Un produs Blogger.

luni, martie 25, 2013

50% din cele 21 000 de certificate pentru revoluționari vor fi anulate

1 comments
REVOLUTIE  PRINTRE  REVOLUTIONARI! Certificatele la control!
Basescu da mîna cu "revoluționarii"
După 2 luni de la numirea la conducerii Secretariatului de Stat pentru Revoluționari, cîntărețul revoluționar Victor Socaciu a anunțat, într-o emisiune pe RTV, că deja se lucrează la anularea a 6000 de certificate de revoluționari, acordate incorect, și estimează că vor fi anulate cca 10 000 de certificate.
Opinii radicale ale lui Sorin Ilieșiu, Radu Filipescu și Val Valcu, participanți la emisiune, împotriva indemnizațiilor de revoluționar acordate celor care n-au fost răniți sau arestați.
Actorul Ion Caramitru a recunoscut că a semnat ca un prost dosarul de revoluționară pentru soacra lui Geoană.

Un comentariu:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E o rusine sa-ti revendici un drept nedrept prin mila publica si cersit! Bunicul meu, in primul Razboi Mondial intrase in lupta dupa trei ani de armata pe care trebuia sa-i termine la Artilerie. Apoi a trecut, nu in rezerva, ci direct prin luptele razboiului la Marasti, Marasesti Oituz si in alte teatre de razboi. Sapte ani de chinuri si suferinte, dupa care s-a intors tacut la coarnele plugului. Dupa foarte mult timp, intr-o zi, a fost chemat pe neasteptate la Primarie sa fie decorat si i s-a dat o bucata de pamant, drept recunostinta pentru actele de vitejie. Din nou, si tot tacut, s-a reantors la coarnele plugului si a murit in anonimat dupa o viata de munca in agricultura, la fel ca si milioanele alti eroi romani... Cand au venit comunistii, i-au confiscat si acel pamant al recunostintei! N-a zis nimic si de data aceasta, doar a tacut, desi avea sapte copii...A trecut, batranul veteran, prin atatia ani de razboi si n-a cersit niciodata drepturi pentru asta, pentru ca o facuse din patriotism si devotiune pentru glia stramosilor nostrii. In 1989 am iesit cu totii in strada de curiozitate apoi, aprinsi de euforia larmei si a multimii dezlantuite haotic, ne-am dat drumul vocilor si scandarilor virulente. Oportunistii au simtit momentul si au luat cu japca arme, avantandu-se cu cocârţul in creieri spre acte de ,,eroism'' care au generat varsari de sange in mod gratuit...Dupa acest penibil ,,razboi,'' multi oportunisti lacomi acum se cred ,,eroi!'' Sa cersesti , ca un milog, eroismul este mai mult decat grotesc, penibil si de toata jena, nu-i asa? Si, mai ales, de ce si pentru ce?