Un produs Blogger.

marți, noiembrie 16, 2021

помогни за промяната(Continuăm Schimbarea)-partid nou, declarat anti-corupție, a câștigat alegerile în Bulgaria

8 comments
PP-ul bulgăresc


 Bulgarii au fost chemați la urne pentru alegeri parlamentare de 3 ori în acest an: în aprilie, în iunie și pe 14 noiembrie. O adevărate inflație de alegeri anticipate.

La scrutinul de alaltăieri prezența a fost deosebit de redusă, astfel că un partid nou, inființat abia în septembrie de doi tehnocrați scoliți în SUA,  Kiril Petkov şi Asen Vasiliev. ministri în ultimul guvern interimar de tehnocrați din Bulgaria, a obținut 25,65% din voturi, peste partidul lui Borisov,  cu 22,8%, cel care a dominat viața politocă a vecinilor noștri de la Sud timp de 10 ani.

La precedentul scrutin din iunie, un partid format de un cântăreț obținuse 25%. La acest ultim scrutin, partidul cântărețului  a obținut cu puțin sub 10% din voturi.

Parcă românii s-au lecuit mai devreme decât bulgarii de promisiuni anenturiste de administrarea țării.

8 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cunoastem noi marfa asta invechita, afumata si perimata cu leprele si poamele de la USR, caci formatiunea bulgareasca e aidoma cu cea userist-romaneasca, caci unde este implicat numele Americii acolo se inghesuie si nemerncii, la mijloc nefiind altul decat acel ocult jegos de Soros! Sa vedeti la vara ce proteste vor umple intreaga Sofie si Varnă, sa-i dea jos pe cei votati la inceput de iarna!

spiritul lui Haret spunea...

Noi avem mai multa experienta decat bulgarii.Ne-am mai fript cu din aceea care striga ca ei sunt anti-coruptie
Cezarica secarica@ce facusi ma?Iar ai confundat zerul cu jlibovita?Prostule,dela struguri rezulta comina sau bostina sau boasca.Borhot esti tu.Da fuga la dictionar tu nu vezi ca mirosi parci?

Leon spunea...

https://m.ziare.com/international/bulgaria-alegeri-negocieri-coalitie-guvernare-baietii-de-la-harvard-1710558

M spunea...

O sa fie misto!!! Sa vezi acum ... cum erau verbele USR? "Reforma", "lupta", "anticorupție"... toate garnisite cu ONG-uri care acorda "consultanta"!!! 😂

vasile spunea...

este usr-ul bulgaresc.

Iulian Mareș spunea...

👍! (gândea la mațe, măruntaie de porc, de miel etc. necurățate)
+10!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Motiv de masuri urgente ale unui control de specialitate la Obregia pentru Câțoaia împăiată, care se lăfăie si laudă împăunată si înfoiată, doar, doar sa fie premier acceptată: ,,Romania, bogată si prosperă cu toptanul, fiind unicatul care are cea mai mare crestere economica din Europa săracă, ehei, in trimestru trei!''
-Alo, 112, SMURDUL si doi smardoi, sa-l duceti la izolare pe Câțoi, ca altfel va fi mare jale Romanistan si de noi!

M spunea...

De ce spun eu ca poporul e defect?

Selectionata de fotbal a Serbiei s-a calificat dupa ce a batut cu 2-1 Portugalia lui Ronaldo. Prima de calificare este de un milion de euro pe care fotbalistii sarbi ii vor dona copiilor defavorizati.

Ai nostri au facut egal cu Macedonia de Nord, au iesit pe locul 3 din grupa dar le sta gandul doar la limuzine, la cluburi si la parasute siliconate!