Un produs Blogger.

marți, noiembrie 30, 2021

Cursa TAROM 4102 aduce și unmicron de la Johannesburg

13 comments

 Avionul se află acum deasupra Egiptului în zbor spre București, unde va ateriza la ora 15,00, după ce a făcut o escală la Mombasa, Kenya..

A recuperat din Africa de Sud 46 de cetățeni români și 24 de cetățeni străini(10 cetăţeni bulgari, 4 cetăţeni spanioli, 3 cetăţeni polonezi, 1 cetăţean ungar, 4 cetăţeni georgieni și 1 cetăţean australian, 1 cetăţean neozeelandez – aceştia ultimi 2 făcând parte din lotul de sportivi ai CSM Baia Mare şi având rezidenţă în România)”, transmite MAE.

Alţi 7 cetăţeni români care se află în Cape Town nu au reuşit să se îmbarce pe zborul de repatriere, fie din cauză că nu au putut să facă deplasarea în timp util la Johannesburg, fie pentru că nu au făcut la timp testele PCR necesare.

Alţi 7 cetăţeni români care se află în Cape Town nu au reuşit să se îmbarce pe zborul de repatriere, fie din cauză că nu au putut să facă deplasarea în timp util la Johannesburg, fie pentru că nu au făcut la timp testele PCR necesare.

O reporteriță străină preluată de avionul românesc povestește că la Johannesburg

"Oamenii au încercat să spargă magazinele, au intrat în supermarketuri, în mall-uri, era destul de groaznic”,





Poziția avionului la ora 14, 15. Intărzie față de ora anunțată.

13 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa nu fie de deochi, dar sunt multi paduchi multiplicați si ca naiba sofisticati, din Africa de Sud scăpați, caci duamna Guvida se marită in călduri cu domnul Sida, si dupa ce tavalira asternutul a iesit si pruncul, care n-are somn, Unmicron, sereacul, de l-ar manca vaccinul si leacul de drăgălaș ucigas!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eiii, dar țață nasă si țață moașă codoașă, carele l-ai pus pe micul nătăfleață in fașă, dandu-i biberon, dar si tu țață nașă carele l-ai botezat Unimicron, meritati pentru faptele cu care ati innebunit tot Globul si in Romanistan arealul sa va dau si eu acum sa-mi giugiuliți pelicanul, sarmanul, ca a trecut anul si inca vreo doi de cand l-am pus mutu' la post negru... Si voi, cei netermionati, nevaccinati si incapatanati, ce parere aveti? Acum, ca sunteti in lichituri de speriati, va vaccinati, sau nu va vaccinati?

monteoru spunea...

Fii sigur de asta.Ce naiba cauta acolo unde dracul si-a intarcat copiii?.Si astia prin Sudan?Daca sar fi dus cu treaba ii inteleg dar ii mananca in cur.Prost e statul ca nu-i lasa pe acolo.
Olescule@ te stresezi degeaba.Te adresezi unor multumiti.Cu cateva exceptii aici sunt cei care au pensii mult mai mari decat predecesorii lor.Ceri unui subofiter sa se revolte cand el are pensie egala sau mai mare decat a colonelului sau unui colonel care are pensie mai mare decat un fost sef al Marelui Stat Major?Acestia mimeaza revolta.

Skoda 4x4 spunea...

Intrebare : era/este vorba in principal despre o echipa de club/campioana Romaniei la ..ceva ,oare acea echipa reprezinta Romania in Africa ? la ce? Eu stiu ca echipele de club-in speta- participa la campionate/turnee in Europa ! nu in Africa nu in Asia nu la...Zulu. Daca au fost acolo au fost pentru ei nu pentru Romania ,au fost pe banii lor/sponsori/etc acum de ce Romania trebuie sa plateasca pentru ceva despre care nu are nici-o treaba(nu ar fi prima data) acesti sportivi nu reprezentau Romania la vreo competitie..cine a platit deplasarea sa rezolve si intoarcerea lor,nu statul roman adica fiecare din noi(cine plateste transportul ?) sau mai pe scurt: daca nu vine ,,Omicron'' la noi mergem noi sa-l aducem ca sa fim ok? nu? Ca asa e frumos in Iuropa..

Iulian Mareș spunea...

Foarte Bineeee! Aduce și TAROM-ul ceva!
.. DC la Baza 90? ...vor să devina voluntari ai armatei? Ce, nu avea RAPPS-ul 6-7 vile pt carantinare?

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/raed-arafat-i-a-testat-pe-romanii-repatriati-din-africa-de-sud-toate-testele-au-fost-negative-nu_2120960.html

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cei 45 de saracani sudafricani, reîntorsi acum pe piciorong mare, ca niste bastani, ca sunt filmati, fotografiati si intervievati, au agiuns la Bucale, cocosati de atatea băgăjoaie, ca tancurile incarcate de nămoale, toate full si grele ca niste caramizi, fiind indesate căcălău cu guvizi, prosapeti scosi de la cuptior si rotisor, numai buni de dat de pomana la fraieresteanul dă bobor muncitor! Heiii, heiii, dar aveti rabdare, neterminatilor si nevaccinatilor, ba chiar si lacomilor, si nu va mai imbulziti sa va capatati cu pomana sereacului cu contractarea guvidului, ca sunt destui pentru nesatui, si nici nu trebuie sa-l primiti nepoftiti de la orice gura casca, pentru ca se capata gratuit nepurtand mască, bașca suplimentați daca nu va vaccinati, asa ca nu va mai faceti probleme, ca mai tarziu sau mai devreme vi-l da cu mare si neînchipuită milă chiar Moș Gorilă, pe orice drum, exact in dziua de Craciun! Sanatosi sa-l purtati, fara masti si nevaccinati, onorabili neterminati-nevaccinati, si chiar sunt foarte gustosi cu muraturi si niscaiva carnati afumati, sau daca aveti cumva greturi, merg ceva verdeturi si un strat, ca de spuză, de maioneza vieneză! Hai, pa, ca mai am de scris si pe altundeva, ca deja m-a prins seara!

M spunea...

Să mai adăugăm și pe turiștii (8 la număr) care își petreceau o binemeritată vacanță în safari și care au fost aduși în țară pe banii fraierilor care plătesc taxe și impozite?

Eu am jucat rugby. Africa de Sud este o forță în acest sport. Echipa de rugby ajunsă în Africa de Sud participa la „Toyota Challenge Cup” și era formată din 31 de persoane.

La „Toyota Challenge Cup” e vorba de bani, vreo 130.000 euro de meci câștigat/echipă (plus ceva bani individual).

Acum să vedem cat de mare era delegația!

Într-o echipă sunt 15 jucători (la care se adaugă 7 - 10 rezerve) și un staff tehnic de 6 - 8 eu zic că sportivii chiar s-au dus să facă rugby și nu turism (observați că lipsesc la număr pițipoancele botoxate).

Cam astea sunt datele obiective. Unii s-au dus să facă bani, alții să facă turism. Eu îi puneam să plătească! 😁

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa va anunt noul trombon despre Omicron, ca este tratabil si la spițer-frizer cu pastila Pfizer, dar se pune intrebarea, foarte serios, cand ne va fi furnizata de americani en gros?! Sursa de trombon: Ziare.com!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

De urgenta sa puneti aici lincul cu ce a declarat azi ministrul Finantelor Caciu ca pensiile militare sunt cele mai mici, neactualizate de ani de zile si se lucreaza sa se faca dreptate, mai intai actualizari! STIRI PE SURSE, adineairi stirea era afisata pe prima pagina si vizibil!

akord 75 spunea...

Chestia asta cred ca i-a "soptit-o" Ciuca lui Caciu pt ca acum din noua lui postura de prim-ministru, Ciuca "e legat de maini si de picioare"
O vorba sa scoata in favoarea militarilor si-l sfarteca toti acolo pe loc.Nu-i ramane decat metoda de "influenta" daca vrea sa faca ceva folositor pt militari.Alta sansa nu are si o stim toti si el si noi foarte bine.Vi-l inchipuiti cumva in conferinta de presa, la pupitrul guvernului vorbind despre actualizarea pensiilor militare? Haida-de!! Tin minte ca si nainte de '90 si dupa,multi ani de zile n-avea nimeni nici o treaba cu soldele si pensiile militare,absolut nici o treaba.Au inceput dupa Ponta pare-se cu pensiile si salariile nesimtite unde printre primii este si fosta "ministra" a muncii care batea darabana cel mai tare....o f*tea pe ea grija de solde...si de aici n-a mai fost decat un pas.Acum suntem in lături pana-n gat
Problema e...Vrea??

Huhu Rezea spunea...

O zisăși!
Păi nu sub egida lui Ciucă s-au produs dezechilibrele? P eciucă l-au inyrtrsat doar pensia sa și a soției.

akord 75 spunea...

O zisăi n-o zisăi asta e,am mai indulcit boboana amara
De olguta vad ca nu zisăsi nimic.Hai curaj ca nu doare!.Eventual primesti "mustrare verbala" pe linie de partid.Mai mult nu au curaj ca esti important pentru ei