Un produs Blogger.

joi, noiembrie 04, 2021

Distribuirea prostiei și ignoranței în România

126 comments

 Situația vaccinării în România pe localități – harta județelor (actualizat – 5 octombrie 2021)

Situația vaccinării în România pe localități (actualizat – 5 octombrie 2021)

Analiza preliminară a eficienței vaccinării împotriva COVID-19 în România, perioada februarie – mai 2021.


Rural – 16.31%

Urban – 31.20%

Municipii: 33.03%


126 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Prostia este un atribut, nicidecum un tribut adus actiunii de pierdut, ca la barbut, totul, inclusiv potul! Vai de prostie cand e detinuta de catre cel care spune ca stie absolut tot si afla ca a pierdut dupa ce se vede dezbracat la chilot, ca un idiot!

Leon spunea...

De ce or fi trecut data de 5 octombrie, cand astazi suntem in 4?
PS. Ma surprinde rata mica de vaccinare in judetul condus cu intelepciune de Bolojan, cam la fel ca in jud.Botaosani..!

merlot spunea...

Ignoranta o fi similara cu prostia?Chiar daca nu se suprapun sigur se intersecteaza.Pupatorii de oase sunt prosti sau ignoranti?Dar pupatorii de icoane ce fac schimb de microbi si virusi?Popii -e adevarat ca nu toti-care spun bisericoaselor sa nu se vaccineze ca le sunt introdus diavolul sunt prosti sau sarlatani?
Atentie ca fanaticii crestini sunt la fel de periculosi ca si fundamentalistii musulmani.

Leon spunea...

https://m.hotnews.ro/stire/25156061

Viorel spunea...

Pentru că ei se consider Baba Vanga de la bulgari și anticipează cu 24 de ore înainte ce se va întâmpla. Cât despre Bihor / Botoșani, conducătorilor noștri politici le lipsește înțelepciunea și inteligența. Predomină golăneala și căpătuiala, acuzele mai puțin scuzele. Randament în toate domeniile = 50 %.

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/presedintele-colegiului-medicilor-peste-92prc-dintre-persoanele-infectate-cu-sars-cov-2-care-au-murit-erau-nevaccinate_844568.html

Iulian Mareș spunea...

Pt că în BH exista Cultura de Oradea cât exista Cultura de Agafton în BT!

Viorel spunea...

Scuze domnule Leon. Am confundat 05 octombrie cu 05 noiembrie.

Leon spunea...

Stai domnule linistit, si eu am crezut ca suntem in Octombrie..!
Dar si 5 Noiembrie este o zi importanta, ...pentru Petrov:
" Secţia de contencios administrativ de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit pentru 5 noiembrie 2021 începerea judecării recursului formulat de Traian Băsescu în dosarul în care fostul preşedinte a fost declarat în primă instanţă colaborator al Securităţii." !

spiritul lui Haret spunea...

M-am imbogatit cu doza 3.Ii cedez lui Mares, Pupidi.
Am fiert tuica de doua ori , am izolat Fruntea si a iesit un Pupidi Sanitar de 80 grade.
Este mai bun decat alcoolul sanitar.
Nu este de mirare ca procentul de vaccinare cel mai mic este in randul celor trecuti de 80 ani.Nu as zice ca acestia sunt prosti ci neajutorati.
In mediul rural rata de vaccinare este mica si datorita autoritatilor locale.Primari dezinteresati si medici de familie lipsa.Nu-i da mana celui aflat la 30-40 Km de oras sa se deplaseze.Ce se zice in presa cu caravanele mobile sunt povesti.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pixelul mov pentru un boșorog, acum ascuns la barlog: Azi e ziua turnatorului ordinar, PETROV, un nenorocit, care ne-a bulit din toate punctele de vedere, fiind plin de otrava si fiere, timp de zece ani foarte grei nelasandu-se pana ce nu ne-a belit de sapte piei, tinandu-ne in saramura si furandu-ne painea de la gura, cu dusmanie si ura, caracteristici preluate aproape toate de actualul spanzurat din inaltul prepeleac, impreuna cu acelasi partid imoral, ratat, mafiot si criminal, cel LĂBĂRAL! Nu-i urez nimic de ziua lui trista, pentru mine nu mai exista, fiind doar o umbra urâta si trista in Istoria tarii, condamnat uitarii pentru tot raul facut si-a tradarii! Ptiii, duca-se invartindu-se si de gat in pustii, cu tot cu haiticul lăbăral si Muilă Plăvan!

Huhu Rezea spunea...

De ce il injuri după ce l-ai votat?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, Daca eu am votat vreodata cu acest nenorocit, si jur asta si la icoana in Sf Biserica, sau cu PDL, sa nu mai traiesc macar o ora, Onorabile! I-am facut campanie lui Vreme, impusa de la ziar, dar pentru fofei, i-am luat interviuri la reportofon si scriind artiocole, dar la atat m-am limitat, votand categoric PSD cu gandul la pensie, stiind ca nu vor face nimic la ele basistii, nepretandu-ma la alte actiuni! La prima campanie pentru Vreme, el a castigat abia dupa distribuire, caci avea cam 5% si nu se incadra la baremul judetean, intrand in Sparlament cu manareli mafiote, la a doua, KANCI! Oricum, in mandatul ce l-a avut a facut bine orasului, ca acum avem platforama petrochimica refacuta partial prin stradaniile lui, de aia si l-au votat onestenii! Eu i-am zis si in față ca nu voi vota PDL, ci PSD de la care asteptam sa faca ceva pentru rezervisti, poate de aia m-a si platit prost! PSD mi-a dat de la Les, Fifor si Olguta ceea ce se stie de catre toti si au luat-o toti: In mână!

Mihai spunea...

Zice presa ca Bolojan a predat Parchetului European trei evazionisti.
Oare cand in vine randul lui TT , Liviu & gașca🤣🤣🤣

Huhu Rezea spunea...

Mai bine il votai numai d-ta decât să păcalesti atata lume din Onești sa-l voteze😌

Calinmihaib12 spunea...

merlot:
.."obiceiurile"..ASTEA..PRIMITIVE,NEBUNE.. ii "clasifică"..pe "practicanți"..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In Onesti, porcaria e ca am avut un primar pesedist, votat de peste 60% dintre onesteni, pana acum 2 ani, Nicolae Gnatiuc, o piticanie, care in mandat nu l-a vazut nimeni 4 ani pe strazi, nu primea in audiente, respingea oamenii, un marlan si-un mitocan, care abia in campanie a iesit din barlog promitand chestii, pavand niste trotuare si ceva petice de asfalt pe timp de intemperii de-l injurau onestenii. Aud ca s-a invartit si de dosare penale la DNA pentru manarii mafiote si coruptie. Credea ca fiind sub sigla partidului va fi votat de prosti nolens-volens! Uite ca actualul, Laurentiu Neghina, finul lui frate-meu, promovat de Vreme cu PMP, a obtinut cu aproape 40% mai mult decat precedentul, Gnatiuc, dar din prima zi , dupa ce a fost votat, s-a apucat, nene, de treaba, a asfaltat tot, merge zilnic prin incinte si vorbeste cu locatarii sa-i arate cu degetul ce mai trebuie facut si asfaltat, apoi a pus in tot orasul pavele, a schimbat prin renovare centrul, s-a axat pe toate periferiile, a amenajat parcurile cu locuri acoperite pentru activitati de sah si table, etc, a bagat gaz in niste blocuri care asteptau asta de ani de zile, a refacut fata orasului total si tot orasul e un santier, o sa rezolve si cu apa de la Valea Uzului sa nu fim o anexa a Bacaului, caci apa trece pe la noi spre ei, si mi s-a plans acum 2 saptamani ca alianta asta toxica nu i-a dat nici un leu fonduri, nefiind la guvernare PMP. a ZIS CA DATA VIITOARE VA CANDIDA DIN PARTEA UDMR, SI A DECLARAT ASTA PUBLIC PENTRU A FI SIGUR CA PRIMESTE FONDURI, CACI ORICUM ONESTENII VOTEAZA OMUL, NU PUN PRET PE PARTIDE! Blocul in care ma voi muta la anul, apt cu 2 camere si bucatarie cu gaze, chirie doar 30 lei, il va reface in iarna asta din temelii, evacuand de acolo golanimea si gâgănimea (ieri am aflat ca deja a facut asta), care daduse foc invelisului de resapare, distrusese toate echipamentele electrice si sfaramase tot, ca hunii! Il va face de la garsoniere si apt cu 2 pana la 4 camere, functie de nr persoane, cei din blocul meu fiind prioritari, fiind pe picior de evacuare de patron ca-l renoveaza pentru a fi vandut, apoi strict doar pe probleme sociale, cu incadrari in munca, incadrari in invaliditati, varstnici, cu moralitate si comportament adecvat, camerele fiind parchetate, apoi gresie si faianta, termopane, usi noi, izolatie termica a blocului refacuta, instalatii electrice cu tablouri securizate, subsol uscat si consolidat in urma a numeroase inundatii in timp, etc. Sanatosi sa fim noi, eu fiind primul cu cerere depusa cu actele aditionale. PS: E posibil ca primarul sa revina la PSD, caci i-a parasit tot din cauza unor mafioti, ca acel Gnatiuc, unii fiind acum la bulău! Dar, pana atunci, mai este... Important ca noul Guvern PSD-PNL se contureza, dar, ca orice alianta toxica, eu cred ca nu va merge ulciorul mult la apa, penelistii fiind foarte, foarte toxici, ticalosi, zgarciogari si lacomi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mare minune cu Bolojan ăsta, franz, gros la matz, fara de care nici Soarele n-ar mai rasari pe bolta cereasca si stelele ar păli in noaptea ruseasca! El e noul Kim Il jong Ping Pong al istoricului si secularului PNLong!?

valy spunea...

Cornelius Flavius Ifrim ai luat-o rău în mână cu Olguța și în continuare simpatizez CIUMA ROȘIE!!!
CE ziarist de soi ce te pretinzi a fi, nu glumEȘTI?
Va mai trece 5 ani până pensia i-ți va fi mărită.

Alexandru spunea...

@spiritul lui Haret
N-aș folosi fruntea pentru frecții, unele guri rele zic că se absoarbe prin piele/capilare și tot la ficățel și ochi ajunge. Și n-ar fi bine.

M spunea...

Felicitări plt. S.M. de la Unitatea Specială 78 Jandarmi care a refuzat accesul în sediul Guvernului unei persoane care nu avea Certificat Verde. Aceasta pretindea că ar fi Primarul General al Capitalei și că avea întâlnire cu Primul Ministru al României. Decizia subofițerului a fost validată de superiorul său (gradul și numele zilele următoare😁).

👏👮‍♂️

PS - informația e de pe un forum închis al rezerviștilor MAI. Deci nu o pot verifica... Încă! 😁

Iulian Mareș spunea...

Asa se face? Este vânător de recompense?
Dar pe cei care au de plătit bani la ANAF pt case și de returnat cam 350.000€ nu ii predă, Noul Justițiar?
*L-a pârât și pe Vâlceanu, nu?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am studiat distribuirea de prostie in pandemie si, fir-ar sa fie, ea e accentuata si predominantă ,,in pantă'' adicatelea cam prin zona montană, considerata ca e vaccinata cu palincă, răchie si slană, mocănimea fiind suverană la ,,blană,'' de informatii si cunostinte fiind cam orfana, de vină fiind politica, si ea orfelină! La noi, in judetul Bacau, se sta tot rau si tot in zonele deluros montane ocupate de crescatorii de patrupede incopitate si coarne, un judet condus de tandemul usristo liberal, mereu in panarame si scandal, durandu-i pe ei in anal de țața Cindău Palaghița din deal, duomnisoara Smaranda Lala care mereu se duce la bal, sau moș Gherțău Pârțac ca toti astia nu s-au vaccinat, caci, citind o ,,listră'' cu situatia de infectare, se pare ca e mai mare in zonele montan colinare, rurale, decat in cele urbane si, fiind densitatea urâtă de trihirică olecuțâcă, precum in zona desertica din Magreb, crăcănat mă intreb si serios de unde sa se raspandeasca acest virus? De la quinele lătrător, mâța de pe cuptior, de la acel cocoș goios sau găină, vulpea din ghizuină, năpaznicul râs, sau de la morfolitul ăla de urs?! Greu de dat un raspuns! Domniile voastre, ce-aveti de spus?

Calinmihaib12 spunea...

...Spirite:
..cei 79 % din vârstnicii peste 80 de ani nevaccinați..pot avea motive DIFERITE de a nu se vaccina..,ca de ex.:
..gândul,că la vârsta aceea,dacă au ajuns..la "ea", au IMUNITATEA NATURA LĂ..PROTECTOARE..,în contextul că
vaccinul e în stadiul de "experiment mondial",cu efecte pe termen lung.. "necunoscute" (PUBLIC..?!),preferă să nu se vaccineze..!
..așa că, dacă e să moară..probabil preferă să moară de"moarte naturală" ..![dacă mor..după vaccinare,în con textul..CIUDAT..din acești 2 ani.(!) în care nu se spune NIMIC..RELEVANT despre CE FEL de VIRUS"..e implicat în FENOMENUL MORTUAR..MONDIAL,care pare..FĂRĂ SFÂRȘIT..?!,"NIMENI" nu are "interesul" să afle CAUZA ADEVĂRATĂ a MORȚII.."vaccinatului" de peste 80 de ani, chiar și în ipoteza că ea, cauza,nu ar fi legată de vaccinare și efectele ei imediate ..!].
..și asta,în contextul că boala asta ciudată, "neidentificată" (public.!)
ca "entitate" științifică medicală, la numărul mare de cazuri"pozitive" =adică purtând un "virus" ciudat (și ASASIN.?!),în acest număr incluzându -se un număr MAJORITAR de "asimptoma tici" sau cu forme ușoare de "boală"
cu..și o MORTALITATE MONDIALĂ de 2 %
din numărul de cazuri.."nu e clar", DE CE ar trebui vaccinată.."TOATĂ" LUMEA "BOGATĂ" din: AMERICI, EUROPA, și ASIA..BOGATĂ..?
Sunt ALTE CAUZE de MOARTE..EVITABILĂ ..care OMOARĂ ZECI DE MII de OAMENI /ZI..și OMENIREA BOGATĂ nu face mare lucru pt. A PREVENI..MORȚILE..!

anonim spunea...

Cica se va forma "guvernul semafor"...poanta ca poanta, da-i pe bune. Asta in afara de faptul ca va apare si "premierul rotativ".Despre tzara si popor,niiica,niiica...***-i'nguritza!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Valy, Fiola a disparut, va fi Firea la Min Muncii, sper sa puna un cerebral la Aparare, fara Ciuca, Fifor sau Les. De data asta cred ca ceva se va face, fiind prea grava rana la pensiile militare. Si mai cred ca totusi va fi bine, cat de cat, decat deloc. Cu PNL-USR n-aveam nici o sansa.

M spunea...

Bolojan a predat parchetului 3 evazioniști: Bernie Madoff, Charles Ponzi și Al Capone după care a promis că până seara rezolvă cu armele nucleare ale Iranului și, dacă marii are chef, și cu foamea din Africa.

😂😂😂 Ce păcat că nimeni nu îl vede și pe el cât e de important!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Guvărn semafor, denumire si practica offshor imprumutată de la evrei si, vrei nu vrei, dintr-un condei o sa avem o guvernare alternativa sa nu se pice in deriva, cu un macaz care schimba premierii, totodata si creierii cand incep sa putrezeasca de la guvernare, aducand altii ca improspatare sa nu intre in erodare, si e posibil pe 7 ani ca sa se umple fiecare de suficienti bani si averi noi, durandu-i in vule de noi! Asa ca, vom trai si vom vedea care-i jmecheria si toate ca toate, dar macar sa avem liniste si stabilitate, ca de prosperitate... ,,dar mai asteapta, nepoate, ca nu putem sa le facem pe toate, asa, peste noapte, caci mai intai se fura si dupa aia ne gandim si la a poporului gura nesatula, asa ca, 'tuvă rasa de la Malaxa ca nu va mai saturati sa tot cersiti fripturi si carnati de la saracii aia bogati!''

valy spunea...

Domnule Flavius așa să fie, Scufița roșie să stea acolo în Bănie mult și bine cu oltenii ei.

Niky spunea...

Dl doctor Calinmihaib, cu sau fără vaccin infectările, asimptomaticii și cazurile grave sunt la aceleași persoane cu boli grave, sau imunodeprimate sau cu vârstă înaintată. Spuneți-mi vă rog dacă oxidul de grafen care am înțeles că există în unele produse injectabile, poate fi transportat în țesutul adipos al individului injectat. Întreb și eu așa, pentru cultura generală!

Iulian Mareș spunea...

GP,
cumva te-am pus eu sa revii țăran? :))
Comunistii tai asa au eradicat tuberculoza, cu caravana-doctor-asistenta-primar-sef de post si invatator in eșalonu 1 al FAI!...si unii abia se semnau si nu aveau laptop si imprimanta, iar daca visa cineva la NET, acela era scriitor de SF!
*Oricum, ai aflat si dumneata cine este Pipidi, kiar daca nu are la ce iti mai folosi acum!

Iulian Mareș spunea...

Prin mijloace specifice, am verificat-o din 3 surse! Este reala 100%, in plus pot completa ca norocul jandarmului a fost ca purta masca intrucat acea forma de viata zbarlita mai repede homeless, intrucat puțea de te trăsnea! Arafat a si puncata pe Facebook ca militarul a supravietuit gratie lui, Comandantului Acțiunii! Alții spun ca acel homeless se dadea cand matematician eșuat, cand martor prin instante, cand Comandant al Inacțiunii, niciodata Primar General!
*Ce noroc pe el ca nu mai sunt acolo baietii de la Regimentul de Garda caci isi lua un pat de carabina peste bot de i se ingrosa vocea fatalaului!!!

Iulian Mareș spunea...

Doctore,
intre atati specialisti de pe aici care nu au pus odata in viata okiul intr-un microscop ce conteaza parerea unui medic in fata Facebook, ca element stiintific si de cultura!
Ia intreaba-i rapid alcatuirea celulei si o sa vezi cum consuma O2 tehnic nu medicinal!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
hartile postate infirma prostia si dobitocia unuia/unora cu legatura invers proportionala dintre cultura si % vacinare!
*Lasand Delta in pace, eu vad VERDE nr. 18 ”foarte mult” in BH lu BOLOJAN-era sa scriu zeul RA!!!
**Mai mult predomina galben si portocaliul, adica cel mult 20% din locuitorii judetului fantastic!
***Și uite asa se duce draku mitul creat de omul prost si inghitit de cel si mai prost!
****Invit netotul idiotăn sa nu mai fac aprecieri fasciste privind etiketarea unui popor sau a unui continent pe motive etnice, culturale, biologice, identitare, medicale sau de alta natura intrucat produc doar delicte! Mai ales cand sunt prozeliti ai unor politici centrifuge si aici repet prostia celor 3 primari idioti: facem noi cale ferata rapida, autostrada, ni se fura de catre capitala plus valoarea...etc!
Vrei ca tinerii sa nu frecventeze scoala pe termen mediu si scurt? Ok! Platesc cu 2000 E punguta de 300 g de kiștoace adunate de pe strada, pentru prestare 5 zile/saptamana!
Fac ceva ”curatenie”, insa scoala ramane pustie si ei raman prosti pe vecie!
Te-ai prins mai, pacalici?

Iulian Mareș spunea...

GP,
Uite, nu te forta, asculta macar de la momentul 1 h si 23 min!

https://www.youtube.com/watch?v=tTLOXodJDI4

Iulian Mareș spunea...

Niky,
fara a exclude posibilitatea unor infime cantitati de oxid de grafen ca urmare a procesului tehnologic, asta cu grafenul este dobitocia celor cu cutura de facebook si atat! Eu am postat ca ironie...si voi mai posta! :))

Iulian Mareș spunea...

M,
ce pacat ca bagam in seama lustruitorul de serviciu!...bleah....!

M spunea...

@Iulian Mares

😂😂😂 Persoana care se dadea Primarul General al Capitalei, al doilea om ca numar de voturi dupa Presedintele Johannis, a amenintat cu expresiile celebre: "Ba, tu stii cine sunt eu? Pana diseara te dezbrac de uniforma!"

M spunea...

@Leon

" Ma surprinde rata mica de vaccinare in judetul condus cu intelepciune de Bolojan" 😂

Bihorenii nu au nevoie de vaccinare!!! Ei saruta icoana cu poza lui Bolojan si nu se mai lipeste nimic de ei, nici covid, nici cancer nici șancrul sau buba neagră!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ditai popă din Fagaras, anchetat sa fie pus pe faras ca propovaduia din amvon, ca un sabotor afon, ca vaccinurile sunt facute ca persoanele sa fie de Satan stapanite si urmarite de catre oculte, deci va dati seama pana unde s-a ajuns cu panarama din jurul vaccinarilor din partea pochilor, care ar fi trebuit sa fie in prima linie combatanta in pandemie! Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac acesti pui de drack in sutană,care pe credinciosi ii indeamna, cu o atitudine cinica, la nesupunere civica, ingreunand si agravand la o adică o situatie de pandemie deosebit de critică, ba chiar incalcand poruncile vicare, venite pe cai oficiale de la Prea Fericitul Daniel, pentru vaccinare!
***Memento mori sa nu mori: Nihil Sine Deo, teteo, dar chestia e trista ca sanatatea nu ti-o pune Creatorul Suprem in traistă, asa ca fiecare sa aiba grijă de ea! Nu-i asa ca mai bine te-ai duce si te-ai vaccina, sa scapi de belea?!

Huhu Rezea spunea...

De ce vă mirați?
Sars-Cov 2 este aliatul popilor și pastorilor. Cât mai multe ceremonii funebre...cu atat mai multe venituri pentru prestari de servicii.

M spunea...

@Iulian Mares

Neeeee.... Noi ne radem de bolojan care a ajuns un fel de tinta a mistourilor din cauza laudelor desantate ale unora. Stiti cum? Exact ca Johannis dupa lauda idioata a lui Orban: "Cine e geeeneeeraaaaluuuuuuuuuul????"

Unii probabil ca nu realizeaza ca tot ce e excesiv devine la un moment dat gretos sau un subiect de mistouri. Fie ca e vorba de joben sau de pantaloni evazati....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Scrie presa ca un britanic a violat peste 99 de femei cadavre, cat si altele vii, minore, femei si babe de peste 86 de ani, individul nebun, bun de legat, avand 67 de ani, el fiind electrician la cateva spitale avea acces la morgile din dotare, cu aceasta ,,glorie'' incadrandu-se ca fiind cel mai mare violator din istorie! Ma mira la acest individ ca pasiunea aceasta de violator morbid nu l-a imbolnavit de Covid!

Leon spunea...

Cornele, vestea buna este ca Ciuca va pleca de la Aparare !
Vestea proasta este ca va fi ales Premier..!

CEZAR spunea...

Ba BAIETI CARE-I SPILUL ??>?>
Iohannus a spus aseară că în Occident a explodat iar ,,pademia,,. Păi parcă erau 120% ,,vacginati,,?!🤔😨

CEZAR spunea...

Cap de GHIATA
ESTE METILICUL...te rade ...mai repede ca intepatura ...

M spunea...

@Huhu Rezea

Parerea mea e ca s-a gresit inca din start cand, in stilul agresiv al unor partide politice, societatea romaneasca a fost impartita in "noi contra ei".

Probabil ca nu s-a intuit corect anvergura dezastrului, probabil ca a fost greu sa se treaca peste liniile directoare comunicationale (desi daca e vorba de ciolan vad ca imediat "ciuma rosie" devine "partener credibil de discutii").

Raman sa cred ca Biserica putea sa joace un rol decisiv in vaccinare daca:
1. nu aveam in guvern un partid extremist (USR),
2. se ajungea la o intelegere privind implicarea bisericii ( 😁 ca sa zic asa: venitul din ingroparea mortului potential versus venitul sigur din alocarea unor sume de bani de la buget. Adica principiul "vrabia din mana pe cioara de pe gard".
3. factorul politic nu iesea "victorios" in timpul cand campania aincepuse si parea un succes apoi torpiland campania prin declaratii nefericite privind vaccinarea "specialilor" si prin scurgerea de date personale. Apropos, mai stiti ceva de dosarul cu idiotul ala al lui Voiculescu care a copiat datele personale ale romanilor???
Atat a putut mareata procuratura? A fost pusa cu botul pe labe de Stelian Garsoniera Ion?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

GROAZNIC CE SE INTAMPLă IN ,,MEDICINA'' ASTA TÂMPĂ!
Medic de maidan mehedintean, dar si alte lepre sub juramantul lui Hipocrate, vindeau certificate de vaccinare practic falsificate, care vaccinuri neefectuate erau varsate in chiuvetele cabinetelor medicale, si care aceste crime costandu-i pe acesti nemernici nevaccinati destul de greoi si cate 500 de euroi! Nu merita porcul asta lacomos ca din sistemul medical sa fie scos pe usa din dos si trecut la munca de jos, la fel si toti ceilalti cu pretentii de medici, in fond niste criminali sadici si nemernici?! Eu sunt de acord ca, toti cei care zadarnicesc masurile anti pandemie, sa fie judecati si trimisi la puscarie, altfel bine tuturor nu o sa ne fie si o sa traim la infinit din tragedie in tragedie...

Viorel spunea...

Domnule avianyc. Domnul Bolojan, „Cel mai iubit dintre pământeni” în urbea dânsului a dat cu ciocul la Parchetul European trei concetățeni care au făcut și ei probabil o mică golăneală ? Poate cu banii obținuți deschideau o afacere și angajau personalul concediat de către dânsul din CJ. Un fel de mic / mare „turnător”. Ar trebui verificat dosarul dânsului la CNSAS. Probabil are deprinderi de mic (,) copil. Rușine din partea dânsului dacă a făcut așa ceva. Vezi doamne l-au supărat pentru că au jumulit ceva euro de la europeni. Dar europenii că ne-au „primit (venisem de pe altă planetă)” în UE și ne-au luat cu japca sau din prostia politicului întreaga economie nu zice nimic. Despre constructorul de automobile german Volkswagen care în perioada 2009-2015 a produs și exportat în lumea întreagă sub oblăduirea Șefului concernului Volkswagen Group, Martin Winterkorn peste 11 milioane de mașini care nu respectau normele de poluare în materie de oxizi de azot (NOx) afectând întreaga populație a globului de ce nu s-a sesizat tovarășul de mai sus că doar circulau și prin orașul dânsului unde era primar ? Nemții au tăcut, au făcut profit investind banii în bunăstarea Germaniei, plătind o amendă modică pentru poluarea mediului. Poate presa greșește și dânsul este cinstit și corect și nu-l interesează de grădina altuia.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Pușkaș pe limba ta! Îți faci păcate cu unul ca asta...

Laleaua neagră spunea...

Sa înțeleg ca vaccinati sunt mai inteligenți decât nevaccinati...

Iulian Mareș spunea...

Bolojan sfințește locul și proștii!
*Domnilor, eu nu am nimic cu Bolojan, kiar face nota discordanta din Cartelul Golanilor condus în fapt de Patron de Cotroceni, însă nu accept lustruirea decantare și încercările idioate ale netotilor de a instaura cultul personalității!

Iulian Mareș spunea...

Și jandarmul i-a dat o replica de l-a lăsat stramb:
-dacă diseară "ma dezbraci de uniformă" pot face un duș, bă milogule?

Iulian Mareș spunea...

Sa răspundă Raed Arafat!

Iulian Mareș spunea...

Genocid!
Guvernul Orban și Cîțu conduși de Marele politician idiot au șters de pe harta țării mun. Roman!
Ăștia trebuie interziși pe viata din funcții publice și aduși în fata justiției, în proces public deskis!
De ce omorâți români?
De ce ștergeți orașe de pe harta României?
De ce mai sunteți în funcții?
De ce va suportam?
Oricum, în istorie va rămâne ca Ciuma lui Iohanis!

Viorel spunea...

Mihai CIUCĂ. Botoșăneanul savant de renume mondial devenit unul dintre părinţii vaccinării în România.
A fost unul dintre cei mai străluciţi savanţi români ai secolului XX. Specialist de talie mondială în domeniul bolilor infecţioase, a vaccinurilor, dar şi a bacteriologiei, a fost protagonistul primei mari campanii de vaccinare din România.
De la Săveni la Paris, Bruxelles şi Statele Unite.
„Marele experiment românesc”.
https://www.botosaneanul.ro/stiri/botosaneanul-savant-de-renume-mondial-devenit-unul-dintre-parintii-vaccinarii-in-romania/

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Viorel, Avem si noi un ,,parinte,'' Ciucale, un incapabil moșmondit de renume si cu rezonante mondiale, mare mincinos ca o sa majoreze si o sa faca dreptate la pensiile militare, specialist in sabotaje la toate drepturile militare, de Muilă lăudat si care v-a fi recompensat cu un mandat, pentru care trebuie minte si creier, de Premier! Daca aceasta muiere pambleagă si neserioasa va avea aceasta nefericita sansa, la fel se va alege cu jalea si de toata guvernarea, eu vazand in acest mosmondit si troglodit doar un mare incapabil ipocrit de mucava, incapabil total de a face ceva! Nu esti in stare sa rezolvi pensiile militare de mare găgare si te inhami la o asemenea guvernare, s-o duci si pe ea in cap, la vale? Sper ca vor fi destule capete cerebrale sa-l scoata pe acest puturos mosmondit din ecuatiile de la o viitoare guvernare, ca altfel va fi mare jale!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, ne poti da amanunte despre situatia Romanului?

Calinmihaib12 spunea...

Niky:
1...Nu am aplicația "FB"..!
2...Despre "grafen".. tot așa..,nu-mi pierd vremea cu "el",pt.că nu mă interesează.., deci mare lucru nu știu..despre grafen;
..În principiu, "substanțele" liposolubile pot ajunge în țesutul adi pos; grafenului (o structură particulară a carbonului..): așa cum am scris,nu-i cunosc proprietățile fizice,chimice, bio logice..etc.
3.Cât privește subiec tul contaminării /infectării..și evoluției infecțiilor
..cu virusul CORONA "sălbatic"=NATURAL, adică NEMANIPULAT.. GENETIC, el era/este relativ "blând" având "caracteristici" care
îl făceau "să piardă"
lupta cu sistemul imun al organismului uman,astfel încât infecțiile produse se vindecau după câteva zile de.."răceală" = "guturai"..!; dar imunitatea generată
în urma infectării nu era/este foarte puternică,astfel că în cursul unui an,în sezonul rece se pot
repeta.."răcelile"..!
..ce am scris..e rezultatul unei medii statistice..! dar cum fiecare PERSOANĂ e o un UNICAT..(!) ,pot exista persoane care au un sistem imun mai puternic decât media statistică, astfel încât nu mai răcesc după trecerea prin boală..!
VIRUSUL CORONA despre care vorbesc nu gene ra forme grave de infecții ale căilor respiratorii superioa re,decât în foarte mică proporție,la copii mici la care infecția se propaga descendent,generând pneumonii care putea duce la moartea acestora.; de asemenea și bătrânii cu boli respiratorii preexistente pot face pneumonii cu evoluție uneori fatală.
Pe de altă parte, "RĂCEALA" generată de virusul corona natu ral era în proporție de 10-30 % din numărul total de cazuri de "răceală", adică "răcelile" erau cauzate în proporție de cca...50 % de RINOVIRUSURI, 5-10 %= de virusuri paragripa le, mai rar chiar și de virusul gripal, în proporție de 5-10 % = virusul sincițial respirator, 5 % = adenovirusuri..etc.
Situația cu COV.SARS
nu e clară deloc,cum "a apărut din neant"
un virus corona(?) transformat astfel încât a devenit ucigaș..!??
Autoritățile trebuie să ne spună public dacă acest.."agent patogen" este sintetizat în laborator..sau NU..!
Răspunsul la întreba rea privind "reparti ția" formelor ușoare, medii, grave +/- co morbidități e greu de dat din afara sistemului..!,având mai greu acces la statisticile din domeniul ăsta..!,și în plus aș fi FOARTE circumspect privind.. CIFRELE "furnizate"de autorități..!

Niky spunea...

Mulțumesc pentru răspunsuri! Oricum și dacă vom scăpa de Covid 19 anul viitor, ne așteaptă înrăutățirea nivelului de trai din cauza trecerii relativ bruște pe “energia verde”! Totuși ar trebui să le spună cineva că noxele nu se opresc la granița UE, având în vedere că țări precum China, India și altele vor avea nevoie de 20-30 de ani să treacă pe energia verde.

Leon spunea...

"Vineri, la primul termen, Traian Băsescu nu s-a prezentat în sala de judecată, el fiind reprezentat de fostul ministrul al Justiţiei Valeriu Stoica.

Judecătorii au admis o cerere de intervenţie formulată de Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, care susţine că are un interes de a fi parte la acest proces, deoarece în anul 2005 a fost obligat de o instanţă să-i plătească lui Băsescu daune, după ce l-a făcut "informator al Securităţii" pe fostul preşedinte.

Magistraţii au decis însă să amâne procesul cu trei luni, respectiv 25 februarie 2022, pentru ca Ciuvică să citească actele de la dosar."( stiripesurse).

Mihai spunea...

🤣🥳 Sa ne facă nemtii " Idioți Europei" si Iohan si Câtu să nu sara in aparare lui # Mares !!!!🤣🤣🤣

M spunea...

@Iulian Mareș

Cum să facă duș dacă Plicușor încă e în căutarea apei calde?

spiritul lui Haret spunea...

Esti foarte vocal.Uneori ai accente de nationalism extremist.Tinzi sa fii un mos Teaca ceva mai stilat.Incearca sa te debarasezi de spiritul cazon si accepta ca nu detii adevarul absolut.Observ ca traiesti cu impresia ca ai raspuns la orice.Accepta ca ai de invatat inclusiv dela unul care poseda mai putina teorie dar a fost practician.Incearca sa te adaptezi vremurilor in care traim.Fii om de echipa daca nu vrei sa ajungi in pozitia lui Motoc.

Leon spunea...

Din pacate, in urmatoarele 2 zile, mortalitatea produsa de Covid in Romamia educata, va depasi populatia orasului Roman, de 50 713 locuitori..!!

Mihai spunea...

PS
" Idiotii " vs " Idioți "

ifrim spunea...

Buni,răi politicienii români au pus la dispoziția concetățenilor vaccinuri să-și pună și-n cap.

M spunea...

Acum, fără supărare, domniile voastre nu trăiesc în țara asta? Nu vedeți cam ce "deștepți" populează România?
Și atunci de unde vreți politicienii deștepți, cinstiți, verticali????
Ăsta e poporul român!!
Importați în plm politicieni japonezi!!!!
Nu vedeți că dacă vin aici și străini (Clotilde, Fritz) după câțiva ani pe aici sunt mai proști decât ai noștri?

Mai dormiți voi la următoarele alegeri că bagă USR toate cozile de topor străine!!!!!

Iulian Mareș spunea...

Tataie "Haret",
Nu te kinui, nu ma interesează proletariatului pentru socializare!
În rest, agenție să nu afumi țuica!
Dacă folosești ceva trebuie sa și cunoști, iar eu sunt convins ca tu habar nu ai, dar habar nu ai despre moș Teacă și povestea lui!
Cu tine nu vreau sa fac ekipa! De ce? Pt că ești blond!

Iulian Mareș spunea...

Politicienii au făcut atâtea rele în Pandemie încât ar merita toți pușcăria!
Au murit 50.000 oameni, xat are mun. Roman și credeți ca vor fi iertați?

Iulian Mareș spunea...

Amărâtul,
Atât ai înțeles mitocane? Vezi ca iar ai nasul maron!
Când te-o prinde Bolojan îți smulge și perciuni ca să fie kelia completă!

Mihai spunea...

În decembrie noi " ardelenii🤣🤣 " mergem de la Sibiu la Cluj pe AUTOSTRADA prin Sebeș Alba Carolina -Aiud -Turda -Cluj.
În rest ceva splendid din posturile membrilor grupului "Apuseni& Bucovina"

https://fb.watch/95dRhtKmHR/

Leon spunea...

Nu vreti sa mutati si Președinția de la Cotroceni la Alba Carolina..??

M spunea...

@Iulian Mareș

Și negocierile cu PSD s-au blocat tot la Ministerul Justiției. 😁 Exact ca și cu USR.
Niciun partid nu are curajul să lase la alții ministerul cu cătușele.
Doar nu credeți că PNDL a scos USR de la guvernare!!!!

Deci, cât timp o să aibă procurorii nimeni nu o să răspundă de nimic.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Coane, Leoane, se pare ca presedintia mai mereu doarme si trebuie mutata langa Nicolina, in strașnica fortareata Socola, destinata pentru orice varză, de mare vază, cu protectie si pază!

Niky spunea...

O dovadă clară a eficienței vaccinului!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

PSD, dupa alianta cu PNL: ,,Am optat pentru o majorare a pensiilor de circa 11,5%.'' Tot PSD, acum o saptamana, inainte de alianta: ,,Trebuiesc majorate pensiile romanilor cu 42%, e Lege, este deja o datorie a Guvernului fata de bietii pensionari, tra, la, la, etc!,'' Se schimba vremea? Se schimba si vorba! Despre pensiile militare? Dar noi mai existam pentru ei cumva? Dar Ciucale scoate cumva vreun chrâhnet de frica ca-si pierde halca de ciolan, fereasca Sfantul Hagi Tudose? E mut si asa, ca o sluga umila, la dârloagă, daramite sa mai vorbeasca si in contul nostru, muiercea! Ăsta, la un razboi, se scapa pe el de frica si fuge cu cortul in cap in primul amplasamet pentru obuzier, ce sa mai tipe el comenzi cu voce tare, daca nu o are, saracan de el, ca orice doamna fricoasa si de umbra ei! Ehei, Gheneralii barbati, de altadata, le-au cam chierit samanta si neamul, ramanand doar muiercile cu sortulete la barneturi, lacuite la unghii, cu poponetile doldora in dosurile vipustilor, trei gusi de scrofolete, sfioase, simandicoase, rusinoase, spăriete de bombe, dar lacome si avide de averi si atat de laudaroase ca sunt barbati cu cofraje tari si au luptat prin baruri si Kandaharuri cu furtunile de nisip, uragane si fetele morgane, stiind ca la penziile meletare de Ghenerali de paie vor primi si cuvenitele, merituoase recompense, cei 1000 (c)lei ca au fost in aceste lupte periculoase paralei! Eheeei, ce zmei, ce greieri fara creieri, care mai ajung accidental si premieri!

Mihai spunea...

@Leon
Zisă candva Moromete ,
" Ai bani mănânci, n-ai bani ,nu ti-e foame"
Ce intelesera ardelenii !!
" Ai autostrada ,circuli pe autostrada ,n-ai autostrada ,circului pe Valea Oltului.

Intrusul nostru in tabăra " dusmana" nu va fi retras pana nu promovează toti idiotii olteni . Mai are cativa si din psd.

Iulian Mareș spunea...

M,
sa incercam sa o luam metodic, ca sa nu zic de la simplu la complex, caci le pute unora a dialectica marxista (marxismul are si el parti bune!)!
-infiintarea PNA
-acceptarea MCV
-acceptarea ca magistrati a parketarilor
-fiintarea puzderiei de ONG cu finantare externa si declararea unora De Utilitate Publica (?)
-interconectarea intelligence si scolirea unora pe afara, in orb
-intrarea politicului in toate-numiri politice in domenii unde trebuia sa prevaleze doar profesionisti
-decredibilizarea unor institutii prin propaganda agresiva sau kiar prin sefii politici, prosti, dubiosi, corupti, interlopi kiar
-subfinantarea invatamantului concomitent cu o programa analitica dubioasa si manuale proaste;
-idem cultura
-*una din cele mai periculoase-neincrederea cetateanului in puterea propriului vot!!!
-inexistenta practic a raspunderii magistratilor si ministrilor
-atacarea sistematica si repetabila a unei parti din structurile de forta, precum si a BOR in integritatea ei, prin proceduri specifice.

Mai puneti si voi....

Iulian Mareș spunea...

*Dedicatie: Nu toti sunt asa de experti precum a_micul meu!
Despre Summitul liderilor mondiali, Glasgow, Regatul Unit, 1 noiembrie 2021 si un vorbareț aiurit!

Marius Ghilezan, „Prin ordinul lui Iohannis: “codru’ nu-i mai frate cu românul”, NOIEMBRIE 4, 2021

Klaus Iohannis a decretat, de la înălțimea summitului de la Glasgow, că din anul 2030 “codru’ nu-i mai frate cu românul.” El a amintit liderilor lumii că România a redus din 1989 cu 64 % emisiile de gaze cu efect de seră, s-a angajat de la înalta tribună (nu a lui Celtic sau Rangers n.a.) că românii vor face mai mult, “până ce ne apropiem de zero net.” “Vreau să lucrăm împreună pentru a dezvolta, produce și implementa noi tehnologii ecologice,” a spus că nu-l doare gura. Guvernul său nu a avut și nici nu are vreo strategie forestieră, alta decât să dăm mai mult lemn companiilor austriece Holzindustrie Schweighofer și Kronospan.
Wow. Țăranul va fi rezilient cu pădurea. Adică servul ei.
Președintele, cu funia suspendării de gât, a spus că România susține Declaraţia liderilor de la Glasgow privind pădurile şi utilizarea terenurilor. A promis, în numele românilor, că va stopa defrișările, uitând să le amintească belzebuților că avem un Cod Silvic, care prevede sancțiuni penale, în cazul nerespectării acestuia.
A semnat pentru reziliența țăranilor cu pădurea, pentru valorile pădurilor, pentru dezvoltarea durabilă, vă dați seama cât bine se potopește peste poporul român?

Imaginile cu Iohannis în fulgarin și Boris Johnson, ștergându-și pantoful de cracul de la pantaloni, rămân în memoria cash, ca “valori durabile” ale summit-ului C026 împotriva încălzirii globale.

Președintele român, străin de propria țară, a aplaudat anunțul Marii Cancelarii europene de alocare a un miliard de euro pentru replantări și amenajări de mediu. Nici în momentul anunțului că jumătate din bani se duc spre Congo, nu i s-a încruntat vreun rid.

Președintele are alură europeană. Și asta place la fanii săi, atât câți au mai rămas. Știe să vorbească engleză. E stilat. Are rafinament. Dar și ciudă pe români. Asta nu sesizează laicii cultului personalității lui.

Iulian Mareș spunea...

Socoteala lui Raed!

”O socoteala simpla

Site-ul Alphanews publica azi, 05.11.2021 un articol intitulat „Peste 140.000 de romani vaccinati cu ambele doze, au facut Covid. Cati au murit?

Citez din acest articol: „Conform INSP, 20,5% din totalul persoanelor testate în perioada 27 decembrie 2020 – 30 septembrie 2021, au fost persoane vaccinate.”
Daca la un sondaj se chestioneaza o mie de persoane si cei care-l efectueaza considera ca marja de eroare este de 3,5%, in cazul nostru, fiind vorba de milioane de oameni testati, eroarea ar trebui sa fie neglijabila. Deci, putem lua fara grija drept adevarata afirmatia ca in perioada respectiva, in Romania, in medie, raportul dintre vaccinati si nevaccinati a fost de 20 la 80, adica de 1 vaccinat la 4 nevaccinati.
Din sutele de morti din ultima vreme, am tras concluzia ca din numarul celor decedati de Covid, la 10 nevaccinati corespundea un decedat vaccinat.
TInand deci cont ca numarul nevaccinatilor este de patru ori mai mare decat al celor vaccinati, ca sa aducem socoteala noastra la aceeasi baza, este nevoie sa impartim numarul mortilor nevaccinati cu 4.
Raportul corect dintre mortii vaccinati si nevaccinati este de 1 la 10/4, deci 1 la 2,5, sau 2 la 5.
Deci, din 7 morti, 2 sunt vaccinati si 5 sunt nevaccinati.
Acest raport de 2 la 7 ne permite sa calculam si eficienta reala a vaccinului. Daca 2 morti vaccinati corespund la 5 nevaccinati, inseamna ca vaccinul salveaza de la moarte 3 persoane din 7. Aplicand regula de 3 simpla, ajungem la o eficienta a vaccinului de doar 43%, ceea ce arata de fapt ca vaccinurile, cu rapelul lor cu tot, nu valoareaza nici cat o ceapa degerata. Concluzia mea este una ingrijoratoare. Oare s-a urmarit prin vaccin intradevar protejarea oamenilor de acest flagel? Eu stiu ca vaccinurile pe care le faceam in copilarie, contra tetanosului, poliomielitei, tbc-ului, aveau o eficienta de 100%. Dupa 60 de ani de evolutie a stiintei, am ajuns la valoarea de tot rasul de 43%? Atunci, de ce sa nu luam ivermectina, sau aspirina, sau sa mancam usturoi? Poate ca usturoiul are aceeasi eficienta cu vaccinurile. Cine a facut vreun studiu ca sa ne informeze corect? Si de ce nu face nimeni nici un test cu ivermectina, ca sa stim si noi ce e cu ea? India nu a scapat de Covid datorita vaccinului, fiindca in statul Uttar Pradesh vaccinatii constituie doar 20% din populatie, iar acest stat are o rata de decese cu mult sub cel al Romaniei, desi are o populatie de vreo 20 de ori mai mare. Cu ce au tinut indienii virusul Covid in frau? Cu ivermectina. Deci, cum sa cred eu ca cei care insista sa ne vaccinam ne vor binele? Daca ni l-ar vrea, nu ar aduce ivermectina ca tratament alternativ? Ce studii le mai trebuie, daca in India au luat ivermectina sute de milioane de oameni si nu au avut nici un fel de efecte secundare? Iata de ce asupra bunelor intentii ale celor care ne conduc planeaza mari suspiciuni ca ar fi bine intentionati. Nu cumva cei care propovaduiesc vaccinarea au alte scopuri?”

Iulian Mareș spunea...

Cornelinsson,
ăla vrea să spuna ”noi, urmașii de iobagi” cei iuți la minte precum broaștele iarna!

Huhu Rezea spunea...

Reciteste-ți comentariul și vezi fracturile de logica manipulatorii.
Statistica reală ar fi sa comparam cati morti sunt din numarul vaccinatilor infectati, cati morti din randul reinfectatilor si câți morti dun rândul nevavcinatilor din fiecare zi de dupa 28 ianuarie, cand au inceput vaccinarile.

M spunea...

@Iulian Mares

FOARTE BUN CALCULUL!!!!
😁 Dar e complet gresit!
1️⃣„Conform INSP, 20,5% din totalul persoanelor testate în perioada 27 decembrie 2020 – 30 septembrie 2021, au fost persoane vaccinate.”
Deci "testate" nu infectate!
2️⃣ "Infectat" nu inseamna "bolnav". Infectia e prima faza. Daca depaseste capacitatea de aprarare intiala cu anticorpi urmeaza "boala".
3️⃣ Articolul da si alte date care arata o extraordinara capacitate de preventie a vaccinului. "2,2% din cei cu schemă completă de vaccinare au avut un test pozitiv" Deci 97,8% dintre vaccinati au fost protejati!
4️⃣ Iar zdrobitor este asta: 1.264 persoane (0,02% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv după administrarea celei de-a doua doze de vaccin) au murit.

Leon spunea...

Iulica, maine va fi inmormantat un vecin de 64 ani, fost pompier militar, infectat cu Covid, Nevaccinat, 64 ani..!!

Mihai spunea...

#Mares cand era chemat de sef la raport!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2905670066410576&id=100009028340368&sfnsn=mo

Calinmihaib12 spunea...

În "socotelile" astea,trebuie pornit de la ideea că CIFRELE (=toate..!) "PUBLICATE"..sunt CORECTE..!
..dar observați că sunt zile în care cifra morților/zi mai are.."un rest"de morți.."anteriori" zilei respective ( câteva ZECI de MORȚI în plus, neprinși în evidență..la data când s-au produs..!).
Situația asta,într-o țară cu OAMENI NORMALI,ar genera.."investigații", pt. că reflectă,cel puțin..haosul..!

M spunea...

Sa ii fie tarana usoara! 😢

Iulian Mareș spunea...

Problema gravă la noi o constituie procentul mic al celor care ies pe picioare din ATI VS cei ce ies în sac!
Și aceasta evidenta, înregistrată statistic și ascunsa nouă, constituie drama romanilor conduși de un Haplea în kiloti ce vine acasă din vizitele externe cu magneți pentru frigider!

Iulian Mareș spunea...

Păcat de el! Dumnezeu îl va primi și nevaccinat!

Iulian Mareș spunea...

Mai știi mulți penibili ca tine care apelează la Facebook? Ești singur în familie...?
Mă tarane, kiar nu ma așteptăm ca un tip ce se pretinde cu ceva bruma de școală sa abuzeze Facebook-ul asta! Mai skimbă palma, treci și pe Instagram!

Burebista spunea...

Nu are nicio relevanta ceea ce susțineți... Chiar dacă se raportează persoane decedate în urma cu mai multe zile decât în prezent, probabil este din cauza birocrației. La fel se poate ca și azi sa fi decedat de fapt mai multe persoane din cauza covid 19 și o parte dintre acestea se fie raportate în zilele următoare.... Pana la urma contează numărul total după ce se trage linie iar acesta este fooooarte mare din cauza acestui virus și mai ales în rândul celor nevaccinati sau vaccinați fictiv...

Iulian Mareș spunea...

Fiecare ”neactualizare/omisiune in timp real” are in mai toate cazurile un scop bine tintit si mascat: EMOȚIA!!

Iulian Mareș spunea...

ABSTRACT: dedic orice material suspect de inteligenta si logica unicului meu prieten a_myc!

Poveste din Orasul Culturii UE sau cum Cdt. Acțiunii pune semnul egal intre doctor si preot!

”Secretarul de stat Raed Arafat a venit cu un îndemn pentru românii care au certificate de vaccinare false.

„Am aflat de astfel de cazuri. E adevărat că nu de multe pentru că lumea nu spune că, de fapt, s-a vaccinat, cum zicem noi, «la chiuvetă». Însă știm cazul de la Sibiu, au mai fost și alte cazuri mediatizate. (...) Noi nu putem să garantăm 100% și nimeni nu poate garanta, existând această metodă, că persoanele vaccinate care decedează sunt toate vaccinate real. Poate o parte sunt vaccinate real și o parte nu. Dar acest lucru nu avem cum să-l controlăm decât dacă persoana spune că nu a fost vaccinată real. Ar fi în folosul ei, măcar în perioada tratamentului, pentru că medicul altfel ia în considerare riscurile petru persoana respectivă”, spune Raed Arafat.

"Medicul, obligat să păstreze secretul"


„Dacă persoana spune că este vaccinată și știe că nu este vaccinată riscă să primească o decizie greșită și să nu intre pe anumite scheme de tratament. Deci, cel puțin dacă o persoană este pozitivă, ajunge la medic și va trebui să spună medicului care este statusul ei real”, adaugă Arafat.

Ulterior, șeful DSU a revenit cu precizări despre implicațiile juridice.

„Medicul, clar, are obligația să păstreze secretul pacientului și să nu-l reclame mai departe și să folosească această informație pentru stabilirea tratamentului pacientului. Adică pacientul nu ar trebui să aibă teamă că dacă spune la medic se va trezi cu dosar penal”, a completat Raed Arafat, conform Digi24.”

Iulian Mareș spunea...

Daca Huhu scrie despre distribuirea prostiei, eu vin cu exemple statistice despre distribuția CULTURII in ROU!

Nr.crt. JUDEȚ Localitate Populație Cazuri Incidență
1 BIHOR ORAŞ ŞTEI 7182 121 16,85
2 BIHOR ORAŞ NUCET 2295 37 16,12
3 ILFOV ORAŞ OTOPENI 20560 331 16,1
4 BIHOR MUNICIPIUL MARGHITA 17407 250 14,36
5 ILFOV ORAŞ POPEŞTI-LEORDENI 44024 631 14,33
6 ARAD ORAŞ SEBIŞ 6307 90 14,27
7 ALBA MUNICIPIUL ALBA IULIA 76348 1045 13,69
8 ILFOV ORAŞ MĂGURELE 12608 169 13,4
9 IALOMIŢA ORAŞ AMARA 7933 106 13,36
10 BIHOR MUNICIPIUL BEIUŞ 11027 143 12,97
11 ILFOV ORAŞ BUFTEA 23580 303 12,85
12 BIHOR MUNICIPIUL ORADEA 225319 2867 12,72

Bai, ma lasi? din primele 12 pozitii 5 sunt ale mega judetului BH? Pe pozitia 12 este kiar Oradea? Imposibil...Bolojan a fost sabotat! Intr-o singura zi 20.000 de infectati si-au luat viza de flotant in Oradea!....Ei, asa da, se explica!
UNDE ti-e a_myc cultura din capul ala kel, era sa zic de ”mebru”?

Iata evidenta:

https://media.dcnews.ro/other/202111/lista-localitaprc-ccprc-86tprc-ccprc-a6ilor--cu-incidentprc-ccprc-a6a-mai-mare-sau-egalaprc-ccprc-86-cu-3-1_14048400.pdf

Mihai spunea...

Mai sugestiv de atat nu se poate.
Poate domn Huhurez afișează la vedere realitatea.

https://www.facebook.com/130927204246954/posts/850671515605849/?sfnsn=mo

Mihai spunea...

Aspecte de la inspectia cu calificativ condusă de @ Mares in Scoala de Aplicație comandată de Cezar !

https://www.facebook.com/100019668919128/posts/844998739499082/?sfnsn=mo

M spunea...

@Iulian Mareș

De aceea eu zic că medicii să își vadă de medicină și juriștii de legi.

Secretul relației medic-pacient se oprește la granița penalului. Dincolo de aceasta sunt doar complici!

M spunea...

@Iulian Mareș

👏 Perfectă enumerarea!!!!

CEZAR spunea...

Asa se intimpla mereu si aproape ..peste tot :
Cei care NU FAC NIMIC..dau APROBARE ALTORA SA FACA...
CEI CARE NU STIU >>NU AU FACUT NICIODATA - INSPECTEAZA PE CEI CARE FAC CEVA IN MOD CURENT...!

valy spunea...

Nu vreti sa mutati si Președinția de la Cotroceni la Alba Carolina..??


Domnule Cornelius Flavius Ifrim presedintia nu poate fi mutată lângă Nicolina, în momentul de față este ștearsă de pe harta Iașului, pe locul vechii uzine se află 2 mari magazine, Kauffland și un alt magazin!!!

Iulian Mareș spunea...

Un tembel crede ca fără carte știe el, prin transmitere folclorică, iar empirica ii va tine locul cunoașterii aprofundate...
Nimic mai fals: sunt plantoane istețe cum sunt și caratori de vaselina proști! Și invers...

*Azi, inculții trăiesc în și prin Facebook, ieri trăiau prin tezele lui Lenin!

Iulian Mareș spunea...

Da, da, în catacombele cetății!

Huhu Rezea spunea...

Cei care știau odinioara tezele lui Lenin nu erau niște inculți! Invățau să gândească altfel...dar gândeau.

Dan B. spunea...


Cea mai mare densitate a prostiei și, probabil, a „certificatilor”, hârtie care nu-i bună nici de șters la cur, se găsește în acest grup de „discuții”, unde unul dictează și majoritatea celorlalți îl adulează.
Ați auzit ce-a zis Iohannis și Arafat, vaccinarea va deveni obligatorie și efectuată de două ori pe an, până „n-1” ani trăiți, căci „n” este anul decesului din cauza imensei imunități, cumulate, la covid
Citiți:
1.https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.libertatea.ro%2Fstiri%2Fdanemarca-a-ridicat-toate-restrictiile-anti-covid-19-dupa-ce-80-din-populatie-a-fost-vaccinata-3730529%3Ffbclid%3DIwAR2ptUjkc-UWjXymEi4XzJODMrZW5sIAlmn9Ut7wBJvqq5IigsV2YOpwNWs&h=AT3X-80YragCote7NTaoUsXB8nZvtNNPIcc44fOAANnJ5GeSE8vfN6dcdpl5zYvoKvxf4t-XzXWzs1ukch7p6yBAc7xBMCFpvWwlC3KtIsGWAx1TJ6_EC5dSVNA2aPF_OmhU&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3VcR_6vPls3yRE4B4kDfo6C5ZQABDY0gMT7ekZh9rhUh2LkRJVwE58XwmfVk563WE0ic_Kvqy3jhIWsZTlFdbIpSQehe0TDnRo-QA0YYbksnU_iOJgcKXwXqppvOfzS12SzVPkx9VHL8BwrRp61K1a4Q
2 https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fstirileprotv.ro%2Fstiri%2Factualitate%2Fnoua-lista-a-statelor-cu-risc-epidemiologic-ridicat-ungaria-cehia-si-danemarca-au-trecut-in-zzona-rosie.html%3Ffbclid%3DIwAR1fns47kKoNQgAK08p3sjr1ZGuHKHfkd16oPz9HPCjVEXsf3DDMh_i94Ck&h=AT1R9ErdEXsOtGEF4K0OUyylNiqnuPlhrQi5hMBqV5SD3A3hbvSbNVw9wRl6FjhwlyETlHryb-srfX271e9G3HXRsrIWGoLPchx9i66L1FjSQLobt0GlB14MlPMxG-ai1J6Y&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3VcR_6vPls3yRE4B4kDfo6C5ZQABDY0gMT7ekZh9rhUh2LkRJVwE58XwmfVk563WE0ic_Kvqy3jhIWsZTlFdbIpSQehe0TDnRo-QA0YYbksnU_iOJgcKXwXqppvOfzS12SzVPkx9VHL8BwrRp61K1a4Q
3. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.cnscbt.ro%2Findex.php%2Fsituatia-la-nivel-global-actualizata-zilnic%2F2784-situatie-infectii-coronavirus-covid-19-4-11-2021%3Ffbclid%3DIwAR326ENHdBzdiIHTHc5WRNba-w3SDL726DcrI0DwfH-mW4bPkQdypkeCbIY&h=AT0AX42ctzFQP_05ZHJdIMvAX4RnKH3Rp4bSZ098-Ee82CJea-LS7765cat7S2VXBghzzMEogFO0k3gselpuICfs1SDorJPnXuGfMK2soeUUBdOXGg8eHe6UIlj58YAF9VR9&__tn__=H-R&c[0]=AT0dDla4A-q-f5DTZSBBoKg_bvomUfoLHSJujcGhNOE78SKddOgVhIqsG0FSAM6ypuLxLCsNDBYJiCkK7ACDUd7F5-S50y8atrKlONnitH6LHDT3IQ6e73cs7Q7H7fLW0nCg3X3du91Xl5m63pthIsGQ8g
Și acum credeți că-i posibil că o mână de oameni nevaccinați poate contamina populația supravaccinată a unei țări? Poate mai și judecați, dacă aveți cu ce!

Huhu Rezea spunea...

Prostul dacă nu-i fudul, nu e prost destul!
Mâna aia de nevaccinați se comportă ca niște cerșetori de imunitate! Vaccinul va subcomba dacă nu mai are suficient de mulți proști în care să se înmulțească.

Mihai spunea...

Numărul mare de testați depistati infectati din Bihor derivă din neputința punerii în farmacii ,cauza fiind lipsa hârtiei speciale pentru etichetele " Pălincă de Bihor anticovid" si a a neomologarii mm in termen de Câtu a schemei de eliminare totală a grafenului la distilarea a doua.
După asta toti vor trece pe la vaccin si nr infectatilor se va apropia de cel din statele europene cu grad ridicat de vaccinare.
Sunt sigur că daca se testează masiv si in județe precum Ilfov si Ialomița numărul se tripleaza.

Iulian Mareș spunea...

Se testează atât cât a dorit BOUL din Sibiu!
Când am făcut eu Apusenii 75% nici nu înțelegeau cuvântul Telefon ci doar boală, coasă, clisă, brișcă...,, se spălau doar xand ploa, dar nu m-am supărat!

Iulian Mareș spunea...

Nu erau inculți, erau doar criminali!
Încă faci parte din cei care mai cred ca MRSO a fost revolutia rușilor?

Leon spunea...

"Platforma prin care s-au creat aceste vaccinuri cu ARN mesager este una creată de foarte mult timp. Deci totul era, cumva, pregătit și se aștepta un moment în care să apară un virus. Ne așteptam să fie un virus gripal. Această pandemie ne așteptam să fie una cu un virus gripal. Nu a fost să fie cu virus gripal, a fost cu coronavirus. În momentul în care virusul a fost identificat a mai trecut foarte puțin timp până când el a fost secvențiat și s-a putut extrage gena care codifică proteina spike. Acea genă care codifică proteina spyke a fost transformată în ARN mesager și în acest fel, practic, platforma de fabricație existând, această mică particulă a fost introdusă în vaccin. Cu alte cuvinte, vaccinul nu conține virus nici viu, nici mort, nu conține elemente infecțioase, nu conține elemente care să producă infecția. Conține doar o rețetă, un cod, care deține informația în baza căreia celulele noastre din deltoid, acolo unde se injectează vaccinul, vor fi capabile să secrete proteină spike plecând de la descifrarea acestui mic cod. Ca o rețetă de bucătărie, în cuvinte mai simple. În funcție de ea, celulele noastre secretă proteina spike”, a spus prof. dr. Aramă, conform Mediafax.

ARN mesager nu se întâlneşte niciodată cu ADN-ul
Medicul infecționist a explicat că ARN mesager nu poate fi comparat niciodată cu ADN-ul, iar cele două nu se întâlnesc niciodată.

„Proteina aceasta secretată este văzută apoi de limfocitele T, care, la rândul lor, stimulează limfocitele B să producă anticorpi împotriva proteinei spike și, de asemenea, și limfocitele T sunt stimulate. Deci avem un răspuns imun complex, care asigură, practic, protecția celui vaccinat împotriva bolii în momentul în care va veni în contact cu virusul. Ar mai trebui spus că acest ARN mesager nu are nimic de-a face cu ADN-ul celulei umane. ARN-ul mesager rămâne strict în citoplasma celulei. El nu ajunge în nucleu, acolo unde se află ADN-ul celulei umane. Deci este exclus să fie afectat ADN-ul uman”, a precizat prof. dr. Aramă."(dcnews).!

Calinmihaib12 spunea...

BUREBISTA:
..Sigur,e posibil ca "birocrația" să salveze.......!(umpleti spațiul gol cu ce credeți de cuviință..!)
OAMENII MORȚI,totuși, nu sunt..OBIECTE PIER DUTE pe sub mese AZI, și.."găsite"..MÂINE.!
FENOMENUL..E CRONIC.!
ceea ce arată că a devenit o "METODĂ DE LUCRU",prin care se manipulează..PROSTEȘTE..opinia publică.. MĂRIND sau MICȘORÂND nr. de morți zilnici, în funcție de "intere sele" COMUNICATORILOR /COMANDITARILOR..!

M spunea...

@Iulian Mareș

Amuzanți micuții de pe Facebook care au confundat stația lui Arafat cu un pistol (mai mult, un idiot numit Iofciu Ion dă și amănunte pentru că el vede prin haine! 😁 Cică e sigur un Beretta Px4 de 9x19 cu 15 cartușe. 😁 Probabil că modelul antivaxer pentru că standard e cu 17 cartușe.)

PS găsiți postarea idiotului pe pagina lui de Facebook 😁 Oricum pentru antivaxeri Facebook e considerat izvorul tămăduirii și al adevărului (vezi și fluviul de postări ale lui Dan B.)

Huhu Rezea spunea...

Calin
Cu asemenea tampenii tu darâmi încrederea în medicină. Ti-ai pierdut complet direcția.

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

Maretia Ardealului ”Imperial” vazuta de la Alba Carolina nestiută de # Mares.

https://youtu.be/yNdgob4mgOw

Incununata pe drumul de Zalău ,

https://youtu.be/0xDZbFmF86Q

Iulian Mareș spunea...

a-myc-ulyi meu cu memorie tâmpă!
Kiar ai creier subdimensionat uitând de pledoariile pt frumusețile și binefacerile ungurești, austriece și nemțești pe care le faceai în prostie și cu prostie...
Acum te-a luat dragul de țara mea?
Ești ridicol cum te maimutaresti ca un zgârci...
a_myc, dacă memoria ta este de kkat, întreabă Admin așa: Este adevărat ca eu, a_myc, postac diliu postam repetitiv din postura de cosmopolit cretin?

Iulian Mareș spunea...

M,
Pe dr. Raed Arafat (unii zic ca este nepotul lui Yasser Arafat/OEP si ANP) l-am cunoscut prin activitati si misiuni curente timp de mai bine de o luna, in sediul MAI!
Omul are o supra pregatire de specialitate in Medicina pt Dezastre si in Crize Umanitare! Are formatie de comandant militar si inclinatii spre purtarea ”razboaielor”, ca orice palestinian!
Tembelilor din presa le-as atarna la bracinar un pistol de 9 mm, 15 cartuse, indiferent de marca, dar parca as dori un Parabellum 9mm, modelul militar, cu incarcator de rezerva, macar 2-3 zile!

Huhu Rezea spunea...

Mares
Dacă zici că ești vaccinat, la ce mama dracului dai cu bâta în balta fricoșilor de vaccin, cu simptome clare de sinucigași, ca să-i sperii și mai mult? Ti-am spus că nu-ți public găselnițele care atentează la măsurile de prevenire și combatere a pandemiei.

M spunea...

@Iulian Mares

😁 Numai unul care nu a purtat zi de zi pistolul poate sa spuna idiotenia aia. Asa este!

Sa imi amintiti sa va povestesc despre experienta mea cu seful securitatii lui Yasser Arafat pe care am avut ocazia sa il cunosc!

Teodora Mares este sotia dumneavoastra? 😉

Iulian Mareș spunea...

Nu dau cu nicio bâtă!
1-Preventia si nu imunizarea o asigura vaccinarea!
2-Testarea asigura depistarea rapida a afectiunii!
3-Medicamentele antivirale la liber, cf skemei de tratament si Scrisorii medicale/retetei de la doctorul de familie, in farmacii cat si in spitale conduc la falimentul fabricantului de saci negri cu fermoar!
*Tie iti este clara asta? Ce parte a expunerii de la 1-3 te supara sau nu este asigurata?
Kiar ma uimesti....ori nu pricepi ori joci pe dreapta? Am reusit eu sa conving ENEL-ul ca am platit o factura de 2X si trebuie sa-mi scada banii, a durat 3,5 luni ce-i drept, dar sper ca si tu vei intelege PDV al meu!
Pai, suntem stat dictatorial vaccinist sau social? Ce plm le dai alora din ATI, care nu si-au asigurat preventia? Sau crezi ca pârlitul de Cîțu vaccina 12-13 milioane de romani?

Huhu Rezea spunea...

Mareș
Continui să pui carul înaintea boilor.
Si in urma cu secole oamenii invațaseră că in bolile molipsitoare este mai ușor să previi boala decât s-o tratezi.
Ai auzit tu că există vreun antiviral miracol care dă rezultate la cei care fac forme grave de Covid?
Faci pe tine de frica vaccinului și te justifici cu sofisme jenante.

M spunea...

@Iulian Mares

Problema cu testarea este destul de complicata. Initial eram fan al testarii dar cand am aflat de fidelitatea si sensibilitatea testelor de saliva (pe la vreo 60%) de faptul ca sunt teste care identifica ADN-ul virusului (adica ai testul pozitiv si dupa ce nu mai esti bolnav) iar altele identifica numai atunci cand se depaseste o anumita incarcatura virala (adic esti bolnav, poti transmite, dar neavand incarcatura suficienta esti dat negativ de test)... mi-am acm schimbat parerea!

Huhu Rezea spunea...

Testarea nu apără individul de Covid, doar previne răspândrea virusului la alții.
Vaccinarea apără atât individul cât și colectivitatea.

M spunea...

Eu cred ca o parte din insistenta cu care se face propaganda testarii este facuta si de samsarii de teste, gen fratii Camataru, dar si alti interlopi care au investit mult in teste si care in cazul unei campanii de vaccinare de succes ar cam ramane pe paguba!
Decizia complet idioata a lui Campeanu de a testa GRATUIT milioane de copii si mai ales profesori i-a scos din faliment pe acesti interlopi!

In ceea ce priveste tastarea in sine stiu cazuri de oameni care si-au facut intr-o zi si 5 teste din care 2 au iesit pozitive, 3 au iesit negative, s-au dus apoi sa isi faca PCR si le-a iesit negativ, a doua zi au inceput sa tuseasca tare si sa aiba febra, au facut iar test si le-a iesit negativ (la cel rapid) si apoi pozitiv la PCR. Deci testarea e mai mult ca la jocul de pacanele!

Iulian Mareș spunea...

Si Ciolacu gandeste romaneste!

”Marcel Ciolacu a povestit de unde a făcut rost de antivirale pentru membrii familiei care s-au îmbolnăvit de Covid-19.

Liderul PSD a povestit că, de la începutul pandemiei, mai mulţi membri ai familiei sale s-au infectat cu noul coronavirus, explicând de unde a făcut rost de medicamente pentru tratamentul acestora.

"Aţi văzut că am făcut un apel la liderii politici să nu ne mai dăm prea mult cu părerea în această zonă, că nu mai înţeleg românii nimic. Să lăsăm specialiştii să vorbească. Vă dau un singur exemplu cu antiviralele. Eu am avut toţi nepoţii, iubitele lor, fratele meu, au avut toţi Covid. Am cumpărat antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova. E inacceptabil aşa ceva: să cumperi antivirale de la tarabă. Nu ştii, nu ai niciun control dacă ele sunt contrafăcute sau sunt adevărate. Ai fabrici de medicamente generice cu capital românesc. Alţii vor să facă. Lasă-i dom'ne... Nu le accepţi în spital că nu sunt eficiente... lasă genericele în farmacii, nu să caut printr-un văr de care ştiu că i-a adus cineva din Moldova. Mai suntem sănătoşi la cap, în ce ţară trăim?", a declarat Marcel Ciolacu marţi seara, la România TV, la emisiunea moderată de Victor Ciutacu.”

Ion Iofciu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.