Un produs Blogger.

joi, decembrie 30, 2021

Topten-ul de ieri al infectărilor cu Covid din lume

81 comments

 

Vă dați seama cât poate SUA să testeze într-o zi dacă a descoperit 465 670 de noi cazuri?

La fel Franța, Regatul Unit, Spania, Italia.

Efectele mortale ale noului val în aceste țări se va vedea peste 10-15 zile.

Românii au pățit-o în septembrie-noiembrie și mai nimic nu au învățat. Iși așteaptă mioritic soarta.



81 de comentarii:

ED spunea...

Din toate datele, rezulta ca desi extrem de contagioasa, tulpina Omicron nu produce multe victime. Si o preluare a unui comentariu de pe pagina de FB a jurnalistului cenzurat - Paul Gabriel Andrei si care incurajeaza informarea absolut libera.

"Laura Covaci

Nu sunt minciuni. Locuiesc in Madrid. Aici s-a testat masiv de doua zile încoace. Luni am dat pozitiv (și eu și soțul). Fetele de 12 și 10 ani au dat negativ. Este o tulpina mai puțin agresivă dar foarte, foarte, foarte contagioasa. Avem 10 prieteni contaminați in acest moment. Cu toții avem simptome usoare: dureri de cap, dureri de gat, dureri musculare, febră până în 38 de grade. Interesant este că din cele 10 persoane, 6 sunt vaccinate. Mi se pare ordinar faptul că vor să manipuleze in chestiunea copiilor. Din 20 de copii (in cazul nostru și al prietenilor), doar 2 au fost testați pozitiv (și nu au nici un simptom). Am văzut că în România se anunță că va fi prăpăd în rândul copiilor. Nu cedați! Numai bine și sănătate!"

ED spunea...

Bun! In concluzie, este confirmat odata pentru intotdeauna, ca vaccinarea nu limiteaza extinderea pandemiei, ci doar ofera o anumita protectie persoanelor vaccinate. Oferea, intrucat contra Omicron, studiile zic ca vaccinurile anterioare nu mai ofera aproape deloc protectie. Ba mai mult! Din datele de mai sus, unde cazurile sunt infinit mai multe decat inainte de vaccinare, se poate trage concluzia ca vaccinarea in masa, a determinat extinderea pandemiei.

In secundar, se dovedeste ca si folosirea certificatului verde ca instrument de combatere a pandemiei, este un act inutil. Chestia cu certificatul verde nu a reprezentat niciodata o masura de protectie a sanatatii cuiva. Ci doar un instrument de a trimite oamenii la munca, fara sa mai fie testati de cineva daca sunt si bolnavi/purtatori.

Se confirma de asemenea ceea ce spunea vaccinologii la inceputul pandemiei. Ca nu se efectueaza vaccinare in masa in plina pandemie, intrucat apar mereu tulpini noi/rezistente. Dupa 2 ani de pandemie si 3-4 vaccinuri, apare Omicron care nu doar ca anuleaza tot, dar extinde si mai mult pandemia.

Intrebarea fiind, de ce au fost necesare atatea erori stupide si inlantuite? In conditiile in care de la bun inceput specialistii ne-au spus ca in cazul COVID, 80% din populatie ar fi trecut lejer sau fara simptome prin boala? Si maxim 20% ar fi suportat consecinte mai grave? Asa, ce am realizat?

Cezar spunea...

Parca erau ...supravaccinati??

reddog spunea...

La noi Sosocarii sugiucari care par dusi cu plugusorul, tapul si pluta il asteapta pe Putin sa-i scape de satanistii globalisti.
Dar pana si piticul atomic de la Kremlin i-a tradat cand s-a vaccinat.
Si asta s-a vandut Ocultei. 😂

reddog spunea...

Opinia unui general israelian, fost sef al unei structuri medicale focusata pe Covid.

Pentru cei interesati de subiect puteti urma sfatul lui ED: exista traducere automata daca nu stiti engleza.
Dar nu e obligatoriu, puteti citi opiniile Sosoacei daca le considerati mai avizate.
Problema ar fi ca si orca asta foloseste mijloacele de comunicare ale globalistilor satanisti gen internetul.
Mai ales ca daca intri pe internet esti deja vulnerabil. 😁

https://www.ynetnews.com/magazine/article/h1v00tc9st

ED spunea...

Multi s-au ofuscat ca Romania a avut multe decese in varfurile de pandemie. Au aparut si cifre: 300-400-500 de decese pe zi. Waaw! S-a gasit si vina, nevaccinarea este cauza! De parca inainte de pandemie, Romania nu ar fi fost tot campioane la decese pe motive de boala. Si inca in mod constant!

Daca ne aruncam privirile pe raportul furnizat de INS pentru anii de dinainte de pandemie (anii 2000-2019), descoperim cu uluire ca Romania avea anual 255000-265000 de decese produse anual, din motive de boli! Asta inseamna zilnic ... 698-726 decese, din motive de boala. Adica, mai multe decat cele create de varfurile pandemice. Fara a avea vreo pandemie. Primul loc in UE timp de 19 ani la decese, spune cam totul.

Asadar, cauza deceselor multe in Romania pe motive de boala, este mai degraba ineficenta constanta a actului medical. Ca este inainte de pandemie, ca este in pandemie, tot multe decese avem. De altfel, daca dam o raita pe internet, aflam ca Romania este plasata pe locul 32 din 34 state europene analizate (din toata Europa, nu doar din UE) la calitatea actului medical! Si iata explicatia pentru numarul imens de decese! Nu nevaccinatii sau vaccinatii, ci calitatea actului medical!

A se vedea in special pagina 5

https://cnsisp.insp.gov.ro/wp-content/uploads/2021/01/MORTALITATEA-GENERALA-2019.pdf

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Vad ca a luat-o pandemia iar din loc si nu-i bine deloc, eu fiind sigur ca au ei si vaccinul stabilizat definitiv insa nu s-a stabilit asi indeplinit planul la genocid din guvid, asa cum vor ocultele mondiale sa injumatateasca resursele umane, planetare, care prea inmultite si cocolosite de guvernele cordite au explodat demografic, o data cu consumul organoenergetic ajuns la apogeul strategic cel mai critic... Lansatorii si raspandacii de virusi sunt cu caracter permanent vaccinati si protejati, iar noi sacrificati cu permisiunea guvărnului mău, poate chiar prin acel PNRR-u, printr-un aditional secretizat, cum se procedeaza in orice stat vasalizat si tradat de propriul staff... Unde esti tu, Tepes, Duamne, sa-i vaccinezi pe politicieni cu ale furcilor coarne?!

monteoru spunea...

Ed@utule.Pe internet pe langa lucrurile bune se spun si tampenii.
Pai ma desteptaciunea pamantului daca vaccinat treci mai usor prin boala inseamna ca nu mai stai la terapie intensiva si lasi locul altuia care sufera de o boala mult mai grava.
Iti e frica de un vaccin , esti indaratnic,esti sectant sau bigot?
Vezi tineret mandria tari ca extraterestri iti introduc cip prin acul de siringa.
Cornelius@ vezi ca unii,mai ales sosocii sunt spalati pe creier si iau de buna ce scoti tu pe goarna.
Don plutonier sa vezi cand se va livra pastila ce taraboi va fi Romania plina de oracaituri de broasca.


Huhu Rezea spunea...


Hei, să vedem ce s-a mai întâmplat pe blog. Intre timp am condus vreo 300 km spre locul unde petrec trecerea dintre ani...

Ovidiu spunea...

Trageti concluzii gresite. Cele 300-500 de decese Covid pe zi se adauga la cele datorate altor cauze. E adevarat ca avem un sistem medical slab, dar totusi boala asta (prin multe cauze, nerespectarea regulilor de igiena, distantare, nevaccinare sau vaccinare la chiuveta, care vad ca s-a facut in numar foarte mare, etc.) a dus la foarte multe decese. Citez din raportul INSP pe 2020:
"În anul 2020 au decedat 297345 persoane, cel mai mare număr anual de decedaţi din anul 1938 până în prezent. Faţă de anul 2019, s-au înregistrat cu 36992 persoane decedate mai multe, respectiv cu 18,0% mai multe în mediul urban, şi cu 10,7% în mediul rural."
De asemenea, la fila 15:
"În contextul pandemiei COVID-19, faţă de anul 2019, în anul 2020 s-au înregistrat creşteri semnificative ale deceselor cauzate de unele boli. Cea mai mare creştere, de 2,2 ori, s-a înregistrat la decesele cauzate de bolile aparatului respirator (de la 17742 decese în 2019, la 38578 decese în 2020)."
Stati sa vedeti raportul pe 2021...
Sursa: https://insse.ro/cms/sites/default/files/field/publicatii/evenimente_demografice_in_anul_2020.pdf

ED spunea...

@ monteoru. Datele furnizate de mine sunt absolut oficiale. Am mai spus ca am 2 doze, dar booster nu mai fac nici batut. Din datele extrem de precise date de mine, rezulta 2 chestii legate de vaccin:
- in unele situatii te ajuta sa treci mai usor prin boala cum zici tu;
- in alte situatii te ajuta sa te cureti mai repede sau in cel mai buni caz sa ajungi leguma.

Eu cred ca tu esti deja in stadiul de leguma, intrucat seszez ca deja nu mai poti sintetiza informatiile, in mod rational.

ED spunea...

Sa aveti un An Nou si mai bun! Sanatate!

Huhu Rezea spunea...

@ED
Văd că repeți dezinformarea si pentru asta te sancționez în viitor. Nu-ți mai public orice comentariu..
Ti-am dat citat din Comunicatul anual pe anul 2020 al INS din care rezultă că anul 2020 a fost cel mai mare număr de decese după anul 1938, cu 36 000 mai multe decât anul 2019, nepandemic.
Ori ești rău intenționat, ori ești atât de narcisist încât îți place să te citești numai pe d-ta.

Huhu Rezea spunea...

Potrivit Comunicatului de azi al CNCAV, de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID, din 27 decembrie 2020, au fost administrate 15.841.589 doze de vaccin pentru 7.939.823 persoane, 7.818.426 primind schema completă şi 2.007.989 imunizându-se cu doza a treia.
În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate zece reacţii adverse, două de tip local şi opt de tip general.
În total, de la debutul campaniei de vaccinare s-au înregistrat 19.713 de reacţii adverse la vaccinurile anti-COVID, 2.149 de tip local şi 17.564 de tip general.


Domnule ED, nu mai umblați cu șoșoiala pe blog

Iulian Mareș spunea...

Huhu
Adevărul este ca la noi s-a murit cu zile în ATI din lipsa de medicamente nu din nevaccinare!
Ești vaccinat, și eu sunt!
Asta nu înseamnă că cei ce au trecut prin ATI nu au dreptul la medicamentele necesare...
Ti-am mai spus, vom trece peste asta și apele se vor limpezi...si mulți vor fi în boxa acuzaților pt ceea ce au făcut (furat) si pt ceea ce nu au făcut (asigurarea cu medicamente...etc)!

ED spunea...

Si eu am demonstrat ca nu este relevant. Intrucat in 2020 au murit in avans, oameni cu boli cronice care pur si simplu nu au mai aparut sub tratament pt. bolile de baza in 2021. Am dat si o dovada, 10000 bolnavi de cancer in 2020, nu mai exista in 2021, pt. ca s-au curatit in 2020! Asa ca nr. de decese precis este mai mic in 2022, macar cu 10000. Dar nu ca ar fi mai bun sistemul medical, ci pt. faptul ca cei 10000 au murit in avans in 2021. Ceilalti pana la 36000 precis sunt cronici cu alte afectiuni, care au facut COVID, dar nu i-a mai tratat nimeni pt. boala de baza. I-au trecut pe toti la gramada la COVID.

In statistica 2020 apare astfel: pneumonie + COVID = 29009. Ce vedem? 2 boli asociate, nu una! Si doar 16932 cazuri independente COVID. Ca atare, pneumonia tratata tardiv sau incorect i-a curatit pe marea majoritate dintre cei 36000 de bolnavi asa zis de COVID. In mod cert ca si cele 16932 cazuri de COVID pur erau la persoane care avand alte afectiuni, dar nefiind in evidenta medicala cu acestea (acele cazuri numite generic pentru care nu au fost raportate comorbiditati), i-au trecut generic de COVID. Ca parca daca te internezi de COVID, te mai verifica cineva daca ai de exemplu si ateroscleroza sau ciroza. Nu, baga Kaletra in tine strict pt. COVID, pana iti pocneste un tromb si faci AVC sau ficatul, intrucat la noi nu functioneaza medicina multidiscplinara.

reddog spunea...

ED

Astea "2 chestii legate de vaccin" sunt foarte vagi.
Care ar fi procentele corespunzatoare fiecarei variante?
Aici vorbim de miliarde de doze de vaccin in toata lumea.
Daca tot spuneti ca mergeti pe date extrem de precise dati si procentele.
Nu prea merge concluzia aia de final cu rigurozitatea si datele alea extrem de precise pe care le tot invocati.
Incepeti cu rigurozitaea unui prof univ dr in medicina si puneti concluzii ca un felcer.

Huhu Rezea spunea...

Cusiguranță condițiile de spitalizare comntribuie la mărirea număruluide morți.
Dar... si vaccinații și nevaccinații sunt internați în aceleași condiții precare.
De ce mor mult mai mulți nevaccinațiEu îi cred pe specialiștii care spun că nevaccinații nu au anticorpii necesari să lupte cu virusul.

Huhu Rezea spunea...

@ED
Esti cinic cu morții în avans.

M spunea...

@Huhu Rezea

Sunt unii care deși erau programați sa moară în 2021 sau 2022 au murit așa.... de-ai dracului cu un an sau doi mai devreme ca să strice statistica dl. ED!

Eu incerc sa conving pisica să nu mai bage mustățile la aragaz. Cred că mai am ceva șanse că pare inteligentă!

Noi suntem dilii că încercăm să convingem niște spălați pe creier!

Nuuuuuuuu.... Că nu sunt singuri!
Ia vedeți aici argumente cum că Pământul e plat !

https://flatearth.ro/

Mario spunea...

https://www.stiripesurse.ro/decizie-ccr-in-domeniul-pensiilor-constitutia-nu-ofera-garantii-cu-privire-la-algoritmul-de-crestere-a-cuantumului-pensiei_2166090.html

mosmartin16 spunea...

Huhu,îti voi trimite pe mail o analiză scurtă și probată printr-o decizie de pensie ...din care rezultă că și cei care sunt rezerviști după ordonanța LOV li se va reține CASS din buzunar ! De crezi că e de interes...poți crea un topic ! Seară cu bine !!

Viorel spunea...

ED. 1. Îți dau perfecta dreptate. 20.10=tuse seacă și doar atât. Fac un test de salivă=negativ. Tusea persist în special noaptea (aproape mă sufocam). 28.10 ora 15.30 fac test nazal în cadrul farmaciei specializate (camera separate pentru teste). Rezultat=negativ. Sun medicul de familie că mă sufoc iar testele ies negative. Mă trimite la UPU / Spitalul Județean să fac un PCR. Le explic ce simtome am (nimic în afară de tuse). Mi se ia sânge pentru analize, mă pune să fac radiografie pulmonară, în loc de PCR îmi face tot un test nazal (după 2 ore / făcut farmacie). 28.10 ora 17= Pneumonie bilaterală și formă ușoară de Covid. La ora 15.30=negativ, la 17.00=pozitiv. La ora 23.00 mă duce ambulanța la alt spital (de Boli Infecțioase) pentru internare. Semnez și refuz internarea. Mă consultă din nou și-mi prescrie pentru 14 zile următoarele medicamente:
1. Qercetin 500 mg = 10 zile = 1 dimineața
2. Molwkin Imuno = Vitamina C 1.000 + Vitamina D 2.000 + Zinc 10 mg = 10 zile = 1 dimineața + 1 seara
3. Koflet sirop Himalaia = 10 ml = de 3 ori pe zi
4. Doxicilină Atb 100 mg = 1 la 12 ore = 1 dimineața + 1 seara
5. Tusocalm 7,5 mg = 1 dimineața + 1 seara
6. Paracetamol Zentiva 500 mg = 1 la nevoie = temperatură
7. Brufen 400 mg = 1 dimineața + 1 seara
8. Fametidină Zentiva 40 mg = 1 dimineața
9. Aspenter 75 mg = 1 dimineața
Dacă mă internam și nu aveam la mine celelalte medicamente pe care trebuie să le iau fără întrerupere, întrerupere doar cu recomandarea medicului specialist prin reducerea dozei perioade lungi de timp, oare ce se întâmpla ? De la domiciliu nu avea cine să mi le aducă la timp.
Întrebări (formă ușoară de Covid): Am avut sau nu Covid ? Dacă a fos o formă ușoară, organismul a creat anticorpi în urma tratamentului pentru a mă proteja de acei „Nevaccinați” pentru că altfel, oricând pot să mă îmbolnăvesc cu toate măsurile de prevenire (mască tot timpul, evit zone aglomerate, mă spăl pe mâini ori de câte ori vin din oraș) ? Mi-au eliberat Certificat digital European Covid, valabil de pe 10.11.2021 – 26.04.2022. Cu ce mă ajută dacă eu, poate că în afară de pneumonie nu am avut Covid și acum bine mersii, bazat că sunt sănătos tun (am trecut prin boală=am anticorpi), mă pot trezi bolnav din nou.
2. ED. Citește conținutul lincului și o să vezi cum datorită faptului că s-a pus un „Accent foarte mare / ÎN SPECIAL FINANCIAR” pe Covid, ce au pățit, pățesc și vor păți bolnavii cu afecțiuni oncologice. Victimele colaterale ale războiului cu coronavirusul: „M-am simțit aruncată direct la cimitir”. https://recorder.ro/victimele-colaterale-ale-razboiului-cu-coronavirusul-m-am-simtit-aruncata-direct-la-cimitir/

ED spunea...

@ Huhu Rezea. Unde sunt reactiile afisate la modul concret? Nu mi-ati raspuns. De exemplu, la OMS apar astfel (exe,mple):
- Miocardită (16554)
- Pericardită (12487)
- Infarct miocardic (5441)
- Stop cardiac (3438)
- infarct miocardic acut (2720)
- Stop cardio-respirator (1223)
- Daltonism (38)
- Surditate (3613)
- Orbire (2569)
- COVID-19 (84155) (ATENTIE, STATELE AU RAPORTAT DECLANSAREA COVID DREPT CAUZA A VACCINARII)
- Sepsis (1898)
- Poliartrita (531)
- Cancer mamar (291)
= Leucemie mieloidă acută (97)

Astea sunt doar niste exemple din 27 categorii de boli declansate, incluzand 2873250 de reactii raportate la OMS.

Sursa: OMS prin agentia Vigi Acces http://www.vigiaccess.org/

ED spunea...

@ Iulian Mareș. ATI? Iata exemplu. Fetita de 1 an internata cu mama vaccinata, fetita avand probleme respiratorii, la un prim spital. Testate ambele, negativ. Situatia fetitei se agraveaza, urmeaza transfer la un mare spital de pediatrie. Acolo, la spitalul nr. 2 sunt din nou testate, ambele negativ. Fetita intra la ATI, face tratament, se face bine si este readusa in salon. Dar ... inainte de a fi readusa in salon, este iar testat COVID. Si surpriza, iese pozitiv. Asadar, a luat COVID la ATI.

Si asa de ce nu isi explica unii pe aici ce si cum! Cauza unor decese multe pe anul 2020 ... de COVID. Oamenii s-au internat pt. alte afectiuni, perfect negativi. Si in spitale au contactat COVID. Si s-a suprapus una cu alta. Fenomenul a fost chiar in masa. Eu insumi stiu bolnav de leucemie, care a patit-o! Sanse de viata ... multi ani, data de medicii curanti! Pe timpul tratamentului cu citostatice, a contactat insa COVID in spital. I-au bagat si tratament de COVID. S-a facut bine si de COVID. Numai ca i-a luat-o razna leucemia. Medicii curanti au spus ca nu au vazut asa cancer galopant si au concluzionat ca fie OVID, fie tratamentul pt. COVID a accelerat cancerul. In 2-3 saptamani s-a curatat, desa avea speranta de viata data de medici minim 10 ani.

M spunea...

@ED

Ești pe alte tărâmuri, sufletul meu....

Testele pot detecta infecția doar dacă markerii depășesc o anumită valoare de prag.

Știu, îmi bat capul cu dumneata care le știi pe toate.
Vezi că am zis "pe"... Cuvânt care conține litera "p" care este și în numele firmei "Pfizer" deci, concluzia e că sunt plătit de Big Pharma să militez pentru îmbolnăvirea poporului român prin otrăvire cu vaccin ca să nu preia conducerea Universului împreună cu reptilienii!!

Ni-no! Ni-no!!!!! 🚑

Laleaua neagră spunea...

Amintitiva de singura senatoare din senatul american care a zis ca invazia in avganistan e un esc si cate amenintari a primit atunci si acum e ridicata in slavi... Comcluzie... Si majoritatea poate gresi... Daca te gandesti ca si Hitler a fost ales democratic...

Viorel spunea...

reddog. Pun și eu o întrebare (te las pe tine să apreciezi) de profesor universitar sau de un felcer. Are dreptate James Joyce ? Și dacă da, este valabil principiul și în comentariul tău legat de Pandemie vaccinați / nevaccinați ? James Joyce formula astfel un principiu venit din antichitate: „Mai bine să scape nouăzeci și nouă de vinovați decât să fie condamnat pe nedrept un singur nevinovat.”

mosmartin16 spunea...

..scuze ! Gramatical era...celor..

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Lasati prostiile si balivernele despre mortăciuni, fătăciuni si uriciuni in prag de Anul Nou si faceti-va cate un cadou, reciproc si ad-hoc, cu urari de bine si de sanatate ca-s mai bune decat ideile virusate! Fie ca in noul am sa avem noroc la sanatate, fericire si la ban, cu recalcularea pensiilor militare in noul an pe o lege care sa nu mai vie violata sau schimbata vreodata! Sa traiti fiecare cat traiesc stejarii din zăvoi si, LA MULTI ANI IN 2022!

Calinmihaib12 spunea...

.HUHU:
(18:37'/ 30.12.a.c.):
NU prea e CLARĂ "soco teala"..cu CIFRELE.. "furnizate" în Comuni catul "SIBILINIC".. citat al CNCAV:
⚠️VARIANTA 1:
●7.939.823 persoane, cu "schemă completă" constând în:..
=CÂTE DOZE: 2,..?
=CÂTE DOZE: 1,..?
●2.007.989:
= 3 DOZE= 6.023.967
+.1 DOZĂ= 5.931.834
=Total: =11.955.801
DOZE..adm. celor cu 3 DOZE: 6.023.967 +
1 DOZE: 5.931.834 = =total:=11.955.801..
(admițând..o "schemă completă" cu..o DOZĂ
UNICĂ..!)
Rămâne neclar CÂTE PERSOANE, din cele = 5.931.834 persoane DIFERENȚĂ:de la total ul = 7.939.832 au primit:..câte..?..:
=1DOZĂ:"schemă"compl.
=2DOZE:"schemă"compl.
⚠️VARIANTA 2: •7.939.589 -vacc.
-7.818.426=vacc."sch.
compl.":("X"=DOZĂ
UNICĂ..?,"Y"= DOZĂ
DUBLĂ..?) =
= 121.397 ="Y"=
diferență..?
•2.007.989= vacc. cu
a 3-a DOZĂ=6.023.967
☮DECI:
6.023.967:(=3 DOZE)
+5.810.437:(=1/2..
DOZE"schemă ompl.
UNICĂ sau DUBLĂ.?
=11.834.404 DOZE:1/2+
a 3-a DOZĂ..
-15.841.589=
=4.007.589..DIFERENȚĂ
distribuită(?)..CUM.?
la cei: 5.810.437=
vaccinați cu "schemă completă"..din 1 sau 2 DOZE..?;
..și ce s-a întâmplat cu diferența de:
= 121.397 PERSOANE..?

reddog spunea...

Viorel

1 Da
2 Nu

Calinmihaib12 spunea...

ED: întra pe site-ul "worldomrters. info", și citește " CORONAVIRUS, tabelele cu NR.CAZURI:/29.12.2020 și NR.DECESE:în 30.12.2020, (pe scala "linear"..!):
•NR.cazuri:82.492.323
•NR.DECESE:1.927.475
..și vezi cifrele ACUM,la final de 2021..!!,DUPĂ 1 AN..de.."VACCINĂRI" ..!

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/ne-speriem-degeaba-africa-de-sud-spune-ca-a-trecut-de-varful-valului-omicron-fara-cresterea-numarului-de-decese_2166695.html

ED spunea...

Bineinteles ca mi-au fost blocate niste comentarii, desi argumentez si prezint si surse credibile. Nicio problema, m-am obisnuit. Pana si Google sau Facebook Romania cenzureaza prin politia politica a SRI numita Cyberint. De exemplu, informatia de mai jos, nu o gasiti usor! Cum fac ai nostri, dar ce nu convine Pfizer, filtreaza. Si noi ziceam ca doar rusii ne spalau creierele pe vremuri. Ehe, acum este mai rau!

https://www.doctorulzilei.ro/israel-sustine-ca-doar-infectarea-in-masa-va-stopa-pandemia-medic-de-top-din-romania-este-semnalul-clar-ca-acest-experiment-social-mondial-este-pe-cale-sa-se-incheie/

ED spunea...

Stiu. Si eu evit pe cat posibil, propaganda de spalare a creierelor legata de vaccinare. Nu intru nici in extrema cealalta, a propagandei contra vaccinare. Numai ca am constat ca in privinta efectelor grave ale vaccinurilor, am ajuns sa ma informez din surse extrem de oficiale, dar cenzurate la greu de Google si FB Romania, prin celula de politie politica a SRI numita Cyberint. La TV am ajuns sa urmaresc Aleph TV si Romania News, care spun ceea ce alte televiziuni trec sub tacere. La prima, Tuca il invitase pe un renumit medic ORL pe nume Sarafoleanu. Iar Tuca i-a facut putin bucata, in mod profesional. Sarafoleanu tinea tiparul cu vaccinul sigur etc. Cand Tuca l-a ous in direct cu niste vaccinati, care dupa vaccinare ramasesera surzi, cu zgomote in urechi sau cu vertij (ameteli). Cerandu-i sa ii primeasca sa ii trateze. Sarafoleanu s-a blocat cu siguranta vaccinului. Admitand in final, ca nici medicii nu au cum sa cunoasca toate efectele adverse, dupa un timp atat de scurt de tilizare. Ca jurnalisti, ii urmaresc pe Paul Gabriel Andrei si pe Tomozei (ultimul este acreditat in China). Ca oameni cu scaun la cap, ii urmaresc pe Vosganian, Astarastoae si pe Piperea. Toti 3 furnizeaza in clar surse reale, confirmate, autorizate. Mai este un medic vaccinolog si pediatru, pe nume Damian Baciu.

ED spunea...

Apelul cenzurat al unui medic vaccinolog si pediatru

SCRISOARE DESCHISĂ
În atenția: D-lui Prim Ministru
D-lui Ministru al Sănătății
Președinte CNCAV
Șef DSU
Tuturor medicilor și persoanelor care participă la
acțiunea de injectare antiCovid19

În calitate de cetățean român și Medic Pediatru, fac acest
APEL PENTRU OPRIREA DE URGENȚĂ A ACȚIUNII DE INJECTARE EFECTUATĂ ASUPRA COPIILOR DE PÂNĂ LA 18 ANI !

Există un pericol concret cu risc de deces cauzat de produsul Pfizer BioNTech Comirnaty. Componentele principale ale produsului ARNm utilizat, afișate pe site-ul EMA și pe site-ul Institutului Paul Ehrich, conțin două ingrediente care nu au nicio aprobare pentru folosință la oameni. Este vorba despre ALC-315 și ALC-159. Ele formează particule nanolipidice și sunt fabricate, printre altele, de firma ECHELON CORPORATION. Această firmă este specializată în tehnologie de automatizare, cu conectare în rețea a unor dispozitive. Care este legătura dintre protecția împotriva unui virus folosind nanoparticule și conectarea la o rețea prin intermediul acestora ? Pe site-ul acestei corporații se precizează că aceste două particule, ingrediente principale ale "vaccinului", pot fi folosite doar în scopuri de cercetare, FOR RESEARCH ONLY (deci NU pentru utilizare ÎN și LA oameni).
Ultimul raport de siguranță privind produsul Pfizer-BioNTech Comirnaty, actualizat în 07.12.2021, precizează că NU EXISTĂ nicio informație cu privire la aceste două substanțe. Nu există evaluări toxicologice, nu există evaluări privind posibila acțiune cancerigenă, nu există evaluări privind interacțiunea cu alte medicamente.
Toți cei care participă la injectarea acestui produs sunt pasibili de urmărire penală. Este vorba despre o infracțiune la care există pericol de daune grave asupra sănătății și pericolul de moarte.
Conform paragrafului 95 din Legea Medicamentelor, în cazul infracțiunilor grave și acesta este cazul, închisoarea este de până la 10 ani. Produsele sus menționate încalcă regulamentele generale stipulate la paragraful 8 și 5.
Aceste aspecte grave privind compoziția "vaccinului", se adaugă efectelor secundare periculoase apărute postinjectare, efecte deja dovedite de studii multiple de specialitate și recunoscute de alte guverne responsabile.
Fac acest demers ca urmare a Jurământului lui Hipocrate depus în urmă cu 45 de ani.

Brașov 21.12.2021

Medic Baciu Damian Pediatrie-Vaccinologie

M spunea...

@ED

Și iată cum Israel îți sparge dinții!!! 😂😂😂 Ce îmi plac mie sfertodocții!!!!!

Ce zice articolul citat?
“Only through natural exposure when protected with vaccines do I see this virus becoming endemic.”

Cum??????!? Obligatoriu vaccinare????????? Auuuuuuuuu! Păi nu mor de la vaccin 300 din 350 de vaccinați?????
Te doare????
Dar îți dau și traducerea că parcă văd că o mermelești în stilul sfertodoct!

"Numai prin expunerea naturală a celor protejați cu vaccinuri, văd acest virus devenind endemic”


Asta zicem și noi!!! Vaccinuri, cu câte doze booster e nevoie pentru protecție și o viață cvasinormală!!!
Dar te pui cu spălații pe creier care vomită tâmpenii cum că ei nu se vaccinează?

Bine că ne dai dreptate!
Vaccinarea este ESENȚIALĂ!

reddog spunea...

Pai cine mai citeste presa din Israel stia de aceste informatii.
Sunt si acolo dezbateri si unii critica abordarea asta.
Toate deciziile astea au si o componenta politica.
Stanga e in guvern in Israel fiind coalitia de partide de stanga cea mai influenta din guvern chiar daca prim ministrul e din partea unui partid de dreapta(un partid mic)

Cred ca va cenzureaza militia subacvatica, au un departament special de lupta impotriva Luptatorilor Patrioti Sosocari Sugiuci. 😂
Adevaratii Luptatori Patrioti Sosocari Sugiuci care lupta impotrica Ocultei Satanistilor Globalisti ar trebui sa se retraga in munti sa continue lupta. Sau pe dealuri. 😁

Leon spunea...

,,Levine mai spune că Israelul ar trebui să nu se mai gândească la prevenirea valurilor de infecții și să înceapă să se gândească, în schimb, la întărirea imunității și rezistenței comunității împotriva virusului, prin investiții în măsuri de sănătate publică și INCURAJAREA VACCINARII.,,

reddog spunea...

Exemplu de articol care critica actuala abordare.

https://www.ynetnews.com/article/s17epjyiy

M spunea...

Aliatul nostru, SUA, a început să dea afară militarii care refuză vaccinarea în general și specific, vaccinarea anti-Covid.

Poate luăm și asta de la ei nu numai Patrioate!!!! 😂

Huhu Rezea spunea...

Nu vezi câți ciufuți se găsesc la noi, care se ascund după drepturi democratice, în care altfel nu cred, de frica vaccinului?

M spunea...

@Huhu Rezea

😁 Vă dați seama cum ar ieși ei la luptă în fața unui atac al armatei ruse?
Mândria poporului român!

Îhî, îhî, mamiiiiii, domnul doctor vrea să îmi facă buba!!!!!

La americani a fost simplu: trebuie să fii apt în orice moment să îți aperi țara. Pentru asta iei toate măsurile de precauție, inclusiv vaccinare.

Vrei drepturile omului? Du-te la Greta Thunberg! Tocmai pentru restrângerea acestor drepturi primești solda și mai apoi pensie militară!

Cezar spunea...

M"..
Tu vorbesti de pensie militara?
Nu iti este rusine..tulumbarule!

Viorel spunea...

M. Aș fi deacord cu dumneavoastră ca să luăm exemplul de la ei, mai întâi însă, domnii noștri de la guvernare în frunte cu actualul prim ministru Ciucă, cel ce a domnit / războit în fruntea Armatei României cu pensionarii militari timp de 7 ani (să nu înțelegeți 47 de războaie ca Ștefan cel Mare) să aplice întâi legislația americană privind salarizarea, pensile, acordarea locurilor de muncă la stat după ce ies din sistem, protecție socială lui și familiei, cazare, etc.

reddog spunea...

M
Pai unii vor sa scrie pe pagina Facebook a armatei mujicului de la Kremlin. 😁
Ca si cum evreii ar scrie cand sunt nemultumiti pe paginile tarilor arabe.
E de noaptea mintii.
La israelieni militarii combatanti se pensioneaza la 42 de ani. Ceilalti din armata pe la 48 chiar 50, au fost modificari ale legii in ultimii ani.
Dar israelienii au fost in stare de razboi de la infiintarea statului si implica un mare risc profesia de militar.
De la soldat la general toti au pistolul mitraliera la purtator.
Din cate stiu pot iesi la pensie cu max 76% din ultimele salarii evident in functie de vechime.
Ceilalti bugetari gen profesori, politisti etc cu max 70%.
La civili e un mix, platesc si pentru pensia privata.
Este si o pensie minima (1500-2000 sekeli dar nu sunt multi bani avand in vedere ca Israelul nu e ieftin deloc ca loc de trai)
Asadar trebuie sa traga tare pentru o pensie mai buna si asta pana la 67 de ani barbatii si 62 de ani femeile.

Cezar spunea...

Categoric ar iesi cu...tulumba in mîna..si ar face pisu pe pantofii tai...🤣🤣
Apropo
Ai grad militar
Ce unitate..subunitate ai prelua sub comanda si ai merge la lupta?..AUD???
S.AU TE.AI DA DUPA O MASINA DE STINS INCENDII...

Viorel spunea...

Sper să nu se supere domnul Huhu Rezea, dar sper ca în anul care vine să se discute pe blog mai mult despre problemele noastre militare ca pensionari sau activ și mai puțin despre Pandemia Covid. Mă sună colegi să-mi ureze la Mulți Ani. Nu-mi mai zic pe prenume, ci „Salut Huhurezule. Ce noutăți despre pensii (indexări, actualizări, procese, etc.) mai ai pentru că în ultimul timp / urmăresc și ei ocazional blogul pentru că s-au angajat / văd că nu prezentați decât statistici despre Covid și comentariile se limitează tot la acest lucru. Lăsați-o naibii în seama specialiștilor pentru că voi vă răciți gura de pomană la fel ca și cu pensile. Vă ajută cu ceva comentariile pro sau contra Covid ? Ia cere-i celui care te stresează să te vaccinezi să-ți de împrumut 10.000 lei, îți dă ? Nu-ți dă. Dar sfaturi să te vaccinezi primești că doar nu-l doare gura sau există vreun interes financiar de reclamă ?”. Sper să nu fiu înțeles greșit. Într-un fel le dau dreptate pentru că tot la fel de bine ar pute să apară pe blog și topicuri cu creșterea prețului la gaze / energie (cine manevrează piața), șomaj, etc.

Iulian Mareș spunea...

Conform intelectului, ...cu mult peste tine!
Nici la asta nu te-ai prins, măi harnicule?

M spunea...

@Viorel

Oho!!!! De către ori nu am zis eu asta!
Dacă nu sunt capabili să facă o lege ca lumea sa aleagă o țară civilizată și să copieze CU TOTUL!!!!Adică nu: salarizarea de la unii, statutul de la alții și pensia de la alții!

Deci, sunt 100% de acord cu domnia ta și profit de prilej să că urez, cu respect un an nou fericit!

@reddog

Da, așa este! Am fost și eu în Israel și am văzut!

Ce să spun? Eu nu am întâlnit o țară în care SNAOPSN sa fie atacat în halul ăsta!!!!! Nicăieri în lume!
Probabil și pentru că permitem printre noi să se exprime atâtea lichele inepte!

Eu sunt convins că frica este principala cauză a rezistenței la vaccinare. Frica de deochi, de "mă trage curentul" 😂 dar în rest suntem răi și negri în cerul gurii! 😂

La mulți ani stimate camarad! Măcar să moară de oftică ăia care ne mușcă de cur!!! ⛄🌲🎁

PS uneori mă pun în postura unui civil, să zicem profesor, care ar citi comentariile de pe aici! Chiar nu credeți că ar trebui să ne crape obrazul de rușine cu unii din camarazii noștri?

ED spunea...

@ M & reddog. Nu inteleg ce ma sfatuiti. Vorbiti cu o persoana care nu a mai racit de la ... 12 ani. Desi si in armata, si acum, am stat numai pe coclauri, rece, ud, in zapada, in apa, pe afara la minus cate grade vreti voi etc. In timp ce altii, stateau dupa calorifere calde! Pe de alta parte, printr-o chestiune de ordin personal, eu nu prea am cumparat puii aia cu antibiotice din supermarketuri si rosiile alea pline de chimicale pe care le consumati voi de o viata.

Daca voi nu v-ati prins pana la ora asta, ca acel COVID ii ataca fatal pe cei cu organism imunitar slabit din cauza alimentatiei chimizate, voi nu ati inteles nimic din pandemie. Precum si pe boierii care nu au vazut soarele cu lunile, atat acasa, cat si la serviciu, stand ascunsi dupa termopane, iar nu ati inteles nimic. Bagati tata, vaccinuri, ca poate scot chimicalele din voi! Sau poate intra in reactie cu acestea, de la caz la caz! Ce sa va fac daca ati mancat doar chimizate din supermarket si ati stat ascunsi dupa draperii la serviciu?

reddog spunea...

ED
Pai asta cu E-uri si chimizate e o realitate in societatea actuala. Ne place sau nu.
Vreti ca oamenii sa creasca porci langa bloc?
Sunt multe cauze inclusiv poluarea.
Normal ca afecteaza sistemul imunitar.
Ideal este ca oamenii sa aiba imunitate naturala. Dar e posibil?
Asa putem vorbi discutii la infinit.
Trebuie sa vedem tot tabloul si cum arata lumea azi.

reddog spunea...

Cezar

Au fost situatii cand pompierii au luptat cu mult curaj.
Plus ca daca as merge la razboi si as avea de ales intre M si Cezar l-as alege pe primul.
Merg pe feeling.
Asta nu inseamna ca dvs nu puteti fi util.
Armata trebuie hranita bine si puteti contribui cu experienta de la GAZ si cu turma de caprite.

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/B%C4%83t%C4%83lia_din_Dealul_Spirii

ED spunea...

Ia sa vedem! Ce se mai intampla in tarile supervaccinate? Situatie de ieri 1 ianuarie! Franta 219 126 noi cazuri locul 1 in lume, UK 162 572 noi cazuri locul 2 in lume, Italia 141 262 noi cazuri locul 3 in Europa si 4 in lume. Total vaccinata Portugalie 23 290 noi cazuri locul locul 10 in lume (locul 5 in Europa) la o populatie de numai 10 milioane locuitori, imediat dupa nevaccinata Indie - dar care are si o populatie de 1,4 miliarde de locuitori.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Cezar spunea...

🤣🤣🤣🤣🤣😜🤪😝🤑
Clar...vaccinul = cel mai bun Furaj pentru Virusache...

Dan B. spunea...

@All:

O preluare nevinovată, privind constatările guvernului Marii Britanii, cu sursa aferentă:


Guvernul Marii Britanii admite că vaccinurile au afectat sistemul imunitar natural al celor dublu vaccinați. Guvernul Marii Britanii a recunoscut că, după o vaccinare dublă, nu se va mai putea dobândi niciodată imunitate naturală completă la variantele de Covid - sau eventual orice alt virus. Deci haideți să vedem cum începe pandemia „adevărată”! În Raportul său de supraveghere a vaccinului COVID-19 din Săptămâna 42, Autoritatea de Sănătate din Regatul Unit admite la pagina 23 că „nivelurile de anticorpi N par să fie mai scăzute la persoanele care se infectează după două doze de vaccin”. Continuă spunând că această scădere a anticorpilor este practic permanentă. Ce inseamna asta? Știm că vaccinurile nu previn infectarea sau transmiterea virusului (de fapt, raportul arată în altă parte că adulții vaccinați sunt acum infectați mult mai des decât cei care nu sunt). Britanicii descoperă acum că vaccinul afectează capacitatea organismului de a produce anticorpi nu numai împotriva proteinei spike, ci și împotriva altor părți ale virusului după infecție. În special, persoanele vaccinate nu par să producă anticorpi împotriva proteinei nucleocapsidelor, învelișul virusului, care este o parte crucială a răspunsului la persoanele nevaccinate. Pe termen lung, cei vaccinați sunt mult mai sensibili la posibile mutații ale proteinei spike, chiar dacă au fost deja infectați și au fost vindecați o dată sau de mai multe ori. Persoanele nevaccinate, pe de altă parte, vor dobândi imunitate permanentă, dacă nu permanentă, împotriva tuturor tulpinilor de presupus virus după ce s-au infectat în mod natural cu acesta chiar și o dată.

Sursa: https: //assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Primele companii de asigurări se retrag pentru că se confruntă cu un val uriaș de pagube.

👇Mai multe informații găsiți aici 👇

Canal: @thueringer_ Resistance
Chat: @thueringer_ Resistance_chat
Canal partener: @deutschlandstandauf

ED spunea...

Iata un exemplu, din ce cauza se indoiesc oamenii si devin bulversati Mai lipseste sa apara hindusii sa spuna daca tot au contaminari mult mai putine ca in Europa, ca vaccinurile ARN made in USA nu sunt bune de nimic si ca de aceea sunt contaminari multe in Europa si USA, comparativ cu India.

Poftim! Austria nu mai recunoaște statutul de vaccinați anti-Covid al celor imunizați cu vaccinul Johnson and Johnson

https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25276010-certificatele-covid-vaccinul-johnson-johnson-nu-sunt-valabile-austria.htm

Calinmihaib12 spunea...

04.01.2022/20:06':
..vedeți: "NAȘUL-TV..!"= ACUM..!

Dan B. spunea...

Dacă vameșii și polițiștii de frontieră și-au îndeplinit corespunzător atribuțiile, privind accesul în România al membrilor diasporei, cum s-a-ntâmplat ca valul 5 al pandemiei să fie devansat din februarie în debutul lunii ianuarie 2022?
Cred că „certificatul verde” solicitat la graniță nu era bun decât să garanteze că titularii s-au vaccinat, dar nicidecum că sunt contaminați și posibili contaminatori pentru românii dintre granițele naționale.
Așadar, cine se află la originea noilor contaminări, dacă nu vaccinații sosiți aici cu ocazia Sărbătorilor?
La 01.01, au fost declarate 1451 de contaminări (din ziua precedentă), la 02.01 au fost infectați 958 persoane (cine dracu să se preocupe de testare la 01.01?) și, dintr-o dată, la 03.01 se ajunge la 3900 persoane contaminate.
Realizați, analizând declarațiile oficiale (în care nu cred 100 %), că vaccinații diasporei ne-au cadorisit, în avans, valul 5 al pandemiei?
Căci, d-aia aveam Europa „înroșită” și România „verde”, dar acum, cum ne-am „dorit o țară ca afară”, s-au „îmbujorat” și concetățenii mei.

Dan B. spunea...

Reiau parte din opiniile mele, referitoare la covid, din urmă cu doi ani!
Este vorba despre un virus artificial, produs în laboratoarele lui Bill Gates (inițial în USA, ulterior în China și Dumnezeu mai știe pe unde), o reală armă biologică, cu antidot la care muritorii n-au acces (vezi scandalul din Slovenia, unde „vaccinurile” erau diferite, funcție de poziția pacientului în societate). Iar contractele cu furnizorii sunt secretizate, gama de vaccinuri a fost clar produsă anterior (pe o doză, data 2018; matematic, era imposibil să se fabrice, din scurt, asemenea stocuri).
Cert este ca au apărut mutații multiple ale aceluiași virus, iar, azi, anunță Franța că au fost identificate alte 46 noi tulpini al virusului.
Nu vă pare că gealații au desfășurat o febrilă activitate de cercetare și dezvoltare, inclusiv în Sărbători, a aceluiași virus, cu variantele sale, în diversele locații ale Ocultei de pe mapamond?
Un virus natural, chipurile provenit din Wuham, nu putea ajunge la apx 50 de noi tulpini, oriunde și oricând în lume!

M spunea...

@Dan B.

De pandemie se ocupă DSP. Poliția de frontieră se ocupă de controlul pașapoartelor și Vama de cel al mărfurilor.

Dacă înjurați măcar înjurați pe cine trebuie! 😁

Viorel spunea...

DIN GÂNDIREA MARILOR FILOZOFI:
1. „Parlamentul francez a suspendat miercuri, 5 ianuarie, dezbaterea asupra nuii legi Covid -19 deoarece parlamentarii opoziției au cerut explicații președintelui Emmanuel Macron cu privire la comentariile în care acesta a spus că vrea „să enerveze” persoanele nevaccinate”.
BRAVO GHEORGHE, CE METODĂ ORIGINALĂ DE CONVINGERE.
Liderul francez a făcut această afirmație în cadrul unui interviu publicat marți seară în Le Parisien. El a mai spus că persoanele nevaccinate sunt „iresponsabile” și că plănuia să le complice viața atât de mult încât să ajungă să își dorească să se vaccineze.
EU CRED CĂ VOIA SĂ LE ÎNGHEȚE PENSIILE, SALARIILE ȘI ALOCAȚIILE.
2. Critici dure la adresa lui Emmanuel Macron / FAZ : „Pentru Macron, oponenții vaccinării nu mai sunt cetățeni”. Președintele Franței, Emmanuel Macron, și-a atras critici dure din partea adversarilor politici după afirmațiile despre persoanele nevaccinate, iar publicația germane Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) notează că, în opinia liderului de la Paris, oponenții vaccinării „nu mai sunt cetățeni”.
CRED CĂ EMMANUEL MACRON TREBUIE SĂ PUNĂ MÂNA PE COADA DE MĂTURĂ. CUM ADICĂ SĂ NU TE VACCINEZI DACĂ ESTE GRATIS. UNDE S-A MAI VĂZUT SĂ PRIMEȘTI CEVA PE DEGEABA ?

Calinmihaib12 spunea...

1..Sigur că SUA poate testa sute de mii de persoane zilnic:..la o populație de peste 300 de milioane!; și la noi:la 19 milioane..,au fost zile când s-au testat..câteva zeci de mii de persoane..!.
2..Să vedem.. ce se întâmplă cu..
HIMERA:.."FLURONA" (acronim compus:
"FLU"= virus gripal + co-"RONA"= virus corona)de care se pomenește mai nou(..?!)
3.."Scenariul" GLOBALIȘTILOR e cam așa:( CENZURAT..!?= de ce oare..!)
.."Creăm [acum câțiva ani(!)]: în laboratoare: un virus(?)HIMERĂ(?) = posibil: o combinație genetică CORONA + GRIPĂ,(afirmativ: cu mai multe sero-tipuri(..!?),le"lansăm".. în..ZONELE de INTERES (cel mai proba bil:în "ZONELE BOGATE..!),timp de 1 AN= FĂRĂ VACCINURILE.."necesare"(?),
"INSTRUIM" prin..OMS..!= "guvernele" cum să acționeze și SĂ IMPUNĂ "măsu rile..preconizate".., VEDEM ce se întâmplă, la sfârșit de an 2020= facem :BILANȚUL": NR."cazurilor de infecții"..și "decese".."CAUZATE"(de EXPERIMENTUL MONDIAL..!)..de VIRUSUL
CIUDAT,NEDEFINIT CLAR..!= NICI MĂCAR ÎN PREZENT..!; în 2021 "lansăm" "VACCINURILE"..PREGĂTITE ANTERIOR ÎNCEPERII= "OPERAȚIUNII".., și.. "VEDEM"..CE SE ÎNTÂMPLĂ..!;
În dec.2021 la "BILANȚ"..: vedem "REZULTATUL":sub "acoperirea".."vac cinării"..în LUMEA BOGATĂ, NUMĂRUL
CAZURILOR DE "INFECȚII" a crescut cu ~ 241 %,(de la: 82 milioane,la: 280 de milioane.!) iar NR. "DECESELOR" a crescut cu:~172 %(de la 1,9 milioane ..la peste 5,2 milioane..!),FAPT ce
..=PROBEAZĂ = INEFICACITATEA.."VACCI NURILOR" administrate..!(= în PREVENIREA RĂSPÂNDIRII.."BOLII".!), și cu atât mai mult: a..=MORȚILOR= ..CELOR VACCINAȚI,dar și a celor.. NEVACCINAȚI..!!(DECESE= ORICUM
DUBITATIVE privind "CAUZA" lor REALĂ , în..LIPSA AUTOPSIILOR..și din cauza: ..suspiciunii INTEMEIATE..de
MANIPULARE a tuturor CIFRELOR privin d NUMĂRUL de CAZURI și NUMĂRUL de DECESE.."comunicate".!
● În dec.2020:la NOI (01.01.2020):
= 636.201 =total cazuri îmbolnăvire = 17.865 = MORȚI de cauză: Covid.
(2,8 %..din total cazuri..!)
● În dec. 2021( 01.01.2022):
=1.816.956= total cazuri îmbolnăv.
=Creștere de: 2,85 ori= față de
luna dec. 2020..!)
= 58.866 = MORȚI de cauză Covid
(3,23 % din total cazuri îmboln.)
=Creștere de: 3,29 ori= față de
luna dec.2020..!
..cifre..oricum:cel puțin "suspecte"
DE MANIPULARE GROSIERĂ..,având
"REVELAȚIA"..lui R. ARAFAT..care "s-a scăpat" afirmând ÎN CLAR:..că: "la nevoie",.."creștem NR.de CAZURI și DECESE"..! ("cifrele" respective= tot.."la nevoie",pot fi și..SCĂZUTE.
..!).
DAR:..toată această.."nebunie"..a avut și ALTE EFECTE (VIZATE sau NU.. ..?!):printre care:
="BULVERSAREA" VIEȚII OAMENILOR..!
="BULVERSAREA ECONOMIEI MONDIALE..!
În PREZENT: se.."prefigurează",odată cu apariția..variantei "OMICRON" a virusului..: care pare a avea un rol
..de "vaccin"(!?), [ ocupând = prin "CONCURENȚĂ"(având în vedere "marea"
lui CONTAGIOZITATE(?), CONTRA-BALAN SATĂ de =..aparenta.."slabă".. PATOGENITATE (?!!..)..,LOCUL..în organismele umane: al "variantelor" de virus=MAI AGRESIVE d.p.v.= PATO GENIC.!].."SITUAȚIA" că..INIȚIATORII "nebuniei" mondiale"..fac "un pas în spate"..!fără a-și RECUNOAȘTE EȘECUL
"nebuniei" lor..!
Rămâne ca timpul să..clarifice: dacă greșesc sau nu..!

Dan B. spunea...

Acum să vezi reacția „lătrăilor” vacciniști!

Dan B. spunea...

Chiar dacă, recent, o „coadă de topor”, Ramona Chiriac, instalată comod la București, ca reprezentantă a CE, ne sugera că ar trebui să renunțăm la CONSTITUȚIA ROMÂNIEI pentru a permite aplicarea deciziilor CJUE, singurul impediment în accesarea Spațiului Schengen, eu tot susțin că, adeseori, legislația națională este inviolabilă de către cea elaborată de către Parlamentul European.
La art 11 (3):„ În cazul în care un tratat, la care România urmează să devină parte, ce cuprinde dispoziţii contrare Constituţiei, ratificarea lui poate avea loc numai după revizuirea Constituţiei”.
Așadar, în susținerile mele, mă bazez pe prevederile constituționale de la art 16 (2), care stipulează că, în România, „nimeni nu este mai presus de lege”!

Media românească abundă în dispoziții și recomandări de ordin colectiv, gen „…să ne ….”, deși corect ar fi „… să mă …”.
Se pare că s-a uitat complet că drepturile, obligațiile și libertățile individuale primează, iar suma lor induce pe cele colective. Dacă , în mod absurd, primordialitatea ar fi cea inversă, s-ar crea o dictatură în cel mai pur sens, exemplu edificator fiind faptul că drepturile si obligațiile nației germane au hegemonizat structurile colective ale statelor din Uniunea Europeană.
În România, accept ca persoanele care ocupă demnități publice de rang superior, prin votul direct al cetățenilor, să exprime oriunde și oricând cu „… să ne ….”, dar nu și ceilalți, numiți altfel decât prin vot nominal.
De apx doi ani, tot aud de „… să ne protejăm ….” în logoreea multor tembeli din conducerea statului și a instituțiilor publice, deși protecția în cauză este una strict individuală, nicidecum de grup vaccinat vs grupul celor nevaccinați. Mai ales că, de destul timp, s-a demonstrate că imunitatea invocată la inițierea campaniei de vaccinare a fost în bluf al companiilor farmaceutice, „înghițit pe nemestecate” de către guvernele care „au pus botul” la minciunile OMS și CE.
Așadar, n-aș vrea să mai aud de la cei vaccinați despre cum „să ne protejăm”, în condițiile în care n-am auzit, vreodată, pe nevaccinatii anti-covid să se exprime ref la protecția lor colectivă. De regulă, eu prefer să mă protejez individual în proximitatea vaccinaților, nu apelez la protecția colectivă, știind foarte bine că:
- nevaccinatul contaminat are simptome grave ale bolii, motiv pentru care îi este imposibilă deplasarea în afara domiciliului;
- vaccinatul, deși contaminat și posibil contaminator, fiind asimptomatic, continuă să se manifeste în public, fără a realiza că este pericol social și medical pentru concetățeni.
Se uită că noțiunea DEMOCRAȚIE semnifică supunerea minorității la decizia majorității? Dacă populația vaccinată a României este, ca pondere, de cca 35 % (până la 40% s-au vaccinat „la chivetă”), ați auzit vreo propunere de carantinare a acesteia, cu atât mai mult cu cât, la „înroșirea” Europei, a fost principala sursă de contaminare, într-un stat supervaccinat 85-95 % ?
Preved. art 53 (1) din CONSTITUȚIE: „Exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin lege şi numai dacă se impune…,”; iar cum actuala pandemie, prin amploarea ei scăzută, nu face obiectul respectivei prevederi, ....
Umblă vorba că diferiții „specialiștii infecționiști” (col Gheorghiță nu-i de băgat în seamă, căci el știe că virusul covid afectează două organe principale, inima și cordul) marșează pe caracterul obligatoriu al vaccinării.
Aceștia uită că „ obtinerea consimtamantului la actul medical este un act specific ……prezentat ca norma deontologica fundamentala in principalele coduri medicale, precum Juramantul Hipocratic, Declaratia de la Geneva sau Codul International al Eticii Medicale.”(Aspecte generale ale practicii medicale si jurisprudentei in obtinerea consimtamantului la tratament – D. Dermengiu, C. Curcă)
Mai crede cineva că „certificatul verde”, cu care diaspora din Europa roșie a sosit în România verde, nu a declanșat prematur „valul 5” al pandemiei, din februarie, în debutul noului an 2022?

anonim spunea...

Frumoasa si absolut inutila "prelegerea"
Are atatea fracturi logice incat devine pe alocuri si amuzanta si ridicola
Tociu si palade intruchipati intr-o singura persoana
""....eu prefer să mă protejez individual în proximitatea vaccinaților, nu apelez la protecția colectivă, știind foarte bine că:
- nevaccinatul contaminat are simptome grave ale bolii, motiv pentru care îi este imposibilă deplasarea în afara domiciliului;
- vaccinatul, deși contaminat și posibil contaminator, fiind asimptomatic, continuă să se manifeste în public, fără a realiza că este pericol social și medical pentru concetățeni."
sursa de "inestimabila valoare teoretica si practica"
Dan B.
6 ianuarie 2022, 10:47

PS Ironia ridicolului
Imi pare rau dar atat mi-a mai ramas dupa citirea textului.Daca cititi cu atentie gasiti numeroase tampenii amestecate intr-un ghiveci "fara cap si fara coada"
Mishto ziua!!! Mai asteptam "opere nemuritoare extrase cu forcepsul"

anonim spunea...

"Mai crede cineva că „certificatul verde”, cu care diaspora din Europa roșie a sosit în România verde, nu a declanșat prematur „valul 5” al pandemiei, din februarie, în debutul noului an 2022?"
Aici ar fi usoare urme de logica dar nimeni ,niciodata nu s-a referit la luna februarie 2022...ci doar la perioada de dupa Sarbatori,pana (in maxim) 15 ianuarie.
Ceea ce era foarte usor previzibil si nu trebuie sa fi mare "cercetator feisbucist" pt o logica simpla de gâgă
1-2 ian dupa "imbulzeala" + 14 zile maximum...(incubatie de 7-10 zile pt delta +rezerva necesara)
Omicronul e un pic mai "grabit" are incubatie la 3-5 zile(7-10 cu rezerva)
Castiga la viteza multiplicare dar renunta la agresivitate(c-asa e la Mama Natura)
Fizica,chimie,biologie, etc etc, asa e peste tot=echilibru.Nimic absolut!
Nici macar vidul nu este absolut....cu exceptia celui din capetele unora :))

Dan B. spunea...

@akord75:

„Prelegerea” a fost postată pentru membri inteligenți ai grupului, nu pentru tembelii incluși, cu IQ sub 75.
D-aia n-ai rămas cu nimic în cap după lecturare, căci nu te ajută creierașul!
Și n-ai nicio vină, întrucât nimeni n-a „atentat” cu forcepsul la cutia dtale craniană, mai ales că era știută ca fiind goală.

Huhu Rezea spunea...

Dan B
Fund ai... capul la ce-ți mai trebuie? Gândește Șoșoacă pentru tine.

anonim spunea...

@Dan B.
6 ianuarie 2022, 15:03

Pana la urma cu CE si PE CINE vrei sa convingi?....ca sa faca CE?
Eventual du-te si vorbeste in fata oglinzii.In mod sigur ai mai multe sanse.
Etapa II e sa infiintezi o "biserica/religie covidiana de rit 19" (la fosta "davidiana" ai pierdut startul).Calea spre imbogatire ti-e deschisa,de prosti n-ai sa duci lipsa:)))
Apropo de democratia lui peste pe care o invoci
Candva pitecantropii si "homo neandhertaliensis" erau majoritari fata de homo sapiens.Asta nu i-a ajutat cu nimic(ref. la "majoritarismul" gaunos) Iti dai seama cat de "majoritari" erati cand nu exista covidul? Erati 100% majoritari nu-i asa?:)))....desi cred ca procentul asta ti se pare cam mic:))))
PS extrage-ti cip-urile alea "injectate" prin retelele 5G
Succes la "operele" viitoare desi pari a fi plagiator in reteaua feisbucista...esti mai curand agent de propaganda,toxic si usor manipulabil=IQ-molusca

Calinmihaib12 spunea...

"Valul" 5= la noi,a fost "preconizat".. chiar și la.."CIFRE.. (!)=așa cum "spunea" R. ARAFAT (în înregis trarea amintită în dec.2021)..de vreo câteva luni,conform
"evoluției".."infectărilor" și.."NEVOILOR" ..ÎN LUME..!

Huhu Rezea spunea...

Numai felcerii nu pot înțelege cum pot specialiștii să estimeze amploarea infectării cu viruși.

reddog spunea...

Cezar deja posteaza pe Facebook zicerile lui Calinmihaib.
S-au gasit: tusea si junghiul. 😂
Daca se mai alatura si Catalin ala cu satanistii si cel cu oskarul si pensia pot pune de un grup umoristic gen Muppets. 😂

Dan B. spunea...

@akord75:

Când idiotul din tine se crede savant, .....
Fii sigur că mi-e teamă că mă vei contamina cu prostia ta, motiv pentru care, la drum, mă însoțesc cei capabili să judece, cei care au principii general universale.
Oricum, postarea cu pricina nu ți-era adresată, căci n-ai IQ-ul necesar pentru a o înțelege. Iar cum de proști n-am nevoie, chiar dacă grupul ăstă colcăie de ei, te las să crăpi în mijlocul alor tăi.
În EU Charter of Fundamental Rights, la art 11, ref la libertatea de exprimare, în aln (1):„(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.”, deci până și un prostănac ca atine are dreptul la opinie; la care eu, dacă apreciez că-i valoroasă, raspund cu (contra)argumente și invit la dezbatere.
Oricum, mi-e greu a crede că ai putea formula ceva util semenilor tăi!

Cezar spunea...

Javra afurisita!
Nu mai vezi tu oase de lins de la macelaria..Carpatina..🤣🤣🤣😛😜🤪😝🤑

Iulian Mareș spunea...

Măștile FFP2 sunt impregnate cu grafen...
S-a atașat cifra 2 pt că se poarta 2 zile: in prima zi cu față măștii și în a 2-a zi cu dosul ei!
*Recomandarea pute urât și seamănă cu cea făcută din proximitatea cancelarului Austriei, ceva timp în urmă!

Va recomand unul din modelele de aici...

http://www.militare.ro/ro/produse/meniu-Categorie:Masti%20de%20gaze.html

***Țineți cont ca durata de viata a unui cartus filtrant în atmosfera infectata este de 2-4 ore!
Purtați voi asa ceva!

Iulian Mareș spunea...

reddog,
dar el este clona măgarului...

Calinmihaib12 spunea...

.."specialiștii..MONDIALI" au fost și sunt .."SURPRINȘI"(cu și fără ghilimele)..de amploarea..numărului uriaș de..infecții si chiar decese "asociat e" covid-ului, din valul..ACTUAL(.!?),preponderent în țările cu VACCINĂRI de peste 70-90 % din populație ..!

Viorel spunea...

SĂ NE RĂSPUNDĂ CEI CARE AU COMENTAT PE BLOG DESPRE PANDEMIE ȘI NIMIC DESPRE GRIPA SEZONIERĂ. UNDE SUNT ACEȘTI BOLNAVI ? NE SPUNE CONȚINUTUL LINKULUI. LA GRĂMADĂ CU CEI BOLNAVI DE COVID. UNII MAI TRĂIESC, ALȚII AU AJUNS LA CELE SFINTE. „DE COVID”.
ŞTIRIASTĂZI, 11:24
Unde a dispărut gripa sezonieră? Nici măcar un singur caz la Botoșani în această iarnă.
Odată cu luna ianuarie, în România venea și epidemia de gripă, în alți ani. În ianuarie 2020, pe vremea aceasta, România se pregătea pentru declararea epidemiei de gripă, pentru al doilea an consecutiv. Poate părea greu de crezut acum, dar epidemiile de gripă de la începutul anilor 2019 și 2020 s-au soldat cu mii de cazuri și câteva sute de morți în țara noastră, scrie HotNews.
Greu de crezut acum, dar când a venit pandemia, noi eram de fapt în plină epidemie
Unul din 3 adulți români bolnavi de gripă a avut nevoie de spitalizare în sezonul rece 2018-2019 și, chiar dacă puțină lume își mai amintește acum acest lucru, autoritățile declarau oficial epidemie de gripă în România, pentru al doilea an consecutiv, pe 6 februarie 2020, cu doar 20 de zile înainte de confirmarea primului caz de infectare cu noul coronavirus în țara noastră.
Conform statisticilor Institutului Național de Sănătate Publică, 199 de decese au fost înregistrate în România la persoane diagnosticate cu gripă în sezonul 2018-2019 şi 187 decese în sezonul anterior (2017-2018).
https://www.botosaneanul.ro/stiri/unde-a-disparut-gripa-sezoniera-nici-macar-un-singur-caz-la-botosani-in-aceasta-iarna/


Calinmihaib12 spunea...

.."Răspunsurile" la întrebările despre "situația..GRIPEI" în perioada: 2020-2022.. le-ar putea da..CEI.. care administrează site-ul "WORLDOMETER" (-METERS.INFO):și care AU SCOS: "SEASO NAL FLU"="GRIPA"= din
"CAUZELE DE MOARTE.."
de la rubrica:"HEALTH " = în TOATE CELE 34 de LIMBI..ale site-ului,..cu excepția LIMBII ENGLEZE..!;
Această.."OMITERE".?
are:SIGUR(!)o "CAUZĂ" ..!=mai mult ca sigur (!)= STRICT LEGATĂ de "apariția PANDEMIEI "covid"..!=cu"ciudățe niile" EVOLUȚIEI EI, TOTAL = "ATIPICE"..!