Un produs Blogger.

vineri, noiembrie 05, 2021

Șocîțu luat în pene de CTP

30 comments
Reușește să enerveze auditoriul înainte de a deschide gură.
Doar cu Iohannis se mai poate concura în iritarea publicului.
 


30 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Luat astfel la rangă si facandu-l mangă, o sa auzim ca peste cateva luni, in plina pandemie de guvid, Câțosul a ramas gravid si, așadară, CTP o sa-i plateasca si pensie alimentara!

Iulian Mareș spunea...

Constipatul asta de CTP are oaresce dreptate insa uita ca a fost propagandist de serviciu, un gurist vorbăreț ce, precum un *a_mic de-al meu, se pricepe la economie, politica, justitie, tenis, a 7-a arta ...etc. Deh, tot sing si CTP!
Plin de bani plangea si el, ca si ăla al meu, pe umarul proletarului flamand, de rit veki, conducand pe Magheru si Dorobanti un hârb de Dacia 1300, ediție 89!
Daca mai priviti si la sigla postului TV, vi se releva si scopul!
Un flecăreț!

Iulian Mareș spunea...

Cu dragoste fierbinte, pentru a_micul meu despre cosmopoliti!

”Ținta finală s-ar putea să fie însăși identitatea românească! Noi, românii, din sudul sau din nordul Dunării, suntem poporul cel mai numeros și mai important din acest sfert, sud-estic, al Europei. Pe mulți îi deranjează această situație! Numai pe noi nu ne interesează să luăm cunoștință de această realitate și să acționăm ca atare, ca un popor mare!… Mereu se găsesc, printre noi chiar, cei care să ne deturneze de la destinul nostru, invocând, printre altele, și teze trăznite, absurde, precum că moldovenii sunt alt popor, la fel aromânii. De vreo câțiva ani începe să apară un neam nou: transilvan!… Urmează, probabil, bănățenii sau oltenii…

Ce poți să spui în această situație, altceva decât Deșteaptă-te, frate român! Nu te lăsa prostit și îmbrobodit de chiar dușmanii tăi!”

Autorul nu conteaza, mult mai important este mesajul....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

USR-istul, Iulian Pulai, scrumbia tăvalita prin mălai, prajită in ulei si clăbucită-n ceai, dupa ce hrana zilei a obtinut-o din cutia milei gheboșat cu cocoașa camilei, cersind de la norodnici si norodnice prin tarile nordice cu laba la orizontală pentru pomană, acum e o mare sculă mafaldă si-o scofală natantoală si nasoală, dandu-se cu multă scoală, emanand opinii atat de idioate si de cretine incât iți vine sa-l lasi cu nadragii in vine sa-l faci de rusine cu trihirica dotată cu creier de unde-i provine glagoria! Bunaoara, cu votul său si atitudinea dură si plină de ură, in Comisia de Cultura, unde este ,,membru'' de valori dintre pantaloni, a anulat un drept academic important si dox al unui inalt prelat otodox, aducand importante prejudicii materiale, emotionale si morale Academiei culturale si pangarind valorile ortodoxe si nationale. Acum, cu ocazia noii coalitii de guvernare, vazandu-se fara beneficiile forfetare si ciolanare de la masa cea mare, isi țipa in gura mare opiniile despre dreapta tradatoare, sau stanga care dezvirgineaza dreapta, care e ca o fata mare, usturoi n-a mancat si nu-i pute gura a kkt si n-a pus botu' la pompare la nici o devalizare, ruinare sau falimentare, intrucat in a lor guvernare, cu strechele si lichelele lăbărale, Romanistanul s-a imbogatit cu toptanul, pandemia s-a tooot dus naibii cu toboganul, pe strazi curgeau abundent lapte cu miere, leul a fost la putere si prapaditul de euroi a fost aruncat cu farasul la gunoi, si toti romanistanii, adicatelea noi, am ajuns cei mai prosperi si bogati europeni dintre cersetori, zdrențărosi si gunoieri, si ca fara aportul genialilor useristi la aceasta guvernare, Romanistanul va intra in cea mai profunda si irecuperabila falimentare! Pacat de acest baiat firav si uscat ca nu-i bagat in formol sau intr-un ierbar academic, la fel de anemic, sa vada si generatiile viitoare ce noroc ne-a trecut noua printre crăcanele de la picioare ca nu a fost numit si USR-ul in aceasta noua guvernare, dar o statuie de ceara tot merita sa i-o facem ca sa șadă cu honoare si cinste pe al soclului plite incinse!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un cuplu neozeelandez a gasit un cartof burghez si mare de 7,9 kilograme, punandu-i o sepcuță cool si numindu-l Doug, declarand plini de mandrie ca-l va dona Harmatei romane pentru a fi numit Jeneral cu grade si stele de prune cat si sinistru la Haparare, in locul muiercii blegoase, Mălaimare Ciucale, ca sa majoreze penziile brotacare, in cunantum cat el de mare! Ei, cum vi se pare aceasta stire deosebit de imbucuratoare, care i-ar ajuta si pe cei de la guvernare?

Mirelaperianu spunea...

Dracu șie ce spui ca nu se înțelege nimic

M spunea...

Întrebări pentru cei care îmi pot explica:
1️⃣ Dacă media europeană a procentului din PIB alocat pensiilor este de aproape 13% de ce Cîțu și cu Ghinea Slinosul s-au angajat în PNRR ca în România acest procent să nu depășească 9,6% ?

2️⃣ Dacă procentul din PIB alocat pensiilor în România a fost în 2020 de 11,6% conform Ziarului Financiar de unde mama dracului o să taie ăștia ca să se încadreze în 9,6% ?

3️⃣ Chiar credeți că dacă se duc și pensiile (foste) militare la bugetul de pensii publice (crescând astfel cheltuielile) nu o să facă un artificiu ca să scadă cuantumul acestora prin recalculare?




M spunea...

Cîțu a fost bun cat a fost cu USR. Acum nu mai e!

Ieri la B1, o doamnă diasporeană, șofer de tir, ne certa pe ăștia din țară că votăm aiurea când ea face eforturi să ne scape de hoți, de acolo din Spania de pe unde e ea. Iar noi, niște lași ordinari nu vrem domnule să votăm cum trebuie! L-am abandonat și pe domnul Johannis care ne vrea binele, am dat jos de la putere singurul partid de oameni integri care vroiau să ne facă bine, cu forța dacă era nevoie și i-am adus pe Ciuma Roșie să violeze fecioare, să ucidă prunci....

Era biata diasporeană pur și simplu revoltată că noi nu vrem binele!

Dl. Barbu a întrebat-o când a fost ultima dată în țară?

"Nu am mai fost de 10 ani că mi-e scârbă că oamenii nu fac ce trebuie și ce spunem noi care știm!!!"

M spunea...

😁😁😁 o radiografie exactă a activității lui Iulian Pulai.

spiritul lui Haret spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Mirela, hai sa-ti explic Moartea caprioarei de Irina Loghin, ca sa intelegi: Am asociat gasirea acelui cartof urias in Noua Zeelanda, care este real ca are 7,9 kg, cu faptul ca dupa ce i s-a pus o sapculita sa fie fotografiat si i s-a pus si un nume amuzant de catre cei care l-au gasit in curtea casei lor, eu am zis ca poate îi pun aia si un creier, chiar si unul de bou, ca are mai multa minte decat un politician sau sef, sa-i puna apoi si niste grade militare de General, si sa-l trimita in Romania sa-i ia locul lui Malaimare Ciucale ca sa ne majoreze pensiile militare, pentru ca mai degraba un cartof ar avea mai multa minte decat el sa o faca! Acum ai inteles, surioara? E pamflet si jonglez cu cuvintele, ca daca o spun pe direct pare altceva si apoi @Onorabilul o tine la frigider sa nu se strice, s-o publice intr-o o alta viață in care libertatea de gandire si exprimare este garantata, fara ca politicienii cu musca pe caciula sa sara de gur in sus! Sa auzim de bine si cu sanatate!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@M,
1. Dreapta in toata istoria lor nu au majorat niciodata nici un fel de venit, si daca au facut-o asta din cauza presiunilor si scandalurilor, de aia a vota drepta este a-ti vute singur norocul, cu mana ta!;
2. Ca si la Punctul 1. PIB-ul trebuia sa se cadreze pe ce au aprobat in Planul de dezvoltare;
3. Cu siguranta ca vor fi niste banditisme ca sa creasca si mai mult pensiile militare obeze, cele mici sa mai scada, dar dreptate nu va fi, camarade!

Leon spunea...

Datele prezentate in media nu sunt chiar exacte !
1. Eu am retinut (din media !) ca media europeana este de 12,4%, iar in PNRR; slinosul a blocat cresterea pensiiloe la 9,4% timp de 50 de ani !
De ce 50 de ani ? Pentru ca de 50 de ani are nevoie Romania sa prinda Germania (de exemplu !), mutand banii de la pensii la Investitii, in varianta ca Germania sta pe loc !
2.Procentul de 11,6% este exagerat, probabil ca aici intra si alte cheltuieli privind Asistenta sociala, pe langa pensiile civile si militare !
Din alte surse in anul 2020, procentul cu pensiile civile a fost de 7,6% din PIB, si daca mai adaugam pe cele militare nu depasim 8,7% din PIB.
3.Pai asta se doreste, prin recalculare sa scada, dar sa se mentina in plata cuantumul avantajos.
Sa ne rugam sa creasca acest PIB in fiecare an, in speranta ca si pensiile o sa fie indexate cu acelasi procent ( cred ca acest principiu a stat la baza gandirii lui Catu, pensiile sa tina pasul NUMAI cu PIB-ul Romaniei)..!

Liviu PO spunea...

Pensiile nu genereaza para'ndarat...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Companiile comerciale, alimentare, la modul dement, au scumpit toate cele pe firmament, iar cand au vazut ca intrau in faliment au gasit se pare si o solutie de salvare de pe a prostilor spinare: Prin politicieni si formatori de opinii influenti, unii de-a dreptul dementi, informeaza cu infrigurare ca vom intra intr-o mare criza economica si infometare si de aceea trebuie urgent sa ne ocupam de o masiva aprovizionare, si de aceea se pare ca nu se mai gasesc pe rafturi produse alimentare! Problema e simpla sa vinzi produsele cand scumpirile nu mai fac vanzarile, iar pensiile si salariile nu se majorau si cele de pe rafturi se stricau pentru ca nu se mai cumparau, iar cei care au pus botul au ras de pe rafturi cumparand totul umflandu-le companiilor potul, insa pe cumparatori o sa-i doara ca o sa li se strice cumparaturile-n camara, caci le-au achizitionat practic de pomană, fiind mai toate perisabile, chiar daca nu-i vară, deci luandu-si ca fraierii o mare țeapă si papară, uitand ca foamete nu va fi vreodata, ca membrii in Uniunea Europeana! Cei care au luat țeapă punand botu' sunt tocmai si cei care dreptei politice le-au dat ca niste prostani votul, tot ei acum injura ca nu au apa calda si caldura, ca au tone de gunoaie-n batatura, ca au pensiile si salariile blocate si ca s-au scumpit toate! Băi, stanga-i stanga, pana moare, ca NU jupoaie si NU taie, si acum se vede tare ca lichelele liberale au ajuns cersetori si slugi ai injuratei stangi, ajungand ca milogii si mieroșii la mana si mila ,,Ciumei rosii!'' Asa ati patit-o si-n basismul de dreapta, profund adulat, pe care l-ati votat si-n gur l-ati pupat , pana v-a capiat si falimentat, dar vad ca lectia asta tot nu v-a ajutat, speriat si invegheat!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@M, ha, ha,ha...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Marite Spirite, pentru orice autocenzură este buna o rașpică repetată pentru insetata gură, iar mana care ziua rașchetează postarile merita sa tină paharele pana-i cade unghiile! Hai noroc si sanatate ca e timp de scris de toate si la noapte!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

DRAMATIC!
STUDIU, prezent de prof. dr. Florin Mihălțan de la Institutul ,,Marius Nasta'' din Capitala, cuplate cu informatii de la Institutul ,,Cantacuzino'': Din 10 internati, 9 sunt nevaccinati, al zecelea fiind cu multiple comorbiditati, dar cu sanse de supravietuire, iar celorlalti, care-s nevaccinati, garantiile de a mai trai fiind foarte reduse! Tot nu v-am convins, tovarasi antivaccinisti? Cititi info si de pe Stiri pe surse, tot acolo unde Col Gheorghita a avut un discurs magistral si convingator despre lupta anti covid si dramatismul multiplelor epiloguri nefecite, care pur si simplu mi-a smuls lacrimi, intristandu-ma amar, pentru ca joaca cu refuzul vaccinarii se incheie aproape intodeauna cu decesul!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Chiar acum cantaretul de muzica populara, Petrică Mâțu Stoian, un om deosebit de puternic si sanatos, a decedat de Covid 19! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l binecuvanteze! Plang si pitrele, plang si romanii, plange Romania, dar se bucura vicleana, pandemia, mai ales cand atent vegheaza sa-i agate pe cei care nu se vaccineaza! Lasati zvonurile, lasati ciorile sa cronacăne sa nu se faca vaccinarile, caci croncanitul lor este cel al durerilor si al mortilor, si mergeti sa va vaccinati, cu viata din pandemie sa scapati, iubitii mei camarazi si frati!

Iulian Mareș spunea...

Este adevărat ca acest Bulai a fost avortat la 6 luni și l-a alăptat o femela de sconcs? ...căci prea duhneste de te trasneste duhoarea de la 100m!

Iulian Mareș spunea...

M,
Tipic diasporei noastre...
Cunosc genul asta de proști ce vin în tara cu harul de 3-4000 € și cumpără din marketing baxul de pepsi și 5 cutii cu mici congelați ca sa-i ducă părinților ca să le arate ce bine trăiesc ei...si xat de bine se simt sclavagizati, dar nu în țară ci afară...

Iulian Mareș spunea...

A murit și Petrică Mâțu Stoian! 61 de ani...

Mihai spunea...

Sa-ti fie țărână ușoară Petrică Matu Stoian!

https://youtu.be/DcexeL6W62c

Leon spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Un om deosebit, de o rara modestie, plin de viata si sociabil !
PS. In urma cu cativa ani am schimbat cateva vorbe cu dumnealui pe terasa Hanului Craiovita, invitat fiind la o nunta,.. parca il vad si acum, tinand pe umarul drept costumul popular asezat pe un umeras,..!!

Iulian Mareș spunea...

Erata:
market in loc de marketing!

Leon spunea...

Niculina Stoican a scris pe Facebook un mesaj dureros de adio. "Ar trebui să știu ce să spun, dar nu știu!!! Și golul ăsta pe care-l simt în suflet și în minte și tristețea asta care știu că n-o să-mi mai treacă niciodată!!!! Și doare atât de tare că-mi vine să urc în vârfu’ muntelui și să strig cât mă țin puterile și glasul pe care l-am împărțit cu TINE!!!! Drum lin, Petre!!! Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună!".(ziare.com)!

CEZAR spunea...

Eroare..
A facut vaccin ..post covrig....!!~

CEZAR spunea...

Daca nu ar fi tragic..ar fi de ras....

Bogdan Bodeanu
7h ·
Petrică Mâțu Stoian era imunizat cu schema completă
A murit la doar 61 de ani.
Potrivit medicilor, bărbatul suferea de bronhopneumonie post COVID și se afla internat pe secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița.
Petrică Mâțu Stoian se afla internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Reșița. Conform directorului medical SJU Reșița, Cosmin Librimir, cântărețul se lupta cu o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică.
De asemenea, medicii au constatat faptul că acesta s-a confruntat cu fibrilație axială cronică. Directorul medical mărturisește că bărbatul ar fi fost supradozat cu anticoagulante, iar Petrică Mâțu Stoian tușea cu sânge.
16 comentarii
Carol Zamfirescu
Una este sa mori într-un spital de stat si alta este sa mori în Spital Privat .

Leon spunea...

"Din primele informații, Petrică Mîțu Stoian avusese Covid-19 și în prezent urma un tratament post-Covid. Se pare că moartea artistului a fost provocată de complicațiile aferente bolii COVID-19. Cântărețul avea Bronho-penumonie și era și sub tratament anti-coagulant." !

Leon spunea...

Condoleante Familiei si Colegilor de breasla:
https://youtu.be/2CdBimSLtl8