Un produs Blogger.

marți, iulie 27, 2021

Sever Voinescu, de la politruc portocaliu la meloman.

17 comments


 Il prinde mai bine postura de realizator la Trinitas 

17 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Și du-l, Doamne, intr-un loc cu lumină si cu verdeață să nu mai facă cumparături de la piață!

Leo spunea...

Voinescu dovedește în mod discret și decent că poate face și altceva decât politrucism.
Dar , ce te faci cu alde Ialomițeanu sau Vișan , care unde dai televizorul dai și peste ei cam în aceeași retorică de politruci eșuați.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leo, ehei, îi leaga de sticla tv ciolanul legat de un băț in față, fiind samsari, cum se pune morcovul la măgarii samari sau cotigari, cand pornirea din loc efect nu are nici cu biciul pe schinare sau stransi cu clestele de cofraje! Totusi, cei doi s-au autoreeducat in calitate de civili, devenind popolari si umili, pe cand cei din jurul lui Turcana, Orban si Cîțu au ramas tot austeri, naivi si primitivi! Cine nu stie sa puna gegetul pe guguț, în mod miraculos, nu i se transforma halca, cu tot cu os, intr-un ciolan-biberon gustos!

Leon spunea...


BRAVO FETELOR: "România câștigă prima medalie de AUR la Olimpiadă: fetele de la canotaj au făcut minuni

Echipajul de dublu vâsle feminin, format din Ancuţa BODNAR şi Simonak RADIS, a câştigat medalia de AUR la CANOTAJ, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Este a doua medalie pentru delegaţia României, după argintul obţinut de Ana Maria Popescu la spadă."(stiripesurse)

Leon spunea...

BRAVO SI BAIETILOR:
https://www.stiripesurse.ro/tefan-berariu-dupa-ce-a-obtinut-argintul-la-tokyo-avem-ce-mari-am-dovedit-ca-le-avem-foarte-mari_1916764.html

Iulian Mareș spunea...

Pe Vișan îl iert, dar nu îl uit!
Pe Ialomițeană nici nu îl iert și nici nu îl uit!!!
Nu el era ministru la Finanțe când Golanul Betiv și Kior mi-a furat 40% din venituri?
Prin pasivitate, servilism...etc, alături de Căcatul (cf. Dex) Boc, ministrul Apărării, Șeful SMG, consilierul prezidențial pe probleme de apărare, sec. și sig. naț., șeful comunității de informații, decidenții MAI, SRI, STS, SIE și SPP și secretarul CSAT poartă totala vină pt neimplicare...
Unul nu a transmis o singura silaba de dezacord cu faptele Hotului și Ciripitorului!

Iulian Mareș spunea...

O mica adăugare, ce va skimba aparenta...
Numele complet: Sever Voinescu-Cotoi!
Adica, mârtan!

Iulian Mareș spunea...

Pentru ca dna. Ralu este și ea o melomani, iată ce mi-a povestit înainte ca lungimea sa sa vadă lumina zilei:

"Un palat pentru o bășină !

ISTORIA, ALTFEL DECÎT ȘTIAM: UN PALAT PENTRU O ...BĂȘINĂ!

Samuel Bruckenthal era un chipeș căpitan din armata Mariei Tereza, faimos pentru ... dotarea sa naturală ! Așa, ajunge in garda împărătesei și apoi în patul ei.
Într-o seară, se afla în loja împărătesei, la Opera Mare din Viena. Într-un moment de liniște totală în sală, corpolenta împărăteasă trage un bășinoi... pe măsură !!! Toată lumea înmărmurește ! Dovedind excepțională prezență de spirit, Samuel se aruncă la picioarele ei cu pistolul în mână și zice cu voce tare: Majestate, vă rog să-mi îngăduiți să-mi zbor creierii pentru dezonoarea ce am produs-o !!??
Zâmbind complice, împărăteasa zice: Tinere , te iert, cerințele corpului nostru uneori sunt mai presus de voia noastră !!!
Toată lumea răsuflă ușurată, spectacolul continuă, iar a doua zi dimineață junele căpitan primește din mâna împărătesei rangul de baron și proprietatea asupra actualului palat Bruckenthal din Sibiu !!!
Deci, un palat pentru o... bășină !!!
Nu-i așa că uneori istoria e ciudată ?

Apropo! Pe 26 iulie 1721, deci în urmă cu 300 de ani , s-a născut acest personaj exotic, care a avut bunăvoința de a dona acest palat, transformat ulterior într-un splendid muzeu. În acest sens , stimabilă doamnă-ministru al muncii, Raluca Țurcanu,
a adresat un sincer La mulți ani, domnului Bruckenthal, cu prilejul zilei sale de naștere!!!!
Halal cultură generală la acest ministru, ca de altfel la mulți dintre cei care ne conduc vremelnic în aceste zile.... si toanta asta râdea de Viorica? Ea și cu Autistul?

Notă- Dacă sunt printre voi , persoane care vor strâmba din nas la citirea acestui cuvânt „bășină” (nu la miros!), vă prezint definiția din DEX:
BĂȘÍNĂ, bășini, s. f. I. (Pop.) gaz intestinal eliminat prin anus; pârț, flatulație. II. (Bot.; reg.) 1. Compuse: bășina-porcului = specie de ciupercă (Lycoperdon gemmatum); bășina-calului (sau -lupului, -vulpii) = specie de ciupercă necomestibilă (Globaria gigantea). 2. Bășicoasă."

*Oare va mai amintiți ce zicea Ludovic Organul despre ce și cum au muncit fetele din PDL?...pai, o zicea direct: pe sub birouri și la șifonat cearceafuri cu curul!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, pe gafa asta, capra Turkana si-a luat de la mine pe fb scatoalca!
Dziceam si eu ofuscat, ca omul care a avut si va mai avea mult de indurat, ca rezervistii fătălăi au votat guvernul de cotei grivei si actualul ministru sinistru, fără barbație in budigăi, toti niste fătălai, iar rezervistii bărbați in toate celea au votat cerebrali stanga sau pe barbatul Gabriel Oprea! Mai luati vitamina E, bre, cât si alte vitamine sa deveniti barbati in putere ca sa puteti vota bine, tot niste barbați adevărați, ca, daca-i mai votati pe fătălăii ratați, definitiv de naiba o să dati!

Iulian Mareș spunea...

Nenea PROGRAMATORU!

Ori mergi la ortopedie sa-ti lungească mana ori la oftalmologie sa-ti skimbe lentilele...,
kiar nu vezi mâța "?
*Și xa fapt divers sa știi ca este un doctor renumit care si-a luat un doctorat strălucit în asezatul corect pe tron, iar unii colegi îl ironizau spunandu-i doctorul în rahat!
Însă omul avea mare dreptate, legând asta de apariția hemoroizilor!
*L-ai ajutat la probele practice, de laborator?

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Ai făcut FB ca ai taxat toanta...
Este al 2-lea ministru la Munca, care nu a muncit nici măcar o secunda!...sau, mă rog..., se pune și aia?

Iulian Mareș spunea...

Ca sa fim înțeleși...in momentele keie CCR mai mult a încurcat decât a dezlegat și asta pe sper bani!
Dornene, dă-te prins...! Kiar ati devenit jegoși crezându-va moțul din dodoașcă! Golaneala este pe față...

https://m.ziare.com/valer-dorneanu/venituri-fabuloase-judecatori-ccr-valer-dorneanu-aproape-un-milion-lei-pensie-speciala-1692357

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Mirel Palada a deschis goarna si a vomat premoniția, ca goanga baba Vanga: ,,Garantez ca urmatorii ani la presedentie o să hie, Cucuvoaia Fofoaia! Puschea pe limba ta, piază rea!''
@CSM A LUAT LA MANA TOATA LEGEA DE PROTECTIE A COPILULUI IN FATA ABUZURILOR SEXUALE, SA FIE INASPRITE UNELE CAPITOLE ALE LEGII! BRAVO, CSM!
@La Onesti ploua si e furtuna, dar asta nu este important, ci o cutuma de informare in care eram instiintati ca va fi canicula mare sub soare!
@Un Maior, prieten din tineretile regimentale, mi-a trimis o caricatura de postare in care Cîțosul ii zice lui Ciucale, dandu-i hlizind o măciucă: ,,Fătălau este Ciucă!''

Gigi spunea...

Am sris un comentariu,nu mai reţin ora,la subiect,sau pe subiect,din pãcate nu am putut sa-l trimit,butonul "Trimite" era blocat.
Pãcat,era un comentariu bun,zic eu!
Altul,a avut aceiaşi soartã! Dacã am interdictie pentru faptul cã deranjez,sau am deranjat,atunci mãcar sã m i se spunã,nu d-aia,dar sã nu mai muncesc degeaba!!!

Huhu Rezea spunea...

Probabil nu ai avut internet in momentul in care ai actionat butonul. Si eu am patit la fel din lipsa de internet.

Gigi spunea...

E posibil,aveţi dreptate!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pace vouă, frați creștini, si stați senini în Domnul să nu vă apuce somnul, că și eu uneori am trimis si hales bules s-a ales de postarea parpales, meritând cu cătare sa aprind o lumânare celor ce mă rejectează la postare! Cam prea des cade internetul si la mine, cand sunt inspirat si ma simt taman mai bine să le-o trag cu temei si scântei la fătălăi, cu cătare către catafalcul unde doarme Malaimare, zis Ciucale... Noroc ca nu-s limitat si oricand sunt pregatit de comentat si repostat, baiul fiind ca eu sunt corect cu mălaiul si RCS& RDS imi ia banii si ma tine in perpelire cu vătraiul si vutaiul!