Un produs Blogger.

luni, aprilie 03, 2023

Chelaru îl mai trage o datā de urechi pe Jianu-finanțistul

55 comments
Pentru cei care nu au avut răbdare sā asculte înregistrarea integrală a intervențiilor la masa rotundă organizată,  la Senat, în ziua adoptării proiectului L4/2023, de Generalul Gropan și moderată de fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu. Aici numai intervenția fostului sef SMA, Mircia Chelaru.


 

55 de comentarii:

Cătălin spunea...

FELICITĂRI ÎNCĂ ODATĂ GENERALULUI CHELARU PENTRU DISCURSUL SĂU EXCEPŢIONAL! ESTE PRINTRE PUŢINII GENERALI DIN ARMATĂ CARE IAU ATITUDINE, CUM AR FI GENERALUL MÂNDRESCU SAU DOBRIŢOIU ŞI CARE NU DISTORSIONEAZĂ NIMIC DIN CEEA CE ÎNCEARCĂ POLTICIENII CORUPŢI AFLAŢI ÎN SLUJBA GLOBALIŞTILOR, SĂ FACĂ DIN ARMATA ROMÂNĂ. MULŢUMITĂ LUI ŞI CELORLALŢI DOI, MILITARII ROMÂNI ATÂT CEI DIN ACTIVITATE CÂT ŞI CEI DIN REZERVĂ, CONTINUĂ SĂ-ŞI FACĂ DATORIA CU ONOARE SPERÂND CA ACEASTĂ URĂ ŞI ÎNJOSIRE A MILITARILOR SĂ ÎNCETEZE IAR POLITICIENII ŞI MASSMEDIA SĂ-ŞI ÎNDREPTE "TIRUL" CĂTRE CEI CARE STAU CU MÂNA ÎNTINSĂ ŞI NU PRODUC NIMIC ÎN CADRUL SOCIETĂŢII DIN CARE CU TOŢII FACEM PARTE.

John spunea...

Călăii penșiilor și soldelor militare:
https://politicaapocalipsei.net/2023/04/03/contabilii-care-au-bulversat-armata-doctori-in-stiinte-militare/?amp=1

Mos spunea...

Domnule General, am onoarea sa vă salut! Daca toți generalii ar vorbi ca d-voastră la comisii nu se ajungea aici.Sper, ca se vor repara inechitatile din sistemul de pensii militare.

Nico.tnt spunea...

A zis bine, domnul general:s-a trecut de linia rosie!

DINU spunea...

Foarte la obiect spus.
Pacat ca a avut ca asistenta analfabeti functionali in marea lor majoritate.
Am convingerea ca atat limbajul folosit cat si expresiile folosite nu au fost intelese de unii din indivizii prezenti in sala, cu studii la cine stie ce facultati.

Viorel spunea...

Cel mai coherent discurs la Simpozionul din data de 29 martie l-a avut domnul Gl. Chelaru.

Alkan spunea...

Subiectul pensiilor militarilor este unul jignitor şi cei care au propus o reformă în acest domeniu nu au venit şi cu soluţiile, spune fostul şef al Armatei Române, generalul Ştefan Dănilă. El a propus și o soluție: aplicarea unui sistem de pensii şi salarii în Armată similar cu cel din Marea Britanie, scrie spotmedia.ro

Leo spunea...

Îl doare la bască pe jiganu de ce zice unul și altul.
Acum vor păsuire de la CE pt. reforma pensiilor speciale ca să aive timp alde jiganu , red , dr. luK , ciripu aipu , scârbu , etc... ca să-și aranjeze "treburli"
NU E VINA LOR.
CE, se lasă regulată în toate pozițiile de alde jiganu & CO , banda lui dr. ĂĂ..ÎÎÎ

mosmartin16 spunea...

Cătălin, ai omis să strigi : Uraaaa ! Uraaaa ! Uraaaa !🤣🤣🤣

mosmartin16 spunea...

Cătălin, dincolo de discursul generalului și în care sunt și adevăruri spuse la obiect...rămân doar vorbe frumoase ! Are domnul gheneral și parlamentar vreo inițiativă concretă, scrisă nu doar oratorică...depusă ?! Cu număr, dată ! Întreb pentru că...verba volant, scripta manent !

Burebista spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
vasile iosif spunea...

Dl.gl.Jianu se pregătește de pensionare.
Bănuiți consecintele.
Alte câteva mii de rapoarte de pensionare se spune că sunt pe teava.
O nouă hemoragie de cadre calificate din sistem.
Cine va răspunde de sabotaj?
Cum vei apara 1300km de frontieră cu galeria de pe stadionul Steaua?


Burebista spunea...

La camera deputaților legea 4/2023 a fost repartizata la comisii... Termen de depunere amendamente 12.04. 2023. Termen depunere raport (probabil comun) 24.04.2023.... Probabil vot în plen 25,26 04 2023...
Dacă nu este atacată la CCR, ceea ce nu cred ar putea sa fie publicată în Monitorul Oficial după 3 Mai 2023..

reddog spunea...

Eu sunt fan al gl Anaconda de la ochiu' și timpanu'
E genul care tace și face.
Probabil e și deformatie profesionala.
E doar o ipoteză.

Huhu Rezea spunea...

@Viorel
Nu stiam ca și d-ta esti propagandist al guleraților. Cine ti-a plasat respectiva gulgută?
Conform deciziilor CCR, dacă OUG a fost adoptstă vineri, apoi SGG trebuia să se asigure ca tot vineri se inregistreaza cererea de aviz la CL. CL putea să emită decizia luni. Important era ca Guvernul să solicite avizul vineri.
Ca să demontăm dezimformarea celor care-l folosesc pe Viorel, hai să vedem ce zice CCR despre cererea de aviz în cazul ordonanțelor.

https://www.huhurez.com/2023/01/consiliul-consultativ-confirma-ca.html

Leon spunea...

@Bure, te-a molipsit optimismul lui @Leo !
Pl x nr.244 din 03.04.2023, are numai 2 comisii raportoare (la Senat au fost 3), Comisia de Munca si Comisia de Buget !
Iar Comisia de Aparare si cea Juridica au devenit Comisii Avizatoare !
Eu cred ca negocierile cu CE si cu CCR s-ar putea intinde pana in toamna..!!

mosmartin16 spunea...

5 ipoteze : a) L4 va ieși din Camera Deputaților în aceeași formă cu cea rezultată din Senat ! b) L4 va ieși, din Cameră, cu unele mici modificări față de ce-i în prezent în ea ! c) legea va ieși cu modificări radicale din Cameră ! d) legea va fi atacată la CCR ! e) L4 va fi retrimisă de Președinte către Parlament ! A,b,c,d sau e ?! Pronostic ?!

Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
A spunea...

Alte câteva mii de rapoarte de pensionare se spune că sunt pe teava.
O nouă hemoragie de cadre calificate din sistem.

Nici nu stiti cat ma bucur pentru alegerea facuta de activi!
Sa-i lase in curul gol ,sa lupte cu calutii de lemn pe harta!
Sa mute brigazile si diviziile doar pe simulatoare!
Poate asa isi vor da seama daca trebuie sa pretuieti ceea ce ai/avut!
Se sta relax in parlament,sunt colonialistii cu noi,ne apara!:)
Mai vorbim peste ceva timp,timp in care ne costa stationarile de ne ustura dorsalul!
Angelica a fost la W. sa le promita 2,5% din PIB,stati linistiti,cumparam tot ce vreti sa vindeti...:)Care aveti adresa sa-i scrieti,sa nu uite ca mai are de dat si la madam Ursula,pentru munitie!
De unde sa mareasca astia pensiile cand au amanetat toata suma ? Acum tre' sa faca reduceri ,nu le mai iese calculul la 2,5 PIB.Voi credeti ca-i doare in basca pe CE de inechitati sau altele?NU,ii doare sa faca in asa fel incat sa-i ramana banutii pe trebuie sa-i incaseze intrajutorarea Ucrainei!Pentru UE nu e problema,bate modeda fara numar,pentru de-alde noi,saraciile din coltul hartii, va fi o mare problema in curand!Ce mint astia cu inflatia cu 1 cifra,hahahah,cum dracu sa fie asa cand BCE majoareaza dobanda in draci ?Nu mai credeti povestile celor de la finante,aia mint ca le e frica sa spuna adevarul!Toti fac profit de pe urma majorarii preturilor mai putin consumatorul final!Asa ca, uitati-va bine cate kile de cartofi cumparati acum ca la toamna vor fi pe jumatate!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dar Dl general, Chelaru, n-avea la indemana un picor de scaun sa-l traga sanatos de dupa urechi?

Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Camaradul spunea...

@Viorel,

Proiectul de lege PL-x 310/2017 cu rezolutia de respingere integrala a OUG 59/2017 zace la propriu la Camera Deputaților (for decizional) din
03.10.2017! Nu inteleg la ce fel de aprobare faci referire? Parlamentul nu a aprobat-o, dimpotrivă prin proiectul sus-mentionat a propus respingerea OUG 59 in integralitate!!!
De precizat ca in preambulul OUG 59 se menționează "...având în vedere programul de guvernare 2017-2020.....", perioada în care Parlamentul a avut suficient timp sa o aprobe dacă era de acord cu prevederile ei.
Cu alte cuvinte premisele acestui act normativ au vizat perioada și programul de guvernare din acel timp, în prezent ne aflam în cu totul alta situație și alt program de guvernare, cu alte obiective. De studierea/analiza lucrurilor din trecut se ocupa in cel mai bun caz istoricii, nu Parlamentul României.
Prin Decizia recenta a CCR privind prescripția penala (si scandalurile aferente), Curtea a apreciat ca Parlamentul a avut suficient timp in 4 ani de mandat sa pună în acord legislația penala privind prescripția cu obiectiunile formulate de CCR, lucru care nu s-a realizat.
La fel și în cazul nostru, dreptul Parlamentului de a aproba sau nu OUG 59/2017 s-a născut de la momentul publicarii OUG 59 în MO (august 2017), lucru care nu s-a realizat nici pana în prezent. Adică la aproape 6 ani de la publicarea in MO a OUG 59 (probabil vor fi 7 când se va judeca).

Viorel, fii mai optimist! Pe 20.04.2023 pica OUG 59 sau osibil sa amane din nou. E o intelegere/temporizare vadita sa dea politicului ragaz pentru a scoate noua L4/2023, deci cu impact minim asupra bugetului în urma căderii OUG 59 (unele prevederi fiind salvate în noua L4/2023)

Sa auzim de bine!

Camaradul spunea...

@Viorel,

Guvernul României (adica legiuitorul delegat) poate sa adopte OUG cu RESPECTAREA TUTUROR PROCEDURILOR și sa le publice în MO. Însă dacă Parlamentul (unicul legiuitor potrivit art.61 din Constitutie) nu le APROBA, OUG sunt vulnerabile la controlul de constituționalitate.
Lipsa avizului prealabil a CL (asa cum a sesizat @Skoda 4x4) este încălcare de procedura prevazuta în Constitutie la art.79.

O seara buna tuturor!

mosmartin16 spunea...

Cinstit este ca la pensia militară de stat să fie luată în calcul - apoi vorbim de reglementările necesare - exclusiv vechimea în serviciu ( art.3 lit.e) ) ! Numai când ai fost în acele situații rezultate din articolul susmenționat ai avut privațiuni, restricții, interdicții, riscuri și pericole specifice regimului militar ! Valorificarea perioadelor - de dinainte și de după - ar trebui să fie realizată în sistemul public, acestea neavând nicio tangență cu acele constrângeri și pericole adiacente regimului cazon !

GG spunea...

Nu trebuie sa ne purtam cu mănuși cu acesti imbecili de gulerati,ei au distrus bătrânețile a zeci de mii de catane.Niste slugoi împuțiți,trebuie tratați ca niște trădători nenorociți.Nu au făcut nimic în viata lor,doar au lins funduri de șefi, doar atât,în detrimentul catanelor care și-au făcut datoria fata de patrie și cetățenii cinstiți ai patriei.
Stato liniștiți,odată o sa plătească cu vârf și îndesat,inclusiv politicienii corupți!Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Marcel Orzan spunea...

@Viorel si ceilalti care asteapta 24.04.2023:

M-am cam dezumflat dupa postarea lui Viorel, si cat m-am chinuit sa bag si eu actiune in contencios impotriva guvernului cu neconstitutionalitatea OuG 59/2017 si OuG 114/2018.
Vad ca CCR a rezolvat deja si chestia cu “afectarea vreunui drept sau al vreunei libertăţi fundamentale” prin ordonanta.
Decizia CCR nr. 828/2021:
[17. .. Curtea a arătat că "verbul «a afecta» este susceptibil de interpretări diferite, aşa cum rezultă din unele dicţionare. Din punctul de vedere al Curţii, aceasta urmează să reţină numai sensul juridic al noţiunii, sub diferite nuanţe, cum ar fi: «a suprima», «a aduce atingere», «a prejudicia», «a vătăma», «a leza», «a antrena consecinţe negative»" (a se vedea în acest sens Decizia nr. 1.189 din 6 noiembrie 2008, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 787 din 25 noiembrie 2008). Cu alte cuvinte, Guvernul are o competenţă de legiferare limitată în domeniile care vizează regimul instituţiilor fundamentale ale statului, drepturile, libertăţile şi îndatoririle prevăzute de Constituţie şi drepturile electorale ("ordonanţele de urgenţă nu pot afecta"), cu privire la care aplicarea interdicţiei constituţionale exprese este condiţionată de adoptarea unor reglementări care suprimă, aduc atingere, prejudiciază, vatămă, lezează, în general, antrenează consecinţe negative asupra drepturilor, libertăţilor şi îndatoririlor constituţionale. În această din urmă ipoteză, dacă reglementările nu produc consecinţele juridice menţionate, Guvernul partajează competenţa de legiferare cu Parlamentul, fiind ţinut însă de obligaţia de a motiva în conţinutul actului normativ existenţa unei situaţii extraordinare, a cărei reglementare nu poate fi amânată, precum şi urgenţa reglementării.
18. Or, având în vedere că, analizând critica de neconstituţionalitate intrinsecă, NU A FOST REŢINUTĂ AFECTAREA VREUNUI DREPT SAU AL VREUNEI LIBERTĂŢI FUNDAMENTALE, Curtea constată că prin adoptarea dispoziţiilor legale criticate AU FOST RESPECTATE DISPOZIŢIILE art. 115 alin. (6) din Constituţie.]
Asta este, in loc sa se tina de Constitutie cum spune legea, CCR o face pe profesorul de gramatica. Asa ne trebuie!
Mai vedem.

Camaradul spunea...

@Viorel,

S-a mai discutat acest lucru în postările de la sfârșitul anului 2022. CCR nu se sesizează din proprie inițiativa asupra neconstituționalitatii unor articole sau acte normative în vigoare (trebuie ridicate exceptii in cadrul unor procese aflate pe rol).
Trebuie sa stii cum sa pui problema, ce sa critici. 99,99% din criticile ridicate si deciziile CCR de respingere au vizat o motivație intrinseca (pensii diferite pe legi diferite, pentru grade și vechime similara, modul de calcul, cuantum, criteriile de acordare etc.etc.)
Drumul ales a fost greșit!

Legiuitorul are libertate deplina (este suveran) în a stabili politica sociala și obiectivele sale în domeniul drepturilor de asigurări sociale (pensii). Poate stabili cuantumul pensiilor, modul de calcul, criteriile de acordare etc.etc.
Are aceasta libertate, INSA cu respectarea principiilor și procedurilor constituționale (critica extrinseca abordata de @Skoda 4x4, de subsemnatul și inca foarte putini).
Statul ca actor social (prin instituțiile și autoritățile sale) nu este exonerat de obligația respectării Constituției, indiferent de politica sa și obiectivele pe care le urmareste.
Dimpotrivă, oferă un model și exemplu cu impact asupra celorlalți actori sociali.
Ce pretenții sa ai la cetățeanul de rand când tu stat incalci Constituția?

Ai răbdare si discutam după 20.04.2023.

O zi buna tuturor!

Burebista spunea...

Moș Martin, ai uitat de litera f) . Va rămâne în sertarul comisiilor raportoare precum plx199, așteptând vreun punct de vedere de la guvern sau alta instituție .. 🤣

ifrim spunea...

@Camaradul.Frumos comentariu!Respect!

Huhu Rezea spunea...

@Viorel
Ai prezentat măgăria cu interpretarea art. 79 din Constituție, privind avizul CL, fără să precizezi ca ai preluat interpretarea CSP dintr-o întâmpinare.
Asta se cheamă tehnică de dezinformare.
Uite cum l-ai influențat și pe @RD care chiar a crezut prostia difuzată de tine! Degeaba am prezentat eu textul real al unei Decizii CCR pronunțate chiar pe art. 79. Efectul de dezinformare l-ai produs, mai ales în rândul celor care-și doresc supraviețuirea OUG 59.
Acele Decizii ale CCR pe care ți le-au băgat gulerații pe gât, ca să le difuzezi, nu au niciuna legătură cu excepția formulată în cele 68 de dosare care așteaptă pronunțarea pe 20 04.
CCR se va pronunța în premieră pe o asemenea excepție extrinsecă privind OUG 59/2017.
@RD
Citește domnule materialul documentar al magistratului asistent Benke Károly, ca să nu te mai dai surprins de materialele difuzate de cei de la CSP-uri și șefii lor de la Fnanciar și Juridic.

mosmartin16 spunea...

Bure, să sperăm că n-o fi acel f) !🤣

Camaradul spunea...

@Huhu & @Viorel,

CSP-urile (din prostie sau incompetenta) au tot interesul sa provoace si sa întrețină confuzia cum ca Guvernul este tot una cu Parlamentul, iar un act normativ emis de Guvern este egalul LEGII ca act juridic al Parlamentului, asa cum i-a argumentat probabil lui Viorel în întâmpinarea formulata.
Un lucru e foarte clar: OG sau OUG emisa de Guvern trebuie sa fie aprobata de Parlament, asta prevede Constitutia (art.61 Constitutie, Parlamentul este unica autoritate legiuitoare)

O zi buna!

Leo spunea...

Stelică-l învață pe Viorel.
Iar pe Stelică nu-l văd a fi vector de influență și marker de testare al LICHELELOR gulerate din MFA. Cineva a zis că jiganu e cu un picior în pensie. Eu vă spun că toată BANDA doctorului ĂĂÎÎÎ rupe ușile pensionării. Le e frică că nu o mai pot înbârliga pe coana CE.
Deja politicul vrea negocierea cu CE pt. amânarea reformei pensiilor speciale pt. la anul viitor, dar LICHELELE gulerate nu vor să riște.

Unknown spunea...

Concret ce se intampla ,se cenzureaza orice nu ridica in slavi o persoana ,un grup??O fi o parere critica ,dar daca este constructiva ?????

Unknown spunea...

Constantin C Concret ce se intampla ,se cenzureaza orice nu ridica in slavi o persoana ,un grup??O fi o parere critica ,dar daca este constructiva ?????

Unknown spunea...

Constantin CC D l Chelaru a sustinut un discurs documentat,la obiect.Discursul sau cum a influientat modul de intelegere a situatiei de catre pizmasi??Realitatea faptelor solicita mult mai mult dect un discurs academic in prezenta limitata.

Outlander spunea...

@Alkan
”Subiectul pensiilor militarilor este unul jignitor şi cei care au propus o reformă în acest domeniu nu au venit şi cu soluţiile, spune fostul şef al Armatei Române, generalul Ştefan Dănilă. El a propus și o soluție: aplicarea unui sistem de pensii şi salarii în Armată similar cu cel din Marea Britanie, scrie spotmedia.ro”

Priviți cu atenție poza de ”grup” din acest link https://politicaapocalipsei.net/2023/04/03/contabilii-care-au-bulversat-armata-doctori-in-stiinte-militare/?amp=1

Arată aceștia ca fiindu-le aplicabil un sistem de pensii şi salarii în Armată similar cu cel din Marea Britanie?
Aș întreba când au mai dat ultima oară testele de aptitudini fizice, când au mai trecut proba de 2000m?

RD spunea...

@Huhu ați scris:

'@RD
Citește domnule materialul documentar al magistratului asistent Benke Károly, ca să nu te mai dai surprins de materialele difuzate de cei de la CSP-uri și șefii lor de la Fnanciar și Juridic.'

Păi eu nu am scris nimic despre ce ați spus. Ați greșit persoana. Sau poate nu am înțeles și îmi ziceți acum.

Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Outlander spunea...

@Leo
Întrebarea fără răspuns (pentru că este ușor de închipuit) este valabilă și pentru cei pe care i-ați nominalizat (dar care s-au evidențiat prin constatarea din final): ”alde jiganu, red, dr. luK, ciripu aipu, scârbu, etc... ca să-și aranjeze "treburli"!
Așa este, CE se lasă (...) ”accesată și contorsionată” din toate pozițiile!
Tenacitatea și căpoșenia celor care se opun reformării pensiilor militare având la bază întreaga activitate militară, funcțiile deținute, vechimea în serviciu, condițiile de muncă, studiile adevărate, nu cele ”copy/paste”, dau adevărata față a acestui sistem care nu este în stare să producă nimic dacă nu este ceva de ciupit!
Este plină massmedia de exemple care demonstrează fără tăgadă că nu se înfăptuiesc reforme folosindu-se banii europeni pentru că nu se pot fura!
Sistemul nu are nevoie să fie constrâns să înfăptuiască reforme pentru că nu pot să își scoată din cap că nu pot ciupi din banul public!
Este în mentalul ”ancestral” al acestor ”alde jiganu, red, dr. luK, ciripu aipu, scârbu, etc... ca să-și aranjeze "treburli"!

Huhu Rezea spunea...

@Viorel
De când te-ai lăsat influențat să renunți la Intâmpinarea din contenciosul dintre CPS și Curtea de Conturi, pentru mine ești agent de influență al guleraților.
Stelică nu-mi mai poate trimite mesaje. L-am blocat!

GG spunea...

Vezi,dragul meu @Viorel? Dacă te lași influențat? Parca acum un an ti-am atras și eu atentia cu privire la un anume user căruia îi ridicat osanale pe aici și nu îți stătea bine! Am spus atunci ca tu nu ai nevoie de asa ceva,deoarece ai ceva materie cenușie,mult peste acea persoană!Sa nu te superi pe mine,dar asa am simțit atunci.Sa știți ca guleratii citesc acest Blog și se inspira făcând rău.

Outlander spunea...

@vasile iosif
”Dl.gl.Jianu se pregătește de pensionare.
Bănuiți consecintele.
Alte câteva mii de rapoarte de pensionare se spune că sunt pe teava.
O nouă hemoragie de cadre calificate din sistem.
Cine va răspunde de sabotaj?”

Am certitudinea că cel care se pregătește de pensionare nu face parte din ”...cadre calificate din sistem”!
În momentul în care ți-ai propus, ca alături de alții, (oare cum se numește un astfel de grup?) să torpilezi necontenit și întotdeauna țintit marea masă a pensionarilor militari ar trebui să îți dai palme în fața oglinzii!
Chiar dacă vor trece pe la biserică, nici-o entitate spirituală, oricât de înaltă, la care vor face trimitere ”rugile” lor nu le va valida mizeriile ce le-au săvârșit pe timpul vieții împotriva celorlalti pe care aveau datoria să îi protejeze...”chiar cu prețul vieții!”!

Outlander spunea...

@ mosmartin16
I liked it!
5 ipoteze!
”A,b,c,d sau e?!
Pronostic?!”
Eu propun să îi comutăm legătura lui Minoiu la meciul Rapidului după care să îi transmitem legătura lui Sebastian Domozină pe stadionul din „Bănie”!
Craiolguța Vasileasca are multe de motivat în fața lui Doamne, Doamne!
Și nu numai!
Crede dânsa că o să se scoată doar cu imaginea târgurilor din orașul Banilor Craiovei?

Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leo spunea...

Fi milos cu Stelică că-i băiet tare bun.

Viorel spunea...

DOMNULE HUHU REZEA. DE UNDE ȘTIȚI CĂ NU AM FĂCUT ÎNTÂMPINARE ÎN PROCESUL DINTRE CPS și CURTEA DE CONTURI ? M-AȚI VERIFICAT CUMVA LA ÎCCJ ? AVEȚI ACCES LA DOSARUL ELECTRONIC FĂRĂ A FI PARTE ÎN PROCES ?

Leo spunea...

VIO,
Nu ai înțeles nici până acum că Amabilul nu se plictisește să aibe ÎNTOTDEAUNA dreptate ?
Mai bagă el bățul printre uluci câteodată , dar asta ca să stimuleze creația.

Viorel spunea...

RD. Din cauza emoțiilor, domnul Huhu Rezea v-a confundat cu Marcel Orzan. Se mai întâmplă și la case mari. Și eu am confundat procesele împotriva guleraților cu procese alături de gulerați ca informator fidel cum erau pe vremuri.

Outlander spunea...

Nu vă faceți probleme!
Unii ați fost deja avansați ca ”avertizori de integritate”!
Sunteți pe ștat anexă!
Cu...”soldă/salariu de excelență”!
Troli, manipulatori...tot aia!
V-ar sta bine unora cu ăia doi din poză!

Leo spunea...

-Chelarus în afară că a introdus bărbile în armată și la propiu și la figurat , mai are din când în când câte o apariție meteorică ca să mimeze MIMA.
- Ia să fi cerut zi de zi o comisie de anchetă a senatului ca să lămurească problema plagiatului doctorului savant Nicu. Ia să fi demascat zi de zi fabrica de plagiate al cărui nume regal îl compromite. Ia să fi ieșit public zilnic să condamne inechitățile din pensiile militare și nepotismul și nevestimul din MFA . Să fi văzut atunci cum era băgat în seamă de banda lui Nicu Savantu.
Dar îl doare la bască și pe el , face oleacă de MIMĂ pt. oleacă de vizibilitate , că oricum vede că gAUR se umflă și va fi iarăși senator cu pensie specială și de acolo.
Numai coana CE ar mai putea face ceva , dar e prea comodă și inconsecventă cu propiile principii.

Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.