Un produs Blogger.

vineri, decembrie 04, 2020

Testați-vă orientarea politică

38 comments

 Răspundeți la intrebarile testului si va indică partidul cu care votați.

AICI




38 de comentarii:

monteoru spunea...

Va vorbeam ca vederea unuia care candideaza la un loc de parlamentar m-a determinat sa ma hotarasc sa merg la vot.L-am vazut pe candidatul Romascanu si mi-am adus aminte de tatal lui care pe vremea impuscatului era secretar cu probleme speciale .Asta insemna pozitia de curea de transmisie intre prim-secretar si securitate plus militie.Multi dintre noi am fost nevoiti sa ne facem frate cu dracul ca sa trecem puntea.Privind raposatul nu pot spune acest lucru.Credeti-ma ca stiu ce spun.Daca mergeai la el sa-ti rezolvi o problema legala nu reuseai daca nu lasai ceva.Orice numai sa dai.Daca afla insa ca aveai pe cineva sus care te iubea mergea si taras in fata ta.Cand l-am vazut pe fiu-sau ca da lectii de morala mi-a venit sa vomit.
Inainte de a vota documentati-va nu o faceti dupa ureche.Votati oameni nu partide.

Huhu Rezea spunea...

Nu-ți mai găsi motive @Iceparule!
Dacă nu ai greață pentru tatăl lui Orban, așa cum nu ai avut pentru Băsescu, înseamnă că este ceva defect în educația ta civică.
Răspunde la intrebările din text, dacă vrei să afli de ce votezi tu contrar convingeilor tele reale.

Petrescu Ion spunea...

AM completat testul.
Conform convingerilor este rezultatul testului :
PSD locul 1, PRO ROMANIA locul 2, ......

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Polman spunea...

Si io cu cine votez? Imi displace rezultatul testului meu. Imi displace si faptul ca asociatiile de rezervisti nu se unesc si sa aiba un numitor comun.Imi displace si faptul ca pe cei cu pensii foarte mari nu-i intereseaza cresterea pensiilor si mai mult dezbina asociatiile in scopul protejarii pensiilor lor.Si, oricum daca tara mai face un imprumut se depaseste 50% din pib (sau cam asa ceva) si vorbim degeaba de cresterea pensiilor intrucat se blocheaza toate.Deci, am inteles...ori pe cine as vota tot ar trebui sa dea ,,obligatoriul 3,8%-n plus ca inflatie. In rest, ma mai gandesc si poate mai completez de mai multe ori testul pana ajung macar in apropierea convingerilor mele.

monteoru spunea...

Huhule lasa vrajala.Tu si daca PSD te lasa fara bijuterii tot cu el votezi.Fraeresti pe altii pe mine nu.

y spunea...

Dacă nu s-a folosit softul stssssuuuuului, s-ar putea să dea cu virgulă sau chiar eroare la final :)

Călugărul spunea...

Noua Miorița. A fost odată un arab/..utut în cur și ras în cap/mason ca și bozgorul lui sef/ce pe razist ei îl slujeau/poporul sclav îl terminau/popor de mămăligi și ioi/ce botniță purtau ca niște boi/și în spitale se sfârșeau/experimente înghițeau/și din păcate nu trăiau/vaccinuri experimentau/iar când la TV se uitau/și multe minciuni vedeau/oile l doar behăiau.

Gigi spunea...

Calugare@
Ideia e buna,dar mai trebuie umblat la Rimà😀

Leon spunea...

De maine dimineata putem intra in Pietele agroalimentare pentru cumparaturi !
In aceasta seara sunt publicate in MO, Ordinele a 4 ministere care deschid aceste piete..!

Petrut spunea...

Se vor reinchide luni ...daca ii votam pe cei pe care nu trebuie sa-i votam...

Ein Stein spunea...

Am facut eu testul, e o prostie, mi-a dat 73% pentru doua partide, PSD si PMP la egalitate. Greu de crezut ca are vreo noima.

Mihai spunea...

@
Acuma stiu dece oltenii fac scandal si nu rezista cu zarzavaturi in aer liber. Le îngheța încălzirea .....🤣🤣

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4686829231388893&id=100001855861803&sfnsn=mo

Unknown spunea...

PSD și pro

Unknown spunea...

V-am spus ca PNL o să impoziteze la sânge tot!!!
V-am spus ca așa o să arate "ei" celor care au muncit câmpul cu sapa, care au construit blocuri, care au lucrat în fabrici și uzine că se țin de cuvânt!
Gata cu "pensiile nesimțite" că doar, n-ați luptat nicăieri și doar v-ați jucat de-a armata!!!
Eu v-am spus, dar voi nu m-ați crezut și ați râs de mine...
Treaba voastră...eu v-am spus...

y spunea...

Credeți că le impozitează și pe astea?
https://www.riseproject.ro/romania-oaza-de-bani-a-magistratilor-din-uniunea-europeana/

Unknown spunea...

Uite-acilea un erou:
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Adrian Zuckerman, s-a aflat vineri la Calafat, acolo unde a anunțat că ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, va primi pe 15 decembrie, cea mai mare medalie civilă americană, numită ”Medalia pentru Merit”
Merită nu? Ce spuneți?

Sursa: Capital

y spunea...

din păcate unul ca el nu candidează
https://www.facebook.com/Sergiu.Mihalcea.PaginaOficiala/videos/1612051495634220

monteoru spunea...

Nu e decorat de pensionarii militari.Deci pentru ei nu au facut nimic..Decoratia ce o primeste dela unchiul Sam nu are valoare pentru Moromete.

Dan B. spunea...

Nu se poate acorda, pe 15 decembrie, post-mortem?

Dan B. spunea...

Deschiderea piețelor este consecința votului parlamentar, Iohannis negând aiurea că n-ar fi primit legea adoptată la 13.11.2020.

BONIFATIE spunea...

SABOTAJ !!!
Am plecat din mun. Calafat acum o lună ca să fac economie la combustibilii fosili pe timp de iarnă și m-am dus mai spre vest.
Așa-i când n-ai informații în timp util și nu mai poți casca ochii la un eveniment crucial.
Mare ratare, mare ratare, în special că-l ratez pe Adrian Zaharescu.
Promit că la anul voi fi iar prin zonă, cam de Paște, dacă mai vin băieții la vreo medaliere. Oricum, le transmit câtorva rezerviști, care cam sunt deja în retragere, să asiste la prezentul eveniment.


Dan B. spunea...

Testul în cauză este manipulator și induce ideea unei opțiuni electorale către PSD.
Răspunsurile mele la întrebări au fost echidistante din pdv politic, ba chiar am precizat că-mi voi anula votul, astfel încât să nu fiu substituit de către STS.
De ce? Fiindcă Ciolacu&Co nicicând nu au făcut reală opoziție politică la Iohannis&PNL, ba chiar cred că a fost parte din blatul politic ce a cutremurat această țară.
Așadar, mergeți la urne doar pentru a limita frauda electorală și optați pentru formațiunea politică ce o agreați, dar nu PNL, USR și PMP. Eventual, dacă v-ași simțit trădat de PSD, procedați ca mine, până când, la orizont, se va ivi un partid real de stânga.
Nu uitați că Orban&Co a împrumutat pentru guvernarea sa cca 143 mld lei (17 mil lei/oră), adică 50 mld euro, la cele mai mari dobânzi bancare din Europa, suma depășind totalul împrumuturilor statului român din ultimii 19 ani.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am complectat testul!

CEZAR spunea...

Un bun actor.....nu-i suficient pentru a conduce..!

Mihai spunea...

Ce rost are sa mai testezi cu un test livrat de A3 o gașcă pesedista🤣🤣
Duminică poate castigati in grup Dusterul🤣🤣

Iulian Mareș spunea...

Pentru avianyc,
care se plangea ca AUR nu-i bun?
De prof. Vinereanu ai auzit, ai citit 3 randuri?

Iulian Mareș spunea...

Prof. Mihai Vinereanu, candidat la Senat din partea AUR: votul din 6 decembrie trebuie să sancționeze minciuna și impostura

În politică toți mint, dar sunt cazuri când unii mint prea de tot!

Ieri am auzit-o pe Alina Gorghiu la TV reluând minciuna cu care ne amețesc liberalii: cum că ei sunt singurii care și-au luat răspunderea să guverneze în plină criză, cu țara invadată de corona virus etc! Singurii care au acceptat să se sacrifice!… Nimic mai fals. Când li s-a dat guvernarea – în condiții de crasă ilegalitate, nu era vorba de nici un virus, iar când au apărut primele semne au spus, prin purtătorul lor de cuvînt Johannis, că este o gripă obișnuită, iar țara trebuie să-și vadă de parcursul ei și să țină mintenaș alegeri anticipate. Aceasta a fost singura idee liberală de guvernare: alegeri anticipate. Au considerat că trebuie să profite de sondajele favorabile lor și să câștige alegerile parlamentare, adică să se instaleze pentru 4 ani la o guvernare legală și legitimă!
Altă minciună: criza sanitară se datorează nepăsării PSD-ului, care a neglijat problemele din sistemul sanitar! Altă minciună! În bugetul conceput de PNL pentru 2020, sumele alocate sănătății au fost diminuate cu 23% în raport cu bugetul PSD-ist din anul anterior! Cum poți să faci tărăboi pe tema grijii liberalilor față de sănătatea publică atâta vreme cât tu, liberal, reduci bugetul ministerului respectiv cu un sfert față de exercițiul finaniciar anterior, pesedist?!
Ultima minciună, din ultimele zile, cum că rata infectărilor a început să scadă, așa că nu mai este nici o problemă să se țină alegerile. În realitate aceste infectări sunt mai numeroase ca oricând, dar nu se mai fac destule testări ca să se vadă exact care este situația! În schimb, numărul deceselor crește, suntem țara cu mortalitatea cea mai mare. Iar secțiile ATI sunt supra-aglomerate, mai aglomerate ca oricând. Minciuna liberalilor capătă dimensiuni tragice.
Mă opresc aici, nu înainte de a mă mira că propaganda pesedistă anti-liberală nu face caz de aceste puncte slabe ale adversarului… Chiar sunt adversari pe bune?
Mihai Vinereanu/Candidat la Senat în județul Vâlcea

Unknown spunea...

P-astea nuuuuu, nici vorbă!
Cum să-i supărăm???
Că noi furăm, ș-ăștia ne prind apoi prin instanțe și "ne ascund", de-i supărăm!
Luăm de la militari și polițiști c-ăștia sunt mulți și oricum n-au ce ne face!

Unknown spunea...

Ș-ai picat testul, nu???

Unknown spunea...

D-asta nu mai poate Mă-ciucă, te-i pomeni că-l doare-n ...brișcă...
Din contră, o să se-mpăuneze că mai are o zagardea pe cheptu-i glorios...

anonim spunea...

CFI
Si eu l-am comple(C)tat :)

Leon spunea...

Bravo @Avia, vad ca esti abonat permanent la Antena 3..:)).
Eu urmaresc mai rar A3!

Gigi spunea...

Am completat testul,pe lânga faptul cã in prima etapã sunt întrebãri aiuritoare,în faza a 2-a la vot,mi-a dat pe primul loc un partid "rupt" din altul acum 4-5 ani,nu îl spun,cà sã nu-i fac reclamã şi nu merita,pe 2 Pro ROU,3 Aur,4 PSD, 5 PNL 6 U.De.Me.ReU etc.Ce am observat este faptul cã sunt apropiate ca procent,ceea ce mã face sà cred cã e o porcãrie.

y spunea...

cum am înțeles eu testul ăsta, de fapt nu măsoară în mod expres INTENȚIA de vot și face astfel un clasament al partidelor în funcție de numărul de participanți care ar vota cu un anume partid;
de fapt, în funcție de răspunsurile date, testul vă poziționează alături de partidul (partidele) care susțin același lucru ca și dumneavoastră. Testul este un picuț (sic) parșiv, pentru că, de fapt, subliminal, el sugerează care partid ar trebui votat pentru că promovează aceleași idei

Huhu Rezea spunea...

Testul este elocvent pentru a se convinge fiecare dacă este concordanță între ce gândește și ce fumează...
Sunt sigur că multor snobi le-a ieșit că sunt social-democrați, dar ei votează alte etichete mai cool.

Burebista spunea...

Și ți-a ieșit domnul Oprea??
Sau cumva PMP.. 🤣

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Mai tranșant se spune sinceritatea celui cu minte ieftină!