Un produs Blogger.

luni, iulie 19, 2021

Negrul sau albul, cine a fost vinovatul acroșajului de la Silverstone?

5 comments

 










Succesiunea imaginilor arată că olandezul Verstappen i-a tăiat calea lui Hamilton. Red Bull îl acuză pe britanic că nu trebuia să depășescă pe dreapta în acea curbă.

5 comentarii:

Gigi spunea...

Evident,vara nicio tãgadã,Verstappen ia tãiat calea.A intrat ca tampitul cu roata din spate in roata din faţã stanga a britanicului. Aşa a procedat şi sambata,ia tãiat calea,numai cã atunci Ham.a fost atent şi a evitat,lasandu-l sã treacã. "Negru"e tare! Un adevãrat campion! Şi înca ceva,NU TREBUIA PENALIZAT!

Calinmihaib12 spunea...

..Pare evident faptul ca "mașina" roșie a tăiat.."calea".. mașinii neagre,..cu amendamentul că eu nu știu regulamentul cursei F.1..: cu aceea interdicție de depășire pe dreapta în curbă,..invocată în topic..!; dar oricum..manevra arată că șoferul mașinii roșii..e un.. "prost" șofer,pt. că după depășirea prea lentă, nu a avut "grijă"..și nu a evaluat corect momentul.. virării la dreapta..etc., astfel că a produs accidentul..!

Calinmihaib12 spunea...

.P.S.: din fotografii rezultă că HAMILTON..nu putea depăși pe stânga,pt.că "roșul" era poziționat pe stânga..căii,iar HAMILTON nu putea risca o depășire pe stânga pt.că pur și simplu nu avea loc.. prin stânga pt.o depășire în curba aceea..!; în plus,olandezul= roșul avea intenția clara de a tăia calea..prin atacarea curbei la dreapta..poziționându-se spre exteriorul( stânga) căii..înainte de viraj.., fără să se și asigure că manevra lui periculoasă..va..și reuși..!

mega2005 spunea...

Subiect de vara, neinteresant...

Huhu Rezea spunea...

Am văzut că nici circulația în sensurile giratorii nu te-a interesat. Nu te mai lasă rudele să conduci, bătrâne MAI-st?