Un produs Blogger.

marți, noiembrie 16, 2021

Nevaccinații vor primi un termen de grație de 30 de zile

59 comments

 

Erau mai înțelepți românii pe la sfârșitul secolului al XIX-lea? 

Legea privind instituirea certificatului verde este în deîbateri în camera decizională, după ce a trecut prin Senat.

La Senat, salariații au scăpat de condiționarea serviciului de vaccinare grație intervenției senatorului Streinu Cercel.

La Camera Deputaților s-a ajuns la un consens ca toți salariații (publici sau privați, să primească teste gratuite timp de 30 de zile, timp în care trebuie să se vaccineze. Cel mai probabil, dacă nu se vaccinează în acest interval de 30 de zile, vor fi trimiși în concediu fără plată.

Se discută că, după o perioadă similară de grație, toți cei care erau eligibili pentru vaccinare și nu au făcut-o vor fi obligați să-și plătească spitalizarea în caz că se vor interna bolnavi de COVID. Știe cineva cât costă o zi spitalizare de COVID? 

59 de comentarii:

Leon spunea...

Peste 4.500 de lei pe zi plătește statul pentru pacienții COVID internați la Terapie Intensivă și puțin peste 1.800 de lei pentru cei aflați pe secții. Sunt costuri pe care le plătim fiecare dintre noi, pentru că sumele sunt decontate din bugetul Caselor de Asigurări de Sănătate. Au fost cazuri în care, într-o singură lună, un spital a cheltuit chiar și un milion și jumătate de lei peste contractul pe care îl are cu Casa.(digi 24)..!

spiritul lui Haret spunea...

Vaccinarea obligatorie trebuia de mai mult timp.Goana dupa voturi creiaza nenorociri.Ce atata lalaiala.Daca tot o ducem asa merg precum spunea Lenin"Un pas inainte,doi inapoi".Ma straduesc sa asigur hrana familiei din gospodaria proprie fara cheltuieli deosebite si am grija sa nu mor ca prostul cum a patit-o prostul ala cazut in fosa.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Chiar ca e o nebunie groaznica sa nu te vaccinezi! Am vazut pe unul care a avut guvid, nevaccinat, si sta acasa cu aparatele pe el sa n-o mierleasca, dupa spitalizare, gafaind disperat ca tractorul in brazda la deal, infricosat si disperat ca vede moarte prin cagula de plastic! I se termina fluxul de oxigen, papachi si viata lui, fraierul! Vai de vula lui de nenorocit ca isi blestema zilele ca nu s-a vaccinat! Brrr, habar nu au incăpatanbatii ce fir subtire le atarna deasupra capului, intre intre viata si moarte! Ma uitam, in alte tari, cum copiii, foarte senini si linistiti se vaccineaza, nici macar clipind la puricelul injectat, iar un matur din Hong Kond s-a facut de rachat bocind ca o baba si ascuzandu-se intre țâțele sotiei ca cel mai prost om din lume, spre rusinea lui! Ai sange-n sculă, esti barbat feroce si militar, te-ai dat pe vrej cand erai cu epoletii doldora si indemnai soldica la curaj? Ar fi cea mai mare prostie si dezonoare sa-ti fie frica de un puricel, care nici macar habar n-ai cand ti-l face! Toate babele si mosnegii care se taraie in bastoane l-au facut, bine merci si sanatosi, si aflu ca ditai cadrele militare se sperie cu frica si lasitate de un bine mondial pentru sanatatea lor! Ce penibil si ce jenant, cand ar trebui ca noi sa fim primii ca un exemplu de curaj si barbatie pentru binele comun si chiar o obligatie civica!

Alexandru spunea...

Dacă vă încredeți orbește în ceea ce vă spun autoritățile, aveți sigur dreptate. Desigur că timpul ne va arăta măcar o parte din adevăr. Încercați să deschideți ochii și mai citiți și altceva. Există o mulțime de păreri avizate, dar, desigur, fiind împotriva "curentului", nemediatizate. Doar un exemplu:
https://www.imuno-medica.ro/noutati/Geert-Vanden-Bossche-somitate-in-domeniul-vaccinologiei-Vaccinarea-poate-transforma-COVID-19-intr-o-arma-biologica-de-distrugere-in-masa-30

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Acum o jumatate de ora m-a sunat maica-mea, in varsta de 90 ani, sa ma sune ca s-a vaccinat a doua oara in dupa amiaza aceasta, dupa ce pe 22 Oct se vaccinase prima data, fiind dusa de frate-meu geaman si cumnata la punctul de vaccinare, si mi-a spus ca se simte excelent! Deci, se poate, fiind si ea o antivaccinista feroce, prost invatata de babele bolnave de delir mistic, reusind pana la urma s-o convingem ca babele sunt nebune si analfabete, de aia nevaccinandu-se! ,,Făi, tanti Fănica, ai sa vezi, pana la urma ca o sa-ti creasca coada si coarne di la vaccin,'' i-a zis o baba dilie, la care mama i-a replicat: ,,Eeeei, pi dracu' o sa-mi creasca mie coada si coarne, vezi sa nu te duca pi tini mai digrabă la țintirim, Săndico, ca toată ziua flenduresti Piata pi banci cu babili si mosnegii la vorgheală!''

Ein Stein spunea...

Cam asa e, timpul ne va arata, chestiunea e ca sunt sanse foarte mari ca multi dintre voi sa nu mai aflati. Nu te forteaza nimeni sa te vaccinezi, mergi pe curentul tau, baga mana-n foc pe ce zice somitatea in medicina veterinara. Pacat ca autoritatile nu aplica legea la sange, cineva tot trebuie sa va opreasca.

Huhu Rezea spunea...

@Alexandru
Sars-Cov 2 are deja caracteristicile unei arme biologice. Mai bine de jumătate dintre morți sunt victimele războiului psihologic prin dezinformarea și înfricoșarea unor îndăratnici ca tine. Voi sunteți vectorii inconstienți ai dezinformării.

spiritul lui Haret spunea...

Alexandru exista o zicala romaneasca care zic eu ca are valabilitate mondiala.Cand iti zice unul ca esti beat ,injura-l.Cand iti zic doi sau mai multi du-te si te culca.
Dupa tine exista o conspiratie mondiala.Chinezul si-a dat mana cu americanul .Acesta la randul lui si-a dat mana cu rusul si tot asa conducerile tuturor tarilor intr-o veselie si-au dat mana ca sa ne extermene in masa.
Numai un Sars-Cov 2 te trezeste la realitate.

Alexandru spunea...

@Ein Stein, ați picat puțin în plasă, din superficialitate, din ignoranță, din indiferență poate, chiar nu contează. Nu întâmplător am supus atenției dv. spusele medicului din articol, unii nu au răbdare să citească mai mult de 3-4 rânduri și trag concluzii. Desigur că inclusiv mie mi se pare cam forțată și absurdă ideea. Însă ca omul respectiv sunt mulți alții, cu pregătire în domeniu, care par că știu ce spun. Da, sunt mai puțini decât cei mulți, supuși sistemului, care cântă în strună autorităților. Dar dacă ăștia puțini au dreptate până la urmă? Subiectul este mult prea vast, părerile împărțite. Nu înțeleg vehemența dv., a vaccinaților. Sunteți salvați (asta dacă nu veți face parte din cei 10% dintre decedații zilnic, vaccinați fiind, desigur, sub rezerva sincerității autorităților în privința cifrelor reale), să fiți sănătoși! Dar pentru un vaccin reușit, modul de apariție al virusului, contextul, transparența autorităților în general, logica măsurilor luate, în definitiv rezultatele obținute de țări cu vaccinare peste 80% (apropo, la început, 70% era ultrasuficient), eu mă declar cel puțin precaut și prefer să mai aștept. Doar că eu nu hulesc pe nimeni. Încă o dată, sincer, să fiți sănătoși!

merlot spunea...

Alexandru nu te cunosc,nu ma cunosti. Am intalnit oamani pe care nu-i clintesti din convingerile lor indiferent de ce argumente aduci.Am intalnit un individ bigot a carui sotie a ajuns insarcinata in timp ce el era plecat convins ca acesteia Sfantul Duh i-a introdus un spermatoid in uter ca sa-i fecundeze ovulul.Ce dracul mai ne-am tampit in asa hal la cap?Ori crezi si tu ca prin vaccinare ne este introdus in corp pe scaraoschii?
Daca nevaccinarea ta nu ne ar aduce prejudiciu as zice ca e treaba ta.Din pacate asta ne loveste pe toti.
Iti fac o confidenta.Unul din copiii mei este intr-o functie de conducere intr-o companie de stat cu specific medical a guvernului canadian.A gresit ca s-a vaccinat?Nu cred.Si familia lui s-a vaccinat.A gresit?Nu cred.
Nu-ti doresc sa regreti ca nu te-ai vaccinat.

anonim spunea...

"Dacă vă încredeți orbește în ceea ce vă spun autoritățile, aveți sigur dreptate. Desigur că timpul ne va arăta măcar o parte din adevăr. Încercați să deschideți ochii și mai citiți și altceva."

1-credem ce spun autoritatile ca nu pot sa-l cred pe Alexandru...cine-i Alexandru???
2-da timpul ne va arata adevarul.De unde stie Alexandru ce ne va arata timpul si ca el(Alexandru) are dreptate.Si daca n-are??
3-Da avem ochii deschisi si mai citim si altceva....dar chiar asa orice? pe bune????
Va dau mai jos link-ul de unde am extras pretioasele informatii
PS privind raspunsurile de mai sus am constatat ca a trebuit sa raspund la fiecare propozitie(nici macar fraza).Deci propozitia si prostia fara exceptie....si continua in acelasi ritm:)))....dar m-am plictisit eu.N-ai cu cine dom'ne n-ai cu cine:)))

https://www.anti-prostie.com.ro.gov/noutati/akord-75-Scula-de-Bascula-Bossul-somitate-in-domeniul-antiprostiei-sinergice-Vaccinarea-nu-poate-transforma-prostia-umana-in-inteligenta-hyCLuDjU57c:html/

Tămă Coco spunea...

Mă uimește sa vad atâți orbiți de propaganda waxinista susținută de billi gates,cel care găsise acum 10 ani împuținarea populației globale care zicea el crește alarmant,prin waxinate.presupun că acesta e un site al militarilor.chiar credeți că i-am găsit milă și compasiunea pt noi? Chiar așa orbiți să fiți sa nu înțelegeți că e o afacere veroasă? Eu unul nu cred in statul român,în instituțiile lui,în așa zisii specialiști și mai ales în presă ticăloșită și vândută.vaxinativa fraților,problema voastră,dar nu mai faceți pe atotcunoscători.mai sunt și alte opinii,ale unor adevărați doctori,somități recunoscute,nu aranjat,tinci,Mahler,Marinescu ,umbri,etc...numai numele lor ar trebui să vă de-a de gândit
.Mor oamenii pe capete că nu vor să-i trateze in spitale.

Alexandru spunea...

@spiritul lui Haret
"S-a dovedit de-a lungul istoriei, mai ales in ultimii 100 de ani, ca trebuie sa avem incredere! De la Lenin, Stalin, Hitler, Dej, Ceausescu, Iliescu...pana chiar si la Bush cu armele chimice din Irak. Toti au avut dreptate si au avut spijinul maselor. Si uite unde am ajuns: libertate, bunastare, acces la sanatate, educatie, cultura s.a.m.d. Urmariti specialistii! Doar ei stiu cand virusul este mai agresiv si cand trebuie de Pasti si Craciun sa va izolati. Iar la 2 saptamani distanta cum puteti iesi masiv la vot, la congres, la concert. Ascultati doar de doctorii care sunt de partea sistemului. Ceilalti sunt vanduti unor conspirationisti."
Am făcut boala în octombrie, anul trecut. Formă ușoară. Sunt unul dintre cei care cred în superioritatea imunității dobândite natural, în fața celei obținute în urma vaccinării cu un ser scos pe picior, repejor, ale cărui efecte adverse sunt dosite, minimizate și a cărui eficacitate de combatere a pandemiei începe deja să fie clar insuficientă, cât timp nu este combinată și cu alte măsuri. Mă surprinde în continuare ușurința cu care oameni inteligenți iau de bun absolut tot ceea ce li se servește oficial, fără să ia în calcul nici o clipă că pot fi manipulați. Știu, și eu aș putea fi acela, acum mă duc să mă culc.

M spunea...

Și eu cred că acest covid se manifestă ca o armă biologică. Are toate caracteristicile:
- se transmite rapid,
- practic nimeni nu e protejat de infectare,
- tratamentul celui bolnav este extrem de scump (8.000 de euro pe zi),
- produce o afectare imensă a economiei,
- produce o stare de neîncredere în autorități,
- tratamentul este specific (nu s-au putut folosi scheme de tratament deja existente),
- boala are reveniri și produce sechele pe termen lung (adică nu omoară imediat bolnavul astfel încât doi soldați cu o lopată să "rezolve" cazul într-o oră),
- apar ușor variante ale bolii care face vaccinarea să nu aibă efect pe termen mediu și lung.

Mă îndoiesc că a fost împrăștiat voluntar (am fi avut o națiune importantă tehnologic care să fi scăpat neatinsă).

Motivația este deci de negăsit! Aia cu "vor să ne extermine" este penibilă! Niciun stăpân nu își omoară voluntar slugile!!!

De fapt virusul ăsta e ca o oglindă care ne arată cum suntem: paranoici, egoiști, empatici, grobieni, ipohondri, curajoși, lași, rudimentari.
A mai făcut ceva: a readus în mintea noastră granițele atât între țări (unele sau închis că niște arici țepoși) dat și granița spațiului personal. O să treacă timp să ne revenim.
A scos poate la lumină ce e mai rău în noi!
Ca un război!

Alexandru spunea...

@merlot
Cred că este evident că nu are rost să vorbim despre cipuri, scaraoschi sau alte năzdrăvănii. Cu toate că nanotehnologia, inclusiv în domeniul medical, s-ar putea să fi ajuns deja la un nivel la care nu le trece unora prin cap sau consideră chiar de neatins. Vorba aia, nimic nu e imposibil, imposibilul ia doar ceva mai mult timp pentru a fi realizat. Nici nu cred că cei care se vaccinează fac neapărat o greșeală. Știu, se tot propagă ideea conform căreia în bazinul nevaccinaților, virusul suferă mutații și noile tulpini vă vor pune în pericol pe dv., cei vaccinați. Presupun că la asta vă referiți. Să știți însă că există, se pare, studii serioase care indică faptul că acest lucru se întâmplă inclusiv la cei vaccinați. Vedeți, 10% dintre vaccinați mor și ei, vaccinații transmit și ei boala bine mersi, efectele adverse sunt minimizate etc. Cert e că unii fac foarte mulți bani, lockdownurile se țin lanț inclusiv în țări cu rată mare de vaccinare, nu prea sunt semne că vaccinul este soluția supremă, nici pe departe. Mi-e teamă că acesta este doar antrenamentul, ce este mai rău abia va urma. Sănătate!

Alexandru spunea...

@akord-75
Presupun că sunteți sub tratament și nu v-ați luat la timp pastilele. :))

Huhu Rezea spunea...

Alexandru
Ziceai că te duci să te culci. Mă gândesc că dimineața iți revine mintea cea din urmă a românului.
O pandemie nu se combate cu păreri și opinii!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cei nevaccinati anti carcalaci au probleme cu litera greceasca PSI, in draci, adicatelea un Y cu o bara verticala intre craci?! Sa nu incurc, intrebam si eu meteoric si din buric, la modul retoric!...

Unknown spunea...

Populația crește în progresie aritmetică iar inteligența ei în progresie geometrică. La meduzele kaki e invers! Deci stați cuminți în fața acului cu ser experimental! Și așa poluați degeaba planeta !

Iulian Mareș spunea...

@M,
Exact ca intr-un conflict armat!
S-a conturat gradul de pericol si tipul/nivelul ekipamentului de protectie!
Ți s-a dat vesta de lupta si placile ceramice pt protectie reala (gloante / skije), ai fost conștientizat asupra pericolului si ca trebuie sa o porti mereu, inclusiv la masa, mai putin in adapost-la odihna! Asta ține de ROE (regulile de angajare)
Tu nu vrei sa ții cont si de la 12.00 -14.00 iți relaxezi muskii de la umeri! Nenorocitul de glonț s-a invartit in aer si prin raion cautand omul ”predestinat”! Te-a gasit la relaxarea umerilor, te-a penetrat: nu ți-a facut mare lucru (1-2) gauri si pentru inceput ”te-ai relaxat total” (asta iți doreai, nu?), apoi....te-ai ridigizat!
Ce-i dragi te vor uita cu timpul..... Tu, kiar foarte repede!
*Nici mie nu-mi plac 2 lucruri:
-lipsa tratamentului din farmacii si spitale!
-vaccinarea fortata!

**Aveți dreptate 100% cand afirmați asta: ”tratamentul celui bolnav este extrem de scump (8.000 de euro pe zi)”! ...cu o condiție, tratamentul sa se execute real cu medicatia cf protocolului, nu cu tableta de Paracetamol la 12 ore! Altfel, producem o frauda, menita sa acopere hoția lui Cîțu prin justificarea împrumuturilor demențiale!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Pana acum trebuia sa-i faceți Booster si vaccinul antigripal sezonier! Nu este timpul pierdut....
Eu am facut si fac vaccinuri multiple din 88 si nu mi-a crescut nimic in plus, cu toate ca voiam sa-mi creasca ceva, ca sa am 2! :))

Iulian Mareș spunea...

Va inteleg perfect! Nu va poate obliga nimeni! De ce nu au fost asa virulenti acum 10-15 ani cand s-a pus problema vaccinarii fetelor impotriva HPV (duce la cancer uterin, un numar urias de femei mor din cauza agresivitatii acestuia)?
A fost o campanie esuata!

Iulian Mareș spunea...

Eu va inteleg demersul pe blog, il respect si sustin!

Iulian Mareș spunea...

Domnilor,
Marea actriță de renume mondial a avut o postare (unde decat pe pagina de cultura pura Facebook?) care mi-a zdrobit inima si m-a facut sa scriu si aici ca sa vedeti cum poate gandi o o #Zdreanță:
”Actrița Oana Pellea afirmă, într-o postare pe Facebook, că votul ei „a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere” și spune că s-a săturat să vadă „oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată”.”
*Mostra clara de sofism tendențios si dirijat, ea, pisica cu stramoș Tigru, arunca cateva adevaruri evidente pt a-și justifica infecția gandirii si actțiunii de proasta sadea: imi aduc aminte ca era una din ”marile toante” care critica:
-OUG 13, fara sa o citeasca si/sau inteleaga, precum fostul ei idol COMOD!
-critica oripilata, cu botul ei proeminent, acțiunea jandarmilor din P. Victoriei, crezand ca modul de lupta al acestora este un fel de Partea a 2-a a piesei fade orkestrata de regizori nebuni!...idem ilustrul cantacios pe bani publici/PSD, betiv si fumat ilegal KIRILĂ!

M spunea...

@Iulian Mares

Da, aveti in mare parte dreptate. Din pacate nici tratamentul nu e "izbavitor". Nu numai ca este exceptional de scump si reprezinta... pana la urma urmei o imensa pierdere financiara. Dar ce nu inteleg e de ce oamenii nu se vaccineaza pentru ca "vaccinul e experimental" dar se trateaza cu medicamente experimentale? Aici vad o fractura de logica!

Personal, mi se pare mai simplu si mai eficient sa iau masuri de prevenire.

Tot asa nu inteleg agresivitatea șoșocilor!!! Lasă-ne dracului în pace! E vident că administratorul acestui forum, pe această problemă, are o anumită poziție! Cum plm vine acest alexandru să facă propagandă antivaxeră? Merg eu pe froumurile șoșoace să îi fac "superficiali, ignoranti, absurzi" etc.? Nu, domnule!

Îl dă exemplu pe vanden Bossche care a fost practic desfiintat de sute de alti virusologi. Dar, stiti? important e ca s-a gasit UNUL care să susțină amețelile șoșocice!

Vă provoc: postulați orice ADEVĂR în care credeți (că Pământul e rotund, că au dispărut dinozaurii, că Pământul se învârte în jurul Soarelui) și eu vă găsesc pe internet cel puțin 10 oameni care spun că nu e așa!
Statistic, sunt destui dilii pe lumea asta!

Vrea pulea să îl omoare pe marele alexandru că nu doarme bill gates noaptea de grija unuia ca el! Mă lași?
😂

Huhu Rezea spunea...

Dr. Jurma despre anarhia medicală care a precedat valul 4 și riscăm s-o repetăm prin micșorarea numărului vaccinaților.

„În valul 4 am intrat într-o stare care se poate numi de anarhie medicală. Atât de flagrant, de la cel mai înalt nivel al statului s-a contrazis autoritatea medicală, reprezentată chiar de instituțiile statului, discutăm aici de ordine DSP și INSP care au fost considerate doar recomandări de căte politicieni de vârf, miniștri și așa mai departe, până la cetățeni obișnuiți care nici nu se mai obosesc să respecte regulile care sunt impuse”.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iulian, trebuia, dar greu am convins-o pe băbucă sa se vaccineze, fiind lamurita de băbăciunile din anturaj ca i se inoculeaza cipuri, draci si carcalaci! Bine ca mi-ai zis de vaccinul sezonier sa mi-l fac si eu si poate s-o duc si pe mama! Multumesc!

Iulian Mareș spunea...

@M,
Nu pe domnul acela il vizeaza ci, in mod deosebit pe urmasii dumnealui; le rescrie codul genetic...exista riscul sa devina mancurți fara sa poarte acea piele de camila pe cap, in arșiță!
Domnule...asa este cladita fiinta umana, cu personalitate diferita, unii vor, altii NU!
Eu m-am obisnuit si accept! Însă, va spun sincer ca la cresterea numarului de cetateni negationisti, antivaccinisti a contribuit major, daca nu hotarator conducerea politica si de stat a ROU in perioada 2019-2021, prin acșiune haotica, bezmetica, autista si kiar inacțiune, asta in conditiile in care avea toate datele stiintifice si rezultatul matricei riscului asumat!
Ma contraziceti?

Iulian Mareș spunea...

Avertismentul adevaratului economist ...nu al tălâmbului ăla!

Mircea Coșea: Se va muri de SĂRĂCIE în România. Pensionarii și cei cu venituri mici, primii afectați!
Profesorul de economie Mircea Coșea avertiza recent că ”Este un fenomen pe care nu mai putem să îl evităm, este o inflație care a acoperit întreaga lume”.

”Suntem într-o situație în care lucrurile nu vor merge bine în viitoarele luni, anumite categorii ale populației vor fi puternic afectate, mai ales pensionarii și cei cu venituri mici și trebuie luate măsuri imediat pentru contracararea unor efecte care vor duce la pierderi chiar de vieți omenești. Gândiți-vă că statul în frig, fără medicamente și cu o alimentație de proastă calitate la persoane care sunt fragile din punct de vedere al sănătății pot duce la decese.”

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Renumita jegoasa, Oanța Pieleaînapoi, ii umbreste stralucirea tatalui, un mare patriot iubitor de romani, un luceafar al panzei cinematografice, ea fiind o lepra din haita userist-sorosista a rezistentilor fascisti, impreuna cu onania de Chirilău Dilău, la fel umbrind cariera tatalui, jurnalist sportiv de mare clasa, ca sa nu-l uit si pe drogatul Caramea Mitru Canabis, un inveninat dusman al Romaniei si romanilor, cu un tata actor, pupator de moaste ceausiste si brusc devenind dizident amerloc si revolutionar de closet! Vai de steaua lor in plină implozie!

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...

@Iulian Mares

Evident ca o contributie a avut-o conducerea politica. Dar, vedeti dumneavoastra, eu sunt evident impotriva conducerii actuale. De aici pana a intra pe site-uri EVIDENT cu o alta orientare doar pentru a produce iritare mi se pare o mare distanta. Am la bloc pe unul pe care il apuca, la betie, nevoia de muzica. Da drumul la boxe de vibreaza paharele cu 4 etaje mai sus! El behaie: "Sunt in casa mea, e dreptul meu sa fac ce vrea muschiul meu!"
Argumente ca: "da, domnule, poti sa faci ce vrei daca nu ii afectezi pe cei din jur" sau "legea spune ca nu poti sa faci zgomotul asta la 3 dimineata!" il lasa complet rece!
"E dreptul meu!" "Libertateeeeeee!" striga el dupa ce pleca politia de la el.

Eu cam asa vad si discutia asta. Da, este poate iritant sa iti faci vaccin dar e nevoie daca vrei sa traiesti intr-o comunitate!

Va rog sa fiti convins ca si ala cu muzica este sigur ca el are dreptate, ca noi toti astialalti suntem niste idioti care ne luam dupa ce spun autoritatile, ca mii de ani nu a interzis nimeni sa cante muzica, ca e o conspiratie mondiala ca oamenii sa fie tristi!!!

CEZAR spunea...

Jurma....un impostor ...fara pedigry....!!

M spunea...

Elementul comun al acestor jeguri este traiul bun avut, in lux si confort, deasupra noastra, a tuturor!

Dar am mai spus-o: cei mai inversunati anti-comunisti sunt cei care in '90 bateau revolutionarii pe strazi, cei mai mari sustinatori ai lui Kovesi sunt cei care nu demult santajau bietii oameni cu un ordin de chemare sau de concentrare.

CEZAR spunea...

Cornelius Flavius Ifrim
17 noiembrie 2021, 08:15
Asculti de alt prostovan care cica traieste ..NUMAI CU VACCINURI..la prinz dimineata si seara !
Mai faci o -LULA..vorba Sabrinei frumoasa cintareata portugheza..!!
Vaccinurile Anti C..anuleaza orice alt raspuns- imunitar al organismului !~
Asta-i cel mai mare pericol subliniat de toti TITANII in IMUNOLOGIE-de buna credinta..
Deci sa zicem ca BILL Gates..care a subliniat cu multa vreme in urma ca TERRA este suprapopulata de prostovani gen Mares..si ca se impune reducerea populatiei prin vaccinare - te salveaza acum SIC de Covrig...dar vei crapa poimiine de virusul TUSEI MAGARESTI...organismul nu mai sare in ajutor ! O zi buna va doresc !!!

Ein Stein spunea...

Hai lasa vrajeala, mergi unde ai treaba.

Ein Stein spunea...

Ar mai fi trebuit sa vorbeasca si de pandemie, din punct de vedere economic, de unde bani sa sustina efortul urias pe care il depune sistemul sanitar. Toti vor tratamente anticovid, de mii de euro pe zi, ar trebui mai multa responsabilitate din partea celor care mai au in cap si altceva in afara de radacina parului. Ne aflam in toiul unui razboi hibrid, extrem de violent, si vad o gramada de imbecili, platiti sau nu, care pun umarul cu sarg la destabilizarea situatiei.

anonim spunea...

Alexandru
Da ,da !! Noapte buna chiar daca-i miezul zilei.
La dvs oricum nu conteaza,nu-i asa?:))))

anonim spunea...

Tămă Coco
Prea lunga lista de "argumente" a dvs. Azi sunteti cu "logica" la cote maxime:))
Ce Mahler? ce Marinescu? ce Imbri?(nu Umbri).Ce rost are ca si-au pierdut atatia ani invatand. Bine ca ati aparut dvs.
Sunteti salvarea noastra si a umanitatii....miezul din dodoasca:)))

Huhu Rezea spunea...

Un anarhist ca tine nu poate să judece cu capul limpede o stare de pericol. Te indopi cu teorii iraționale pentru a-ți justifica comportamentul sinucigaș.

Huhu Rezea spunea...

Nu e nimic rațional în capul unor antivaccinisti care, in loc să aprecieze ei pericolul unei pandemii, pentru ei si semenii lor, se iau după politicieni sau fac rău in ciuda unor politicieni.
Eu nu mă dau niciodată mai deștept decât somitățile recunoscute in domeniu pe plan mondial, acordând circumstanțe pentru greșeli inerente in cunoasterea unei pandemii noi.
Nu au ce să caute aici doctrinele politice, dogmele religioase, psihozele colective sau individuale, vrăjitoriile, opiniile neavizate.
In prezența unui virus, ca militar te comporți ca în fața unui inamic nevăzut, nu ca un tăntălău fără pregătire militară sau ca un trădător care fuge de măsurile instituite de autoritatea care comandă acțiunea.

Iulian Mareș spunea...

M,
Bine spus! Ai lovit ținta cu toate gloanțele numai în cercul de 10 puncte! Felicitări!

Ein Stein spunea...


https://www.libertatea.ro/stiri/graficele-care-arata-cum-evolueaza-mortalitatea-in-diverse-tari-in-functie-de-vaccinare-3837107

Ein Stein spunea...

https://www.libertatea.ro/stiri/rusia-coordona-o-retea-de-antivaccinisti-din-ucraina-care-dorea-preluarea-puterii-3838833

Cezar spunea...

🤣🤣🤣🤣😛😛😛😜🤨😝🤑
Spune.le mai clar caci..decelebratii astia nu pricep nimic...

Alexandru spunea...

@Ein Stein
Nu vă supărați, dar "veterinarul" ăsta e bun?! Chiar e comică faza, vis-a-vis de opiniile dv.
"Albert Bourla este medic veterinar grec și președinte și director executiv al Pfizer, o companie farmaceutică americană. S-a alăturat companiei în 1993 și a deținut mai multe roluri executive în diviziile Pfizer. Înainte de a deveni director executiv, Bourla a ocupat funcția de director executiv. Wikipedia (Engleză)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Albert_Bourla

M spunea...

Asta mi se pare tare:

"Bă fraierilor, nu credeți bă ce vă spun politicienii X și Y, sau doctorii A și B! Trebuie să îi credeți pe politicienii Z și V și pe doctorii C și D."


Totuși, ce disperare pe unii!!!! Deci găsesc o postare care afirmă niște cifre și, ca niște pionieri, vor ei neapărat să ne salveze!

Lasă-ne bre Alexandru și ceilalți. Puteți să scrieți pe pagina lui Șoșoacă. Acolo o să fiți înțeleși și apreciați.

Și eu mă gândesc să mă duc pe o pagină a celor bolnavi de cancer și să încep să fac mișto de ei: ce proști sunteți, cancerul nu există, libertate!!!!

Sebi spunea...

Da' lasa-i nene sa nu se vaccineze, tara are nevoie de pensionari putini, sau mai rari, mai rasfirati, altfel ne taie astia pensiile. Si sa vina odata cutremurul ala mare, sa mai moara din prosti, si tineri si batrani.
Ce zici nene? Zi mai tare, c-a imbtranit mosul, nu mai aude cu urechea buna ca-n 45. A, victime colaterale zici? Si ce daca? Asta e, o tara avem, ne sacrificam. De unde dracu atatia destepti, doamane iarta-ma? Destepti putini, riscuri mici. Ascultati aici copii, covidul n-are forta sa ne scape de prostime, m-am lamurit. Cutremur trebe. Mor naibii de batranete si n-apuc...
Hai, aveti grija de voi, ca eu abia mai am grija de mine.
Va pupa tata.
A, am uitat ce era mai important. Bag un P.S., va rog sa-l cititi.

P.S. Te caci in el de covid, tre sa vina cutremurul ala mare ca sa mai scapam de prosti. Stiti voi, ca sunteti fete cu scoala: ala mare.

Ein Stein spunea...

Si cam care crezi tu ca sunt opiniile mele si de unde ai tras concluzia? Doctorul de gaini a detinut functii de conducere, adica de manager, la fel cum are Raluca Turcan functie de conducere, nivelul de expertiza este identic pentru cele doua somitati, in domeniile in care lucreaza. Ai un tupeu iesit din comun, ti-am mai spus sa degajezi terenul dar se pare ca pricepi mai greu, ai grija sa nu te invite procurorii la un pahar de vorba, sa mai schimbati impresii despre virusologie.

Alexandru spunea...

@Ein Stein
Trebuie să recunosc, mă dau bătut. Eu nu încerc să conving pe nimeni de nimic, doar sunt prost înțeles. Credeam că putem discuta civilizat, împărtăși opinii, mai mult sau mai puțin divergente. Dar cu deținătorii adevărului absolut nu mă pun, recunosc. Vă salut, să fiți sănătoși! Promit că nu mai revin pe subiect decât după doza 4. Doar așa, ca să vedeți că se poate și fără. Să auzim de bine!

anonim spunea...

@Alexandru
16 noiembrie 2021, 23:42
Ca deobicei presupuneti tâmpenii.
De altfel, oare de ce nu ma mai mir? Deja e banal...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Alexandru, sa ma ierte Dumnezeu, dar daca nu te vaccinezi mai apuci ca un erou sa ne vezi de la Sf Petru cum ne facem doza 4?

Sebi spunea...

Se poate si fara, dar nu o spui aici ca un prost inteles. O spui la morga, langa prost intelesii si prostii neintelesi care nu-ti pot raspunde. Sunt demni si tacuti dintr-o inteligenta superioara, demna de imunizarea exclusiv pe calea naturala... precum si de alte marete beneficii ale evului mediu, in opozitie cu discernamantul odios al omului modern, al ticalosului educat, al nebunului implicat si solidar.
Serios vorbind, aici n-ai haz, fiind doar un prost inteles dintre alte milioane de destepti neintelesi si rahati fricosi, dar acolo la morga, luandu-le familiile la misto, ai avea chiar un sens. Se poate si fara.
Se poate fara orice. "Fara" este esenta acestui neam intr-un singur cuvant, cuvantul-simbol al saraciei sale, trecutul, prezentul si viitorul lipsite de orizont, blestemul sau.
Desi apartenenta la civilizatia europeana ne-a garantat vaccinul tuturor, gratuit, suntem populatia "fara", cretinii Europei si ai lumii.
Sa auzim de orice, numai sa auzim.

Dan B. spunea...

Și banii cheltuiți de Casa de Sănătate aveți idee de unde provin?
Aveți idee cam câți bani din veniturile noastre au ajuns acolo?
Stiți că pensionarul angajat mai plătea încă o dată asigurări de sănătate?
Iar intubarea cu oxigen peste o atm, în locul antiviralelor atât de necesare, inclusiv în spitale,costă mai nimic, preponderența cheltuielilor fiind de natură salarială, pestea cea clasică, căci sporul de covid 85%, de unde credeți că-i plătit?
Nu vă pare că personalul medical, asemenea celui din Justiție, încasează retribuții exagerate, ba chiar se mai și pretind șpăgi (500 euro pt tubul de oxigen industrial, 1500-2000 lei pentru certificatul fals de vaccinare)?
Trebuie să fii tâmpit să pui semnul „=” între certificatul anti-covid și cel privind vaccinul obligatoriu de după naștere! Sau n-ați observat că subiectul vaccinat Petcu avea doar 7 luni?

Iulian Mareș spunea...

Eu nu am formatie medicala prin educatie scolara si recunosc asta!
Dar ce te faci cu proștii care nu au școală mai deloc, pe domeniul medical sunt varza, dar țin cursuri, ca niște iepurași?
Pai eu fac asa, ca in bancul cu ursul si iepurele care merg in iarba inalta sa faca kk!
Ursul intreaba: -Iepure nu ne murdarim pe blanita, aici?
Iepurele raspunde: -NUUUUUU!
*Și ursul îl ia pe iepuraș si se șterge cu el la cur!

Leon spunea...

Dragnia sa mearga la puscarie, deoarece de la 1 februarie 2017, pentru 4 milioane de pensionari a eliminat plata CASS, iar sumele respective acum vin de la BUGETUL DE STAT..!

M spunea...

@Iulian Mares

"Dar ce te faci cu proștii care nu au școală mai deloc, pe domeniul medical sunt varza, dar țin cursuri, ca niște iepurași?"

Daca "tin cursuri" inseamna ca e unii care ii asculta!!! Despre ei ce sa mai spunem?

M spunea...

@Leon

Prostia și fudulia se plătesc.

Poate ar trebui făcut un pachet de servicii medicale acoperite din CASS iar pentru restul să fie cu plată.
Nu vad de ce un idiot care se droghează, se urcă la volan și face accident să nu plătească spitalizarea și altul care nu se vaccinează să o plătească?!

Serviciile de urgență sunt gratuite. Dar odată ce ai fost stabilizat se propune transferul său externarea.

Oare nu ați auzit atâția români zicând: "mă durea capul și m-am dus la Urgență". 😁 Ceea ce se numește "evenimente care nu pun viața în pericol" nu sunt tratate la urgență sau dacă sunt tratate sunt cu plată (cam de 5 ori mai mare decât la "normal").

Face parte tot din lipsa de cultură sanitară a acestui popor!!
Vorbiți de ARN mesager unui popor care încă stinge cărbuni să scape de deochi. Am avut un coleg care dădea telefon mamei sale să îi zică Tatăl Nostru că îl durea capul și sigur era "deochiat"!!! Acum ne mirăm că e împotriva vaccinării?

Iulian Mareș spunea...

M,
Eu nu ma pot lega de Titanul ingineriei genetice și nanoroboticii, Cezar zootehnistul necalificat!