Un produs Blogger.

marți, decembrie 29, 2020

Cum a ajuns Cîțu la Colegiul Grinnell din Iowa, SUA, de unde CIA făcea recrutari de cadre

12 comments
In afară de faptul că Florin Cîțu este fiul mamei sale, fiică de milițian, șef de post în comuna Bujoreni, județul Vâlcea și distribuitoare, pe sub mână, de carte bună de la Depozitul de Librării al FederalCOOP Vâlcea, unde lucra sub conducerea lui Trașcă din Bujoreni, totul pare a fi un fakenews în biografia oficială a personajului. Pentru învățămîntul din România, elevul Cîțu era un rebut, după cum au dezvâluit ziarele vâlcene. Priviți cum se văicărea Cîțu într-o publicație a Colegiului Grinnell, unde a ajuns ca student, după 2 rateuri la ASE, document publicat de analistul Valentin Stan pe Alephnews.

Distrați-vă cu Marius Tucă și cu analistul politic Valentin Stan, fost profesor la Rm Vâlcea. Gazdă Aleph News.

12 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Corect!
Dar cei 180-20000 $, pt scolarizare, cine i-a asigurat?
Apoi, cine pleca la studii prin 92 tocmai în US?

Iulian Mareș spunea...

Privind indexarea de 3,8%....
Nu va iluzionati precum adolescenții!
Dacă atunci când a împrumutat 25 Miliarde de Euro nu ai bani, atunci când?

Sorin spunea...

1. Câțu a absolvit un colegiu nu o universitate. Tastati "college vs university" pe internet si veti afla diferenta. Pe Wikipedia in engleza aveti si date despre Grinnel. Acolo primeau studenți din afara SUA, din anumite zone.
2. CIA recrutează de oriunde. Are un sistem de depistare a vârfurilor dintre studenți, dar si multe teste. Si alte servicii procedează la fel.
3. Sa l auzim vorbind in engleza. Atunci e momentul adevărului. Sper ca Orban nu justifica, precum Dragnea in cazul Dancila, ca l a propus premier pt ca stie engleza.

Cat despre indexarea noastră, nu va faceti iluzii. Cine are curajul sa ne dea indexarea cand s au prorogat mariri de salariu in educatie si sanatate, s au amânat facilitati pt copii. Magistraților le au dat ca sa intre oug in functiune imediat.
Pe de o parte le dau dreptate. S au prăpădit multi bani in perioada pandemiei...asa e in economia de piață cand cererea e mare, plătești pretul altfel te acuză politicul din opoziție și media

Leon spunea...

Cine are rabdare sa vizioneze cele peste 100 de minute ale acestei emisiuni, rugam o Sinteza cu principalele idei retinute..!

Huhu Rezea spunea...

Merită să vezi filmul pentru distracție. Mai puțin pentru idei.

Leon spunea...

Nu mai am timp Huhule !
M-a sechestrat Jandarmul in bucatarie si pana maine trebuie sa pregatesc: Salata boeuf, Friptura la cuptor, Ciorba de potroace, Piftia de curcan, s.a....:))).

avianyc spunea...

@ Multa sanatate !
Să-l instruiti pe Câțu sa grăiește mai domol si citeț ca să intelegem si noi ardelenii câte ceva ((((((((
@ Leon ,e-mailurile contează cel mai mult ,chiar si decat curcanul piftie !

BONIFATIE spunea...

Am onoarea!
LA OBIECT
A ajuns așa din cauza geopoliticii, pentru că dacă se năștea prin anii 30 ajungea la ”FRUNZE” sau, mai greu, pe la „LOMONOSOV”, de unde ieșeai tobă de carte sau as de treflă, după caz.
Tot... pe LÂNGĂ OBIECT
Întrebare „întrebătoare”, retorică... și chiar o propunere, cu modificarea corespunzătoare a legii.
Păi dacă vor să ne dea indexarea (care nu-i nicio majorare, ci doar menținerea puterii de cumpărare „la zi”) din 2019 în sept.2021, iar la 01.04.2021 se cunoaște rata inflației și din anul 2020 (INS este obligat anual să comunice rata inflației din anul anterior până la 31 martie a anului în curs), N-AR PUTEA SĂ NE DEA INDEXĂRILE, ÎN MOD CUMULAT, PENTRU ANII 2019 ȘI 2020 LA 01 09.2021?! („rațiunea”, vorba vine rațiune, pentru care au modificat prev. art.59 alin.(2) din Legea nr.223/2015: „Indicatorii prevăzuți la alin.(1) sunt cei definitivi, cunoscuți în anul curent pentru ANUL CALENDARISTIC ANTERIOR, comunicați de Institutul Național de Statistică” este, în fapt, o jecmăneală printr-o prorogare/amânare a drepturilor, folosindu-se de o corelare în timp între drept și comunicare).
Observați că, printre altele, și prev. art.59 din Legea nr.223/2015 neamendată de O.U.G. nr.57/2015 etc. erau mai morale și corecte în raport cu modificările care au survenit.
În conjur, până nu o să-i înjur, pe politrucii de serviciu, să nu mai amețească populimea cu cuvântul „MAJORARE” cu RATA INFLAȚIEI pentru că rata inflației NU ESTE O ACTUALIZARE SAU O MAJORARE DE PENSIE, CI DOAR O MENȚINERE A PUTERII DE CUMPĂRARE LA NIVELUL CELEI DIN ANUL ANTERIOR.
Măi noilor politruci aflați la volan, cum vreți și puteți să majorați alte drepturi pentru alții, raportându-vă a rata inflației „PRECONIZTĂ” pentru anul 2021, iar la noi MUCLES!?

Leon spunea...

@Avio, ai dreptate !
Dupa Sarbatori o sa-i trimit un Email Presedintelui Comisiei de Aparare din CD( nu spun cine,..persoana importanta..!) in care voi calcula Pensia(militara) cf.Amendamentelor aprobate de Solomon, la Pl x nr.199 !
Pana atunci am rugamintea sa treci pe la Biroul parlamentar din Sibiu si sa-mi trimiti, elementele de baza: coef.Functie, Grad, Gradatii, procent IC. Vechimea in seviciu o stiu( aveti amandoi aceeasi vechime militara si cam aceeasi pensie..!)
Cu elementele banuite de mine, ar putea ajunge la o pensie neta de aprox.3500 de lei !
PS. Comentariul asta îl citim numai noi doi, apoi îl voi sterge..:))

Leon spunea...

"CITU VANZATORU'

Azi, in Senat, majoritatea #dadreapta va vota incalcarea programului de guvernare, votat acum o saptamana, prin taierea alocatiilor pentru copii.

Tot azi, in Comisia de buget finante, aceeasi majoritate exonereaza BCR si Raiffeissen de plata catre stat a 170 de milioane de euro!!!!

Obligatia de plata revine in urma unor sentinte a ICCJ, pe care ministrul de finante Citu, timp de un an nu a pus-o in executare.

Pe scurt, statul roman nu recupereaza cei 170 milioane euro de la banci, dar taie alocatiile copiilor!

Esti un vanzator, Citule! Si hot, pe deasupra!”, scrie Daniel Zamfir.(stiripesurse)

Viorel spunea...

Domnule Leon, legat de bănci. M-am dus astăzi să scot 400 E de la BRD (atât mai aveam în cont și ceva pentru comisionul de administrare CARD și commision de retragere). Îmi spune doamna de la ghișeu. Semnați vă rog 1 exemplar. Comisionul este de 5 E. Păi era 3, acum este 5 ? Da, s-a mărit de ieri de la 0,5 E la 1 E. Scoți 100 E sau 500 dai tot 5 E. Înainte era între 100-500 E commision = 3 E, între 501-1.000 E commision = 7 E. Acum s-a transformat în 5 cu 10. Bravo lor. Cineva spunea că o duc greu băncile și susțin situația economică. Se vede cum, dublând comisionul la amărâtul de rând căruia îi trimite copilul, nevasta, tatăl, fratele un bănuț muncit cu greu în străinătate.

Leon spunea...

@Avia, eu nu cred asa ceva: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.stiripesurse.ro/amp.php%3Farticle_id%3D1401780&ved=2ahUKEwi1uvPwwvftAhXvkYsKHaWhDGYQFjABegQICxAB&usg=AOvVaw2iSl-H0yQTtM1FccHhYWLj&ampcf=1&cshid=1609393912651