Un produs Blogger.

luni, decembrie 06, 2021

Un politician român vâlcean, la Summitul conservatorilor europeni.

7 comments

Cine il recunoaște pe politicianul român care sâmbatăa a participat la Varșovia, alături de Victor Orban, Kaczynki și Marine Le Pen.
Liderii partidelor naționaliste au promis că vor face front comun în Parlamentul European pe tema suveranității și a crizei migranților.
Liderul conservatorilor români a spus:
„Uzurparea suveranității statelor de către actuala UE se realizează prin distrugerea științei dreptului și înlocuirea sa cu ideologia neomarxistă transformată în normă de drept. Statele au fost asediate într-un război para-juridic și asimetric, de substituire a dreptului cu cultul minorităților și „cancel culture”, cult identificat el însuși ca fiind suveran. Ideologia neomarxistă și „cancel culture” transformată în normă de drept, a devenit principalul instrument al uzurpării suveranității statelor"

 

7 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cred ca e Principele, Nicolae, dupa cum sta bine inhipt pe pripoanele din dotare, si mai ales ca eu il admir pentru simplitatea si spontanietatea sa de simplu om, dar mai ales ca-i bonom

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Acolo mai vad si un taranist, deloc trist, ca ia si el, vai, cam 5000-10.000 de parai in mână, pe lună

Cezar spunea...

Pavelescu..ala cu urechi mari..🤣🤣

Iulian Mareș spunea...

În cadrul Summitului liderilor europeni conservatori și din ”extrema dreaptă”, ținut la Varșovia sâmbătă, populiștii de dreapta nu au reușit să ajungă la un acord politic de colaborare între partidele lor. În fotografia oficială de la summit apare și președintele PNȚCD, *********Aurelian Pavelescu, alături de alți lideri conservatori, precum Marine Le Pen și Viktor Orban.

””-imi apartin!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cu o cazia asta, sula Mărioarei a strapuns coasta, caci îndărătnicii bolnavi la bibi din LGBT au scos un pictorial de mare scandal, in care Hristos este asociat cultului scarbos cu practica pe din dos, cat si cu cântareața cu obrazul barbos! Daca ei pangaresc crestinismul, ce pretentii mai au cand noi le infieram practica cu indărătnicismul?

Mihai spunea...

Nu am auzit să existe politicieni prin Vâlcea !!!!!!! Doar abramburei cu averi care vor si putere legislativa ,executivă .
Vorba vine , dacă olteanul oricât de lotru si nepriceput ar fi nu-i șef iși baga unghia-n gât .

Calinmihaib12 spunea...

...pare a fi ..BUȘOI..?