Un produs Blogger.

marți, noiembrie 02, 2021

Ultimul conducator care a crezut că va primi recunostință de la poporul pe care l-a slujit.

85 comments

 Merită poporul să te sacrifici pentru el? Priviți răsplata!




85 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Abia acum realizam dimensiunea tragediei ce s-a produs, dupa ce l-am dat jos pe cel mai patriot, productiv si curajos sef de stat dintre toti cati in Romania la conducere s-au aflat! O crima ordinara ce a ingrozit lumea europeana, savarsita la modul nebun, chiar in ziua de Craciun, azi tragandu-ne acest pacat cu tot ce de atunci in politica rau s-a intamplat! Fie ca Dumnezeu sa-l binecuvanteze si sa-l ierte si sa ramana in vecie ca cel mai brav patriot din Istorie!

Cezar spunea...

Chiar a slujit poporul???
Atunci eu om in uniforma armatei..MULTUMESC..CA IN TIMISOARA ALERGAM DUPA O PÎINE..NU AVEAM LAPTE..OUA..CARNE..FRUCTE..LEGUME..TOATE LA "ESPORT TOVARASI"
MULTUMESC CA AM AJUNS OFITER..SI TREBUIA SA.MI LAS FAMILIA SI SA MERG CU SUTE DE SOLDATI DUPA MINE SA CULEG ROSII..LA ZIMNICEA DI CALARASI
SA MERG LA MINA SAU CANAL...
MULTUMESC CA AM PLATIT PENTRU UN AMARÎT DE OLTCIT SI SA ASTEPT APOI 5 (CINCI ANI)..SA MERG LA CRAIOVA CU DOUA GEAMANTANE CU CANISTRE DE BENZINA LUATE DE LA FRATE.MIU DIN BUCURESTI..SA DORM NOAPTEA SUB O PRELATA LA POARTA FABRICII..SA VINA UN IMBECIL SA MA INTREBE..CE VREI BAAA..SI SA ASTEPTE CIUBUCUL(I.AM DAT DIN 3 PE CEA MAI LUNGA)...
AJUNGE..SAU MAI CONTINUI CU MULTUMIRILE??

Huhu Rezea spunea...

Si tu faci parte din populația României! Nu aveai cum să ai altă reacție? Vezi ce repede ai uitat cum trăiai prin anii 70?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Bravii eroi nu se sterg din Istorie ca asa vrea un pietroi la minte greoi, dar casa a avut, avere si masină si-a facut din tot ce acest om i-a dat pe indestulat si chiar mult! Isi plang unii crăpelnița si târtița, cât banița, dar uita ca in comunismul pe care acum il injura cu ura a avut ce pune in gură si n-a murit nimeni de hoame fără friptura!

spiritul lui Haret spunea...

huhu Rezez acorda-mi dreptul la replica.
Dan B.-vanezi greseli gramaticale?Atat te duce capulNu am initiat un dialog cu tine de unde trag concluzia ca vrei sa platesti o disputa mai veche.
Mares@Confidential-personal.Lumineaza-ma.Chiar nu stiu cine e doamna "Pupidi".Poate ai vrut sa spui Mungiu.
MLR a cui prescurtare apartine?Daca intuitia mea e pe solutie iti fac o confidenta.Cunosc cazuri in care sotii si copii ai unor membri ai MLR care au fost incarcerati in inchisorile comuniste primesc lunar -nu stiu cam sa le spun-despagubiri dela statul roman.Pentru mine este de neinteles.Retine ca nu spun povesti.
Bun sau rau,prost sau inteligent ,Padina este al nostru.Cand elevul e prost de vina este profesorul.

Mirelaperianu spunea...

Cezar ,tot cretin esti!

Petrescu Ion spunea...

CEZARELE,
vezi NUMAI ce nu iti convenea, nu faci analiza lucrurilor bune si mai putin bune din vremea aceea.
fiind superficial, arunci 3, 5, 7, .....greutati ale vremii ceausiste.
cauta in adincul memoriei proprii si partile bune, pozitive ale acelei perioade.
invatamintul-educatia, sanatatea, rasplata muncii prestate,etc. etc.....

TE-ai aflat la permanenta printre cei din urma in vremea aceea?.

SANCTA SIMPLICITAS!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Ce bine îmi pare..., pt că ești asociat și le ții partea celor cu mintea ieftina! Vorba lui Dinica: "multă lume și putini oameni" pe blog!
Cretinule asta este în stare și pe TȚuțea să îl denigreze! Tu te faci ca nu înțelegi de ce universul lui minor și meskin se limitează la liceu?!
Saracul, se forțează, dar nu poate! Este harnic, dar nu știe despre ce și cum! Reiterez: am început sa cred în Reîncarnare, pt ca intr-o singură viață nu se putea cumula atâta prostie intr-un om! Sigur este REÎNCARNAT!

M spunea...

@Petrescu Ion

Intamplator l-am cunoscut pe unul din militienii condamnati pentru omor in contextul evenimentelor din 89. Iesise el sa se remarce mai ales ca era secretarul BOB. Ce m-a socat e ca avea acelasi discurs anti-Ceausescu pe care il au si alti tortionari! Atunci au iesit sa bata sau sa ucida romanii pentru a il apara pe Ceausescu, acum fac spume la gura "amintidu-si" cat de greu era si cum au indurat ei! Un imens sentiment de greata ma incearca!
Vad ca e totusi o trasatura comuna a tortionarilor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Plăvan Muilă Ciolan, trage din greu la al guvărnului volan, cântând in van lui nenea Ghiță Șliboviță, in prag de seară, călare pe un gemantan in Gară: ,, La, la, la, uite asa vrău guvărnul mău cu USL-uuu, că mi-e tare greuuu, măi Ghiță cu laba întinsă la portiță, să trag de geamantan in Gară ca un plăvan si pierde vară căci greutatea mă omoară! Tra, la, la, la, uite asa vrău PeeeSeeeDeeeu, vrău PeeeSeeeDeeeu să n-ajung rău fără guvărnul mău, sa se traga apa peste mine la WC-uuu, să mă astupe la gurițăăă, măi, Ghițăăă, măăăi!

Cezar spunea...

90 %..dintre cei care posteaza acum si sustin politica lui Ceausescu..sint fosti militieni si fosti securisti !
Va inteleg tovarasi..voi nu cunoasteti greutatile si lipsurile pentru ca voi nu ati servit asa ceva !
Voi aveati de toate basca faptul ca dijmuiati totul...si de fapt nu faceati mai nimic in societate!
Imi amintesc la procesul inaltilor sefi comandanti din secu si militie..cu mai bateau ei cu pumnul in piept..CA NU AU FACUT NIMIC SA.L SUSTINA PE CEAUSESCU..CA EI CUNOSTEAU TOT..DAR AU TACUT CHITIC CA DOREAI UN REGIM DEMOCRATIC..CAPITALIST !
ATUNCI SI CHIAR ACUM AM DEZAVUAT PROCESUL IN SINEA MEA..DAR MA GINDEAM..CA AR TREBUI SA SE INTRERUPE SI TOVARASII..SA FIE CONDAMNATI FARA DREPT DE APEL PENTRU TRADARE..SI PENTRU CA NU AU FACUT NIMIC..!!!

Cezar spunea...

De la Armata publica aici pe blog..IceParu..care avea subordonare securistica..si ma lingea si el cite un os..aruncat si milogul blogului care a ajuns la mina..zice el..si s.a ales cu TURBA IN CAP..🤣🤣🤣🤣😛😛😛🤪😝🤑
Ce cautai tu ..neam de manivela la mina? Parca erai tablagiu de auto...??
Si acum ridici osanale sulfuroase alora care te.au trimis
Ai intilnit prin abataj..vreun tovaras militian sau de la Secu?
Si eu am fost 1.6 ani si nu m.am intersectat..cu niciunul
Atentie..prin galeriile minei.
Ca asa pe la suprafata..colcaiau..ca ei stringeau informatii cica
Rahat cu perje

Iulian Mareș spunea...

Va spun ca toată prostia etalata vine nu numai din școală putina și mediocritatea constantă, daaaar și din rugina si jegul de pe caloriferul ala din tabla de 1mm, din anii 70!
Sa ne ferească Dumnezeu de proștii harnici deveniți contestatari cu spume la gura!

Petrescu Ion spunea...

@ M,
multumesc pentru analiza, va apreciez modul de a gindi,fara subiectivisme, fara superficialitati.
Sanatate si noroc va doresc.

Iulian Mareș spunea...

Spiritual nu poți fi, pt că numele de împrumut este prea sobru!
Dacă nu știi al cui nepot direct este dnul. Pupidi nu este bai...poți trai și așa...
De prin anii 30 membrii MLR au tot umplut pușcăriile...
90% din rezistenta armata împotriva comuniștilor și bolșevicilor veniți cu T-34 aparține MLR, filonul cel mai patriotic asumat din axele timpuri fff grele!
Ma interesează puțin spre deloc idiotule funcțional nominalizat în finalul postării tale! Rebutul este tot rebut...si Iorga a avut studenți foarte slabi dpv intelectual! A fost vina lui? Incredibil ce poți afirma...când nu poate, nu vrea, nu știe, este likea puturoasa este vinovat dascălul? Ce, tu ai avut profesori particulari sau aceeași cu ai lui... paradigma skimbata suna altfel: brânză proasta în burduf de câine! Clar?

Viorel spunea...

Vinovat sau nu, lăsăm la latitudinea fieecăruia care a trait acele vremuri să afirme dacă au fost etape ale vieții sociale mai bune sau mai rele, dacă românii au dus-o mai bine sau mai rău per ansamblu comparativ cu perioada de după 1989 dar în special cea de astăzi când oamenii mor pe capete (covid, alte boli incurabile, sărăcie) iar ei se ceartă de la ciolan. Mai grav este că și parte din metodele justiției de atunci se aplică și acum. Un proces ilegal, judecători cu lecția învățată (ca și acum cu pensii speciale la magistrați-aprobate de ei / pensii speciale la alte categorii), un avocat care din avocat al apărării (Ceaușescu) devine avocat al acuzării. În plus. Un popor creștin care și-a sacrificat conducătorul în seara de Crăciun. Și vrem să ne fie bine.

marvas66@yahoo.com spunea...

Doamne ajuta ca a disparut Ceausescu...rau e ca au urmat ceilalti comunisti sa distruga tara, iar noi, armata, i-am vegheat...

Leon spunea...

https://www.gds.ro/Actualitate/2021-11-02/corina-cretu-banii-pentru-spitalele-regionale-de-la-cluj-iasi-si-craiova-nu-sunt-folositi-nici-la-6-ani-de-la-alocarea-lor/
Sa ne aducem aminte ca, in fiecare municipiu resedinta de judet, Ceausescu a construit cate un Spital Judetean..!

marvas66@yahoo.com spunea...

Sunt de acord cu tine, nu mai ai loc de cateii comunisti nici azi, la atatia ani de la razmerita...Acum ne dam seama cati politruci erau...numai in armata...ca viata civila era plina de ei...Din cauza lor 50% din cadre erau rebuturi si mai rau, au ajuns in fruntea sistemului militar cu ajutorul politicienilor fosti si actuali comunisti...vedeti-l pe Ciuca... mai nou...

Dan B. spunea...

Mi-am dorit să nu-ți mai asumi acest „alias”, căci nu ai nimic din personalitatea omului de știință, atât de celebru în România, cât și în Europa, doctoratul său fiind acordat, pentru prima oară unui român, la Sorbona.

monteoru spunea...

Ce repede uitam.Uitam ,uitam,uitam.E un dar dela natura.Celor care au uitat le urez sa aiba parte de retrairea perioadei 1983-1989 .

Huhu Rezea spunea...

Nu te gandesti cat de greu ar fi dus-o romanii după 90 fara investițiile din anii 1965-1985? Ia in considerare doar spatiul locativ Metroul, Complexul hidroenergetic si nuclear.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dobitoken, @Cezar, gandesti ca un caprar! Oricum, nu esti decat un ratat si nu eviti situatiile de a te face mereu de rachat!

Mihai spunea...

Oltenii ar trebui să-i ducă in fiecare zi o floare la mormant sau mai bine zis să facă coada cu flori la mormant drept rasplata pentru masivele investitii facute de la R. Valcea pâna la Slatina via TG Jiu - Craiova.
Asta in detrimentul leganului industriei romanesti din Ardeal unde a bagat doar industrie de mana a doua dezvoltand aproape tot pe scheletului fabricilor existe si nationalizate. Tot ce a fost construit nou ca industrie rentabilă si grea le-a a bagat in Oltenia si in mod special in Craiova.

Calinmihaib12 spunea...

CFI:
..totul e o "farsă".. tristă între"băieții" (= din.."partide"..?) descendenți/..te din FSN-ul "primordial"., fiecare jucându-și rolul său din SCENA RIU.., cu scopul de a crea "IMAGINEA"..unei țări..cu o "mafio-crație".."democratică
originală.."..și de a "prosti poporul cu televizorul..și, mai nou: cu "rețelele de socializare.."(?!?)

Cezar spunea...

SIRVUPLE MADAME !

Calinmihaib12 spunea...

În topic, fularul lui Ceaușescu, aflat în..cazarma din Târgoviște, ..pare un"șal"..arăbesc..palestinian (?..de la "fratele"..ARAFAT..?)..

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea. Faptul că nu vreți să-mi mai publicați comentariile pe blog vă discredtează ca fost Of. al Armatei României și actual pensionar. Nu credeam că (,) comentariile mele sau acțiunile întreprinse ulterior (dacă ați ști motivul adevărat sigur nu ați fi apelat la acest gest) v-au deranjat atât de tare. Oricum, blogul este pentru dialog, schimbări de păreri, dispute pro și contra pe anumite subiecte și nu pe interese strict personale. Nu-mi convine de comentariul lui X, i-am tăiat microfonul. Un fel de dictatură / cenzură și atunci unde mai este democrația. V-a deranjat un Sof. care pur și simplu nu a mai avut puterea fizică și psihică să lupte până la capăt ? Ce facem ? Îl marginalizăm ? Ăsta este spiritul de caramaderie ? Asta este modalitatea prin care putem face ceva pentru viitor, vorbind nu numai de pensii ci și de alte domenii de activitatea. Revin cu o afirmație de a dumneavoastră. Ați criticat Of. pensionari și ne-ați lăudat pe noi. Atât de ușor puteți fi influiențat de vă schimbați părerea de la o zi la alta ? V-a trece și problema pensiilor militare. Cu câți comentatori credeți că o să rămâneți pe blog ? Acum sun în jur de 15 max 20. O să ne duceți dorul la unii dintre și o să rămâneți cu cei care comentează în dorul lelii ca pierdere de timp.

M spunea...

@Leon

Era o vorbă prin unitățile în care am lucrat cum că șefii nu își iau concediu ca să nu se vadă că treaba merge foarte bine și fără ei.

Miniștrii USR s-au cărat din guvern de două luni și treabă merge foarte bine. Se semnează contracte de autostrăzi, se finalizează investiții, avem mai multe paturi la ATI, încep să vină și medicamente, s-a avizat PNRR .... Nu iau acum toate ministerele... Dar lucrurile merg mai bine!!! 😂

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

...Casa Poporului, Canalul Dunare Marea Neagra, Transfagarasanul, toate barajele hidroelectrice de pe rauri si Dunare, caile ferate, distruse ulterior, Autostrada Bucuresti Pitesti, Tractorul Bv, Semanatoarea Bucuresti, Autocamioane Brasov, Utilaje terasiere Braila, toate rafinariile, combinatele, uzinele, otelariile si termocentralele, cu droaia, crese, gradinite, scoli, sute de mii de apartamente, orase noi, statiuni balneo climaterice si de agrement, Litoralul romanesc, lanturile de hoteluri si restaurante, toate spitalele si stabilimentele de sanatate, mari lanturi de mari magazine, o agricultura irigata si productiva, dar mai ales ordine si disciplina in liniste si acum plangem pulanele dansatoare pe schinarile infractorilor, neexistand boschetari, drogati, someri si tot felul de scursuri ale societatii, toti cei de etinii tribale fiind inclusi la castigat painea prin sudoare la locul de munca, iar Armata era Armata, respectata si bine remunerata, si chiar daca se mai pierdea cate un TAB si vinovatul era trimis ca porcar la GAZ, se stia doar intr-un cadru intern si exemplificat pentru a nu se mai intampla asa ceva in viitor!

Calinmihaib12 spunea...

..cei ce-i "apărați.. memoria ASASINULUI ălui..analfabet, "lăsați-o..moartă.."!
..în anii '65-'71.., Ceaușescu era"condus" ..,spun unele.."voci" : de către primul ministru GH.MAURER.!, dar de trăit.."mai bine", trăiau (ca și acum)..PROFITORII.. SISTEMULUI,nu"poporul"..!

Dan 65 spunea...

Domnilor, sa nu uitam ca pana in 81 s-a trait destul de decent in Romania. Sa nu uitam ca, dupa razboi, multi, foarte multi au fost ucisi in inchisorile comuniste. Pentru crezul lor! Sa nu uitam ca, dupa ce Ceausescu a ajuns secretar general, la inceput a urmat o politica buna pentru tara. Prostia cu vizitele prin China si Coreea i-au schimbat cumva gandirea. De aici cultul personalitatii l-a facut sa traiasca intr-o alta lume gandind, probabil,ca poporul o duce bine. Era si multa dezinformare, obedienta si prostie. Sa nu uitam totusi ca era stabilitate, siguranta, loc de munca, urmai orice scoala doreai, nu era atat de multa coruptie si multe altele. Noi in acele timpuri ne-am format si aici fiecare cu caracterul si gandirea sa, a vazut ce este bine si ce este rau. A fost si bine a fost si rau. S-a construit masiv in tara asta, cu eforturi foarte mari. Atunci te fereai sa asculti anumite posturi, sa vorbesti urat de tovarasul fiindca puteai sa ajungi rau. Va intreb:cati informatori erau printre noi, cate milioane de ciudati te parau la secu? Noi judecam un om dar pe langa el erau milioane care au facut foarte mult rau semenilor, care dupe asa zisa revolutie au pus mana pe tara asta si acum pozeaza in oameni de onoare, oameni de afaceri, politicieni, etc. Raul este in noi! Au fost vremuri. Acum sunt altele. Acum avem USR

Leon spunea...

M-am linistit !
Avem deja Guvern:
http://sindicatulcmd.blogspot.com/2021/11/scrisoare-deschisa-catre-klaus-iohannis.html?m=1

monteoru spunea...

Stimabile",Spatiul locativ Metroul,Complexul hidroenergetic si nuclear" nu le-a adus nimeni de acasa,nu sunt realizate din sudoarea si sangele tovarasului ci prin efortul amarastenilor.Meritul tovarasului este ca a stiut sa arate cu degetul.Nostalgilor le doresc Adidasi,Fratii Petreusi si pensie 60% din media soldelor din 5 ani cei mai buni din ultimii 10 de activitate la care se adauga 2% pentru fiecare an ce depaseste 30 ani vechime plus pensia suplimentara.

M spunea...

Johannis: "PSD, hai la guvernare că glumeam cu m#ia aia!!!" 😂

Huhu Rezea spunea...

Nu-ți mai public comentarii privind mersul procesului din moment ce te-ai lăsat păcalit de cei de la CC că nu vor aplica pct. 1/iii la fel cum au impus-o la CPS SRI, așa cum am menționat în acest topic:

https://www.huhurez.com/2020/08/csp-sri-emis-468-decizii-de-revizuire.html

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Coane Leoane, de-as muri si de foame n-as accepta aceste Guvern de imbecili si senili iesit cu atata infantilitate dintr-o minte dusa cu pluta departe! Mosulica asta, netuns si la popa nedus, chiar nu mai are acasa nimic de destramat, tors, impletit si crosetat la gura sobei si sub supravegherea soacrei?!

Viorel spunea...

Vă contraziceți singur prin comentariul scris cu roșu. De unde șiți ce va hotără Curtea de Conturi în Ședința din data de 09.11.2021 dacă afirmați că aceștia trebuie atenționați în legătură cu intrarea în vigoare a art. 84 din OUG nr. 114/2018 începând cu data de 29.12.2018. În plus, chiar credeți că judecătorii de la Curtea de Apel București nu au citit și analizat Note și concluzii scrise înaintate de către mine ? Credeți că vor lua o hotărâre pripită fără a analiza în cel mai mic detaliu orice variantă privind legalitatea ? Am întrebat pe blog acum o lună și ceva dacă există vreun commentator pensionar din cadrul MAI (nu au primit Hotărîrea / ați completat dv.) sau SRI (aici sunt vreo 400 din spusele dv.) cărora li s-au tăiat din pensie și / sau au dat banii înapoi. Liniște totală. Nu a zis nici unul prezent. Ce să înțeleg ? Că totul e OK și că să dorm liniștit că FNI are grijă de mine (noi). Nu vreți să publicați, vă doresc multă sănătate și success în continuare. Nu moare lumea și în plus nu este singura sursă de informație. Păcat totuși că vă bateți joc de propriul blog. Pe unii îi cenzurați, pe alții îi amenințați cu excluderea din partid, etc. Încetul cu încetul s-ar putea să rămâneți singur. De încheiere. Peste 10 zile o să aflați de ce m-am retras din process și atunci nu o să mai aveți nici o scuză la gestul dv.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@M, Plăvan Muilă, precum Moș Gerilă, si lăbaralii merg alaturi de PSD la guvernare in puhoi sa-si ia moo*@ inapoi, caci dupa atatea caderi cu guvernele in freză isi pot reveni numai indopati cu placuța suedeză!

raul spunea...

Fara a fi nostalgic,trebuie sa va sfatuiesc sa dati dovada de minima obiectivitate!Mai domnilor ,democratia nu inseamna stricto sensu ,numai ,,puterea poporului"ci si faptul ca acest popor sa traiasca bine,decent!Si hai sa discutam acum cum se traia si cum se traieste !Atunci -facem si noi abstractie de ultimii ani ,desi nici atunci n-a murit nimeni de foame si se construia in draci ,marea majoritate stand si acum in blocurile lui Ceausescu -s-a trait decent in toata tara!Acum ,in afara de 100 000 de mii de foarte bogati -nu discutam cum s-au imbogatit - care-si permit tot,vreo doua milioane de bugetari si anexe,plus vreun milion de mici intreprinzatori , care-o duc acceptabil ,deci 3 mil si ceva ,hai rotunjim la 4 milioane ,restul pana la 20 mil ce-i cu ei ?Vreo inca 4 sunt prin strainatati si de n-ar fi ei sa mai trimita ceva parale ,restul restului ar muri de foame!!!Desi sunt si de aia cu sutele de mii!Marea majoritate locuiti in orase mari ,unde s-a mai facut ceva ,dar plimbandu-va prin tara ati vazut orasele mici si satele mdar mai ales orasele mici???Ruina totala !Au ramas incremenite in timp !Acolo ar trebui sa aiba Ceasuscu statui !Dar sunt multe de spus si de aia trebuie puse toate in balanta!Caci daca ma enerveaza ceva e extremismul!Istoria nu se scrie chiar asa cum se spune ,numai de invingatori caci postreitatea nu va ierta lucrul asta!Si sa nu ajungem sa spunem ,ne-am invins!
Na ,ca m-am intins si eu precum Cornelius -fara nici o rautate-luat de val!O SEARA BUNA TUTUROR !

Iulian Mareș spunea...

Da, PIPIDI! insa spuneai mai sus ca tu nu vanezi greseli, nici macar TIPO!

*** Ca sa lamurim lucrurile, caci si la batranete mai poti afla ceva...Da, dnul. Pipidi este nepotul si nu dna. Mungiu este nepoata! Al cui?
Dnul. istoric Pipidi este nepotul direct al Marelui Istoric Român IORGA; care a scris (la cerere expresa) si Istoria Albaniei si a facut posibil ca ROU sa aiba proprietati in Albania!

Iulian Mareș spunea...

M,
Leon,
Cel mai bun guvern este cel al lui Cîțu de acum, pt ca nu mai poate da OUG si nu mai poate face prostii! Asa sa ramana....si ROU va progresa!

Iulian Mareș spunea...

M,
completare: ...ca-mi tremura kilotii pe mine cand aud de SUSPENDARE!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
ca fost..., nu inteleg cum permiti sa lasi neblocate unele ineptii, iesite din mintea bolnava, superficiala si ieftin instruita, cu excese atavice manifestate in multe situatii, cu accente antiromanesti si imbolduri secesioniste subliminale si evidente, care s-au repetat mereu, postate de cativa scrintiti la cap si marmeliti de un cosmopolitism prost inteles si deșănțat, cum sunt cele de la 2 noiembrie 2021, 18:44?!!

Huhu Rezea spunea...

Uite fleoșc! Auzise cineva până la Ceaușescu de centre industriale ca Făgărași, Mârșa, Victoria, Mediaș...ca să dau nume numai din jurul Sibiului?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Raul, daca puterea mai incape pe mana dreptei criminale, putem sa ne luam sarsanalele in schinare si sa ne ducem in bejanie la vale, caci nu o data ne-a demonstrat ca-i pusa pe saracie, demolat si furat, dar dobitocii tot i-ai votat inversunat, iar acum se bocesc la modul idiot si ipocrit ca i-au falimentat si i-au saracit! Pe fb, cati m-au injurat in stil porcan pentru ca le criticam dreapta si pe Muilă Plavan, insa acum nici unul nu mai piuie, nici unul nu mai chițcuie, nici unul nu-i mai limbareste si nu-i mai ocroteste, de parca un buton nevazut s-a blocat scurt in pozitia ,,tacut!'' Se spune ca lăbaralii ar mai avea acum 19% in sondaje, dar eu zic ca real mai au cam 10% aceste lacuste si lăoaze, si treaba continua sa se impută ca, pana la viitoarele electorale, daca vor mai avea 5%, ca niste lepre irdinare si coate goale de trei parale. Crunt e ca, daca Ciucă e inlocuit de o alta maciuca, precum Fifor sau alt idiot, Leș, cu scoala de penticostal de talcioc, inseamna ca iar o sa ne-o luam in bot, caci Harmata crăcănata e condusa la montă ca vaca, la modul tâmp in ultimul timp, si pasata numai din dobitoc in dobitoc ca sa ne tina in vecie la drepturi pe loc, 'ștele și grijania cui i-o închinat si fătat, ca toti ne-au bagat in rachat, pana ne-au terminat!

M spunea...

@Cornelius Flavius Ifrim

In politica NU AI VOIE sa spui ca nu vei face asta sau ailalta! Dar atat PNL - Citu cat si USR umblau sa momeasca acelasi electorat, spalatii pe creier radicalizati. PNL are o problema de zeci de ani: oamenii cu convingeri liberale, mai boemi, nu prea merg la vot! Citu a intuit asta si a "tras" partidul peste electoratul USR. Orban, asa cum e el, a inteles ca se rup de marea masa a celor cu convingeri de dreapta si ca la un moment dat o sa se duca dupa PNTCD.

@Iulian Mareș

Suspendarea ar fi posibila numai daca PSD + USR + AUR ar cadea de acord (deci daca ar fi fost un guvern minoritar PNL). Altfel, nimeni nu e interesat de un "stop joc" de vreo 6 luni cu un final nu prea clar!

M spunea...

@raul

👍 Corect!

O imensa idiotenie a acestui popor este aceea de a isi denigra (sau nega) propria istorie. Ceausescu trebuie judecat si inteles in contextul vremurilor sale. Spunea un bou ca "de ce Ceausescu a construit mamuti industriali ce se bazau pe carbune si nu pe energie solara?!" Ete, fleosc! Un copil de vreo 25 de ani, cu idei aiuritoare ale lui Greta Thunberg.

Mergeam cu masina prin SUA si vad un semn pe drum: "Loc istoric!!!". Zic si eu sa vad ce e acolo. Ies de pe autostrada si merg vreo 20 de km pana la "locul istoric". Parchez (2 USD), iau casti audio (alti 2 USD) si bilet de intrare (6 USD) merg pe o poteca si ajung intr-un luminis unde era pus un cort. Dau drumul la casti si aflu ca acolo exploratorul Bla-bla-bla a stat o saptamana si a catalogat flora si fauna. Casca gura la cort si la ceaunul pus pe pirostrii si cam asta e! Americanii din jur, cu copii, cu familii intregi, isi faceau poze.
Ce vreau sa spun? Noi aruncam imediat la cosul de gunoi orice este din trecut. Mai tine-ti minte cand mergeam la Marasesti sa depunem "cu scoala" o floare la mormantul Ostasului Necunoscut? Unde sunt locurile in care poporul asta a dus batalii? Unde au murit marii nostri conducatori?

Ne stergem istoria singuri! Ne desfiintam singuri! Romanii nu au nevoie de dusmani externi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, pseudoardelenii, cu origini indoielnice din regat, intotdeauna proveniența si-au (re)negat si ardeleni sadea s-au dat, restul tarii mereu l-au blamat si criticat, de parca ar hi un neam hibrid al rasei superioare din al zulii Marioarei, si pot aici sa exemplific si din politica de colb de pe uliță, cum ar hi ,,grupuș'' Boc Boboc Poloboc de la Cluj, care-i face lui Plavan Muilă servitutii de sluj, grupus de la Arad a lui Șpagă Falcă cu oiste-n gard, cat si alte cuiburi, ca de legionari, ce se cred pe cai mari, dar nu-s decat niste talhari si samsari si, prin urmare, lucreaza dupa principiul ,,lauda-ma gura cat o șură ca-s hardelean baștan pe curpeni de bostan ca diseara-ti dau salam cu hrean si un ciocănel de palincă hiarta-n chiele de ochincă!''

Leon spunea...

Cat de NESIMTIT poti sa fi, sa ceri 10.000 de lei, pentru o operatie facuta in timpul programului, cand ai si un salariu lunar de 4-5.000 de Euro ?:
https://m.ziare.com/stiri/flagrant-medic-brasov-marian-godina-mita-spaga-1708263
PS. Pe timpul lui Nea Nicu se intampla asa ceva..??

raul spunea...

N-am ajuns in SUA ,dar am vazut si eu emisiuni care demonstrau acest lucru!Am o vorba ,in discutiile cu prietenii ,legat de lucru asta:,,uitati-va ,bai ala americani cum cinstesc ei istoria ,au pus o placuta pe copacul unde s-a pisat Washington sau au facut muzeu din carciuma in care a mancat Franklin si au expusa o furculita si o scobitoare cu care s-a curatat ala intre dinti"!Si noi cu atata istorie in spate ne batem joc de vestigiile existente ,caci sa mai cautam si altele nici atat!Si aici ar trebui mentionate cate investigatii si sapaturi s-au facut in vremurile celelalte pt punerea in valoare a istoriei !N-avem bani !Bine ca avem pt Untold ,Neversea si altele...

ifrim spunea...

Chiar stă Klaus cât este ziulica de lungă pe blogul lui El Leader Maximus!😅

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Coane, Leoane, cumnatul meu in țintirimul Branestiului doarme, dupa ce 10.000 lei a dat pentru un rachat de operatie pe cord despicat, pentru un rachat de valva si-o baterie, dar a fost sa hie ca a mierlit-o in operatie, o mare desconsideratie in dizgratie pentru care, cu discretie, spaga trebuia inapoiata la familia indoliata ca operatia a fost ratata, dar nici in ziua de azi nesimtitul de cardiolog n-a vrut sa cada la un dialog cu simtire pentru a banilor restituire, caci ca sa se mai mearga prin tribunale pentru a sumii recuperare, cu siguranta ca ar fi fost perdanti si desconsiderati de o justie nenorocita, care si noua ne-a facut viata fripta in mii si mii de procese, care o data incapute pe mana acestor ,,oculte,'' toate au fost pierdute! Nimeni nu mai crede in juramantul lui Hipocrate-șpăgarul, caci actul medical e facut doar cu banul, altfel ai de ales intre a da spaga chilipir sau sa te duci in coviltir la cimitir!

M spunea...

@raul

Exact! Cu respect vă mulțumesc că ați înțeles!!!

Vă mai spun ceva cu nesfârșită tristețe. Nu sunt un fan al lui Ciucă. Cred că militarul trebuie să fie militar nu șopârlă politică. Urmăream ieri pe infractorul Sorin Roșca Stănescu făcând mișto de misiunile Armatei Române, cu trimitere la Nasiriah.
Bun, Ciucă nu e Alexandru Macedon!!! Dar camarazii noștri și-au riscat viața, au stat, cum se spune, "de partea greșită a puștii" privind din față un aruncător de grenade. CINSTE LOR ȘI RESPECT!

Vreau și eu când trec Neajlovul să văd un indicator mare către bătălia de la Călugăreni, când trec pe la Posada (îi dau credit lui Iorga) să găsesc ceva care să amintească generațiilor viitoare.

Și că tot veni vorba de Iorga "Un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii!"

M spunea...

@Leon

Un nesimțit!!!

Remarc și imediata intervenție a fostului ministru Vlad Voiculescu: "Medici tineri pleacă din țară pentru că nu sunt scoase posturi la concurs - posturile sunt ocupate de mulți astfel de tovarăși care își bat (superiori) joc de oameni necăjiți”

Medicul șpăgar a terminat liceul în 1996. Mă îndoiesc că a fost "corupt" de sistemul comunist atât de repede! În plus la cincizeci și ceva de ani un medic e în plină capacitate profesională. Ce vrea Voiculescu? Numai medici de 20 de ani?

Pe timpul lui Nea Nicu era un circuit al șpăgilor în natură. Sudorul lua o sticlă de whisky să o ducă la medic, medicul o dădea apoi mecanicului auto, ăla o dădea vânzătorului de la alimentara, ăla mai departe o dădea sudorului pentru ca să îi sudeze un gard. Și așa sticla se întorcea de unde a plecat!! 😂

Iulian Mareș spunea...

Posibil, întrucât Ceaușescu era negociatorul păcii în Orietnul Apropiat s-o OEP ținea cont de sfatul lui...

Iulian Mareș spunea...

M,
Afirmativ! 3 pietre în trunghi și o trimitere la istorie...uneori de o banalitate extremă, dar EI au voie sa fie Naționaliști!
*Eu vreau sa vad la Șelimbar un indicator spre Sibiu, pe care sa scrie: 5 km pana la locul de unde a plecat Groful luminat! Nu a fost sa fie...nu am eu norocul ăsta! Nu a putut nici EL.
Ambii (eu, el) să traim 10 ani proști și idioți, căci ei, doar anii, sunt vinovați, oamenii nu?!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
O sa răspund cu o răutate, din gândirea unui idiot din blog...
*Ține de cultura, educație...etc, ca asa este în ex regat...

Iulian Mareș spunea...

Erata: s-o > și.

M spunea...

Tot am vorbit de lecțiile de istoria românilor tot mai firave în "România Educată".

Plenul Camerei Deputaţilor a aprobat, miercuri, propunerea legislativă privind unele măsuri pentru studierea istoriei evreilor şi a Holocaustului, care prevede introducerea unei discipline şcolare cu acest obiect în planurile-cadru ale învăţământului liceal şi profesional, relatează Agerpres.

Poate se preocupă și de români, așa ... în timpul liber.....

Iulian Mareș spunea...

@M,
actiunea suspendarii îi anima pe toti trei, dar in alta ordine, adica: AUR + USR + PSD! Fiecare cu motivatia lui, mai mult sau mai putin complementara!

Iulian Mareș spunea...

@M,
unele voci vorbesc de peste 1 mil de noi cetatenii acordate de la Kior incoace, deci au pus-o iar de o minoritate!
Apoi, tot voci, soptesc de existenta unui Plan B, pt situatia unirii lumii arabe impotriva lor si deh, bani au, teritoriu si-au gasit....de mult!

https://ro.wikipedia.org/wiki/Al_treisprezecelea_trib:_Khazarii

M spunea...

@Iulian Mares

Asa este dar nu se poate. Nu atata vreme cat PNL are cheile de la "camara in care se tine ciolanul". Cand treba ase ingroasa aduc USR la guvernare si ... gata cu orice suspendare!

Trebuie sa remarcam masinaria de propaganda USR-ista!!! Ati observat ca desi ministrii sanatatii au fost de la usr aproape nimeni nu ii acuza de dezastru? Dau ba in Arafat, ba in Bill Gates, ba in Johannis, in AUR, in vaccinisti si antivaccinisti dar de javra aia de Voiculescu (care a sabotat intentionat campania de vaccinare) si in Mihaila (specialista in epilare) nimeni nu zice (aproape) nimic!!!

Sunt chiar gelos pe aceasta masinarie infernala care l-a doborat pe Johannis de la 54% favorabilitate la 17% in numai 2 luni!!!

Iulian Mareș spunea...

Acum, sa vedem in jurul cui se va cladi Guvernul: PSD va da Premierul sau PNL?
Cum PNL a intrat in dezintegrare, debarasare de basisti, nu cred ca #MUIA are alt destinatar decat cel cunoscut! Oricum, cel mai tare este cand ti-o dai singur, ca autistul!

M spunea...

@Iulian Mares

Cu toate informatiile contrare care se vehiculeaza imi este greu sa cred ca PSD si PNL or sa cada la intelegere. USR a prevazut in PNRR ca aproape jumatate din bani sa se duca pe "consultanta". A nu fi la guvernare si banii sa se duca la firme care nu sunt ale lor ar insemna un dezastru.
In plus in PNRR sunt prevazute obiectivele lor politice. Daca sunt indeplinite de o alianta PNL PSD atunci isi pierd si din electorat.

Prevad ca USR o sa renunte la orice pentru a se aseza la masa cu bunatati si a fura cat se poate din bugetul pe urmatorii ani!

Calinmihaib12 spunea...

Leon:
..Da, se intampla.. "așa ceva"..!
..se "manevrau"..sume ..,mai ales în lumea chirurgilor,ginecologilor..!

Calinmihaib12 spunea...

Clipul cu procesul lui Ceaușescu nu are..imagini.."ascunse"..de cenzură
Imaginile au fost văzute de o lume întreagă..și arată cât de..rupt de "realitate"..ere "tovul"..!
Nici în ceasul..o sutălea..,el nu realiza că..urmează..moartea..!

Huhu Rezea spunea...

Tu nici acum nu vezi realitatea. Nici nu-ți dai seama că Fritz te ține în frig mai râu ca pe ultimii ani din epoca lui Ceaușescu.

Dan 65 spunea...

Calinmihaib, imi este rusine ca sunt contemporan cu tine. Tu chiar nu ai inteles nimic de la viata asta

M spunea...

Așa ceva!!!!!

"Parchetul european condus de Kovesi face primele "victime" la Oradea. Percheziții într-un dosar cu un prejudiciu de 10 milioane de euro."

Cum domnule? Tocmai în locul cinstei planetare a lovit Fecioara virgină a anticorupției????

Viorel spunea...

Domnule M. Mai mult decât atât. A lovit exact în locul păstorit de un fost primar actualmente Președinte al C.J. Bihor, un foarte mult lăudat și apreciat politician PNL-ist.

M spunea...

@Viorel

😂 Așa este!!!!! Sper să nu fie Bolojan implicat că se duce țara asta de râpă fără el!!!

Calinmihaib12 spunea...

Iulian MAREȘ:
1.întrebarea..e oarecum retorică..!
2.Eu nu cred că arabii palestinieni
"tineau cont" de "sfaturile"..lui Ceaușescu,ci,eventual .."sfaturile"..OAMENILOR securității româ ne..!
3.Cu respect,dar în siajul celor de mai sus..,"Ceaușescu" nu era "negociatorul"
..păcii în..ORIENTUL APROPIAT..; poate era "negociatorul" = cel mult,nu el,ci Românii ..ÎNTRE FACȚIUNILE.. PALESTINIENE..care "vedeau" DIFERIT.. "căile de urmat..în politica față de ISRAEL..!

Calinmihaib12 spunea...

Dan 65:
1.Câtă..AROGANȚĂ și emfază..dovedești în cele câteva cuvinte..!
..cine "TE crezi".., că TU ești demn și ar trebui "să TE rușinezi" să fi contemporan cu cineva anume..indife rent cine ar fi persoana sau persoanele respective..?
2.TU CONFUNZI:..EPOCA,..MUNCA UNUI ÎNTREG POPOR și REALIZĂRILE SALE ECONOMICE..cu o persoană..!,ca și cum O ȚARĂ ar.."fi stat în loc".. fără Ceaușescu..!
3.E.."posibil"..în viziunea TA, să.. "nu înțeleg nimic de la viața asta" (= ca să TE citez..!)..RAPORTAT la
"viziunea TA.."despre VIAȚĂ"..!; ..dacă ai amabilitatea.."luminează-mă",să nu mor..în "întunericul".. "neînțelegerii"..pe care..ca un inchizitor..mi-o pui în cârcă..!; dacă..n-o..vei face, pot trage concluzia..că la BUTOANELE APĂSATE..de altcineva..,având în vedere și MOMENTUL..postării tale..ai răspuns.."la comandă"..!
4..Să nu-mi scrii că "TE-a..rușinat"
comentariul..de la ora 09:32',căci, în acest caz, te întreb..: ce spe cialitate militară sau civilă..ai/ai avut..?

Calinmihaib12 spunea...

.Huhu:
1..tu "trăiești" în lumi paralele..cu.. "realități" paralele ..!(fără supărare..!)
2.Acum,când îți scriu (05.11./ ora 02:44'), în CAMERA NEÎNCĂLZITĂ ..termometrul indică: 22°C..!..și avem apă caldă..!(edilii "au realizat" că dacă "ne țin"..în locuințe ne-încălzite..și fără apă caldă..în prag de iarnă,riscă..MULTIPLE "EXPLOZII"..,prima fiind cea a.."CONSPI RAȚIEI autorităților" nesimțite (în frunte cu "OMUL VOSTRU"..din SIBIU) =..că ar vrea să ne ucidă.., pur și simplu..!(autorități
de orice fel..care și acum= după peste o lună de tergiversări și MANIPULĂRI ORDINARE ale..popula ției, se "codesc" să conducă țara..!).
Noroc că VREMEA ține cu..NOI..!;
Alte "explozii": cu aceeași importanță: îmbolnăvirea și moartea ..persoanelor vulnerabile..!
2.Primarul Fritz(ca și ceilalți primari, chipurile "neagreați" de "ai voștri" (vorba vine..pt. proștii de serviciu, care înghit orice "hap" aruncat!) a fost votat de "FSN" ..&..Co.(FSN trăiește FOARTE BINE și chiar EXCESIV DE BINE ÎN "SUBTERANE"..!(vorba lui GUȘĂ și a unuia ALEXA):ca"REZERVIȘTI" ..!!..,care "fac..și dreg"(..RĂU.!)..TOTUL în țară..!

Huhu Rezea spunea...

La români contează foarte mult cine se afla la conducerea țării.
Același popor, a doua zi după ce l-a executat în aplauzele populare pe Ceaușescu s-a transformat în propriul lui dușman, distrugând mai tot ce realizase in 25 ani.
Lasă tu clișeele prostești cu FSN este în toate.

Dan 65 spunea...

...oameni ca tine sunt eroi cand au haita langa ei. ....tu esti precum lupul, daca esti singur taci si fugi. Nu mai te uiti nici la luna. Cum poti tu judeca si ironiza moartea uniu om? Mai ales ca procesul a fost o mascarada, cum poti tu, cu ghilimelele tale, sa fii atat de meschin? Ma intebi de specialitate? C0nteaza asta? Ca sa iti satisfac curiozitatea bolnava, am peste 30 de ani ca militar si grad lt. col. Eu am trait trecutul destul de greu, fiind 7 frati, am invatat si ridicat onest si cinstit. Tu ghimpe invata macar sa taci. Ramane cum am stabilit!

Calinmihaib12 spunea...

.Huhu:
..și totuși..eu nu te cred un.."prost"..!, cum(absurd..)crezi tu că sunt TOȚI cei care nu sunt de acord cu.. "clișeele" tale..!(ca să te citez..)
Sigur că FSN "formal"
pare că nu mai există , dar în realitate el, după ce a făcut "mișcările" politice din dec.'89, când,sub pretextul.."emanării" din.."revoluție".., și-a luat "partea leului",luând în CPUN 51 % din locuri,la care.."și-a mai tras" încă vreo 20-30 % din locuri, "distribuite" .."partidulețelor de buzunar"(câteva zeci) create special.., iar PARTIDELE ISTORICE (PNL,PNȚCD si PSD =ul terior absorbit..), toate împreună nu depășeau..15-20 % din locuri..!(nemailuând în calcul..procentul de securiști și poli truci infiltrați în ele..!),a mai făcut o mișcare.."dășteaptă"
în 1992 ,când s-a.. divizat..asigurându-și..prin JOCURI de PUTERE (și scenarii ..)..care continuă și ÎN PREZENT,..PREZENȚA LA PUTERE și la BANII
țării..!,prostindu-i ..pe proști..!
Cele de mai sus SUNT DEJA..ISTORIE..și nu prea mai e ceva NOU de adăugat..sau de..
CONTRAZIS..!

Calinmihaib12 spunea...

HUHU:
P.S.:..nu fixa în memoria publică UN FALS:..nu POPORUL ROMÂN..a distrus ȚARA și economia ei..,ci CLASA POLITICĂ.."CONDUCĂTOARE"..!

Gabi maresalu' spunea...

Sa-ti spun ceva:
Ceausescu - analfabet la propriu, semiretard, realizarile pe care le enumeri sunt niste mizerii facute pe munca si banii prostilor din tara. Regimul comunisto-national ceausist - un regim criminal
Gabi Oprea - o facatura, un bandit, fara absolut niciun merit in niciun domeniu (ar fi greu, pentru ca saracul se chinuie sa-si pronunte si numele). Este unul dintre artizanii distrugerii ideii de militar in Romania - el si toti acolitii lui plagiatori avansati la grade pe care nu le meritau nici unii dintre ei. Sper ca iti amintesti ce insemna un general acum 40 de ani - nu cred ca semana cu analfabetul infractor pe care il ridici in slavi

De asemenea, citind postarile tale, bag seama ca esti un om citit, cu ceva baza culturala solida - de neanteles pentru mine de ce ai asemenea referinte in viata - Ceausescu si Gabi Oprea....
Tot din acelasi motiv nu inteleg ce anume te-a retinut sa faci ce vrei sa faci in vremurile astea, in care esti liber sa faci ce vrei, nu doar sa atarni la o pensie si sa plangi dupa vremuri care au o singura culoare : maro si dupa oameni de cea mai joasa speta pe care i-a putut genera tara asta. In istoria Romaniei sunt o serie de oameni care au facut enorm pentru tara asta - pacat ca nu-i cunosti.
Ca fost militar, imi pare sincer rau ca citind pe aici comentariile voastre, va vad plini de ura fata de prezent, iar la viitorul copiilor vostri participati doar punandu-i sa va plateasca pensiile si evocand nostalgic personaje sccarboase ca salvatori ai natiunii....trist

Huhu Rezea spunea...

Ei, na! Mai terminati cu cliseul clasa conducatoare vinovata!
Cine a ales-o după gusturi maneliste, nu populația?
Uită-te ce populație derutată avem si cand trebuie să-și protejeeze propria viață și propria sănatete.

Calinmihaib12 spunea...

Dan 65:
..te întreb serios: ești sănătos.."la minte"..?
..unde am scris eu ceva..prin care.."aș fi ironizat"..moartea lui Ceaușescu, așa cum îmi pui.."în tastatură"..?
Eu am scris altceva, dar văd că tu citești și.."nu pricepi",dar dai "sentințe"..!
Am scris că Ceaușescu a fost ȘI..în dec.'89 =CRIMINAL, din moment ce a scos FORȚELE ARMATE SĂ OMOARE POPULAȚIA RĂSCULATĂ la TIMIȘOARA..și..în final..la BUCUREȘTI.! (ceea ce e..altceva decât.."ai perceput" și "priceput" tu..!).
..și, până la urmă,nu l-am "judecat" eu pe ins,ci..complotiștii din PCR..care l-au răsturnat de la putere..!; cât priveș te "procesul"său sunt de acord cu tine că a fost o "mascaradă"..! Și..un sfat: nu ești tu în măsură să-mi interzici mie sau oricui altuia, să-și exprime opiniile..!; dacă nu-ți plac,treci mai departe..!
( numai că felul tău dictatorial,nesimțit de a ataca un necunos cut,cu ale cărui opi nii nu ești de acord ..și puteai avea, eventual, o replică în limita DECENȚEI.., TE DEFINEȘTE și..te apropie dCRIMINALUL.. Ceaușescu..!(..doar nu i-ai fost..gardă de corp..??!= dau și eu cu "presupusul"!)

Calinmihaib12 spunea...

.."poporul/[populația(?)] derutat".. e rezultatul manipulărilor CLASEI POLITICE..!
..și..indiferent ce "votează".. poporul,..politicienii: adică PARLAMENTARII și EXECUTIVUL..VOTEAZĂ
..și pun în aplicare.."LEGILE"..prin care..EI,POLITICIENII..,DEVALIZEAZĂ O ȚARĂ..!,și O duc în "STAREA".. actuală..!(doar de ani de zile,aici ,pe blog,comentatorii..cam ASTA FAC: comentează EFECTELE.."muncii"(?).. politicienilor..!).
..și,"ironic" și..CIUDAT..sau nu, când e vorba de "realizări"..sunt "lăudați" politicienii.., iar când e vorba de EȘECURILE..POLITICIENILOR, .."CULMEA",..sau NU (!?), ține-te bine..,DE VINĂ e POPORUL care, vezi Doamne,..I-a "ales după.."gusturi maneliste"= pe niște POLITICIENI.. "MANELIȘTI"/=TICĂLOȘI=(cu și fără ghilimele.!).
Ai sesizat..CONTRADICȚIA.."ideatică"
..?
Să te văd..,dar n-o mai "răsuci..și invarti"..că..nu ține..!

Viorel spunea...

41 de ani de la cea mai mare tragedie rutieră din România, petrecută la Botoșani! MISTERUL nenorocirii încă este ținut ascuns de autorități – FOTO&VIDEO
Au trecut patru decenii de la cea mai mare tragedie rutieră care a lovit România, la Botoșani. O nenorocire care a frânt zeci de familii și a împietrit numeroase inimi, ale celor care au înregistrat pierderi omenești, dar și ale celor care pe atunci au fost salvatori sau martori. În limitele posibile, permise de un sistem comunist opresiv, botoșănenii i-au plâns mai mult în șoaptă pe cei plecați, fără să tragă prea multe speranțe în aflarea adevărului.
https://www.botosaneanul.ro/ancheta-saptamanii/41-de-ani-de-la-cea-mai-mare-tragedie-rutiera-din-romania-petrecuta-la-botosani-misterul-unei-nenorociri-tinut-inca-ascuns-fotovideo/

Iulian Mareș spunea...

Nici măcar doliu național...