Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 24, 2021

SRI a îndreptat Cyberint și către coronasceptici

79 comments

Interviu cu generalul Anton Rog, șeful Centrului Național Cyberint al SRI.


 https://www.digi24.ro/digi-context/actorii-care-vor-sa-ingenuncheze-lupta-impotriva-pandemiei-sri-sunt-sub-observatia-noastra-1741907




79 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Fleacuri, emanate de dovleacuri de sinecuri sa ne tina departe de adevaratele necazuri si surpături...

Huhu Rezea spunea...

Dacă nici pandemia nu este un necaz, ce trebuie să se întâmple Flavius ca să nu fii sceptic?

monteoru spunea...

Ma suntem nebuni?Dela OMS"vaccinului ii scade eficacitatea pana la 40%."Si eu care era sa ma iau de gat cu un antivaccinis care imi spunea ca nu vrea sa ajunga cobai.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pai, tocmai ca ma refeream la necazurile cu pandemia, vaccinarile si tratamentele Covid, apoi saracia, scumpirile in lant la absolut toate, criza economica, criza politica, acum aparent trecuta, coruptia generalizata, criza din sanatate, tulburarile sociale cazone izvorate din inechitati, discriminari si nedreptati la salariile, pensiile si soldele din institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala, ca ele exista si se poate afla de ele de pe toate grupurile MApN, MAI, SRI... Astea, in mare, ar fi problemele grave din societate, restul sunt fleacuri. Sunt sceptic, deosebit de sceptic, pentru ca se vor majora iarasi la Generali toate cele, cat si la mercenarii in slujba SUA, prostii sa astepte pe lumea ailalta dreptatea! Ati citit pe pagina Dogaru despre nedreptatile la pensii, unde subofiter-grad maxim, 40 ani vechime are 1300 lei, Colonel cu 2800 si chiar General cu pensie de Caporal? In Programul guvernarii asteia, la Aparare se bagatelizeaza si generalizeaza de la al capo la al fine si nu scrie nimic absolut si concret ce se va face la pensii, si am citit tot Programul, doar civilii sunt accentuati la drepturi concrete, pe cifre ca aduc voturile, noi suntem sacrificati iarasi! Da, sunt foarte dezamagit, dar cine nu este dintre cei care scriu pe aici? O cifra n-am vazut la Aparare si se repete cotinuu despre invalizii albi din teatrele de razboi, despre negrii invalizi, din tara, nimic! Mare scarba s-a ajuns clasa asta politica, ratata!

ifrim spunea...

Corneluș e cârcotaș,zice că nicio pandemie n-are farmec fără un cutremur!😅

Dan B. spunea...

Sunt de acord cu opinia lui CFI, căci pare că doar acum a ieșit din pasivitate SRI.
Unde a fost această structură, bine plătită din bani publici, cu fonduri operative în continuă creștere anual, pe timpul pauperizării țării de resurse, când multinaționalele își ascund profiturile imense spre a nu fi impozitate, când Ardealul s-a „ungurizat” economic și demografic, când politicienii și SRI au fost complici la destabilizare, bussines-ul în vogă fiind traficul de carne vie, droguri și emigranți?
Vă reamintesc că Afganistanul a fost atractiv pentru neferoasele de importanță strategică, dar îndeosebi pentru producția imensă de drog, principalul client fidel fiind CIA. Că doar n-oți crede că nu au „pus botul”, chipurile pentru degustare, dar și pentru comercializare prin structura sa răspândită pe meridianele lumii (se economiseau fondurile operative)!
Iar cum România este „partenerul strategic” al lui Uncle Sam, să fiți siguri că, uneori, românii au „ținut de șase” la operațiunile CIA.
Asta a învățat și SRI din „lecția yankee”!

Huhu Rezea spunea...

Buzescule, cred că deja ești luat în colimatorul Cyberint-ului SRI ca răspândac de materiale care zadărnicesc combaterea pandemiei.
Noroc tău este că aici nu ți le-am publicat pe cele mai deșuchiate.

ifrim spunea...

Huhu,dă drumul la deșuchiate să ne mai râdem și noi ori să mi-l umfle otoritățile!

Sorin spunea...

De unde stii ca nu a fost peste tot? Poate a fost dar spre justiție a plecat doar ce a vrut politicul.

Iulian Mareș spunea...

PARADOXURI!

SNAOPSN, MAI PE FATA, MAI PE DOS (PARINTE 1 ȘI/SAU 2) CONTROLEAZA TOT GUVERNUL ROU!
*SE EMIT DEJA NOI ORDINE DE MUTARE DIN CAPITALA IN GARNIZOANELE DE DISLOCARE LA PACE SI ALTELE PENTRU MUTAREA IN BUCUREȘTI, EVENTUAL CU CU PRELUNGIREA MISIUNII!
TOATE BUNE SI FRUMOASE, INSA UNDE-I PARADOXUL?

RASPUNSUL ESTE SIMPLU: EU CRED CA SNAOPSN ESTE MASOKIST!
**ALTFEL CUM EXPICI FAPTUL CA DISPUNE DE CEA MAI DEZAVANTAJOASA GRILA DE SALARIZARE SI CEI MAI PROST PLATITI REZERVIȘTI?
ERA ODATA: SA MORI RANIT DIN DRAGOSTE DE TARĂ!

Iulian Mareș spunea...

De atata vaccinare au intrat deja unii in Valul 5? :))

CEZAR spunea...

ifrim
25 noiembrie 2021, 08:22

Al drakului solzii pe tine.....:D...:D..

Dan B. spunea...

@HuHu:

Stai să vezi că m-a apucat tremuriciul!
Îi bag undeva pe acești năimiți ai „licuricilor”!

@CFI:

Și eu când pot începe să râd de beteșugul tău, ăla știut de tot grupul, care n-a aflat încă de prostia-ți din căpățână, ea fiind în plină dezvoltare de la an la an!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tizule, sa stuchim in san cu spume ca de sapun, ca daca ne mai scutura si tusea pamantului ne ducem cu totul dalacului, fir-ar sa fie si duca-se pe pustie!

Mihai spunea...

Pentru pomperul atomic @ M

Tinerii cu 10 clase se pot angaja pompieri . Salariul 3000 lei plus sporuri ,normă de hrană, echipament.

https://www.facebook.com/groups/528307971701910/permalink/633079964558043/?sfnsn=mo

Cam la fel si la jandarmi.

Mihai spunea...

Special pentru # Mares si @ M

Nu ratați lansarea in fieful dumneavoastra a cărții " scrise" de Nutu Camataru .
Asteptam sa ne povestiți si noua in rezumat capitolul despre Dragnea ,Nastase si Vanghelie.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.fanatik.ro/nutu-camataru-liviu-dragnea-adrian-nastase-dezvaluiri-carte-19817668&ved=2ahUKEwiU0OLDhbP0AhXopIsKHd9EBHQQFnoECEIQAQ&usg=AOvVaw3-SImNp5AcVcoS9Y55y2Nk

ifrim spunea...

@Cezar.Vezi de sunt clienți cu garoafa-n dinți la Casa Albastră!Mimezi priveghiul și le prestidigitezi banii de pe piept.

Iulian Mareș spunea...

Cartea se numește "Case pas cu pas"!
Și ... încep a crede ca Nuțu te depășește dpv intelectual....

M spunea...

@monteoru

Îi scade dar după 6 luni. Vă sfătuiesc să nu vă luați de gât cu șoșocii! Nu merită! Sunt în lumea lor cu inorogi care băs curcubeie!!!! 😁

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Monteoru, data viitoare ma vaccinez cu o licoare, oricare, fir-ar sa fie, dar cred ca cea mai buna e-o rîchie din talaș de parchet sa-i priască la diabet, si-un vin de rumeguș, de firmă, sa mă intărească la pul...pă si inimă!

Mihai spunea...

Mda ,in mod sigur după ce veti depasi " evenimentul cultural" specific zonei si o să parcurgeti cartea din scoarta-n scoarță veti sti si ceva drept.

M spunea...

Încă o nedreptate în SUA!!!

Un domn, întâmplător de culoare, "făcea jogging" în trening și cu bocanci în picioare. Nu locuia in zona respectivă și mai multe case fuseseră sparte. Domnul care alerga era un recidivist condamnat pentru jaf armat și pentru furt.
Trei cetățeni, întâmplător albi, au încercat să îl oprească. Văzându-i înarmați domnul recidivist a fugit. Când a fost ajuns a sărit la bătaie și a încercat să îl dezarmeze pe unul dintre cei care îl urmăreau. A fost împușcat.

De spus că în statul respectiv legea prevede "citizen arrest" adică cetățenii pot reține un suspect până la venirea poliției.

Acest tragic accident a dezlănțuit manifestații BLM (un fel de "rezist"). Cei trei cetățeni au fost condamnați.
Nu neapărat condamnarea e mizerabilă (deși puteau ține cont de autoapărare - domnul negru nu a fost împușcat până nu a sărit la bătaie) cu el mizerabilă presa care dă asta că o mare victorie împotriva rasismului. Eu cred că și dacă era galben, roșu sau violet și alerga în trening și bocanci tot era suspect!!!

Iulian Mareș spunea...

Exact!
La alții merge...
Ronaldo, Messi, Shakira sau regele Juan Carlos I al Spaniei au fost dovediți cu evaziunii fiscale de 15/4/15 și 4 milioane de €!
Nu au făcut nici măcar un minut la brutărie dar: au returnat banii și au plătit amenzi penale barosane!
La noi, pt că nu s-a dorit reforma în justiție evazioniști face pârnaie pe bani publici și rămâne cu obiectul evaziunii!
Și când te gândești că mai sunt unii imbecili care dorm cu poza lui Macovei, Lazăr și mai ales Kovesi sub perna, ce să mai crezi?
*Că au matrice de iobag!

Iulian Mareș spunea...

Dacă tu știai drept nu lăbăreală erai într-un barou! Ti-am zis xa ești prost? Îți spun acum: cine ti-a spus ca știi drept a ras de tine ca te 14 din cărți!
Exemplu: camaradul cu doctorat în fizica, Bazata, nu te-a întrebat nimic din fizică-vezi ca are cam 14-15 comunicări științifice! Însă, el a câștigat proces cu un minister de forță, pe care instanta l-a penalizat, ca să nu mai spun ridiculizat și nici cine e personajul în cauză!
Tu, tu ce ai câștigat în instanță? Tibia de mancurt?
Asa ca, taci pe veci...cosmopolitu lu' pește prăjit!

Paul Puiu spunea...

Oare nu ii spune nimeni dlui Ciuca ca statutul cadrelor militare, legea SRI-ului, legea politiei romane si a penitenciarelor, prevede faptul ca militarii, SRI-istii, politistii beneficiază de servicii medicale gratuite!!!!! Ma intreb oare domnul Ciuca a uitat de cand a intrat in politica de aceste prevederi sau nu a avut timp sa le parcurga cand era activ?! Daca aceste prevederi sunt in vigoare de ce nimeni nu a intervenit sa ii reamintească dl Ciuca ca sa excludă militarii, SRI-istii, politistii la plata CASS-ului!!!!! Sunt atatea motive de neconstituționalitate care se vad din avion si nci un orb nu cred ca ar putea sa se prefaca ca nu le vede!!! Aceste discriminări sunt puse pe tapet ca sa asigure bani pentru clientela politica in vederea realizarii platilor pensiilor foștilor primari, viceprimari, președinți CJ si vicepreședinți CJ!!!!

Negritoiu spunea...

Credeti ca va depune cineva sesizare la CCR ? De acum ne luam adio de la aceasta procedura.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Dan B, stai frate ca eu sunt CFI, nu Ifrim, tizul, ca el te-a atins in haripa tanara a desucheatelor! Mai sus ma laudasi!
*Azi s-a instalat Guvernul, care nu mai e a LUI!
**In parlament rezistii se tavaleau pe jos cu un banner, o portavoce si-o bulanoasa tare-n coapsa, ala de la HAUR ii arata cu gegetul si spunea camerelor de filmat ca ei sunt oamenii lui Muilă! L-a facut de bacanie si pe maimutoiul ala de Bulai!
*** La investire, mare uimire ca Ciolacu-tătuca pesedistilor le-a tras un perdaf subtil liberalilor, Catu fiind disparut si absent, dupa ce a ramas repetent, de trei zile incoace e bagat la gaoace sa traga pe-o nara prafuri de lapte aduse de-afara, dupa ce a afirmat ca un papițoi ca de acum incolo le declara pesedistilor un mare razboi! Alo, Balaceanca, trimiteti SMURD-ul cu targa sa va ridicati pacientul care tăvălește in sufragerie parchetul...
****Iar am mai cazut de cateva ori si eu pe jos, cu glicemie de 50-60, si doamna mea a descoperit ca inlocuitorul gligofagiului, Metmorfin Aurobindo, e forte puternic: Am mancat un castronel de struguri, 2 bomboane, 1 lingurita de zahar, mancare cu paine si o Eugenia si abia, abia a urcat la 92! De trei saptamani eram vesnic beat de cap, somnolent si alte manifestari, cadeam pe strada sau prin magazine si abia acum am descoperit realitatea: In consecinta: Sa nu luati decat medicamentul prescris, nu altul, ca substanta, zic ei, cica e aceeasi, dar inauntru mai au adjuvante care pot deprecia sau pot dubla efectul medicamentului! Ana mea nu ia nici taiata altceva decat ce e pe reteta! Pe data de 4 Decembrie iau reteta noua, dar pana atunci cumpar cu bani din buzunar Glicofagi de 1000, ca daca mai continui cu porcariile astea intru in coma diabetica! Toata generatia asta de farmaciste tinere sunt catastrofale, botă si pe deasupra de-o rara obraznicie, agresand clientii cu tot felul de porcarii-suplimente, asa ca nu ma mira de medicamentul asta, care putea sa ma termine!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Negritoiu, nu au deschis ei actiuni la CCR pentru probleme mult mai grave, lasand asta in grija la o mana de ,,prosti,'' daramite pentru un fleac de CASS! Lasa-i sa-i jupesca sa-i lecuiasca!

xxxxxxxxxxx spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

În Giurgiu polițiștii sunt ajutați....🤣🤪😜 Cei care au colesterolul mărit au primit ekuvalentul în carne de vițel!
*Ofițerii au primit deja câte un struț! ... penele de la aripi trebuie predate ierarhic!

https://www.g4media.ro/document-un-politist-rutier-din-giurgiu-a-cerut-de-la-sefi-sa-i-se-repartizeze-un-porc-de-craciun-de-fix-160-kg-politistul-tanar-pacalit-de-colegii-care-l-au-invatat-sa-invoce-ordonanta-lacomi.html

monteoru spunea...

Nu justitia este vinovata pentru ca nu au fost recuperate pagubele.Procedeul este urmatorul:decizia de recuperare a sumei banesti instanta o inainteaza agentiei de finante publice.Odata inaintata decizia responsabilitatea numai este a lui Macovei sau Kovesi.Dupa de 3 ani daca nu a fost modificata legea care era in vigoare prin 2001 se prescrie.Nu intru in amanunte dar spun ca sunt lucru traite.

Leon spunea...

Stati linistiti, avem sprijinul Europei sa depasim toate crizele:

"Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, l-a felicitat joi pe Nicolae Ciucă pentru învestirea în funcţia de prim-ministru al României, anunță Agerpres.

''Vom lucra împreună cu noul guvern român pentru a găsi soluţii împotriva pandemiei şi pentru a implementa planul naţional de redresare şi rezilienţă'', a scris şefa executivului comunitar într-un mesaj pe Twitter"
Asteptam un mesaj de sustinere si de peste Atlantic..!

Mihai spunea...

@ xxxxxxxxxxxx
Ministerul Afacerilor Interne a lansat în transparenţă decizională un ordin de ministru în baza căruia în structurile de forţă ale instituţiei vor putea fi angajaţi soldaţi şi gradaţi profesionişti cu doar 10 clase.
Astfel, ordinul de ministru pus în dezbatere prevede, la art 5, punctul b:
„Art. 5 (1) Sunt recrutate şi selecţionate în corpul soldaţilor şi gradaţilor profesionişti persoanele care îndeplinesc, cumulativ, următoarele criterii:
b) sunt absolvenţi cel puţin ai învăţământului general obligatoriu, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Se pare ca din lipsa de personal ,la pompieri s-au creat conditiile angajarii cu 10 clase absolvite in conditiile legii invatamantului.

https://stirileprotv.ro/stiri/social/isu-angajeaza-1-400-de-pompieri-salariul-ar-porni-de-la-3-000-de-lei-plus-sporuri.html

anonim spunea...

Adica exact PNRR-ul ala care "ne-o trage".dincolo de faptul ca textul era pregatit si era si "unisex"
Valabil de la opinca pana la vladica....vom face si vom drege.Si Mao tze-dun de-ar fi fost textul era acelasi,pentru aceeasi naivi

anonim spunea...

Normal c-o sa vina si de peste Atlantic...aia macar au de facut vanzari groase "pa zona"....UE pana la urma mai aduce si niste bani,amerlocii eventual un razboi.Acum sunt cam incoltiti de chinezi mai ales cu hipersonica aia,rusii o au,specialistii au spus despre aia chinezeasca,ca sfideaza legile fizicii(ca metafora desigur) iar la americani nu reusesc nici testele de zbor(inca)
Ii astept pe adeptii amerloci care spun ca chinezii sunt prosti si de fapt ei doar copiaza de la americani....au trecut vremurile alea de 40 de ani...ohooo unii mai traiesc in trecut.Da e bine!! ca nu stiu pe ce lume se afla in timp ce amerlocii ii indoapa ca pe gaste,dar cu propaganda.Frumoasa lucitoare,ambalaj super,dar tot propaganda ramane chiar daca le e jena sa-i zica asa
Numai belele prin Marea Chinei de sud dar in Romania, NIMENI nu vorbeste!!

anonim spunea...

pentru cine mai are indoieli
https://www.youtube.com/watch?v=8jTjiA0wt1s

anonim spunea...

avyanic
ma gandesc ca dupa atatia ani de bataie de joc la adresa pensiilor militare,incepe sa apara ceea ce se banuia de mult si era inevitabil...doar ca idiotii de politicieni se uita doar la banii de azi si eventual de maine nu mai mult.Ti-ai gasit la astia viziune pe termen lung.
Si uite asa zic soldatii cu 10 clase: Decat sa ma duc sa ma f**ta aia acolo,la ordin ani de zile,pentru o pensie de kkt, , mai bine stau dracu' acasa sau ma angajez undeva pe 2000-2500 dar sunt boier, si niste bonuri de masa si alea alea plus ca daca ii vine chefu peste noapte se urca in avion si pleaca la dracu-n praznic instantaneu,nu cu aprobari rapoarte si iar aprobari peste aprobari.N-or fi avand scoala copii aia dar libertatea stiu s-o pretuiasca.Si multe multe altele...
Sa fiu de varsta lor,ar insemna sa fiu prost sa pun botu' la asa ceva
PS Si care pica in plasa si se duce,urgent cum a venit asa pleaca

Huhu Rezea spunea...

Mare beznă este în căpușorul tău. Nu credeam că este altul mai anarhist decât Buzescu.
Las că vă dă Rafila pe brazdă.Cu zăhărelul, ca pe proști, nu cu forța.

raul spunea...

Prin 2002 ,in Germania ,banere uriase cu soldatei !Intreb prietenul ce stia nemteste ,ce-i cu aia?Imi spune ca sunt indemnuri sa se angajeze in armata ,ca se ducea sulea!La noi de abia acum !Or vedea onanistii din minister ce o sa i astepte!Mai au ceva prosti la indemana dar se duc si aia!Traiasca republica lui Rares Bogdan ,Nasui ,Barna si altii ca ei!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O stire de șotroage, potroace si bulihoace: Iaca vine un sol de pace c-o năframa in harag sa ne spuna peste prag ca Muilă a avut dureri de splină de la a Câțului pricină, si ca a ordonat deîndată a sa soartă sa fie inlaturat si cu chietre alungat din varful de pipirig si al jiltului partid si inlocuit cu un alt pambleg stupid si moale cu numele de Ciucale!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cât sunt mure in padure are cine sa le fure, sa le puna-n paranteză cu plăcuța suedeză!

anonim spunea...

xxxxxxxxxxx
de data asta va inselati.Asa a fost pana acum.De acum astea sunt noile conditii(litera b)
deci inca o sursa(publicat luni 22.11.2021)
https://alba24.ro/angajari-la-isu-alba-53-de-posturi-de-soldati-profesionisti-scoase-la-concurs-conditii-pentru-candidati-si-probe-885211.html

anonim spunea...

@catalin
Dar de ce "va paste" si nu "ne paste"??? esti "jmeker"?
Apropo "iadul" este numai pt fraieresteni.Pt oamenii normali moartea e exact la fel ca inainte de a te naste(tot aia ai sa stii tot aia ai sa simti).Si Eminescu a incercat sa iti explice acum vre-o 150 de ani si tot n-ai priceput:)))

anonim spunea...

Traiasca !! ca morcovu'....

Iulian Mareș spunea...

La nivelul soldat îi trebuie multa carte sau sanatate si execuție? Doar nu crezi ca sunt specialitati ce necesita scoala multa? Ce, te astepti sa manuiască drone de lupta?
Si solda de functie difera de cea a unui muncitor calificat?

M spunea...

@raul

Asa este!! Acum mai multi ani am vizitat China la invitatia Ministerului pentru Managementul Riscului. Un fenomen interesant loveste Armata Chineza!!!

Mai multi ani, poate stiti, China a avut "politica copilului unic". Familiile aveau dreptul sa aiba un singur copil. Cultura chineza spune insa ca doar baietii sunt importanti asa ca a aparut un numar important de fete "disparute". Baietii, copil unic, au fost crescuti cu deosebita grija, aproape de mame si feriti de orice pericol. Ajunsi acum la varsta adulta sunt niste militari patetici, speriati sa nu isi rupa unghiuta, infricosati daca nu sunt in apropierea mamei, cu alergii alimentare si plapanzi. Bietul general care ne povestea asta era complet oripilat! 😂

Credeti ca la noi va fi altfel? Inca vin din urma tineri care au crescut cu respect fata de uniforma si fata de cariera militara.... dar acestia se vor termina. Vor veni barbati care isi dau cu ruj si poarta delicat batistuta, cu piciorusele cu manichiura bagate in pantofi de piele italieneasca fina, fara ciorap, cu o barbuta adolescentina dar mocnind de ura omului neputincios si nevolnic. Aaaaa..... parca am vorbit de Rares Bogdan, Barna si Nasui?!?! 😂

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mare e lacomoa asta la politisti! Unul s-a impuscat cand a aflat ca iesind la pensie o sa ia 3000 lei cuantum, de la o salarizare de 5000 lei, si era si tanar! Lacomioa l-a impuscat, si lenea, ca fiind sanatos isi comopleta pensia cu un serviciu de gineală, adicastelea de paznic sedentar pe la malluri... Aia cu porcii a starnit si ilaritate si manie, deoarece fiind o criza cumplita astia cred ca tara are bani si de porcariile, pardon, porcii lor! Doamne, pazeste-ne de lacomie!

val3ros spunea...

https://adevarul.ro/news/eveniment/ciuca-militaria-jos-pod-noul-guvern-vrea-tinerii-faca-armata-baza-voluntariat-1_619e73e15163ec4271e9d5e8/index.html

Huhu Rezea spunea...

@akord
Foștii militari, educați și spiritul materialismului dialectic, au devenit la bătrânețe enervant de mistici. Nu că ar crede în cine știe ce dogme religioase dar, din snobism, vor să epateze, vor să demonstreze ipocrit că și ei țin pasul cu noul trend obscurantist de după revoluție.Unii speră că astfel își spală cine știe ce greșeli au comis în activitate.
Site-urile de socializare ale militarilor abundă de pastori propagandiști religioși.
Cine crede în lumea de apoi s-o facă în intimitatea lui. Altfel cu ce se deosebesc misticii de LGBT-iști și antivacciniști care vor să demonstreze tuturor cât de iraționali sunt.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca n-am ras sa ma sparg, nu alta! ,,Militaria jos din pod'' cu mămăligarul, Ciucale! Orice balega se vrea tare-n rangă?!

Leon spunea...

Poate îi cunoasteti:
https://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis-a-facut-scurta-la-mana-a-inaintat-in-grad-zeci-de-generali-dintr-un-foc_2115105.html

Bella spunea...

prostii, nutret la idioti !

Iulian Mareș spunea...

44!... plus bani în plus la rectificare la unii! 😇

Leon spunea...

In sfarsit, o s-o vedem mai des pe Ecaterina Teodoroiu, prima Femeie-Ofiter din Armata Romaniei pe bancnota de 20 lei, de la 1 Decembrie 2021..!
Felicitarile noastre D-le Mugur Isarescu !
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.libertatea.ro/stiri/bnr-prima-bancnota-chip-femeie-ecaterina-teodoroiu-20-lei-1-decembrie-3854960&ved=2ahUKEwjenp6H_bX0AhXFs4sKHfhPC-IQr_oDKAB6BQiCARAB&usg=AOvVaw1k--ITl_Cz-94YbkCH3AIp

E. Cristescu spunea...

44 avansari de generali fara cele de la SRI.

Iulian Mareș spunea...

De ce credeți că unii, din ce în ce mai izolați, doar unii își doresc ca la Parada de 1 Decembrie din București să participe doar 400 de oameni, când Comndantul "Al Șahira" aprobă ca la un spectacol să participe 1000 de oameni?

monteoru spunea...

Voi ati vazut cine e ministru la aparare?Urmeaza miere si lapte zice el .Prefer unul care vorbeste urat si e sincer unuia care vorbeste frumos dar minte.
Nici o referire concreta la solde,pensii,indexare.
Pentru activi indiferent de grad,functie.Dupa 1990 ministri in functie ne interzicea prin ordine interioare activitati comerciale.In 1995 ne-au fost intrzise prin lege.Capete seci-unii-ne-am conformat chiar daca puteam sa fentam.Mare prostie am facut.In timp ce in special civilii se dadeau in fund si cap sa faca bani ,noi ne bucuram cand primeam ceva in plus la solda.Asa se face ca noi am ramas vai de mama noastra .

anonim spunea...

@ M
Ce ti-e si cu coincidentele astea:)))
Mai ramane cate unul asa mai de varsta noastra,mirat la vederea unui pustan care nu stie sa lege doua vorbe.Il "linistesc" imediat.
Lasa prietene ca astia vor fi viitorii parlamentari si guvernanti.
Ca si acum ramane valabila vorba: Poporul are conducatorii pe care-i merita,"dupa chipul si asemanarea lui" Poate nu e cazul sa ne mai miram chiar asa de mult nici de cei actuali,iar cei viitori....Dumnezeu cu mila!!(n-are treaba 'mniezau cu chestiile astea dar asta-i vorba.Il doare pe EL la basca:)))

anonim spunea...

Bre cfi-ule esti sigur ca ti-ai luat pastilele azi?

anonim spunea...

Pai daca e pe baza de voluntariat cum s-a dat "militaria jos din pod"?
Un non-sens aproape perfect:)

Mihai spunea...

Prima majorare in Pomul de Crăciun !
Electrica;
Pret contract actual serviciul universal = 0.8 lei
Oferta contract incepand cu 1.1. 2022 serviciu universal = 1.4.... lei

Multumim psd - pnl !
Asa-i ,să nu te încerci niciodată în olteni 🤣🤣 si regățeni🥳🥳

Iulian Mareș spunea...

Nu în total?

Iulian Mareș spunea...

Și, ce vindeai? Muniție, TNT, fitil Și capse, mine AP Și ATc? TAB-uri?...a încercat unul și i-au dat eject!

Cezar spunea...

Poate Tu..cap de gheata plin cu ..BORHOT
NICI NU SI.A VAZUT BINE SCAUNUL DE MINISTRU SI GATA VREAI SA ANUNTE CA DE ANUL NOU TIE SI LU MILOGARU..VA MARESTE PENSIA
E SINGURA TREABA PENTRU CARE ESTE UN MINISTRU LA APARARE.
POZITIE DE COLONEL..G.P.
PTIU

Mihai spunea...

S-au stabilit si criteriile pentru avansări la general.
Citiți și stingeti lumina !

https://www.facebook.com/100044316375401/posts/456622692491606/?sfnsn=mo

Cezar spunea...

Mares DUBLU OSKAR
Eu l.am vindut da.l draku...
Pe produse..etilice si pasarici🤣🤣🤣🤣

Leon spunea...

"Procesul de liberalizare a mai fost parcurs o dată, în cursul anului 2018, până a apărut OUG 114/2018, care a reintrodus preţurile reglementate"( Ordonanta data de Dragnea)
Prevederile din OuG.114 au fost Abrogate de PNL la 1 ianuarie 2021..!

Leon spunea...

Am apucat sa vad si asta:
Ardelenii isi critica cu manie proletara Sefii,..Turcana pe Bogdanel,..Avianyc pe Iohannis, s.a.m.d...!

M spunea...

@Iulian Mares

Nu e așa domn' șef! 😁

Nu zice de 1000 de gură cască!
Interesant că la parada de anul ăsta participă în premieră o instituție din SNAOPSN.

Eu mă întreb ce o să pună la cale rezist-USR de Ziua Națională?

M spunea...

Lăsați că pe B1 doi ciumpalaci se plângeau că se face armata obligatorie, că cine o să muncească în "economia reală" ca să plătească bugetarii, că pensii speciale, că pensionare la 38 de ani.... Știți propaganda!! 😂

M spunea...

@akord-75

Ce să zic, camarade? Noi suntem în kkt rău de tot!
Sunt țări în care este aproape obligatoriu să mulțumești unui militar pentru serviciul său. În SUA la îmbarcarea în avion militarii în uniformă au prioritate cum probabil că știți.

Cultura respectului față de munca celuilalt a dispărut în România. Generația millennials este o catastrofă. 😂 Obișnuiți să fie întreținuți de părinți, nu vă mirați că au propus ca ieșirea la pensie să se facă la 75 de ani!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
sireacul...nici macar nu poate intelege replica ta....
Omul a fost apreciat de KWI pentru sinergie...., in plus daca ăsta, cosmopolitul dejginat de tara lui, citeaza din voma numita Tolontan...ce ar mai fi de spus?

Leon spunea...

O dedicatie pentru @Avianyc:
https://youtu.be/YcPpVlvflUE

Mihai spunea...

@ Leon
Multumesc! Primesc cu plăcere!
Ofer in replica o postarea din grupul administrat de mine " Apuseni & Bucovina ".

https://fb.watch/9y_v5pG62N/

Viorel spunea...

I. CINE ÎȘI ASUMĂ CONSECINȚELE PENTRU ?
Pe România TV. este prezentat pe burtieră: „Planul secret prin care românii vor fi vaccinați obligatoriu”. Citiți vă rog cu mare atenție reportajul de mai jos și trageți concluziile necesare. Considerați că sunteți dumneavoastră cel în cauză. Sper ca domnul Huhu Rezea să-l posteze integral.
Fost jurnalist botoșănean: După cea de-a doua doză am făcut necroză de cap femural la ambele picioare - ACUZAȚII către Arafat
Fostul jurnalist susține că a rămas cu grave probleme de sănătate după cea de-a doua doză, iar investigațiile medicale l-au costat deja până acum câteva mii de euro.
Diagnostic năucitor pentru un fost jurnalist
Un fost jurnalist originar din Botoșani a povestit experiența sa după cea de-a doua doză de vaccin.
Până să facă rapelul cu Pfizer, Ionel Iloae, fost jurnalist stabilit în Iași, în vârstă de 46 de ani, era sănătos tun. La o săptămână după doza a II-a au început durerile și, ulterior, a venit diagnosticul năucitor: necroză bilaterală de cap femural și infarct la piciorul stâng. Mai exact, susține acesta, vaccinul a produs o suită de tromboze la nivelul capilarelor, scrie ph-online.ro
"Eu nu voi face cea de-a treia doză a vaccinului, deși acum o lună eram convins că o voi face. După cea de-a doua doză am făcut necroză de cap femural, o necroză bilaterală, adică la ambele picioare. Mai pe românește, vaccinul a produs o suită de tromboze la nivelul capilarelor. Pe piciorul stâng e și un infarct. Necroza asta te trimite în cârje sau în scaunul cu rotile. Devii handicapat neuromotor. Așadar, eu sunt o persoană cu handicap. Recuperarea necesită asistență de specialitate, dar arafații au închis clinicile.
Mă alintam, cumva, crezând că sunt singur, că sunt excepția. Prietenii care lucrează în spitale mi-au dat peste cap ideile exclusiviste. Nu, nu sunt singur, sunt mii de oameni cu probleme post-vaccin. Va răbufni și asta, sunt convins!", a scris pe pagina de socializare Ionel Iloae, fost jurnalist din Iași.

Viorel spunea...

II. În două luni am ajuns în stadiul III
Necroza de cap femural nu apare la vârste de sub 50 de ani și nu este atât de galopantă, ne spune Ionel Iloae.
"La mine în două luni am ajuns la gradul III, iar în mod normal durează ani de zile ca să ajungi la gradul III. Durerile au apărut la o săptămână după a doua doză de Pfizer. Și până atunci nu avusesem absolut nicio problemă.
Eu am întâlnit pacienți, inclusiv la Târgu Mureș, și prieteni în spitale care mi-au spus că apar efecte secundare de la vaccin, dar nu le înregistrează nimeni. Este și greu să demonstrezi că este de la vaccin. Am doi medici ortopezi care mi-au spus că este de la vaccin, dar dacă mă pune Arafat să demonstrez asta, nu am cum să demonstrez științific. Vezi doar că cei care au probleme de sănătate au ca element comun vaccinul. Peste tot pe unde m-am dus la medici prima întrebare a fost dacă am avut Covid.

Eu nu am avut Covid, în schimb am fost vaccinat și au făcut corelația. Sunt însă și foarte mulți pacienți care au avut Covid și au aceleași probleme osoase, din cauza tratamentelor administrate în spitale. Iar cei vaccinați au probleme neurologice și probleme articulare",
ne-a precizat Ionel Iloae.
2.500 de euro, doar operația
Investigațiile medicale și tratamentul hiperbaric la Târgu Mureș l-au costat până acum pe Ionel Iloae câteva mii de euro, iar asta este doar începutul. Una dintre opțiuni era să facă o operație cu protezare, pentru care ar fi trebuit să plătească 2.500 euro, însă a ales medicina alternativă.
"Dacă nu mă operez ajung în cărucior și statul îmi plătește pensie de handicap. Ca să mă operez trebuie să plătesc eu 2.500 euro. Zona de medicină alternativă e practicată în câteva clinici private și în foarte puține spitale de stat. Cîții și arafații au blocat orice nu e urgență. Faptul că eu nu pot merge nu e o urgență. Faptul că e posibil să nu mai pot merge nu e o urgență. Așadar, a rămas doar zona privată. Sper să nu o închidă și pe aia în zilele următoare ",
mai scria Ionel Iloae.
https://www.botosaneanul.ro/stiri/fost-jurnalist-botosanean-dupa-cea-de-a-doua-doza-am-facut-necroza-de-cap-femural-la-ambele-picioare-acuzaii-catre-arafat/


Unk spunea...

Ceea este ironic, este că nu ați realizat că tot ei sunt băieții care au neutralizat și cauza și durerea pensionarilor militari! In cooperare cu serviciile armatei si din MAI, desigur. Asa au ucis toate grupurile mari de militari pensionați de pe Facebook, după metoda descrisă chiar de ei pt. coronavirus. Sub pretexul sigurantei nationale, fiind mare vulnerabilitate sa stie rusii si NATO ca rezerva armatei romane este profund nemultumita! Au șters și blocat conturile celor mai fervenți formatori de opinie din rândul militarilor pensionați și au închis complet o serie de grupuri. Băieții cooperează cu agenția americană Facebook - ca să nu spun că sunt subordonații acesteia, și au acces direct la blocările de conturi. Și cu Google, desigur, serviciile noastre fiind subordonate celor americane.

La acest blog, nu este cazul de inchidere inca, este de mic impact și pare un grup mai mult poetic, decât de inițiativă!

Huhu Rezea spunea...

Asa crezi tu despre acest blog... tu care abia luna asta l-ai descoperit.😃
Din 2013 este formator de opinii pentru zeci de mii de pensionari militari.
Crezi că în afară de voi mai citea cineva harababura de postari facebook?

Viorel spunea...

Asta da promovare pro testere și vaccinare.
Ești testat pozitiv pentru COVID – primești 1.386 de euro. Campanie controversată pentru promovarea testării.
Locuitorii orașului Harbin sunt îndemnați a se testa, prin introducerea unei noi oferte. Încercând a-i identifica mai rapid pe toți cei infestați, autoritățile au propus introducerea unei recompense de 10.000 de yuani, echivalentul a 1.386 de euro, pentru fiecare persoană depistată pozitiv cu COVID-19. Cine poate oase roade, cine nu mănâncă mici pe manele. https://www.mediafax.ro/coronavirus/esti-testat-pozitiv-pentru-covid-primesti-1-386-de-euro-campanie-controversata-pentru-promovarea-testarii-20378230