Un produs Blogger.

luni, iulie 19, 2021

Negrul sau albul, cine a fost vinovatul acroșajului de la Silverstone?

5 comments

 


Succesiunea imaginilor arată că olandezul Verstappen i-a tăiat calea lui Hamilton. Red Bull îl acuză pe britanic că nu trebuia să depășescă pe dreapta în acea curbă.

5 comentarii:

 1. Evident,vara nicio tãgadã,Verstappen ia tãiat calea.A intrat ca tampitul cu roata din spate in roata din faţã stanga a britanicului. Aşa a procedat şi sambata,ia tãiat calea,numai cã atunci Ham.a fost atent şi a evitat,lasandu-l sã treacã. "Negru"e tare! Un adevãrat campion! Şi înca ceva,NU TREBUIA PENALIZAT!

  RăspundețiȘtergere
 2. ..Pare evident faptul ca "mașina" roșie a tăiat.."calea".. mașinii neagre,..cu amendamentul că eu nu știu regulamentul cursei F.1..: cu aceea interdicție de depășire pe dreapta în curbă,..invocată în topic..!; dar oricum..manevra arată că șoferul mașinii roșii..e un.. "prost" șofer,pt. că după depășirea prea lentă, nu a avut "grijă"..și nu a evaluat corect momentul.. virării la dreapta..etc., astfel că a produs accidentul..!

  RăspundețiȘtergere
 3. .P.S.: din fotografii rezultă că HAMILTON..nu putea depăși pe stânga,pt.că "roșul" era poziționat pe stânga..căii,iar HAMILTON nu putea risca o depășire pe stânga pt.că pur și simplu nu avea loc.. prin stânga pt.o depășire în curba aceea..!; în plus,olandezul= roșul avea intenția clara de a tăia calea..prin atacarea curbei la dreapta..poziționându-se spre exteriorul( stânga) căii..înainte de viraj.., fără să se și asigure că manevra lui periculoasă..va..și reuși..!

  RăspundețiȘtergere
 4. Răspunsuri
  1. Am văzut că nici circulația în sensurile giratorii nu te-a interesat. Nu te mai lasă rudele să conduci, bătrâne MAI-st?

   Ștergere