Un produs Blogger.

luni, iulie 12, 2021

După finala Italia-Anglia

27 comments

 


Faultul lui Chielini asupra englezului Saka, pentru care a primit cartonaș galben





Cei trei englezi care au ratat la loviturile de la 11 metri: Saka, Rashford și Sancho

27 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

*2 din 3 sunt numere prime!
**1 ratangiu (antrenorul) atrage ratangii!!!

1-Nesperat, Anglia, cu bulan, s-a trezit in finala, jucand pe acelasi stadion ca in semifinala, Wembley! Cum, de mult timp, foarte mult timp, eu nu mai cred in coincidente, mana protectoare nu a putut face kiar totul, pt ca in vita, in primul rand trebuie sa te ajuti singur! Si, in afara golului desenat cu linii frante, naucitoare pt macaronarii neintrati inca in joc, eu nu am mai vazut ceva creativ la insulari. 3 linii de aparate, curul in poarta, lunga si pe-a 2-a, iar cu ”cotofana” stiau prea putini!
2-Raman la impresia mea: Daca in locul ITA ar fi fost ESP, ibericii îi umileau din prima repriza! Nici nu se intalneau cu cotofana decat la punctul de la centrul terenului!
3-Insa, in lumea reala, ca si in analiza istorica, nu exista ”daca” ci doar analiza faptelor, asa ca: Peninsularii au batut Insularii!!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un gest de bulangiu in libidou, aceasta tragerea lașă și violenta de tricou, si i-as fi taiat caldurile aratandu-i banca unde stau rezervele sau locul cu vestiarele. Stiam ca au camere de luat vederi, cu reluari, la asemenea violentari, dar, cu atata coruptie, Dumnezeu mai stie cum mai poate fi aplicata corectitudinea sa nu predomine nedreptatea si inselaciunea. Exista totusi un rasism debil, subtire si subtil, la modul cat sa nu ridice suspiciuni in anumite actiuni asa zis controversate, doar ca sa nu li se dea dreptate partilor vatamate... Mi-e scarba de orice este otravit de nedreptate, coruptie si vanitate, unde predomina banul, asa cum este si cu fotbalul!

Gigi spunea...

Dacã aduni banii pe care îi câştiga cei trei într-un an,sau cât valoreaza acesti fotbalisti pe piata teansferurilor,vom constata cã se poate achita pensiile a catorva zeci de mii de pensionari de la noi,în schimb tu nu iesti in stare sã bati un 11m, care din studiile ef.de experti,un penalty se rateaza,nu se apãra.

M spunea...

Nu înțeleg! Dacă pentru a fi luat în considerare la premiile Oscar un film trebuie să aibă obligatoriu un personaj principal de culoare și/sau minoritare sexuală de ce nu se aplică asta și la echipele de fotbal?

Englezii, corecți, au băgat și minorități iar javrele alea de italieni au vrut să sugrume pe unul iar mai apoi rasistul ăla de portar a apărat NUMAI loviturile trase de cei de culoare! De ce? White Power????

O echipa corectă politic trebuie să aibă câțiva negri, vreo doi chinezi, minim un homosexual și un trans, dacă se poate și unul în scaun cu rotile! Meciurile nu se mai joacă pe goluri ci pe cât ai stat în genunchi cerând iertare, ce drepturi au LGBTQ în țara ta, dacă se face educație sexuală în școli și așa mai departe!

Mihai spunea...

Cand Sumudica declara in cuvinte potrivite ca se simte bine la Cluj si ca vrea sa mai "fure" un campionat oltenilor cu CFR Cluj !!!!
Ba il mai baga si pe #Mares in ofsaid!!!! adică hent in careu🤣🤣

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2821097934867790&id=100009028340368&sfnsn=mo

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Termometrul din balconaș, la umbra, 35 grade, in casa 28 de grade, bade, deci de trait se inca se poate sa mai postez pe aici pareri mai mult sau mai putin idioate, dupa parerea unor minti intarziate, cu rautate... Presedintele acestui Campionat a declarat suparat ca in viitor ideea unui alt campionat cu handicap major in mai multe orase europene nu va mai avea spor, si va cere sa fie sustinut, dară, numai intr-o singura țara europeană. Si totusi, chiar daca am fost oarecum dezinteresat, acest campionat a fascinat si a adunat in top toata Europa la un loc, dar nu mai are acel farmec si fervoare, cu emotii coplesitoare al anilor de dinainte de 1989, cand noua ne placeau aceste campinate pe lesinate, de lasam toate deoparte sa le urmarim pe nerasuflate, cand unii la emotii lucruri au spart, altii facand pur si simplu infarct, si toate cu si de la antene dreptunghic-patrate cu imaginile ilegal capturate... Visez sa ma reîntorc la aceasta emotionanta pasiune, care pentru mine era o minune, ce ma elibera de stresul cotidian si ma scotea din banal, intrand intr-o lume a gloriilor si victoriilor, extraordinara si salutara pentru situatia si starea mea emotionala! Glorie pentru ce a mai ramas din fotbalul romanesc, si poate ca reusesc sa ma intorc in lumea interesanta si fascinanta ce ne-au lasat-o ca mostenire si cu mare iubire, poate si cu durere, glorii cu numele grele, caci daca as face cuiva sa le numesc pe plac as face un pacat, ele fiind atat de multe si cunoscute! Canicula usoara, si sa nu beti alcool ca puteti s-o dati naibii in bară! Eu, ca sa ma vantur si sa ma racoresc, scriu petitii catre ministere, in care le povestesc despre soarta celor 68% dintre rezervisti, care la actualizari si recalculari am fost pedepsiti doar ca avem pensiile medii si mici si anormali ca nu suntem Generali! Unii spun:,,Da-l drackului de nebun!'' Nu-i nimc si nici o fâță, dar nu uitati ca, daca copilul nu plange, mama nu-i dă țâță!

spiritul lui Haret spunea...

Cornelius te-a lovit insolatia .Cum reusesti fratele meu sa scoti comentarii atat de "inteligente"?Ce te inspira?Nu sunt general dar cu tot "respectul" citind ce emiti spun"da-l dracului de nebun".

Iulian Mareș spunea...

Nu ți se pare că abuzezi indicând că sursa mereu Facebook? Sunteți majoritari ăștia ce trăiți din și pt Facebook, precum Simona Brăileanca? Divelor...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@AVE, SPIRITE! EU FAC TOT CE POT SA RAZBESC SI SA SUPRAVIETUIESC, NEIERTANDU-MA NICI PE MINE, CA SA REUSESC! Oricum, la cat de rablagit am ajuns, de atatea necazuri cate la inima tot am pus, nu mai tin cont nici de imaginea mea, sau ce cred altii despre ea, caci, mai mult de atata, nu pot sa ma duc cu o imagine falsa la cimitir, langa tata!...

Iulian Mareș spunea...

La mulți ani Franța!

https://www.hotnews.ro/stiri-international-24916628-mii-oameni-sunt-asteptati-parada-ziua-nationala-frantei.htm

*Rezolvarea problematicilor majore ridicate de generalii și ofițerii în rezervă francezi constituie un bun exemplu și pentru noi...

ACID spunea...

De F-16 caruia ii cad piesele in zbor ,caz petrecut ieri , nu se vorbeste ? Subiectul Ziua Frantei sau Finala C. E. sunt la ,,fenta'' . Armament SH ,generalii activi/rezervisti SH , guvern SH . Urmeaza inghetari/prorogari si ,paradoxal ,poporul este hipnotizat de ,,cresterea'' economica ,pasapoarte ,testari ,urmeaza a n-spea doza ca asa o sa zica Gheorghita&co . Nicio reactie adversa ,totul este roz . Tara a devenit colonie . Este condusa din afara . Totul pentru vaccin ,totul pentru victorie . Lehamite se cenzureaza ? RIP Romania .

spiritul lui Haret spunea...

Avianyc,tu suferi .Obijnueste-te cu: nici pe curul unei dona di publica nu scrie curva nici pe curul unui absolvent ATM nu scrie ing.
Peste tot in armata Romaniei cu o singura exceptie,ing nu putea fi mai mult decat loctiitor tehnic al cdt. care nu era ing.Explica dece plangi?

Cezar spunea...

Bai fazanule....un rezervor suplimentar exterior..nu.i.,,o piesa"
In mod normal..in lupta acestea se elimina in mod controlat dupa epuizarea combustibilului
Posibil sa fi fost o eroare de soft..

Iulian Mareș spunea...

Da, se zice ca un rezervor suplimentar gol și o grinda! Deh, se mai întâmplă, însă nu sunt piese cum cred unii! Derapează trenuri, se ciocnesc mașini, au loc catastrofe aeriene cu aeronave civile sau militare...trăim zi cu zi, încetișor și Domnul ne are în paza!
Acele "piese" puteau sa cada și dacă aeronava era noua, F-16 sau 22 sau F-35!

Iulian Mareș spunea...

CFR câștiga campionatul dar nu-i creste coeficientul! Nu vrea el sa crească...nici tras de moț!
Și în noua competiție CFR-ul a trebuit sa se bata sa fie admisa și nu sunt cap de serie cum este vicecampioana, dacă știi cine este....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Scumpirile sunt niste haimanale, care fac gauri economiei nazzionale si in buzunare, dar Câțosul o ține sus si tare ca economia duduie si suntem in plina dezvoltare la scara mare, insă leul e la Terapie la resuscitare; mucurestenii isi dau tesle in găoacele de cofraje, Clotilde face de dobitoace cu gonoaie mistoace si electoratopulimea se lupta cu țobolănimea; Mucușor se face ca munceste si cu toate idioteniile ii tot pacaleste; primarul venetic pe cimișoreni ii cu insecticide ii otrăvește, iar cel brașovean, tot un venetic plăvan si hiclean, e atat de muci ca o sa pună Cetatea pe butuci! Prostii carele i-au votat acum tac, sau mananca rachat cu ipocrizie, precum un boulean de Chirilă Muilă de care mi-e scarba si silă, sau nazist si rezist de Caramitru Crelizin, ca o viperă plină de venin, caci nefiind chiar niste dobitoci vad si ei ca aceasta coalitie a mortii e plina de mafioti si escroci, incat au sarit si la jugular la Muilă Prostan Plăvan, carele la Govern fiind acum si primar, si notar, si popă si secretar a impartit soțietatea si țara o face harcea-parcea! Dati cu caciulele de-a berbeleaca, cei care ati votat strechea, azi ca slugile ca sa va sugeti setos unghiile, si cand o sa terminati de supt toata zeama si chielea sa treceti cu tot prinosul sa sugeți si osul!

Militar de la 14 ani spunea...

Un comentariu "acid", dar bun. Colonie eram din 2007, cel puțin. Mai jos de colonie ce poate fi, că pe acolo ne e drumul.

Leon spunea...

Daca intervine userul "F 16"(Soimul, IAR99,) o sa-ti povesteasca si de alte evenimente similare intamplate in Aviatia Militara Romana, inclusiv pierderea unor bombe de aviatie..!
Stiai ca de-a lungul Războiului Rece SUA şi Uniunea Sovietică au pierdut 23 de focoase nucleare..??
PS. Tehnicul avionului F 16, saracul, trece prin "furcile caudine " pana la finalizarea anchetei..!!

Cezar spunea...

@/ACID ACETIC &
MApN..a comunicat ca datorita vitezei si presiunii G..vaporii de pe aripa trec in ACID ACETILSALICILIC..acesta a atacat si distrus sistemul de prindere !!
Poate confirma AVIANUK
NB.
VAI DE CURUL ALUIA CARE A DAT AVIONUL BUN DE ZBOR..!!

Gigi spunea...

Vicecampioana? Cine este,FCWCSB? Cu Jiji antrenor este un loc bun!😁😎Sã vedeţi când o sã treaxa MIMI pe banca!😱😰😎

Huhu Rezea spunea...

Niste nebuni au târât marca Steaua prin diviziile 4,3 si 2!
Actuala echipă CSA Steaua nu are niciun palmares.
Trofeele Clubului Sportiv Steaua al MApN au fost câștigate de CCA, CAS Steaua, CS Steaua echipă continuată în Divizia A FC Steaua și FCSB, din anul 2003.

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Dacă nu era Jiji Dinamo avea o soră!...de suferință?!
Sa ai jucători de 35-40 mil de € nu este de ici de colea!
CFR a avut între 60si 100% jucători străini! Ce a făcut pt fotbalul U21?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Haveoanele si haeroplanele, ca baloanele sau macaroanele, care se invart la hiert ca sarmalele de ametesc oalele, intra in vrii forțate care le zguduie din toate balamalele, ca la cotremor șandramalele, si de aceea rezervorul si-a luat zborul impreuna cu o bară de subsuară ce-l tinea in strânsoară sa nu cada ca chiatra de moară. Bine ca avyanicul de la manșă a avut o șansă maki sa nu sara de nebun kalaki după hieratanie, ca o inharipată dihanie, s-o adune ca pe ciuperca din padure, ca abia atunci incepea clăbuceala grăbită, suduită si sporita de la presa aservita! Avyanicul acum e in hangar, cu bani mai putini in bozonar si, din plictiseală nasoală ca e ordin sa stea in asteptare la horizontală, se perpeleste si lustruieste burici si harichi la păsarici mătăsoase, care nu-s atat de periculoase cand le reglezi la focoase!

Mihai spunea...

Doar neprofesionisti pot exprima pareri pe baza unor stiri de presă.
Lasati comisia de ancheta sa-si faca datoria.Caz fericit . Bine ca nu au cazut in cap lui # Mares sau Ice Monteoru ,că sigur judecau astfel responsabilitatile celor care dau sub semnatura un avion la zbor.
sau cine stie ,poate isi mai trageau un spor zdravan de 50% ” pericol codere obiecte cosmice”.
Fiecare Specialist de aviatie pe specialitatea lui inginereasca efectueaza lucrarile prevazute si daca este totul in regula le certifica prin semnatura la rubrica fiecarei specialitati in parte .
Ultimul care verifica peste specialisti starea aeronavei si permite darea aeronavei la zbor este inginerul de escadrila care isi pune semnatura la rubrica ” BUN DE ZBOR”.
Apoi tehnicul de avion cu toate semnaturile la zi in carnetul de zbor pe care-l detine prin inregistrare la BDS, preda avionul pilotului care inainte de a semna de preluarea avionului de la tehnicul de avion , face un tur al aeronavei si verifica toate punctele cheie ale aeronavei dupa care semneaza de preluare in carnetul de zbor si se pregateste de decolare.
Comisia are de stabilit si descoperit veriga slaba . Ii poate ajuta si ”cutia neagra ” care nu te lasa sa minti ” precum se minte si musamalizeaza pe la domeniile in care au activat mai sus numitii Ice , # Mares si alti terestri ........
Iar cand te pune comisia sau procurorul in banca sa dai cu subsemnatul ,mai mare necaz nu-ti trebuie decat să dai dovada ca nu cunosti avionul in profunzime. Te-ai ars din start.
Să nu fii in astfel de situatii in pielea celor care dau tehnica la zbor sub semnatură. Mai mare responsabilitate si consecinte nu prea exista prin armata romană.

Viorel spunea...

„Să nu fii in astfel de situatii in pielea celor care dau tehnica la zbor sub semnatură. Mai mare responsabilitate si consecinte nu prea exista prin armata romană”. Dați-mi voie să vă cotrazic domnule avianyc. Aducețivă aminte prin anul 2000 când la dumneavoastră într-o U.M. din zona Ardealului un dobitoc de soldat la ieșirea din post a intrat cu armamentul în dormitor (nu știu cum s-a strecurat fără să descarce armamentul la rastelul din exterior) și a împușcat mortal vreo 3-4 colegi și rănit alții. Oare ce responsabilitate sau vină au avut cei care l-au numit în serviciul de pază, Of. la C.C., OSU, Aj. OSU, Cdt. pazei, Ajutorul, Cap. de schimb, cei ce l-au verificat din punct de vedere psihologic (medic / asistent infirmerie / nu erau funcții de psihologi / anual în S.M.), când, din senin i s-a pus pata și a făcut acest măcel. La un zbor poate fi vinovat pilotul, cel ce l-a verificat sau unele perturbații neprevăzute. În serviciul de pază zilnic se pot (și se întâmplă) întâmplă asemenea tragedii. Ca să nu fiu părtinitor, cred că responsabilitatea este egală chiar cu plus pentru cei din serviciul de pază.

Iulian Mareș spunea...

avianyc,
eu am crezut ca tu esti doar prost, insa consider ca nu este numai atat, esti idiot bine, poate genetic!
Aceasta este postarea mea, careia numai un trol de partid, idem autistului cu 3 pagini scrise (si alea de altii) cu pretentia de Program de Tara, in fapt o mizerie abjecta, o margica cu diametrul de 0,0001 mm:
”Da, se zice ca un rezervor suplimentar gol și o grinda! Deh, se mai întâmplă, însă nu sunt piese cum cred unii! Derapează trenuri, se ciocnesc mașini, au loc catastrofe aeriene cu aeronave civile sau militare...trăim zi cu zi, încetișor și Domnul ne are în paza!
Acele "piese" puteau sa cada și dacă aeronava era noua, F-16 sau 22 sau F-35!”
Ce parere mi-am dat eu, in afara de a numi un rezervor suplimentar si o grinda!
Privind Cutia Neagra, asa este, ea saraca nu minte ci cei care intocmesc raportul prezinta cosmetizat si coafat si asta nu este numai la noi ci peste tot! Si in toate CFA se intampla asta! Si in toate domeniile!
Gandind in trepte stau si ma gandesc daca ai avut casa in panta si te-ai rostogolit la nastere?