Un produs Blogger.

vineri, decembrie 04, 2020

Află la ce secție de votare ești arondat pentru alegerile din 06 12 2020

68 comments

 Deschide Registrul Electoral  AICI



La alegerile parlamentare din 6 decembrie, alegătorii votează numai la secția de votare la care este arondată strada sau localitatea unde își au domiciliul ori reședința. În cazul în care, în ziua votării, alegătorii se află în altă unitate administrativ-teritorială din cadrul aceleiași circumscripții electorale, aceștia pot vota la orice secție de votare din cadrul circumscripției electorale unde își au domiciliul sau reședința.

Pentru a afla la ce secție de votare sunteți arondat, accesați www.registrulelectoral.ro, introduceți datele personale și veți afla secția de votare la care vă puteți exprima opțiunea.

În București, nu puteți vota în alt sector.

Lista cu secțiile de votare poate fi găsită și AICI.

Autoritatea Electorală Permanentă a realizat o hartă a secțiilor de vot din țară și din străinătate, care poate fi consultată accesând următorul link:

https://gis.registrulelectoral.ro:8443/DrumLaSectie


Alegerile din 06 12 2020, pentru parlamentare,  au debutat vineri 04 12 2020, ora 20, 00, ora României, la Aukland, Noua Zeelanda, ora locală 07, 00 a zilei de 05 12 2020, si se vor încheia luni 07 12 2020, ora 07. 00, ora României, când se va închide ultima secție de votare de la Vancouver, Canada, ora locală 21.000 a zilei de duminică 06 12 2020. 

Total ore= 59

68 de comentarii:

Unknown spunea...

Ce să alegi frate, muma lor de hoți?????
Din '89 încoace tot au furat!!!
Tot ce se putea fura, au furat!!!
Dacă n-au putut fura, au distrus, dar tot furt se cheamă!!!
Pleacă rupând pământul că aici, la noi, mor de foame românașii noștri, pentru a câștiga cu lacrimi și dor o bucată de pâine printre străini!
Rămân bătrânii și copiii în nevoie, dor și chin!!!
S-au vândut după '89 toți politicienii de-am ajuns slugi ai stăpânilor străini, care ne dictează până și cum să respirăm aerul!!!
Le-au vândut străinilor până și pământul udat cu sânge de eroii noștri!!
EU NU VOTEZ, FAMILIA MEA NU VOTEAZĂ, NEAMURILE MELE NU VOTEAZĂ, PENTRU CĂ NU VREM SA FIM PĂRTAȘI, COMPLICI LA HOȚIE!!!

monteoru spunea...

Pasarica rosie in cioc fara sa cauti pe internet care e deosebirea sau asemanarea intre resedinta si domiciliu?
Cum dovedesti resedinta ca pe CI este specificat numai domiciliul?Hai abureste-ma.Supara-te si zi ceva de GP sau de Iohan ca tot iti sunt tie dragi.

je spunea...

Datorita unei astfel de atitudini ("eu nu votez") si-au putut permite cativa "alesi" sa fure de 30 de ani incoace.
Sa nu-i mai lasam. Mergeti la vot!

HALA spunea...

Tocmai pentru ca nu votezi ești complice la hoție prin neimplicare.

spiritul lui Haret spunea...

Huhu Rezea ai uitat stimabile sa ne spui si pe cine sa votam.
Cu ceva timp in urma Jiji il critica pe Ciolacu pentru blat.Tin sa-i spun ca face o grava eroare.Nu domnul meu. Ca sa faca blat cu Iohan trebuie sa fie inteligent.Atat il duce capul.Daca nu ai stiut si Marcel a baut cerneala precum Veorica.Tudose e la distanta de ani lumina.Are umor nu e tata precum Firita.

Unknown spunea...

Am tot votat după 89' încoace la fiecare scrutin iar "ei" m-au furat!!!
Am muncit 34 de ani efectiv, slugă la sistem, iar "ei" m-au furat până și la pensie!!!
Am muncit 34 de ani, iar când le-am dovedit că m-au furat până și din salariu, "ei" au spus că o sa-mi restituie ce mi-au furat, dar în 5 ani și cu țârâita c-așai legea!!!
EU N-AM SĂ MAI VOTEZ!!!

PS Recunosc, am fost complice atunci când am votat!!!

Leon spunea...

Intreaba-l pe Iohannis!
Are Carte de identitate cu adresa la o singura casa din Sibiu dar va vota in Bucuresti pentru ca pe aceeași CI are Viza de Flotant la Vila Lac nr...?

raul spunea...

Ce mai zic si altii:
https://politica-dezastrului.ro/articol/onorabilul-ministru-general-nascut-talent-distrus-1084

Gigi spunea...

👍

Huhu Rezea spunea...

Alegerile din 06 12 2020, pentru parlamentare, au debutat vineri 04 12 2020, ora 20, 00, ora României, la Aukland, Noua Zeelanda, ora locală 07, 00 a zilei de sâmbâtă 05 12 2020, si se vor încheia luni 07 12 2020, ora 07. 00, ora României, când se va închide ultima secție de votare de la Vancouver, Canada, ora locală 21.000 a zilei de duminică 06 12 2020.

Total ore= 59

Gigi spunea...

Iar dacã ai votat 30 de ani pe aceiaşi,perindati prin mai multe partide,asta cum se numeşte dl.Anonim?

Gigi spunea...

E subtil când intrã aici @Munteoru,prin alte pãrţi nu prea.Se vede cã e uns cu toate "alifiurile".Auzi,"Pasarica Rosie in Cioc"

Huhu Rezea spunea...

Ei! E uns cu vaselină grosieră, din aia cu care punea pe cei din gărzile patriotice să ungă pușcoacele.

Leon spunea...

https://m.mediafax.ro/politic/iohannis-a-criticat-aproape-zilnic-psd-ul-si-a-laudat-pnl-ul-efectele-se-vad-in-sondaje-liberalii-au-pierdut-procente-19767206

Burebista spunea...

La viza de reședință se lipește un colant pe soarele CI unde se trece noul domiciliu de reședință iar valabilitatea vizei este de 1 an...

Unknown spunea...

Prostie se numește don' Gigi, prostie!
Acum mintea cea de pe urmă că m-am luminat, deci pas!
Las p-alții să facă și ei ce-am făcut eu din '89 încoace ca prostu' că mie mi-a ajuns!
Am mult mai multe și bune de făcut, decât să-mi pierd timpul și să-mi risc sănătatea (că tot zic ăștia că-i covid, ca să ne fure mai abitir, că merg contractele pentru neamuri și apropiați ca pe bandă, fără ca să mai organizeze licitații, care și alea erau un simulacru, dar măcar erau pentru ochii proștilor ca mine), ca să girez în continuare hoția!!!
De exemplu, îmi voi învăța nepoțelul de 4 ani, o poezie despre cinste și omenie. Poate generația lui va schimba ceva, poate!
Speranța moare ultima!

Unknown spunea...

Ce sunt aceste pãpusi care doresc a trai fãrã muncã, fãrã stiintã, fãrã avere mostenitã, cumulând câte trei, patru însãrcinãri publice dintre care n-ar putea sã împlineascã nici pe una în deplina constiintã? Ce cãuta d. X profesor de universitate, care nu stie a scrie un sir de limbã româneascã, care n-are atâtea cunostinte pozitive pe câte are un învãtãtor de clase primare din tãrile vecine si care, cu toate acestea, pretinde a fi mare politic si om de stat? Ce cautã? Vom spune noi ce cautã.
Legile noastre sunt străine; ele sunt făcute pentru un stadiu de evoluţiune socială care în Franţa a fost, la noi n-a fost încă. Am făcut strane în biserica naţionalităţii noastre, neavând destui notabili pentru ele, am durat scaune care trebuiau umplute. Nefiind oameni vrednici, care să constituie clasa de mijloc, le-au umplut caraghioşii şi haimanalele, oamenii a căror muncă şi inteligenţă nu plăteşte un ban roşu, stârpiturile, plebea intelectuală şi morală. Arionii de tot soiul, oamenii care riscă tot pentru că n-au ce pierde, tot ce-i mai de rând şi mai înjosit în oraşele poporului românesc. Căci, din nefericire, poporul nostru stă pe muchia ce desparte trei civilizaţii deosebite: cea slavă, cea occidentală şi cea asiatică şi toate lepădăturile Orientului şi Occidentului, greceşti, jidoveşti, bulgăreşti, se grămădesc în oraşele noastre, iar copiii acestor lepădături sunt liberalii noştri. Şi, când loveşti în ei, zic că loveşti în tot ce-i românesc şi că eşti rău român…

Liberalii sunt smântâna şi temeiul României, noi suntem nişte rămăşiţe din vechile populaţiuni autohtone, care nu merită să fie băgate în seamă.
Dar acum, de ne veţi fi iertat sau nu, să stăm de vorbă gospodăreşte şi să vă întrebăm ce poftiţi d-voastră? Şi, ca să ştim că aveţi dreptul de a pretinde, să întrebăm ce produceţi?
Domnia lor vor să facă pe boierii. 3–4–500 de franci pe lună nu-i liniştesc şi nu-i fac să se puie pe muncă pentru a deveni folositori naţiei de pe spinarea căreia trăiesc. Sunt născuţi pentru lucruri mai înalte, pentru deputăţii, ministerii, ambasade, catedre de universitate, scaune în Academie, tot lucruri mari la care cinstiţii lor părinţi, care vindeau bragă şi rahat cu apă rece sau umblau cu patrafirul şi sfistocul din casă-n casă, nici nu visaseră şi nici n-aveau dreptul să viseze, căci nu dăduseră naştere unor feţi-frumoşi cu stele-n frunte, ci unor băieţi groşi la ceafă şi târzii la minte, de rând, adesea foarte de rând.

De acolo pizma cumplită pe care o nutresc aceste nulităţi pentru orice scânteie de merit adevărat şi goana înverşunată asupra elementelor intelectuale sănătoase ale ţării, pentru ca, în momentul în care s-ar desmetici din beţia lor de cuvinte, s-ar mântui cu domnia demagogilor.
Într-adevăr, cum li s-ar deschide oamenilor ochii când unul le-ar zice: „Ia staţi, oameni buni! Voi plătiţi profesori care nici vă învaţă copiii, nici carte ştiu; plătiţi judecători nedrepţi şi administratori care vă fură, căci nici unuia dintr-înşii nu-i ajunge leafa. Şi aceştia vă ameţesc cu vorbe şi vă îmbată cu apă rece. Apoi ei toţi poruncesc şi nimeni n-ascultă. Nefiind stăpân care să-i ţie în frâu, ei îşi fac mendrele şi vă sărăcesc, creându-şi locuri şi locuşoare, deputăţii, primării, comisii şi multe altele pe care voi le plătiţi peşin, pe când ei nu vă dau nimic, absolut nimic în schimb, ci din contră vă mai şi dezbracă, după ce voi i-aţi înţolit. N-ar fi mai bine ca să stăpânească cei ce n-au nevoie de averile voastre, având pe ale lor proprii? Sau cel puţin oameni care, prin mintea lor bine aşezată, vă plătesc ce voi cheltuiţi cu dânşii?
De aceea, alungaţi turma acestor netrebnici care nu muncesc nimic şi n-au nimic şi vor să trăiască ca oamenii cei mai bogaţi, nu ştiu nimic şi vreau să vă înveţe copiii, şi n-au destulă minte pentru a se economisi pe sine şi voiesc să vă economisească pe voi toţi.


Mihai Eminescu, din ciclul “Icoane vechi si icoane nouã”.

Iulian Mareș spunea...

"Mâine votați cu oricine numai cu partidele lui Johanis să nu votați cumva!

Johanis are planuri anti-românești exacte, pregătite de mult! Va fi vai de țară dacă mâine va Johanul obține un parlament obedient, care să facă ce-și dorește malacul și, mai ales, ce-i vor cere cei care ne-au pricopsit cu acest individ corupt și mincinos. În prostia lui congenitală, individul a început să creadă că i se cuvine și i se potrivește să fie în fruntea Țării! Votul nostru trebuie să-l trezească la realitate: Țara nu te mai vrea, Johane!
Duminică, prin votul nostru, putem da de pământ cu Johanis și partidele care îl slugăresc!
Sigur că mașina de furat voturi va fi pusă în funcțiune! Dar dacă voturile date lui Johanis vor fi foarte puține, frauda nu poate răsturna total voința noastră! Iar voia noastră este clară: România nu trebuie să încapă pe mâna slugilor lui Johanis! E destul că avem un președinte incapabil și corupt! Ne trebuie un guvern care să i se opună! Un parlament care să știe care sunt nevoile reale ale Neamului românesc.
Mâine, la vot, fraților!
Săturați-i de votul nostru! Să le iasă pe nas aceste alegeri, cu care și-au bătut joc de noi! Dejucați-le planurile mârșave! Faceți în așa fel să nu le uite vreodată! Să țină minte că nu-și pot bate joc de noi la nesfârșit!
Destul!"
I.C.

Iulian Mareș spunea...

Monteoru are reședința într-un loc cu răcoare și liniște, unde nici întristare nu este...
El este așa departe de realitate încât postarea lui abia acum veni serii noastre!
Exact motivul comic din La Steaua!

Iulian Mareș spunea...

Vero vero 99%!

Burebista spunea...

Dacă răspunzi corect la test (adica cam tot ce susțin pe aici majoritara dintre scriitori) îți iese ca ești mai aproape de doctrina PMP, urmat de PNL .. Dacă răspunzi cum NU ar trebui sa fie (adica sa anulezi imunitatea parlamentara, sa nu permiți că părinții să-și aleagă școală generala a copiilor, sa nu permiți desfiintarea secției speciale pentru investigarea magistraților, sa dai beneficii la toată lumea la grămadă ca măsură anti Covid, sa rămână un parlament cu 600 de parlamentari și nu sa fie redes la 300, etc etc) îți dă rezultat doctrina PSD... Urmat de Pro...
Pana la urma fiecare votează asa cum îi dictează conștiința, important este sa mergem cu toții la vot.
Vad ca mulți au uitat cine a distrus legea 223 prin OUG 59 și chiar și prin OUG 57 pentru ca Cioloș la vremea respectiva nu avea un partid în parlament care sa i susțină ideile iar parlentul în majoritate format din PSD și ALDE care fugise din PNL după ce s a rupt USL, ar fi putut vota legea de anulare a ambelor OUG uri și 57 și 59...
Ori legile de aprobare sau anulare ale acelor oug uri zac în sertare...
Plx 199 sau oricare modificare dorita la legea 223 oare de ce nu au fost votate în parlamentul actual?? Cine are majoritatea? Nu tot PSD, ALDE și Pro România??
NU PSD și Alde au votat ultima data in primăvară guvernul Orban 2 ?? De frica că-și vor pierde locurile în parlament...
Mai scria pe aici Călin Mihai b, ca pe timpul guvernului Năstase în 2004 abia a făcut 1.5 puncte de pensie ca medic militar cu grrad de lt. Col...
Da este foarte adevărat în guvernarea Năstase 4 ani ni se spunea ca este buget de austeritate, ca nivsumt bani pentru cheltuieli de dotare, creșteri de salarii etc...apoi salariile au crescut după 2004 pana în 2010...chiar și după ce sau reintregit după tăierile din 2010 în anul 2012 când Ponta a mai dat înapoi ultima parte din taiere, insa nu a mai dat înapoi al 13 Lea salariu, și multe altele. Când PSD au fost majoritari în parlament cum a fost în 2000-2004 și 2016-2020 nu pre a fost bine pentru militari... Vezi OUG 59 și legea salarizării unice în care suntem ultimii din,, curtea scolii".

Iulian Mareș spunea...

De obicei nu postez necunoscuților, însă dacă vorba de Eminescu...fac cu drag o excepție!

Toate-s vechi şi nouă toate;
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate;
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece;
De te-ndeamnă, de te cheamă,
Tu rămâi la toate rece.

Multe trec pe dinainte,
În auz ne sună multe,
Cine ţine toate minte
Şi ar sta să le asculte?...
Tu aşează-te deoparte,
Regăsindu-te pe tine,
Când cu zgomote deşarte
Vreme trece, vreme vine.

Leon spunea...

"Pana la urma fiecare votează asa cum îi dictează conștiința, important este sa mergem cu toții la vot.", eu zic sa ne limitam la acest indemn, si parca legea spune ca Astazi nu trebuie sa mai facem campanie electorala..!

Huhu Rezea spunea...

In guvernarea Nastase, ala care a negociat intrarea Romaniei în UE, dar a condamnat bombardarea Belgradului de către SUA și a fost bâgat la pușcărie de poliția politică a bețivanului matelot,rata inflaţiei a scăzut de la 151,4%, în 1997, la 11,9% în 2004

Huhu Rezea spunea...

@Leon
Pe Iohannis putem să-l crticăm ... că el nu candidează. De altfel, nici el nu avea voie să spună românilor cum să voteze.

Burebista spunea...

Asta nu e campanie electorala dacă răspunzi la întrebările din chestionarul din topic... Știți ca acola sore sfârșit te întreba cum o sa votezi viitorii parlamentari... După ceea ce au făcut în trecut sau după promisiuni...
VOM vota luând in Considerare ceea ce au făcut în trecut... 🤣

Burebista spunea...

Ca de promisiuni suntem sătui pana peste cap!.. 🤣

Iulian Mareș spunea...

Erată:
serii > vederii

Gigi spunea...

Domnule,ai dreptate într-un fel,am mai spus și eu,dar și alții acest lucru.Ce poți să votezi acuma? Avea dreptate când cineva spunea mai ieri,că noi votam partide,ci nu oameni.Da,oamenii asta votează partide.Nu mai amintesc eu,aici,că îi știm.Un exemplu mai edificativ îl avem acum cu un fost așa zis partid ,care după ce a fot la putere și sub oblăduirea marelui Zeus,mare rechin care făcea să dispară obiecte mai ceva că David Coperfield,acum s-au vopsit și s-au ascuns crezând că nu-i mai recunoaște ciobanul și câinii de la stâna în blana de oaie.
Am mai spus și o repet:Când vor veni la vot cel puțin 30-40% din ce 60% care nu vin să voteze,atunci vom scăpa de acești lupi ascunși sub blana de oaie.
De scârbă nu mai vin românașii să voteze,deoarece simt și s-au convins în tot acești ani,că aceiași clasa politică nu-i mai reprezintă.
Vedem ce ne-au făcut nouă,incepand cu 2010 și până azi in ajunul alegerilor noilor stăpâni.
Votați cu cap,ci nu împrăștiat.
Să fim sănătoși!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Să fi început sarabanda voturilor prin corespondență că în US?
*Aflăm că foarte multe voturi prin corespondență din Diaspora nu au ajuns la BEC și ce să vezi la ministrul MAE ce fuma trabuc cu mănuși:
**-sa mai voteze odată, fizic!...🙄🆘🚑🚔🤕😱

Burebista spunea...

Sa vedem și inflația din anii 90...de fapt di 1980 pana în prezent...

1980 - 2,1
1981 - 3,1
1982 - 17,8
1983 - 4,1
1984 - 1,1
1985 - 0,8
1986 - 1,0
1987 - 0,9
1988 - 2,2
1989 - 1,1
1990 - 5,1
1991 - 170,2
1992 - 210,4
1993 - 256,1
1994 - 136,7
1995 - 32,3
1996 - 38,8
1997 - 154,8
1998 - 59,1
1999 - 45,8
2000 - 45,7
2001 - 34,5
2002 - 22,5
2003 - 15,3
2004 - 11,9
2005 - 9,0
2006 - 6,6
2007 - 4,8
2008 - 7,9
2009 - 5,6
2010 - 6,1
2011 - 5,8
2012 - 3,3
2013 - 4,0
2014 - 1,1
2015 - 0,6
2016 - -1,5
2017 - 1,3
2018 - 4,6
2019 - 3,8
Cum e???
Cum a fost între 1991 și 1996??
Cu excepția 1997 când s a liberalizat cursul dolarului pentru toată lumea în rest din 1996 pana în prezent dendinta a fost descrescătoare... Economia a fost distrusa pana în 1996....

Burebista spunea...

Dar când vrei sa induci în eroare oamenii pui decât valorile card îți convin.. 🤣
Prin 1994 rata anuala a inflației era 256% când la purtare era??? Oare cine era?? Ați ghicit.. Iliescu și ai lui.. 🤣
Va dați seama ce măriri de pensii am avea cu asa o rata? 😢

Viorel spunea...

Pentru cei care merg mâine la vot, eu îi îndemn să citească cu atenție următorul vers, să-l analizeze fără a lua în calcul faptul că unul votează și altul numără, să considere că în România votul se desfășoară conform legii („nu ca în SUA”) și cei dictează conștiința, aia să voteze: „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”. Și poate dorința li se va îndeplini.

mosmartin16 spunea...

Fără vot...nu există democrație !! Problema e alta ! Ce votăm ?!! O facem pentru acele partide înscrise în cursa electorală !! Toate au...declarativ...cele mai bune intenții ! Nu vorbesc aici de programe...astea-s utopii...dacă ești cinstit cu tine...și recunoști că...în astă țară....avem analfabeți funcționali...oho si cat sunt ! ...analfabeți de-a dreptul...ignoranți...scarbiți...etc ! Problema e că...cei mai mulți semeni..au memoria scurtă ! Și...nu au capacitatea de a analiza...măcar procentual...cat la sută din ceea ce a promis un partid...s-a și realizat !! Și...interesant...acel partid..indiferent care e...va spune că...el făcea totul...dacă avea majoritate absolută și nu una rezultată din negocieri ! Iar de aici...păcăleala va fi...sine die !! Gand bun, tuturor !! Votați cu mintea...nu cu inima !!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
y spunea...

NU RECOMAND IROSIREA VOTURILOR!!! pe partidele mici care au șanse mici spre deloc să intre în parlament și, chiar dacă intră, sunt relativ ușor de manipulat (sau de cumpărat cu diferite funcții în parlament). Și chiar dacă sunt verticale, nu vor avea mare influență în a schimba sau impune ceva. Dacă ne uităm la partidele mici, aproape toate au și oameni de cuvânt, verticali, plini de bune intenții și care ar merita votul nostru. Din păcate, ca și noi, militarii în rezervă și asociațiile din care facem parte, nu se pot uni pentru a deveni o forță de luat în seamă.
Oricum PNL și USR au votanții lor devotați și care se înmulțesc. De asemenea, să nu uităm implicarea în campanie a „apoliticului” de la cotroceni și semnalul dat de acesta prin avansările făcute de 1 decembrie, precum și de hotărârea de guvern prin care sts-ul primește primește 2 salarii în decembrie!!! dar și de „repetițiile” făcute la europarlamentare și mai aproape, la alegerile locale, unde au ieșit cei care trebuiau să iasă...
În plus, mai intervine și redistribuirea voturilor.
Iar peste toate acestea, o mare parte din cetățenii mai în vârstă, vor sta probabil acasă, în timp ce DIASPORA va avea 2 (două) zile să știe cum și cu cine să voteze! (iar noi știm). Totodată, ar fi bine să nu uităm că, de vreo 15 ani, diaspora cam .... decide.
În concluzie, repet, NU CRED CĂ AR FI BINE de data asta, indiferent dacă ne convine sau nu, dacă ne place sau nu, să disipăm voturile!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Problema este sa nu fim masokiști! ...

Iulian Mareș spunea...

Diaspora pt cine votează?

Iulian Mareș spunea...

M,
Eu știu un Robot Plavan care grohăia că dacă iese președinte, a 2a zi renunță la imunitate!
Îl cunoști și dumneata pe maimuțoiul mincinos?
Iohannis al lui Werner, care bate câmpii cu biciul...

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/psd-plangere-la-bec-impotriva-lui-klaus-iohannis-presedintele-acuzat-de-incalcarea-legislatiei-electorale_788195.html

raul spunea...

Oameni buni ,votati!Dar stau ca ...naivu',(ca n-am vrut sa zic ca prostu'😀) si ma intreb :oare ce fac cei 8 generali proaspat inaintati in grad de comandantul suprem ,in noaptea asta?Fac pe-a Mos Nicolae,fac carnati,afuma sunca???

Burebista spunea...

M, imunitate parlamentara numai pentru declarații politice Da... Insa pentru alte infracțiuni NU...
Cum ar fi ca și pentru noi când eram în activitate sa se fi început urmărirea penală împotriva unui militar numai dacă colegii lui ar vi fost de acord?? Ar fi fost bine, nu? Ar mai fi fost vreodată cineva cercetat penal?
Cum ar fi ca polițiștii aia de la Suceava sa fi fost cercetați numai dacă colegii lor ar fi fost ge acord?? Și se pot da exemple din orice profesie...
De ce iar au scăpat Tăriceanu, Vosganian de dosarele penale??? Pentru ca au fost scăpați de colegii lor parlamentari din toate partidele...
Ce a făcut secția aia speciala de când s a înființat? În afara de dosarul cu Portocală și cel cu Covesi.. Mai nimic.. Nuuu trebuie înființate alte direcții, servicii etc, pentru ca e nevoie de posturi babane de conducere, cum sunt înființate și în ministere... Ultima direcție înființată la MAPN cea pentru relatia cu rezerviști etc, de ce a fost înființată? Ca sa l facă oe Roșu general? Nici DNA nu ar mai trebui sa existe nici DGA Ar trebui sa fie doar parchetul General care sa se ocupe te toată lumea fie el demnitar, funcționar public sau simplu cetatean.
Chiar și procuratura militară sau judecătorii militari ar trebui să-și stabilească ce cale aleg, ori militari, ori magistrați, măcar la pensie sa aleagă. Vor pensii de magistrați sa le primească la fel ca magistrații fără grade etc. Vor pensii militare sa primească ca și militarii. Nu strutocamila pensii militare stabilite după salarii de megistrati... Nu vedeți ca din cauza lor a asa zisilor magistrați militari suntem blamați ca avem pensii militare nesimțite.

Burebista spunea...

👍 Moșule!

Unknown spunea...

Uitați d-acilea camarazi cine face campanie:
Lovitură fără precendent pentru președintele Klaus Iohannis, chiar înaintea alegerilor parlamentare. Partidul Social Democrat a făcut o plângere la Biroul Electoral de circumscripție al Municipiului București numărul 42 în care reclamă faptul că preşedintele Klaus Iohannis iar transmite mesaje electorale în favoarea PNL, precum şi primarul general Nicuşor Dan.

Sursa: Capital
Asa înțelege președintele democrația!
Îi trebuie un imens AȘA NU SE FACE!!!
Sigur o să-l primească și el și guvernul lui!!!

Burebista spunea...

Și încă odată pentru M, trebuia sa citiți mai ales partea a doua.. 🤣

Unknown spunea...

Cât despre celălalt, cum s-a văzut în fotoliul de primar general, cum a sărit în barca PNL-ului, traseist politic sadea!

Unknown spunea...

Partidul Social Democrat a formulat o plângere la BEC împotriva președintelui Klaus Iohannis, primarului general Nicușor Dan și a Partidului Național Liberal.
Dacă nu l-au suspendat...
La vot masiv, majoritate zdravănă ș-apoi cu el la colț, la suspendare dacă nu știe să fie președinte!!!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Viorel spunea...

Domnule Iulian Mareș, se spune că șarpelui după ce îi tai capul nu moare până la apusul soarelui. Cred că așa se va întâmpla și cu România. De șarpe nu vom putea scăpa decât dacă la guvernare vine o coaliție formată în jurul PSD-ului cu un procent destul de mare pentru a nu da domnului KWI loc la interpretări sau trădări pe ultima sută de metri (sau, chiar dacă vor fi cel puțin să nu afecteze șansele noii coaliții). Și așa fiind, tot va încerca să-și impună propriul guvern. Dacă PSD-ul obține guvernarea, ar cam fi cazul și de o suspendare (motive sunt destule). Nu se poate ca domnul Băsescu să aibă două suspendări în C.V. și domnul KWI nici una, nu dă bine în fața foștilor colegi și viitorilor elevi. Unde mai este dreptatea atunci. Dai la unul, dai și la celălalt ca să nu se supere pentru că românul este milos și darnic la suflet. Mare lucru însă să nu fim total dezamăgiți (ca o presimțire nefastă).

Iulian Mareș spunea...

👍... Ce-mi doresc eu mie, îți doresc și ție, dulce Românie!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

M,
Perfect! Să nu-l lăsăm pe politrucul grețos să pună mâna pe Parlament, instaurând democrația (dictatura) personală și pricepe FFF Greu enunțurile din Constituție!

Iulian Mareș spunea...

Nu vrea....se crede grof!

monteoru spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Viorel spunea...

C) Pe timpul lui nea Nicu domnule Cătălin, pentru că eu, subofițerul, după 2 ani de Școală Militară primul salariu / soldă a fost de 1.770 lei conform S.V.R.L. Un absolvent al Facultății de medicină, după 6 ani de studiu avea 1.500 lei. Urma apoi anii de rezidențiat. Dacă o luăm logic / ilogic (facem încrucișări de cuvinte), era corect, echitabil ? Eu zic (,) nu chiar dacă este în defavoarea mea. Acum s-a întors roata.

avianyc spunea...

Gasca asta de pesedisti de pe aci voteaza in stil de mare patrioti doar in mod sigur pentru cresteri de pensii. Singurul lucru la care raporteaza votul din cate se vede.
Aceste satisfactii ,in contextul actual social -ecomnomic -financiar -pandemic nu poate fi realizat nici de PSD nici de PNL si nici de vreo alianta de guvernare care va rezulta.
Fara ajutor din fonduri europene nerambursabile Romania se scufunda si se indreapta spre tara de mana a treia. Bugetul de anul asta pe venituri si cheltuieli /economie va fi greu de intocmit ,realizat si executat. Mai ales daca nu va fi stavilit valul pandemic in ascensiune.
In sanatate 80% din bani se duc pe fondul de salarii ,iar starea spitalelor si modul de tratare a pacientilor este ingrozitor.Spitale noi cu dotare si personal trebuiesc si sunt necesitate de prim ordin.
Momentan multi bolnavi de sau nu de Covid cer medicilor de familie sa fie tratati acasa si refuza internare.Lucru care se si intampla ,prilej exemplar de raspandire a epidemiei. DSP -urile absolut depasite. Daca nu ai incotro si te-ai internat la Sp.judetean doar cu mila celui de sus iesi neimpachetat in sac.
Privatii se zbat si sunt la limita ,foarte multe firme trebuie sustinute financiar de stat ca sa nu dea faliment si sa ramana oamenii pe drumuri. Aici se duc foarte multi bani neprevazuti in buget .
Somajul trebuie intretiinut si randurile se ingroasa.
Primariile au risipit si risipesc banii pe salarii incalcand legea ,guvernul fiind pus in situatia de a aloca bani neprevazuti pentru asistenta sociala din buget,desi primarii trebuia sa-si chiverniseasca bugetul incat sa le ajunga banii de cheltuieli.
Invatamantul trebuie dotat cu infrastrctura necesara parcurgerii programei online. Alti bani ,alta cheltuialea in plus de la buget.
Infrastructura trebuie continuata ,altfel suntem de rasul Europei ,mai ales ca Hungaria a adus doua autostrazi pana in granita romanesaca (Nadlac si Bors).
Plus multe alte cheltuieli neprevazute atat timp cat pandemia nu se stie ce aduce.
Asa ca oricine va castiga ,face alianta de guvernare ,in mod absolut sigur nu se va arunca la majorat de pensii militare sau chiar civile ,multe la limita saraciei.
Regretabil ca multi exprima votul doar pentru nevoia lui personala ,neglijand grosolan nevoile tarii si programele care pot face din Romania o tara cu viitor prosper ,economie puternica ,sistem de sanatate si invatamant performant si adaptat nevoilor , justitie corecta sau in limitele bunului simt, administratie care sa lucreze numai in interesul cetateanului , salarii si pensii decente fara discriminari evidente facute prin legi ,o tara cu oameni civilizati , ,o tara in care se respecta legea ,o tara cu o curatenie explara pe strada ,in alimentatia publica ,ape curate ,rigole si parcari curate.

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Burebista spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Viorel spunea...

Domnule avianyc, comentariul dumneavoastră este frumos, cuprinde aspecte din toate punctele de vedere, spre final devine chiar visător pentru cei fără experiență, însă nu mai suntem copii mici pentru a lua notițe.
Singurul partid politic (,) care a făcut referire la Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat a fost PRO România prin pct. 5 din Programul partidului. Nu zeci de pagini fără valoare, nu prezentări în direct la TV de câte o oră (cu toată șleahta după ei) ci scurt și la subiect domnul Ponta și-a prezentat cele 5 puncte ori de câte ori a fost invitat în studiou sau a intrat on-line.
PSD-ul nu i-a promis nimic găștii de PSD-iști care votează în stil mare patrioți. Dacă ați fi pus cuvântul patrioți între ghilimele aș fi înțeles sensul ironic pe care i l-ați dat, dar altfel spus mi se pare corect și indicat să votezi adevărații patrioți.
Dacă nici PSD, PNL sau vre-o altă guvernare nu ne vor satisface (cum afirmați), poate ne dă actuala putere (pentru a preveni eventuale îmbolnăviri venerice) câteva zeci sau mii de femei gonflabile (pentru satisfacție).
De ce nu spuneți și găști PNL-iste, USR-iste ci numai PSD-iste.
Nu numai primarii au cheltuit bani pe salarii încălcând legea ci și guvernul și domnul președinte prin propuneri și promulgări de legi privind acordarea de majorări și sporuri.
Când au fost chemați în Parlament să spună de la cine, cu ce dobânzi, pe ce termene, unde s-au dus cele 98-100 miliarde lei au refuzat să meargă.
Cum UE a dat liber la împrumururi în situație de Pandemie, tot așa și domnul ministru Ciucă, ca ordonator principal de credite trebuia să nu plătească anticipat 2 miliarde americanilor în anul 2019 iar la rectificarea bugetară de anul acesta nu trebuia să accepte să se ia de la M.Ap.N. alte 2 miliarde dintre care 1 miliard să ajungă în fondul de rezervă al primului ministru. Dacă nu avea dreptul conform Fișei postului, trebuia să ceară derogare pentru (trecerea de fonduri de la un capitol bugetar la altul) ca parte din cele 2 miliarde să fie folosite pentru actualizarea la zi a pensiilor militare. Sunt multe de spus, dar mă limitez doar la atât. Ei au adus țara în situația economică în care se află, ei să răspundă fără a mi se încălca ca și până acum (încă 5 ani de zile) drepturi stabilite prin lege și interpretate ca frunza în bătaia vântului.


CEZAR spunea...

@/Aviamuci
Am priceput ! Tu ne indemni sa vodam basistii scirbosi care nu mai au nici partid...din cita iubire s-a revarsat peste ei...si s-au ascuns linga Maniu si Bratianu..
Daaaa... ei facusera ORDINE in Sanatate ...juma d-intre spitale inchise// in invatamint ..scoala scoate timpiti ..vezi Elba..Sic..si Armata?? Niste mos Teaca...care au strins cartofii...
Votati Basisistiii...hi..hi....!!

Leon spunea...

Am Votat !
Procesul de votare se desfasoara in siguranta, luat Temperatura la intrare, dezinfectat mainile, asteptat 5', predat CI, semnatura pe lista suplimentara cu pixul personal, 2 buletine de vot,stampila, cabina de vot, buletinele in 2 urne, predat stampila, inapoiat CI, din nou dezinfectat mainile,..!
Durata: 15 minute !

Iulian Mareș spunea...

Dar care este starea sănătății în SB?
Eu nu voi vota partide SRI și DNA!

Iulian Mareș spunea...

-unul!

Iulian Mareș spunea...

Software-ul STS trece prin ferma de servere de la Frankfurt?