Un produs Blogger.

duminică, noiembrie 01, 2020

Graficele oficiale care indică alegerile locale din 27 sept ca moment al escaladării cazurilor de COVID -19 în România

50 comments


Sursa articolului AICI

Cazuri active la o anumită dată - -> indicator dat de didferenta dintre numărul total al infectărilor, pe de-o parte, și numărul vindecaților și decedaților, pe de altă parte.

Infectari zilnice
Se observă că numărul imbolnăvirilor zilnice crește ușor de  la începutul lunii iulie, dar se stabilizează, cu tendeințe de scădere, în prima parte a lunii septembrie. După reluarea cursurilor școlare, dar mai ales după alegerile locale din 27 septembrie, numărul crește... până la dublare. 

GRUPUL de COMUNICARE STRATEGICA a "vindecat" intr-o singură zi 45 000 de bolnavi Covid-19. De fapt a fost o reglare de statistică, din pix.


50 de comentarii:

anonim spunea...

cu 2 saptamani in urma(14 sept) incepuse scoala si au inceput parintii sa aiba treaba.Il rog pe Huhurez sa propuna lui Trump amanarea sine die a alegerilor din SUA...ca uite ce se intampla daca nu-l vor asculta pe huhu(Trump va fi in mod sigur de acord)
altii au avut deja alegeri asa ca sunt morti dar inca n-au aflat(serbia-iunie) iar in franta au fost amanate ceea ce a iscat un val de proteste fara precedent...ca deja au aparut nemultumitii din partea cealalta a "baricadei".Asa ca huhule sa fie amanate alegerile!.Crezi ca in martie aprilie va dispare covidul? eu nu cred....le mai amana inca odata pana in iulie(chiar si prin modificarea Constitutiei sa zicem) Va trece covidul pana in iulie? Iarasi nu cred.oricum in februarie martie se stie ca situatia va fi mult mai nashpa decat si acum...se stie foarte bine de catre psd acest lucru. ...Si daca incep nebunii cu distrugeri ca ei vor neaparat alegeri la termen si se lasa cu scandal mare.Am impresia ca unii nu gandesc mai mult decat lungimea nasului.Ei merg doar pe erodarea guvernului ceea ce e oarecum corect,dar pe termen scurt.Apoi in capul cui se vor sparge oalele?? In capul psd-ului.Asta e daca nu pot si ei sa gandeasca ceva mai departe decat ziua "de maine"

anonim spunea...

aici ajuta popii

https://www.kmkz.ro/de-ras/andrei-caramitru-puteti-spune-despre-sefii-bor-ca-sunt-hoti-dementi-retrograzi-kaghebisti

Huhu Rezea spunea...

Cum dracu găsești tu doar extremisti fascistoizi să publici?
In America au votat deja prin coresd=pondență circa 50 de milioane de alegători.

anonim spunea...

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/pacienti-morti-la-suceava-pentru-ca-au-refuzat-sa-primeasca-oxigen-spuneau-ca-nu-cred-in-covid-19-desi-erau-in-stare-grava.html?fbclid=IwAR0mEj0dURpWjoH3ByDTMTUkxUPg6srB-EYb-HXJZ4T6gX894Tw2iVDQnsM

pai pana la 350 mil au mai ramas destui,nu crezi?"doar" vreo 300.000.000 cat vreo 17 Romanii si nu despre asta era vorba, ci despre amanare alegeri,ca nimeni nu-si pune problema asta.Doar ciolacu, aici...:))), stie toata lumea de ce....pe dracu covid! il doare la basca pe ciolacu ha,ha

Calinmihaib12 spunea...

Graficul "cazurilor active" de pe site-ul: worldometers.info = ROMANIA: arată o MANIPULARE MASIVĂ (evident premeditată) a cifrelor înaintea alegerilor din 27 sept. a.c.:o CURBĂ: constant și cam brusc ascendentă care S(CADE)..!=SE PRĂBUȘEȘTE:IARĂȘI= BRUSC..și..NEMOTIVAT..! apoi: ce să vezi: "SURPRINZĂTOR"= pentru proști..! CREȘTE BRUSC după 27 sept.=adică după alegeri= "dăștept"..(=nu-i așa..??..!) = este o.."MIȘCARE" : "NENATURALĂ" (..ca și..virusul..!).
Astept să văd: de la cineva DESTEPT: = virusologi experimentați + epidemiologi =
asenenea,.și NE-ÎNREGIMENTAȚI ..POLITIC.= explicații adevărate despre acest"FENOMEN NENATURAL"!
Scopul(?)= (dacă nu cumva a fost chiar o prostie..!) MANIPULĂRII: să adoarmă suspiciunile de orice fel..! =inclusiv..de COLABORARE ..a tuturor...
BENEFICIARILOR..!!

anonim spunea...

macar in privinta lui caramitru junior nu te contrazic....da cu popii are dreptate...oricine ar avea

Leon spunea...

Pana pe 3 noiembrie, vor fi deja peste 100 milioane de votanti in SUA..!!

anonim spunea...

OMS
rulati pagina,iar fiecare "bat" va arata o zi

https://covid19.who.int/region/euro/country/ro

Leon spunea...

Acum 4 ani au Votat 137 milioane de americani..!

anonim spunea...

azi sunt alegeri si in Republica Moldova dar la ei nu exista nici covid nici un "grijuliu" ca ca ciolacu:)))

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Intelegeti, oameni buni, ca nu alegerile in sine au aruncat in aer graficul infectarilor, ci chiolhanurile victoriilor sau al dezamagirilor electorale, de dupa alegeri, cand s-au imbatat mangă si au dansat, s-au pupat, s-au strans in brate, au avut diferite contacte ,,fizice'' directe, pe birouri, sub birouri sau in birouri, daca nu chiar si prin closete, naiba sa-i ia de îmbârligati, ca in landra de caini comunitari, la ,,nuntă!''

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ca sa i se dea dreptate lui Caramitru, trebuie sa fii ateu, comunist sau, mai degraba, gășcar cu sorosistii, adica extremist de dreapta a dreptei liberal-useriste!

anonim spunea...

SUA aceeasi forma a graficului
o fi tot din cauza alegerilor din RO??

https://covid19.who.int/region/amro/country/us

anonim spunea...

Iar la noi nu au votat niciodata 19 mil cum zice huhu(aaa ca sunt chemati la vot da asa e) dar cine vrea poa sa stea acasa(eu de pilda)
propunerea legislativa pt votul electronic asteapta intr-un sertar la parlament din 2017...Oare de ce si cine-l tine la sertar??...ghici ghicitoarea mea.Cred ca n-ai sa ghicesti Leon...ca nu vrei:)))

anonim spunea...

legea nr.288/2015 privind votul prin corespondenta(se refera la toate tipurile de vot nu doar corespondenta)

M spunea...

Legea 288/2015 privind votul prin corespondență este profund idioată. Evident și pentru că e dată când Florin Iordache era președintele Camerei Deputaților.😁

Cică:
alegător - cetățeanul român cu drept de vot, având domiciliul sau reședința în străinătate, conform legii.

Noi, ăștia din țară, plătitorii de taxe și impozite nu suntem "alegători".

Revenind la subiect. Alegerile au avut un rol minor în creșterea cazurilor. DAR AU AVUT ROLUL LOR.
Se constată inconsecvența penală a celor care ne conduc.

Putem să ne întrebăm : dacă cineva cu bună știință ia măsuri, organizează sau impune organizarea unor evenimente despre care se știe că duc la răspândirea unei boli contagioase mortale se poate înscrie la zădărnicirea combaterii bolilor din NCP?

M spunea...

@Calinmihaib

Vedeți că "prăbușirea bruscă și nemotivată" a fost dată de decizia politică de a "elibera" din spitale anumite categorii de pacienți.

Da,este o manipulare ce aparține guvernului român. Adevărul e că modul de raportare este cam lăsat la dispoziția fiecărei țări în parte (deși OMS a transmis niște proceduri generale).

Virusul se extinde "foarte" natural. Prin anii 90 era un program de calculator de simulare a progresiei geometrice complementare. Alegeai un număr de iepuri și un număr de vulpi. Prea puțini iepuri, mureau vulpile de foame, dacă mureau vulpile creștea numărul de iepuri deci apărea surplus de hrană ce ducea la creșterea numărului de vulpi. Asta ducea iar la reducerea iepurilor și așa mai departe.

Huhu Rezea spunea...

D-ta glumești sau ești neatent când afirmi că alegerile ;ocale din 27 sept au avut un efect minor ân pandemie.
Uit=-te pe grafic si vezi că din data de 5-6 octombrie, adica la 8- 9 zile de la alegeri, infectările zilnice s-au triplat, de la 2000 la 6000.
Asta e minor la d-ta?

Huhu Rezea spunea...

Vorbești tot nedocumentat doctore!
Linia aceea brusc descendenta dintre datele de 17 și 18 sept ale Graficului cazurilor active se datoreaza unui coomunicat al Grupului de Comunicare Strategică condus de conselerul fără diploma al premierului ORban, din care rezultă că într-o singură zi s-au vindecat în România cca 45 000 de pacienti COVID.
Am pus special pentru d-ta în topic si graficul respectiv din 17-18 sept

Burebista spunea...

Rata infectărilor nu s a dublat sau triplat din cauza procesului de votare în sine sau ca nu s ar fi respectat regulile în incinta secțiilor de votare...
În ziua votului am fost dimineață pe la țară și casa este foarte aproape de primărie... Acolo nu s au respectat regulile pentru ca susținătorii celor 3 candidați stăteau în zona primăriei grupați, fără sa respecte nicio regula sanitara, râdeau, urlau care mai de care... Și probabil asa a fost în toată tara în zonele rurale...și nu numai..
În schimb la mine la secția de votare, în București, când am ajuns pe la ora 17.00 nu era nimeni în secție, doar cei din comisie și eu cu nevastă-mea.. În curtea scolii erau câțiva, tot de pe la comisii care fumau.. Votul în sine nu a durat nici 5 minute de la întrarea în școală pana la ieșire..
Și dacă era un focar Covid în interior, având masca nu ma puteam infecta în 5 minute.

Burebista spunea...

Foarte corectă opinia dumneavoastră.👍

Leon spunea...

https://m.jurnalul.ro/viata-sanatoasa/starea-de-sanatate/vitamina-d-ajuta-la-prevenirea-infectiei-cu-vitamina-d-859157.html
Cu ceva timp in urma, Dragnea spunea la fel, dar l-au considerat nebun si l-au ascuns in Beciul Domnesc ..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cum explica @Burebista este corect, si s-a intamplat in toata țara. In sectiile de votare era ,,pas,'' adica mai goale, politia avand grija sa se intre cu distanta sociala, la usa fiind marcaje stricte, deci din sectii nu s-a luat macar un virus, ci afara, in afara curtii scolilor, undes-a intamplat prin cartiere rau famate, iar la sate stateau ciotcă la cumetrii, palavre bahice sau certuri, ca la vot, bot in bot. Nu va dati seama ce bautele dracului s-au tras in ziua aceea de catre partide, gasti, grupuri de sustinatori, familii reunite, clanuri, etc? Aici a fost buba, nu votul la cabinele si in sectiile strict controlate sa nu fie aglomerari, si nici nu au fost in toata tara asemenea aglomerari, pentru ca lumea s-a dus razletita si mai fara tragere de inima, deci cu intermitente si intervaluri intre oameni! Bautele si fududele de dupa vot au fost strasnice, apoi ce dansurile dracului de le sareau stele verzi din incaltari, pe manele si cocardele, buluciti gur in gur cu veselie, cald si bine sa le fie, Doamne, pupati-as talpile Tale sa ne scapi de drăcărie punand guvidul in colivie!

Mihai spunea...

Leon,iar ai scapat la capsunica ?

M spunea...

@Huhurez

Există o inerție. Un eveniment produce o creștere la mai mult de 6 zile.

In septembrie a fost o succesiune de evenimente: întoarcerea din concedii, începerea scolii, campania electorala, alegerile. Ele au creat o succesiune de evenimente ce ai dus la accelerare. Repet însă, alegerile, adică ziua alegerilor, a avut un efect redus dacă ne referim ca eveniment singular.

In decembrie avem aceeași succesiune nenorocită: vacanță, concedii, campania electorala, alegeri, Moș Nicolae, Moș Crăciun, Anul Nou, începerea scolii, întoarcere din concedii. O să fie o catastrofă.

Evaluarea mea este că totul depinde de următoarele 10 zile care se vor vedea la sfârșitul lunii. Dacă se iau măsuri și se respectă putem avea un platou la 7.000, dacă nu putem crește la 10.000 cu o posibilă dublare în ianuarie (în contextul succesiunii de mai sus).

Un lock down cu scoaterea Poliției și Armatei este exclus (și nici nu e de dorit) dar ar fi singura soluție pentru a decelera puternic, pregătind astfel spațiul necesar trecerii peste succesiunea pe care am prezentat-o mai sus.

Am fost mai clar? 😁

PS - 5 minute e suficient ca să te infectezi. Regula ar fi max. 15 minute și min. 1,80 m. Dar dacă de exemplu ai o picătură pe mână și te ștergi la gură/nas. Cabina de vot acționează ca un "concentrator" (spațiu, strâmt relativ închis, prin care trece multă lume). Personal aș renunța la perdele.

anonim spunea...

Mare clarvazator si dragnea asta: Stia de atunci si ne recomanda vitamina D,doar ca nu aparuse covidul,ala a avut nesimtirea sa intarzie la ce ordonase dragnea...asaaa cevaaa!!
Leon ,daca citeste ciolacu ce ai scris iti anuleaza carnetul de partid instant.Vezi ca e plin de "spionita" pe aici

Huhu Rezea spunea...

@@M
Ti-ai însușit și d-ta explicațiile guvernamentale si prezidențiale conform căroraorice accelereaza infectarea numai, Doamne fereste, numai trambalarea a cca 10 milioane de romani spre sectiile de votare este ocolită de virusache.
Graficul nu minte.
Dezastrul infecțios a inceput exact după perioada de 7-8 zile de incubație de la alegerile locale, nu după inceperea anuluis scolar din 14 sept.
Am cunostiințe si vecini care s-au infectat exact în acea perioada.
Unii au fost membri in sectiile de votare.

Calinmihaib12 spunea...

.AIURELI ..de la necunoscători.!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Catalin, aoileu si văleleu, ca orice absolvent de liceu, sau al unei facultati, chiar si una cu eghileți si epoleti, ar trece cu vederea informatiile de la stupizi despre graficele cu cotele septelulului cu guvizi, nu de alta dar se pare ca s-ar intoarce, ca plăcinta, la ,,calitatea'' unui absolvent de studii primare, curios nevoie mare, ca sa stie cam ce fel de vrăbioare poate sa aiba doamna lui învățătoare sub catedra, intre cele doua tamponașe de marfare! Raportarile fictive sunt acele aperitive useristo liberale cu sperieturi virale, a la Ponta, cu perversa de Targu Ocna, sa ne ia la voturi pofta! Pam-pam!

Calinmihaib12 spunea...

După unele opinii din zona medi cală..este nevoie pt."infectare"
de un timp de contact de..minim 15'..și o cantitate apreciabilă de aersoli contaminanți,care pot intra și. prin mucoasa conjuncti vală (a ochilor) PRACTIC= NEPRO TEJATĂ..!de vreo "mască"..!

Leon spunea...

De la Vitamina D i s-a tras lui Dragnea..!
Cine a mai pomenit asa ceva: sa fie luati bani de la Servicii si sa-i investesti in Sanatatea romanilor:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php%3Farticle_id%3D3810060&ved=2ahUKEwiE76_qmOPsAhXlwosKHa0NDLcQFjACegQIChAK&usg=AOvVaw2sLsBmdd6vDSC-4YgPMlsX&ampcf=1

M spunea...

@Huhurez

OK. Sunt un pnlist feroce!!!! 😁

Huhu Rezea spunea...

@M
Ca să citesti corect graficele nu trebuie să fii penelist sau pesedist!

Vnvncl spunea...

În sfârșit ceva inteligent pe tema asta:
"Dr. FAHEM YUNUS, șeful clinicii de boli infecțioase - Universitatea Maryland SUA:
„1 - Vom trăi cu C19 luni de zile... Să nu negăm sau să intrăm în panică. Să nu ne facem inutil viața dificilă. Să învățăm să fim fericiți și să trăim cu acest fapt.
2 - Virusul nu-și va reduce efectul vara. E vară în Brazilia și Argentina, dar virusul se răspindește rapid.
3 - Nu poți distruge virușii C19 care-au pătruns în celule bind prea multă apă – doar vei merge des la toaletă.
4 - Spălarea miinilor și păstrarea unei distanțe de protectie de 2 m este cea mai bună metodă de protejare împotriva virusului. Dacă nu aveți acasă un pacient C19, nu este nevoie să dezinfectați suprafețele din casă.
5 - Pachetele de marfă, pompele de benzină, cărucioarele de cumpărături sau bancomatele nu provoacă infecție. Spală-te pe miini, trăiește-ți viața ca de obicei.
6 - C19 nu este o infecție alimentară. Acest lucru este asociat cu picături de infecție, precum gripa. Nu există niciun risc dovedit ca C19 să fie transmis prin comandarea de alimente.
7 – Sedintele de saună nu ucid virușii C19 care-au pătruns în celulă.
8 - Îți poți pierde mirosul cu multe alergii și infecții virale. Acesta este un simptom nespecific pentru C19.
9 - Odată ajunși acasă, nu trebuie să ne schimbăm urgent hainele și să facem duș! Puritatea este o virtute, nu paranoia.
10 - Virusul C19 nu atirnă-n aer. Aceasta este o infecție-perfuzie care necesită un contact apropiat. Aerul este curat, te poți plimba prin grădini (păstrind distanța de protectie), prin parcuri.
11 - C19 nu distinge rasa sau religia, este transmis tuturor oamenilor.
12 - Este suficient să folosiți săpunul normal împotriva C19, nu neapărat săpunul antibacterian. Virusul, oricum, nu este o bacterie.
13 - Nu trebuie să-ți faci griji pentru comenzile tale de mincare. Dar dacă vrei mai prelucrate, poți să le-ncălzești puțin la cuptorul cu microunde.
14 - Șansa de-a aduce C19 acasă cu pantofii și, ca urmare, să te-mbolnăvești este aceeași cu a fi lovit de fulger de două ori pe zi. Lucrez împotriva virusurilor de 20 ani - infecțiile cu picurare nu se răspindesc așa!!!
15 - Nu poți fi protejat de virus prin consumul de oțet, sumac, suc și ghimbir!
16 - Purtarea mănușilor este o idee proastă; virusul se poate acumula pe mănușă, se poate transmite ușor dacă-ți atingi fața. Cel mai bine e să te speli pe mâini!!!”

Vnvncl spunea...

CONDUITA TERAPEUTICA IN CAZUL UNEI SUSPICIUNI DE INFECTIE SARS-COV2
1. Izolare la domiciliu pana la sosirea rezultatului testului RT-PCR SARS-COV2
2. Hidratare orala (2-2,5 l/zi)
3. Paracetamol cp=500 mg, 1-3 cp/zi daca exista durere sau febra
4. Vitamina C cp=500 mg, 2cp/zi, 14 zile
5. Vitamina D cp=2000 UI, 2cp/zi, 14 zile
6. Zinc cp=15 mg, 4cp/zi, 14 zile
7. Quercetina cp=250 mg,1x 2cp/zi, 14 zile
8. Melatonina, 0,3 mg initial, daza ce poate fi crescuta pana la 2mg, 14 zile (seara)
9. Optional: Famotidina 20-40 mg/zi, 14 zile
10. Reevaluare prim medicul de familie sau sistemul de urgenta daca se agraveaza simptomatologia
Recomandarile sunt ale unui medic primar medicina de urgenta din cadrul spitalului Universitar Elias, Dr.Radu Damian.

M spunea...

@Huhurez

Să nu ne certăm pe matematică. Eu sunt convins că la un factor de multiplicare de 1,25 cu o perioadă de 4-5 zile erau nevoie de 20 de zile pentru dublare.

Dar cum vă explicați creșterea la fel de abruptă în restul Europei? În TOATE țările europene! Nu toți au avut alegeri.

Catastrofa va fi în decembrie. Dar dacă o să avem și parlament al lui Johannis, ce mai contează? "Românii buni", ăia din diaspora poate scapă. Fraierii din România nu mai contează.

Alex spunea...

Astazi in ziarul Adevarul am citit un articol interesant.Un mare prelat al Bsericii Ortodoxe Sarbe din Muntenegru a murit la doua saptamani dupa ca a fost infectat cu Covid19 .Acesta nu si-a sfatuit niciodata credinciosii sa se protejeze cu masca,el insusi nu o folosea.Desi specialistii au recomandat ca sicriul sa ramana inchis,acest lucru nu a fost facut.Sicriul deschis a fost depus intr-o catedrala si mii de pelerini ii pupa cu foc mainile si fruntea.Oameninebuni! O sa auzim numai de bine de acum incolo.Prostia omeneasca este fara margini.

Huhu Rezea spunea...

Or fi fost si alte cauze, dar nu-mi plac pastile cu linistirea prostilor ca alegerile nu au avut rolul lor în escaladarea pandemiei.

Mihai spunea...

"Ocserv" ca " unii" tremura ca nu o sa iasa pensionarii la vot 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 si castiga alegerile de pe locul 2.
Nu dau nume ,se poate deduce usor .
Devenirea brusc grijulii sa protejeze populatia dornica sa voteze si sa rupă odata pisica , de Covid!!!
Huhurez dta ai curajul sa mergi la vot?
Dacă nu ,ma bucur 🤣🤣

Huhu Rezea spunea...

Da, măi, merg și votez PER!
Primarul de Râmnnic a câștigat sub sigla de PER>

Mihai spunea...

Atunci este in regula .
Să nu uitați......PER .....✌

Calinmihaib12 spunea...

Alex.:unde e prostia:la pupăto rii de..prelați="netemători" de. COVID..,sau la OPUȘII...lor: "temătorii" de..COVID.?!,.căci nu e prea clar..:care din ei..=SUNT .."PROȘTII"..?

Alex spunea...

Cea mai mare prostie posibila este la pupatorii de prelati,"netematorii ".Cunosc faptul ca a murit de Covid 19 si fac totusi acest gest.Vor sa-l urmeze probabil pe celalalt taram.Astazi am aflat ca proprietarul unui magazin de unde mai faceam uneori cumparaturi(articole pescuit),a murit de Covid 19.
Facea parte dintre netematori ptr.ca ii placea foarte mult socializarea ,nu cea online.Umbla permanent cu prietenii la gratarele,probabil nu folosea nici masca tot timpul.Cine stie?! Avea in jur de 46 de ani.Nu era cunoscut ca o persoana care sufera de vreo boala.Pacat!

Calinmihaib12 spunea...

Alex.:..nu te lua după aparențe: oameni tineri: de orice vârstă aparent "sănătoși"pot avea boli grave= nemanifeste,anomalii vasculare și/sau cardiace și.. cerebrale..,hipertensiune
arterială,cancere,boli genetice, ..etc. care pot fi chiar mortale ..în anumite imprejurări..!

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/mirel-palada-mesaj-tare-despre-vitamina-d-nu-era-frumos-sa_781761.html

M spunea...

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, col. Daniel Gheorghe Popa, a murit într-un spital din București. Colonelul avea Covid 19, confirmarea infectării fiind de câteva zile.
Decesul a fost înregistrat miercuri, au confirmat surse locale pentru Mediafax.
Colonelul Daniel Gheorghe Popa avea 57 de ani și se afla în fruntea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea din 2016.

Sa ii fie tarana usoara! 😥

Calinmihaib12 spunea...

..IMAGINILE de la B.1 TV de acum(20,30)..cu cei 2: președintele și premierul "televizați".. de la poarta guvernului,"plimbându-se"..pe coridoare și scările clădirii guvernului.."televizați" =SFIDĂTORI=.."a la..PUTIN" = RUSUL ASIATIC=..acum câțiva ani = televizat= tot așa =SFIDĂTOR =ATUNCI=pe culoarele KREMLIN-ului (dacă nu mă înșel.)..,la adresa INTREGII LUMI,..înaintea CUCERIRII..CRIMEEII..și a estului UCRAINEI..!
..cei 2: pe CINE și DE CE ..VOR SĂ SFIDEZE..??

M spunea...

In SUA la 2 zile dupa alegeri e o explozie de infectari. Ce concluzii putem trage?

Nu votarea propriu zisa ci mai ales campania elctorala a fost factorul de contaminare.

La noi electoratul PNL + USR este mobilizat mai ales online, cel UDMR iese la vot din traditie iar cel PSD se mobilizeaza prin discutii fata in fata.
De aceea actuala putere prefera o campanie afectata de restrictii. Daca psdeii respecta regulile nu isi mobilizeaza electoratul, daca nu le respecta devin "principalul subiect de stiri si propaganda".

Dupa cum ati vazut furnizarea de informatii este complet controlata si asta va afecta campania elctorala. De ce spun ca e controlata? Simplu!!!
un almanah - doua almanahe - fost primar sector 5
un vaccin - doua vaccine - fost primar Sibiu


Ehei daca era Dancila sau ORICARE psdist acum vuiau televizoarele: "proasta dracului", "inculta" si mereu utilul "M#IE PSD". Daca e Johannis.... shhhhttttt! Liniste! Sa nu il suparam pe sefu'.

Burebista spunea...

Deja preafericitul patriarh al bisericii ortodoxe din Serbia a luat Covid de la acea înmormântare... Am văzut imaginile de la înmormântare.. Nimeni nu purta masca și era o ingramadeala ca la moartea interlopului EMI Pian.. 🤣

Calinmihaib12 spunea...

PSD (și "ALIAȚII"..!).. a avut (din'89..!) și are "MEDIA": radio-tv...PUBLICĂ..dar și "on-line"..!= așa că va avea cel puțin 1/3 + 1=voturi necesare pt.ca CEILALȚI..să nu aibă cele 2/3 = pt.majoritatea absolută..!