Un produs Blogger.

joi, februarie 21, 2019

Criminal Denunciation of MCV Romania Reporters- Denunt penal împotriva ticluitorilor Raportului MCV Romania

30 comments

Grup infractional organizat, abuz in serviciu, fals intelectual, comunicare de informatii false
Lumea Justitiei a formulat in 30 ianuarie 2019 denunt impotriva lui Frans Timmermans, Vera Jourova, Angela Cristea si Augustin Lazar pentru fapte de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu, fals intelectual, comunicare de informatii false, toate in legatura cu falsificarea Raportului MCV. Demersul nostru a fost facut in temeiul art. 7 din Codul Deontologic al Jurnalistilor elaborat de Clubul Roman de Presa - “Ziaristul are responsabilitatea civica de a actiona pentru instaurarea justitiei si dreptatii sociale”. Or, Lumea Justitiei ca publicatie specializata nu poate asista impasibila la denaturarea si falsificarea realitatii de anumiti functionari europeni, in coniventa cu inalti functionari romani.
The Justice World formulated on January 30, 2019 a denouncement against Frans Timmermans, Vera Jourova, Angela Cristea, and Augustin Lazar for acts of organized criminal grouping, abuse of office, fake intellectuals, false information communication, all about falsifying the MCV Report . Our approach was based on art. 7 of the Code of Ethics of Journalists elaborated by the Romanian Press Club - "The journalist has the civic responsibility to act for the establishment of justice and social justice." The World of Justice, as a specialized publication, can not assist in distorting and falsifying the reality of certain European officials in co-operation with senior Romanian officials.

Initial, denuntul a fost depus la DIICOT, insa de aici el a fost trimis catre Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie.

In caz ca cineva are indoieli ca procurori romani ar putea ancheta demnitari europeni, amintim prevederile art. 10 alin. (1) din Cod penal, unde se arata ca:

Legea penala romana se aplica infractiunilor savarsite in afara teritoriului tarii de catre un cetatean strain sau o persoana fara cetatenie, contra statului roman, contra unui cetatean roman ori a unei persoane juridice romane”.
Intreg conţinutul denunţului poate fi citit  AICI

30 de comentarii:

Stelian P. spunea...

@Huhu
Cind am citit prima data despre minunea asta credeam ca este o gluma. Vad ca o preluati fara sa dati toate datele.

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22988722-comisia-europeana-reactioneaza-plangerea-penala-vizandu-frans-timmermans-vera-jourova-reamintim-autoritatilor-romane-oficialii-comisiei-sunt-sub-jurisdictia-curtii-justitie-uniunii-europene.htm

Huhu Rezea spunea...

Eu am indicat pagina denunțătorului, nu paginile ingrijorătorilor.
Nu s-ar ajuns inca in faza cererilor de ridicarea imunitatii
Până atunci...răspund penal cei din țară care au dezinformat oficial Comisia Europeană, aducând prejudicii grave statului român și liberei circulații a românilor în spatiul Schengen.

reddog spunea...

Deci constituire de grup infractional organizat. 😁😂

Pai daca sunt slugile infractorilor din gasca lui Dragnea probabil si-au spus: Pai numai altii ne pot acuza stapanii de constituiri de grupuri infractionale organizate? 😁😂



Spuma ziaristilor din Romania.

Pai daca spune Sputnik... 😁😂



https://revista22.ro/actualitate-interna/sputnik-si-a-premiat-ziaristii-si-organele-de-presa-savaliuc-gadea-andronic-chirieac

Leo spunea...

Si scmd a facut jalba la diicot.....N-are ce face , ca privitor la demersurile in justitie pt. ordonante nu a facut nimic in afara de rebuturi juridice....

http://sindicatulcmd.blogspot.com/

Stelian P. spunea...

@Huhu
Daca dati credit doar denuntatorilor atunci ca jurist ar trebui sa stiti urmatoarea prevedere din Constitutia Romaniei:

"(2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare."

Va descalifica propaganda.

Mihai spunea...

Doar niste lujeri ofiliti (sponzorizati sau angajati la Intact )au putut emite o acuzatie la adresa cuiva care nu se supune jurisdictiei nationale si protejati de imunitate parlamentara.
Lupta lor este cu cei care nu le fac mendrele in interior.
Daca spui ca in tara ta este coruptie la nivel inalt ,dar nu coruptie ci coruptie care musteste pe metru patrat evident esti un fraudator al intereselor natiunii ,natiune care sustine fraudatori pe toate palierele ierarhiei administrative si care nu adapteaza legislatia la cerintele comisiei de la Venetia ,Comiei Europene ,Greco.
De râs si mai ales de plâns !
Daca cel putin am avea autostrazi ,drumuri expres ,spitale fara bacterii ucigase si cu dezinfectant la dispozitie,medici fara pretentie la plic,daca atunci cănd intri in spital ai fi sigur ca te opereaza medicul si nu instalatorul sau portarita cu 8 clase, daca s-ar lua masuri sa nu se umble cu caravana medicala prin frizerii si cabinete de cosmetica sa se faca operatii estetice ,daca DSV si-ar face datoria sa nu mai vedem ce mancam din bucatariile restaurantelor si in privinta mizeriei nozocomiale din spitale ,daca am avea educatia spalarii pe maini in spitale si programa scolara,etc, invatamant performat structurat pe cerintele economiei ,respect pentru cei plecati la munca in strainatate fiindca nu se descurcau cu netul minimului pe economie de 1500 lei si care trimit cel putin 200 de Euro ca alocatie copiilor ramasi in grija bunicilor vizavi de 84 lei de care beneficiau cei cu parintii angajati in Ro pâna mai ieri , apa curenta si canalizare in mediul rural ,etc atunci mai era de acceptat doar ideea pentru cei nationali.
Armata fraudatorilor are de dus o lupta cu orice pret;
- fara procuror european roman
-fara procurori care sa se apropie de ”eminentele politice certate cu legea si la butoane
-promovari de legi penale mai favorabile si dezincriminari de fapte penale
Termen de executie;
- inainte de judecare si pronuntarea instantelor in cauzele pe rol
”Rable” ne-au tras în Nato ,”rable” ne-au tras in UE .
Eu zic ca nu merita sa ne baga ”tot rable ” si în Schengen !
Acolo-i totusi o cu totul alta lume ............ cu alte pretentii si principii.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Haideti sa nu venim cu motive infantile. In Lumea Justitiei scrie "DOSAR PENAL PENTRU TIMMERMANS – Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie a format dosarul penal 295/P/2019, in care Frans Timmermans.....trebuie sa dea cu subsemnatul"

https://www.luju.ro/magistrati/parchete/dosar-penal-pentru-timmermans-sectia-pentru-investigarea-infractiunilor-din-justitie-a-format-dosarul-penal-295-p-2019-in-care-frans-timmermans-si-augustin-lazar-trebuie-sa-dea-cu-subsemnatul-dosarul-s-a-constituit-la-plangerea-lumea-justitiei-care-a-sesi

Ca "Lumea" asta e a unui puscarias nu mai conteaza, doar propaganda.

M spunea...

La fel de idioți ca și Kovesi când i-a făcut dosar lui Tony Blair.
Uniunea Europeană pierde prin obstinația cu care apără subordonarea justiției de către politic.
Trepanații lui Johannis tu câmpii cu Veneția și cu Greco. Patetici.
Dacă DNA e atât de bun de ce avem atâta coruptie?
Nu ai fost bulgarii deștepți că nu au acceptat înființarea la ei a unui DNA?

Huhu Rezea spunea...

"Stelian
Degeaba te burzuluieşti la mine că nu am făcut altceva decât am prezentat denuntul argumentat in fapt şi în drept de doi reputaţi avocaţi şi documentul care atestă că Parchetul a declinat competenţa spre Secţia specială datorită calităţii de magistrat a unuia dintre făptuitori.
Ce vroiai să facă, să nu inregistreze dosarul?
Crezi că legislaţia internaţională permite minciuna, abuzul în serviciu şi comunicarea de date false?

Stelian P. spunea...

@Huhu
Denunt argumentat in fapt:

"II. IN FAPT,
La data de 13.11.2018, faptuitorii, IN CONFORMITATE CU OBLIGATIILE DE SERVICIU, au dat publicitatii „Raportul Comisiei Europene catre Parlamentul European si Consiliu privind progresele inregistrate de Romania in cadrul mecanismului de cooperare si verificare” (Raportul MCV)."

Deci faptuitorii, IN CONFORMITATE CU OBLIGATIILE DE SERVICIU, au dat publicitatii....Semnatarii nu sunt cunoscuti dar ii gaseste doamna procuror.
Ma opresc aici ca ma umfla risul.
Ma astept ca protejata lui TT sa-i faca dosar si lui TRUMP care si-a permis sa-i ordone ambasadorului sau sa se amestece in treburili interne ale Romaniei. Sau lui Merkel....Ah, am uitat de Soros care si el se amesteca.

Stelian P. spunea...

@M
Logic. Nu avem DNA, nu avem coruptie. Aveti dreptate.

Iulian Mareș spunea...

Mai trebuie doar Orban să facă iar plângere Guvernului pt vizite în Israel!
Atunci nu aveați argumentele astea, sau dădea bine și băgați tantalaul șef de partid în fața, cu fratele jurist pe la Cotroceni?

Stelian P. spunea...

@Huhu
In loc sa inregistreze dosarul putea sa-l returneze.

Iulian Mareș spunea...

Exact cum a returnat PG plângerea făcută Guvernului de cel mai bou șef de partid, Sica-Mandolina?

Stelian P. spunea...

@Iulian
Orban a facut o plingere prosteasca impotriva unui cetatean roman. Cu Timmmermans, Vera etc. e alta poveste. Ce argumente am avut atunci ?

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Ai intrat în vrie și spui numai enormități.
Cum ar putea un procuror să returneze un denunt? Eventual, poate să dea o ordonanță de clasare după minkime și necesare investigații privind temeinicia acuzațiilor.
Denunțul îi demască pe cei care au dezinformat din țară Comisia Europeană. D-ta ai citit pamfletul cu iz de informare pe care făptuitoarea Angela Cristea, reprezentanta UE la București, l-a trimis Comisiei?

Mihai spunea...

Angelica a zis foarte bine. Nici nu avea nevoie sa umble in biblioteci după documentare.
Se vede cu ochiul liber .
DNA șaua pe ei . Doar asa vor fi bani la buget.
Acuma mai dau de o belea , procurorul european , oricine o fi el.
De asta nu se mai poate ocupa TT. Grav de tot.
Nu era oare mai bine să nu acceptam afilierea la institutia procurorului european ?

totoiany48@gmail.com spunea...

Dle H ,va rog sa nu mai insistati cu argumente pentru unii din postacii blogului ,ca se dovedesc a fi ...rezisti .
LUJU a facut o treaba buna care ma ...mulțumește. Sunt,,organili,, care triaza,dirijeaza aceste ...reclamatii.
Si cei cu imunitate pot fi investigati,prin ridicarea imunitatii,pierderea funciei ce ii conferă imunitate etc.
La dl T3, o fi de vina serviciul avut sau varsta ?

Stelian P. spunea...

@Huhu
Daca eu va fac un denunt ca sunteti propagandist de partid ce minime si necesare investigatii trebuie facute ? Eu cred ca procurorul imi trimite denuntul si imi sugereaza elegant sa-l folosesc pe post de sampon, indiferent cum se numeste raspunsul. Raportul MCV a trecut printr-o serie de filtre, a fost aprobat si rasaprobat, e facut in baza unor documente internationale la care Romania a aderat fara obiectii si este obligatoriu. Pina la publicarea lui onor guvernul era perfect informat despre continut si avea N posibilitati sa-l conteste CU PROBE. Toata gargara asta facuta de un site populat de puscariasi nu ne face niciun serviciu ci doar le da apa la moara credulilor. Romania si-a cedat o parte din suveranitate si asa cum judetele ei fac ce spune capitala asa si judetul Romania trebuie sa se supuna criticilor pe care le-a acceptat cind a vrut sa intre in UE si in Schengen.
Nationalismul merge mina in mina cu autarhia. Daca asta vreti spuneti adevarul nu va folositi de naivitatea unora.

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Dar Tony Blair nu urma să fie interogat de Portocală? Cică s-ar fi renunțat că fostul Premier UK nu știa țigănește!

Cumva cele 5 tari UE care nu au aderat Parketului UE sunt de pork?
Vezi că pe A3 sunt dezvăluite faptele penale ale lui Lascu Jr.!
Lazăr știeee!

Iulian Mareș spunea...

Amesteci lucrurile privind cedarea de suveranitate (adevarata) cu tratamentul cu dublu standard și asta nu este ok.
Savaliuc este pușcăriaș? Nu știam, dar nici nu am date....oricum, fie cum zici, dar din viața civică nu poate fi exclus!
Cât despre monstruosul aparat birocratic bruxelez să știi că mănâncă și din banii tăi!
Uită-te cat se kinuie că să nu se mai voteze procurorul șef UE și să se decidă politic; asta înseamnă că nu calitățile personale contează. Putea fi și distinsa Vijulie...!
Ți se pare normal cum a fost eliminat PG Nițu? Și ICCJ l-a ajutat...Fapta nu exista! L-au repus pe funcție? Nu, pt că mizeria era făcută pt Lazăr!
Că, parte din organismele UE, vor sa ne bage pumnul pe gat, asta este o altă discuție, dar sa ni-l băgăm singuri și să mai și zicem că ne place, seamănă a slugărnicie și masokism!

M spunea...

@Stelian - îmi cer scuze dar am să vă ignor. Este evident că vă lipsește capacitatea de a înțelege argumentele altcuiva. Sunetu un demn reprezentant al susținătorilor lui Johannis și Kovesi. Sau, cum spunea un cântec :
Nu pot socializa cu tomberoanele.
Vă rog să nu vă supărați dar viața e prea scurtă!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Documentul asta i-a venit Fofoaiei ca o maiuca in moalele capului si in taria ciocului! I-au zburat fulgii pe toti peretii Parlamentului european! Huuuu-hu-huuuuuuu!

Iulian Mareș spunea...

Poate cineva sa-mi explice de ce procurorii (unii) doresc prelungirea stării de interimat pt funcții de conducere cu procurori ce sar gradele profesionale!
In afara faptului că politicul face legi și magistrații le aplica, care-i problema?
Da, știu, secția de procurori/CSM voia să adauge in regulament că lui Lazar i se poate prelungi mandatul din 6 in 6 luni, fapt ce nu este legal!
Nu trebuie sa ocupe pozițiile de conducere prin examen și numire? Interimatul este un lucru f păgubos...

PS - deja a devenit o prosteală..."scriu Comisiei de la Veneția", lui "El Greco"(Vijulie, tunsa ca pe vremea tifosului exantematic), .... etc, ... mai ales când o face Orban!
Mai nou a reușit să-și pună partidul în cap căci îl pune pe listă, la nr 1, pe Rareș Bogdan! Așa i-a dat ordin Werner? Voi știți ceva, de asta?
Mie îmi place de el....plânge în direct, are batistuta, îl aduce pe Oreste, satanistul! ..., dar mai știi, pe locul 2 o fi și Oreste?! Transmit amandoi emisiunea de la Bruxelles, din cartierul Molenbeek, un fel de Ferentari!

Iulian Mareș spunea...

M,
aplica metoda mea....gandeste pozitiv, ca ai in fata, la o discutie, pe Vijulie si pe Hildegard Brandl!
Te rog sa citesti cat de simplista si atomica a fost viata ultimei doamne!
dar important este ca , in prezentare, afirma: "Ce m-a convins a fost faptul ca Chavez voia sa scoata toate examenele din scoli. Ce societate pot forma asemenea oameni, chiar daca sunt dotati? Ce fel de medici pot sa fie? Cine ma va ingriji la 80 de ani? Nu."
Inlocuieste medici cu magistrati si ingriji cu judeca!

http://www.ziare.com/alegeri/alegeri-parlamentare-2016/fascinanta-poveste-a-lui-hildegard-brandl-de-la-gaze-lacrimogene-in-venezuela-la-candidatura-pentru-senat-interviu-1442935

PS-viata-i scurta, gustul este lung!

Mihai spunea...

Din dex rezulta ca a cumpara nu este sinonim cu a fura.

Anonim spunea...

Buna ziua,
Stelian P. da-mi numarul tau de telefon. L-am avut, dar mi-a pierdut agenda telefonului. Vreau sa vorbesc cu tine.
Multumesc !

Iulian Mareș spunea...

Cumpărat cu rea credință și cu acte nasluite se apropie de furat?
Măcar așa, cam 10 mil de mm?

Stelian P. spunea...

@Huhu
https://www.mediafax.ro/politic/dosarul-timmermans-clasat-de-in-romania-al-doilea-om-din-ce-si-alti-oficiali-ue-acuzati-de-constituire-de-grup-infractional-17992763