Un produs Blogger.

luni, noiembrie 22, 2021

Farsă cu Benone Sinulescu

15 comments

FARSA TOMBERONUL, EMISIUNEA RASMERITA

15 comentarii:

anonim spunea...

Apropo de chestia asta
Mi-a zis un prieten ca de fapt noi,ceilalti suntem gunoieri.Cei de la salubritate doar strang ce lasam noi gunoierii in urma noastra.Mishto nu? Ar cam avea dreptate daca ne gandim ceva mai bine.
Gunoieri sunt cei care-l fac nu cei care-l strang....parerea mea

ifrim spunea...

Niște nebuni,săracu' om putea face infarct de ziua lui!

Cezar spunea...

Tineretul....se cred capabili ca fac din astea🤣🤣🤣🤣🤣
Ce bine arata nea Beny...cred ca era acum 20 de ani
Nu plecasem din Armata...cînd era in voga RO.MANIA!
DUMNEZEU SA.L ODIHNEASCA!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Subscriu, @Tizule! Gasesc farseurii niste dobitokeni iresponsabili, care nu realizeaza niste consecinte nefaste ce pot rezulta din niste glume, mai proste decat esi!

monteoru spunea...

Ce a fost a fost.Mai bine va ganditi la ziua de maine.Vin ai nostri pleaca ai vostri noi ramanem tot ca prostii.Mai bine ati scoate capul din nisip.Numai o granita comuna cu rusi va majora pensiile rezervistilor sa va intre bine in cap.Pana atunci pace si prietenie.Am zis.

Iulian Mareș spunea...

Deci mi-ai înțeles mesajul!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Amin si Aleluia.

Negritoiu spunea...

A fost una din cele 10 conditii prezentate drept obligatorii pentru a accepta intrarea la guuvernare alaturi de PNL si UDMR>.Pe parcursul negocierilor s-au acceptat propunerile PNL-ului: indexare pana in 10% de la 1 ianuarie 2022. In plus,la propunerea lui Ciolacu se introduce plata CAS pt. pensionari(>4000)Pensionarii militari se incadreaza in categoria fara indexare dar cu plata CAS( cei cu pensia >4000). Si noi care dadeam vina numai pe olguta!

Iulian Mareș spunea...

Nefiind alte informatii din domeniu, cam asta rezulta!

Iulian Mareș spunea...

Cea mai buna ciuma este *CIUMA LUI IOHANIS!!!

Leon spunea...

Deci Recalcularea pensiilor de serviciu se va face numai pentru cele 6 trecute in topic:
"În ceea ce privește pensiile speciale, noua coaliție de guvernare vrea să aplice principiul contributivității, astfel încât pensiile de serviciu să fie recalculate. Nu este prevăzut un termen până la care să se întâmple acest lucru. „Legislația din România s-a schimbat în acest domeniu în ultimii ani, separat de cadrul general, fiind introduse o serie de legi speciale prin care s-au reglementat categorii de pensii care nu au ca temei principiul contributivității. Susținem aplicarea generală a principiului contributivității în stabilirea dreptului la pensie, sens în care modernizarea sistemului public de pensii va conduce la eliminarea inechităților și reducerea decalajelor. În ceea ce privește cele 6 categorii de pensii de serviciu, acestea vor fi recalculate plecând de la principiul contributivității, cu respectarea jurisprudenței Curții Constituționale”, se precizează în programul de guvernare"
Pensiile militare sunt PENSII MILITARE DE STAT, si atât..!

CEZAR spunea...

Negritoiu
24 noiembrie 2021, 00:35

Normal ..cind a vazut vreo 10 cupoane ca ale le Mares dublu Oskar ce vreai sa faca ..sa ridice la 30 %
Posibil si asta ..

CEZAR spunea...

Leon
24 noiembrie 2021, 08:13

"Pensiile militare sunt PENSII MILITARE DE STAT, si atât"
..!

Asta sa crezi tu,,,,,

M spunea...

@Negritoiu

Olguta Vasilescu este vicepresedinte PSD pe Muncă și Protecție Socială. Nu trebuie sa dea personal cu bâta!! E deajuns să creioneze, în calitate de mare specialistă, politicile PSD în materie....

Ura cu care vorbea de pensiile militare nu se stinge atât de ușor. Olguța ESTE dușmanul nostru și asta se răsfrânge asupra întregului partid (pentru că e în conducere... nu un membru de rând)

monteoru spunea...

Observ ca s-au aprins spiritele cand s-a auzit ca este posibil ca pensiile militare sa ajunga calculate pe principiul contributivitatii.
Pai mai baieti o fi cinstit ca unii sa aiba pensii mai mari pentru simplul motiv ca s-au nascut mai tarziu?Din acest motiv ma voi adresa marimelor zilei cerand insistent intrarea in normalitate.Numai sustineti cum ca legea 223/2015 nu este speciala ca va faceti de ras.