulpină?
Așadar, o nouă tulpină, un alt tip de vaccin!
Și, cum până acum, au fost vreo 6 tulpini, cred eu că mai urmează vreo 10-15.
Personal, cred că virusul în cauză, identificat în Singapore (primul stat ce a investigat decesul covid) ca fiind o bacterie, a fost cercetat în continuare și dezvoltat ca armă biologică.
Și da, a fost scăpat „accidental” în zonele unde nu se manifestase boala (India, Africa de Sud, ș.a.) sau unde rata de vaccinare era insignifiantă (tulpina româno-bulgară), pentru a forța consumul stocurilor Big Pharma.
Apreciez comentariul lui Leon de la subiectul tău cu Vosganian, cine a creat virusul, a creat și antidotul.
Ceea ce mă intrigă este scandalul din Slovenia cu cele trei tipuri de inoculare, membri Bilderberg cu ser fiziologic de la poziția 1, dar prostimea cu un lichid aflat în a 3-a poziție (cel nociv)care are efecte adverse, recunoscute de producător, dar neasumate de el sau de statul în cauză.
Pot pune o întrebare firească?
Dacă cerificatul covid semnifică vaccinarea, dar nu asigură o imunitate pentru o nouă îmbolnăvire/deces și nici eventuala cărăușie a virusului covid, deci exact ca la nevaccinați, ce rost mai are el?
Conf. deciziei UE, valabilitatea certificatului scade de la un an la 9 luni de zile; deci, câte cicluri de 9 luni/vaccinare trebuie să îndure înfricoșatul până la pensie (dacă-i aplicabil locului de muncă) sau până la „ieșirea din sistem”?

Gai Ța spunea...

@Ein Stein. Care este problema cu procurorii, ca nu inteleg? Datele sunt publice si nu pot fi contestate! Hai ca iti explic eu cum este treaba cu procurorii. Procurorii sunt cei pe cat de ipocriti, pe atat de inteligenti. Ei lovesc in plin, dar abia dupa terminarea razboiului. Fii sigur ca acum date despre gestionarea pandemiei. Iar dupa razboi o sa ii execute pe cei care o gestioneaza prost, la fel cum tot niste procurori l-au executat si pe Antonescu, dar numai dupa razboi.

Pandemia se va incheia la un moment dat! Si atunci procurorii vor scoate probele! De ce ati dispus vaccinarea in masa in plina pandemie? De ce ati lasat sa se extinda pandemia, ascunsi inapoia certifcatului verde? De ce nu ati testat pentru a identifica si izola pozitivii, inclusiv pe cei vaccinati? De ce nu ati inregistrat reactiile adverse raportate de cetateni? De ce nu ati aduse la cunostinta opiniei publice, reactiile adverse in derulare, grave si fatale, incurajand obsesiv vaccinarea? Mai ales in conditiile in care serurile anti-COVID sunt inca in faza experimentala. Si altele si altele!

Cat priveste China, este exact cum am spus eu. Cum este posibil o tara ca Romania cu numai 19 milioane de locuitori sa aiba atatea contaminari si decese, iar China cu 1,5 miliarde de locuitori sa aiba contaminari si decese, doar la nivel simbolic. Nu iti este clar, inteligentule, ca gestionarea pandemiei in Romania se efectueaza catastrofal?

Huhu Rezea spunea...

Nu-ți mai pierde timpul să postezi ca persoană necunoscută că nu te public.

Calinmihaib12 spunea...

Huhu:
..iarăși ești..pe lângă..subiect..!
Eu scriu despre mere, tu,"neințelegând",scrii despre.."prune"..!
Eu ma refer la sistemul de referință în raportările statistice;
..cât îl privește pe dr. Rafila, scriam că nu se detașează de ceilalți miniștri.., schimbandu-și părerea ..la prima adiere de vânt,..și nimic mai mult..!;
În plus,vorbește prea mult,fără sa știe care e "realitatea".. din ministerul pe care abia l-a preluat ..!

Gai Ța spunea...

@Huhu Rezea. Nu va suparati, pot sa imi zic Cintezoi? Nu de alta, dar tot dumneavoastra tot va ziceti Huhu Rezea ...

Una peste alta, faceti jocurile guvernamentale si ale seviciilor! Poate nu realizati, dar in absenta informarii echidistante - dumneavoastra mergand obsesiv pe indemnul la vaccinare, coparticipati la dezastruoasa gestionare a pandemiei. Si ne mai miram ce se intampla ...

Leon spunea...

Si in anul 2016( guvern Ciolos!) era in vigoare Legea 80/1995, si plateam CASS de 5,5% la ce depasea 872 lei !
Exemplu:
4872 lei Pensie bruta- 872 lei(deducrre) =4.000 x 5,5% = 220 lei.
In ianuarie 2022( dupa indexarea pensiilor) vom plati niste sume simbolice:
4872 lei-4000 = 872x10% = 87 lei !
87 lei o suma de 2,5 ori mai mica decat in 2016..!
Daca nu desfinta Dragnea CASS in 2017, acum nu aveam aceasta discutie..!
PS. In sistemul public de pensii sunt in plata( oct.2021) 135.439 pensii care depasesc 4.000 de lei, si probabil inca 40.000 de pensii militare (SNAOPSN)..!

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/raed-arafat-vesti-bune-pentru-parada-de-1-decembrie-populatia-generala-poate-participa-nu-exista-interdictii_2117290.html

M spunea...

Acum daca se supara semidoctul de sibiu.... asta e!

Sa va povestesc de China (evident pentru cei care nu ati fost).

La ora 22 la colt de strada apare un batranel cu un scaun din lemn curbat (cum erau alea de prin birourile comuniste), un telefon antic in mana si un termos cu ceai la brau. A, da, si mai avea si o banderola rosie cu ceva scris in chinezeste.
Ma opresc si, prin translator, (care nu m-a parasit o secunda! La 4 dimineata daca deschideam usa de la hotel in 3 minute aparea, la costum, sa ma intrebe daca am nevoie de ceva). Bun, revin, il intreb pe mosulica:
- Ce faci domne' aici?
- Cum? raspunde el nelamurit. Sunt "paza cartierului", sa traiti. Imi arata banderola de parca intelegeam eu ce scrie acolo.
- Si ce trebuie sa faci?
- Stau aici, la coltul cladirii pana maine dimineata si daca vad ceva suspect sau un element dusmanos am telefonul asta cu un sigur numar: la Politia Populara.
- Si faci asta noapte de noapte?
- Aaaaaa.... nu! Conform planificarii primite de la comandantul de bloc!

Ma uit in lungul bulevardului si, din loc in loc, vad alti domni sau doamne care isi ocupau locurile "de paza".

A doua chestie interesanta! Zic eu sa merg sa vad Marele Zid si sa iau trenul. Ete, na! Ca sa iei bilet de tren in China (ca esti chinez sau nu) poti sa o faci doar cu actul de identitate. Mi-a luat translatorul biletul (pe care se vedeau si datele de pasaport si numele) si m-am prezentat la Gara.
Frumos, curatenie. Dar nu aveai voie pe peron. Toata lumea statea in sala de asteptare si primeai informatii ca in aeroport. Cand venea trenul tau te prezentai la o poarta de imbarcare, treceai prin filtrul de securitate, ti se scana biletul cu pasaportul in mana si apoi intrai pe peron.
Toate peroanele erau complet goale. Numai pe peronul pe care venea trenul erau oameni. La destinatie iar se scana biletul si pasaportul sau actul de identitate.

Intr-o tara autoritara este mai usor de impus restrictii. Mi se pare de tot rasul ca cei care se intreaba cum e posibil sa fie exact cei care ies de zapaugi pe strazi strigand: Libertateeeeee!!! Fara Botnita!!!!!

M spunea...

@Unknown

Dar daca vreti "echidistanta" de ce nu mergeti pe pagina de Facebook a lui Sosoaca??? Va jur ca nu am sa postez acolo nimic care sa va deranjeze! De ce insistati NEAPARAT sa ne convingeti pe noi, astia cu guvernul, cu oculta mondiala, cu reptilienii.... ma scuzati, ma suna Bill Gates..... Revin!

Huhu Rezea spunea...

Ca să înțeleagă toți încăpăținații antivacciniști, în frunte cu Coarnă și Vosganian, care este diferența între a fi sau a nu fi vaccinat, prezint următorul calcul:

În România, 56.275 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.
Media zilnică a decedaților este 90% nevacinați și 10% vaccinați.
Dacă întreaga populație a României ar fi fost vaccinată numărul morților de Covid nu depășea 6000.
Cine își asumă moartea a 50 000 de persoane provocată de prostie, ignoranță, propaganda antivaccinistă, proastă gestionare a pandemiei, asistența medicală deficitară?

M spunea...

Unii au impresia gresita ca un forum este o democratie! 😂 Duceti-va la CEDO!!!! Forumul este o dictatura! Adica apare exact ce vrea Comandanul Forumului. Daca nu iti place esti liber sa mergi acolo unde te simti bine!

Nu stiu daca ati observat dar Huhurez propune diferite subiecte. La unele nu ma simt confortabil si nu postez absolut deloc! Am observat ca antivaxeri cred au o misiune mesianica! Nu conteaza ce crezi tu, despre ce e vorba, ei vor neaparat sa ne salveze! O dileala! E ca si cum vaccinistii iar opri pe strada si iar tranti jos si apoi le-ar face vaccinul cu forta!

Lasati domnilor, sunt sute de site-uri antivaxere pe care puteti sa scrieti linistiti. Lasati-ne si pe noi, astia care credem in stiinta sa avem un loc in care sa citim linistiti!!!!

Leon spunea...

Coarna parca s-a vaccinat..!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dle ministru, Dâncă, eu, Corneliu si in plus Flavius Ifrim la o adică va rog fromox si respectuos ca de Craciun Dv sa fiți moșul cel bun, sa ne dați in loc de un porc râtan, cum a cerut cu dihan la Poliție un Căpitan si l-au darmat sefii de pe divan, ci doar cu mare cătare doar actualizarea pensiilor militare cu cateva sutare la poznare, sa avem si noi de beut ceva tare si ce pune pe masa de mancare, ca altfel va fi bai mare de la sefele de aragaze din dotare! Multumim pentru ascultare si, la multi ani si la mai mare in Ministresul de la Aparare!

Huhu Rezea spunea...

iar nu respecți ordinea și disciplina editorială.

Huhu Rezea spunea...

Cu atât mai ipocrit!

Gai Ța spunea...

Apropo! Odata cu aparitia Omicron, vaccinurile mai au eficienta maxima de 50% dupa doza a 3-a si de 35% dupa doza a 4-a. Dar numai la celalalte vaccinuri cu exceptia Moderna si Pfizer,

Moderna si Pfizer lucreaza acum la un multivaccin cu 50 de doze - una pt. fiecare mutatie a tulpinei Omicron. Tot cu rapel, booster etc. Dar mai intai cica trebuie administrate antidoturi la vaccinati, intrucat vaccinurile pentru Omicron nu prind la cei vaccinati deja cu Pfizer si Moderna. Asta ca sa inchei intr-o atmosfera optimista!

Leon spunea...

Sa speram ca nu-l suna Cornel, sa-l certe pe d-ul Deputat..:)).

Huhu Rezea spunea...

Inteebare si raspuns pentru încăpățânți la Guvern, astazi>

Reporter: Şi pentru că aţi menționat vaccinul, aș mai avea o întrebare, dacă îmi permiteți. Sunt persoane care se întreabă acum, care nu sunt vaccinate și încă evită această decizie, dacă nu avem încă date exacte care să arate că vaccinurile deja existente pe piață nu sunt eficiente, de ce ar trebui să se vaccineze?

Raed Arafat:
Îmi pare rău, vorbim aici de două chestii. Vorbim de vaccinurile care sunt funcționale pe toate tulpinile care au fost până acum şi acum avem o tulpină care nu știm încă care este impactul ei. Deci nu ai cum să vii să spui: păi, pentru că a apărut tulpina asta, eu nu mă mai vaccinez. Va dura încă mult timp ca să devină această tulpină neapărat, să zicem, predominantă și atunci vaccinul în continuare protejează și este soluția pentru a opri următoarele valuri. Până să vedem cum ajunge tulpina asta, dacă devine predominantă, în cât timp, poate între timp se vor găsi soluții tot prin modificarea vaccinurilor pentru ea. Toate astea sunt lucruri la care urmează să avem răspunsuri în următoarea perioadă. Mulțumesc.

monteoru spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leon spunea...

"Maraton de vaccinare organizat de MApN, cu prilejul Zilei Naționale a României

Ministerul Apărării Naționale organizează în zilele de miercuri, 1 decembrie, și joi, 2 decembrie, cu prilejul Zilei Naționale a României, un maraton de vaccinare, acțiune menită să sprijine efortul național privind combaterea COVID-19.
Maratonul se va desfășura în centrele de vaccinare din cadrul a șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva SARS-CoV-2.

Astfel, cetățenii care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8.00 a zilei de miercuri, 1 decembrie, și până la ora 16.00 a zilei de joi, 2 decembrie, în centrele de vaccinare care funcționează la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iași, Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa, Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova, Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov și la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor existente.

În perioadele 26–30 noiembrie și 3 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, programul de funcționare al centrelor de vaccinare organizate de MApN va fi între 8.00 și 16.00 în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale vor fi vaccinate doar persoanele înscrise în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Biroul presă"

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, cu scuze ca, iaca, iar am facut boacăna! Poate ca diversitatea ii indeamna pe neterminati, pardon, nevaccinati sa se lase intepați, ca doar nu le-o face vaccinul in cârnați sau in caltabosi si vor ramane la fel de frumosi si de sanatosi toti, ca tineri moși!
Hai, bre, vaccinati-va o data in antebrațe, daca vreti sa mai apucati sa desfaceti canelele la poloboace si sa mancati de Craciun fripturi, salate de Boeuf si ciorbe de potroace din carne de grohaitoare dobitoace, ca pe lumea ailalta se pare ca e post luuuung si cu mare rabdare o sa fiti supusi la dihăinare si hoame, tataie!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cat sunt vaccinat si protejat, dragă vecine, la organele-mi geto-latine, oficial imi merge bine!

monteoru spunea...

Mascarici.

Leon spunea...

Cezare, eu am auzit ca laptele de capra, baut crud, protejează plamanii de virusuri !
Te bagi ??

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Daraghie, coane Leoane, la aceste maratoane de vaccinare, in cazarmile meletare, ar hi mers niste castroane cu hernie de fasole boabe cu acrituri de castravecioare, impanate cu niscaiva ciolane, ca hominizii vin acolo dihăinați de foame si poate cad naibii din chicioare! Ehei, pe vremea mea, cand mi-am facut vaccinul ca pe-o saftea, se dadeau porcoaie de fripturi insangerate si alte alese bucate, bașca, așa, cate un clondir de vin Tamaioasa de Bohotin, un cofrag de mititei si cate doua fomei la pachet, acasa, ca sa calce, sa faca curat, sa legene pe picioare, sa coasă si sa puna halimosul la masa, dar vaccinatilor din ziua de azi li se dau fasole si gulaș, dar si branza de burdihan cu praz scos cu cheia franceză si din ciocan din motive de recesiune si proasta gestiune la parale a governarii liberale! Asa va trebuie, daca la timp v-ati incapatant si nu v-ati vaccinat cu răchățelul ăla de înțepat, că doar acesta nu se face nici in bărzoi si nici in cap la voi

Dan B. spunea...

@M:
Da, așa pare a fi, „Forumul este o dictatura! Adica apare exact ce vrea Comandanul(?) Forumului”.
Dar mă deranjează mentalitatea ta de milițian, care nu acceptă alte opinii, și, nu în ultimul rând, agramatismul tău evident.
„…vaccinistii iar opri pe strada si iar tranti jos”? Sau „ astia care credem in stiinta”?
Știința presupune studii parcurse firesc, cu examene inclusiv la limba maternă, pe care dta se pare că le-ai fentat, dar, ca să crezi în știință, trebuie s-o fi studiat-o anterior. Nu-i cazul să te crezi a fi unul care ar fi avut vreo tangență (nu mai mult) cu ȘTIINȚA.

Huhu Rezea spunea...

Buzescule
De aici vine neadaptarea ta la societate! Tu nu te vaccinezi decât dacă înveți stiința virusologiei.Nimeni nu poate învâța toate științele.
Mă mir cum de te tratezi cu antibiotice. Nu cred că ești specialist în bacteriologie.

Dan B. spunea...

@Huhu:

Dacă dta crezi că gestionarea pandemiei include doar vaccinarea anti-covid și intubarea pacienților în spitale, află că mintea-ți joacă feste!
Respectiva gestionare include, în opinia mea și a altora, asigurarea medicației aferente în spitale și în farmacii.
Din păcate, stocul importat, necesar asigurării imunității celulare, a dispărut la câteva ore de la achiziție, puține persoane sus-puse beneficiind imediat de medicația mult-lăudată.
Deci, este cazul să reevaluezi cauzele deceselor din România, antamând și lipsa medicației anti-covid, mai ales că nu s-a vrut achiziționarea sau/și producerea ei în țară (vezi cercetările prof dr Păunescu de la Timișoara și rezultatul acestora).

avianyc spunea...

În fapt toți duc cu zăhărelul in realizarea intereselor urmărite.
Iar pe forumuridusul cu zăharelul se interpreteaza dupa principiul câti participanti atâtea idei sau idiotenii in unele cazuri. Lianți intre pareri ,opinii -stoc epuizat.
Pentru intregirea tabloului mai astept momentul ca pompierul @ M să ne spună că a discutat si cu Dalai Lama iar # Mares să dea dovadă că pricepe mersul pe toate palierele a unei societati democratice și interdependenta obligatorie intre ele spre binele intregii societăți.

Huhu Rezea spunea...

Buz
Ce greu e de înțeles pentru un bezevenchi ca tine că dacă te vaccinezi ai șanse de 90% să nu te imbolnăvești și să nu ai nevoie de medicație și îngrijire medicală.

Dan B. spunea...

@Huhu:

Mai ti-aduci aminte despre certitudinea ta privind imunitatea de după vaccinare, cu cele două doze?
Realizezi acum că nu ești imun nici după a 20-a doză anti-covid și că poți contamina un (ne)vaccinat. Ia vezi în Israel câți bolnavi sunt, chiar dacă nevaccinații sunt precum „rara avis”, adică pe cale de dispariție! Deci, probabilitatea de îmbolnăvire de doar 10% este fantasmagorică, spitalele evreiești fiind suprapopulate cu vaccinați. Iar la ăștia mai există, în spitale și în farmacii, medicația adecvată.
Așadar, nu miza doar pe vaccin, dă din coate pentru medicație, ca să nu ajungi la intubare, unde precis vei „da colțul”!

M spunea...

😂 Nu ai cum sa te intelegi cu ei!!
Deci medicamentele experimentale sunt bune pentru ca....

Mai bine sa te aduca SMURD-ul pe o targa plin de sange dupa ce ai avut un accident auto si sa iti pui speranta in chirurgi si un transplant decat sa iti pui dracului centura de siguranta!

Te intelegi cu aia care se caca pe ei de frica unui ac? 😂 Ca pana la urma la asta se reduce! Motive se gasesc o mie. Ala, unknown, zice el ca vaccinurile au eficienta fix de 35%. Asta a descoperit institutul lui! Ia zi mă, de unde ai cifrele astea? Minciuna, impostura (ca sa nu zic prostia crasă) caracterizează antivaxerii!!!

SPUNE BĂ DE UNDE AI INFORMAȚIA ASTA!!!


Singura modalitate este sa le ceri sursele! Si acum astept de la Dan B. sa recunoasca cum ca a mintit in cazul incendiului de la Constanta!

Chiar nu vedeti ca vehiculati numai minciuni?

monteoru spunea...

Ce sa se bage!Asta care isi zice Cezar dar de fapt se numeste Padina e in cautarea pe bune a unui TAB pierdut.Un tantalau care se da drept mare comandant de osti in fapt fiind un sef Gospodarie agrozootexnica ca "recompensa" pentru tampeniile facute in decembrie 1989 in Timisoara.Este pe lista neagra a oamenilor din Timisoara si ca sa scape s-a travestit in cioban.Nu-i nimic de capul lui.Un mascarici care arunca cu zoaie in toate directiile.

Huhu Rezea spunea...

Buzescule
Da, esti atât de imbecil încât nu poți înțelege că 45-50 000 de români nu mureau dacă erau vaccinați.

Dan B. spunea...

@Huhu:

Asta-i supoziție de om cretin!
Ăia vaccinați din Israel de ce mor?
Păi, nu mureau dacă exista și medicație! Numai cu intubare, le-au spart plămânii. Și crede-mă, că știu ce spun! Ai trecut vreodată prin barocameră?
Nu cred că apuci încă 4-5 doze! Sau, dacă le apuci, vei fi o „legumă”! De fapt, intre stadiul tău de acum și cel din viitor nu există diferență.

CEZAR spunea...

Leon
28 noiembrie 2021, 18:33

De la 14 ani...

CEZAR spunea...

monteoru
28 noiembrie 2021, 21:32

Un G.P.....bratul inarmat al .....
Cu capul plin de BORHOT......,

CEZAR spunea...

VINE TULPINA AFRICANA!

https://scontent.fclj3-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/260259410_418172799779506_7523019864290659901_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=y8PL65K-KT4AX9_Hkp7&tn=9BqyqOsF3VqU-gYX&_nc_ht=scontent.fclj3-1.fna&oh=11620357d7ed0b2622ac30b244d417f2&oe=61A87B00

ifrim spunea...

Antivacciniștii care de fapt s-au vaccinat nu-și trimit părinții la vaccin invocând bălăriile cunoscute pentru a face mai rpede succesiunea!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
asa este, nu-i o suma mare insa face discordanta cu prevederile legale! Iar impozitarea îi vizeaza țintit pe alții....! La pensiile ”mari” impozitul nu crește proporțional, nu vrea matematica! :))
Daca nu ma inșel la o pensie dubla CA_SS va fi cam 570 lei!
Însă Reîncarnatul poate sta calm, nu va primi în plus nicio moneda de 1 Ban!
Daca se vaccina poate...poate lua niste bonuri de masa!

Iulian Mareș spunea...

M,
pe mine m-a convins I. Bulai sa ma vaccinez.... a zis: ... ca mine o sa fii daca te vaccinezi! Si am fugit la vaccin de îndata la înțepat!

Iulian Mareș spunea...

Nicu_T-Avia,
moșule sa ma scuzi, insa pe palierul cosmopoliților, tradatorilor, idioților, tâmpiților, lingailor de fante si bile, ipocriților, multilateralilor dezvoltați ești stanul absolut al inelelor!
****Nu exista domeniu in care nu sa comentezi ca un useri ci sa nu-ți dai cu parerea ca unicul si uriașul specialist în oala cu rahat!
De aia si-au si facut cruce cei de la Boboc cand ai fost ejectat; radia STAN!
Bouleanule, mai zi-ne cum este prin vest, ca mai opincari nici nu ne putem inkipui...noi cu Bulgaria, Turcia, Grecia nu ca Boul cosmopolit la Muzeul Luvru sau Muzeul Orsay....
Bestie împielițată, o sa ma rog sa te creadă lumea si sa-ti revină mintea, daca o mai avea loc!
***Ai reușit sa cdescoperi și sa silabisesti 3 pagini măcar din cartea lui Vasile STOICA-Suferințele din Ardeal? ”Eminență” doriți sa va dau eu bibliografia? ...capitol, pagina, rand/ali?...Editura, anul?

Din ciclul: Avia scrie singur!
Ia analizează tu sau cere sprijinul cuiva scriitura ta doctă: ”În fapt toți duc cu zăhărelul in realizarea intereselor urmărite.
Iar pe forumuridusul cu zăharelul se interpreteaza dupa principiul câti participanti atâtea idei sau idiotenii in unele cazuri. Lianți intre pareri ,opinii -stoc epuizat.” ... nu fi leneș, nu ma intereseaza greșelile TIPO ci conținutul, mesajul, subiectul logic si concluzia!

marvas66@yahoo.com spunea...

Asa ne-a amagit si ciuca cu pensiile militare...

Leo spunea...

O pasăre mereu cânta "OMICRON , OMICRON , OMICRON ...."
BRAVO FLAVIUS ! 😂
Parcă-l şi văd pe Dîncu în băncuță cu pixul și maculatorul ca să ia notițe de la un gulerat cu pixul după ureiche (în acest caz de la jiganu) despre cum să NU se facă actualizările pensiilor militare .
Nu uita , Dîncu este doar la grupa mică și nu va avea timp să termine grădinița MFA-ului .......

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Marva 66, ehei, flori la urechi ca traim vremuri in care ne conduc niste misei! Amagelile la penziile meletare au fos pana acum precare, dar de acum incolo vor fi grosul va asigura tata mosul, si ca nu o sa avem cu ce ne cumpara carnatul si caltabosul, dar ce grozavie o sa fie cu aceasta pandemie cand valul din Africa de Sud o sa vie, si o sa fim la moarte condamnati de catre cei mai mari căpoși incapatanati si nevaccinati, stand mai tot timpul de raspunderea aceasta civica tupilati ca niste nerusinati! Ce-i atat de greu sa se inteleaga ca, cu pandemia, se vrea ca omenirera sa fie decimata, si asta numai din cauza si cu ajutorul celor care nu se vaccineaza, si ca prin astfel de atitudini ostile acest virus din zi in zi degenereaza, ca un rachat, de nu va mai putea fi tratat! Mare, mare pacat ca suntem batrani si inca mintea nu ne-a intrat in cap!

Leon spunea...

Asa este Iulica, la o indexare cu 6% a pensiei de 10.000 lei si un CASS de 10%, as primi pe card mai putin cu aorox.100 de lei !
Dar la o pensie de 1800 de lei as primi in plus 100 de lei..!
Deci nimic nu se pierde, totul se transfera..)).

avianyc spunea...

La multi " vărzarilor" !
Uitati-vă la poza din topic ce a mai ramas de regimentul lui Cezar.
Cu morcovul pornește " motorizatul" si prinde si iepurii.
Îi prinde ,le dă drumul ,iar ii prinde,iar le dă drumul si s-a bifat ziua de instrucție.

avianyc spunea...

PS
@ Monteoru ii numără

M spunea...

@Iulian Mares

😂 Nu faptul ca cineva nu vrea sa se vaccineze e deranjant. E dreptul lui, sigur la limita ai putea sa invoci binele superior al celor multi dar sa lasam asta! Pe mine ma scoate din sarite insistenta de a ma convinge a antivaxerilor. Dorinta bolnava de a iti publica opiniile pe site-uri care in mod evident sunt de alta orientare.

M spunea...

@Dan B.

Ti-ai cerut scuze ca esti un mincinos si nu am vazut eu postarea? Altfel cum iti permiti sa mi te adresezi?

Esti un mincinos dovedit deci orice te apuci tu sa balmajesti pe aici are valoare ZERO! Ma bucur ca am putut sa iti raportez zeci de postari de pe pagina ta de Facebook. 😂

Eu postez de la calculator si de pe telefon. Cand postez de pe telefon intra automat si auto-corectarea. In plus nu mai vad cum vedeam la 20 de ani si nu reusesc mereu sa "corectez auto-corectarea".

Tu ce scuza ai ca esti un mincinos? Ce scuza ai ca te increzi in sosoaca?

Si da, ba, paginile astea nu functioneaza pe baza de democratie! Daca nu intelegi asta e clar de ce esti atat de neadaptat! Huhurez inca e prea ingaduitor cu rebuturi ca tine!

Leon spunea...

Apar tulpini noi in tarile cu rata de vaccinare mica; in Africa de Sud aceasta rata este de aproape 25%..!
Si in Romania, unde rata de vaccinare este sub 50% poate aparea oricând o varianta noua de Covid!

Leon spunea...

"Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia. El a mărturisit că "vaccinul a funcționat excelent" în cazul lor, având în vedere simptomele ușoare.

Ferdinando R. a sosit din Africa de Sud în Italia pe 11 noiembrie. El a aterizat pe aeroportul din Fiumicino și a mers acasă, unde și-a infectat toată familia cu noua variantă de coronavirus, Omicron.

Starea de sănătate a celor șase membri ai familiei, cu vârste cuprinse între 8 și 81 de ani, este una bună. Cei patru adulți și doi copii sunt vaccinați, transmite ANSA.

"Situația este sub control. Sunt bucuros că am fost vaccinat, a funcționat excelent în cazul nostru, având în vedere simptomele ușoare, ale mele și ale familiei mele​", a declarat pacientul zero al variantei Omicron, Ferdinando R."(dcnews) !

Dan B. spunea...

@Huhu:

De ce crezi că Israel a activat rețeaua de supraveghere antiteroristă? Nu cumva decizia evreiască îmi confirmă faptul că dezvoltarea noilor tulpini covid și plantarea lor în zone „virgine” se numește terorism? Așadar, statul evreu îmi confirmă bănuielile! Tu chiar crezi c-ai fi avut vreo tangență cu studiul virusologiei? Nicidecum, „virusul”, în fapt bacteria identificată în Singapore (primul stat care a efectuat necropsia unui cadavru declarat decedat covid) ți-a atacat creierul, motiv pentru care și capacitatea ta de a judeca lucrurile a intrat în „imersiune”.

Leon spunea...

"..Așadar pentru România este o certitudine ca Omicron este o amenințare foarte serioasa pentru cei nevaccinați si o amenințare încă necunoscuta pentru cei vaccinați.
Având in vedere ca cei trecuți prin boala dobândesc o imunitate premium fata de COVID-19, Omicron este un motiv suplimentar sa ne vaccinam daca am trecut prin boala si sa ne facem boosterul daca ne-am vaccina.
Prin vaccinare putem transform catastrofa din valul 4 intr-un triumf in fata valului 5 , scrie Dr.Jurma pe facebook "..!!

M spunea...

Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia. El a mărturisit că vaccinul a funcționat excelent în cazul lor, având în vedere că au avut simptomele ușoare.

Sursa (eu dau sursa ca nu sunt sosoc!) https://www.ansa.it/sito/notizie/cronaca/2021/11/28/omicron-lazio-pronti-a-controlli-su-volo-paziente-contagiato_58c6699f-0a61-4125-971c-a77ac45d142a.html

Huhu Rezea spunea...

@Buzescu
Si dacă virusul este scăpat sau aruncat ca armă biologică, tu ai înțeles că nu trebuie să te vaccinezi?
Informația cu autopsia din Singapore, care a identificat bacterii nu viruși, a fost aruncată ca fake news pentru căscați ca tine. A fost dezmințită de Ministerul Sănătații din Singapore încă din iulie.
Dă căutare pe google după cuvintele autopsie Singapore ca să vezi cât de căscălău ești.

M spunea...

Varianta O MICRON a fost inventata de unguri ca sa ne saboteze Ziua Nationala!
Daca era inventata in alta tara s-ar fi numit, cum e si normal, UN MICRON!
😂

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cei vaccinati cu Pfizer au cu 57% mai multa imunitate decat cei cu imunitate dobandita prin boala, spun savantii americani!

Iulian Mareș spunea...

M,
Cosmopolitii uși doresc OMUCRON, ca la străinii adulți!
Idiotăn de SB și-l dorește din plin!

Dan B. spunea...

A 3-a doză crește imunitatea, așa că, după a 4-a doză, suntem protejați și, odată ce 80% din populație a primit a 5-a doză, restricțiile pot fi relaxate, deoarece virusul încetează să se răspândească datorită celei de a 6-a doze.
Eu, unul, sunt optimist și cred că a 7-a doză ne va rezolva problemele și nu există niciun motiv să ne temem de a 8-a doză.
De abia faza clinică a celei de-a 9-a doze ne va confirma faptul că anticorpii sunt stabili după a 10-a doză.
A 11-a doză ne garantează 100% că nu se vor forma noi mutații, așa că nu există niciun motiv pentru a critica inocularea celei de a 12-a doze.

Huhu Rezea spunea...

Ministrul israelian al Sănătăţii, Nitzan Horowitz, a sugerat că persoanele vaccinate complet împotriva Covid, şi cu rapel la şase luni, ar putea fi protejate în faţa variantei Omicron, scrie The Guardian.

CEZAR spunea...

Desigur....a sugerat !!!

CEZAR spunea...

avianyc
29 noiembrie 2021, 09:43

La defilare trece si un ..avion fara motor ...!!!!

M spunea...

E plătit de Big Pharma ca să bage otravă în oameni. Dar de ăla care s-a vaccinat și peste o lună a făcut mătreață de ce nu scrii?
Nu e democrație pe acest forum! Fiecare postare ar trebui supusă la vot, în două tururi, forumul să aibă propria Constituție, propria Armată, drapel și zi națională. 😂

Leon spunea...

Foarte interesant:
https://m.ziare.com/stiri/marea-unire-gripa-spaniola-pandemie-alba-iulia-usturoi-1712951

Huhu Rezea spunea...

Pentru idioții antivacciniști:
"Sincer, dacă în aceste momente nu eşti vaccinat, deşi ţi-au oferit un vaccin şi nu ai niciun motiv medical pentru a nu te vaccina, atunci înseamnă nu doar că eşti iresponsabil, ci de-a dreptul idiot", a declarat laburistul Blair într-un interviu la postul Times Radio.

Calinmihaib12 spunea...

CFI:
(18:18'/29.12.a.c.):
.."savanții"..ăia americani,împreună cu ..toată "pleiada" omo loagă europeană, din ORIENTUL APROPIAT=BO GAT precum și cei din zona est-asiatică= BOGATĂ (te faci că nu știi, sau chiar nu știi.?) SPUN ce spun: .."dim cauză".. că sunt:."ÎN CONFLICT DE INTERESE.."..!; chiar nu realizezi..ASTA..?
..și trebuie să mai știi că un VACCIN ADEVĂRAT..CREAZĂ = IMUNITATE care..duce la MOARTEA/NEUTRALIZA REA..VIRUSULUI/BACTE RIEI//TOXINEI..vizate..,nu a OMULUI/ANIMA LULUI..invadat..de respectivul "agent" patogen..!,("agent": despre care spun actualii fabricanți și"savanți"că nu face ce am scris, ci cel mult fac ca pacientul .."să nu moară", sau ..să facă cel mult o formă mai ușoară de boală,dar mare atenție: RĂMÂNÂND = PURTĂTOR și CONTAGIOS adică "TRANSMIȚĂTOR" DE VIRUS..!), ORI ACTUALMENTE,în această pandemie,MOR
cam cel puțin 10 %(!)
(= O CIFRĂ URIAȘĂ..!)
din BOLNAVII care au fost VACCINAȚI!(CIFRE OFICIALE(adică: cu al te cuvinte:.. REZULTA TUL E CĂ:"PANDEMIA"VA DURA.."LA INFINIT"..! (pt.că serurile ASTEA ..NU PREVIN:TRANSMITE REA virusului), VISUL DE"AUR"(la propriu și la fjgurat al.."BIG- PHARMA", "guvernanți lor mondiali"..și al "ELITELOR..conspira toare" mondiale..!

Dan B. spunea...

Solidaritate între idioți, promotori ai vaccinării?
Cine se aseamănă, se adună!

Calinmihaib12 spunea...

..Și,o întrebare pt.toți comentato rii:
..ați vizionat,în 13.dec. a.c.= la "NAȘUL-TV":ÎNREGISTRAREA AUDIO a lui RAED ARAFAT spunând: ÎN CLAR, ("fără să realizeze..CE VORBEȘTE.!?):
●CITEZ EXACT din înregistrarea amin tită(..!): frazele lui Raed ARAFAT:
"..rămânem pregătiți,asta ne permite
STAREA DE ALERTĂ în care suntem în ea, și dacă e nevoie,REVENIM LA CIFRELE CARE LE-AM AVUT PÂNĂ ACUM, CARE SĂ ÎNCEAPĂ SĂ CREASCĂ..ȘI NUMĂRUL CAZURILOR, ȘI NUMĂRUL DECEDAȚILOR.."" ..!!??
= adică: O MANIPULARE..(ÎN ESENȚĂ.!) A STĂRII SOCIO-MEDICALE ROMÂNEȘTI.. de 2 ani încoace..![confirmând = "dobitocul":..o anume CONSPIRAȚIE a ELITEI MONDIALE împotriva: ZONEI "VIRGINE"..,(adică având CONDIȚII DE ALIMENTAȚIE ȘI IGIENICO-SANITARE BUNE, dar cu o rezistență naturală mai mică), comparativ cu lumea a 3-a = care e mai.."rezistentă NATURAL", la anumite infecții.! (ca să-l citez pe Dan B..]..adică LUMEA "BOGATĂ", cu condiții socio-economice și medico-sanitare BUNE..!

Huhu Rezea spunea...

Te asociezi cu idioții?

Calinmihaib12 spunea...

DanB.:
..fi atent la.. "nuan țe":
●În ATI,una din CAU ZELE agravării STĂRII
bolnavului INTUBAT= (adică având o SONDĂ din plastic introdusă în trahee și conecta tă la o TUBULATURĂ din plastic,la rândul ei conectată la o POMPĂ "RESIRATORIE".) putând duce la MOARTE lui este INFECȚIA GRAVĂ cu:bacterii sau fungi (=ciuperci) REZISTENȚI la ANTIBIO TICE a ap.respirator
(bronho-pneumonii grave =UCIGĂTOARE..!)
IDEAL:ar fi ca aceea tubulatură să fie de UNICĂ FOLOSINȚĂ,ca și SONDA DE INTUBAȚIE.., (..ca și foarte multe alte..instrumente și "device"-uri medicale ..!); nu știu ACUM: câte spitale din ROMÂNIA pot realiza aceste DEZIDERATE = care au menirea să prevină..INFECȚIILE NOZOCOMIALE..adică do bândite sau agravate în spitale..??!
● BARO-CAMERA..este altceva..,având alte condiționalități și indicații de utiliza re..!

Calinmihaib12 spunea...

Huhu:
.."mă uimești.." ca să citez un clasic în viață(Bărbosul mitra lior..VOICULESCU, din
ÎNSÂNGERATUL dec.1989 ..!); iar eu scriu.. "ceva" și tu"citești" .."altceva", ELUDÂND ESENȚIALUL TEXTULUI meu: un ADEVĂR ROSTIT (voluntar sau nu..?) de un "străin"..de CAUZA noastră..a româ nilor..și DEPĂȘIT DE SITUAȚIA FĂRĂ IEȘIRE ..în care EL și ALȚII [români..oare..(?)] au intrat și nu mai știu ce să facă..de DISPERARE..!?
NOTĂ:dacă Raed ARAFAT a făcut aceste afirma ții..ÎN CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ/adică A ÎNȚELES CE VORBEȘTE ROMÂNEȘTE (..!)atunci..SITUAȚIA se schimbă:CONȘTIINȚA lui de MEDIC ADEVĂRAT i-a dictat SĂ COMUNI CE ADEVĂRUL CRUD ȘI..
concomitent.."CRUNT"...!
Cât privește ""asocie rea"" cu.."idioții"..
ai greșit ținta, și îți recomand (chiar prietenește,în ciuda "aparentelor")să lași ..deoparte,ATITUDINEA DE "PROCUROR",INCHIZI TOR,dacă nu cumva,tot ca la Raed, subconști entul tău(..ATAVIC..) ..îți joacă"feste"..?
..să TE vedem..!

Huhu Rezea spunea...

Uită-te mai ales la rechizitoriile tele la adresa lui Arafat!

Calinmihaib12 spunea...

..Comentariul meu (referitor la Arafat, unul din rarisimile referiri la el..!)nu e un rechizitoriu,ci o RELATATARE a unui FAPT PENIBIL, REVELA TOR al MANIPULĂRII MALEFICE a românilor de către o "persoană"
care pare că nu înțe lege ce vorbește,dar are care are preten ția stupidă să ne ceară să avem "încre dere" în..EL și "CEILALȚI" care l-au scos în față, fapt relatat de o televi ziune, și..de loc surprinzător:CENZURAT de celelalte TV.-uri de știri românești..!

Calinmihaib12 spunea...

.Huhu:
(14:25'/29 noi. a.c.): în "Răspunsul adresat lui Dan B.)":
..Te CONTRAZICI:..păi dacă un virus e "O ARMĂ BIOLOGICĂ",VREI să.."impui" ideea că FABRICANTUL..îți dă și.."antidotul"(serul ,..sau ce-o fi..?), VARIANTĂ de IDEE.. VALABILĂ..numai,și numai în situația aberantă că "zeama" "aia"..,în flacoane cu învelitoarea de dopuri de culori dife rite,"suspecte", ar fi MAI TOXICĂ decât virusul vizat..ceea ce ESTE ABSURD/FĂRĂ SENS..!(=în situația că FABRICANTUL virusu lui="ARMĂ" și al "serului = antidot" are un scop "rău"= de ucigaș LENT..!?
Ar mai fi și VARIANTA "soft": lansarea.. ZVONULUI..că PANDEMIA declarată e produsă de..un VIRUS CORONA.. ("anodin"= NATURAL,ne umblat la EL și care produce infecții banale, care produc o MORTALITATE NATURALĂ de ~ 2-4 %(ca în "pandemia" actuală [=prima PANDEMIE GRI PALĂ din 1918 încoace (=deci nici pomeneală de.."MARI EXPERIENȚE" în acest domeniu(.!)]
=din numărul total de
cazuri de contaminare
/infectare..!,dar în REALITATE: PANDEMIA să fie produsă de un VIRUS GRIPAL(sunt de cerceat și dezbătut
MECANISMELE de RĂSPÂN DIRE INIȚIALĂ în LUME a virusului, oricare va fi fost EL..: în 2019-2020; apoi:"cei interesați".."PUN".. simptomatologia mai severă și..mortalita tea naturală pe seama unui virus anodin cum e virusul CORONA NATU RAL..,RAPORTÂND FALS. CIFRE POSIBIL REALE, dar..CAUZATE ÎN REALITATE..DE ORICE ALTE BOLI..!= cam cum,fără să vrea(??),
.."a scăpat" în ETER și dr.Raed ARAFAT,așa cum a relevat "NAȘUL-TV".!și,în combinație cu faptul că site-ul WORLDOMETERS.INFO..în limba engleză AFIȘEA ZĂ NR.DE MORȚI ANUAL din cauza GRIPEI,dar ÎN ALTE 33-34 de ALTE LIMBI MONDIALE = NU AFIȘEAZĂ= "GRIPA" ca și CAUZĂ DE MORTALITA TE în LUME (=încă o dată,ÎNTREB: DE CE această.."OMISIUNE" SUSPECTĂ, NEJUSTIFICA TĂ cumva,RAȚIONAL.?!) întărește SUSPICIUNEA de"manipulare mondia lă", inclusiv în ROMÂNIA..! a unei SITUAȚII CIUDATE,posi bil în INTERESE..iară și:..CIUDATE,inclusiv FINANCIARE="în INTERE SUL=nu se știe..CARE, ..și al CUI"..??!. Dacă mai adăugăm și EVOLUȚIA din acești 2 ani..a pandemiei..cu "creșterea" NR.de CAZURI de INFECTĂRI,
(și mai puțin a a NR. DE DECESE), în ciuda VACCINĂRILOR efectua te în mare proporție, mai ales în ȚĂRILE BOGATE,..se MENȚIN și ÎNTĂRESC..SUSPICIU NILE..de MANIPULARE a LUMII ÎNTREGI..în orice ALTE SCOPURI decât SĂNĂTATEA PUBLI CĂ(mai ales că:..de BOLI TRANSMISIBILE= AU MURIT în anul 2021 peste 12 MILIOANE de OAMENI..!),scopuri..obscure..!,posibil..FINANCIARE..PERPETUE..!

Iulian Mareș spunea...

@Calinmihaib
In 2012, timp de cam 2 luni l-am cunoscut personal pe Raed, facnd impreuna parte dintr-un comitet decizional central, la nivelul Comitetului pt situatii de urgenta din cadrul MAI! Te rog sa ma crezi ca era alt om, nu seamana cu cel de azi...
Am citit ca a facut niste cursuri pe *Criza si rezolvarea ei prin US, este acreditat international-foarte putini oameni sunt acceptati la curs, ...și cred ca atunci a devenit foarte rigid si inuman...atoștiutor..etc!

Dan B. spunea...

În fine, am aflat care dobitoc, în mod abuziv, îmi raportează postările de pe FB, un căcănar ascuns sub o literă! Dacă cineva știe numele dobitocului, rog să mi-l comunice în privat!

M spunea...

@Dan B.

😂 Stai liniștit bă că nu te raportez cum nu te-am raportat niciodată! Din fericire pentru tine eu nu mă pun cu tine pentru că știu că nu poți mai mult!

Îmi place numai că te oftici! 😂

După cum vezi te și ignor de vreo lună dar vin sărbătorile și nu vreau să rămâi plin de venin!
La mulți ani!

Calinmihaib12 spunea...

1...există un film american despre un jurnalist angajat să scrie biografia unui premier britanic.. implicat în acte de corupție, trafic de arme..etc.; în final jurnalistul este asasinat în plină stradă,călcat de un..
automobil,condus de un "VITEZOMAN"..!
Premierul vizat.., "eroul" biografiei.., părea a fi Tony BLAIR, care a fost și în ROMÂNIA.."recentă"
..implicat ,cf.presei vremii..într-o "afacer" dubioasă..de lobby..contra cost,în favoarea unor grupuri de interese și politi cieni români de.. "stânga"..!.
Acest personaj nu poate genera..
"ÎNCREDERE".. în "spusele" lui..!

Huhu Rezea spunea...

Informații de ultimă oră de la cel mai important centru anti-Covid din Germania. Ce se întâmplă la Omicron pentru vaccinații cu trei doze

Noua variantă Omicron a coronavirusului nu pare să prezinte un risc semnificativ pentru persoanele care au fost vaccinate de mai multe ori. Cu toate acestea a avut loc un prim deces de la Omicron în Germania. Potrivit Institutului Robert Koch (RKI), care înregistrează continuu situația Covid 19, victima avea între 60 și 79 de ani.

Totodată, institutul federal, care monitorizează continuu situația Covid-19, a dat un verdict clar. Potrivit celui mai recent raport săptămânal RKI de joi, varianta Omicron a fost acum depistată în toate statele federale. Cu toate acestea, noua variantă a coronavirusului nu pare să prezinte un risc semnificativ pentru persoanele care au fost vaccinate de mai multe ori.

„Datele de raportare anterioare privind simptomele indică o evoluție destul de ușoară la persoanele infectate cu o vaccinare completă sau cu vaccinare de rapel”, scrie RKI. În conformitate cu aceasta, în cea mai mare parte a cazurilor nu au fost menționate decât simptome ușoare, cele mai frecvente fiind asociate răceli, tuse și dureri de gât. Acest lucru coincide cu un studiu britanic, conform căruia Omicron are simptome asemănătoare răcelii și este în general mai puțin sever decât Delta.

Calinmihaib12 spunea...

Iulian MAREȘ:
..Da,prin anii '90.. când era.."MIC" era NORMAL,dar de când..A CRESCUT.. și-a luat.."apucături"..paranoiace, (ca mai toate personajele aflate în ..situații asemănătoare..!);

Leo spunea...

Concluiza este LA VACCINARE!
Nu-mi explic de ce francezii (cu Institutul lor Pasteour și cu tradiție în fabricarea vaccinurilor) nu fabrică vacinuri anti covid și/sau updatate țintit pt. Omicron.

Calinmihaib12 spunea...

..cum vine.."treaba".."aia"..: că decedatul..avea..între..60-79 de ani
..??= el avea un nume și o vârstă precisă (sic!),în plus,SE OMITE(oare de ce..?)menționarea faptului că a fost /sau nu vaccinat..!;
..Cât de credibile pot fi.."informa
tiile de ultima oră"= informații vagi,incomplete( =in raport..cu "scopul urmărit"..!),emanate de la surse.."germane"( sic!)..!( națiune recunoscută..pt."ordinea și precizia
"..în tot ce întreprind..!).

Huhu Rezea spunea...

In ziua de Crăciun, din 29 decese din cauză de Covid... 27 erau necvaccinați și 2 vaccinați.
Deci, calea sigură spre sinucidere în chinuri este nevaccinarea.

Dan B. spunea...

Cum dta ai optat pentru vaccinare (moarte sigură peste ani), așa și cei 27 au optat pentru nevaccinare, cu toate posibilele consecințe, actul medical nefiind obligatoriu.
Ai idee cam de cât timp ar fi necesar ca 3-4 producători să pregătească zecile de miliardele de doze? De ani de zile! Deci, antidotul (dac-o fi antidot!) a fost de mult timp fabricat, ba chiar a expirat (se introduce în doză și apoi se înscrie termenul de ieșire din garanție), ceea ce induce falsitatea remediului.
Ai auzit că, în urmă cu câteva zile, jurnalista Iosefina Pascal a fost „vizitată”, noaptea ca hoții, de polițiști și SRI-iști, chipurile pentru a declara ce-a fost la Parlament în 21.12?
Realul motiv a fost devoalarea contractelor UE cu firmele producătoare de vaccinuri anti-covid, contractul ajuns în posesia ei fiind cel Albania-Pfizer
(Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer(Oficial Media 07/11/2021)
„Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii
Cel mai grav lucru este că producătorul Pfizer NU poate fi tras la răspundere civilă, sau penală, pentru efectele adverse, sau decesele, provocate de vaccin. Litigiile și despăgubirile aferente le revin statelor membre. Mai mult decât atât, prin acest contract, statele membre se angajează să suporte costurile juridice și să apere în instanță producătorul”.

Huhu Rezea spunea...

Așa se încurajează antivacciniștii!

Nu mi-e frică de covid
Mă tem, însă, de vaccin:
Dacă bagă-n el venin?

Dan B. spunea...

Este posibil să fi fost dta, deja, „beneficiarul” dozei de vaccin cu venin!
La ce scoți din căpățână nu m-ar mira! Dar dacă elucubrațiile exprimate ar fi ale unui om sănătos, nici măcar nu i-ai putea învinui pe cei care te-au „înțepat”!

Dan B. spunea...

Spre edificarea celor care promovează, în mod tembel și agresiv, vaccinarea anti-covid:
Ne-au spus că virusul nu este periculos, că este o simplă răceală. NE-AU MINȚIT.
Ne-au spus că, după două luni de stat în casă, pe timpul stării de urgență, vom învinge pandemia. NE-AU MINȚIT.
Ne-au spus că, după încă 2-3 luni, în stare de alertă, vom scăpa de pandemie. NE-AU MINȚIT.
Ne-au spus că masca purtată peste tot, inclusiv pe stradă, va opri pandemia. NE-AU MINȚIT.
Ne-au spus că, atunci când va apărea vaccinul, pandemia va lua sfârșit. NE-AU MINȚIT.
Ne-au spus că vaccinul ne ferește de boală, ne imunizează. NE-AU MINȚIT.
Ne-au spus că vaccinul ne ferește de o formă gravă a bolii. NE-AU MINȚIT.
Ne-au spus că un vaccinat nu poate muri de covid. NE-AU MINȚIT.
Ne-au spus că vaccinarea nu va fi obligatorie, dar.... NE-AU MINȚIT.
Ne-au spus că, în România, nu se va implementa vreodată „certificatul verde”. NE-AU MINȚIT.
Ne-au spus că, în România, nu se va face vreo discriminare între vaccinați și nevaccinați. NE-AU MINȚIT.

Și mai au tupeul să ne ceară să avem încredere în autorități și în specialiști?

Huhu Rezea spunea...

Singura greșeală pe care o fac autoritățile este că nu iau în seamă recomandările specialiștilor de a crea confortul celor vaccinați de a beneficia de libertatea de mișcare, să nu se întâlnească în public cu puielnițele de virusi, niște nesimțiți care nu-și dau seama cât de periculoși sunt pentru semenii lor.
Vorba cuiva:
Doar legea selecției naturale funcționrază corect în astfel de vremuri de pandemie, în care niște sărmani inconștienți pun mai mare preț pe iluzii decât pe viața lor, luând în bășcălie sfaturile adevăraților specialiști. Tributul în vieți omenești e mare: la 10 morți de covid moare și un om care a îmțeles să prevină răspândirea virusului.

Cezar spunea...

Vaccinatii..contacteaza si transmit virusul in draci..ei umbla pedte tot sub uzia ca sînt protejati
Nevaccinatii sint mai responsabili..pastreaza distanta..nu umbla ca turbatii peste tot..poarta masca mai ales cînd se intîlnesc cu un ..intepat degeaba!

Huhu Rezea spunea...

Doar legea lui Darwin te lecuiește de inconștiență?
Nu e treaba vaccinaților să te protejeje pe tine care nu vrei să te vaccinezi. Stai acasă "înțeleptule"!

Dan B. spunea...

@Huhu:

De specialiștii ăștia de doi bani, care nu pot realiza o metodologie de prevenție în acord cu prevederile constituționale, sunt sătul!
Încă nu conștientizezi că la conducerea marii majorități a guvernelor europene sunt numai scelerați, fără familii tradiționale, adepți ai LGBT și ai „otrăvirii” copiilor, aflați în primii ani de școală, cu precepte nesănătoase pentru vârsta lor?
„...la 10 morți de covid moare și un om care a îmțeles să prevină răspândirea virusului.”? Și, uite așa, majoritatea populației, în opinia dtale, se duce pe altă lume, urmând ca cei vaccinați (30 %) să huzurească pe astă lume! Din ce, cu ce, te-ai întrebat? Eu cred în varianta salvării celor nevaccinați, care va prinde contur după 8-10 ani, când „micul, berea sau voucherul” nu vor mai avea trecere la prostime (decesele multiple le vor „dezgheța” mintea).
Nu te-am auzit că ai avea contraargumente la comentariul meu de la 09.30, din 26.12.

Huhu Rezea spunea...

Ce răspuns să dai unor întrebări de minte odihnită?
D-ta nu înțelegi că pandemia este cauzată de un virus necunoscut până în anul 2019?
Este demonstrat, totuși, că prin măsuri preventive de limitarea circulației, prin portul măștii și normee de igienă și prin vaccinare, în câteva rânduri s-a reușit stoparea extinderii pandemiei.
Cu nesimțiți, șoșoiști și terheși ca tine am fi ajuns la 100 000 de infectări pe zi, la imunizarea de turmă, cu pierderi importante de vieți omenești.

Dan B. spunea...

@Huhu:

Cum dracu „virus necunoscut”, din moment ce este un virus „fabricat” în centrul lui Bill Gates, „evadat” la momentul în care deja erau pregătite sutele de miliarde de doze anti-covid.
Am avut ocazia să vizualizez imposibilitatea fabricării atâtor doze de vaccin în numai 2-3 ani, când capacitățile de producție erau tarate pentru asemenea doze către 6-8 ani de zile, prin efortul reunit a 4-5 producători.
Dar constat că minte-ți este tare obosită și senilizată, ocazie cu care muști veninos din oricine nu-i de acord cu dta, fără a fi tarat ca dobitoc al speciei umane.
Mi-ar fi plăcut să cred că intenția de vaccinare anti-covid este una pur intimă, astfel ca fiecare să procedeze cum crede de cuvință, să-și asume decizia luată, fără a se canibaliza asupra altora, cu opinii contrare.
Dar „rabia” care a cuprins grupul administratorului, cu larga hămăială a „haitei”, cu opinii din ce în ce mai idioate, nu mă poate lăsa fără replică, cu atât mai mult cu cât obrăznicia și acuzațiile nefondate sunt la mare preț printre vaccinați.
Chiar nu se poate ca bunul simț să vă inoculeze și ceva din respectul pentru semenii dtale?
Nu ai audiat personalități din toate domeniile, care, vaccinate fiind, nu agreează segregarea și dușmănia manifestată față de nevaccinați?
Ia încearcă să nu mai arunci „venin” asupra celor care nu-ți împărtășesc opiniile! Asta pentru sănătatea mentală a membrilor grupului, fie că sunt sau nu vaccinați!

Huhu Rezea spunea...

Ai expus aici paranoia pe care ti-ai alimentat-o doi ani doar cu materiale conspirationiste;
Vaccinarea este un act de raționalitate in fata pericolului pandemiei, nu o amenințare pentru iraționali.

Dan B. spunea...

@Huhu:

Dar apuci să mai trăiești pentru „n”-șpea doză pentru a primi așa-zisa „raționalitate” tembelă, „justificată” doar de propaganda guvernamentală? Recitește invitația mea la normalitate și scutește-mă de elucubrațiile-fluviu, mai tembele ca oricând!

Huhu Rezea spunea...

Dab B
Nu ești veșnic moșule, cu atât mai mult cât nu ești capabil să înțelegi că este nevoie să-ți protejezi corpul de viruși.

Dan B. spunea...

@Huhu:

Este opțiunea mea și respect-o, așa cum procedez eu cu a ta! Spre deosebire de tine, eu mi-am „pus sacii-n căruță”, adică mi-am orânduit viata, inclusiv pentru familie, după ce voi părăsi lumea asta de oligofreni.
Și închei disputa asta cu tine și cu „haita” de tembeli, care-ți este sprijin!

Huhu Rezea spunea...

Ii raspund aici lui Cezar ca mă întreabă:
"Huhule...explica :
FRANTA..100.000.INFECTARI PE ZI
VACCINATI PÎNA IN GÎT..
SI NICI CELELALTE TARI UE..NU STAU MAI BINE CU EXCEPTIA ROMĂNIEI.."

@Cezar
Te știam mai destupat la minte , nu ca alții care devin pe zi ce trece tot mai stupizi, stupiditate în care sunt întrecuți doar de habotnicul Becali și de anarhiști ca Sosoacă și Simion.
Cifrele de ieri din Franța sunt:
-104 611 noi infectări
-1 171 023 cazuri active
-numai 3 254 internați la ATI și numai 84 de morți.
De ce numai atâtea cazuri grave la ATI?
Pentru că Franța are 72% vaccinati.
Spre comparație, România avea 6-700 de morți zilnic la numai 19 000, maximul zilnic al infectărilor din valul 4, din cauză că pe atunci în România erau vaccinați numai 30%.

Cezar spunea...

Asta.i raspuns?
Sa fim seriosi....

Huhu Rezea spunea...

Dacă ești serios... explică tu de ce dintr-un milion de infectați în Franța numai 3 254 sunt la ATI!

Viorel spunea...

ŞTIRIASTĂZI, 13:01
Cel mai emoționant cadou pentru un medic de la Botoșani primit de la un pacient: M-ați păzit de boală ca de hoți.
Un pacient internat la Secția de Boli Infecțioase le-a făcut un cadou inedit cadrelor medicale.
Acesta le-a scris un mesaj sub formă de versuri. Gestul impresionant al respectivului pacient a fost făcut public pe rețelele de socializare de către șefa secției Valentina Morcov:
Un cadou primit la vizită de la unul dintre pacienți care „sărbătorește ” Crăciunul în spital,
a scris Valentina Morcov care a atașat la postare și o fotografie cu respectiva poezie.
Redăm și noi mesajul pacientului:
Voi ce ați avut grijă de mine zi și noapte
M-ați păzit de boală ca de hoți
Vă doresc din suflet multă sănătate
Și vă sărut mânuțele la toți

Aceste sărbători să vă găsească
Cu sufletele îmbrăcate-n haine noi
Să aveți de toate și toți să vă iubească
Iar Bunul Dumnezeu să fie lângă voi

ED spunea...

In supervaccinata Portugalie nr. de infectari cu noua tulpina Omicron a sarit in aer. In Portugalia nu se mai intra decat cu test PCR negativ, atat pentru persoane nevaccinate, cat si vaccinate. Asadar, Portugalia s-a supervaccinat degeaba! Pentru intrarea in Portugalia, certificatul verde ca dovada de vaccinare, nu mai foloseste la nimic. La noi in aceste zile se intra in tara (milioane de romani), fara test PCR pentru persoanele cu certificat verde/vaccinate. Asadar, ai nostri nu combat cu nimic importul Omicron, iar guvernul poate fi acuzat de zadarnicirea combaterii bolilor.

Sursa https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/varianta-omicron-a-devenit-dominanta-in-portugalia-toti-cei-care-intra-in-aceasta-tara-trebuie-sa-aiba-test-covid-negativ-1780955

ED spunea...

Unii aduceti ca argument ca da, sunt multe infectari in statele supervaccinate, dar sunt decese putine. In realitate, nr. de decese nu are mare lagatura cu nr. de vaccinati. Ci cu eficienta sistemului medical din fiecare tara. Astfel, Romania era campioana la decese din motive spitalicesti si inainte de pandemie, cu cca. 750 decese pe zi. Precizeaza INS, perioada 2016-2019. Primul loc in UE. Ca atare, Romania a fost campioana la decese si inainte si in timpul pandemiei. Sistemul medical este cauza, este prea evident. De altfel, conform Eurostat, Romania este pe locul 32 din 34 state europene analizate, la calitatea actului medical. Si atunci, devine explicabil nr. mare de decese, si inainte de pandemie, si in timpul pandemiei. Este relativ constant.

Decesele din pandemie nici nu pot fi contabilizate corect. GCS/MAI precizeaza ca pesoanele in cauza nu au murit de COVID, ci doar ca erau contaminate cu COVID. Adica, asa zisii decedati de COVID intra de fapt in media de dinainte de pandemie de 750 decese pe zi, ale unor persoane cu diverse alte afectiuni. Extrem de rar sunt raportate cazuri de decedati contaminati cu COVID, care sa nu fi avut anterior si alte afectiuni. Prin urmare, vaccinul nu face miracole, intr-o tara cu un sistem medical oricum defect!

Huhu Rezea spunea...

ED
Esti și d-ta un pui de anti!
Portugalia are o mortalitate extrem de mică după ce a trecut de 50% rata de vaccinare. Din martie si până în prezent sunt puține zilele în care a avut 15-20 de morti, după ce în ianuarie si februarie a avut și 300 de morți... la o populație de 10 milioane.
Numărul de morți în Portugalia de la începutul pandemiei este de 18 000, in timp ce la noi, nevaccinații, a ajuns la 60 000.
Se poate afirma că vaccinul nu reușește să prevină 100% infectarea, dar intrat intr-un corp vaccinat, care dezvoltă anticorpi, virusul este anihilat înainte de a ataca grav plămânii bolnavului. De luat aminte!
Comparativ cu Portugalia, România a pierdut 30 000 de oameni în plus pentru că rata vaccinării este mică.

Dan B. spunea...

Pentru că, în Franța, în unitățile spitalicești și în farmacii colcăie medicamentele și medicii se bazează pe tratamentul medicamentos, mai ales acum, când s-au convins de eficacitatea scăzută a vaccinului anti-covid.
Deci, pacienții ajung pe sectie pentru medicație și, abia apoi, la agravarea stării de sănătate, ajung la ATI.
Măcar v-ați dumirit ref la inutilitatea „certificatului verde”? Căci nevaccintul, dacă-i infectat, cade la pat; vaccinatul, purtător de virus, chiar dacă nu va prezenta o formă severă a bolii, umblă ca pielea pe sulă, contaminând tot ce-i în jur.

Huhu Rezea spunea...

Incă din start, Pfizer a comunicat că vaccinul este eficient 90-93% în prevenirea imbolnăvirii. Ceea ce este enorm.
Doar încuiații la minte îi sinucigașii nu au vrut să înțeleagă. Ei voiau un vaccin eficace 100%.
Cel care are certificat verde face dovada că este responsabil pentru sănătatea lui si a celor din jur.
Când intru într-o incintă trebuie să am siguranța că administratorul acelei locații nu permite intrarea iresponsabililor si îngălaților habotnici.

Dan B. spunea...

@Huhu:

Iar publici numai ce vrei și rezonează cu opiniile tale? Unde-i comentariul meu ref la Portugalia?
Desigur, iar dovedești că îți lipsește logica!
Dacă eficiența vaccinului ar fi fost 93-95 %, de ce-i roșie toată Europa?
„Comparativ cu Portugalia, România a pierdut 30 000 de oameni în plus pentru că rata vaccinării este mică.” Serios? Nu cumva pentru că-n Portugalia există medicamentele specifice, în timp ce, în România, avem doar intubarea? Și nu uita că populația Portugaliei este de cca 10,5 mil locuitori, din care peste 400.000 sunt emigranți.

CEZAR spunea...

Sa mai adaugam si faptul ca ..vaccinul nu-i VACCIN!
Este o terapie genetica...se umbla la cele mai fine mecanisme de autoaparare ale organismului ..MODIFICINDU-LE grav
Dar Huhu nu a auzit de asta!
Puteai vedea Conferintele doctorului specialist din Timisoara ..Popescu !

Huhu Rezea spunea...

Asa... și? România are 60 000 morti la 17,5 milioane locuitori.
Dacă și romanii erau înțelepti ca portughezi și se vaccinau... mureau, respectând proporțiile, doar cca 30 000.
Crezi că portughezii au găsit vreun antiviral miracol sau că sunt mai avansați în medicină decât nemții, englezii sau americanii?
Cum dracu' v-ați strâns in comuniune toxică de idei, d-ta și @Cezar?
A spune că vaccinul Pfizer nu este vaccin este ca și când ai spune că penicilina nu este antibiotic.

ED spunea...

@ Huhu Rezea. Nu ati citit si nu ati inteles. Inainte de pandemie, respectiv intre anii 2016-2019 Romania avea 750 decese pe zi din motive spitalicesti. Vedeti INS. Asta inseaman cca. 275 000 de decese pe an, inainte de pandemie, din motive spitalicesti. Primul loc in UE. Fara nicio pandemie.

A venit pandemia. Cei 60000 de care ziceti sunt decedati de COVID, sunt decedati in timp de 2 ani. Asta inseamna cam 85 pe zi. Si acum urmeaza smecheria: in fapt cei decedati, in majoritatea covarsitoare, fac parte dintre cei cu alte afectiuni, care oricum faceau parte dintre cei 750 de decedati zilnic in Romania din motive spitalicesti. Ca atare, pandemia nu a crescut numarul de decese fata de cel traditional de 750 pe zi, decat poate cu 1-2-3 cazuri pe zi, respectiv extrem de putinii contaminati cu COVID care nu erau in evidenta si cu alte afectiuni. Ca atare, nr. de decese in Romania, cu sau fara COVID este relativ constant, si tot primul loc in UE.

Pe de alta parte, cititi comunicatele zilnice ale Grupului de Comunicare strategica. Nu apare nicaieri cauza decesului, ci doar ca decedatii erau contaminati cu COVID. Adica, din 500 decedati zilnic, toti 500 puteau aveau cancere, probleme cardiace, diverse afectiuni grave - comorbiditati le spune GCS, dar care in acelasi timp erau contaminati si cu COVID. Asadar, care este cauza decesului unui bolnav de cancer, contaminat si cu COVID? Il treceti la decedat COVID separat si il scadeti din decedatii din cauza cancerului? Nu, acea persoana face parte in continuare dintre cei 750 de decedati zilnic din motive spitalicesti, boala de baza fiind cancerul.

Ca sa inchei! Este evident ca nr. de decese dintr-o tara, este direct proportional cu ineficienta sistemului medical. In Romania s-a murit grup si inainte de pandemie si in timpul pandemiei. La o cifra constanta de 750 decese pe zi, fie ca este pandemie, fie ca nu este pandemie, este evident ca sistemul medical romanesc este cauza principala a deceselor numeroase.

Ati fi avut dreptate daca pe cei 60000 de decedati la care faceti referire, ar fi aparut in plus la cei 275 000 de decedati anual, din motive spitalicesti. Dar nu, cei 60 000 fac parte dintre cei 275000 de decedati anual, care existau si inainte de pandemie!

ED spunea...

@ Dan B. Gresesti si dumneata si Huhu Rezea. Mortii de care ziceti multi in Romania, fac parte oricum dintre cei 750 care decedau zilnic si inainte de pandemie. Inainte de pandemie, Romania era pe primul loc la decese din motive spitalicesti in UE, cca. 750 pe zi cu diverse afectiuni. Mortii de COVID nu se adauga celor 750 care oricum mureau zilnic in Romania in spitale, ci fac parte dintre ei. Pt. ca majoritatea asa zisilor decedati de COVID, sunt persoane cu comorbiditati, adica care oricum faceau parte dintre cei 750 de decedati zilnic si fara sa mai faca COVID. Acum ca un cancer s-a suprapus si cu COVID, medicii nu precizeaza decat fondul afectiunilor, nu si cauza: cand exista mai multe afectiuni, le trec pe toate generic cancer si COVID. Extrem de rar exista persoane care sa aiba drept fond al decesului exclusiv COVID.

Ideea este ca cei 30000 de decedati infectati cu COVID pe an, sau 60 000 de decedati infectati cu COVID in 2 ani, nu se adauga la nr. normal de decese in Romania de 750 pe zi, ci fac parte dintre acestea. Pt. ca decedatii oricum mureau datorita celorlalte afectiuni, si fara sa mai faca COVID.

Cezar spunea...

A se retine..ca in sistemul medical romanesc..a fost o adevarata intrecere la morti !
Olimpiada nu alta...sa luam locul unul la morti caci se pare ca se ..cîstiga bine !!
Fara niciun fel de tratament antiviral..toate decesele fiind asociate cu covid..fara nici.o terapie pentru celelalte stari premorbide..la ATI..DECESUL GARANTAT 90%..etc..Este dr mirare ca numarul nu fost muult mai mare!
Cineva..va trdbui sa raspunda pentru asta
Chiar HUHULE..NU AI INTELES NIMIC INCA??

Cezar spunea...

Nu.l OCOLI..pe Generalul ED..
SPUNE LUCRURI REALE....

Cezar spunea...

@/ TEHNOKRACI..AKA maKiSS
CE draku ai ??
Si in ziua de Pasti..cînd porkul a zburat..TU TOT TÎMPENII DEBITEZI?
CIFRA DE 70.000 DE MORTI IN TIMISOARA..A FOST PUSA PE PIATA DE CATRE "CEI MAI BUNI PRIETENI"AI ROMANIEI..SÎRBII PRIN AGENTIA DE PRESA TANIUG CU SEDIUL IN TIMISOARA!!
CU CE SCOP...HAI SA TE VAD..TRAKTORISTULE😅🤣
NB
Cred ca pe 19..a aparut informatia in ziarul local
Eram in unitate..citeam si ne tineam unul pe altul sa nu cadem..
Am avut puterea sa iau in deridere informatia bomba..caci tocmai ce venisem din oras..de la o inghetata ..sic!!
"Terminati bai cu prostiile sîrbesti..eu nu am vazut nici macar un cadavru...si doar ce am intrat in cazarma"....

Huhu Rezea spunea...

@ED
Procedați absolut incorect și incalificabil pentru un militar care etalează aici apreciabile calități de tactică militară.
Ca să informăm corect, comparâm primul an pandemie Covid cu anteriorul an non covid, nu cum dezinformați dvs.
Extras din Comunicatul INS pe anul 2020, primul an cu Covid, privind mortalitatea în România comparativ cu anul 2019.

1. Decedaţii cu domiciliul sau cu reşedinţa obişnuită în România
În anul 2020 au decedat 297345 persoane, cel mai mare număr anual de decedaţi din anul 1938 până în prezent. Faţă de anul 2019, s-au înregistrat cu 36992 persoane decedate mai multe, respectiv cu 18,0% mai multe în mediul urban, şi cu 10,7% în mediul rural. Rata mortalităţii
generale a fost de 13,4‰ în anul 2020 faţă de 11,7‰ în anul precedent, mai mare în mediul rural(15,5‰), faţă de mediul urban (11,8‰).....
Dacă în luna ianuarie 2020, se înregistrau mai puţin cu 3346 decese comparativ cu aceeaşi lună din anul precedent (-12,2%), din luna iulie numărul lunar al deceselor a cunoscut creşteri semnificative faţă de lunile corespunzătoare din 2019. Cele mai mari creşteri s-au înregistrat în lunile octombrie (30,3%), noiembrie (69,6%) şi decembrie (52,6%).
Citiți continuarea Cominicatului aici
https://insse.ro/cms/sites/default/files/field/publicatii/evenimente_demografice_in_anul_2020.pdf

ca să nu mai răspândiți informații false.

Ein Stein spunea...

@Huhurez
Am o cunostinta, apropiata, si lucrurile stau cam asa, am reusit sa o conving, cu greu, sa se vaccineze, a facut primele doua doze. Din discutii, ulterioare, imi spunea ca e o prostie virusul asta, ca nu exista, Bill Gates, noua ordine, vrajeli d-astea. Imi mai spunea ca sigur a avut de mai multe ori Covid, ca de vreo doua ori a tusit nitel si ca aia e covidu, nimic de care sa te sperii. Cand colea ce sa vezi, chiar l-a luat, p-ala adevarat, cu telefoane la 112, rau, febra, dureri, si toate nebuniile dupa lume. Ca fapt divers, aia de la 112 i-au spus ca pot sa vina abia peste 72 de ore si oricum nu au locuri. In fine, norocul prostului, facuse primele doua doze si nu i-a afectat plamanii, ca acolo e problema mare. Dar ca sa vezi prostie, tineam legatura permanent, cu toate ca era cu un picior in groapa, are obezitate, comorbiditati, candidatul ideal pentru sac, imi spunea ca a vazut pe facebook un mare expert care spunea ca apa de gura e cel mai bun tratament anticovid, ca nu o sa mai faca si doza a treia, ca e o prostie.
Eu ti-am mai spus ca-ti racesti gura de pomana si nu reusesti decat sa-ti faci sange rau. Lasa-i in legea lor, au creierele prea otravit ca sa mai distinga realitatea. Un lucru util insa poti sa faci, nu le mai publica imbecilitatile, NU AI SA REUSESTI SA-I SCOTI DIN ALE LOR! Daca observi, tocmai astia care se dau culti in cap, sunt cei mai guralivi, au impresia ca le stiu pe toate, de pe facebook, in fapt nu sunt decat niste marionete cu care se joaca cei cu adevarat inteligenti.
Daca ai posibilitatea sa urmaresti documentarul The Great Hack, il recomand, ai sa intelegi ce inseamna propaganda profesionista, de rit nou.

Lasa-i!

ED spunea...

@ Huhu Rezea. Nu cred ca procedez deloc incorect. Am afirmat ca Romania era campioana la decese si inainte de COVID. Si am constatat ca nu doriti sa ne axam pe acest element.

Cat priveste COVID, va dau un exemplu clasic din raportarile MAI. Data 2 noiembrie 2021, varf de decese. Iata cum raporteza MAI "În intervalul 01.11.2021 (10:00) – 02.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 591 de decese. 555 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 14 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 22 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent."

Ce constatam? Ca majoritatea covarsitoare a deceselor au intervenit la persoane cu ... comorbiditati. Ce inseamna comorbiditati? Persoane cu alte afectiuni, inscrise in fisa medicala. Ca o paranteza, la inceputul pandemiei, grupul de comunicare strategica prezenta si ... comorbiditatile. De exemplu, atentie ... persoana cu un membru amputat (o fi avut un deget amputat in urma cu 20 ani - nu stim) sau schizofrenie, erau considerate cu comorbiditati.

Revenim la esenta. 555 persoane decedate din 591 aveau ... comorbiditati. Ce inseamna acest fapt? Aici este greutatea! COVID a interferat cu comorbiditatea persoanei in cauza? Adica cu ... schizofrenia? Sau ca avea degetul amputat? Sau s-a intamplat altceva. Eu va spun ceea ce este deja de notorietate. Persoanele cu comorbiditati, iau tratamente. Pt. diabet, circulatie, inima, rinichi, cancere, boli autoimune si cate si mai cate. In spitale s-a intamplat astfel: fie medicatia anti-COVID a interferat cu medicatia de zi cu zi. Fie si cel mai frecvent, persoanelor in cauza nu li s-a administrat si maedicatia pentru afectiunea de baza. Din diverse cauze - de exemplu pacientul lesinat, in stare practic de inconstienta, nu isi luase si medicatia pt. afectiunea de baza la el, iar spitalul COVID nu ii oferea decat medicatia anti-COVID cu care era inzestrat. Cam acesta este filmul. Si asa, pacientii cu numitele comorbiditati, care s-au procopsit si cu COVID au murit pe capete, nu din cauza COVID, ci din cauza sincopelor sistemului medical. Iar sistemul trece sec ca aveau ... comorbiditati, ca altfel nu prea ar fi murit.

Si acum ajungem la cifre. Dar este foarte explicabil de ce in 2019 au fost 260000 de decese din motive spitalicesti, iar in 2020 aproape 300000. Treaba este simpla: In 2019 nu exista COVID - este real, dar pacientilor cronici nici nu li se perturba medicatia de baza. Pe cand in 2020, aparand COVID, oamenii respectivi avand si alte afectiuni, s-a intamplat ceea ce am descris. Ca dovada, au scazut vertiginos cazurile de tratamente pt. cancere in 2020 si in 2021, aproape zero, din cauza ca multi dintre cei care erau deja in tratament pt. cancer, contactasera COVID si fiindu-le perturbat tratamentul anticancer din cauza sistemului medical, au decedat.

ED spunea...

@ Huhu Rezea. Si cu asta inchei abordarea, nefiind tema mea preferata. Mai este ceva care nu se spune. Mare parte dintre persoanele contaminate cu COVID, erau de fapt persoane cu boli cronice internate pt. tratamentele de rutina in spitale. Si care au contactat COVID in spitale. Si asa s-au curatit. Cunosc caz clar chiar de bolnav de leucemie, cu speranta de viata data de medici de minim 10 ani. Dar care contactand COVID fix pe timpul tratamentului periodic din spital, s-a curatit in 2 saptamani. Nu era vaccinat, nici nu incepuse campania. Alt caz, dar fericit. Mama vaccinata si fiica de 1 an. Fiica insuficienta respiratorie, amandoua internate la un prim spital, ambele negative. Ambele transferate la spital mai bun, testate, ambele tot negative. Fiica ajunge la ATI, se reface, este transferata pe salon, alt test, fiica pozitiva. Adica a luat COVID la ATI. La ora asta sunt bine amandoua. Alt caz, persoana vaccinata, care intr-adevar suportase o operatie la prostata, cu succes, fiind sub tratament de rutina. Raceste, ambulanta, COVID constatat, tratament, ajunge la ATI unde a decedat. In mod cert, fiind inconstient cand a fost ridicat, nu si-a luat asupra sa tratamentul de rutina pt. prostata, iar spitalul fiind suport COVID nu ofera si alte tratamente.

Am dat aceste exemple pt. a demonstra ca situatia nu este asa simplu de apreciat in alb si negru. A murit ca nu s-a vaccinat sau a murit ca s-a vaccinat. Nu, in aceasta ecuatie intervin sincopele intregului nostru sistem medical. Decese multe si inainte de pandemie, si in timpul pandemiei, mie imi spune ca de fapt, sistemul medical romanesc este ... defect. Cu regret!

Si sanatate la toata lumea!

Huhu Rezea spunea...

Vad că dvs nu vă spune nimic informația INS că în primul an pandemic România a înregistrat cel mai mare număr de morți după anul 1938, cu 36 000 mai mulți decât în anul precedent.
Pe fond, dezbaterea este în legătură cu a fi sau nu de acord cu recomandarea autorităților sanitare din întreaga lume de a ajuta organismul uman, printr-un act medical, să producă anticorpii necesari luptei cu virusul care-l invadează.
Restul este gargară.

ED spunea...

@ Huhu Rezea. Pacat ca nu ati sesizat, ca cei 36000 de decedati in plus in 2020 fata de 2019, au disparut de tot si din bolnavii cronici care ar fi trebuit sa existe in 2021 (cei aflati sub tratamente in 2020). Da, COVID, accelereaza bolile de baza, este real. Iar in Romania, bolile de baza sunt accelerate si de la tratamente sau de la sincopele in tratamente. De cauza acestui ultim factor, apare un numar urisa de decese, comparativ cu alte state.

Poftim: 10000 de bolnavi din cancer mai putin in 2021, fata de 2020. Nu mai zicem de alte boli. Ca atare, balanta se autoechilibreaza. Cei care oricum ar fi murit in 2-3-4 ani, au murit mai devreme. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!

ttps://www.libertatea.ro/stiri/bolnavi-cancer-diagnosticati-pandemie-insp-3458081

Huhu Rezea spunea...

@ED
Am înțles.
In continuare nu sunteți de acord cu învățarea organismului să producă anticorpii necesari distrugerii virusului ucigaș.

ED spunea...

O ultima interventie. In ajutorul tuturor. Daca mi se va publica. Faceti-va neaparat testul anticorpi inainte de dozele 2/3/4. Intrucat daca aveti un nivel prea mare de anticorpi, este posibil sa ramaneti legume. Este important pentru toti, oficialitatile nu dau asa ceva, nici mass media centrala mituita, ci doar presa de provincie sau de mic impact. Vedeti ca sunt multiple cazuri, in care persoane care au facut rapelul sau boosterul, au paralizat sau s-au trezit cu afectiuni la organe vitale.

Exemplific prin 4 cazuri dovedite, aproape identice, aparute cu greu in media cenzurata.

1) https://www.national.ro/coronavirus/bihoreanca-37-de-ani-am-ajuns-o-leguma-dupa-a-doua-doza-de-pfizer-740288.html

2) https://www.national.ro/coronavirus/exclusiv-soldat-cu-3-misiuni-in-afganistan-nenorocit-cu-doza-a-ii-a-de-pfizer-740171.html

3) https://www.national.ro/coronavirus/fost-jurnalist-dupa-doza-a-ii-a-cu-pfizer-acum-sunt-o-persoana-cu-handicap-744146.html

4) https://argesexpres.ro/index.php/fapt-divers/42153-argesean-in-stare-grava-dupa-doza-3-a-vaccinului

ED spunea...

Sa va spun o poveste. Pornita de la faptul ca adminsitratorul ma critica ca nu sunt de acord cu anticorpii prin vaccinare. Ceea ce nu inteleg multi, si mai ales oficialii. Eu sunt de la tara, unde daca trage unul un vant, stie tot satul. 1400 de locuitori. Maxim 10 cazuri de COVID confirmate de DSP si singurii internati. Dar in realitate, s-a imbolnavit toata comuna. Se stie, autotest de la farmacie, 2 linii, ai COVID. Toata comuna s-a contaminat de un cap la altul. Numai ca oamenii au dus boala pe picioare. Decese? Au fost vreo 3 dintre cei internati care au apelat la DSP. Vaccinati? Vreo 5 profesori, un politist, plus tanti Veta de pe dealul din vest si nea Vasile din vale. Asadar toata comuna este imunizata. 7 prin vaccinare si restul natural.

Israelienii au dat public ca imunizarea obtinuta prin boala este de ... 27 ori mai puternica decat cea obtinuta prin vaccinare. Asadar, satenii respectivi de ce ar trebui sa se mai vaccineze? Ceea ce am prezentat, este de fapt o secventa din Romania. Daca v-ati face testele anticorpi, este posibil sa aveti surprize multi. Surprize placute, adica sa fi trecut prin boala fara sa banuiti ceva! Va spun eu, din simptomele alea multe insirate, poti sa nu ai niciunul sau doar unele care nici nu va duc cu gandul la COVID.

Aici apar isteria, ipocrizia si suspiciozitatea asupra sistemului. Care ne indeamna obsesiv sa ne vaccinam! Fara sa ne indemne mai intai, sa ne testam daca avem anticorpi! De aceea, anti-vaccinistii nu sunt toti mistici, ci multi sunt perfect cerebrali. Iar sistemul ocoleste problema.

Huhu Rezea spunea...

@ED
Dacă tot dai sfaturi medicale, nu ai putea să precizezi ce înseamnă nivel prea ridicat de anticorpi?
Cred că sunt cititori ai acestui blog care pot da mai multe detalii despre cele 4 cazuri de reacții adverse severe după vaccin prezentate de
comentatorul @ED
Deocamdata, văd că nu pot identifica cine este argesanul, care este atat de grav încât a fost lâsat să mearga acasa, decât dacă mă abonez la argesexpres.ro

ED spunea...

@ Huhu Rezea. Nu dau sfaturi medicale, doar ca nu imi place sa ma informez unidirectional. Nu stiu cine poate fi persoana in cauza, reproterul stie. Nu inteleg ce vi se pare amuzant, doar sunt suficiente persoane paralizate care zac in pat la domiciliu.

Insa daca dati o raita cautand cuvintele "paralizat vaccin" mai gasiti cazuri de presa. Eu vad ca am mai gasit unul si care este vad ca tot militar. Acelasi tipar. L-a trimis armata in Germania sa il trateze. Nu stiu daca au reusit. Nici nu conteaza, pe noi nu ne baga oricum in seama nimeni.

http://www.ziartopdearges.ro/subiectul-zilei/122706-militar-din-arges-paralizat-dupa-vaccin

Calinmihaib12 spunea...

Huhu:
.."serul" mARN anti-covid = NU PREVINE "RĂSPÂNDIREA"= TRANS MITEREA FRAGMENTULUI de VIRUS CORONA-COVID = FABRICAT = PURTAT = DE PROPRIUL CORP al "vaccinatului" (frag ment care are CARACTE R de Ag=antigen,adi că: producător de reacție imună =..de anticorpi,..și POSIBIL = PATOGEN= adică producător de boală,și care ajuns la un NEVACCINAT = îl poate îmbolnăvi..!), ci face numai ceea ce spun fabricanții și medicii vacciniști, ..că face..!
..Vaccinații..care MOR..,MOR din cauze multiple,printre care ..și.."DEFECTELE" de SINTEZE PROTEICE..ale fragmentelor din " "proteina SPIKE".. capsularaă VIRALĂ COVID, defecte care SE POT PRODUCE sub acțiunea DIVERSE LOR MEDICAMENTE care sunt luate de VACCINAȚII care au diferite boli,și..ca urmare: pot avea consecințe LETALE..!, sau din alte cauze, GREU de: prevăzut și controlat și,în lipsa AUTOPSIEI PROFESIONISTE,de NE-DIAGNOSTICAT corect.!

Iulian Mareș spunea...

Diferenta specifica privind calitatea serviciilor medicale, adica asigurarea necesarului de medicamente, este data de relatia matematica ce se poate stabili din afirmatia ta: ”Franța-numai 3 254 internați la ATI și numai 84 de morți.”

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Plus nivelul anticorpilor pe care corpul uman îi dezvoltă prin vaccinare.
Dacă o săptămâna se va mentine la peste 100 000 de infectări, va creste galopant numărul cazurilor grave și în Franța.

Dan B. spunea...

Zice Huhu:
„Plus nivelul anticorpilor pe care corpul uman îi dezvoltă prin vaccinare”.
Eu zic să-l lăsați să facă și a Vi-a doză, căci poate plesnește de atâția anticorpi dezvoltați prin vaccinare!
El nu pricepe că fiecare doză de vaccin administrată reduce numărul de anticorpi naturali al organismului uman.

CEZAR spunea...

185.000 ieri in France !
Vaccinul poate sa fie trecut la ..ingrasamint pentru virusi !!!

Huhu Rezea spunea...

Ei... nu spune!La ce cursuri de imunologie ai învâțat asta, berbecule?

CEZAR spunea...

Ascultati Specialistul ! A se retine ..Vaccinurile ..care sint vaccinuri ..te protejeaza toata viata ..

https://youtu.be/kn62w3OWc2Q

Leon spunea...

Asta a spus Specialistul acum un an !
Dar acum zice la fel ??

CEZAR spunea...

Vezi toate conferintele ..lui ...!!

CEZAR spunea...

I-au bagat si lui sula in coasta ..dar totusi ..nuanteaza pentru cine poate intelege !

reddog spunea...

Eh, putini inteleg nuantele.
Doar tractoristii si coafezele poate, astia au devenit specialisti in medicina si detectivi care lupta pentru demascarea Ocultei. 😂

Comentariul Cameliei Hudson de la videoclipul ala e fabulos.
Si mai ales replica la comentariul sau. 😁

Calinmihaib12 spunea...

.Ed:
."NEVACCINAȚII"pot să fie SĂNĂTOȘI= NEPURTĂ TORI de VIRUS COVID-"X",sau să fie "purtă tor"=asimptomatic sau chiar având simptome de BOALĂ ușoară sau chiar BOALĂ GRAVĂ (după caz..!);
..Un VACCINAT: adică un "sintetizator" de =PROTEINĂ="SPIKE" VIRALĂ-COVID-"X"=care este: 1. ANTIGENICĂ= adică inductoare de REACȚIE IMUNĂ=produce re de AC.= anticorpi = care AR TREBUI SĂ DISTRUGĂ VIRUSUL Cov. -"X" PROPRIU=rezultat al vaccinării,precum și pe cel eventual.. TRANSMIS de o altă persoană,..și 2. con comitent PATOGENCĂ = adică PRODUCĂTOARE de BOALĂ "COVID" = de la forme: asimptomatice, ușoare și până la forme grave sau chiar letale.
NIMENI NU A EXPLICAT de ce un "vaccin" =NU
= DISTRUGE VIRUSURILE ..vizate= prin "VACCI NARE", astfel încât
persoana "VACCINATĂ" și "INFECTATĂ" (deci purtător a cel puțin 2 variante de virus:
virus.."SINTETIZAT" prin..vaccinare=fără "core"-ul său ARN,și virus "luat"= de la altă persoană)=RĂMÂNE
..CONTAGIOS= adică TRANSMIȚĂTOR DE VIRUS
=PATOGEN=adică PRODU CĂTOR de BOALĂ..,de la forme UȘOARE..până la formele UCIGĂTOARE
..??
VACCINURLE CLASICE.. îndeplinesc UNUL din DEZIDERATELE ESENȚIA LE ale unui VACCIN,și anume:OPRIREA TRANSMI TERII virusului/bacte riei,..etc.= cauzatoa re de BOALĂ..!,dezide rat pe care "serul" mARM administrat în țările "BOGATE" și la NOI=NU ÎL ÎNDEPLINEȘ TE..!(cel puțin,așa afirmă..PROMOTORII.. cunoscători ai actua lei OPERAȚIUNI MONDIA LE și NAȚIONALE de.. "vaccinare".!)..fapt CONFIRMAT de"VALURILE DE CREȘTERE" A NUMĂRU LUI DE "INFECTĂRI", chiar dacă NUMĂRUL DE DECESE(nu "ține pasul .." cu numărul de in fectări mondiale..!; până la urmă: aceste CIFRE SUNT RELATIVE = așa cum: cel puțin în cazul NOSTRU: al ROMÂ NIEI,tov. Dr. ARAFAT, în INCONȘTIENȚA sa, a REVELAT:..MANIPULAREA ACESTOR CIFRE,..după "NEVOI"..PROPAGANDISTICE: adică.."CREȘTEM / SCĂDEM..CIFRELE.." din..CONDEI..!!?)

Dan B. spunea...

@tehnocrat:

Se putea să se abțină „tractoristul” din Hurziceanca, să nu-și dea el cu stângul în dreptul? Asta e, gândire de rural neemancipat și cu studii cât clasele trenului!