Un produs Blogger.

marți, martie 29, 2022

Rasismul rus analizat de un rus și contraatacurile ucrainiene radiografiate de un specialist militar român

10 comments

 


10 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un cearceaf plin cu realisme despre racilele conceptiilor Rusiei țariste si imperialiste cu un indaratnic si inrait popor, care nu va avea nici un fel de viitor, caci faramitarea etnica le bate la usa ermetizata de catre aceasta imensa turmă subjugata, si care, pana la urmă, aceasta poartă va fi spulberata de gloata exploatată sa-si determine pentru ultima dată libertatea si independinta fiecare ca natiune de sine statatoare si conform principiului ca fiecare pasare pe limba ei traieste si moare! Asa ca Onorabile, pentru acest articol cu mare insemnare aveti de la mine o pretuită felicitare!

reddog spunea...

Analiza militara este a dl col Mares?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Il pretuiesc si respect pe Col Mares si regret ca nu mai posteaza!

M spunea...

Așa e!

👍

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

*Pentru laba de cazma, cam la oha, cat plita de aragaz, data ăluia de necaz ca i-a luat nevasta-n ceapraz, actorul la bot cu spume care nu stie de glume si-a cerut aseara scuze. **Termenii pentru razboaie nu-s lunare, anuale si nici pentru cincinale, ci dupa cum atacantilor li se rupe la olaie si se indoaie de ordinile aiurea la cacealma si aiurea date de țarinul de mucava, sângerosul, Putina! Iac-așa!
-De la nașul pentru fină un butoi cu motorină si-o canistra cu benzină sa-i mearga mașina strună la scos untul din smantană!

Huhu Rezea spunea...

Red
??

Brenda spunea...

PSD PROPUNERE AJUTOR CELOR CU PENSII SUB 1500 , CTARE500, AFICA ISR O VALBAIALA CU ,. SUB , PANA. PE DRACU ,DECE NU SE SPUNE CE CONSIDERA EI PEBSII MICI PE PENSIONARII MILITARI II COSIDERA BOGATI? CE OENSIE ARE CORNEL? SUB SAU OESTE ... CRETINII!

reddog spunea...

Huhu
Era o intrebare.
Puteati preciza sursa cum ati facut cu autorul rus.
L-ati cooptat si pe dl Mares in echipa?
Doar dumnealui imi spunea Red. 😁
Textul are stilul dl col Mares.
Si nu e vorba doar de chestia cu "okirea" 😁

Calinmihaib12 spunea...

CFIFRIM:
Cred că.."evaluezi"
prea "optimist" evo luția.."țaratului"
rus,cu o populație
suficient de mare și care..de 1.000 de ani a tot "cres cut",ținând în "LAN ȚURI" și TEROARE.. toate popoarele... EURO-ASIATICE..!= până ÎN PREZENT..!

Viorel spunea...

ŞTIRIASTĂZI, 12:33
Miile de români masacrați la Fântâna Albă comemorați în școlile botoșănene: Uitând ce s-a întâmplat e ca și cum ne-am ucide iar frații și surorile.
Pe data de 1 aprilie 1941 la Fântâna Albă au fost uciși 3.000 de români de toate vîrstele (tineri, bătrâni, copii, mame cu sugari la piept) de către trupele sovietice din cadrul N.K.V.D. -ului, drept pentru care acest eveniment tragic poate fi considerat Katyn-ul românesc.
https://www.botosaneanul.ro/stiri/miile-de-romani-masacrate-la-fantana-alba-comemorate-in-zeci-de-scoli-botosanene-uitand-ce-s-a-intamplat-e-ca-si-cum-ne-am-ucide-iar-fratii-si-surorile-video/