Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 17, 2021

Unde a picat treapta Bibilică, la nr. 7 sau la nr. 3 industrial din Rm Vâlcea?

18 comments

După mai bine de un an, un alt ziarist vâlcean ține să dezmintă informația potrivit căreia actualul premier demis al României, Florin Cîțu,  ar fi picat treapta a II-a de liceu la Liceul Energetic Rm-Vâlcea. Fără să ni se precizeze la care liceu a susținut Cîțu Florin admiterea, autorul articolului  susține că informația inițială nu ar fi adevărată din simplul motiv că în anul 1988  Cîțu ar fi absolvit clasa a X-a la Liceul Vasile Roaită din Rm Vâlcea, fost Liceu Industrial nr. 7, aducând ca argument și poza de grup a clasei a X-a B. Se deduce doar că Bibilică ar fi promovat treapta a II-a la Liceul Vasile Roaită și s-a transferat la Liceul Energetic în toamna anului,1988 din cauza unui conflict cu un profesor.


Sinteza tărășeniei apare în numărul de azi al site-ului Criterii.ro din Pitești în care cu roșu se face trimitere la articolele aflate in conflict.

 ”Săptămâna în Oltenia” publică un lung articol în care se precizează că informația potrivit căreia premierul Florin Cîțu ar fi picat treapta a II-a de liceu este falsă.

În sprijinul acestei afirmații vine fratele mai mic al premierului (?) și un profesor în vârstă al cărui nume este trecut sub tăcere.

Cine este și cu ce se ocupă acest ”frate mai mic” nu aflăm. Faptul că profesorul anonim rămâne anonim e cel puțin ciudat.

Admit însă că așa stau lucrurile, anume că elevul Cîțu s-a transferat de la prestigiosul ”Vasile Roaită” la anonimul ”Energetic” nu fiindcă a picat treapta, ci fiindcă a fost în conflict cu un profesor.

Conflict un un profesor ? Mă rog...

Problema este însă alta. Când ziaristul Tiberiu Pîrnău de la ”Ziarul de Vâlcea” a publicat un articol prin care a solicitat informații oficiale de la Colegiul Energetic Rm. Vâlcea a fost trimis la plimbare, spunându-i-se că dosarul elevului Cîțu e secret.

Ziaristul a dat în judecată conducerea colegiului.

Materialul de acum, scris de un cunoscut ziarist condamnat la muncă în folosul comunității, pare menit să îl spele pe Florin Cîțu.

E nevoie de probe, nu de vorbe.

Gheorghe Smeoreanu

18 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Da, da, n-a chicat la Bac, in schimb e căzut in cap, de aia are un comportament de om dezmembrat si ciudat! Vai de steaua lui de imprăstiat fără leac!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Eu concluzionez ca deja personajul politic Cîțu este mort deja, numai el și Vîlceanu se cred vii!
*Să nu devenim avocații lui TutankaMutu pt că el l-a inventat și tot el îl va "omorâ": Maurul și-a făcut datoria, maurul trebuie sa moară! Vorba madamei Turcanu: "s-a trezit mort!"

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iata ce face aceasta belea de pe capul romanilor: Intr-o sedinta secreta cu 12 apostoli apostoli, dupa ce in BPN-PNL a fost respins ca viitor premier, le-a declarat nevrozat apostolilor ca nu va renunta sa fie primul premier si ii va tine pe pesedisti in sah pana se vor satura si-l vor nominaliza premier, iar daca si Iohannis il preseaza sa renunte la mandatul de premier va demisiona din PNL! DOAMNE AJUTA SA SE DUCA DUPA TAICA MARE! Dar el nu realizeaza ca in joc sunt milioane de romani si vine noul an in care sa se majoreze veniturile, ca trebuiesc facute atatea si atatea pentru tara in pandemie, apoi Bugetul de stat pe 2022, pe el il intereseaza functia de premier, interesul sau personal, sacii lui in caruta, de parca nu i-ar fi cazut guvernul si guvernarea, ca nu are majoritate la nimic, ca sunt urâti de insasi fostii sustinatori si votanti, sa nu mai zic ca de majoritatea romanilor, ca de fapt si de drept trebuie sa cedeze tot, ca PSD a castigat alegerile, ca PNL este fracturat aproape in doua, asa ca pot spune clar ca e cazut in frezon acest bufon! Un control psy ii este necesar la Spitalul Alexandru Obregia, dar nimeni nu sesizeaza si impune aceasta necesitate imperativa, pentru ca a devenit deja un pericol major, public si riscam sa intram intr-un faliment ireversibil cu acest individ cu tiglele deranjate de pe garsoniera! As dori un comentariu de ,,patriot'' si pro Catu de la un autentic basist-liberal infocat, caci avem si specii din astea p-acilea, sa vedem cum stam cu ideologia de dreapta in aceasta situatie si momente critice, politice! Poftiti la rampă, va rugam, cei de dreapta, ca eu mi-am sustinut dizertatia de stanga!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu mai cred ca Valceaua si Câțoaia au o relație intimă si galeță cu dosneaua, ca prea se sustin cucuieți, ca doi amorezi, gaina si cocoșu,' pe sub felinarul rosu!

Iulian Mareș spunea...

Tot ce este posibil!
...și fața ii ajută!

Iulian Mareș spunea...

Mostra de contro încrucișat în cadrul unei puteri în stat!

"Un specialist DNA a fost prins în flagrant de procurorii anticorupție în timp ce primea mită ca să cumpere, cu fonduri OLAF, o dronă de supraveghere pentru DNA!"

https://www.g4media.ro/un-specialist-dna-a-fost-prins-in-flagrant-de-procurorii-anticoruptie-in-timp-ce-primea-mita-ca-sa-cumpere-cu-fonduri-olaf-o-drona-de-supravegehere-pentru-dna.html

*și dacă asta vine de la g4media.ro kiar nimeni nu o mai poate contesta! Nici măcar BOUL ăla cu Slujirea DNA în gură!

monteoru spunea...

Nu-mi plac indivizii care vor sa se faca cunoscuti prin scormonirea in rufe murdare .Stire de interes national ca X sau Y cand era minor a fluierat in biserica sau ca a aruncat cu pietre in ciorile aflate pe primarie.Sunt lucruri de interes national care sunt de criticat.Ezitare in luarea de masuri ferme pentru stoparea epidemiei,prosternarea in fata BOR,intarzierea in anularea pensiilor speciale,lichidarea inechitatilor din sistemul de pensii,mafia din pietele agroalimentare etc.sunt de criticat.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

ÎNHARIPATA, PE MASA DE DISECTIE DE LA MORGA:
Fiind in treacăt si la ora de mancat, multi au infulecat un pachetel pe treptele unui liceu de stat si acum se lauda ca l-au si terminat, cum fac si construtorii de pe schele care construiesc si termina de tencuit licee, asa ca e posibil ca la Catos sa fie o alta jmecherie: Sa fi inceput la unul cum se cuvine anul, apoi a intrat liceul in renovare si elevilor li s-a dat o alta repartizare la liceele teritoriale, de aceea suntem dusi in eroare de picatul sau la examinare, facand blat cu aceasta permutare sa-l scoata din acuzare, dar de picat tot a picat in dovleac, semnele fiind evidente si clare din a sa comportare la guvernare, cat si faptul ca merge din ratare in si mai mare ratare, cu apucaturi discretionare si dictatoriale, si n-are nici un rost sa mai subliniez cat e de prost, pe langa faptul ca a prizat in SUA pe-o nara, a dat cu mangla si a imprumutata din banci bani neefectuand plata, a condus cu glanda alcoolizată si a avut probleme cu procuratura judiciara si penala, fiind luat pe faras ca puscarias-pârnăiaș, deci nu de azi sau de ieri avand un bogat cazier de pungaș!

M spunea...

O sa imi fie greu sa inteleg de ce se doteaza parchetul si nu politia! Cine poate sa faca in tara asta filaj? Parchetul???? Vezi un procuror stand noaptea la filaj? Intrand in clanurile mafiote? 😂

merlot spunea...

Te-ai saturat de Citu?Lasa ca ti-l dau pe Ciolacu Marcel fost director la Urbis Buzau si mai apoi viceprimar total anonim de Buzau sub tutela lui Boscodeala.Vei avea ocazia sa vezi ce se invata la distanta la Spiru Haret.

merlot spunea...

Rectific.Ecologica,tot la distanta.Nu rupe gura targului.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Printesa Margareta a tinut un discurs de zile mari, criticand guvernarea, situatia politica si starea proasta a vaccinarilor, care se datoreaza guvernarii! Chestia e ca discursul ajunge mai repede la urechile cancelariilor straine, lui Iohannis cazandu-i solzii de reptilian, fiind criticat de o Casa Regala cu origini germanice!

Iulian Mareș spunea...

@M,
eu cred ca va inkiria drona cu plata in tarif orar celor care au inclinații si abilitati actionale! Mai trece mult timp pana vom vedea procurori ca in Italia, luptand kiar si cu cu arma in mana pentru dreptate si propria viata! Nu prea am inteles ce fac ei cu arma din dotare, banuind ca nu au dorit pistoale Carpați?

Iulian Mareș spunea...

Nu va dau decat un singur exemplu, adica va bateti cu propriile arme!
Ati decartat total inept: ”prosternarea in fata BOR”!
Ca sa nu cunoastem pana la aceasta varsta rolul, locul si scopul BOR in formarea, constituirea si mentinerea statului modern si a Romaniei Mari conduce la inkiderea discutiei din lipsa cunostintelor primare!
RETINE: ROMÂNIA ACTUALA A EXISTAT PRIN ȘI DATORITĂ A 2 INSTITUȚII FUNDAMENTALE, CARE AU MENȚINUT PRIN VEACURI FOARTE ZBUCIUMATE NOȚIUNEA DE ȚARA ȘI DRAGOSTE DE ȚARĂ: ARMATA ȘI BOR!
*IAR DACA AMÂNDOUĂ SUFERĂ AZI ÎȚI AMINTESC CE MULT AU SUFERIT IN ANII 50!
CA EXEMPLU: ȘEFUL STRUCTURII CLERICALE DIN ARMATA REGALA A FOST TRIMIS IN PUȘCARIE, ALATURI DE GENERALII CARE COMANDASERĂ TRUPELE îN RĂZBOIUL DE READUCERE LA PATRIA MAMA A MOLDOVEI DE PE MALUL STÂNG AL PRUTULUI ȘI A BUCOVINEI (Basarabia este nume rusesc!!!)!

**privind ”intarzierea in anularea pensiilor speciale”, te rog sa ceri raspuns la USR! In toatetarile democrate exista și pensii speciale!!!....
***”mafia din pietele agroalimentare”...asta este asa de fandoseala proletara, nu? Ia explica-ne cum interzici tu comercializarea de produse agro-alimentare? Dar de ce nu interzici cumpararea cantitatilor enorme de grâne de catre samsari straini? Odinioara, cand ROU era ”granarul EU-era o mare exagerare” cine comercializa grâul prin porturile dunarene?

Huhu Rezea spunea...

@Mres
Basarabia nu este nume rusesc. Până la 1812 doar cele 3 județe din sudul Moldovei, Ismail Cahul și Bolgrad se numeau Basarabia, pentru că fusesera date Moldovei de domnitorul Basarab al Valahiei. Generalul Kutuzov a reusit sa-i păcaleasca pe franțuji ca întreg teritoriu dintre Prut și Nistru se numeșie Basarabia.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
nu faci decat sa ma sustii! *Basarabia* este numele dat de ruși Moldovei de pe malul stang al Prutului cu un anumit scop: uitarea apartenenței de radăcina poporului român!!
Parerile specialistilor sunt impartite din pdv etimologic, existand 2 variante: cumana-la origini turco-tatara sau daco-romana/vlaha si aici fac trimitere la variantele originii domnitorului Basarab! Sunt cercetatori care sustin ca familia Basarabilor ar fi venit din zona celor 3 judete din sudul Moldovei, in urma actiunilor triburilor cumane si tatare!
acum, deh, noi suntem doar consumatori si nu cercetatori, care cum vezi nici ei nu sunt de aceeași parere!
”Basarabia (în ucraineană Бессарабія, în rusă Бессарабия, în bulgară Бесарабия, în turcă Besarabya, în poloneză Besarabia, în germană Bessarabien, în franceză Bessarabie) este denumirea dată de ***Imperiul Rus în 1812*** teritoriului voievodatului Moldovei dintre Prut și Nistru anexat prin Tratatul de la București din 1812, odată cu raiaua Hotinului și cu Basarabia istorică (în limba turcă Bugeac) cedate de Imperiul Otoman după semnarea tratatului de pace de la București din anul 1812 în urma încheierii războiului ruso-turc (1806-1812). Faptul că a fost cedat Rusiei și o parte din teritoriul voievodatului, în ciuda tratatului româno-otoman care garanta integritatea Moldovei, se datorează dibăciei negociatorului francez Gaspard Louis de Langeron care slujea interesele țarului.”

https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/enigma-unui-nume-basarabia

Iulian Mareș spunea...

Daca Pahonțu nu i-a explicat, atunci dna. Pralong ar trebui de îndată să-i explice cine a câștigat alegerile in DEU!
Vorba Bețivului Kior: Klaus, nici nu știi cât de mic începi sa fii!

Dan B. spunea...

Mai contează unde a picat examenul de treaptă?
Era mai puțin jenant dacă l-ar fi picat la Hardvard, nu la Pătârlagele?