Un produs Blogger.

luni, noiembrie 08, 2021

Nu te pune cu idioții!

162 comments

 


Se încurajează singuri să-ți pună la îndoială demonstrația pentru a continua să gresească! 

Pe acest topic nu vor fi comentarii cenzurate. Ii las pe fiecare să-și arate puterea de percepere a realității. 


162 de comentarii:

Cezar spunea...

Se vorbeste..ca directorul Pfizer..a fost arestat
Informatie neverificata...
Asteptam derularea evenimentelot..

M spunea...

😂😂😂 Corect!!!

Fiecare va înțelege însă că idioți sunt cei din tabăra ailaltă.

Iulian Mareș spunea...

M,
Cel mai sigur este ca idioții rămân cei care exclud dialogul!
Cunoști un ing.biolog sau genetician pe aci?
Biiine, este unul, un a_myc al meu, însă asta are deja un Nobel! 🤣🤪😜

Șoimul spunea...

Vă frământă problema celor nevaccinati și ați uitat de pensii, sau mergeți după fenta?
Cei responsabili cu indexarile pensiilor militare sunt cumva covid ați?
Aveți grijă de voi.

Mihai spunea...

Nici cum nu pot sa inteleg raționamentul prin care Cezar pentru numărat muniție până la leșin, spiritul lui Haret pentru controlat vaselina pe carabine si nu in ultimul rand Mares pentru tras mața de coada prin birou s-au ales cu CS plus Mares si cu Oskar.
La balerine inteleg că lucrează sub stres infernal si chiar merită si mai mult de cât le-a pus Olguta in traistă. O fi stiind ea cum vine treaba cu ......🤣🤣🤣🤣☝️

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2907499436227639&id=100009028340368&sfnsn=mo

spiritul lui Haret spunea...

Virusul ,coronavirusul,nu face distinctie intre bogat si sarac.A murit unul dintre cei mai bogati romani.

Mihai spunea...

O fi Codruța pe fir 🤣🤣🤣🤣
Sigur odată cu primele perchezitii facute in Romania a reintrat spaima în hotii din partide si administratie.
Parca aud ca iar nu vor avea curajul sa mai semneze documente pentru " bunul mers al urbei ,țării " 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Huhu Rezea spunea...

Uite, sa vedem daca Cezar, buzescu, catalin continua sa opineze ca in balta este un bustean, nu un crocodil, și după ce prima vită a fost halită. 😄

Mihai spunea...

Mda ,tot respectul, asa jandarmi mai merge. Respectosi ,politicosi cu formule de adresare pe inteles.
Nicidecum precum ghiolbanii de la 10 August .

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2907863782857871&id=100009028340368&sfnsn=mo

Iulian Mareș spunea...

De Reîncarnat nu se ia Covidul pentru că așa mic cum este are totuși si el mândria lui!

Iulian Mareș spunea...

Pt că eu am fost ciocanar doar cât a trebuit!
Tu ai fost până s-au scârbit de tine...mai ales Stan!

Iulian Mareș spunea...

Care-i ăla, ca Huhu ne spune ca doar proștii nevaccinați mor!

Iulian Mareș spunea...

Vezi ca ești prost? Asa acționează forțele de ordine din orice tara din lume, numai doliu nu inteleg nimic!

Iulian Mareș spunea...

Pt a_mycul meu cam bou!

Germanie fără strategie, amenințată de o nouă izolare
Ministrul-președinte al Saxoniei, Michael Kretschmer, a fost foarte clar, vineri: „Dacă nu reacționăm rapid, ne vom trezi închiși ca anul trecut”, în timp ce Germania stabilește un nou record de infecții. În Saxonia, o regiune învecinată cu Republica Cehă, ratele de incidență depășesc 600 în unele districte, conform liberation.fr
Niciodată de la începutul pandemiei această rată nu a fost atât de mare în Germania (170). Cu peste 37.000 de cazuri noi declarate vineri, vârful l-a depășit pe cel din decembrie 2020. „Situația este foarte îngrijorătoare”, s-a alarmat Lothar Wieler, șeful Institutului de supraveghere a sănătății Robert-Koch. Populația pare complet lipsită de griji în fața pericolului. În ciuda regulilor precise, germanii dau dovadă de indisciplină. În Berlin, aproape niciun restaurant nu controlează clienții. „Multe unități nu respectă regulile. Este absolut inacceptabil. Nu există alte cuvinte pentru a o spune„, s-a plâns Thomas Lengfelder, directorul Federației Hotelierilor și Restaurantelor din Berlin.

Trei regiuni deosebit de afectate sunt în pragul asfixiei
Trei regiuni deosebit de afectate (Bavaria, Turingia și Saxonia) sunt în pragul asfixiei. În Turingia, spitalele și-au atins practic capacitatea. „În câteva zile, nu vom mai avea locuri la terapie intensivă”, a avertizat ministrul-președinte Bodo Ramelow. Ne confruntăm cu o pandemie a celor nevaccinați. […] În curând nu le vom mai putea garanta un loc înre-un spital din Turingia”. În ciuda alarmelor virusologilor și experților, care cer măsuri de câteva săptămâni, politicienii încă nu au reușit să găsească o strategie comună pe măsură ce iarna se apropie. În timp ce liderii landurilor (regiunilor), care își păstrează prerogativele privind politica de sănătate, se întâlnesc vineri pentru a încerca să ia măsuri comune, Germania dă impresia că nu este deloc pregătită pentru al patrulea val, anunțat de multă vreme.

https://www.capital.ro/toata-germania-e-in-stare-de-soc-nimeni-nu-ar-fi-crezut-ca-se-va-ajunge-aici-nu-exista-alte-cuvinte-pentru-a-o-spune.html

Iulian Mareș spunea...

Dedicație a_mycului bătut în cap!

Superbul DNA/Pielea P... a fost aproape de ridicolul complet de a anketa un fost Premier UK, un fost Președinte US și mai nou un Președinte al Federației Ruse pt a afla "Cum s-a îmbogățit Uraniul?!"
Cauza: studii de drept identice cu a_mycul...La Distanță!

Trofin spunea...

Definiția pe care ați dat-o este valabilă în ambele sensuri , deci și în sensul pe care trebuie să-l înțelegem din titlul postării.

Sebi spunea...

Apropo de idioti, mai copii, m-am chinuit o juma de ora azi de dimineata sa-mi trag o soseta, ca nu ma pot indoi ca-n tinerete, si la a doua am renuntat, va scriu pe jumatate descult dar sper ca nu se cunoaste. Ma trag oricum dintr-o familie cu talpi mari, de neam prost, neam celebru de desculti.
Apropo,la multi ani celor botezati Gabriela si Mihaela, frumoase nume aveti, de incredere, multa sanatate va ureaza nenea.
Hai ca prost sunt! Nu sunt prost de fel, da' nu stiu ce am azi, mi-e frig la un picior si parca m-am prostit de-a binelea. Am zis Gabriela si Mihaela, cand de fapt sarbatorim sfintii Mihail si Gavril. Asa ca voiam sa spun invers: Mihaela si Gabriela. Sau chiar asa am zis?
Ca doar n-o fi sfanta Maria din nou, chiar asa de rau nu m-am sclerozat. Abia a fost spatamana trecuta.
Da' ce voiam sa va spun? A, apropo de idioti.
M-am vaccinat dupa cum am promis, sincer va spun dragii mei ca ma simt mai tanar. Si un pic nelinistit asa, parca maine-poimaine ma-nsor si ma freaca niste chestii.
I-am si spus lu fi-miu ala mare, de la care am un nepot si o nepoata, ca intai vreau sa-l insuram pe ala micu, urgent, cu unguroaica aia a lui, dupa aia o matitam pe aia mica, dupa aia pe ma-sa aia cu curul mare, nevasta-sa.... dupa aia sa se insoare si el, c-asa se cade.
Ca un capitan care paraseste ultimul nava, dupa ce-i vad pe toti aranjati, la casele lor cum e vorba din batrani, ma-nsor si eu. C-am prins drag de viata.
Poate ca sunt un mos tampit, am si eu damblalele mele, ma uit dupa fete si nu pot sa ma leg la sireturi (nu ca n-am putere, doar am uitat cum se face nodul), dar cel putin nu sunt un idiot nevaccinat ca ala, cum il cheama?
Ala cu paru' cret, dracu sa-l pieptane. Dupa care alearga frizerii sa-l tunda.
V-am zis ca vreau sa ma-nsor? E una aici la etajul trei care crapa de tanara si frumoasa, si ce dantura domnule! Fotomodel nu altceva. De obicei umbla cu dantura pusa, mai rar sa uite, ca mine. Toti intorc capul dupa ea, si sa vezi la dumneaei cum se izmeneste si-si da genele peste cap. Pofta-n cui baieti, imi vine sa le zic, intai vaccinati-va.
Nu mai stiu ce voiam sa spun, de la o vreme mai uita mosul. Poate nu era important. V-am zis la multi ani de sfanta Maria?
Bravo, va pupa tata.

marvas66@yahoo.com spunea...

Noi!!!! Am fost cei mai mari idioti cand am crezut si am votat PNL pt ca il aveam reprezentant pe ciuca in partid si viitor prim ministru...parte din noi pentru ca suntem cu curul in toate barcile politice... Ne-a dat ciuca placuta suedeza tuturor, indiferent de ce barca atarnam...

Iulian Mareș spunea...

Rareș Bogdan:"PNL va da Premierul, cum este firesc și normal!"
Dacă cineva îmi poate aduce un argument logic/legal în susținerea acestui limbist vorbăreț, minte ageră de clujean, eu sunt dispus să îl aplaud!
Pana atunci eu cred că pensatul batistuță mănâncă cât mai mult rahat ca să își facă curaj înainte de a fi jugănit!

M spunea...

😂
Hai să facem un test:
Pentru a lupta împotriva pandemiei guvernul a luat decizia introducerii certificatului verde.
Sunteți pro sau contra?

Cei care ați răspuns "pro".
Gândirea voastră este de stânga! Pentru dumneavoastră binele comun e mai important decât interesul personal.
Ideile care vă caracterizează sunt: egalitate, corectarea inechităților, reformă instituțională!

Cei care ați răspuns "contra"
Gândirea voastră este de dreapta!
Pentru dumneavoastră interesul individului, libertatea acestuia sunt mai importante.
Ideile care vă caracterizează sunt: libera inițiativă, croiește-ți viața prin efort propriu, statul trebuie să evite implicarea în viața individului.

ifrim spunea...

Proștii sunt foarte necesari căci altfel deștepții fără aceștia ar muri de foame.Și totuși în magazine sunt curele,poșete,portofele,pantofi din piele de crocodil deștept!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ca sa nu mor ca un idiot, cretin si netot, cu cereberul handicapat, de trei ori m-am vaccinat, astfel am si-o scuză față de cei care nu se vaccinează că nu mă interesează!

Huhu Rezea spunea...

Cel care continuâ să spună... și după ce a văzut filmul, că în baltă era un buștean, sau că încă nu s-a convins, nu mai are șanse să se vindece de idioțenie🙃

spiritul lui Haret spunea...

Avianyc@vrei sa fii ironic?Ma baiatule,ca sa ajungi sa tragi" mata de coada prin birouri" iti trebuie ceva "Doxa" in cap.Eu, in cadrul "armeti" pe langa trasul" matei de coada prin birouri" am mai si" carcotat".

Dan B. spunea...


O lectură mai mult decât interesantă, dar interzisă prostimii vaccinate, beneficiara certificatului imposibil de folosit la nevoile fiziologice.

https://solidnews.ro/sanatate/2021/11/06/ancheta-iosefinei-clauzele-abuzive-din-contractul-semnat-de-pfizer-si-comisia-europeana/

Huhu Rezea spunea...

Germanii sunt indisciplinați, dar le convine.
La 37 000 infectări au sub 100 decese pe zi.
Pe când nevaccinații noștri... cu câte 400 -500 pe zi dau ortul popii.

Huhu Rezea spunea...

Un pastor idiot!

Huhu Rezea spunea...

Cătălie, rogu-te, dă-ți cu opinia.... băiatule: Ce-i în baltă? Buștean sau crocodil?

spiritul lui Haret spunea...

Dan B-Tu esti constient ce tampenie debitezi?Vai de capul tau.Nu-ti doresc sa ajungi sa regreti ca nu te-ai vaccinat.

Huhu Rezea spunea...

Nici să regrete nu mai are timp! Ceasul ticăie: tic-tac, tic-tac!

Leon spunea...

Cornele, ai grija la pamflete !
Deja ai concurenta, urmareste-l mai atent pe @Sebi..:)).

marvas66@yahoo.com spunea...

L-am urmarit luni de zile, noapte de noapte, ca o sa reformeze PNL-ul...abia de curand mi-am dat seama ca este o noua curva pe autostrada politicii romanesti...i-a luat-o inainte ciucalaiului nostru...

marvas66@yahoo.com spunea...

Cred ca daca l-ati intreba pe ciuca ar zice ca este bustean...

Huhu Rezea spunea...

Virusologii atrag atenția de 100 de ani, imediat după gripa spaniolă din 1918-2021 care a făcut mai multe victime decât războiul.
Si voi o ardeți idioțește cu pericolul vaccinării.

Huhu Rezea spunea...

Sfătuiți-vă rudele, cinoștințele să se vaccineze pentru că în cel mult 3 săptămâni va intra în vigoare legea privind Certificatul verde. Cine nu este vaccinat într-o perioadă de grație, de o lună, va fi obligat să intre în concediu fără plată.

M spunea...

@Cătălin
Eu din cauza asta mai postez și lucruri mai tehnice, ca să facem un pic de ordine!!!

"Globalistii" nu sunt de dreapta!!! Ca să ții minte (eu așa fac) mă gândesc: cine cânta Internaționala?

Deci, globaliștii sunt de STÂNGA!!!!

Boris Johnson (a scos UK din UE) e de dreapta! Orban (în Ungaria), Kaczynski în Polonia (PiS este partid de dreapta) ... Toate partidele care se opun regulilor haotice și distrugătoare ale UE sunt de dreapta!

La noi, USR e de stânga, chiar de extremă stângă. Asta ca să dau un exemplu!

PS - nu există partide pure "de stânga" sau "de dreapta". Există doar POLITICI! Apoi te uiți dacă un partid are majoritar politici de stânga sau de dreapta!

Sebi spunea...

Mic si-al dracului, covidu' si-a bagat coada ca sa ne dam arama pe fata. Razboiul nu este pandemic, ci inetelctual si etic.
Victimele prostiei sunt putine, cateva sute de morti pe zi. Mai grav este cu idiotii norocosi, cu nevaccinatii beneficiind de un sistem imunitar inca eficient, care confunda norocul cu a avea dreptate.
Aceasta este dimensiunea fundamentala a prostiei, a lipsei de discernamant: sa consideri ca, daca ai avut noroc, ai si dreptate.
Este TRIST ca sunt cativa medici care au trecut prin facultate ca gasca pun apa, fara sa se ude la cur.
Este INGRIJORATOR si tragic, in perspectiva, cati profesori sunt inca nevaccinati, in tara asta care bate toate recordurile abrutizarii, superstitiei medievale, cretinismului si falimentului educational. Mai vorbim despre Europa, despre lumea civilizata, cand am ajuns in gaozul lumii.
Este GRAV daca exista astfel de imbecili si in randul militarilor. Nu ca ne-ar da educatia afara din bocanci, dar este cel putin o chestiune de demnitate nationala. Despre exemplu, despre solidaritate, despre incredere, despre onoare.
Sa va fie rusine, izmenarilor!

luchy19 spunea...

Crede și nu cerceta!

M spunea...

@Huhu Rezea

Eu zic să va potoliți cu postările astea pro vaccin!
Toți miniștrii se plâng că se duc prea mulți bani la pensiile militare!

Apropo, mâine mă duc să mai înmormântez un prieten care nu a mai împlinit 50 de ani. 😥 Nici el nu credea în vaccin....

Mihai spunea...

Zic unii pe aci precum ca cei care au votat cu pnl ar fi idioți.
De parca cei care au votat psd ar fi mai puțin idioți. Sau cei care au votat cu Usr ,aur ,etc.
Cand doar schimbi hotii la putere te poti numi idiot? In mod sigur ,da.
Nefiind de ani buni la vot mă simt absolvit si cu conștiința împăcată.
Mi-aș fi dorit să luăm din Europa civilizata tot ce este bun ,din pacate asa ceva nu se lovește de un popor care inca traieste in preistoric.Am luat tot ce este mai nociv si rau pentru viitorul națiunii.
Unii nici macar nu realizeaza ce-i bun ,frumos și elegant pe acolo.
Si atunci te mai miri cand spun doctorii ca unii vin la a doua vaccinare cu plasturele de la prima vaccinare pe care nu l-au dat jos sa nu curga vecinul.
Sau terifiantul mesaj transmis pe Otopeni de medicii germani sosiți cu o aeronave ultramodern echipată medical sa preia bolnavii de Covid in stare grava ,bolnavi care nu au primit acceptul familiilor de a fi transportați in Germania pe motiv ca acolo medicii fac experimente si ii omoară!!!!!
Si uite asa vvaccinatii spun spun ca cei nevaccinati sunt idioți iar cei nevaccinati spun ca cei vaccinati ar fi idioți.
Per total un popor de idioți, care mai de care mai deștept. Două păreri care mai converg ​intr-un numitor comun nu mai găsești.
Si uite asa am ajuns a fi catalogati pe buna dreptate ca fiind " Idiotii Europei".
Ca fapt divers de ce nu am fi ?
Uite si pentru faptul ca Ungaria a serpuit tara cu autostrazi pana in punctele de frontiera cu România și pe lângă asta a construit si 1600 km de piste de biciclete in paralel cu drumurile naționale.
Plus ca au camere de luat vederi pe toate șoselele si autostrăzile monitorizate 24 din 24 de poliție cu amenda si dovada încălcării regulilor de circulație trimise in plic la domiciliu.
Plus ca au anunțat a 13 a pensie incepand de la anul.
Să mai zic si ca fabrica Opel ,Suzuki , Hyundai plus subansamble de Mercedes si BMW , ca au agricultura performantă si spitale peste cele romanesti ,etc.
Si atunci dece nu suntem conștienți că totuși suntem într-adevăr intr-un fel idiotii Europei ?????
Ramane intrebarea, cine raspunde !!!
Am luat Ungaria exemplu fiindca prin anii 89 era mult sub noi cu economia ,insa peste noi in plan socio-uman.

M spunea...

Gata! L-am raportat la FB!

Dacă mai găsești postează te rog ca să pot să raportez pentru răspândire de informații false!

Iulian Mareș spunea...

Asta era și tema transformata în paradigma la noi...se moare 90% în ATI din lipsa medicamentelor adecvate...
Începe sa fie demontat mitul vaccinării...TESTAREA ESTE BAZA INVESTIGAȚIEI, APOI TRATAMENTUL CU ANTIVIRALE SI SAU ANTIBIOTICE, DUPA CAZ, ADICA DUPA INVESTIFAREA RAVAGIILOR FACUTE DE VIRUS!

Iulian Mareș spunea...

Roagă o vecina sa-ti tricoteze ciorapi de iarna în jurul picioarelor și asa scapi de kin. Le dai jos de 8 Martie...

Iulian Mareș spunea...

Voi, nu eu! Eu am alte experiențe cu el..., profesionale!

Iulian Mareș spunea...

@M,
Eu vreau sa bag Certificatul Verde în Fanta Ralucăi Țurcanu! Ca sa nu mai fie proasta...

Iulian Mareș spunea...

Corect, însă în număr limitat...

Iulian Mareș spunea...

Simți vigoarea?...

Iulian Mareș spunea...

Aici îți dau dreptate...Doxa nu înseamnă vaselina.
Pe mine ma bufnește rasul...parca "dădea la zbor" supersonice.... Bine, și alea trebuiau verificate...ca la Aviasan!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Saracul Mîțu era vaccinat?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leon, lumina-i slabă la neon: Sebi e un batranel sfatos cu sufletul frumos si simpatic la senectute, nu poate sa mai bea, nu mai vute, comenzile incep sa nu-l mai asculte, dar are timp berechet sa spuna vrute si nevrute, de batranete sa uite, asa ca mi-e placută a sa implicare, aducand atmosferei de pe aici puțină culoare, dar, mai presus de toate, e ca scrie ce simte si gandeste cu sinceritate, asadar sa-i uram, SANATATE!

Leon spunea...

"..Avem nevoie de dumneavoastră. Veniți alături de noi.Implicați-vă în lupta împotriva pandemiei. Aveți încredere în corpul medical. Vaccinarea este cea mai eficientă măsură pe care azi o avem la îndemână pentru a ne proteja sănătatea nouă și celor dragi. Vaccinurile nu sunt perfecte...cum nu sunt perfecte nici tratamentele, nici metodele de diagnostic, dar sunt cele mai bune arme pe care le avem la îndemână!", a declarat Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, la conferința de presă de la "Maratonul Informării"."(dcnews) !

Iulian Mareș spunea...

🤣🤪👍...tot un fel de buștean ascuns...

Iulian Mareș spunea...

Ca la Colectivizarea făcută de bolsevici?

SorinDaniel spunea...

In seara aceasta Lia Olguța Vasilescu a discutat despre inechitatile din pensile militare punctand la un moment dat ca a avut o întrevedere cu 7 asociati ale pensionarilor militari care au exprimat 7 pareri.Din pacate sunt multi care cred ca numai lor li se cuvine o marire,fiecare trăgând spre interesul lui propriu,ca el a fost,el a reinventat roata in armata,suntem dezbinati,pacat.Neavand ce face acasa anumiti indivizi infiinteaza asociații.Noi ne manacam intre noi si alti profita.

Dan B. spunea...

@spiritul:

Iar te crezi a fi spiritul unui titan al învățământului românesc?
Realul Spiru Haret, o forță în cultura neamului, nu poate fi asimilat unui idiot! Ce te face să te crezi superior mie, un neica-nimeni ascuns în spatele anonimatului, un gândac de bucătărie ce nu-și poate depăși condiția decervelatului.
Vă asigur că, mai bâtrân fiind, se poate să vă car copârșeiele la crematorii, ca să nu spurcați pământul celorlalți supraviețuitori.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In Occident, idiotii plang, precum crocodilul din filmuleț, ca raman someri din cauza incapatanarii prostesti!
-Băi cei de cap grei, cioata vute, dar crocodilul ucide! In filmulet, daca in apa era o cioată, avea sa hie înhiptă pană la cotor sub coadă la vacă, dar asa e crocodilul care toata cireada o s-o traga, una cate una, sub apa pentru ca proastele ignorante si incornorate cred si acuma ca in apă este o cioată care poate sa le vuta pe toate deodată, de aceea nici una nici nu crede ca se poate vedea moarta! Pentru necunoscatori:
DEX: ,,Cioată,'' dupa o vorba hușchită de pe la noi, înseamna un ,,barzoi,'' util la iubit si bun de giugiulit!

spiritul lui Haret spunea...

Concediul fara plata nu este cea mai mare tragedie.Pericolul este ca lipsa vaccinarii iti pune viata in pericol.Imi este greu sa inteleg dece avem printre noi cadre militare in rezerva si retragere care privesc vaccinarea ca o prostie?Ce o fi in capul lor imi este greu sa inteleg.Cand eram activ cautam sa ma sustrag controlului medical anual.timp de 15 ani am socotit medicul inamic personal.Acum platesc aceasta atitudine si suport analize periodic.Ma adresez fostilor mei colegi de bresla,colaboratori,subordonati etc. Nu riscati viata voastra si a celor dragi.Reactiile adverse sunt mult mai putin primejdioase decat efectul coronavirusului.M-am vaccinat si ma voi vaccina atat timp cat va dura aceasta nenorocire care s-a abatut asupra fiintei umane.Durere de cap am suportat fiindca viata e cu suisuri si coborasuri.Temperatura peste normala a facut parte din riscurile meseriei.De dureri ale membrelor superioare nu am dus lipsa.Ne-am ramolit in asemenea hal incat ne e frica de asemenea lucruri?
Personal ne cunoastem cat fiecare dintre noi a vrut sa se vada.Ca ne contram nu inseamna ca ne si dusmanim.Indemnul meu de a va vaccina este dezinteresat.Indemnul reprezinta atitudine omeneasca.

Iulian Mareș spunea...

🤣😂🙃!
Vaccinarea nu creează *imunizare ci doar o protecție relativă!

Huhu Rezea spunea...

Așa și...nevaccinarea ce creează? Decât speranța că scapă întâmplător sau cu ajutorul proniei de covid.
Trebuie să ai o gândire submedievală ca să spui că vaccinul omoară.Trebuie să ai o gândire rudimentară să nu realizezi ce înseamna cinci mii de milioane de oameni care s-au vaccinat. Asta dacă nu ai o reprezentare a numerelor mari ca... 5 miliarde de vaccinați.

Mihai spunea...

Doar # Mares poate aprecia ce are in cap un bou!!!!!!!!!
De apreciat că pentru a sti ce are in cap boul s-a transpus mereu peste tot in pielea lui.
Sărmanul ,el nici atat nu poate realiza precam că regretatul Mâțu Stoian a trecut usor prin boala si si-a revenit ,de hac venindu-i neispirata atractie de a se recupera la acea clinica cat timp inca era cu tratament pentru inima si anticuagulante.
Ce sa-i faci acestui biet comentaci daca are numai rumegus de busteni in cap.
Trebuie suportat asa bun ,rau ,cum ne-a fost lasat de meapene/cazarmă.

Huhu Rezea spunea...

Mîțu Stoian s-a vaccinat in primăvară. La un control CT la plâmâni din 20 10 2021 medicii i-au spus că are smne pe plămâni că și când a trecut prin boala de Covid. El nu a stiut când a fost bolnav de Covid.Pe net a aflat de clinica privată din com Sasca Montană, județul Caras Severin care face face o cure de oxigenoterapie post Covid.
Potrivit impresarului de la Craiova, în după amiaza zilei de vineri Mîțu Stoian a fost supus unui test de proceduri la clinica Nera pentru a estima intensitatea si durata oxigenoterapiei. Numai după acele teste, pe care cei de la Clnica nu prea le recunosc, Stoian s-a simțit bine în cursul nopții de vineri spre sâmbată, scuipând cu sânge.
Azi am auzit un antivaccinist dintr-un marchet, angajat, că vaccinul l-a omorât pe Stoian.
Asta, dacă ar vedea filmul cu boii, ar zice că în baltă este un buștean.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, Simt si vibratia!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian: Ioi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La moartea artistului au concurat mai multe greseli, daca ascultam mai multe pareri. E foarte rau, dar sa mai ierte Dumnezeu, dar cand banii te ingroapa si tu te zgarcesti, ca unul ajuns in coadă de sapă, sa-ti evaluezi fară frică sanatatea din clinică in clinică, pe baza acestui bănaret strans cu lacat la bârneț si CEC... Acum, păcat, caci o mie de vorbe un ban nu mai fac, cand peste domnia sa e pus un capac!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

*In in Tulcea aia plină de nămol, Agighiol, o fetita de 10 ani a ramas gravida fara viol, si in urma acestei minuni a ajuns deja cu sarcina in cinci luni, primarita spunand ca fetita s-a imborțoșat din cauza ca s-a jucat cu un baiat. Specific ca maica-sa a declarat senin ca nu-i alămită-cositorită legitim, dar are un concubin viril! Sa hie el oare baiațelul care a bagat fetița in îmborțoșare?
**Baronul Cons. Județean dă Bihor, Bolojan, a pus Romanistanul pe jar, acceptandu-l si numindul consilier pe Csomortany Istvan, presedintele unui partid iredentist maghiar, care s-a fotografiat ca un #rezist cu salutul fascist, si dupa care a primit o amenda de cinci miare de la oficialitatile care se ocupa cu activitatile de discriminare! Cicătelea numai asa baronul Bolmojeală pe Istvan il poate imbuna si l-ar determina de a abandona iredentismul si Partidul Popular din Transilvania!
*** #Rezistii au revenit ca artistii pe prima scena, in stradă la poarta PNL, cu o panarama si mare sfadă, fixand un closet desuet si spart pe asfalt si desfacand hartii higienice alandala pe toata strada, de toata panarama, sucariti si urland ca niste patrupede canide de ce PNL face guvern cu PSD, drept pentru care vor primi cu totii amenzile in cutiile postale, facturate de jandarmi si politiile locale!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Avyanic, e cea mai crunta greseala sa nu se iasa la vot, indiferent ce ar fi si cat ai urî toata clasa politica! Ăla nu voteaza, ala nu voteaza, celalalt nu voteaza si ne trezim intr-o zi ca ne guverneaza UDMR! DE AIA AU AJUNS TOTI NENOROCITII LA GUVERNARE, DIN CAUZA ABSENTEISMULUI CRONIC! DE AIA NICI NU MI-E MILA DE EI CAND SE BOCESC CA PROASTA-N TARG, CHIT CA SI EU AM DE SUFERIT DE PE URMA TRAGEDIEI ACESTUI ABSENTEISM! MERITA SA CRAPE DE FOAME SI DE TOATE SI POATE ASA S-OR INVATA MINTE SA IASA LA VOTARE!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Noua guvernare PSD-PNL-UDMR: Sarpele tinut in san, ori ti-e dușman, ori stapan: PENTRU BAN, PENTRU CIOLAN STAU DUSMAN LANGA DUSMAN, dar nimic nu le mai pasa cand toti vor banii sa iasa pe principiul interesul poartă fesul!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Marcel Ciolacu PSD: ,,Daca ajungem la guvernare, avem de gand sa scoatem cota unica de ipozitare a pensiilor, introducand impozitarea progresiva, in Europa existand doar 4 state cu cota unica de impozitare, cat si taxarea marilor averi!''

Unknown spunea...

Dedicație pentru meduzele kaki. Dacă am lichida prostia cum se pare că e logic nu vom tulbura noi oare echilibru ecologic? Săraca muscă degeaba patinează pe neuronul injectațlor...

Iulian Mareș spunea...

Țărane,
Cand te jignește Criminalul Europei nici că pare asa de rău!
De sigur sunt multe explicatii insa acestea le merita numai cei născuți nu si fătații!

ifrim spunea...

Asta-i soarta boilor oricum îi mănâncă cineva ,în cazul de față corcodilul altfel în galantarele măcelărești.Partea bună că la noi nu prea mișună crocodilii peste tot!Eu dacă am această dilemă de-i buștean ori cocomârlă îl împing pe Cezar să văd ce-i și nu-i pericol căci oricum îl regurgitează!

Iulian Mareș spunea...

Cand vra sa se stie că este doar prost a_mycul meu da link-uri din cultura Facebook sau gandeste la liber!
1-In multe locuri se fac CT-uri si/sau RMN-uri, important este specialistul in imagistica care citeste/interpreteaza filmarea-cam peste tot primesti si un CD.
2-doctorul inkipuit si-a dat cu tesla, pt ca el deja stie ca ozono-terapia este interzisa ”cat timp inca era cu tratament pentru inima si anticuagulante;
3-daca ar fi fost sekele pe plamani (mai greu credibil in urma unei afectiuni usoare, intrucat voi sustineti ca era vaccinat cel putin o data) rapsodul a dorit sa-si recupereze capacitatea pulmonara sa poata canta ore intregi, ca alta data.
4-un medic specialist in imagistica sau boli pulmonare vedea din prima daca sunt afectati plamanii ca urmare a Covid.
5-Eu inca astept de la a_myc-ul meu, doctor si in medicina-se putea altfel, sa ne spuna de ce lua rapsodul popular anticoagulante?

Huhu,
La clinica Nera din Sasca Montana, a ajuns varful medicinei din ROU?
Tema: cine a bagat banii, cati, de ce si cine se impauna taind panglica!
*Eu mai stiu o clinica, novatoare, cu tratament adus de un fost agent MI6, unde se consuma Ayahuasca, de a pierdut Mutu pe Purtatoarea de vorbe si pe Șeful garzii pretoriene!

Iulian Mareș spunea...

Imi pare rau ca voi nu ați putut intelege cateva lucruri simple:
-oamenii nu sunt sclavii guvernelor, mai repede invers
-cu cat fortezi mai mult cu atat vei intampina o rezistenta mai mare
-lasa oamenii sa gandeasca liber si explica simplu si direct +/-
-azi, este foarte greu sa tii lucrurile ascunse si parerile sunt impartite mereu
-deci a cazut mitul cu imunizarea...
-deci a cazut mitul superioritatii culturale (adus aci de porcul ala de a_myc al meu)
*Certitudinea consta in faptul ca tuturor ne este frica/teama pt ca nu vedem inamicul, se bîjbâie prin lumea medicală, ce era bun ieri, astazi se dovedeste periculos si c/indicat, nu vedem orizontul, dar nu vrem sa fim mințiți de niste politicieni mai prosti ca noi!
Unii isi controleaza frica altii si-o expun, putini o analizeaza!
*Luati si analizati prostiile debitate de Presedinte de Arafat si mai vorbim....

Iulian Mareș spunea...

”Zic unii pe aci precum ca cei care au votat cu pnl ar fi idioți.”
Eu afirm si susțin asta pt ca din momentul in care a fuzionat cu PDL si foștii pedeliști au coniscat PNL numai idiot sa fii sa nu-ti dai seama ca acesta a fost confiscat de o gașcă de golani! Mai rad eu, din alte motive, dar HAVA, BOLOJAN sunt total diferiti....

”Am luat Ungaria exemplu fiindca prin anii 89 era mult sub noi cu economia, insa peste noi in plan socio-uman.”
Aici m-ai pierdut...adica trecuse de societatea multilateral dezvoltata? ... kiar nu inteleg! Poate te referi la miscarea din anii 56?
Sa-ti amintesc de un banc la moda in anii 80!
Un reporter occidental transmitea un reportaj stradal din Budapesta si la un moment dat, hodoronc-treonc afirma: la Moscova...a început sa ploauă!
Cameramanul il intreaba uimit: De unde știi?
Reporterul: Nu vezi? La Budapesta s-au deskis umbrelele si este soare, senin, fara urma de nori!

Iulian Mareș spunea...

Erata: a se citi dilii in loc de doliu!

Iulian Mareș spunea...

Nu, nu, ... celebra si Sfanta Codruța, „Slujirea pură”, cerceteaza acum îmbogățirea Uraniului!

https://www.cotidianul.ro/slujirea-kovesi-si-slujitorul-liiceanu/

Iulian Mareș spunea...

Exact....dupa Summitul despre incalzirea Planetei nu a timisoarei, desteptii au ajuns la concluzia ca vacile, bine si boii, produc prea mult metan si cauzeaza Pamantului; nr lor trebuie redus prin scumpirea cărnii de vită!
Concluzia: BOUL bou va fi si scump!

M spunea...

@Catalin

Gata, raportata si postarea asta de pe FB! Oricand, cu placere!

Iulian Mareș spunea...

Lui Ghinea Slinosul i s-a produs un document de o enormitate evidenta...efectele incep sa se vada, iar documentul, kipurile un fel de Strategie/Biblie se numeste PNRR!
Vinovati de enormitatile trecute fara consultarea poporului sunt liderii si ministri PNL, USR si UDMR, alaturi de bășinosii de la nationalitati, lingaii de serviciu!
Adevarate bombe cu ceas vor exploda curand si cred ca va trebui cel puțin 1 an pt remedierea tradarilor sociale si nationale cuprinse in mizeria trimisa la UE!

M spunea...

@Sorin

Cu respect va spun (am ascultat cuminte 50 de minute din emisiune ca nu cumva sa imi fi scapat ceva): continuandu-si politica de ură și de mizerie Olguța a spus despre pensiile speciale un singur lucru - din 2017 eu le-am blocat și nu au mai crescut.
Madam Barcari a intervenit zicand ca: "ba unele au mai crescut"
Olguța a înghițit în sec și a spus că: "da, e vorba de pensiile magistraților care sunt protejate de o decizie a CCR"

Catalin are dreptate: Olguta a inghetat actualizarea, Citu a inghetat indexarea. Chiar nu vad de ce daca ii zicem m#ie Citu sa nu zicem si m#ie Olguta!!!!

M spunea...

@Iulian Mares

Slinosul a lasat mai multe bombe cu ceas in urma lui! Si, atentie, nu stim totul despre PNRR!!!

Nu doar ce a acceptat in numele Romaniei dar si ce s-a angajat fara sa ii fi cerut cineva (de exmplu plafonarea bugetului de pensii).

Totusi, ma intreb, un asemenea document de importanta cruciala pentru Romania, nu ar fi trebuit aprobat prin lege?
Adica, tu, un terchea-berchea, putind a transpiratie, semnezi un document care ingenuncheaza Romania pentru 5 sau 10 ani si nu numai ca nu raspunzi dar nimeni nu te intreaba ce ai semnat, nu intreaba poporul roman daca e de acord cu ce scrie acolo, pentru ca prevederile din PNRR nu sunt cuprinse in Programul de Guvernare!

M spunea...

Gata! Raportat și videoclipul ăsta!

Pentru YouTube deschideți videoclipul, apăsați pe punctulețe, apoi "more" și la sfârșit "report".
O să vi se ceară motivul. În cazul ăsta sunt informații care induc în eroare "misleading".

Până îi mănâncă crocodilul lui Huhurez e mai simplu să îi raportăm. 😁

M spunea...

😁 Cum zicea și madam Tatoiu: încă de când lucram vă spun că marile corporații au programe pentru a evita impozitarea. Eu am refuzat pentru că am vrut să plătesc la pensie să am o pensie bună dar va spun că 90% ori vor eluda impozitarea ori vor pleca cu firma în Bulgaria.

Totuși, impozitarea progresivă este o măsură socialistă, de stânga, deci se potrivește cu PSD.

România, Estonia, Ungaria și Bulgaria sunt cele 4 state.

Ciudat e că totuși PSD sunt cei care au "inventat" scutirile de taxe (IT, construcții....)

Dar dacă dai drumul la indexarea pensiilor militare sau la actualizarea acestora atunci e OK. 😂 Ce te faci însă cu spălații pe creier care atunci când e vorba de o indexare de 10% zic: "da, bă, dar ăla cu 20.000 de lei pensie primește 2.000 de lei!!! E corect?"
Când e vorba de taxare nu mai zice că ăluia îi și ia prin impozit 2.000 de lei. 😁

Iulian Mareș spunea...

M,
Te gândești la vita fătată a blogului?
Nici o problema...El a fost Ejecttat din sistem!

Iulian Mareș spunea...

M,
Eu cred ca pentru Aviz și Aprob au semnat alți 2 cretini! Bănuiești cine-i! Palarie-ntr-un picior, ghici ciuperca cine-i?

Iulian Mareș spunea...

La șto:

https://youtu.be/m3TFViBnm6o

Iulian Mareș spunea...

Bivolul zburător!
Rapsodia a fost dus în stare critica de la Marea clinică privată, de partid totuși-făcută pe bani publici, la Marele Spital Universitar Oravița! ...atât au putut! Practic l-au ejectat din Clinică Sulii, ca să nu se înregistreze ei cu decese..

Alkan spunea...

Alta teorie...
https://m.activenews.ro/stiri/Clinica-Nera-in-care-se-internase-Petrica-Mitu-Stoian-cu-o-zi-inainte-sa-ajunga-la-spitalele-de-stat-arata-ca-artistul-se-prezentase-in-STARE-BUNA-de-sanatate-si-NU-APUCASE-sa-faca-nici-una-din-sedintele-de-terapie-cu-oxigen-hiperbaric-170541

M spunea...

@Iulian Mareș

😂😂

Si, totusi, un guvern, oricare ar fi el, poate sa indatoreze tara fara sa spuna de ce si cu cat?
Poate sa amaneteze viitorul nostru pe 10 ani fara sa intrebe pe nimeni?
Al dracului ca sa schimbi constitutia sa adauagi acolo doua cuvinte iti trebuie referendum. Ca sa faci un contract pe 10 ani nu te intreaba nimeni?

Johannis se plimba si semneza in numele nostru ce vrea muschiul lui?

O imensa porcarie!!!!!

Huhu Rezea spunea...

Aceasta informatie nu este pentru idioți.
09 11 2021
"Din totalul de 487 de pacienți decedați, 443 erau nevaccinați și 44 vaccinaț"

M spunea...

Sa isi dea cu namol de Techirgiol!! 😂😂😂
Ce penibil esti!

Huhu Rezea spunea...

Calugării de pe muntele Athos cad secerați ca nevaccinați. Asa află și ei că pe idioți nu-i apără de viruși nici Cel de Sus.

Iulian Mareș spunea...

M,
Deh...bombe constitutionale: Republica semiprezidentiala, democrație reprezentativa vs participativa...etc!
În esență, Slinos Ghinea și Moartea Vorbirii cica ne reprezintă și semnează ce considera ei, nu îmi dau mie socoteala, ca cetățean cu drept de vot!
Adica eu i-am mandatat sa ma fure, sa ma kinuie, sa ma guverneze prost, sa-mi încalce drepturile și libertățile, ca și cum eu depind de ei și nu invers!
Cred ca voi susține o Dicratura Militară expresă...cu patul armei în cap pt hoți și glonț între oki pt trădători!

*Am tot cautat și alte exemple dar eu nu am mai văzut un BOU de Președinte în greaca roșie catalizând și conducând proteste antiguvernamentale...mai avea sa urle ca tâmpiții Puie MSD! Nesimțitul...a dus România în șanț și acum se caca pe el de frica ca va fi suspendat și va pierde dreptul la încă o casă!
*Stai puțin căci acuși apar facturile...

Iulian Mareș spunea...

Da, da îl știu....insa l-au udat cu apă vie și s-a vindecat!

Iulian Mareș spunea...

Iar cei 487 de decedați au consumat în ultimele 24 de ore 300 tablete de Paracetamol!
...doctorii au spor de 85%!

Iulian Mareș spunea...

Asta a mai fost aruncata în piață...
Gigi le-a dus o basculanta de antivirale cucernice!

M spunea...

Azi l-am condus pe ultimul drum pe băiatul unui prieten. A murit la 48 de ani de covid.
Aș vrea să fi auzit-o pe soția celui mort când și-a luat rămas-bun de la el. Un strigăt tânguit de animal rănit, ceva de pe altă lume....
"Unde ai plecat??? Ce fac euuuuuuuu? Ce fac copiii tăi?? De ce mă?!?!!!"

Decedatul a zis că nu se vaccinează, că el nu a avut nicio răceală. Când s-a îmbolnăvit s-a tratat acasă cu "schema dr Groșan". După 4 zile avea saturația 78%. Abia atunci s-a dus la spital. Acum e sub pământ. Soția văduvă, cu trei băieți, cel mai mare adolescent, cu o casă luată pe credit la care nu mai poate să plătească ratele.

Asta e realitatea! Nu demența cu "Satana". Diavolul v-a luat mințile!
Mergeți prin cimitire!!!! În orice cimitir!!! Ieșiți dracului din bula voastră, din televizorul vostru, din Facebook-ul vostru!!!!

M spunea...

Cred că e ăla pe care l-am văzut și eu. Era bine mersi! 😂
Aseară la știri au mai dat un caz: se vaccinase și la nici două zile l-a atacat ursul in pădure!!!!

Șoșoacă e despletită toată. A început să distribuie poze cu ea, sfințite la mănăstire, pe care să le porți pe sub maieu să te apere de Covid și de marțieni (împotriva la 5G se recomandă un fes făcut din folie de aluminiu). 😂

ifrim spunea...

Mare durere!Dumnezeu sa-l ierte!Și da M ai dreptate dar doar cu dreptatea nu vezi că nu poți lumina mințile creștinilor îndărătnici?

Huhu Rezea spunea...

Vaccinarea ar fi putut fi o salvare si pentru el, dar mai ales pentru familia sa.
Idioțenia merge până la sinucidere.

Iulian Mareș spunea...

Si in aceasta dimineata postez o dedicatie a_myc-ului meu:

*Dacă te simți vreodată prost, fă-ți curaj și gandește-te că sunt unii care au votat PNL și USR pentru a scăpa de PSD!

M spunea...

@Huhu Rezea

Despre morti.... numai de bine!

Prietenul meu si cu sotia sunt devastati. Era singurul lor copil. Ce sa spun? Parintii si sotia, toti vaccinati. El a zis ca e puternic, ca nu e clar ce e cu serul asta...

O sa accept discutia cu antivaxxeri cand am sa vad si o demonstratie pro-vaccin! Pana una-alta disperatii sunt doar sosocii! Sa nu imi spuna mie ca de ce ne permitem sa avem alta parere! Se mai dau si victime cand sunnt niste agresori!
Ii vreau pe toti in puscarie!
Art. 191
Determinarea sau înlesnirea sinuciderii

(1) Fapta de a determina sau înlesni sinuciderea unei persoane, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 7 ani.


La fel, toate site-urile care publica materiale anti-vaxx sa intre la complicitate! NU SE MAI POATE!!!!

M spunea...

@Iulian Mareș

😂😂

Disperarea USR ca sunt deconectati de la conducta de bani pe care si-o proiectasera este de tot rasul!

PNRR era gandit a fi o pusculita pentru firmele lor, de aici sumele colosale prinse in proiect pentru "consultanta". In plus pierd si controlul pe justitie (dar sunt convins ca vor negocia sa devina o opozitie "de catifea", adica sa nu dezlantui masinaria de propaganda pe media, la schimb cu o "imunitate" in fata procurorilor).

Dan B. spunea...

Știe cineva motivul pentru care Grupul Strategic de Comunicare, când anunță zilnic numărul de infectări cu virusul covid, nu consemnează, pentru presă, și câți dintre subiecți au fost vaccinați anterior?
Nu de alta, dar îmi pare că personalul medical vaccinat, la care eu apelez de regulă, pentru mine și pentru familie, are mari probleme de sănătate, fiind adesea recontaminat cu covid, motiv pentru care se carantinează, ajungând mai rar la serviciu.
Adică eu, nevaccinat, fac față situației, iar cel vaccinat, care a fost asigurat asupra imunității sale ulterioare, .......
Începe să-mi fie teamă ca nu cumva unul dintre contacții mei, cu formula completă de vaccinare (a doua/treia doză), să-mi cadorisească covid-ul său!

Dan B. spunea...

@M:

De data asta, mă conformez recomandării administratorului, aceea de a nu mă „pune cu idioții”!
Căci ceea ce ai inserat în comentariul tău este ceva complet idiot, fără vreo legătură cu dictatura medicală împusă cetățenilor.
Dar, așa cum ai zis „de morți numai de bine”, spun și eu „să-i fie țărâna ușoară”!
Mai apoi, după ce lumea se „trezește” cu a opta sau a zecea doză de vaccin anti-covid (pe dracu „anti”!), sper să „nu se mai poate”, inclusiv tu ajungând a fi complice în propagarea materialelor pro-vacciniste!

CEZAR spunea...

Si decedatii..de alte boli ..DE CE NU_I COMUNICA...??
Totul intra la COVRIG..??

CEZAR spunea...

Ce-i mai misto decit sa-ti scoti un Fals pozitiv si sa ai concediu baban..ACASA ?
Amintiti-va de Piatra Neamnt ..toti plecasera in concediu ..cind s-a pus Armata pe ei ..si i-a adus la munca..au inceput sa cheaune..eroii din prima linie..SIC!!

CEZAR spunea...

Suparare MAREEE...pe FB..contra COMANDANTULUI..PTIU..PTIU...!!

Elena Stoica
11h ·
Arafat, raportez: deși locuiesc în apropierea a 2 spitale și mă obișnuisem cu sirenele ambulanțelor care urlau de dimineață până seara, mai ales după ora 20 până târziu în noapte, în ultimele zile s-au cam lăsat pe tânjeală... Dacă am auzit fro* 3 sirene și alea plictisite ‼️
Te rog să iei atitudine‼️

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/cercetator-la-institutul-cantacuzino-doza-3-ar-putea-asigura-imunitate-cativa-ani_845418.html

M spunea...

@Dan B.

Lasa asta... Ai gasit citatul din managerul spitalului din Constanta? Ai zis ca aia arsi la ATI erau toti vaccinati! Eu spun ca e o minciuna! DOVEDESTE!!!!

Diferneta dintre a fi idiot ca tine si a puncta unele aspecte e ca eu ma bazez pe FAPTE nu pe inventii. pe statistica nu pe exemple singulare!

Daca pe TikTok raspandirea ideilor din "balena albastra" este anchetata penal de ce unul ca tine care MINTE sa nu fie anchetat penal?

Daca observi despre cel decedat nu am vorbit urat. Il consider o victima a unui ca tine!

Dan B. spunea...

@M:

Fiindcă unul ca mine are indicii că apx 50% dintre contaminații noii zile sunt vaccinați!
Nu fii parșiv, n-ai vorbit urât despre decedat pentru că era fiul cunoscuților tăi, nu că așa se cade, derbedeule!

Cezar spunea...

Bazeaza.tu tu pe asta

Huhu Rezea spunea...

Atenție!
Buzescu a intrat în delir antivaccinist!
Vaccinații sunt rugați să nu-l mai bage în seamă, ca să nu il infecteze cu COVID.

M spunea...

Dan B.

Cum spuneam: violenți și agresivi! Unde am vorbit eu urât de un mort?

Ești un mincinos dovedit! Eu am indicii că 134,6543% din morți sunt nevaccinați.
Atunci cu cifre? Oricine poate!

Unde e declarația de la Constanța? La pușcărie cu unii ca tine!!!! Mincinoși ordinari care omoară oameni propagând dezinformarea!!!

Fii foarte atent!!! Agresivitatea la un moment dat are răspuns pe măsură.

Deși mai bine te las în mocirla în care te bălăcești!!! Hai, pa! O să îți aduc o coroană frumoasă!

Dan B. spunea...

Dar despre promotorii vaccinării, deliranți ca după „liniile” lui Cîțu, nu zici nimic? Sau numai opinia ta și a adulatorilor tăi contează?
Reiterez că vaccinații sunt victime ale covid-ului, ca și nevaccinații, numai că ei nu apar evidențiați în statisticile lui Arafat.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4822152411151149&set=a.517451768287923&__cft__[0]=AZWucH7SWmDPkWL8KKOkRjsQ3LgSZc2utTRHD5E-BDpG0wcmUgAjhI0Q1dZG8-z_wJXeLDvG8HpnvLGB8v1TGlmaxRZg-AOiKyeNFW-CGPB2ySwi-Ip2EvM6xmJZNkqBbM2l3HgOrexP_VO9lockyeMzVcApdmiSpHHv9YIsmYeBeg&__tn__=EH-y-R

Dan B. spunea...

Ăsta ti-e tatăl?

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Finformatialibera.ro%2Fcine-este-cu-adevarat-klaus-schwab-initiatorul-marii-resetari%2F%3Ffbclid%3DIwAR3nE860dUIl5YOkvQCS7EhCva-JowD-jq17bW_9fnbcURsrHYZ1hd7dwqM&h=AT3IhZs-rlOhOOZGOURnmInosCBP3Yl0D7_i_mfs6huke2Gq25kMPmoWjQ6aoAjv2eA0DWyu6hM8aUJZ7EoqrOn7EHuGe4nzZJE3NinJH--g9KzKWJ4MOmzePNwBl9_YR6k3&__tn__=H-y-R&c[0]=AT0naVJVSmMU47j7pohFhSZ-m8f6xBSoIZQB9e0PnDIBxICmgMqrL2d7REACujVG8VlZC3JaKZbtsnMyMcYpSVAIEVqIptaHXF4Pc-5t9SWS5PFX8uWJ7Hl9i8kImFpRfkHC4Si5CPQVqE9s2vea0C59tq3uKAWGRgTP2vzhcbkbT1VvQZr0NSS5Q4uH9DjaeK56I3MAlq1mpj_ccXHrksiWUGcml2IHNpml5qTjpy4YK1v60gGP

M spunea...

Uite aici măsură de stânga!!! Chiar de extremă stânga!!!!

USR cere în Parlament ca Certificatul Verde să fie obligatoriu pentru toți angajații de la stat și din mediul privat. Angajații care nu vor avea documentul pot fi suspendați.

Dacă mai zice cineva că USR e de dreapta.... Înseamnă că nu gândește!

Dan B. spunea...

Nu era mai bine așa?

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.qmagazine.ro%2Fflorida-are-cele-mai-putine-cazuri-de-covid-19-din-sua-fara-restrictii-fara-pasaport-de-vaccinare-sau-inchideri%2F%3Ffbclid%3DIwAR2k10CudfskMaUhWbC7KusOjIZrKiQmZlyfCptFsMfeqC_YwzZsfruDdrc&h=AT0VK2Aie5HkTJu2pZ469AzORhn4r8LOAMZicg4rSOiJbutC2Jo3cv6iVAd6nKWmfROHyReodkUqK5elGjWkR92MZX6DVHSNUSt7pzcfFTqOOejtKIb9BP796ld7mTdRQn6_&__tn__=H-R&c[0]=AT2UPXkmLTiWA2PUCKWWzcomV4ukHmb8gpUa3xQ4ybdzPPZN0qGlwPbO6v8m2r2ThLfoW6zUMeYdx5Ht-gtc2H8ZfUvxFYA7VQuNGEOAy8XaEuDGS2r5jRtOljgyfTWxdIebV_Vrq3FJ7ApL0oC-u1vTHijAM1Vag6L_5EzP-tSg9pU

Căci Danemarca și-a vaccinat cetățenii, au ridicat restricțiile, iar ulterior a devenit o „zonă roșie”. Eu bag mâna-n foc că majoritatea contaminaților au fost vaccinați, căci de unde atâția nevaccinați pentru statistica medicală?

Calinmihaib12 spunea...

Da..=10 % =VACCINAȚI, adică un procent destul de mare..!

Arfy spunea...

Una dintre cele mai fioroase pandemii!Păcat de știință! Foarte mulți o iau în derâdere! Mulți au mierlito! Am cunoscuți, tineri, fără afecțiuni... s-au dus. Toată familia s-a îmbolnăvit cu covid. Singurul nevaccinat. După o săptămână la ATI, s-a dus. Dumnezeu sa-l odihnească în pace. Avea 38 de ani! Indiferent ce discuții sunt pe tema vaccin contravaccin. Sunt doar discuții. Apelați la medicină și știință! Ieșiți din epoca medievală!

Huhu Rezea spunea...

Zise pesimistul! Păcat că este și cadru medical. Dacă din 100 de morți de covid sunt zece morți, este mult, dar nu atât de mult ca 90 de morți nevaccinați.
De altfel, idioții nu vor să rumege că vaccinul este eficient în cca 90% din vaccinați.

Dan B. spunea...

@M:

Exact asta-i, îi cunoșteai părinții și doar asta te obligat la a-l vorbi de bine pe mort. Altfel, la cât ești de jigodie, l-ai fi făcut și pe ăsta „cu ou și oțet”!
Și, ca să vezi cât tăntălău ești, ia de citeste:
Danemarca nu mai consideră boala „esenţială din punct de vedere social”, în condițiile în care mai mult de 80% din populaţia cu vârste de peste 12 ani din ţara scandinavă a fost complet vaccinată.
Citeşte întreaga ştire: Danemarca a ridicat toate restricțiile anti-COVID-19, după ce 80 % din populație a fost vaccinată
„Cu siguranţă suntem în avangardă noi, cei din Danemarca, deoarece nu mai avem nicio restricţie, am trecut de cealaltă parte a curbei pandemiei graţie implementării campaniei de vaccinare”, a declarat Ulrik Orum-Petersen, promotor în cadrul Live Nation.
Citeşte întreaga ştire: „Danemarca a ridicat toate restricțiile anti-COVID-19, după ce 80 % din populație a fost vaccinată”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, vineri, actualizarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat.
► în zona roșie au intrat: Cehia, Ungaria, Danemarca, Islanda, Luxemburg, Maldive și Insulele Cayman;”
Așadar, dacă 80% dintre danezi au fost vaccinați, cum se face că parte din restul de 20% dintre nevaccinați au creat, ca număr de contaminați, „zona roșie”?
Ia zii, măcar acum recunoști că logica ta, cea cu 134,6%, este însignifiantă și emisă cu curul?

M spunea...

@Dan B.

Băi MINCINOSULE!!!! Ia zi bă de unde ai luat declarația cum că ăia arși la Constanța erau toți vaccinați!

Chiar ești atât de prost să nu înțelegi diferența dintre infectat și bolnav?
Ești jiogodie sau ce dracu ești? Cum să înțelegi TU ce e aia ARN mesager când nu ești capabil să înțelegi concepte mai simple!

Și nu, bă, că nu am chestii d-astea de reținere! Despre morți numai de bine că nu sunt o javră scormonitoare în colivă cum ești tu!

Mi te mai adrsezi cand ai sa vii cu dovada că nu ai mințit cînd ai afirmat că cei de la ATI Constanța erau toți vaccinați!
Până atunci am să îți răspund cu o singură propoziție: "EȘTI UN MINCINOS!"

Huhu Rezea spunea...

Azi 10 11 2020
Din totalul de 405 pacienți decedați, 357 erau nevaccinați și 48 vaccinați.

Voi repeta zilnic informatia pâna se hotarasc si idioții blogului sa-și miște fundul până la un centru de vaccinate.

ifrim spunea...

Mare greșeală,păi așa nu se mai pornește actualizarea!

Huhu Rezea spunea...

Spre binele lor, al familiilor lor, dar și al nostru. Mintea cea de pe urmă a românului le va veni și lor.

Iulian Mareș spunea...

M,
De ce crezi ca a_myc-ul meu, PROST NATIV, nu iese să lingă gâtul viorii, întrucât este în categoria 65+...?

Huhu Rezea spunea...

Buzescule, nu fi măgar. Stiam că esti catâr.Puteai să răspunzi că esti un mitoman, nu să-l îmjuri.
Te-am ras de la comentarii.

M spunea...

@Iulian Mareș

😁 Până acum ne încăiera doar politica. Acum am ajuns să ne încăierăm de la știință.
Progresăm?

Mă gândesc dacă mai ei țară în care la semafoare să se vândă dispozitive care să permită să mergi fără centura de siguranță???
Cum domnule??? Aia e pentru propria ta siguranță!!!!

Cu rușine spun că acum mai mult timp eram și eu atras de ideile de stânga ale USR. Când au alunecat în extrema stângă am preferat să mă reîntorc undeva către partidele de centru. 😢 Ăia votați de mine nici nu au intrat în Parlament.

Mihai spunea...

Pentru #Mares si M de la Bolojan citire 🤣🤣🤣

https://actualdecluj.ro/harta-marilor-investitii-industriale-din-romania-ilfov-cluj-si-bihor-sunt-in-top-ce-strategie-a-anuntat-ilie-bolojan-pentru-dezvoltarea-judetului-din-vestul-tarii/

Mai trag speranta sa nu invat drept de la @ M .
De la # Mares care învățat cu cazarmă unde unul dadea ordine și ceilalți executau nu ma astept la judecăți de valoare .Omul scrie dar nu gândește, defect major,umblă printre oameni dar nu percepe realitatea 🤣🤣

Calinmihaib12 spunea...

Huhu:
..că de obicei,ești depășit de realitate, pt.că nu înțelegi.. multe..!.. făcând pe propagandistul.. "voluntar"/sau..NU.!(vezi Doamne,au murit toți propagandiștii ..STATULUI..(!!?)

M spunea...

@avianyc

Ar trebui să înveți!!! Acolo unde ai râs ca un neștiutor s-a dovedit că am avut dreptate. Stimatul domn Huhurez a publicat azi îndreptarea instanței.

Dar nu contează! Neștiința este scuzabilă! 😁 Prostia nu este scuzabilă!
Dumneata doar ești neștiutor și miștocar.

În rest... Aceeași insistență pe care o găsesc amuzantă. Ce pasiuni fac unii la bătrânețe!!!!

Vezi? Eu de exemplu citisem că în comuna Berceni se va construi la anul metrou.
Subliniez: "comuna". 😂 Dar nu am sărit să postez aici. Cine mama dracului e interesat de ce se întâmplă în comuna Berceni.

Cine mama dracului e interesat de ce scrie un ziar de provincie? Schimbă ceva la nivel național? Nu, domnule!
Dumneata te poți bucura că a dat Bolojan cu var. Noi, ăștia mai umblați, am trecut de faza asta!!!
Mă bucur, sincer, că se dezvoltă și orășelul vostru.

Hai, să fii sănătos!

Huhu Rezea spunea...

N
Minuta publicată ieri pe portal este imprecisă . Trebuia să precizeze ca stabileste nou termen pentru fond

Iulian Mareș spunea...

M,
Păcălici asta a lins jamba lui KWI de I s-a subțiat!...
El e_vită sa spună de ce Stan a răsuflat ușurat când a plecat acasă...
În capul lui de absolvent la distanță nici termenii cazoni nu i-a reținut...
Eu ii spun asa, dar în engleza: Gheață ceai picior! 🤣🤪😜

M spunea...

@Huhurez

Super corectă observația!!!

Dacă vă duceți la postările mele de ieri vedeți că asta am spus și eu: "ceva e greșit!"

Am dat-o naibii, citez din mine însumi!!! 😁

Vă repet, nu am avut timp să citesc tot despre speță dar ce s-a publicat ieri pe portal era greșit (sau incomplet).

Iulian Mareș spunea...

Ce sa ma fac eu cu a_myc-ul meu, BOU și Idiotăn, precum nemții pe care-i linge din condiția de fost iobag?

Ia uite ce li se întâmplă criminalilor europeni din a căror cauză în 2 WW au murit oameni cât în 10 Pandemii:

"Institutul Robert Koch din Berlin vine cu date sumbre. Potrivit sursei citate, autorităţile sanitare germane au raportat cel mai mare număr de infectări zilnice cu COVID-19 la nivelul întregii ţări, de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. Este vorba despre 39.676 de cazuri, relatează dpa."

https://www.capital.ro/situatie-cumplita-in-germania-chiar-acum-nimeni-nu-ti-ar-fi-imaginat-ca-se-va-ajunge-chiar-aici.html

a_myc-ule, treci în grajd și nu mai rage, pt ca tu nu ai fost decât un BOU iobag, lustruit cosmopolit!
*cazarma este lucru mare, hangarul este doar o părticică din ea!

Huhu Rezea spunea...

Chiar mă miram ca nu aduce nimeni în discuție situația din Germania.
Germania nu stă nici e foarte bine la procentul de vaccinare. Are aproape 70% vaccinați.Adică, mai are ceva mai mult decât populația României nevaccinată.
Măsurile care vor însoți noile restricții vor fi intensificarea vaccinării si testarea gratuită o dată pe săptămână . In ultimele 24 ore s-au vaccinat in germania mai bine de 300 000 de nemți.

Mihai spunea...

@ M
Nu am citit o fraza din povestea asta cu 5% indexare. Si nici nu ma intereseaza.
M-a amuzat in schimb plastica exprimare a domnului Huhurez. iar daca-i cu drept de recurs........
Daca in privinta OMM/SOPP ati dat-o in bara cu opiniile exprimate ,ma simt obligat doar sa-mi spun parerea in privinta acestui caz.
Parerea mea este ca stimatii comentatori ,justitiabili ai blogului ,etc confunda in mod nepermis indexarea viitoare a pensiilor cu efectele viitoarelor actualizari in viziunea CC ale pensiilor militare(daca se va mai face vreuna candva).
Indexarile legale /anuale se vor da in continuare la cuantumul in plata ,în schimb o eventuala actualizare se va face intotdeauna conf metodologiei in vigoare momentan adica L223- M25 - plafonare prin OG57 la 85% din baza de calcul.
In urma actualizarii cuantumul rezultat poate fi mai mic decat cuantumul in plata indexat anual datorita metodologiei de calcul. Ca atare parerea mea este ca trebuie schimbata metodologia de calcul din M25 ,asa cum in cazul OMM trebuie modificat art 11/L80 si redenumit sporul in indemnizatie.
Eu am cuantumul in plata avantajos stabilit pe L223 ,indexat . Decizia de actualizare din 2017 are cuantumul mai mic cu 5%. Am citit-o si am aruncat-o in arhiva . Nu ma intereseaza fiindca cuantumul supus indexarii este cuantumul in plata. De cuantumul din acea decizie nu se va tine cont niciodata in cazul indexarilor. A fost un consum de hartie inutil ,actualizarea nici nu trebuia facuta prin decizie in mod normal.
Ca atare pensionarilor nu trebuie sa le fie frica că pe viitor indexarea pensiilor se va lovi de plafonarea de 85 . Plafonarea la 85% se va aplica doar in cazul unor eventuala actualizari(daca vor mosifica legea si reveni asupra art 59-60 original).

Mihai spunea...

Frumos limbaj (cu exceptia citatelor” afisati domnule Mares .Parca v-ati insusit pe deplin limbajul din ultimul roman vandut in librariile sectorului in care locuiti, ”Amintiri din Ferentari” de Vanghelion Almanahe.Sau o-ți fi coator si tine-ți la secret !!!!!!!

Huhu Rezea spunea...

Avio,mai bine taceai.
Ce zici dacă prin următoarea actualizare, cuantumul depășește actualul tău cuantum contributiv care poartă in el si indexarea din 2016? Vezi ce nerozii îți ies pe gură?
O actualizare se compară numai cu indexarea din anul respectiv, nu și cu indexarile anterioare, potrivit fostului art. 60?

Mihai spunea...

Sau 300 000 de rezidenti ,de ai nostri refractari la vaccinare dar cu locurile de munca in pericol ca nevaccinat.

Mihai spunea...

Domnule Huhurez ,
Se pare ca nu ati inteles bine comentariul.
Eu nu am cuantumul avantajos stabilit pe contributiva. Am cuantumul avantajos in plata stabilit in baza L223 prin metodologia de aplicare M25 si OG57 -plafonarea bazei de calcul la 85%. 85% + OMM = cuantum avantajos in plata.
ACEST cuantum este indexat la zi cu tot ce se prevede pentru pensiile militare.
In rest nu intru in polemica ,imi mentin si sustin pozitile exprimate in comentariu. Trebuie doar citite cu atentie si intelese in adevaratul sens exprimat.

Iulian Mareș spunea...

avianyc,
nu inteleg ce legatura aveti cu acel a_myc al meu, cu care ce-i drept dicut mai necolocvial, a la Podul Minciunilor!
Dar fiindca tot ati facut mare scriitura mai sus, este ceva ce nu pot intelege, din istoria scrisa tot de dv.:
1-mentineti propria afirmatie: ”Eu nu am cuantumul avantajos stabilit pe contributiva. Am cuantumul avantajos in plata stabilit in baza L223”?
2-Dv, cat si alti useri ati tot criticat L223, corect?
3-Tot dv. ati facut nenumarate povestioare cum ca fff tanar castigati bani de nu stiati bine sa-i numarati! Bine, eu exagerez putin, dar ati facut afirmatia sau negati?
4-Atunci, daca 1,2,3 sunt adevarate de ce nu se pupa, de ce cunatumul avantajos nu este cel rezultat din legi mai mult sau mai putin contributive, ci pe L223 pe care ati desfiintat-o zi de zi?
Pentru ca venea de la Crucea Rosie?

*Nu este obligatoriu un raspuns! Eu am unul, care mi se confirma zi de zi!

Iulian Mareș spunea...

Doar pt cei care au facut 13 clase la industrială!
Romanul corect citat este: Groapa, de Eugen Barbu! ... pt cei ca tine recomand ”Pas cu Pas”, primele 3 pagini, cu coperti cu tot, daca nu adormi instant!

M spunea...

@avianyc

Spuneti ca "in privinta OMM/SOPP ati dat-o in bara cu opiniile exprimate"

Puteti sa fiti mai precis? Am zis eu multe..... Ce credeti ca ar fi gresit! Vreau din tot sufletul sa ma corectez!

M spunea...

Domnilor, a mai luat foc un spital...

Cu deosebit respect va dau un sfat, ca unul care a vazut ceva incendii la viata lui:
Aveti mare grija cu prizele aflate DUPA mobilier (in special paturi)
Am vazut multe incendii plecand de la aceste situatii!
Oamenii pun paturile si "prind" dupa ele prizele. Dar au nevoie si de curent pentru incarcatoare, TV sau mai stiu eu ce. Prizele nefiind vizibile si mai greu de utilizat, in timp sunt scoase din perete si fac scurtcircuit (sau oamenii monteaza prelungitoare cu mai multe prize in ele si acestea se supraincalzesc).
Aceste prize sunt intr-o situatie ideala sa va faca probleme: nu le puteti vedea sa luati masuri din timp, sunt in apropierea mobilei (lemn, saltea, paturi etc. toate combustibile).

Deci, va dau acest sfat: daca puteti evitati sa folositi prizele ascunse dupa mobilier.


PS Cred ca e de interes si pe topicul asta mai mult ne injuram deci nu fac mare paguba daca nu postez la subiect!😁

M spunea...

Vă arunc în aer toate ideile!!!!

În spitalul din Castellon (Spania) 70% dintre cei internați sunt români și 80% din ei sunt nevaccinați!!!

Deci, nu campania de vaccinare a fost greșită! Poporul e greșit!
Ce o să zică? În Spania nu e Arafat, nu e Gheorghiță.... Dar românii sunt români oriunde în lume!!!

Huhu Rezea spunea...

Vrei să spui că arunci în aer ideile idioate.😷

Iulian Mareș spunea...

Și prizele sunt vinovate, ca nu or fi toate Legrand!
Important este sa nu se suprasolicita circuitul...am mai explicat asta!

*Sa tragem o concluzie: cu cati mai mulți vaccinați cu atât mai puține spitale, secții ATI holocaustizează pacienții!
Directorii habarnisti sa solicite expertiza unor specialiști (ingineri) înainte de pune prize și extinde xapacitati ATI cum le solicită boii de politicieni veroși!

Iulian Mareș spunea...

În Spania se mai și construiesc spitale, nu doar se extind pe aceeași alocare energetixa!

M spunea...

😂 Huhu Rezea - cum doriti sa le spuneti!!! Incerc sa ma calmez pentru ca se ajunge la jigniri si nu e normal!

@Iulian Mares - nu vi se pare ciudat cum USR nu zice nimic de catastrofalul management facut de ministrii sai si nici PNL de zecile de spitale inchise de Boc-Basescu-PNL? Ce bune erau acum acele spitale.... Oricum mai bune decat containere sau corturi sau tir-uri!!!!

M spunea...

@Iulian Mares

Asa este.

Ce am constatat eu e ca oamenii nu au acces facil la prize si trag aiurea de device-urile bagate in ele. Prizele ies din perete si atarna. Daca ar fi pe un perete vizibil multi ar lua masuri dar fiind dupa pat de exemplu zice: "merge si asa... nu se vede!!!"

😁 Intram in casa la împricinat si vedeam ca ii arde patul. Ma gandeam: "daca ii bag astuia apa cu furtunul i-am stricat totul in casa si lui si celui de dedesubt". Asa ca impreuna cu un pompier mai cu sange in instalatie luam patul cu totul pe sus si, arzand, il aruncam pe geam 😂😂 (evident daca se putea si dupa ce luam masuri de siguranta).

In rest, aveti dreptate! Aglomeratia ucide oameni. Ori mai facem spitale ori mai eliberam din paturi!!!

Iulian Mareș spunea...

Daa, guvernarea Betivului cu monistru la Sănătate actualul ungur cretin și criminal au desființat f multe spițele mai mici, ce puteau fi folosite acum!

*Vă spun sincer în spitalul ROL 2, dacă găsim 10% doctori care știu sa folosească capabilitățile oferite.
Numai ca nedușatul de Nicușor Dan trebuie sa le lege la utilități!

M spunea...

Ce-ai facut mai Bolojan? Asa ceva....
Orașele Marghita, Ștei și Nucet, toate din județul Bihor, au cele mai mari rate de infectare cu Covid din țară.

Huhu Rezea spunea...

Nu pentru cei care nu au nevoie de domonstrații!
Azi 12 11 2021
Din totalul de 307 pacienți decedați, 286 erau nevaccinați și 21
vaccinați. Cei 21 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între
grupele de vârstă 50-59 ani și peste 80 de ani. 19 dintre pacienții decedați
vaccinați prezentau comorbidități, iar pentru 2 pacienți nu au fost raportate
comorbidități.Din totalul de 307 pacienți decedați, 286 erau nevaccinați și 21
vaccinați. Cei 21 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între
grupele de vârstă 50-59 ani și peste 80 de ani. 19 dintre pacienții decedați
vaccinați prezentau comorbidități, iar pentru 2 pacienți nu au fost raportate
comorbidități.

M spunea...

Fugi domnule de aici că i-a sugrumat Arafat cu perna pe ăia nevaccinați. Arafat care e frate cu Yasser, văr cu Ossama bin Laden si nepot al lui Baiazid. Cel puțin așa zice site-ul Adevărul_Națiunii_Neatârnate_Dacico-Pontic_Anti_Satan.com
😂

Iulian Mareș spunea...

@M
Le-a educat a_myc-ul meu!...dar alea erau orase sau cvartal de blocuri din 1/20 dintr-un bulevard?

Iulian Mareș spunea...

Mit si realitate! de dr. Vasi Radulescu
1. Singurele contraindicații majore la vaccinare sunt reacțiile alergice la prima doză sau tromboza cu trombocitopenie imună indusă de prima doză. Nu se face a doua doză. Așadar nu există alte contraindicații, dar, după cum vei vedea mai jos, sunt situații în care ar fi bine să discuți și cu medicul curant, pentru o siguranță deplină.

2. Vaccinurile sunt indicate în sarcină. Pe orice perioadă a sarcinii. Asociațiile de ginecologie recomandă vaccinarea ferm, pentru că încă există multe cazuri severe de gravide internate, din păcate nevaccinate.
3. Vaccinurile sunt indicate în alăptare. Anticorpii vor proteja și bebeul.
4. După terminarea izolării puteți face vaccinul, indiferent că vorbim de doza 1, rapel, booster. Așadar e recomandat să faceți vaccinul chiar dacă ați avut Covid. Nu aveți de așteptat 1-2-4-6 luni, ci imediat de la terminarea izolării puteți face vaccinul, respectând desigur timpul pentru rapel sau booster.
5. Trebuie să treacă minimum 6 luni de la rapel pentru a putea face boosterul. Doar cei cu imunitate compromisă (spre exemplu cei cu cancere) fac schema cu 3 doze din prima, după un plan special discutat alături de medicul curant.
6. Boostere sunt Pfizer sau Moderna. Repet, ele se fac la cel puțin 6 luni de la schemele care pot fi cu AstraZeneca 2 doze, Pfizer 2 doze, Moderna 2 doze, Johnson&Johnson 1 doză. Am scris despre boostere aici: https://bit.ly/cum-facem-booster
7. Chiar dacă ați avut schema cu AstraZeneca, booster va fi Pfizer sau Moderna. Sunt sigure, da, că aprobarea a venit pe studii. Nu există nicio dovadă să ne temem de ceva dacă amestecăm vaccinurile. Idem, info aici: https://bit.ly/cum-facem-booster
8. Cei cu boli de inimă, plămâni, ficat etc. nu au contraindicație la vaccinare. Din contră, au mare nevoie de vaccin. Vor discuta înainte cu medicul curant.
9. Cei cu trombofilie sau tromboze nu au contraindicație la vaccinare. Pot face un vaccin ARNm. Se discută și cu medicul hematolog, iar dacă există un tratament curent, medicul va explica dacă acel tratament se va opri sau nu. NU este nevoie de tratament preventiv cu aspirină sau anticoagulant! Am scris despre asta aici: https://bit.ly/pastile-vaccin
10. E trist că nu se știe nici acum ce înseamnă ARNm (am văzut o mulțime de întrebări despre ce e ARN) - este o componentă genică ce conține informațiile pe baza cărora corpul face proteina S și declanșează imunitatea împotriva acesteia. Proteina S (spike, adică „țep”) o are și virusul, iar când acesta intră în corp e recunoscut imediat și se începe lupta cu el. Vaccinuri cu ARNm sunt Pfizer și Moderna.
11. Cei sever imunocompromiși au MARE nevoie de vaccin. Pot face chiar schemă cu 3 doze din prima, după un plan special, pentru a atinge o imunitate cât mai bună. Cei cu transplant de organ au nevoie de protecție.
12. Cei cu cancere active care iau tratamente grele gen chimioterapie sau au radioterapie vor discuta cu medicul curant și vor stabili oportunitatea vaccinării. În principiu vaccinul se poate face după finalizarea chimio sau radioterapiei.
13. Bolile autoimune NU sunt contraindicații la vaccinare. Dacă aveți tiroidite, lupus, poliartrită reumatoidă sau oricare altă afecțiune autoimună, nu aveți contraindicație. Puteți face orice vaccin aprobat.
14. Nici bolile inflamatorii intestinale ca boala Crohn sau rectocolita ulcerohemoragică. nu sunt contraindicații la vaccinare.
15. Dozarea de anticorpi înainte de vaccinare (orice doză) este inutilă. Repet, puteți face vaccinul chiar dacă ați trecut prin boală. Trecerea prin boală + vaccinul = imunitate excelentă.

Iulian Mareș spunea...

CONTINUARE....
16. Boosterul e recomandat în perioada asta, da. 6 luni minimum de la rapel -> booster.
17. Johnson & Johnson are booster aprobat la minimum 6 luni de la doza unică - va fi cu Pfizer sau Moderna. Se poate face și încă o doză JJ.
18. Va veni aprobarea și pentru vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani. Aprobarea s-a dat deja în SUA de către FDA și urmează și de EMA pentru Europa. Studiile din SUA au arătat că vaccinurile sunt sigur, au o eficiență excelentă. Am pregătit un material aici - https://bit.ly/fda-copii
19. Vaccinarea între 12 și 18 ani este aprobată și se face exact ca la adult, cu Pfizer sau Moderna.
20. Nu, dozele cu termen depășit NU sunt periculoase. Au fost extinse termenele oficial. Inițial s-a crezut că ARNm nu va rezista mult timp, dar realitatea ne-a arătat altceva. NU există nicio problemă aici.
21. Varicele sau insuficiența venoasă NU sunt contraindicații, că am primit foarte multe mesaje despre asta.
22. Vaccinurile NU dau leucemie la 3-5 ani. Nu dau niciodată, nu avem nicio atenționare despre asta. Nu dau cancer și nici nu ne omoară după 50 de ani. Vaccinurile cu ARNm nu au cum să interfereze cu ADN-ul.
23. Vaccinurile NU afectează fertilitatea. Nu există nicio dovadă care să ne indice asta. Așadar vaccinul poate fi făcut oricând înainte de intenția de a procrea.
24. Vaccinarea se poate face în HIV. Fără probleme. E chiar indicată.
25. Se pot face simultan vaccinul anti-Covid și cel antigripal. Chiar în aceeași zi, da. Se vor face fiecare în alt braț. La fel cu cele anti-HPV, nu avem dovezi că ar crea probleme administrarea lor simultană.
26. Se pot vaccina și cei cu epilepsie, da.
27. Poate apărea miocardita după vaccinare? Am lămurit asta simplu, aici - https://bit.ly/miocardita Este important pentru că există confuzii, mai ales la copii.
28. Ce facem cu hepatitele B sau C? Facem vaccinul. Avem mare nevoie de el! Nu există contraindicații nici aici.
29. Dar cu alergiile? Sunt atât de mulți oameni cu alergii! Ei bine, cei care au istoric de șoc anafilaxic vor face NEAPĂRAT vaccinul într-un spital, cu medicii aproape. Cei cu teren plurialergic ar trebui să discute cu medicul alergolog. Cei cu alergii comune, ușoare, nu au contraindicații la vaccinare.
30. Pacienții care sunt anticoagulați cu sintrom, trombostop, warfarină - să aibă un INR stabil, ideal mai aproape de 2. Se pot vaccina fără probleme. Anunță la centru, se folosește un ac fin, totul în regulă.
31. Pacienții cu anticoagulante de generație nouă (apixaban, dabigatran, rivaroxaban) pot face vaccinul fără probleme. Cum ei oricum nu monitorizează INR, anunță la centru pentru a folosi un ac fin.
32. Cum și când anume se fac boosterele? Am pregătit un material aici - https://bit.ly/booster-covid
33. Ganglioni umflați după vaccin? Da! Pot apărea. NU e nimic de speriat, vor da înapoi.
34. Febră, durere de cap, oboseală, dureri musculare după vaccin? Da! Pot apărea, ele făcând parte din răspunsul imun. Trec în câteva zile, nu e nimic de speriat. Luați paracetamol sau ibuprofen la nevoie.
35. Ce faci când medicul tău îți zice că NU ai voie să te vaccinezi? Am pregătit un material aici - https://bit.ly/rec-medici

Iulian Mareș spunea...

CONTINUARE....:

36. Circulă un link către o propunere parlamentară privind sutele de mii de morți datorate vaccinurilor și recunoașterea lor va atrage un block. Oricine poate face o propunere parlamentară. Asta nu înseamnă că propunerea e validată și votată. Și eu pot propune ca de mâine să fie despăgubiți cei care sunt trași de curent (n-am putut să mă abțin, scuze).
37. NU luați acasă tratamente ca ivermectină, arbidol sau altceva similar care nu este aprobat oficial. Bazându-vă pe ele puteți pierde timp prețios, ajungând apoi în forme grave la spital.
38. Ce faceți dacă aveți Covid? Anunțați medicul de familie, luați tratament, monitorizați saturația în oxigen să fie peste 94%, vă hidratați bine, vă odihniți, vă alimentați. Stați în izolare cele 14 zile. În cazul în care funcția pulmonară este deteriorată și saturația scade semnificativ, anunțați imediat serviciul 112.
39. NU e nevoie să luați anticoagulant sau aspenter înainte sau după vaccin! Iar, material aici: https://bit.ly/pastile-vaccin
40. După vaccin, imunitatea are nevoie de mai multe zile să apară. Cam 10 zile de la doza JJ, cam 30-40 zile să atingă vârful de la prima doză pentru Pfizer. Protejați-vă cu mască, păstrați distanța, aveți o igienă bună. E păcat să vă infectați chiar după vaccinare!
41. Orice vaccin e bun. Cea mai mare protecție o dă Moderna, apoi Pfizer, apoi JJ. Dar orice vaccin protejează excelent pe formele severe.
42. NU riscați să obțineți certificatul verde fără să vă vaccinați. Este caz penal și, dacă veți vrea să faceți vaccinul, nu veți mai putea.
43. De ce ai vrea să faci imunitate naturală când ai la dispoziție un produs sigur, testat, ieftin (chiar gratis pentru tine, că-l plătește statul) care îți asigură el o apărare foarte bună? Știu o mulțime de oameni care au trecut prin boală și încă nu și-au revenit, la luni distanță. De ce ai vrea să-ți bați joc de corpul tău cu o boală care-ți face praf plămânii, vasele de sânge, inima, creierul? De ce ai alege asta și nu vaccinul?
44. Pot apărea palpitații sau tensiune mare după vaccin? Te rog să citești acest material - https://bit.ly/palpitatii-miastenia
45. Se poate face vaccinul în miastenia gravis? Am pregătit acest material - https://bit.ly/palpitatii-miastenia
46. Vaccin în mastocitoză? DA! Musai în spital, cu medicii aproape.
47. Se poate face vaccinul în endometrioză? Nu există nicio dovadă care să ne ducă la o contraindicație, deci da, se poate.
48. Se poate dona sânge după ce a fost făcut vaccinul? DA! Poți dona oricând sânge, chiar și după booster!
49. NU, vaccinații nu transmit virusul mai repede și mai mult decât nevaccinații”, a scris medicul Vasi Rădulescu pe contul de Facebook.

Huhu Rezea spunea...

Nu este pentru idioți!
13 11 2021
"Din totalul de 323 pacienți decedați, 285 erau nevaccinați și 38 vaccinați. Cei 38 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între grupele de vârstă 30-39 ani și peste 80 de ani. 37 dintre pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități"

CEZAR spunea...

NU ESTE PENTRU IDIOTI ! ESTE PENTRU OAMENI CARE MAI POT INTELEGE CITE CEVA !

https://youtu.be/kn62w3OWc2Q