Un produs Blogger.

duminică, martie 20, 2022

Bulgaria are un partid anti-NATO!

41 comments
Partidul „ Vazrazhdane ” (Renaștere) a protestat ieri în fața Ministerului Apărării și a strigat „ NATO – afară” la unitățile militare din fața clădirii. 

 În jurul orei 11:30 protestul s-a mutat în Consiliul de Miniștri. Protestatarii au spus că sunt împotriva ca Bulgaria să-și dea Ucrainei puținele arme rămase și, astfel, să fie implicată într-un conflict militar. De la petrecere se spune: „Nu la război”.
Liderul partidului Kostadin Kostadinov a declarat că „noi, bulgarii, avem tradiții bune în primirea oaspeților nepoftiti” , referindu-se la secretarul american al Apărării Lloyd Austin.
Protestatarii fluturau si steaguri rusești.
 

41 de comentarii:

spiritul lui Haret spunea...

Sunt si la noi unii potrivnisi NATO din diverse motive.Unii de frica Rusiei crezand ca,capul plecat de sabie nu-i taiat,altii nemultumiti de situatia economica proprie sau militari nemultumiti pentru pensii.
Cu militarul asa zis profesionist dezarmat in postul de santinela e rasul plansul.Sa fi fost mai bine instruiti militarii in termen decat actuali soldati gradati profesionisti?Intrebarea ma pune pe ganduri.Daca e asa suntem varza.In cei 32 de armata nu am auzit de o asemenea intamplare.Cat timp am fost inspector aveam obligatia ca indiferent de scopul sosirii intr-o UM sa controlez serviciul de garda si PSI si sa consemnez rezultatul in registrul de controale .Presupun ca soldatul a dormit in post sau ca a fost un aranjament intre el si atacator.
Pana in 1990 am trecut prin mai multe exercitii de mobilizare cu calificativ si am constatat spre rusine mea ca rezervisti ,soldati si gradati cu stagiul militar de 2 ani erau mai bine pregatiti decat activii.M-am hotarat sa ma pregatesc pentru supravituire.

Brenda spunea...

Ba da EXACT ASAA. A FOST STIU DE KA DOTIL MEU ,ERA INAINTE DE 1989 NU IMI ADUC BINE SNUL ,DAR CHIAR LS CONSTANTA ,DAR ARMA O LUASE NU DE. LA UN MILITAR PARCA DIN LOCUL UNDE ISI TINEAU ARMELE MILITARII ..ALA VOIA SA IL ÎMPUȘTE PE ....NEA NICU

marin spunea...

Și aici manipuleaza televiziunile romanesti.
Eu ,neinteresat de fenomen ,am inteles de pe televiziuni că s-a furat o ”mitralieră ” !!!!
Ce să mai zici când unele institutii de invatamant ,centre militare,cămine de garnizoana ,etc sunt pazite de firme de pază cu patroni stelari.

Andrei spunea...

Adică au și bulgarii o Șoșoacă a lor, un Dan Puric, un Bombonel Năstase, un Adrian Severin, un Iulian Iancu, Felix Voiculescu, Ghiță și Tender, un Simion de la galerie, ...

din aștia plătiți de Kuzmin al lor să urle și să țipe împotriva civilizației și Adevărului?

Nu m-am așteptat, zău! :D

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Partid puritate ruseasca de 100%, platiti bine ca zilieri, caci statele de plata put a penal, dar si asa cefele plachie sunt rusofoni prin gene si prin toti porii legumelor si zarzavaturilor din ei! Deh, cativa gogosari la borcan cu pancarte, niste ridichii sforaind anti natoisme, salate si rosii behaind in slavoski, castravetii si ardeii iuti urland cel mai tare, cat despre cefele calcate de tanc, s-au labartat de atatea rusisme si anti natoisme: ,,Slava Narodna Republica Balgarskaia,'' ,,Slava Nova Rossia,'' ,,Niet Ukrainskaia,'' Huooo Romanskia,'' ,,Kaput Amerikanskaia,'' Kakaia balșaia zdarova cat basca pe NATOala!'' ,,Slava hleba, slava votka, slava devușka, slava fasolea si Putina!''

Huhu Rezea spunea...

Ignorantule, Nastase a semnat aderarea Romaniei la NATO si a incheia negocierile de aderare la UE. Nici Severin și Iulian Iancu nu au ce căuta in pomelnicul tau de antieuropeni.
Tu stii definiția adevarului?

Leo spunea...

Adevărul ?...
"EU SUNT CALEA ADEVĂRUL ŞI VIAŢA "

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Off, off, ai facut o salata beuf, @Andrei, cu castraveti, rosii si ardei! Varan la cuptior cu Tender Ciordișor? Bombonel Nato cu Puric care nu si-a spalat-o? Iancu si Severin picati in vin pelin din senin? Porcușorul Ghiță cu Simion la portiță? Hales-bules șucares mai la ceanga parpales!

monteoru spunea...

Occidentalii si SUA s-au pacalit crezand ca prind cooperare economica vor reduce apetitul Rusiei de a deveni imperiu teritorial.Rusii vor lua o mare plasa.Vor pierde razboiul economic si vor reveni la situatia din 1990.Tari ca Germania,Anglia si Japonia vor deveni puteri militare.Turcia este.China si India inving prin numar de populatie.
SUA va continua sa fie principal de exportator in lume de armament.Firmele romanesti de constructii vor avea mult de lucru.
Mujicul rus vai de steaua lui.

M spunea...

Cum să nu aibă?

Au și ei Năsui, Cuțu (al bulgarilor nu e fost pușcăriaș), au Seidler, au Voiculescu, au Bulai, Cioloș, Barna toată clica antinațională, de plozi ai potentaților vremii, jefuitori ai persoanelor cu handicap și băutori de urină alături de Bivolaru!

M spunea...

Dacă dormi prost noaptea e imposibil să te trezești deștept dimineața!

M spunea...

De la care nu se fură mitraliere.....

Andrei spunea...

@Huhu
Nu stiu care dintre noi doi este mai ignorant. Serios. Inainte de a pune etichete verifica ceea ce spui.

Nastase a trimis cererea de aderare, pe cand aderarea a fost decisa de parlament, ceea ce este cu totul altceva.

Asta nu il absolvă de rusofilie si de gainariile facute, unele demonstrate in instanta.

Scuze ca iti daram idolii, dar sunt FAKE.

Detalii: https://newsweek.ro/politica/oamenii-lui-putin-la-bucuresti-politicieni-condamnati-mistici-vedete-tv-nastase-cel-mai-vizibil

M spunea...

@Spiritul lui Haret

Normal că sunt și anti NATO din moment ce unii sunt pro NATO.
Trebuie să trăim cu ei!

Așa cum sunt unii anti naționali (gen USR) și alți naționaliști (gen AUR).
Chinezii au înțeles asta acum câteva mii de ani - yin yang!!! ☯️

Era un studiu care spunea că mai mulți polițiști mor prostește în cartierele liniștite decât în cele rău famate. Asta pentru că în cartierele liniștite "lasă garda jos", nu sunt mereu gata de acțiune, nu se consideră a fi în pericol!

La fel și la unitatea respectivă! Militarul era prea sigur că nimeni nu o să îl atace. Gardul era mai mult de formă, paza doar ca să bifeze că se face! La dracu.... Parcă nu e un război în țara vecină!!!!

Dacă nu îi dă afară pe toți trecându-i și prin tribunal atunci nu se schimbă nimic!

Păcat că afectează imaginea Armatei Române!!!! (e adevărat că dacă intră un cititor civil pe aici și vede unele comentarii nu ne mai spală toată Dunărea!)

Huhu Rezea spunea...

@Andrei
Esti si insistent în prostie. Guvernul negociază și semnează tratatele, Parlamentul le ratifică.In perioada 1997-2000 guvernele CDR au ratat semnarea tratatului de aderare la NATO.
Deizia lui Constantinescu de a permite survolul NATO in timpul bombardării Iugoslaviei a creatpremizele aderării.

marin spunea...

Nu se termină bine razboiul si multi vor fi pe presul lui Putin să ceara contracte pentru resurse.
Economia lumii va fi stăpânită de cei care dețin resurse.
Daca americanii nu ar fi descoperit in 2008 imense resurse de petrol si gaze in Alaska ,azi erau faliti si le cautau cu soldatul prin lume.
Daca tarile BRISC ,Rusia ,China ,India,Brazilia ,Iranul mari detinatoare de resurse ,la care se mai adauga Emiratele ,Arabia Saudita si Qatarul nu mai fac tranzactii in dolar ci in Yani ,USA are o mare problema a datoriei prin scaderea valorii dolarului.
Ucraina a fost campul tactic economic al Occidentului si al americanilor.Aici si-au mendrele. Iar sub umbrela NATo s-au infipt pana in coasta rusilor.
Dupa ce Putin ii scoate afara din " camara cu bunătăți " ucrainiana lucrurile in finante si strategia economica mondiala se va schimba radical.
Occidentul influentat de americani nu este agreat de lumea a treia ssau tarile de mana a doua carora doresc sa le impuna democratia lor de tip coloniala.
Viitorul va fi de partea celor care detin resurse ,restul vor fi cersetori la portile acestora.
Ucraina daca negocia si isi declara neutralitatea era o tara fericita care putea profita si de occident si de rusi.
N-a fost sa fie ,aroganta lui Zelenski sfatuit de Occident si americani ii vor fi fatale .
Dupa episodul Ucraina razboiul va economic ,pe viata si moarte pe resurse.
Tarile de mana a doua care nu-si vor preda resursele Occidentului si americanilor posibil sa li se insceneze orice care sa duca la conflicte interne sau razboi.
Cu Ucraina nu le-a mers ,vom vedea ce va fi cu altele in viitor.

M spunea...

Opriți Planeta! Vreau să cobor!!!!

Au ajuns unii sa citeze din Bădică!!!!!! 😂😂😂

Huhurez are dreptate! Modificarea istoriei pentru a fi pe placul unora este de neacceptat.

Cred că toți suntem de acord că în România avem parte de procese politice și că procurorii fac jocuri care exced cadrului legal.

Fie că e vorba de Barna hoțul de bani europeni destinați persoanelor cu handicap sau de Clotilda care căuta prin saci cu voturi nimeni nu are nici un dubiu.

PSD are o imensă vină ca orice partid care s-a aflat la un moment dat la guvernare. Priviți numai la.... cine sa zic?.... la USR care a fost la guvernare cu Cioloș=guvernul ZERO, și apoi cu Cuțu, guvernul marelui jaf național!!!! Un partiduleț de 10% care a nenorocit țara asta pe zeci de ani!

PSD însă are și mari realizări atât în aderarea la NATO cat și la UE.

reddog spunea...

@Andrei
Dar de unde si pana unde acest Simion a fost sef de galerie?
S-a tot rostogolit vorba asta dar ce suport are?
Usereaua a pus umarul serios la aducerea in Parlament a auristilor lui Simion.
Ei cand ii vad pe astia de la userea ca sunt cei mai infocati anti Putin ma umfla rasul.
Dvs cititi postarile influencerilor USR?
Astia strambau din nas cand era vorba de armatasi simboluri nationale.
Un exemplu elocvent este si povestea cu Teatrul National din Bucuresti.
Directorul teatrului nu a vrut sa puna culorile Ucrainei pe teatru si useristii au luat foc.
Cand s-a pus tricolorul romanesc au zis ca rosul e in plus.
Eu ii citesc pe FB si stiu cat ii duce mintea.
Pot da unii zeci de mii de legi din astea cu discriminarea si eu tot voi spune ca useristii sunt niste javre.
Din foarte multe motive, nu vreau sa scriu romane pe aici.

Usereaua si-a pierdut jucaria cu Covidul si acum sunt cu razboiul din Ucraina.
Tin sa spun ca eu m-am vaccinat dar am preferat o cale de echilibru cum dealtfel cred ca a facut majoritatea romanilor.
Dar aia de la userea erau fanatici pro vaccin si masuri coercitive cum aia de la AUR erau fanatici anti.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@M, sau drept si intins anapoda, mai mult decat plapuma, asteptand groapa...
Bulgarii astia, nepoate, cu cefe late, unse cu spermanțet si indesați in borcane la oțet au lepadat cu greu opincile, dar nici azi nu le merg mințile! Ehei, cine ar lupta la rezbel cu ei cand gandul lor e la sovieticul, Putinei?

M spunea...

@Monteoru

Din păcate rușii sunt în disonanță cognitivă (lucru valabil și pentru stimatul domn Marin).

Rușii refuză natural să accepte că sunt un popor de barbari.

Mare nenorocire că suntem în partea asta de lume!
Faptul că Rusia se face de rahat in Ucraina este indubitabil.

Rusia apare ca o țară rudimentară, o țară barbară și nedezvoltată economic și militar.

Pro rușii de genul domnului Marin, nu fac altceva decât să sublinieze grotesc retorica imbecilă rusească cum că americanii în realitate controlează tot și că rușii sunt căcați pe ei de frică!

Vedeți cum mereu se spune "americanii au făcut aia sau ailaltă"? Cine se spune asta? Când îți este frică, când ești interior atunci orice se întâmplă pe planetă eu din vina celui de care îți e frică!!

Rusia este in genunchi!
Postările lui Marin dovedeasc disperarea!

Păcat că e român și nu înțelege interesele țării sale!

Huhu Rezea spunea...

E drept că am vizitat numai cel mai cosmopolit oraș al Rusiei, Sankt Petersburg, dar nu mi s-au părut că rușii sunt rudimentari sau barbari.

M spunea...

INSCOP:

90% dintre votanții PNL consideră că principalul vinovat pentru războiul din Ucraina este Rusia. Totodată, 87% dintre votanții USR precum și 86% dintre cei PSD susțin același lucru. În schimb, 67% dintre votanții AUR susțin acest lucru.

😁 Dacă adunați pe cei pro ruși s-au indeciși de la PNL, PSD și USR vă dă aproximativ procentul celor pro Ucraina sau indeciși de la AUR.

Cum vă spuneam: e o balanță! Forțele se egalizează natural mai ales când e vorba de subiecte nedecise sau absconse!

Trebuie să înțelegeți că Rusia are o singură șansă: să recâștige atenția lumii!
A incercat cu amenințarea nucleară (cu ceva succes), apoi a mers pe cea a "statelor neprietene", acum a trecut la armele biologice ucrainene.
De ce? Pentru că e ușor de înțeles după Covid (de tot râsul e că îl cred mai ales antivaxerii care nu credeau în pandemie) 😂😂😂

Vedeți? Am spus eu că e vorba de disonanță cognitivă!!!!!
Oamenii acceptă doar informațiile care se potrivesc cu ceea ce ei deja știu să-și ceea ce ei își doresc!


Domnul Marin își dorește o Rusie puternică, virtuoasă. Orice informație care nu concordă cu aceste idei sunt respinse.

Concomitent își dorește un Occident îngenuncheat, slab, nemernic. La fel nu acceptă decât informații care îi confirmă aceste idei.... Deși, culmea și domnia sa face parte din acest "Occident". Preferă deci auto -înjosirea dacă aceasta se potrivește cu ideile sale! Stupid!!!!!

Calinmihaib12 spunea...

M:
(20:59'/20.03.a.c.)
..Nu scăpa din vedere..amănunte importante/DECISIVE
: nu procurorul
judecă și decide,ci
JUDECĂTORUL=PROFESIONIST și ONEST /.. sau..NU..!; dar în ROMÂNIA ACTUALĂ.. exact AICI= în DOMENIUL JURIDIC: e
"UN BUBOI" IMENS.. care trebuie,cât mai URGENT TRATAT..
printr-o..INCIZIE.. CHIRURGICALĂ LARGĂ ..prin care să se.. SCURGĂ.."COLECȚIA DE PUROI acumulată de..cca. 76 de ani, dar mai ales, în ultimii 33 de ani.!

Leon spunea...

"Originară din Odesa și mamă a patru copii, Yulia Chernitskaya a rămas în România. A vorbit pe rețelele de socializare despre ajutorul primit de la un bărbat în benzinărie.

Alături de o fotografie în care apare ținând în mâini două bancnote, Yulia Chernitskaya a povestit că a primit banii, într-o benzinărie, de la un bărbat în vârstă, care s-a oferit să o ajute în momentul în care i-a văzut numărul de înmatriculare:

„Acești bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română 'Ucraina?', 'Ucraina', i-am răspuns. Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus 'glorie Ucrainei!'. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie. Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știe că am patru copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii. Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!"(dcnews).

reddog spunea...

Vedeti si pagina actorului Mihai Calin de la TNB
Cuvinyele de ordine sunt:
Discriminare, discriminare, discriminare.
Abuz, abuz, abuz.
Dictatura, dictatura, dictatura.

Smiorc! 😁
Astia acum au descoperit ca la razboi mor oameni.
Dom'le dar sa vezi cum isi dau ochii peste cap si lacrimeaza ca niste caprioare.
Conflictul asta din Ucraina a incepiut de mult timp.
In Donetks a fost masacru.
Ucrainienii au ucis la greu civili. Mii de civili.
Unii acum au descoperit ca mor civili.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158978527687945&id=581482944

M spunea...

@Huhu Rezea

E două aspecte! 😂

Primul: la laude deșănțate ca ale lui Marin reacția egală și de sens contrar e să îi terfelești la fel de deșănțat! 😁

Al doilea aspect: eu am avut nenorocul să întâlnesc doar ruși rudimentari și barbari!
Să faci petrecere pe stadion în timp ce armata ta ucide nu prea e semn de civilizație! Sau este?

Să folosești muniție "proastă" (adică opusă celei "inteligente") când ataci un oraș plin cu civili e un semn de barbarie!

Repet, dacă Putin era singur, sau cu stafful lui era una dar a strâns sute de mii de ruși să ovaționeze UN RĂZBOI!

Cred că dacă vă bombarda cartierul.... rușii erau la fel de barbari și pentru dumnevoastră!

La un curs am avut un coleg rus. Cânta frumos la chitară și era chiar ok. După două sau trei pahare votcă (a 200 ml) începea să ne spună cum Uniunea Sovietică a fost cea mai avansată și cum mai devreme sau mai târziu se va reface, "indiferent de cât va trebui sa așteptăm sau ce sacrificii va trebui să facem pentru asta!"

Rămân la părerea mea (până la proba contrarie) că un popor care ovaționează moartea unor oameni nevinovați este un popor rudimentar și barbar!

M spunea...

@reddog

Cei de la USR sunt fanatici la tot ce e din afara României. Tricolorul îi deranjează, bucățică ortodoxă îi enervează, Armata României le produce greață, limba română le face urticarie.

reddog spunea...

Rodionov vad ca e mai activ pe facebookul rusesc, vk
Zice ca rusii (inclusiv copiii) au inceput sa fie discriminati si chiar amenintati fizic in Europa.

https://m.vk.com/rodionovdn

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Foarte bine ca o incaseaza rusii peste tot! Sa fie expulzati din toata Europa si de oriunde, sa simta ura omenirii pentru crimele lor! Au ramas pentru totdeauna cu stigmatul acestor crime si vor trebui zeci de ani sa scape de acest stigmat fascist!

Sorin spunea...

Ca sa nu mai existe pericolul discriminării rușilor înafara Rusiei poate ar fi bine sa nu li se mai acorde vize de calatorie. Poate cei discriminați ar fi cei de pe stadionul moscovit, susținătorii lui Putin, nu numai oligarhii mari sau mici.

M spunea...

@Cornelius Flavius Ifrim

😂😂😂👍

Viorel spunea...

”Pentru M, .... de la un camarad mai mult sau mai puțin anonim:
https://liveuamap.com/en/2022/20-march-in-kyiv-a-fire-broke-out-in-a-residential-building
Eroii sunt și vor fi mereu! Ochii minții uneori lipsesc!!!
Imaginile cu Javelin-ul pe umar sunt peste tot, iar militari ucraineni care, cu un Tu 30mm/TAB, angajează simultan lupta cu TAB și un Tc, ambele rusești - și să le mai și neutralizeze nu am vazut până ieri!
Barbații aștia știu și au pentru ce să lupte și să moară! Își merită GLORIFICAREA!”

M spunea...

@Viorel

👍 Așa este!

Zelensky a mulțumit recent, în ordine, Armatei ucrainene, Poliției și Situațiilor de Urgență.

La vreme de nenorocire suntem toți împreună și ni se amestecă sângele scurs din răni fără diferență de culoarea uniformei.

Să le fie țărâna ușoară celor care au murit, indiferent de tabăra în care au fost!

Viorel spunea...

Domnule M. Citiți cu atenție și printre rânduri prima propoziție (până la 2 puncte).

Calinmihaib12 spunea...

Rușii.."nu par rudi mentari", [văzându-le anumite orașe, construite în parte ..cu tehnologie și de arhitecți europe ni..aduși de PETRU CEL MARE(=el"însuși "= un ASASIN/BARBAR ..!)], dar văzând.. "circul" montat pe stadion(..cu nu se știe..ce număr de "participanți"..,imaginile părând trucate: publicul de la etajul superior părea "nemișcat",,= adică imagini suprapuse cumva..!)..în timp ce UCRAINA ERA MĂCE LĂRITĂ ȘI ZDROBITĂ ..de ARMATA DE ASASINI RUȘI = BARBARI,de MILENIU. . I.., îi arată =
AȘA cum se manifes tă,adică=INUMANI..!
CULTURA unui popor,
corelată cu FAPTELE lui..ASASINE.."pălește" și nu mai "IMP RESIONEAZĂ"..decât. .pe CEI care se pot .."disocia" psihic
și..social (poate..
induși cumva..!) de REALITATEA CRUDĂ, sau pe CEI=.."aseme nea"..!

M spunea...

@Viorel

Ah, am înțeles!

E adevărat că ce postez aici postez și pe FB deci mai mulți camarazi m-au recunoscut.

Vă salut! 🧑🏻‍🚒

M spunea...

@Calinmihaib

Dacă Petru cel Mare a ADUS arhitecți înseamnă că nu a găsit în Rusia! Dar asta el altă problemă!

Rușii sunt rudimentari în multe domenii (subt mediocrii în altele și avansați în câteva).

Nu absolutizați! Eu nu o fac. Aici vorbim de spectator militare și/sau diplomatice iar aici trebuie să recunoașteți: subt rudimentari.

În curând se fac 3 săptămâni și încă nu au controlul spațiului aerian.
Am văzut imagini cu ruși într-o ambuscadă îngrămădindu-se ca niște vite, fără să tragă focuri de acoperire, fără ca cineva să comande, complet debusolați, fără control asupra armamentului propriu. Cum trimiți la luptă trupele fără cele mai elementare conștiințe de tactică la nivel de grupă/pluton de infanterie?????

Realitatea e că nu au respect față de viața umană, nici măcar a propriilor soldați, iar tactica de cucerire a unui oraș se rezumă la bombardarea lui până la ruina totală. Adică exact tactica de acum 80 de ani.
Dacă asta nu se numește "rudimentar" atunci cum o numiți?

HALA spunea...

Andrei, tu ai aterizat din lună direct pe blogul lui Huhu.

Nico.tnt spunea...

Atentatele asupra SUA, au avut loc in 11 septembrie 2001. In martie 2003 trupele americane au ajuns Irak. In 2 mai 2011 a fost ucis Osama bin Laden.

Calinmihaib12 spunea...

M:
(17:39'/21.03.a.c.)
..observați că în comentariul din care mă citați am pus ghilimele:"nu par rudimentari..",
ceea ce indică de fapt..că sunt rudimentari..!;
sintagma era un citat dintr-un comentariu al d-lui
HUHU,care a vizitat
Leningradul=Sankt-
Petersburg,oraș rus nordic arătos,cu aspect..civilizat, european.!; despre REZISTENȚA locuito rilor acestui oraș în fața fasciștilor care-l asediau timp de vreo 4 ani,am citit prin clasa a VI:cartea:"SCORPIONUL"..!( în care era vorba de un spion german infiltrat în oraș, demascat..în finalul romanului.!
Dar ideea e că:într -adevăr,un "popor" al unui STAT care nu respectă VALORI UNIVERSALE ALE CIVILIZAȚIEI.. în care..primează:.
VIAȚA și LIBERTATEA CETĂȚENILOR și care sunt..DISTRUSE prin TERORISM DE STAT.., RĂZBOI MIȘELESC... etc.,iar "poporul"= "populația" se duce
..pe stadion și în jurul stadionului.. la "circul propagan distic"..de preamă rire a..CRIMEI și DISTRUGERII,asistă,se bucură si îl aplaudă pe CRIMINAL UL.."PUȚIN"..,e un popor..eufemistic spus..rudimentar,barbar..,FĂPTUITOR și simultan: COMPLICE al CRIMEI și DISTRU GERII..!(=popor și "armată", armată și popor rus..!).
..Iar în finalul comentariului meu anterior..i-am numit.."INUMANI"..,
cuvânt care cuprin de în sfera sa..și ..CRIMA și DISTRUGE REA VIEȚII și a tot ce ține de ea..!

Andrei spunea...

@CenzuHUHUră

Publici și tu comentariul ăla sau l-ai șters deja? :D