Un produs Blogger.

joi, iulie 15, 2021

Liderul sindicatului din Penitenciare, un activist haștagist scabros, care n-ar avea ce căuta într-o instituție a statului

128 comments

"COSMARUL #REZIST: 

DRAGNEA E LIBER – Tribunalul Giurgiu a hotarat liberarea conditionata a fostului presedinte PSD Liviu Dragnea. La mai bine de doi ani de la condamnarea politica dispusa de ICCJ, care l-a scapat pe Iohannis de principalul adeversar politic, Liviu Dragnea paraseste Penitenciarul Rahova. 

Timp de mai multe luni, eliberarea la care Dragnea avea dreptul a fost blocata de judecatori #rezist si aflati in stare incompatibilitate" citat din Luju.ro


Mulți se întreabă de ce Liviu Dragnea a suportat un tratament discriminatoriu în timpul executării pedepsei privative de libertate.

Dacă citim declarațiile incalificabile ale liderului sindicatelor din Penitenciare, un anume Sorin Dumitrașcu, date în anul 2019, când Dragnea a fost depus în Penitenciarul Jilava,  realizăm că paznicii din pușcării rămân aceiași, în comportament, indiferent de regim, crezând că rolul lor este să-i batjocorească pe cei aduși în paza lor pentru că sunt adversari ai politicienilor care i-au numit pe șefii activiști de peste pușcării. 

„Am auzit că te-au și înjurat niște cetățeni la venirea „acasă”. Nici măcar ultimul miting nu ți-a reușit mustacila! Ce soarta! Ce durere! Probabil că tot auzi așa vorbe de când nu prea-ți mai ies băile de mutime. Și, e păcat de fata aia frumoasă să treacă prin toată hărmălaia asta. Și, singură, acum”, scrie FSANP, într-un comunicat atipic, cu tentă umoristică.

„Camera o găseșți așa cum ai lăsat-o când ai redus de vreo 3 ori banii de investiții pentru penitenciare în timp ce plângeai și te smiorcăiai la televizor de milă miilor de infractori condamnați pe nedrept pentru crime, tâlhării, violuri, hoții și alte blestemații. O să-i cunoșți mai bine și-o să plângeți împreună.

Ai grijă, însă, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În pușcărie, nu e că la Parlament, iar ziariștii nu ți-ar face nimic din ce s-ar putea gândi noii tăi colegi. Sper! Mai ales că, apropo, în pofida recursului compensatoriu care-a eliberat mii de infractori, au mai rămas vreo 2500 de violatori în pușcării ”, se arată în textul ironic publicat de federație.

„Poate te miră că-i cam îngust, ori că-i olecuță de mucegai sau că-s prea mulți colegi în camera. Preocupat fiind cu amnistii și grațieri, deși aveai pe mâna banii țării, ai uitat să repari pușcăriile și să le aduci aprope de nivelul vilelor pe care le vedem uneori filmate discret din drona. Nu credeai că ți se întâmplă și ție justiție”, adaugă FSANP.

Avocata fostului lider PSD a anunțat astăzi formularea unei plângeri penale împotriva liderului sindical haștagist.



128 de comentarii:

Calinmihaib12 spunea...

.."autoritatea statului" care menține în funcții..indivizi care încalcă LEGEA..=inclusiv= în zona asta a..penitenciarelor(!).."ce păzește"..de cel puțin..cei 31 de ani.."petrecuți" (..n'-aude,..nu vede,..nu simte..nimic..?!!)..??..!

Leon spunea...

"Sorin Ion Dumitraşcu a fost împuternicit, în baza ordinului dat de ministrul Justiţiei Monica Macovei, din 8 martie 2006, să exercite temporar atribuţiile funcţiei de director general adjunct la Administraţia Naţională a Penitenciarelor. El a cumulat două calităţi incompatibile, cea de manager public şi cea de director general adjunct la ANP."(mediafax).

Leon spunea...

Gurile rele spun ca Eliberarea din inchisoare a lui Liviu a fost grabita pentru ca mass-media sa uite de incidentul cu Elicopterul american aterizat fortat in centrul Bucurestiului..!

M spunea...

Oho!!!! Băiatul e chiar civilizat! Să vezi ce am să îi urez eu lui Băsescu și Olguței!!!!! 😁

Doar întreb: nu Dragnea era șef la PSD când Olguța s-a lansat în împotriva militarilor și polițiștilor?

Eu nu am milă și nici înțelegere față de dușmani. Las asta pe seama creștinilor practicanți!

spiritul lui Haret spunea...

Baieti de baieti,va bucurati ca si cum ar fi propria eliberare.Eu zic sa nu prea ca mai are niste dosare beton.
Leon@dromadere,te tragi de sireturi cu "Liviu"?

Huhu Rezea spunea...

Gândești la fel ca haștagiștii pe care zici că i-ai votat!
Ce putea să facă Dragnea împotriva dorinței ministrilor din sfera apărarării care au impus eliminarea actualizării? Nu ei se plângeau că nu mai au bani pentru pensii?
Dacă citești blogul vei vedea că în prima parte a anului 2019 Filip Teodorescu, seful ACMRR din SRI, se înțelesese cu Dragnea să elimine consecințele OUG 59/2017. Ambii au dispărut din peisaj in lunile martie-mai 2019.
Dragnea a dispărut și din cauză că pensionarii au decis ca hastagistii să fie majoritari prinre europarlamentarii români.

Leon spunea...

@M, mi-ai lasat impresia unui om echilibrat, dar acum ma dezamagesti !
Cum poti sa compari perioada Boc/Basecu, cand timp de 4 ANI Au fost INGHETATE toate pensiile( ba chiar au scazut prin Retinerea CASS pentru TOATA suma) cu PERIOADA 2016-2020, CAND PENSIA NETA MILITARA A CRESCUT CU 25%..?
Dar este mai bine acum cand, din nou, poate tot pentru 4 ani, vor ramane INGHETATE, nici macar Indexarea data de Olguta nu este acordata !!

reddog spunea...

Domnul Dumitrascu are dreptate.
Oricum, Livache mai are dosare din urma si simt ca se va intoarce la cotet.
Forza PMP+PUN din Basarabia.

M spunea...

Mai îți spun o dată! În prima fază mi-au plăcut cei de la USR. Aveau un discurs mai național, îmi plăcea lupta împotriva corupției.
Când au început cu derapajele și i-am cunoscut mai bine (inclusiv pe unii membrii mai importanți) am realizat ce pericol sunt și de atunci avertizez pe toată lumea. "Trezirea" 😁 a fost înainte de alegeri (lucru pe care poți să îl vezi din postările mele din acea perioadă).

Dragnea și întregul lui guvern nu că nu au făcut nimic (asta pot să accept pe baza de lipsă de bani) dau au avut un discurs plin de ură la adresa militarilor.
Să nu uităm că Dragnea și-a dat jos guverne PSD.... Să nu îmi spună cineva că nu putea să facă ceva pentru noi DACĂ VROIA!!!!!

Huhu Rezea spunea...

Dragnea a fost trădat in primul rând de electorat la alegerile europarlamentare care au premers condamnarea din mai 2019.
Dragnea nu are nici cu cine și nici pentru cine să mai lupte, conditia pusă pentru intrarea în politică.
Electoratul român este unul nestatornic, ușor de manipulat. Merită să-și ducă crucea cu #reziștii!

Leon spunea...

"Nu mă doare sufletul de PSD, mă doare sufletul de țară”, a declarat Liviu Dragnea în fața casei sale unde a fost așteptat de jurnaliști."(stiripesurse)

avianyc spunea...

Mai ingramaditilor, adică astia cu Dragnea ,voi nu sunteti capabili să înțelegeți că prin majorările salariale artificiale facute de Dragnea si Olguta si ducerea SMBE la 5500 lei in 2020 prin aplicarea L 153 actualizările nu mai sunt posibile datorita sumelor mari necesare de la bugetul de stat.
Mai incapabililor voi nu înțelegeți nici acum ca Dragnea si Olguta au făcut cea mai mare excrocherie prin nerespectarea legii pensiilor ,adică majorarea pensiilor la fiecare inceput de an odata conform majorarilor salariale ,adică cu rata inflației plus 50% din SMBE care a ajuns la 5500 lei.
Au promis 40% la p.civile chiar in prag de alegeri sperând că își vor îndeplini visul.
Numai ca lumea s-a prins si din pacate psd de la 60% a ajuns la 24%.

Leon spunea...

Mai "desteptule", dar CâțoMETRU, a majorat cumva pensiile de la 1 ianuarie 2021 si inca n-am aflat noi ??

M spunea...

@reddog

Pmp = Băsescu. O gioarsă de om, un infractor ordinar. Aștept să crape (ne cred că justiția coruptă din România să îl condamne vreodată) să mă duc să mă p_ș pe mormântul lui!
La aproape 60 de ani pot și eu să spun că am urât și urăsc un singur om: javra ordinară numită Băsescu.

M spunea...

De ce dracu PSD nu a putut să spună măcar un cuvânt de bine despre militari în programul de la alegeri?

Să mor eu dacă nu îi votam!!!!

Periamu lucica spunea...

Cu siguranța
!!

Periamu lucica spunea...

Super, asa este, care popor?

Iulian Mareș spunea...

Maestre...,
Intr-o construcție lingvistica, insiruiri de propoziții secundare, care depind de cea principala, kit că insiruiti pdv propriu sau cel de Facebook, șifaceti o referire cât de cât negativa, folosiți cu încredere "din cauza", iar dacă sunt referiri pozitive "datorita"!
Cel mai bine este sa nu aplici nimic din ceea ce ai votat în Parlament, sa minți pensionarii, sa nu aplici nici măcar indexarea anuală pt că aceștia au fost creduli și au pus briciul în mana maimuței cu curul rosu!
Ți se pare cumva xa ministrul muncii, al fondurilor europene, al transporturilor, sănătății și mai ales al justiției nu sunt căzuți în cap și au vagi idei despre domeniul specific?
*SINCER, EU VREAU SA TAIE PENSIILE LA JUMATATE, ASA PRIN HG, ca să-și arate muncii!
Susțin!

avianyc spunea...

@ Leon
Sa stii caunelicopter intrat deja în autortatie este obligat să aterizeze in cel mai apropiat loc posibil.
Asa ca pe loc repaus cu ce presupun " gurile rele".
Si chiar cred ca nu merita o paradă intoarcea din pierderea de timp si cheltuiala inutilă prin Afganistan.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Sesizare!
Ca boul nr 1, ascuns sub un căcat de nume ma porcărie pe mine, cu nume și prenume pot suporta!
Însă xand acest împuțit, acest limbrici nesimțit, cosmopolit târziu, în fapt un țărănoi de 2 lei jignește toți userii dumneata nu iei nicio măsura?

Citește postarea de la 15 iulie 2021, 17:16!
*Atat timp cât ratatul asta mai apare pe aici înseamnă că nu monitorizezi la modul serios!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Nuuu!
Motivul: să nu se mai discute de comisionul de 1% luat de Cîțu la semnarea fiecărui împrumut și mai ales cu cine îi împarte...

reddog spunea...

@M
Basescu are cu siguranta pacate dar una peste alta e pe plus.
Daca tot va pregatiti sa aruncati piatra poate va intrebati si ce pacate aveti dvs.
Pareti un om ok.
Din astia gen foame lunga si "ne mai da ceva?" sunt destul de multi si prin sistemul de ordine publica si siguranta nationala.
"Nu va intrebati ce poate face tara pentru voi, intrebati-va ce puteti face voi pentru tara"
JFK-unul din cei mai mari presedinti ai USA.

Calinmihaib12 spunea...

."Ordinea lucrurilor"
e următoarea:pe baza legilor existente (..legea 223/2015 nemodificată..!),deci a"nevoilor estimate", se scrie legea bugetu lui:..cu cheltuielile necesare..în anul aplicării legii respective..!!; deci miniștrii din sistemul..OPSNAJ..(!)
..nu mai puteau să "se plângă"..cuiva (guvernului= care e un tot unitar?) că nu au bani pt. execuția bugetară planificată din legea bugetului.!
..Ce a urmat în..2015
-2016..și ulterior e consecința,eufemistic spus: cel puțin..a "incompetenței".celor care au făcut..ceea ce..e deja istorie..!

Calugarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Calinmihaib12 spunea...

Leon:..liniștește-te, dacă ai posibilitatea
,undeva, la răcoarea unei păduri de.. rășinoase..și un izvor de apă rece de munte,..nu te mai.. agita atât pt.o cauză pierdută..!,că "nu se
..merită"..!
(sper să nu te superi prea tare..din cauza sfatului meu..!)

Huhu Rezea spunea...

Dacă n-ș mai lăsa câte un comentariu de acest fel nu ați vedea ce hahalere antiromânești au putut să servească prin instituțiile noastre militare..

M spunea...

@reddog

Dacă ați știi despre Băsescu ce știu eu cred că ați avea altă părere.

Până una alta, cu îngăduința tuturor, vă rog să îmi permiteți să urăsc și eu un om, un singur om, putere acest ordinar de Băsescu.

Dacă observați îi fac vini unuia sau altuia pentru anumite fapte dar Băsescu nu a făcut decât rău. A adus ura la nivel de politică de stat, a distrus echilibrul constituțional prin arogarea unor drepturi pe care președintele nu le avea (ceea ce a dus mai apoi la această dictatură prezidențială pe care o trăim).

Dacă trăiește mai mult decât mine ... Asta e! Dacă însă crapă înaintea mea am să fac ce am promis mai sus! Merită doar o flegmă!

M spunea...

@Leon

Nu compar cele două perioade? Unde am făcut asta?

Să fie clar: Olguței nu îi reproșez neapărat înghețarea pensiilor militare. Îi reproșez discursul plin de ură și exagerările/minciunile aruncate.

Eu, recunosc, am o pensie mulțumitoare. Dacă PSD concepea un proiect de lege care să fi crescut pensiile militare mici și să le înghețe pe cele mari îi votam chiar daca mă afecta.

Nu suport însă jignirile. Iar aici Olguța este campioana ultimilor ani.

Ca să rezum: luați postările mele despre Băsescu (asta arată părerea mea despre guvernarea lui). Postările despre PSD - Olguța sunt muuuuuuuult mai rezonabile! 😁

Leon spunea...

Calin, chiar ma bate gandul sa ajung in aceasta vara la Baile Olanesti, si intr-o locatie fara Net..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dragnea pe foarte multi i-a ridicat si tocmai ei l-au daramat si tradat, o racila a politicii romanistane cand hienele ajung la ciolane! Nu da in omul cazut jos, indiferent de cat ai fi de manios, caci o data cazut este infrant, si cu ce ar incalzi fara rost o razbunare de prost? Pensiile au fost, din pacate, la modul mafiot șuntate de clocarii din interiorul Armatei, care au pus politicului pe tavă batonul cu otravă... Cat despre individul melețian, fost agent cu pulan, e o flegmă la fel ca toti ceilalti din tagmă, toti un pamant si-o apa plina de fiere, fara creieri, de la care n-ai ce sa ceri! Eu am mai sus si am sa ma repet des sa ma fac inteles: Chiar daca stanga a avut o scapare cu pensiile militare, tot de la ei aveam sperante de indreptare si reparare, dar de la dreapta hastagista asa ceva nu exista!

Huhu Rezea spunea...

Eu zic că PSD a constatat ca nu se poate baza pe voturile militarilor.
A văzut cum au votat militarii din teatrele de război.

Periamu lucica spunea...

Toti sant o apa si un pamant



Gigi spunea...

H@ Trebuia sà constate înainte de a constata! Cînd a constatat a fost târziu. Chiar nu a constatat cã un anumit ministru in cârdasie cu guleraţii au scos din context actualizarea inghetind pensiile? Altceva au urmãrit ei. Nu le mai zic cã le-am zis la timpul respectiv.
In schimb,nu stiati cã trãdarea este sport national?

avianyc spunea...

@ Gigi
Parca militarii au obligat-o pe Olguta sa așeze în prima linie a legii salarizarii președintele, magistrații si patriarhul iar pe șeful armatei si militari de rand pe la păpușari, ca apoi aceștia sa inventeze fel si fel de sporuri cu care sa-si mărească salariul si pensia la trecerea în rezervă.
Acum nu se mai iese cu "pensii nesimtite" dupa cum le numea Olguta pe cele care " s-ar fi dublat " prin actualizare.
Mai bine a tăiat si actualizarea si cresterea cu 50% din cresterea anuală a SMBE lasandu-l pe Corneliu Ifrim si altii in situatia lui in " _ urul gol" sa le chioraie matele de foame.
Asta deși pentru civili in aceeasi situatie s-a dat si rata inflației și 50% din cresterea SMBE.

Unknown spunea...

Nea Dumitrașcu (fost director) = o lichea, în imaginația lui se crede un mare "caracter"... În realitate a fost directorul lui pește prăjit

monteoru spunea...

Va intreb Dragnea si pesedeul lui cum justifica nemarirea pensiilor cu rata inflatiei si 50% din cresterea SMPE ?
Criza economica,care?Pandemie,care?
Dragnea?O jigodie ca multi altii.
Nu sunt oracol dar va mai vizita Rahova.
Se vinde pielea ursului din padure.Auzi bre,facuse blat cu Filip Teodorescu?E cea mai buna gluma auzita.Mai ai si alta?




Cezar spunea...

Milogi...PSD..SA LE MAREASCA PENSIILE !
EI..SA INJURE PSD SI SA VOTEZE..LIMBRICII...😛😛😛😛😛

Cezar spunea...

NB
Cunosc destui in..imediata mea apropiere
Ca sa nu mai vorbesc de distrusul ala care avea nustiu ce functie pri..usr..
Acum pisa ochii pe blogurile militare...!!
Scîrba....

Huhu Rezea spunea...

@Iceparule
La starea ta ramolisment este explicabilă uitarea. Este mai comod să te pozitionezi pe poziții antipesede decât să rationezi.
Pentru toți cei care au uitat discuțiile dintre asociațiile tradiționale de rezerviști si conducerea PSD, în paralel cu fantomaticul CCMRR al ministrului Les, din primul trimestru al anului 2019, inainte de alegeile europarlamentare, îi invit să recitească și să asculte inregistrările din acest topic din aprilie 2019:
https://www.huhurez.com/2019/04/colr-filip-teodorescu-presedintele.html

Huhu Rezea spunea...

Ramolitul gardist patiotic nici nu s-a sinchisit sa deschidă linkul dar continuă sa mâzgălească blogul cu ineptiile lui.

Iulian Mareș spunea...

Afirmativ 100%! Tiparul îl constituie țărănoi din Apuseni, sing. de certa valoare aeronautica...cu buzunarele pline de aracet, petece din prelată ca să dea AN-2 la zbor!

Iulian Mareș spunea...

Petre,
La cine anume te referi din USR?

Iulian Mareș spunea...

Las ca le mărește Cîțu!...gurița, poate!

Iulian Mareș spunea...

*Nu elicopterul "este obligat" ci pilotul are obligații! ....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sant unii care merita sa stea inghetati inca 10 ani!

Leon spunea...

@M, daca Militarii si Politistii au cei mai mici Coeficienti de Functie in Grila de Salarizare cf.L.153/2017, cum se face ca au Veniturile NETE mai mari decat omologii lor civili ?? :
https://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/capii-sri-si-sie-cel-mai-prost-platiti-directori-ai-serviciilor-speciale-din-romania-cel-mai-bine-remunerat-este-directorul-spp-877375.html

Unknown spunea...

@REDDOG: atât Dumitrașcu cât și d-ta,mustiti de ură împotriva semenilor!Tare mult v-ar plăcea să-i vedeți pe toți la pușcărie iar voi să fiți kapo!Întreb și eu adminul: ce caută asemenea frustrați pe un blog care se adresează militarilor? Gardienii să-și facă blogul lor ,nu să fie obsedați de Dragnea!Mediul infect in care chipurile " au muncit " ,i-a marcat pe tot restul vieții! Ura lor este ridicată la grad de virtute! Uitati-va la figura lui Dumitrașcu, îți îngheață sângele în vene!

Leon spunea...

@M, peste 30 de zile vom mai avea cateva mii de pensionari ,,speciali,, la o varsta ..frageda,, de 52 de ani(Barbatii) si 49 de ani(Femeile), care la 25 de ani de activitate vor beneficia de 13 ani reducere fata de varsta standard, si binenteles o pensie mai mare cu 20% datorita Indicelui de Corectie:
,,Sunt considerate locuri de muncă în condiţii speciale şi „activităţile de producţie, mentenanţă şi asimilate din unităţile de producţie a energiei electrice în termocentralele pe bază de cărbune, incluzând şi unităţile de extracţie a cărbunelui, pentru personalul implicat direct şi nemijlocit în utilizarea procedeelor şi utilajelor specifice producţiei energiei electrice şi extracţiei cărbunelui”.,,(PL x nr.75/2021 a fost Promulgat astazi )..!

Iulian Mareș spunea...

Necunoscutule,
Acceptă și accidentele biologice!

reddog spunea...

@M
Il cunosc destul de bine de prin anii "80.
Suntem vecini in Constanta.

@Necunoscutu'
Bateti campii. Fara gratie.
Dragnea e un bandit si asta spune multe despre cei care il sustin.

M spunea...

@Leon

1. Am să bag în seamă articole de genul celui din Jurnalul când am să văd comparații și pentru conducerile universităților și a spitalelor.

Coeficienții SUNT mici și atunci s-a făcut artificiul cu sporurile, o altă măgărie psdistă (mulțumesc că mi-ați amintit) pentru că așa nu erau obligați să crească și pensiile militare!

Știu venitul fratelui meu, profesor universitar, și vă spun că se bate ușor cu un șef de serviciu secret.

Când pui un procuror cu ZERO ani vechime deasupra Șefului St. M. arăți exact respectul pe care îl acorzi militarilor. 😁 Olguța, Olguța.... așa ai scăpat de dosar?

2. Iată o rezolvare a "chestiunii pensiilor speciale": le facem pe toate speciale!

Huhu Rezea spunea...

Tipi ca voi, care aplicati rele tratamente deținuților, din motive politice, ar trebui să ajungeți si voi deținuți, intocmai ca Vișinescu.
Concepțiile voastre sunt incompatibile cu calitatea de penitenciarist.

M spunea...

@reddog

Nu ați înțeles!!!! Poate că a fost un admirabil vecin. Eu vorbesc de faptele lui în calitate de înalt demnitar. Alea de vecin nu mă privesc.

Dragnea are păcatele lui, unele subliniate de Dumitrașcu. Dar e incomparabil mai frecventabil decât javra Băsescu.

Dragnea a avut electoratul lui. Cei din SNAOPSN nu fac parte din ținta sa electorală. Nu sunt nici ținta electorală a USR. Asta e!
Se acumulează frustrări și la un moment dat ăla care te înjură sau își bate joc de tine vine la mâna ta!
Dumitrașcu trebuia să se abțină! Dar poate i-a făcut un bine lui Dragnea care nu a avut deloc o viață ușoară în pârnaie!

reddog spunea...

@Huhu
Vorbiti fara sa stiti prea multe despre mediul penitenciar.
Care rele tratamente?
Detinutii de mult timp nici nu mai sunt obligati sa munceasca.
Stau ca la pension, mai ales astia care au si ceva banuti cum e javra de Livache.
Cred ca aveti mult mai multe in comun cu Visinescu decat mine.
Eu am intrat in sistem dupa Revolutie.
Nu am fost membru de partid.

reddog spunea...

@M
Era mai mult plecat fiind comandant de nava.
A primit apartament intr-un cartier normal.
Fetele erau educate. Sotia Corsarului Invincibil se ocupa de asta.
Basescu a fost om de stat. Il comparati cu limbricul de Livache?

Viorel spunea...

„Sa stii ca unelicopter intrat deja în autortatie este obligat să aterizeze in cel mai apropiat loc posibil.” Chiar și pe Casa Albă, Cotroceni, Palatul Victoria sau Casa Poporului dacă un al loc posibil nu există ?

Huhu Rezea spunea...

Nu puteti, mai baieti, să lucrati in institțuțiile statului ca niste activisti politici, indiferent de culoare. La voi sun evidente apucăturile haștagiste.
Si tu și Dumitrascu l-ați amenințat pe Dragnea cu rele tratamente dacă intră in sistemul de penitenciar.
Comentariile tele si declarațiile lui Dumitrascu sunt probe pentru susținerea acuzării.

reddog spunea...

@Huhu
Faceti niste acuzatii fara sa aduceti probe.
Justitia nu functioneaza asa.
Care sunt acele declaratii ale mele?
Eu imi asum ceea ce spun. Si stiu foarte bine ce am scris pe aici.
Plus ca nu sunt hastagist.
Pe aia de la plusere nu-i am la inima.
Poate nu ati inteles. Eu sunt votant PMP.
Semper Fidelis!

Viorel spunea...

Despre Justiția din România.
În momentul când într-un dosar sunt aranjate toate piesele în adevăratul înțeles al cuvântului, dispare orice îndoială și adevărul este dezvăluit. Acela este momentul Justiției, doamna cu balanța și sabia. Este oare legea cu adevărat dreaptă ? Adevărul și dreptatea trebuie împlinite prin lege și nu prin fel de fel jocuri politice. Asta se va putea realiza doar când judecătorii nu vor fi numiți de către politic în cele mai înalte funcții. Altfel zeci de ani vom merge ca și până acum în direcții opuse. Pentru unii DA, pentru alții NU.

M spunea...

@reddog

Sunteți părtinitor. A furat ca o jigodie ce este cat a putut. Un gunoi uman. Dragnea are păcatele lui dar e deasupra lui Băsescu.

Sincer, sunteți singurul care are cuvinte de bine față de acest vierme.
E singurul om pe care îl urăsc, eu care nu urăsc pe nimeni!

Hai sa facem așa: eu nu îl mai înjur, nici dumneavoastră nu îl mai lăudați. Un compromis rezonabil, nu?

reddog spunea...

Nu sunt singurul care il apreciaza pe Basescu.
Nici nu am spus ca e vreun sfant dar a fost un bun politician.
A simtit valurile si a urcat pe ele.
Si a condus Romania prin furtuni.
Nu sunt cuvinte mari fara acoperire.
Unora ura le intuneca ratiunea.
A sprijinit si DNA printre altele altfel era plin de bombonei gen Nastase sau nemernici gen Livache.
Asta ultimul chipurile plange dupa Romania. Cu lacrimi de crocodil poate.
Nu stiu cum sa va spun dar eu nu am lucrat pe la aprozar si am vazut multi din astia.

Huhu Rezea spunea...

Nastase nu a furat nici a mia parte dun c@t a jefuit grupul organizat de infractiuni numit PRM.
Ca sa scape, betivul si-a subordonat si capii justiței.

reddog spunea...

Huhu
PRM? Incepeti sa dati rateuri. 😂
Fiat Iustitia et pereat mundus!
Corsarul Invincibil e cosmarul micutilor.
A dat in ei ca la Vaslui.
Omul e pe sabia lui cum s-ar zice. 😁💪👍
Si Stefan cel Mare a avut pacate dar a ramas in istorie pentru alte fapte.

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea, cu respect, faceți o mica rectificare. PMP în loc de PRM, pentru că or să creadă adversarii dumneavoastră că aveți ceva cu (Dumnezeu să-o odihnească) domnul Vadim TUDOR și partidul dânsului.

reddog spunea...

Huhu
A se retine cuvantarea de final a lui Stefan cel Mare.
Ceva imi spune ca si Traian cel Mare a tinut astfel de discursuri.
Probabil a inaltat simpli osteni care s-au distins in batalii.

https://youtu.be/a90W3rqHf_g

Cezar spunea...

@/huhu
Asa se întîmpla..daca dati dreptul la cuvînt..unui paznic de puscarie!
Acum..mare membru al unui partid cu 0,5% in alegeri !@
Deci dispare flota..nu.i bai..
Isi da case ilegal..merge..STRIM
BA JUSTITIA..E BINE !!
DOVEDIT TURNATOR CU ACTE - FRATE PIRNAIAS..FATA STA SA INTRE..ALTA FOARTE EDUCATA..ETC..ETC..ĂSTA.I PROTOTIPUL "OMULUI DE STAT"..pentru un biet "capo"..
O sa vina si vremea judecatii adevarate...

reddog spunea...

@Cezar
Nu sunt membru de partid.
A fost aproape de 5 nu 0,5
Daca romanii nu au vrut PMP s-au trezit cu AUR care sunt niste impostori.
Seamana cu aia de la USR Plus. Se merita unii pe altii.
Fetele chiar erau educate, stiau sa spuna buna ziua si multumesc printre altele.
Dreptatea a fost facuta!

Sa vezi duba cum ma duce! 😂


https://youtu.be/kkX-rCJvPus

avianyc spunea...

Dedicație pentru niste gargaragii care se cred si patrioti. Patrioti de doi lei ,adică functie de interese.

https://youtu.be/iA8OCIfpb-4

Gigi spunea...

Niciodatã nu o sã iau apãrarea unor politicieni care au cochetat cu puterea de dupà '89 şi au contribuit(daca pot sã spun aşa) la dezastrul actual. Sa fie f.clar.
Am uitat ce a spus,omul fãrã gît?
Am uitat perioada CD-ristã? Am uitat jaful din perioada basista? Am uitàt ce ne-a fãcut Lov-Gulerati?
Lasatii drakului,Doamne iartã,de jartele,vã certati pentru ei? Vãd cã se face comparaţie între MARELE Stefan şi "marele corsar".Doamne sfinte,Doamne,rãu sunt spalati unii pe Cerebel.
Şi ca sã inchei,cã deja mã apucã greata,sã fie clar,nimeni,dar nimeni nu are dreptul sã ameninte o altã persoana,indiferent ce ar fi fãcut acesta de a ajuns dupã gratii.Ai ajuns acolo,ai fost dovedit,faptele au fost dovedite,îţi ispasesti pedeapsa şi cu asta basta,nu vii tu şi ameninti cu acte de vioenta sau mai stiu,eu,cu ce. Aici mã refer in general,la oricare cetatean nu in special la persoana pusã in discutie.

PS/ Asearã,am revazut un film despre chiar ce vorbim noi aici.Filmul se spune cã este inspirat din realitate,"ÎNCHISOAREA ÎNGERILOR". Sã vedeţi ce se intâmpla in spatele gratiilor,foarte tare scenariul,dar şi f.bine regizat! Coruptie,crima,atrocitati,evadare in final etc.
Sã fiţi iubiti!

Leon spunea...

Ai dreptate !
Mi-a placut " Ardeleanu-i om cinstit", asa este ,..s-a oprit numai la Sase Case..!!
PS. Ti-as fi dedicat un banc, dar decat sa te amuzi dupa 24 de ore mai bine renunt..:)).

Iulian Mareș spunea...

Red,
Dacă mai susții xa AUR a rupt din electoratul PMP, te trimit Cdt.Escorta în ianuarie-februarie la stuf cu Macovei și Buldogu. Nu știu cât de vecin ai fost, însă eu am avut neșansa sa aud demnitarul betiv indicând xa orice idiotăn personalului SMG executarea tragerilor de artilerie cu muniția expirata, adică câteva sute de trenuri! "Trageți, mai fraților, nu 10 ci 1000 de proiwctile, cine va opreste? Va dau eu voie!"
Sa mori tu betivane? Dar de ce nu tragi tu cu ma-ta, cu cele 2 capre, cu frati-tau, ca aici este vorba de riscuri enorme (personal și Th) nu de regulat blonde...?
*De fata erau si atașați militari, care ascultau și se mirau...
Și dacă tragi nu 5000 reale/an ci 50000 se rezolva problema!
Și pt că seful D.Log a cerut bani pt delaborare prin forte proprii a trebuit sa plece acasă...
Aplica Day cuvântul meu de onoare, în calitate de Cdt.Suprwm, ca nicio lege care va prevede tăieri de solde și pensii ale militarilor nu va fi promulgata de mine!" (eram în rândul 4)
Apoi..."Ce mă, eram beat, voi m-ati crezut?" Ne-a tăiat 40% din venituri lunare!
Red, mai vrei?...dacă poți duce....? Poate vrei despre sublima inteligenta Stanisoara, fost ministru, un cocalar de județ provincial ca și Velea!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Ai un 10 cu felicitări azi!..după 24 h dacă îl repeți de 3-4X!
Trebuie initiat un studiu: Modificări structurale în personalitatea și filozofia de viata a unui neam/populatii, slugă 1000 ani negri! CONCLUZII EXHAUSTIVE SI VALORIZARE IN SELECTIA PERSONALULUI SNAOPSN!
*Poate nu ar fi rău și ar trebui testați 2 ani în kibuț!

CEZAR spunea...

AvyaMuci - ..ia de aici ,

https://youtu.be/TywCAQ8ms1s

Iulian Mareș spunea...

Super!

Viorel spunea...

Reddog, degeaba ai postat o mulțime de comentarii dacă în cel de final îl compari (în urma discursului) pe Traian Băsescu cu Ștefan cel Mare. Dacă Ștefan cel Mare a avut păcate (și a avut ca orice muritor de rând), ale tale care sunt (doar 2-3 de curiozitate). „a ramas in istorie pentru alte fapte”. A rămas în istorie pentru faptele sale (bătălii duse și castigate / 26 de biserici și mănăstiri construite / unii zic 40, alții 30, etc., etc.) și nu pentru discursuri sau furtișaguri de politruc.

reddog spunea...

@Iulian Mares
Corsarul Invincibil a facut si greseli.
Trebuia sa ii rada pe toti militarii haini care au jurat ceva candva.
Fara mila!
AUR a rupt de peste tot, chiar si de la USR.
Pai pentru javra de Simion PMP si Basescu erau inamicii.
Basescu care a facut multe pentru basarabeni si cauza unionismului.
Real nu gargara aurista.
Vedeti ca pe la AUR sunt si unii mai colorati, au auzit ca e vorba de haur si au venit alaturi de javra de Simion.
Cine e javra asa ramane.
Nu aveti cum sa ma trimiteti dar sincer as reveni in activitate (voluntar si fara plata) pentru a-i pune pe unii de pe aici la taiat stuf in Delta. 😂

reddog spunea...

Cu avianyc as pleca la razboi.
Cu altii de pe aici nu prea, ar incepe sa se smiorcaie in toiul luptei: ne mai da ceva? 😁
Domnul colonel Mares pare un luptator bun dar mi-e teama ca ar fi distras de luptatoarele inamice.
Cezar e bun in spatele frontului cu turma de capre.
Adevaratii luptatori trebuie hraniti bine.

M spunea...

@Iulian Mareș

Așa se comporta bețivanul ordinar peste tot. Un idiot care se pricepea la toate și a pus viața unor oameni în primejdie inutil.

Am promis că dacă Reddog nu îl mai laudă nici eu nu îl mai înjur. In plus multe lucruri pe care le-aș avea de spus sunt acoperite de angajament. 😁 Dar trec zilele.... însă după alta!

reddog spunea...

Iulian Mares
Mama lui Basescu nu trebuie bagata in discutia asta.
A fost o femeie deosebita. Si modesta.
Plus ca a fost sotie de militar, tatal lui Basescu fiind ofiter.
Sunt inmormantati in cimitirul unde e si mormantul lui Jean Constantin.
Stiu asta pentru ca mai trec uneori sa pun cate o floare la bustul marelui artist constantean.

Cezar spunea...

O...LUPA..PENTRU FRONT
CÎINI..PAZNICI DE PUSCARII..SA HALEASCA ..CADAVRE..MACERATE😛😛😛😛😛
Iezisorii..la Dubai..sa dea SE..I..CU..PETROL⁰
Sau crexi ca.ti alimenteaza OMV..Tc...??

M spunea...

@Gigi

Ok! Foarte corect! 👍

avianyc spunea...

Cu Mares mergem degeaba la luptă.
Până își dă el seama care este inamicul se termina războiul.
Adevaru-i că nici ponturile vândute de Huhurez nu-l ajută.

M spunea...

Mama lui Băsescu a dat lumii o jigodie răpciugoasă! Nu e vinovată, evident, și nu trebuie băgată în mizeria și șancrul făcut de bețivan.

Satisfacția de pe moaca schimonosită de ură cu care a citit javra "măsurile de austeritate" mi-a rămas în minte.
În încrederea românilor are undeva la 14%, adică egal cu Barna sau Dragu.
Și asta e mult!

Sper să ajungă în pârnaie acolo unde e locul unui asemenea infractor. Să devină "femeia" șefului de dormitor, lucru la care se pricepe cu siguranță după anii petrecuți pe mare!

Leo spunea...

A fost ofițer la Regimentul Mc de la Basarabi. Era un regiment modernizat cu tacuri T 85 prin anii 1987. Acum cred că acolo este un BORDEL nefiscalizat.

Iulian Mareș spunea...

T_Avia,
Dacă nu as ști câtă pricepere au inginerii în planificarea și conducerea operației as zice ca ești un guvid cam autist! Când te-am descoperit ca habar nu ai sa faci diferenta între aeroport și aerodrom am zis ca ești o excepție!
Când an înțeles ca ești nemernic și ciurdar în toate am zis ca asa trebuie, pt xa papagalul cu multe meserii nu știe niciuna! Când te-am auzit ca faceai operații prin ATh la fel cu cei de la comandă mi-am zis...asa da fraier, dar și bou?

Iulian Mareș spunea...

Hai sa nu ne amăgim..
Ta-su pensionat cât!
Dacă era deosebită, ma-sa îl sugruma!
La Basarabi exista de 7-8 ani din nou UM de Tc/BgMc Constanța, al cărei Comandant a fost colegul meu de AISM și șef BPM/B din Guantanamo!
Dumnezeu să-l odihnească în pace și sa-l promoveze la D.Mc. ROU din Ceruri!

Iulian Mareș spunea...

Red,
Rade lumea de tine!
Ce valoare are un turnător de camarazi și prieteni la SECU?
Analizează cine a fost inițial în aparatul prezidențial de la Cotroceni și cum l-au părăsit toți!
De cam 2 ani vorbește pe la TV f corect, însă asta îl degradează și mai mult, pt că știa și făcea cum vouă alcoolul.
Repet, dacă am ocazia,pe Betiv și preșul lui (Boc) îi stâlcesc de 1800/luna X 26 luni! Toți bugetarii si-au recuperat banii, numai militarii din SNAOPSN nu! Tu în ce lume ai trăit?.. și la Bruxelles se pișau toți pe el, un negilor!

reddog spunea...

Iulian Mares

Nu prea cred ca rad sau daca rad nu e rasul lor.
Ar putea sa-mi rada in fata daca ii tine.
Dar n-are ce sa-i tina, poate doar chiloteii sau maieul. 😂

Basescu are pensie mai mica decat dvs.
Stiu, veti spune ca are alte surse de venit.
Totusi, a fost presedinte al tarii 10 ani.
Si nu unul oarecare. Cel mai bun!
Nu vedeti ca micutii intra in fibrilatii doar cand ii aud numele. 😂💪

daniel spunea...

Liberararea conditionata nu este un drept Liberarea la termen este un drept.

Iulian Mareș spunea...

Asta cu pensia este a la Mezar, daca admiti ca un presedinte antiroman, antinational merita pensie!
Doar intre zidurile penitenciarelor nu se auzea cine este regina spagilor din Romania!..., pe cale de consecinta foar sub 0,0000001 % dintre romani cred ca betivul traieste din pensie...

CEZAR spunea...

Dar condamnarea cu probe falseee....vezi NASTASE..la dosar dolari ca proba , care fusesera tipariti dupa presupusa infractiune !! Ei si...daca a zis betivul Chior se face !!

Iulian Mareș spunea...

Acum 3 ani SRI, prin Unitatea Militara audio-vizuala Digi-24 a lansat o analiza excelenta a ANULUI 1968 IN LUME!
Analiza se numeste ”Dosar internațional. Ce s-a întâmplat în 1968, anul care a schimbat istoria?”
ea poate fi cititita la adresa:

https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/dosar-international-ce-s-a-intamplat-in-1968-anul-care-a-schimbat-istoria-934868

Iulian Mareș spunea...

Cred că America a devenit un mare ospiciu.

Nu puteți justifica această nebunie:
• Dacă un tip se preface a fi femeie, ți se cere să te prefaci cu el.
• Este ne-american pentru recensământ să numere câți americani sunt în America.
• Rușii care ne influențează alegerile sunt rai, dar ilegalii care votează în alegerile noastre sunt buni.
• A fost grozav pentru Joe Biden să „șantajeze” președintele Ucrainei, dar este o infracțiune de neiertat dacă Donald Trump întreabă de asta.
• La douăzeci de ani sunt prea tânăr pentru a bea o bere, dar la optsprezece esti suficient de mare pentru a vota.
• Oamenii care nu au deținut niciodată sclavi trebuie să plătească despăgubiri oamenilor care nu au fost niciodată sclavi.
• Oamenii care nu au fost niciodată la facultate ar trebui să plătească datoriile studenților care au luat împrumuturi uriașe pentru diplome.
• Imigranții cu covid, tuberculoză, sifilis, .. sunt bineveniți, dar trebuie să dovediți dacă câinele dvs. este vaccinat.
• Medicii irlandezi și inginerii germani care doresc să emigreze în SUA trebuie să se treacă printr-un proces riguros de verificare, dar orice analfabet care sare gardul sudic este binevenit.
• 5 miliarde de dolari pentru securitatea frontierelor este o suma prea mare, dar 1,5 Trilioane de dolari pentru asistența medicală „gratuită” a celor care sar gardul ilegal și nesocotesc legile noastre nu.
• Dacă se înțelege pentru a intra în facultatea mergi la închisoare, dar dacă se înțelege pentru a intra în țară mergi la facultate gratis.
• Oamenii care spun că nu există genul barbat și femeie cer un președinte de sex feminin.
• Vedem tari socialiste care se prăbușesc, dar ni se pare un plan grozav pentru America
• Unii oameni sunt considerați responsabili pentru lucrurile care s-au întâmplat înainte de a se naște, iar alții nu sunt considerați responsabili pentru ceea ce fac acum.
• Infractorii sunt prinși și eliberați pentru a răni mai mulți oameni, pentru ca
incarcerarea lor este rea, deoarece este o încălcare a drepturilor lor.
Și arătând toată această ipocrizie ne face „rasisti”?! Nimic nu mai are sens – fără valori, fără morală și fără civilitate. Oamenii mor de un virus chinez, dar este rasist să-l numiți chinez, chiar dacă a nceput în China. Trăim în mod clar într-o lume cu capul în jos, în care binele este greșit și rău este corect, în care moralul este imoral și imoral este moral, unde binele este rău și răul este bine, unde uciderea criminalilor este greșită, dar uciderea copiilor nenăscuți este OK! Se pare ca marea navă de nescufundat Titanic America a lovit un aisberg, ia apă și se scufundă repede.
Autor: un user (RC) de pe un blog!

Iulian Mareș spunea...

Alain Cavaillé (n.1945), scriitor și filozof algerian,

M-am născut alb, ceea ce mă face RASIST;
Eu nu votez stânga, ceea ce mă face FASCIST;
Sunt heterosexual, ceea ce mă face HOMOFOB;
Sunt căsătorit cu aceeași femeie de peste patruzeci de ani, ceea ce mă face să fiu un PROST;
Dețin casa mea, ceea ce mă face un proprietar BURGHEZ;
Ador pateul foie gras și mielul, ceea ce mă face un susținător al ABUZULUI de ANIMALE;
Sunt de confesiune creștină, ceea ce mă face un CÂINE INFIDEL în ochii multor milioane de musulmani;
Am peste 65 de ani și sunt pensionar, ceea ce mă face un NEMERNIC BÂTRÂN;
Gândesc când citesc presa, fără să înghit tot ce-mi spune, ceea ce mă face REACȚIONAR;
Îmi place să mă uit pe stradă la femei elegante, ceea ce mă face un PORNOGRAF;
Am înțelegere despre diferența dintre sexul biologic și educația de gen, dar fiindcă nu sunt de acord, sunt un ANTI-PROGRESIST;
Îmi pasă de identitatea mea națională și de cultura și educația mea europeană, ceea ce mă face XENOFOB;
As vrea sa traiesc in siguranta si sa vad toți infractorii la puscarie, ceea ce ma face un STALINIST;
Conduc o mașină pe motorină, ceea ce mă face POLUATOR;
Cred că toți trebuie răsplătiți pe baza meritelor lor, ceea ce mă face un liberal ANTISOCIAL;
Am fost educat mai sever și sunt recunoscător părinților mei, ceea ce mă face un CĂLĂU împotriva dezvoltării copiilor;
Consider că apărarea unei țări este problema tuturor cetățenilor, ceea ce mă face MILITARIST;
Am educația respectului și al bunului simț, ceea ce mă face un RETARDAT SOCIAL;
Așadar, mulțumesc tuturor prietenilor care încă îndrăznesc să stea cu mine, în ciuda acestor multe DEFECTE…

https://www.cotidianul.ro/alain-cavaille/

M spunea...

@daniel

Sunteți în eroare!!!
Liberarea condiționată este un drept dacă sunt îndeplinite condițiile!


Citiți, vă rog NCPP!!!!

Nu numai că instanța poate respinge cererea doar dacă nu se îndeplinesc condițiile (de aici rezultă că e un drept: dacă îndeplinești condițiile au dreptul la libertate) dar mai mult, este un mod de individualizare a pedepsei!

Eu, pot să întreb, de ce procurorul are un cuvânt de spus în liberarea condiționată? Rolul acestuia s-a încheiat!

Huhu Rezea spunea...

Liberarea la termen se produce din oficiu, pe când liberarea inainte de termen este dispusă de o instanțâ, dacă sunt indeplinite condițiile legale.
Procurorul trebuie să vegheze dacă sunt îndeplinite condițiile.

reddog spunea...

Iulian Mares

Basescu merita pensie, cu siguranta are mai multi ani de munca decat dvs.
Ii puteti studia biografia.
Nu e antiroman dimpotriva.
Cat despre regine si spagi mai bine va uitati la Nastase Bombonel, pare sa fie cu garda inversa. 😁
Singurul partid care si-a protejat cu ferocitate coruptii a fost PSD.
Poate unii au uitat alaiurile alea spre tribunale si procuraturi ale liderilor social democrati in sprijinul colegilor de partid.
Deja cred ca vorbim discutii.
Nu stiu in ce lume ati trait si in ce medii v-ati invartit.
Personal am trait in cea reala asa mai pe la firul ierbii.

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
dupa 20 de ani de asuprire, austriecii, care-i trageau pe roata si pe canapea pe ardeleni, nu au luat din Oltenia nici macar o frunza de ceapa!

http://www.dailycotcodac.ro/2012/07/oltenii-poporul-pe-care-n-a-vrut-nimeni-sa-l-asupreasca/

reddog spunea...

@M
Nu este un drept.
Instanta pronunta o sentinta si condamnatul trebuie sa-si duca pedeapsa in termen.
Liberarea conditionata ar trebui sa fie exceptia dar a devenit regula.
E frumos asa cand scriem carticele pe la puscarie sau chipurile lucram pe la atelier ca javra de Livache. Si apoi cerem liberare conditionata.

avianyc spunea...

Atât pentru azi ;
”Liberarea conditionata” adica o executare in continuare apedepsei in libertate sigur este o mare bucurie si pentru socri si mai ales pentru soacre.

reddog spunea...

Exact! 😂

https://m.click.ro/news/national/culmea-ironiei-socrii-lui-dragnea-au-lucrat-la-penitenciarul-rahova

Leon spunea...

Cititi aceasta (viitoare) Lege, si potoliti-va :
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2021/pr134_21.pdf

Gigi spunea...

Libertate conditionata,
da,este dreptul oricarui condamnat sã ceara eliberarea lui înainte de termen. Dacã indeplineste condiţiile prevãzute de lege,atunci poate cere sã se infaptuiasca eliberarea înainte de termen,conditionat.
Procurorul,vegheaza dacã se indeplinesc condiţiile şi dacã sunt respectate de cãtre cei care le aplica. Procurorul nu este numai acuzator,el trebuie sã aducá probe nu numai în ce priveşte acuzarea,dar şi în favoare acuzatului,trebuie sa fie impartial.
Da,eliberarea conditionata este un drept al celui care executa o pedeapsa privata de Libertate,adicã in penitenciar,cum poţi sã spui cã nu este un drept al condamnatului? Ce draku,am inventat noi acum apa calda?

Iulian Mareș spunea...

Kiar daca au decedetat intre timp, cum ar fi un caz arhicunoscut?

Iulian Mareș spunea...

”Si i-am zis:
<<-Pai, mai Bogdane (era o ea, o aia, kiar dusa cu capul rau-) mi-e imi spui cine esti, nu te cunosc?>>”

M spunea...

Liberarea condiționată este un drept deoarece instanța nu poate decât să constate DACĂ sunt îndeplinite condițiile. Ura dumneavoastră nu înfrânge NCPP. Înțeleg că pentru activiștii spălați pe creier legea este opțională!

Procurorul nu are ce să constate. Vă reamintesc condițiile pentru liberarea condiționată:
a) cel condamnat a executat cel puţin două treimi din durata pedepsei...;
b) cel condamnat se află în executarea pedepsei în regim semideschis sau deschis;
c) cel condamnat a îndeplinit integral obligaţiile civile stabilite prin hotărârea de condamnare...;
d) instanţa are convingerea că persoana condamnată s-a îndreptat şi se poate reintegra în societate.


Ce să zică procurorul? Să numere pe dește lunile?
Să confirme adresa ANP cum că deținutul e in regim deschis?
Să confirme actele depuse cum că și-a îndeplinit obligațiile?
Să.... ce? Legea zice: "instanța are convingerea....". Nu procurorul!!!! Mai ales unul de la DNA!!!!!!

Vă repet: cred că pedepsele sunt prea blânde. Locul infractorilor e în pușcărie.
Dacă legea le dă un drept atunci încălcarea lui este tot infracțiune!
Vreau să îi văd în pușcărie pe torționarii care i-au încălcat drepturile lui Dragnea (respectiv dreptul la muncă - sentință definitivă. Ce s-a întâmplat la Rahova este inadmisibil! Torționarii din ANP trebuie să răspundă penal!)

reddog spunea...

@M
Folositi unele expresii gen tortionari cu mare lejeritate.
Asa fac si aia de la BLM si Antifa.
Noi care am lucrat pe acolo stim mai multe drespre indivizi gen Dragnea.
Asta e antiroman, ma credeti sau nu.
I se rupe de astia mai amarasteni.
Dar viata ar fi trista fara prosti si botisti. 😂
A reusit sa pacaleasca o gramada de micuti.

Huhu Rezea spunea...

Paznicule, declarațiile lui Dumitrascu în presă și comentariile tele de pe acest blog legate de încarcerarea lui Dragnea sunt manifestări grave de torționari.
La puscărie cu voi, dar nu ca paznici.

M spunea...

@reddog

Nu e problema dumneavoastră cum e Dragnea. Polițiștii aplică legea. Atât!

Când un funcționar public cu de la sine putere îi refuză drepturi legale unui deținut este infracțiune. Nu contează cum îl cheamă pe deținut și nici ce moluscă bețivă l-a îmbrobodit pe polițist.

Dumneavoastră însă fiind fan al lui Băsescu și, mai nou a unuia dintre cei care frecventează acest forum, aveți circumstanțe atenuante. 😁

Domnule Reddog, știți că vă apreciez și v-am spus asta mai de mult. Orbirea față de Băsescu nu poate să îmi scadă respectul față de cei care lucrează într-un mediu extrem de toxic și de periculos cum sunt cei din ANP.
Faceți însă abstracție de ura dumneavoastră. Gândiți-vă că ar fi vorba de Băsescu sau Udrea sau Videanu sau Cocoș (mă rog, oricine din camarila lui Băsescu). Judecați la rece, nu visceral! Cât îl urăsc eu pe Băsescu dar niciodată nu m-aș gândi să îi încalc drepturile. Asta e diferența dintre un profesionist și un torționar. Ok?

M spunea...

America este un experiment eșuat.
Prevăd o rupere a acesteia sau cel puțin mișcări sociale puternice, de natură rasială.

La fel ca la noi și la fel ca peste tot în lume, exagerarea nu este bună și induce o mișcare opusă!

Vă mai amintiți? Cu cât ne dădeau ăștia mai multe ode cu Ceaușescu cu atât apăreau mai multe bancuri cu "Nea Nicu".😂

reddog spunea...

Huhu
Astea sunt visele umede ale infractorilor si ale simpatizantilor cum sunteti dvs.
Credeti ca e prima oara cand aud asta? 😁💪🐺👮

M spunea...

@Leon

O lege făcută cu curul. 😁

Eu zic că trebuia "ruptă" în două:
1. Incitarea la violență sau ură (indiferent de motiv)
2. Circumstanță agravantă dată de discriminare pentru ORICE infracțiune.

Cezar spunea...

Arestati cîinele rosu..paznic de puscarie
Borcescu..l.a lasat gravid !🤣🤣🤣🤣😛😛😛😛

Gigi spunea...

Datoria gardianului este aceea de a respecta ce îi este scris in Fişa Postului,nu a se lansa în acuzatii,mai ales in public,asupra condamnatului!Scurt! Acolo sunt depusi cei cercetati,judecati şi condamnati. Nu este treaba gardianului(lor)
sã-l judece pe condamnat.Minte multã nu se cere....,dar sã ai putere,vorba zicalei😀
De-a lungul timpului s-au fãcut multe porcarii prin puscãrii,nu o spun eu ca o noutate,este conf.de atâtia şi atâtia condamnati in special politic.Sa amintesc ororile savarsite pânã în '45 şi în perioada bolsevismului? Fiecare regim a avut partea lui de vinã in ceea ce priveşte combaterea ororilor din puscarii.
Repet,cei condamnati politic au avut cel mai mult de suferit.In funcţie de ce culoare politica erai şi cine se aflã la putere.Ori,acum,cã cetatean al acestui popor,nu doresc sã se mai repete astfel de scenarii,cã ãla e nu stiu din ce partid,cã alalalt din altul,toţi sã aibã acelaşi regim.Ai încãlcat legea,ai fost dovedit,la zdup.Infractorii nu au culoare politica.Asta nu înseamnã cã tu,cel care eti pus sa-l pazesti sã accepti sã i se facã tot feluri de nedreptãţi,pe stiu eu ce considerente.
Astfel,nu facem altceva decât sã repetãm istoria,şi nu este bine!

Cezar spunea...

@/Huhu..
Insist si sustin!SIC!
Elibereaza-l inainte de termen pe tigri 2-ma Kis..
Sa.l flocaiasca pe amarîtul asta de cîine rosu🤣🤣🤣🤣😛😛😛😛
Si asta are pensie militara!

Iulian Mareș spunea...

Red,
Istoria va judeca și o va face cu fapte concrete!
Deocamdată Deagnea și nu golanii din PNL și USR a kemat Exon și le-a zis xa legal este sa se mulțumească cu 50%!
Trădătorii au făcut altfel legile...după aceea! Vor plăti ei sau copii lor pt trădare.
Acum, sincer îți spun, am adorat colaboratori cu idei ferme, constante, kiar fixe, dar de ce puține?
Toți, sper, vom fi martorii morții kinuite a acestui suicid betiv al nației...
Nu este tocmai bine, însă mie mi se învârtește stomacul numai când aud de el...si mise strânge involuntar pumnul, dar sa-l mai și vad!

reddog spunea...

@Gigi
Zise unu' Gigi muschi.
De obicei n-o dau in pertuuri cu toti gigeii sfatosi in ale fisei postului.
Nea Gigione, eu sunt pensionar, nu te arunca ca broasca la magnet.
Te-ai obosit sa scrii numai balarii.
Jet!

reddog spunea...

Iulian Maares
Pai omul e luptator,il vad calare si la 80 de ani la fel ca Baba Novac.
Au tot incercat micutii cate ceva dar Corsarul Invincibil a ramas in picioare.
Are si prieteni asta e secretul. Putini dar buni. 💪

reddog spunea...

A, sa nu uit.
Dumitrascu este lider sindical dar nu este angajat al sistemului penitenciar.
Cel putin asa era pana in 2017 cand m-am pensionat.
A avut functii in ANP apoi a devenit lider sindical.
Puteti sa-i studiati biografia daca sunteti curiosi.
E din zona Craiovei din cate stiu.

avianyc spunea...

@ Biata Mătușă Tamara, de-ar trai ,ar muri iar !!!

Iulian Mareș spunea...

Mai ceva ca soacra lui KWI nu cred că exista!
Soacra securista...

Gigi spunea...

reddog@ Stai calm,ceea ce am spus mai sus nu m-am referit la ţine,dacã asta te linisteste!
Bãbãiatule,apelativele ãstia sã le folosesti in mediul tãu unde ai activat,nu aici,de fapt ce pretentie sã ai la cineva care îi ridicã statuie unuia comparat cu marele voievod Ştefan? Hai,ca deja ti-am acordat prea multã atenţie.Sunt satul de astia cu dume şi aere de şmecheras imprumutate!Sã fii sanatos!

M spunea...

@Reddog

Și un tip cu care se poate avea dialog, un tip chiar ok! Asta pot să afirm despre el.

Ce a scris.... a scris! Nu e bine dar încerc să înțeleg contextul: poate a negociat cu psdeii și una i s-a promis și alta s-a făcut, poate și el era sătul de mizeriile aruncate de Olguța în numele PSD... Cine știe?!

Ca regulă însă ar fi bine să se abțină. Să nu uităm însă că mai toți liderii sindicali au avut derapaje de-a lungul timpului (aici mă gândesc de exemplu la domnul Coarnă).

M spunea...

Că vorbim de mizerii și de mizerabili!!!

Amândoi părinții lui miniCaramitru beneficiază de pensii speciale.
Viermele mănâncă însă gunoi!

avianyc spunea...

Reddoc ,tare mă bucur că ai reintrat in lupta cu ...... nu le zic pe nume ,deși obișnuiesc ,că sar ca arși !!!!
Dumitrascu din cate stiu s-a batut pentru drepturile legitime ale penitenciaristilor chiar si cu Tudorel T ,lucru neagreat de pesedisti.
Daca-i si craiovean atunci lasa-i in pace. Este ca între olteni. Isi rup ei singuri gatul intre ei până la ultimul. Asta stiu sa faca cel mai bine.Huhurez ,vârf de lance.
Păcat că prin metode ordinare ,nelegitime, au matrăsit-o prin epava TT pe Codruța, că mai ascundea pe meritate cateva duzini dintre ei.
Pe vremea ei erau bani de pensii si salarii ,s-au putut face legi de salarizare si pentru pensii fiindca le tremura mana să mai semneze vreo hotie incepand de la primari pana la guvernanti ,nemaivorbind de nelegiutii de la CCR.
Hei ,astia care ati dat-o jos pe Codruța ,vreti bani de majorări pensii ? Doar daca revine pe scaunul de la DNA . Altfel adio arme ,mamă ,tată ......bani de pensii......

avianyc spunea...

PS
Scuze , corectez ”Reddog”

Iulian Mareș spunea...

Atunci, adu-o pe Koveși acum, ca sa-si atinga apogeul!
*Daca Koveși cu dreptul ca basketbalista, a ajuns starleta magistratilor procurori nu ar trebui ca 16 mil sa se mute in Siera Leone?

daniel spunea...

https://lege5.ro/Gratuit/geydinjsgiyq/regulamentul-de-aplicare-a-legii-nr-254-2013-privind-executarea-pedepselor-si-a-masurilor-privative-de-libertate-dispuse-de-organele-judiciare-in-cursul-procesului-penal-din-10032016?pid=93755795#p-93755795
Veti capitolul Drepturile persoanelor private de libertate