Un produs Blogger.

sâmbătă, iulie 30, 2022

Suveranistul Dragnea s-a relansat în politică la Oradea, la granița cu Ungaria suveranistului V(ladimirovici) Orban

64 comments


 S-a relansat sub sigla APP, alături de Aurelian Pavelescu, Codrin Stefănescu și Pop(genunche).

APP lucrează la un program de naționalizare a companiilor de interes strategic, in cazul că va ajunge la guvernare.

Actualul PSD nu ar  mai avea nimic în comun cu fostul PSD.

Discurs anti NATO.

Intregul material poate fi citit în Bihoreanul


64 de comentarii:

Petrut spunea...

Dragnea incearca ... stie ce vor acum ramanii..dar sa nu uitam de 10 August ...ar fi o greseala ca cineva sa creada in el...tot ce va face va fi sa mai reprime violent cand romanii protesteaza pentru drepturile lor daca va veni la putere chiar prin alt partid...sa nu uitam ca PSD-ul lui a alterat sistemul de pensii militare pensiile militare ...

Leo spunea...

DaddY și Oblio = 2 cadavre politice.
DaddY e iarăși pe turnantă către Jilava cu cele 2 dosare.
Irinuca la înșelat pe DaddY , iar DaddY nu a învîțat nimic nici din asta.
Oblio caută acțiune din plictiseală dar nu-i spune asta lui DaddY.
BRAVO DaddY !
Bravo Oblio !

Huhu Rezea spunea...

Petruț
D-ta poți să ne spui pentru care drepturi au protestat pluseriștii la 10 august? Cumva cel de a intra cu forța în clădire pentru a o da de-a dura pe Veorica? Cum să cucerim noi redute cu asemenea ageamii de votanți progesiști?

Ster spunea...

Pensionarii militari amatori de contributivitate, ar trebui sa faceti reclama USR!!!Ca USR este singurul partid care se isterizeaza la maxim ca militarii sa fie trecuti pe contributivitate!!

Huhu Rezea spunea...

Partidele suveraniste sunt cei mai redutabili adversari pentru progresiști.
După cum comentează politic, mulți rezerviști vor vota partidele suveraniste la următoarele alegeri.
Dacă ar ști useriștii că prin contributivizare multe pensii militare s-ar majora substanțial ar lăsa-o baltă.

Stelian P. spunea...

@Huhu
10 august nu a fost doar un "atentat" impotriva neconflictualei Veorica ci (intre multe altele) a fost si un protest (degenerat din pacate in violenta) impotriva politicilor suveraniste sustinute de pesedeul lui Dragnea. Dupa ce Dragnea a ajuns in puscarie acelasi pesede a uitat ce a sustinut.

raul spunea...

@Petrut
Mai termina cu manaria din 10 august!Chaiar nu ti-ai dat seama ce a fost acolo?Doar daca nu esti #!

Huhu Rezea spunea...

Nu pot să-l contrazic pe pluseristul progresist @Stelian P.
Mai tii minte cum te poreclea acum 10 ani Maciu Biluță?

Stelian P. spunea...

@Huhu
Nu tin minte. Am primit sute de "porecle" (basist era cea mai uzitata) pentru ca de atunci sustineam contributivitatea. Si nu stiu nici cine e Maciu.

Gigi spunea...

Progresistilor le-a dat KWI direct cu tesla în .o.ie,deocamdata mai latră,dar e mai mult sceonat,ati vazut cainii aia cand sunt loviti incepe sa scheone.
Nu stiu ce sansa are acest partid sa reuseasca la viitoarele alegeri când Dragnea are atâtea bune în cap,unele pe bune altele din rautacismele unora.Stim ce si cum,nu mai detaliez acuma. Avem precedentul! Toti plecati din partidul mama si au incercat sa infinteze propriul partid,au fost dati uitarii,ex.Ponta,Tariceanu etc,mai recent.Cred ca o sa mai emigreze de la PSD spre acest nou partid,
poate aliante cu alte partidulete,dar nu vad ca o sa faca o mare scofală,il manânca vulturii cu fulgi cu tot.O mare surpriza,daca mai surpriza,o sa fie AUR,daca pana la alegeri nu-si baga dracu' coada,si sigur îsi bagă!Vom vedea!

spiritul lui Haret spunea...

Caricaturi.Cand il vad pe Codrin Stefanescu imi vine sa vomit.El e Oblio?Buna Irinuca.Dady nu a avut gusturi rele.Cum ajung unii mari cum se prostesc.Nu inteleg dece trebuie sa parasesti familia cand poti avea si nevasta si amanta?Lipseste din peisaj Carmen Dan.
Dady e la lada de gunoi.Sansa lui e sa ajunga iar in Beciul Domnesc.Observ ca ii prieste.Nu s-a invatat minte.Il mananca in cur si unii pe aici se ofera sa-l scarpine.
Suveranistul??Il primeste Putin cu bratele deschise.

Ster spunea...

Un discurs al ministrului apararii, care se refera si la pensiile militarilor. Dîncu este profund în felul lui. Problema nu este ca se referă la pensii sau multi poate au retinut doar faptul ca un soldat profesionist nu poate fi tratat ca un muncitor necalificat.

Dîncu a strecurat subtil ceva și care este de fapt esenta unor evenimente ulterioare care urmeaza sa se intample. Militarii au inteles precis, majoritatea, nu toti.

„Românii vor înţelege în foarte scurt timp că militarii au nevoie de respectul demnităţii lor, de salarii şi locuri de muncă decente pentru ei şi pentru familiile lor, vor înţelege că pensiile militare nu sunt pensii speciale şi că fac parte din modalitatea prin care ţara se pregăteşte pentru ce este mai rău într-o anumită situaţie

La dumneavoastră scrie în contract «cu preţul vieţii». Nu scrie în niciun alt contract al nostru, ale celorlalţi din societate, acest lucru. Nu va mai trece mult timp şi oamenii vor înţelege că un soldat profesionist nu poate fi echivalat – aşa cum este în momentul acesta echivalat – cu un muncitor necalificat, aşa cum se întâmplă în acest moment în echivalenţa cu funcţii civile", a mai afirmat ministrul.


Pe scurt, inseamna ca Dâncu a avertizat că Romania va intra in razboi, că este inevitabil. Doar acesta este contextul în care societatea și clasa politică, bagă în seamă armata. Legat de război și pe care îl anticipez și eu de ceva vreme (eu urmăresc ceea ce nu furnizează mass media din România, pe canale TV prin Satelit, plus cele de socializare stil Telegram sau Signal), și nu ratez niciodată astfel de premoniții. Nu pot anticipa cu precizie când, sunt mulți factori la mijloc, dar eu zic că primăvara 2023 ne va prinde încleștați.

Până una alte, Dâncu și pe care nu îl putem suspecta că este dezinformat, este singurul decident politic care scapă porumbelul. În rest ceilalți seamănă cu politicienii români din Al Doilea Război Mondial. La Revelionul dintre anii 1939-1940, clasa politică de atunci era relaxată și își vedea tihnită de circoteca mioritică, dând asigurări că România nu va intra în razboi și va fi pace măcar 1000 de ani. Apoi știți, că numai după 6 luni România pierdea 1/3 din teritoriul național, plus un război dezastruos întins până în 1945. Între inconștiența clasei politice de atunci, și cea de acum, nu există absolut nicio diferență.

https://www.g4media.ro/ministrul-apararii-pensiile-militare-nu-sunt-pensii-speciale-un-soldat-profesionist-nu-poate-fi-echivalat-cu-un-muncitor-necalificat.html?unapproved=1867238&moderation-hash=5e5ce0937c5f7b35da950cc5855c8622#comment-1867238

M spunea...

Stai liniștit că și minerii credeau că ei au venit în București să facă bine, că au venit pentru drepturile lor!

10 august a fost o mineriadă, o încercare penibilă de destabilizare a României. Cei din Piața? Niște patetici fricoși (măcar minerii nu sufereau de asta), niște idioți care călcau legea in picioare pentru că cineva le spusese că forțele de ordine îi vor lăsa să atace clădirea guvernului.

Din fericire elementele violente au fost potolite de intervenția fermă și profesionistă a jandarmeriei (cam târzie după mine dar am înțeles că au așteptat să vadă dacă se respectă ora de încheiere a golăniei).

Dragnea nu are credibilitate în plus intră pe zona ocupată deja de AUR.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Useristii sustin avid ca 10 August trebuie pus la zid si cei de stanga rastigniti, si astfel pedepsiti, iar eu sustin ca violentii de dreapta trebuiau mai bine burdusiti si lasati fara dinti! Erau provocatori cu mitingistii, violenti cu politistii, si trebuiau cumva mangaiati, in gur pupati, sau si mai bine pulaniti acei smintiti nesimtiti, de catre spanzurat asmutiti!? Batuta ca la fasole, fara salata de marole e, vai, rupta din Rai, si cu cat pulaneala dansantă pe schinari e mai indesata, si societatea de golanoi e salvata! Acum va place cum arata Romanistan, dupa ce a fost condusa un an de useristo liberalii criminali in modul dement de a bagat-o in faliment? Sa zici ca 10 August e o amintire neplacuta trebuie sa fi baut cucuta, caci aia a fost ziua fatidică cand am descoperit intr-o clipita cine sunt fortele care vor fi in viitoarea guvernare, si s-a adeverit ca ne-a bagat pe toti in falimentare! Ca atare, trebuie aniversata acea zi ca a CONSTIINTEI NATIONALE, CAND NE-AM CUNOSCUT REAL FORTELE REACTIONARE, ca daca infundam puscariile cu acei destrabalati, azi poate ca eram salvati!
Dragnea e un ratat politic si irecuperabil, cei din gasca il exploateaza viclean si abil sa se bucure efemer de niste ospaturi de boier, de pozat prin mass media, sa mai linga cate ceva de pe spatele altcuiva, caci are destule asa ceva groful, Dragnea... Cand ti s-au ruinat toate proptelele din spate, retrage-te cat mai departe si tinet-ti gura, daca nu mai vrei sa mai infunzi puscaria!

Mihai spunea...

Huhurez
Nu - mi aduc aminte cum l-a botezat Alecu cel cu L164 legata la gat prin Cismigiu ,Akord sigur era " Corleone " ,Cezar " Sergentul Bula", avianic - " .........."
Tigri 2 -" Motanul cacacios".
Legat de subiect tin sa-ti aduc aminte ca de cand aria cercului de suspecti a fost redus de Veorica la " raza la patrat" si dupa punerea in aplicare a dogmelor instituite de Livache cu mana lui Tudorel - doua venituri grase de la buget plus o penzie speciala rău ,nu prea s-a mai auzit de vreun grangur sau mafiot din politica sa intre pe la parnaie.
La parnaie cu condamnari cu executare se intra inca pe dosarele DNA instrumentate pe vremea lui Codruta.
Au scapat de ea altfel ii inghesuia pe multi sub supravegherea lui " Reddog".
Cu legile lui Livache si Tudorel - trei venituri de la buget, DNA nu exista ,soarecii joaca pe masa ,coruptia musteste si prinde aripi pe fiecare metru patrat din institutiile statului .
Plus ca le-a facut Dragnea salarii de se uita la omul de rand ca la paduchi.
Acum a gasit sa-si initieze partidul la Oradea in compania domnei Lila Debelka ,(unguroaica get -beget)- sefa APP Bihor.
Daca nu as cunoaste-o nu as zice nimic . Cu asa partid si asa companie ii voteaza doar membri de partid.
O cunosc foarte bine de mic copil ,este nepoata unei rude la care sotia a stat in chirie pe vremea liceului ,face parte din familia lui Lajos Satmareanu ,fundasul nationalei de fotbal ,fugit prin anii 80 in America.
Si cum gazda sotiei era stab de partid cu Stefan Gheoghiu ,copii familiilor de vaza intre care fata lui Jenei Emerich ,fetele lui Florica Bradu inclusiv Lila Debelka si fata gazdei ( tot Debelka) invatau in clasa speciala constituita la o scoala foarte buna din Oradea.
Cam asa se miscau lucrurile in linia a 2-a a comunismului lui nea Nicu Impuscatul.
Cert e ca gazda cu care suntem in relatii si azi era o familie foarte civilizata si cu educatie aleasa ,de la care am avut ce invata.

Calinmihaib12 spunea...

Ster:?
În ROMÂNIA,operatorii de cablu nu prea distribuie POSTURI NAȚIONALE EUROPENE de știri,(le numeri pe degetele unei mâini) din cauză că mai toate rețelele sunt agenturi..ale RUSSIEI, asemenea unor rețele internet de socializare ca: Telegram, Sputnik și altele..!
Acum, RUSSIA..pas cu pas,pare că va o cupa..și..mediatic "spațiul" românesc, după ce = politic și economic: ROMÂNIA ..a fost devalizată = începând imediat după 1989..!
Cât privește..personajul topicului.., asistăm la un spectacol vechi, cu ace leași personaje și scenarii,dar în cos tume cu stofa "întoarsă"..și răscroită
..!, iar directorii de producție și regizorii..sunt din altă parte..!(nici
pomeneală de suveranism..!).

Alkan spunea...

.

Leo spunea...

Codrin a fost numit OBLIO de CTP cam acum doi ani .....
Mai mari șanse și vizibilitatea ar fi avut partidul dacă s-ar fi numit "O B L I O " şi ar fi avut ca semn electoral un triunghi isoscel cu 2 ochi pe linia mediană..........

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Va strecor o racheta medicala, naturista si absolut gratuita, celor obezi si constipati, predispusi la cancer de colon: Nolens-volens, veti slabi si niciodata nu veti fi constipati daca inainte cu cateva minute sau momente, inainte de cele trei mese principale, veti bea o cana de APĂ SIMPLĂ, in prealabil incalzită pană la aproximativ fierbincioară, ca pe un ceai! In timpul mesei, cui ii sete sa nu bea altceva decat tot apa fierbincioară, abia dupa masa sa-si bea si celelalte lichide, cum ar fi băuturile racoritoare sau alcoolice. Inainte de a aplica metoda mea, cantariti-va. Dupa o luna, sau sase luni, ori un an mai cantariti-va inca o data si constatati singuri slabirea. Constipatii vor constata ca au intrat in randul normalilor, vor iesi...fuior! Vor scapa de spectrul sumbru al unui viitor canceros! Metoda merge pentru toata viata... Eu, stiu asta de multi ani, dar sunt lenos si delasator, poate ca de la depresie, si numai cand dau de dracul o aplic... Retetea apartine Prof.univ. Dr. Pop de Popa, Dumnezeu sa-l ierte!

Andrei spunea...

@Huhu

Ești apepist dragnist? Dacă tu crezi că 600.000 de oameni au ieșit în stradă de proști, atunci zic să te mai gândești.

Dragnea este un penal cu două condamnări, nu una. Este un rebut politic și va sfârși lângă Pavelescu, altă „gioarsă” care a îngropat un partid istoric.

Întrebarea mea este de ce promovezi așa ceva? Și de ce după ce promovezi, te iei de cei care au protestat, haștagiștii, cum le zici tu, chipurile peiorativ, sugerând că sunt niște decerebrați care doreau haos.

Câți au sărit gardul guvernului în 10 august să intre peste Inteligenta Națiunii, Veorica? Niciunul sau câțiva agitatori din grupul celor care spuneau că au omorât-o pe polițista aia?

E supărarea mare pentru că ți-a arătat Golescu că nicio șansă la „contributivitatea” aia pe care o fluturai pe blog? Și crezi că vine Dragnea și te rezolvă? Pffff!

Da, speranța moare ultima, dar nici așa.

Ein Stein spunea...

Olescule, scrii si gandesti ca un doctor in "stiinte militare", Dincu a vrut sa spuna ca Romania va avea un rol important in Marea Neagra, substituind Turcia care joaca la doua capete si considerata de SUA un partener pe care nu poti sa te bazezi, de aici toata polologhia cu incredere, demnitate, etc. Mi-e greu sa presupun ca intelegi cam ce inseamna asta si nici nu ma obosesc sa-ti explic. Inceteaza cu comentariile defetiste, poate mai intra cineva pe aici si pune botu la tampeniile tale si apoi iar ne trezim cu cozi la pasapoarte.

Ein Stein spunea...

@Ifrim
Urmareste filmul What the Health, il gasesti si pe Youtube, vizioneaza-l, trage concluzii si termina cu sfaturi prostesti.

Ein Stein spunea...

@avyanic
E haos in capatana ta, vezi ca si Ciuca are vreo trei venituri de la buget. De ce nu mergi tu sa-ti ingrijesti pomii si pierzi timpul pe bloguri

M spunea...

@Cornelius Flavius Ifrim

Ce se întâmplă de fapt! La un miting organizat și asumat, cei care participă la miting sunt protejați de jandarmi. Pe căile de acces se organizează filtre la care stau reprezentanți ai organizatorilor și ai jandarmeriei care nu lasă persoane care nu sunt recunoscute de organizatori ca fiind participante la miting să intre în perimetru!

Pe 10 august a fost un organizator până cu 24 de ore înainte de miting când "s-a retras" TOCMAI pentru a permite violențele! Înțelegeți că dacă era un organizator oficial, asumat, el răspundea de ce se întâmpla. Ori rezistenții au pregătit violențele cu grijă și doreau să nu fie acuzați.

Rezistenții au folosit toate tacticile specifice:
- o pregătire a canalelor media care să transmită știri agitatoare ("batalioane de jandarmi înarmați se pregătesc să înăbușe în sânge manifestarea pașnică la comanda lui Dragnea")
- folosirea de "scuturi umane" reprezentate de copii și persoane cu handicap (în cazul copiilor trebuie să se sesizeze autoritățile fiind interzisă folosirea acestora la mitinguri politice!)
- cum atacul a eșuat au dat vina pe alții (galerii, fasciști, marțieni, provocatori) iar dacă atacul reușea erau mase de oameni revoltați.
- au folosit diversiunea cu "turiștii străini bătuți" 😁 e vorba de israelienii care chemați la comisia rogatorie pentru a depune mărturie împotriva bestiilor de jandarmi nu s-au prezentat iar Statul Israel a comunicat că numele respective sunt false.

Mitingul era complet ilegal la momentul intervenției:
- fără organizator,
- blocare căile de comunicație,
- violențe repetate,
- armă cu muniție de război în posesia manifestanților,
- atacarea forțelor de ordine,
- distrugere (a mai multor magazine din zonă dar și a mobilierului stradal)
- depășirea orei limită pentru o manifestație publică.

Din păcate pentru Dragnea trădătorii din interiorul PSD (Firea fiind una!!!!) au făcut să reușească diversiunea iar Dragnea va rămâne în memoria colectivă ca fiind cel care a organizat "represiunea brutală a pașnicilor USR-iști!"
Istoria nu e dreaptă!

Huhu Rezea spunea...

@avia
Interesante dezvăluirile despre suveraniștii din Oradea. Numai că Lajos Satmăreanu este născut în Salonta și a jucat la Steaua. Cel născut în Oradea era Sandor Satmareanu si ajucat la Dinamo înainte de a emigra.

Huhu Rezea spunea...

@Andrei
Esti și tu un troglodit fără minte ca și pluseriștii care au agresat polițista.
Articolul era spre informare. Vom mai discuta peste 2-3 ani, când vom asista la creșterea ponderei suveraniștilor in dauna internaționaliștilor corporatiști dar si in dauna internaționaliștilor de tip putinist.

M spunea...

@Andrei

Haștagii SUNT niște decerebrați care doreau haos. Acum nu poți să spui că și eu sunt supărat că nu iese cu contributeala! 😁

Rezistenții au un sistem de valori foarte alunecos, îmi dau seama de ce îi admiri! Dragnea e un nenorocit penal dar ăia care au atacat un niște militari români aflați în misiune nu sunt vinovați pentru că nu au "omorât-o pe polițista aia"!

Neînțelegerea valorilor democratice este specifică rezistenților. Aveam un guvern ales democratic. Răsturnarea lui prin violență este o tactică fascistă (sau neo-marxistă în cazul USR). 600.000 de manifestanți? Ha, ha, ha! Să zicem că așa e! Adică 2/3 din votanții USR! Ha, ha, ha!

Nu există "agitatori" într-o masă de oameni care încalcă legea! TOȚI sunt vinovați, direct sau indirect!

Știți cumva cu cât crește timpul de intervenție al autospecialelor SMURD atunci când au loc manifestații NEAUTORIZATE care blochează străzi importante? Cu zeci de minute!!! S-au gândit decerebrații ăia nenorociți, amețiți de droguri și alcool, câți oameni au OMORÂT prin întârzierea mijloacelor de intervenție rapidă?
Nu, nu s-au gândit, pentru că SUNT DECEREBRAȚI!!!!

Poate data viitoare când decerebrații tăi blochează o stradă ai într-o salvare un nepoțel care se chinuie să trăiască și ambulanța e blocată în trafic pentru că niște unii vor protejarea gărgăunelui cu gâtul roșu!

Mihai spunea...

@ Huhurez
Multumesc de sesizare.Ii incurc mereu pe cei doi.
Da era vorba de Sandor Satmareanu .Prima lui sotie de care s-a despartit la ramanerea in RFG pe nume Apolonia ( o femeie foarte frumoasa) venea mereu in vizita la gazda unde sotia a stat in chirie.
In sfarsit dupa doau luni de seceta cumplita cu temperaturi caniculare intre 37-41°C, fara strop de ploaie,
ieri a cazut prima ploaie binecuvantata care a inceput cu un vant turbat urmat de o ora de ploaie mocaneasca linistita.

Viorel spunea...

Băi rambo2021. Cunoști legislație în domeniul pensiilor militare și civile sau probleme de cultură generală la fel cum îi cunoști și pe actorii de filme. Dacă tot ți-ai luat pseudonimul de Rambo, atunci posteazăl în pielea noastră pe Sylvester Stallone și nu pe Jean-Claude Van Damme. Vezi că mai confunzi și America (,) cu Belgia.

Luc 3 spunea...

@Flavius,mulțumim pentru "rachetă"! Mi se pare ok! Multă sănănătate îti doresc și ție și soției tale!👌🤝

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Luk 3, cu incredere, respect si sanatate! Multumesc frumos pentru urari! Multa sanatate!
@M, Patriotismul si argumentele tale au lovit râturi de #hastagisti! Ei isi vand tara prin tradare, chipurile sub motivatia ca apara ,,democratia'' vulii,! Iudele au si ciocuri tari, dar li se vor inmuia sub vasalitatea strainilor, ca slugi batute cu biciul, straini care ne vor hărtăni tarisoara ,ca mult nu mai e! Respect si consideratie!

Gigi spunea...

E greu acuma ca românii sa mai fie prostiti cu diversiuni gen 10 August.Bine,mai sunt adulatorii care prostiti fiind participa la un miting sau orice alta manifestatie de genul asta,fara sa aibe habar de ce sunt acolo.Mai sunt si acei idioti,care ptr.2 lei,sriga pana ragusesc,ci nu în ultimul rând cei numiti "gura cască",ăstia de multe ori si-o iau pe cocoase mai rau ca cei implicati printr-o forma sau alta.Eu nu stiu sa fi participat la vreun miting la noi în tara 600000 de oameni,fiecare organizator se lauda cu cei care au participat la miting ptr.publicitate.

Huhu Rezea spunea...

@Gigi
Ce ai omule, nu vezi că și acum sunt rezerviști care au rămas cu mintea de la 10 august? Sunt rezerviști, nu adunătură de gură cască de pe stradă.

anonim spunea...

Pt cei care o "labaresc aiurea" va las aici cateva adrese pt ceaiuri (ca sunt cu miile)
Pt CIF/axion poate sa afle si el acum la batranete ca "smecheria" cu apa "fierbincioara"(ce exprimare idioata) face parte din dieta popoarelor asiatice de mii de ani.La japonezi este o traditie in privinta asta inca de pe vremea cand nea "Cristi tamplarul" nici nu era pe teava

https://ceaiurinaturale.ro/blog/
https://www.putereaplantelor.ro/blog/
https://adnatura.ro/blog/
https://naturaplantif.ro/blog/
https://cufarulnaturii.ro/blog
+ alte zeci si zeci

Citeste-le CIF-ule dar nu scrie pe acolo ca primesti palme....si poate ne lasi si pe noi in pace cu ceaiurile tale.Ai sute de bloguri pentru asta. Probabil ca esti prea plictisit de atata "munca" pe care o faci acasa.Adevarul e ca-ti place doar sa te vaicaresti si sa te lauzi.Mai bine mai descrii inca o data superba garsoniera pentru care ai muncit atat de mult si care bineinteles e cea mai dotata din jud Bacau...ce Bacau??? din tara,din Europa ,ba chiar din lume! Ce ai tu acolo ,cand am citit, nu-mi venea sa cred ca exista pe lume asa ceva.Parca ar fi o locuinta dintr-un film stiintifico-fantastic.Saptamana viitoare a zis primarul ca vine sa-ti instaleze si pe domnisoara "Alexa" O cunosti ? stii cu ce se ocupa don'soara Alexa?Intreaba la "amazon.com"

Si trimite laptopu' inapoi lu Gabita ca nu ti l-a dat sa-l folosesti pe post de postac....pacat de el(de laptop) 😜

@ Avianyc/T Avia
mersi ca mi-ai adus aminte de "godfather" O sa-l reintroduc in rol.Pe aici asa trebuie "lucrat"...cu "Don..." fara ramboi si alte alea....

Gigi spunea...

Văd,d.le H,avem si noi "vedetele" noastre!"E" ai nostri!

Ster spunea...

@Calinmihaib. Nu ai inteles. Nu are nicio treaba cu operatorii de cablu. Pur si simplu, in privinta realitatilor despre razboiul din Ucraina, televiziunile din UE nu sunt libere (mici excpetii in Italia) si din nicio tara NATO - cu exceptia Turciei. Pur si simplu, televiziunile din UE si din NATO, masa media in general - au ca dispozitie generala sa prezinte doar informatii care denigreaza Rusia, preaslavesc Ucraina. Si ceea ce este mai grav este ca ascund informatii care previzioneaza intrarea directa in razboi, a NATO contra Rusiei.

Cat priveste canalele Telegram, platforma nu este ruseasca, ci britanica. Doar propaganda spune ca Telegram apartine rusilor, ceea ce este fals. Telegram este un fel de Whatsapp, doar ca nu apartine unei platforme din SUA, ci din Marea Britanie. Este firesc ca rusii sa foloseasca predominant Telegram, deoarece platformele SUA au o cenzura puternica pentru rusi, nu conteaza ca este Facebook sau Whatsapp (acum sunt inglobate in aceeasi platforma numita Meta). De exemplu, pe FB este voie sa ii faci ...orci pe rusi, dar nu si pe americani sau pe ucraineni. Pe Telegram poti sa transmiti un video clar - indiferent ce contine, dar Whatsapp te blocheaza pe motov ca ar incalca politicile. Dau un exemplu? Daca incerci sa transmiti pe FB si Whatsapp un video cu atrocitati ale militarilor ucraineni, esti blocat. Dar ai voie sa le transmiti pe ale rusilor. Pe cand Telegram nu are nici un fel de cenzura? Cum este cu libertatea?

Cum sa te conving? Dar eu si multi altii folosim Telegram in paralel cu Whatsapp, ehe, cu multi ani dinainte de acest razboi. Si Signal folosim. Telegram este platforma folosita predominant si de ucraineni. Multi cred ca Telegram este televiziune. Nu este adevarat, este platforma de socializare. Poti face grupuri, acestea se numesc de fapt canale. Dar nu sunt de televiziune. Si tu poti face un astfel de canal, care de fapt este un grup. Si incare intru si eu sa vad ce emiti.

Ster spunea...

@Ein Stein. Eu sunt satul de genii ca tine. In urma cu vreo 5-6 ani, am previzionat razboiul. Si am desenat si harta completa, cu exact ce se intampla acum. Si cu continuarea. Harta si scenariul au fost preluate inclusiv de un jurnalist renumit, care mi-a cerut si dreptul sa le publice. Era harta - si acum este pe internet in diverse publicatii, in care in final aratam cum rusii fac jonctiunea cu sarbii, si ies pe M. Adriatica pe 2 directii.

Asa ca nu ma impiedic eu de observatiile tale. Romania va intra in razboi, impinsa mult din spate de partenerul strategic. De aceea, cei din specialitatea mea avem renumele ca suntem sunt cei mai buni tacticieni si strategi. Ca vedem dincolo de creasta, si ceea nu vedeti voi, amatorii de la ses!

anonim spunea...

In primul rand nu e vorba de 10 august ci de ianuarie -februarie 2017 si in al doilea rand e vorba de nr manifestanti IN TOATA TARA nu in Bucuresti....asa ca ati facut un mare ghiveci de legume amestecand de-a valma personaje, zile,ani,locuri,scopuri, cam tot ce se putea amesteca in "ghiveciul" unor ametiti.... niste labe(1TV) triste

"În ianuarie 2017, la două săptămâni după învestirea guvernului PSD–ALDE condus de Sorin Grindeanu, au început în România o serie de proteste de stradă față de intențiile guvernului de a modifica legea grațierii și de a amenda Codul penal. În prima zi, în 18 ianuarie, au manifestat în jur de 5.000 de oameni, din care aproape 4.000 în București.
În următoarele zile protestele au luat amploare în toată România și în diaspora, mai ales după ce ministrul de Justiție, Florin Iordache, a anunțat prin mass-media, în jurul orei 24 din noaptea de 31 ianuarie, publicarea de către guvern în Monitorul Oficial a ordonanțelor privind grațierea unor fapte de corupție și modificarea Codului penal prin dezincriminarea abuzului în serviciu. Protestele au atins apogeul în seara de duminică, 5 februarie, când peste 600.000 de manifestanți au protestat în toată țara, în ciuda faptului că în aceeași zi, guvernul anunțase abrogarea OUG 13.

cautati voi sursa ...dar mai bine il puneti pe nea axion sa o caute ca el "se pricepe"
Pune niste prisnite ceva lipitori matasea broastei plus iarba dracului(ahaaa sa aprind si eu una ca la 2 stenturi ce mai conteaza) si e gata "ceaiul. minune".Si el e sanatos ca un taur !!...cum se zice:)))

Si nu le mai ziceti "stend" ca nu asa se numesc tantalailor.Iar vorbiti romgleza de hăumleşi??

Ster spunea...

@Ein Stein. Apropo, ID-ul tau de user inseamna si "bolovan" in germana.

Huhu Rezea spunea...

Olescule 🤣🤣
Ti-au murit lăudătorii?
Se vede bine că tu nu te descurci deloc pe terenul fără creste! Dorințele tele nu se vor transforma în realități.
Tările NATO pot intra oricând, individual, pe teritoriul Ucrainei pentru aruncarea trupelor lui Putin în granițele Federației Ruse. Nici nu ar fi dificil, după modul cum stiu rusii să ducă războiul de agresiune.
Operațiunea s-ar chema agresiune numai dacă ar continua dincolo de granițele Ucrainei.

Mihai spunea...

Romania moderna si civilizata.
In sfarsit s-au prins si cei din Craiovita ,Ferentari si Hurzicani ca in lipsa ploii exista si alte solutii.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02CJuQTWvWVaiaGNjQVVsrP2gcQubm5o3cbTSngGP62fDuTJYQcgQWDpz3YT9qBTKJl&id=100009028340368&sfnsn=mo

Ster spunea...

@ Huhu Rezea. Realizezi ce perle ai scos?

1) NATO este deja in Ucraina. Nu oficial, dar armamentele NATO sunt manuite de ucraineni. Pierde Ucraina, pierde NATO, este clar.
2) Se vede ca habar nu ai de armata. Daca un stat NATO intra oficial in Ucraina - de exemplu Romania, nu trebuie sa vina rusul la Bucuresti. Este suficient ca Bucurestiul sa fie ras de la 2000-4000-5000 km distanta. La fel Londra. Asa fac rusii si acum in Ucraina. S-au smecherit, nu mai intra la contactul de infanterie si de tancuri daca nu au suprematie in adancime. Toaca cu aviatia, rachetele si artileria de la mare distanta pana nu mai ramane obiectiv ucrainean in adancime, si apoi mai avanseaza cativa kiometri, apoi zeci de kilometri, apoi sute etc.

Pornind de la premisa ta, da poate fi real, dar eu zic ca dintre toate statele NATO, doar Romania ar fi capabila sa o muste sa intre in Ucraina. Si poate Polonia si judetele baltice. Adica statele=cobai, nu o sa vezi tu niciodata ca risca Berlinul sau Roma sau Parisul sa intre in Ucraina.

Andrei spunea...

@M
Tu ești decerebrat după cum pică zarul, nu contributeala, că știu că pe contribuție nu câștigi prea mult. Cât despre haștagiștii care au vrut să o omoare pe jandarmu*stă e tocmai invers, i-au salvat viața, pentru că Dragnea dorea victime. Și haștagiștii au înțeles, că nu sunt „decerebrați”.

Pentru Mu*e Dragnea n-a fost să fie, „decerabrații” protestatari nu s-au lăsat manipulați de decerebrații plătiți să facă haos.

Cât despre viteza ambulanței pe timpul protestelor, las-o așa, că e penibil. E de nivelul 5G.


@Huhurez
Nu îți spun decât atât: jandarmui*tii ăia ai tăi de la MAI mi-au gazat copiii în 10 august. Copii care câștigă lunar la privat cam cât ia măCiucă din pensie, cu tot cu doctoratul plagiat. Pe meritul lor. Tu lor vrei să le spui că sunt decerebrați? Păi ai tu nas să pui astfel de etichete? Serios.

Poți să nu publici comentariul, faci cum vrei, e blogul tău și nu ar fi pentru prima dată că nu trec de moderare, cum a fost comentariul pentru Ifrim. Dar știu că mesajul a ajuns la tine. Și asta mă bucură, pe lângă eșecul tău cu „contributeala”.

@GO
Nici în visele cele mai umede ale lui Putler nu se va reface URSS, dar să facă joncțiunea cu Serbia. Poate pe calculator, ori pe coala A4. Nu îți mai supralicita stăpânii că sunt vai de mama lor.

P.S. pentru celalți: nu sunt membru de partid, dar când trec prin fața sediului PSD nu pot să nu ridic degetul mijlociu și să strig tare „Mu*e PSD!”. Mai e cineva care crede ca mine că sunt răul suprem al acestei țări, început în 1947?

Huhu Rezea spunea...

Andrei
Ti-au spus copiii câte zile libere au primit de la patronul corporatist, în calitate de proletari corporatiști, ca să hăulească împotriva lui Dragnea, cel care urma să introducă impozite si dividende pe firmele străine din România?

Huhu Rezea spunea...

Holescule
După ce Rusia își macină forțele armate convenționale pentru cucerirea Luganskului și Donbasului, după o iarnă istovitoare pentru întreaga populație rusă, din cauza embargoului, nici nu mai este nevoie ca americanii, englezii, fracezii sau italienii să intre cu trupe pentru eliberarea Ucrainei. De intrat pot să intre cu trupe în Ucraina, fără să declarea război Rusiei, așa cum a procedat și Putin când a invadat Ucraina.
Nu e cazul ca România, Polonia sau Slovacia să se expună cu trupe în Ucraina. Nici nemții n-ar trebui să se expună cu trupe, dată fiind amintirea populației din fosta Uniune Sovietică despre invadarea lui Hilter din ultimul Război Mondial

M spunea...

Două răspunsuri scurte că îmi e scârbă de comentariul lui Andrei.

@Andrei
Nu știu cu ce te-ai ocupat, sper că nu ai fost militar. Dacă mie îmi băteau animalele alea un subordonat cum au bătut-o pe subofițerul de jandarmi plozii tăi încă își adunau dinții din piață.

Ca de obicei infractorii se apără între ei. Și băiatul meu a fost inițial la demonstrațiile împotriva OUG 13 dar a renunțat spunând: "din ce în ce mai des apar demonstranți evident drogați și ni se transmit încurajări să atacăm cordoanele de jandarmi. Eu respect oamenii în uniformă.... Nu mai merg!

Numai proștii au fost tratați cu gaze lacrimogene în 10 august. Cei care aveau doi neuroni funcționali au înțeles anunțul: "Vă rugam să părăsiți zona! Vom folosi gaze iritant-lacrimogene!" Proștii au rămas că tutele în Piață! Inclusiv plozii tăi! 😁 Proști!!!!!!

Iar în ceea ce privește blocarea ambulanțelor și autospecialelor Smurd arată ura animalică a rezistenților pe care nu îi interesează decât să pună mâna pe putere!

Să dea Domnul sa fie unul din plozii tăi într-o ambulanță blocată și apoi să îți dau peste rât zicând "ești penibil". Așa se întâmplă când comentează unii ca tine care nu au avut niciodată responsabilitatea vieții unui om!


@Ster

A nu se dezinforma!

Cat priveste canalele Telegram, platforma nu este ruseasca, ci britanica. Doar propaganda spune ca Telegram apartine rusilor, ceea ce este fals.

Să moară Putin și toate javrele care îl sprijină?????

Никола́й Вале́рьевич Ду́ров - născut în jegul numit ruSSia (la Leningrad) este fondatorul VK în 2006 și Telegram în 2013 alături de rahatul de frate-su Pavel. Doi ruși ordinari!
Deci Telegram aparține celor doi orci!

Deci? Cui aparține????????

Are sediul legal în Insulele Virgine Britanice și sediul operațional în Dubai dar pute a rusă.

Iar lipsa de cenzură a făcut că rahatul numit telegram sa fie folosit de fasciști, jihadiști, grupări de pornografie infantilă dar mai ales de mizeria numită propaganda ruSSă.

M spunea...

Văd că i-ar se revarsă propaganda. Să vă mai spun niște adevăruri pe care unii nu vor să le știți!

Toată lumea știe de războiul din Vietnam. Da, SUA, huo!!!!!!

După ce americanii s-au retras în 1975, peste 4 ani China a atacat sălbatic Vietnamul. În 3 săptămâni au murit zeci de mii de oameni!!!!!

Conflictul a continuat, fără a se mai transforma in război deschis până în 1991.

Să nu credeți că erau simple frecușuri. Pentru anul 1985 se estimează că au fost trase 800.000 de obuze de către partea chineză. Un artilerist poate să spună dacă e sau nu un bombardament semnificativ

China nu vrea să își amintească nimeni de asta! Nici de celelalte multe alte războaie pornite de chinezi în ultimii 70 de ani.

Propagandiștii ruSSiei se fac că nu-i văd pe chinezi!

Andrei spunea...

@M

Da, mă dobi, am fost ofițer de carieră MApN. Și am întâlnit mulți idioți, dar tu ești de departe cel mai dobi. Vezi că ăia care au atacat-o pe jandarmui*stă au fost deja condamnați. Erau din galeria Dinamo, nu cum spune la coprofagele de unde te adapi tu cu inteligență.

Vezi aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/primele-condamnari-definitive-in-dosarul-10-august-ce-pedepse-au-primit-doi-barbati-care-au-atacat-o-pe-jandarmerita-1446102

Cât despre „plozi”, asta e de categoria grupa mică, bastonașe. Nu te mai bag în seamă, ești prea prost. Mai scoate capul din latrine.

@Huhule

Da, nimic. Nicio zi. Nu se vând pe 2 lei sau mai mulți, așa cum crezi tu.

Aia care se vând sunt de la PSD, vezi mitingul lui Dragnea în care 3 zile s-a spălat Bucureștiul de jegul ălora aduși de partid cu autocarul pentru 50 de lei și un mic.

Cum poți să gândești așa?

Huhu Rezea spunea...

Andrei
Câțiva din gresorii jandarmeriței, inclusiv cei care i-au palmat pistolul, erau din galeria CS A Steaua. Interesant, nu?
Dacă nu ai făcut-o până acum, te rog eu întreabă-ți fiii, mitingiști proletari corporatisti, noua clasă muncitoare, dacă nu au fost îndemnați să meargă zile întregi în Piată, pentru a ajuta patronatul în luptă cu suveranistul Dragnea.

Andrei spunea...

Rectificare: cei doi condamnați sunt ultrași Steaua, nu Dinamo.

https://adevarul.ro/news/eveniment/exclusiv-huliganii-atacat-o-vineri-jandarmerita-mitingul-diasporei-legaturi-lumea-sportiva-1_5b700613df52022f754d8033/index.html

Haștag huligani.

Stelian P. spunea...

@Huhu
....”Dragnea, cel care urma să introducă impozite si dividende pe firmele străine din România”...
Mare pacat ca nu a reusit. Ne scotea din saracie. Era delicioasa chestia cu dividendele pe extractia de gaze. Partea la care nu se gindeau sustinatorii lui Dragnea era aceea ca noi am concesionat zacamintele de gaze din Marea Neagra pe 50 de ani imperialistilor americani (si olandezi daca nu ma insel). Cind Dragnea le-a spus de la obraz „Gata cu jefuirea poporului roman! Trebuie sa platiti mai mult” jefuitorii poporului au pus sigiliul pe zacaminte si au plecat sa extraga gaze in alte zari. Noi am ramas cu coada sus si am continuat sa cumparam gaze de la rusi. Daca intrebati un specialist o sa aflati ca rusii (si ucrainienii pina la 24 februarie) extrag gaze in apropierea platoului nostru continental din aceeasi punga din care puteam de mult sa extragem si noi. Mare patriot domnul Dragnea dar am impresia ca e patriot pentru rusi.

Mihai spunea...

Din pacate asa zisa UE nu mai este decat o flasneta la a carei manivela invarte in gol Ursula adulata de catre niste trepadusi care infuleca tot ce li se pune in farfurie indiferent daca poporul este sau nu de acord.
Cat timp UE este dependenta de resurse vitale cat mai curand si alti membri vor urma cat de curand exemplul Ungariei.
Deocamdata americanii au castigat lupta cu UE reusind sa aduca la paritate dolarul cu euro ,lucru de mult dorit.
Ca vor sau nu unii care nu realizeaza ce si impotriva cui poarta razboi rusii in Ucraina cu sau fara voia lor rusii vor avea de castigat din beligeranta militara si diplomatica cu UE .
V. Orban a declarat ce gandeste el in fapt despre actualele evenimente care macina UE si lumea in general.
Sigur ca irita insa in subconstient multi desi nu se fac vizibili il aproba . Iar acesti multi sunt poate chiar majoritatea ,inclusiv romani mai ales din Ardeal. Nu-i nimic gresit in a afirma ca ,copilul trebuie sa aiba tata barbat si mama femeie. Daca unii vor altfel este problema lor.
Occidentul nu mai reprezinta un reper moral si de luat in consideratie pentru multa lume cu capul pe umeri.
Practic s-a transformat intr-un fel de Turn Babel in care fiecare isi face legea.
Nimic nu mai seama cu Occidentul dupa care tanjeam odata.
Am ramas socat cand am aflat ca inclusiv in biserica baptista din Viena s-a oficiat prima casatorie intre persoane de acelasi sex. Ori in aceste secte care se considerau mai sfinti intre sfinti,baptisti ,penticostali ,asa ceva era de neichipuit .
La fel am aflat ca in diverse fabrici din Germania ca sa atraga muncitori au facilitat si montarea de dozatoare de bere cu alcool la capul liniilor de fabricatie,muncitorii putand servi nestingheriti. Pe cei care depasesc masura si ii depisteaza ii dau afara.
Si atunci ne intrebam dece VW,BMV,Audi incep sa dea rateuri din cauza diferitelor subansamble precum filtre ,etc.
Planeta are nevoie de o reechilibrare a fortelor si de o noua ordine ecpnomica mondiala.
Nu poti sa furi la nesfarsit resurse si sa nu oferi la schimb tehnologii avansate.
De asta s-au prins multe statele emergente
furate la greu.
Nu intamplator state emergente cu potential si resurse precum tari foste membre URSS intre care Kazastan ,Azerbaijan ,Uzbekistan ,Kirghistan,Bielorusia plus China ,India ,Iran ,Venezuela ,Brazilia au semnat constituirea unei aliante militare care sa contrabalanseze NATO si hegemonia economica a UE si USA.
Toate tari bogate in resuse de care economia mondiala are nevoie.
Iar cine detine resurse va avea si castig de cauza oricata presiune ar impune UE si USA. Al lor va fi viitorul.
Vrei resurse ,accepti conditiile sau negociezi de la egal la egal.
Ucraina nu este decat un taram de batalie economica pentru ca sa nu cada in mainile Occidentului si americanilor fostele investitii sovietice in economia destul de dezvoltata a Ucrainei.
Nu conteaza asa mult acest razboi cat conteaza ce va urma din aliantele realizate de rusi cu tarile emergente economic impotriva hegemoniei economice a UE si USA si a folosirii in scop de protectie economica a "defensivei" aliante NATO.

Ster spunea...

@M. Tu faci confuzii nasoale. Telegram este o platforma inregistrata in Marea Britanie, se supune jurisdictiei britanice. Daca britanicii vor sa o inchida sau sa i cenzureze, o fac si gata. Tu te legi de etnia patronilor platformei. Este ca si cum te-ai lega de vicepresedintele SUA Kamala Harris, ca are origini indo-jamaicane. Si dupa tine, de fapt este agent al Indiei sau Jamaicai.

Pe e alta parte, ce se distribuie pe Telegram, se distribuie si pe televiziunile libere. Ia vezi de exemplu, TLK Indonezia. Cele turcesti toate. India, peste tot. Doar in UE si NATO se interzice sa se distrbuie ceea ce nu convin NATO si UE!

Ma asteptam sa intelegi ca in 2022, propaganda si cenzura fac ambele parti. De aceea un om istet, se informeaza si din sursele care nu convin uneia sau alteia din parti

Ster spunea...

@ Huhu Rezea. In Lugansk si Donetk s-a incheiat deja. Zelensky a decis evacuarea intregii populatii din Donetk. Desigur, populatia care doreste sa se stabileasca in partea controlata de Kiev. Nu sunt asa de multi doritori in acea regiune, majoritatea s-au dat cu rusii. Ba ucrainenii din Donetk au si trupe proprii care lupta alaturi de rusi contra Kievului.

https://www.mediafax.ro/externe/razboiul-din-ucraina-volodimir-zelenski-a-ordonat-evacuarea-obligatorie-a-populatiei-din-estul-regiunii-donetk-21046611

M spunea...

@Ster

Săracu de tine. Ești complet spălat pe creier! "Televiziunile libere" sunt alea care prezintă propaganda rusă?

@andrei

Din păcate regulamentele interzic lovirea cu bastonul de la gât în sus.

Îți spun clar: eu fiind ofițer și nu un soldat de mucava că tine dădeam ordin să vă lovească numai în gură (să nu mai mâncați ra#at) și peste urechi (ca altădată să ascultați ordinele primite).

Zi! Mai plâng plozii tăi după gazele luate în boturi? Le-a crescut coadă? Au ADN-ul modificat?

În 10 august a fost o mineriadă ratată organizată de animalele rezist!

Ster spunea...

@M. Eu nu sunt spalat pe creier, atat timp cat am informatii dinspre ambele tabere. Video, televiziuni etc. Ia zi, este ca tu nu ai vazut nicaieri populatia ucraineana din Donbas care sa intampine cu bucurie soldatii rusi? Sa vezi cum ii pupa ucrainenii din sud-est pe soldatii rusi, de ii albesc! Eu vad, tu nu. Tu de te bazezi pe informatiile false cum ca ucrainenii sunt patrioti si lupta mai rau ca vietnamezii contra rusilor. Ceea ce este fals, lupta doar o parte, o alta parte lupta sde partea rusilor!

Dar soldati rusi distribuind mii si mii de tone de alimente si produse de baze, populatiei ucrainene din zonele asa zis ocupate, vezi? Desigur ca nu. Tu stii doar ca rusii totureaza ucraineni, este?

Dar fragmentele de rachete americane Himars trase de ucraineni peste o inchisoare cu propriii prizonieri, ai vazut? Desigur ca nu! Tu stii de la propaganda occidentala ca rusii i-au prajit, numai ca rusii nu au Himars.

Dar despre trupele ucrainene intoarse contra regimului de la Kiev, stii? Sunt zeci de cazuri, cu unitati intregi.

Esti putin penibil daca nu te-ai prins ca sunt de formatie cercetas, iar deformarea profesionala impune sa nu fiu victima a propagandei si sa verific toate informatiile.

Problema ta insa este mult mai grava! Nu doar ca nu stii decat informatiile care ti-au spalat creierul. Dar ai picat in capcana civililor fara dram de instuire militara si care iau de bun doar ce furnizeaza A3! Mai rau, tu nici macar nu vrei sa verifici si alte surse! Esti terminat pentru anul 2022! Ce ai fost prin armata, ca este evident ca nu ai absolut nimic militaresc in tine!

Ster spunea...

@M. Foarte tare cum izvoreste paranoia din tine. Cum poti sa afirmi catre userul Andrei ca "eu fiind ofițer și nu un soldat de mucava că tine dădeam ordin să vă lovească numai în gură (să nu mai mâncați ra#at) și peste urechi (ca altădată să ascultați ordinele primite)". Tu iti dai seama ce retradat poti sa fii? Lectia data de CCR jandarmilor si politistilor, care acum platesc din buzunar amenzile date in pandemie nu spune nimic? Si anume ca jandarmii si politistii, la fel ca si militarii, in situatii de legi si dispozitiii conflictuale, trebuie sa aplice in primul rand Constitutia? Avand nu doar dreptul, ci si obligatia sa refuze aplicarea dispozitiilor si legilor contrare?

Hai sa iti dau eu exemple cum ai putea ajunge in parnaie! Ai dat vreo amenda care sa atenteze prin cuantumul ei peste limitele veniturilor salariale, la dreptul la viata al persoanei amendate? Desigur, ca asa este legea o sa zici tu. Da, dar dupa Constitutie ai atentat la Dreptul la viata al persoanei garantat de Art. 22. Ei, in situatia asta, tu ar trebui sa fii legat, daca ai dat amenzi care sa nu tina cont de nivelul acestora si ai dat de exemplu amenzi, mai mari decat veniturile persoanei si pe care ai condamnat-o astfel la moarte prin infometare. Si Constitutie este plina de astfel de drepturi garantate persoanei, dar incalcate de cei din bransa ta care invoca respectarea legilor si dispozitiilor care incalca Constitutia.

Huhu Rezea spunea...

@H olescule
Te-a prostit rău de tot propaganda rusească, dacă stai toată ziua cu ciulnițele în ea.
Ce vrei să spui cu imaginile proruse din Donbas? Nici atîât nu te duce mintea că sunt acolo suficienți ruși pentru ca să facă televiziunile rusești un reportaj de propagandă puturoasă?
O să găsești și în România imagini de propagandă cum populația din București primea cu flori trupele germano-maghiare, în 1917 sau trupele sovietice, în 28 august 1944.

Arfy spunea...

Ster, și la București în 14 iunie un moș îi pupa mâna unui miner, mână ce a mânuit o coadă de târnăcop pe spinarea unui "pletos" îmbrăcat în blugi! Nu înțelegi un lucru: rușii nu aveau ce căuta în Ucraina, restul faptelor, descrise de o parte sau de alta, nu mai contează! Puțin este un dictator din 2014 sau chiar mai devreme, și un criminal de război! Nu mă interesează erorile războiului, nu justifică începerea acestuia! Vezi eroarea de coordonare a măcelului de la Otopeni!

Ster spunea...

@Huhu Rezea. Ramai pe A3!

Eu nu inteleg ce ar mai fi de contestat, cand vezi ditamai comandamentele de batalioane si brigazi ucrainene, acuzand public, filmat, conducerea de la Kiev si fraternizand cu trupele ruse? Chestiile astea nu pot fi regizate, sunt militari ucraineni in carne si oase.

Viorel spunea...

UN JUDECĂTOR DĂ DREPTATE POLIÂIȘTILOR. PĂSTRÂND PROPORȚIA, CÂND AU DE GÂND SĂ DEA DREPTATE ȘI PENSIONARILOR MILITARI ÎN TRIBUNALE ȘI CURȚI DE APEL ?
ŞTIRIASTĂZI, 10:52
Poliţiştii, îndemnaţi de judecători să lase manierele deoparte: Sunteţi autorizaţi să folosiţi armament letal
În premieră în justiţia din România, un judecător remarcă faptul că un poliţist instruit să asigure ordinea publică nu se poate considera ultragiat de un cetăţean atâta vreme cât el ar fi avut legal cum să contracareze un astfel de comportament.
https://www.botosaneanul.ro/stiri/politistii-indemnati-de-judecatori-sa-lase-manierele-deoparte-sunteti-autorizati-sa-folositi-armament-letal/

Calinmihaib12 spunea...

Ster:
(21:53'/31.07.a.c.)

CITAT din comentariul tău:
"..patronilor platformei. Este ca si cum te-ai lega de vicepresedintele SUA Kamala Harris, ca are origini indo-jamaicane. Si dupa tine, de fapt este agent al Indiei sau..",

Încheiat CITATUL, 

Ster:
..invocarea numelui..respectiv,ca "argument".. nu e relevant(!), sau
chiar mai mult, oricine ar putea veni cu un alt..nume:.."și mai și.."= al
fostului președinte..OBAMA, despre care.."unii" spun că ar fi făcut, din motive diverse, "jocul"..arabilor..! ;
..ca să nu mai amintesc și alt perso naj:..mister TRUMP..!

Huhu Rezea spunea...

Căline,
Cum e, pe unde e, cert este că TElegram este condus de ruși. De aia este și frecventat de Holescu! Asta nu înțelege că și ce se spune la Telegram este tot propagandă.
Auzi niște rusofili scuzându-se de ce ei nu mai urmăresc televiziunile europene pentru că eicitesc site-ri independente. 🤣

Simdum spunea...

Pentru AViONYC: va legati de alte specialitati militare ca si cum dvs sunteti buricul avionului caruia ii tineti mansa sa altceva si ca al dvs avion zboara cu cromozomi uscati si nu cu cherosen a carui pompa sta in mana mea, la fel si munitia de la bord si daca ma doare la basca de viata dvs, v o dau expirata, si va mai dau si ceva echipamente asa cum as vrea eu, ca sa pricepeti ca in UNIVERS nu suteti nici BURIC, nici PADUCHE!!! POATE PRICEPETI ca ARMATA e un corp UNITAR si fiecare are misiunea lui!!!!