Un produs Blogger.

vineri, iunie 21, 2019

N-au bani pentru actualizarea pensiilor militare... dar plătesc despăgubiri

88 comments
...pentru distrugerea  culturilor de pe 700 ha distruse de tancurile americane în tiimpul unor manevre militare prost coordonate de Statul Major al generalului cu mandat prelungit de Iohannis.
Glumeşii spun că americanii s-au camuflat în lanurile de porumd, grău, orz şi floarea soarelui din Feteşti pentru a nu fi ciuriţi de ţânţari.
Guvernul alocă 2% din PIB pentru Armată, dar execuţia bugetară pe anul 2018 a fost de 1,98%:

In altă ordine de idei,,să-l sfătuiască cineva pe sindicalistul Coarnă,cel  care a susţinut respingerea proiectului de lege  privind actualizarea pensiilor militare, să nu mai folosească pe televiziuni pleonasmul respectarea legalităţii. In teoria dreptului, legalitatea înseamnă respectarea legii.

88 de comentarii:

Cezar spunea...

Dacă nu va pricepuți la strategie.. nu va băgați
A fost un semnal clar către orice inamic..posibil
Puteti sa va ascunde si in ..păpuși..tot venim după voi ...clar!

Leo spunea...

Deci să calculăm :
700 ha x 8000kg/ha = 5 600 000 kg (sau 5600 tone recoltă)
5 600 000 x 1,2 lei/kg = 6 720 000 lei = 1 400 000 Euroi
1 400 000 Euroi = 2100 pensii medii (de 3200 lei/lună)

Leon spunea...

Americanii doreau neaparat sa ajunga in...Las Fierbiti, dar au ramas fara motorina..)).

brenda spunea...

DLE H nu cred ca DL COARNA nu doreste actualizarea,ci mai degrabaa respins legea BRAILOIU CARE NU REZOVACEEACE TREBUIE ,DECE NU IL CONTATATI?

Gaby spunea...

Am observat prin alte postări că unii dintre noi îi cunosc și au datele de contact ale celor care participă la aceste întâlniri sau sunt în vârful unor asociații (Coarnă, Dogaru, etc.). De ce nu reușim să fim mai informați cu privire la activitatea acestora, uneori chiar de neexplicat? De ce și între militari și cei care ar trebui să-i apere sunt ,,dedesubturi,, - scuzați expresia !

Arfy spunea...

Leonard ești bun la agricultură! 50 de bani s-a vandut porumbul un exemplu! Dar dacă vrei să faci calcule scade costurile de întreținere pt cultură până la maturizare plus costuri de recoltare transport, depozitare, vânzare etc! Și o sa vezi că este mult mai puțin! Încă ceva: costurile vor fi suportate și de partea americană, parte ce are asigurări pt distrugere etc plus că acești bani sunt de la bugetul de instrucție! N-are treabă cu fondul de pensii! Nu s-a vrut de la MF și s-a votat la ordin indiferent de decizia politică!

M spunea...

7.000.000 de hectare au fost distruse. O să murim de foame! 😀
Ma așteptam ca ziare.com, B1 și Realitatea.com să dea vina pe Johannis. Nu e el șeful CSAT? Nu insistă el cu Ciucă? Nu e Comandantul suprem?
Eu am văzut un singur tanc, dar dat dracului!
Despre Coarnă ce să zic? El are o frustrare de care nu vorbesc acum. Nu vi se pare ca sindicaliștii de la poliție sunt veșnici?

Huhu Rezea spunea...

@arfy
Sunt și printre noi niște zgârie brânză care se dau sidari cu gulerele albe în chivernisirea bugetului de sta care n-ar trebui irosi pe actualizarea pensiilor militare.

Au și uitat că 60% dintre militari nu primesc niciun leu în plata pentru actualizările cu creșterile de soldă în anii 2018-2020.
Au uitat ca fondul pentru pensii militare primește lunar 25% din soldele brute a peste 70 000 de activi.
Găsirea sursei de finanțare s-ar impune doar pentru anul 2019.
Bugetul pentru anii viitori poate prevedea și bani pentru actualizări.

vineri, iunie 21, 2019 Ștergere

Leo spunea...

Da , ai dreptate că mă pricep la agricultură cum se pricepe vasilica la română...
Vă daţi seama la cât s-ar fi ridicat despăgubirile daca era cultura de cânepă sau de coca.
PS
Vezi că porumbul în Scoția pt. distilării, este mai mult decât 1,2lei/Kg. Am auzit că ferma devastată , era a unui scoțian.

Arfy spunea...

Nu cred să fie vina în personalul militar! Clar, este direcționat ce se discuta și aprobă, numai se cer date tehnice!

Dan spunea...

Tot Coarna e de vina (prin pleonasm) ca zecile de mii
de colonei si generali ospatari-politruci kaki nu stiu sa citeasca un gps ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, dau pariu ca daca le puneau fiole in bot se inverzeau ca porumbul devastat! In plus, cu un Sef de Stat Major dormind de cativa ani numai in cort, ca ursul in hibernare, cum dracul sa nu se intample si asemenea panarame?! Seful de Stat Major are in jur slugi, tot adormite si ele ca si stapanul vesnic in atipeala, asa ca a iesit ce a iesit de rasul curcilor si paguba taranilor, si nu au nici o scuza! Rusine, ca s-au facut de cacao in fata rusilor, care s-au amuzat de romani si de americani, ca la desenele animate americane! O aplicatie de adormiti, si fiind o zona cu mlastini sa nu zica de faptul ca i-au adormit tantarii cu anofel, care nu exista intre bratele Dunarii, ci pe cursul si in Delta Nilului! Banii pierduti mai puneau la pensiile sub 1500 lei, care din 2010 n-au primit bani ca actualizari! Si iar reptet: Da, exista oensii militare in Romania de 47 lei, sub 500 lei, sub 1000 lei, sub 1500 lei, toti fiind schiloditi si in grade de invaliditate rezultated in misiuni ordonate, dar MApN NU VEDE PENTRU CA SUNT PREA OCUPATI CU PENSIILE LOR NESIMTITE!

Leon spunea...

Armata Statelor Unite ale Americii își exprimă deplinul respect față de poporul român și regretă orice neplăcere cauzată de recentul incident.

Despăgubirile rezultate din acest incident vor fi acordate potrivit procedurilor NATO existente pentru astfel de evenimente și ne vom asigura că cei afectați vor fi compensați respectând cu exactitate aceste proceduri.

Colaborăm îndeaproape cu autoritățile militare și civile din România pentru investigarea acestui incident și pentru a ne asigura că astfel de evenimente nu se vor mai repeta.

Arfy spunea...

Prin anii '90 au fost voci de mari "patrioți" militari care spuneau că, noi militarii nu avem nevoie de creșterea solidelor sa nu lovim în bugetul de stat al României! Poate mulți își aduc aminte... azi sunt mulți care gândesc la fel! Aș vrea să aud un general sau un ministru al apărării care s-a bătut pentru drepturile și bună funcționare a ministerului apărării! Dacă dăm un procent important NATO, de ce nu sunt plătiți și activii similar armatelor componente? Și prin deducere și cei care ies din sistem!

Unknown spunea...

700 de ha inseamna 1200-1300 de terenuri de fotbal, un Tc are latime de 3 m si ceva ase ca la deplasare nu poate sa distruga recolta pe un teren agricol pe o latime mai mare de 4-4,5 m. Cei care am facut aplicatii in tratatul de la Varsovia si NATO gandim ca este o mare dezinformare ca o tehnica senilata sau pe pneuri intr-o aplicatie , indiferent de cantitate sau nr de mijloace, poate distruge 700 de ha agricole.
In ceea ce priveste " respectarea legalitatii este un pleonasm": exista principiul legalitatii si ca orice principiu poate fii respectat sau nu, ase ca respectarea legalitatii nu-i un pleonasm !

Huhu Rezea spunea...

Dacă nu o luau cu tancurile pe miriște, manevrele NATO în flancul estic treceau neobservate.
Asa că avem o operațiune media în toată regula.

ifrim spunea...

@Gaby.Daca se rezolva problema pensiilor militare nu mai au obiectul muncii sindicatele,asociatiile.Din patriotism credeti ca au acestea membri? Nu, ci ca sa le apere cineva drepturile.Dar acesti cineva dau in judecata ministrul muncii,deschid dosare penale si astfel mai mult ne aduc deservicii.Pentru urmatorii 20-30 de ani lupta e asigurata dar nu stiu cine o sa mai apuce sa vada finalitatea!

M spunea...

1. Constat că sunt mulți îndrăgostiți de Coarnă.
2. Dom'le asa e la război, mai dai cu tancul în trifoi. Bine că nu a murit nimeni. Personal ma îndoiesc de "distrugerea recoltei de pe 700 ha." Românul, priceput în negocieri vrea să ciupescă și el ceva.
Eu zic că acolo cultivau Ginseng. 200.000 USD la hectar
3. Mișto că i-au chemat țăranii pe colegii lui Coarnă. Se puneau polițaii cu Logan-ul de - a curmezișul ca fugeau ăia cu tancul și se opreau direct în Texas.
4. Domnul Dan, eu zic ca pe tanc maxim sergent era. Sigur, tâmpiți sunt doar coloneii, subofițerii toți niște intelectuali rasați.

Iulian Mareș spunea...

O reclama mascata care va spori vanzarile de tancuri M1A1!
Nu le vor da bani...vor aduce porumb boabe din US si vor despagubi mosierii!

avianyc spunea...

Vedeti domnilor, astea sunt rezultatele celor instruiti de @ Mares ,@ Patrascioiu-Ice, ......
Noroc ca nu au bagat si aviatia sa vedeti babele fugand de le dadeau pintenii în buci.
In mod sigur corespondentii de razboi vor scrie in email-uri catre ofiterii Nato ......sau fosti .....ca totul a fost o conspiratie a lui werner ca sa saboteze productia record obtinuta de "Cormoran"la porumb.
Apropo "Cormoranul "ce mai face? Se pare ca a ramas un fel de "oaie ratacita "prin guvern.
In mod sigur el va spune despre actiune ,bravo ,bravo ,se poate recolta si cu tancul ,bravo ,bravo ,bravo!!!

Iulian Mareș spunea...

Avyanyk
va dezlega sigur și cu celeritate misterul jambei cu gips!

https://www.capital.ro/adevarul-ascuns-din-spatele-pensiilor-cat-primeste-un-pensionar-de-la-sri.html/amp

Iulian Mareș spunea...

Ce părere aveți de dna. Ramona Ioana Bruynseels candidat PPU SL Alegeri Prezidențiale 2019?

Huhu Rezea spunea...

Eu le-aș propune celor din PSD s-o susțină pe Ramona în turul 1 decât sa caute nu știu care anonim prin ograda proprie. La umbra lui Dragnea nu a putut crește niciun vlăstar.
Ramona ar lua un 20-25%, suficient pentru a ajunge în turul 2.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Susținută de PSD-ALDE, PRO ROU, bankeri și nu în ultimul rând de viitorul ambasador US la București, Adrian Zucherman!
Are tot ce-i trebuie și se înscrie într-o linie perfectă de eliminare a diferențelor de gen!
90% are votul meu încă de pe acum!

Arfy spunea...

Când planeta pământ este plată! Și de nicăieri, ești consilier juridic în subordinea lui Cioară...apoi traseul Oprea, Tudose etc și susținută de partidulețul de foști secu în fruntea căruia se află marele piedone! Ce să spun? Are șansă! vine pe traseul grupului de la Cluj! E lung pământul, ba e lat dar ca ramona așa bărbat...

Iulian Mareș spunea...

Bine că nu vine pe relația Apahida-Cluj Napoca, SRI ≥100%, sau Plus, 2 și 1/4 combinat cu Soveranii,
oamenii vii, născuți vii, iubitori de a narchos, ce nu se supun Contractului social/Jean Jacques Rousseau în Corporația Statală Romania!!
Mai rău ar fi cu serviciile franceze!
Dar dacă din 2% scazi 1 ce rămâne? Un sclăvete!
"SCLAVI ÎN ŢARA LOR ŞI CERŞETORI LA EI ACASĂ”.

capitanu nemo spunea...

Eu as propune-o pe Simona,Ioana ,Vasilica sau Plesoianu.Plesoianu iese presedinte din primul tur...asa zice A3 si Peleanu.

Stelian P. spunea...

Daca doamna sustinuta cu 90% de Mares si de Huhu crede ca pamintul e plat atunci ii sustin si eu candidatura. Pentru vot ma mai gindesc 100%. Doamna maritata cu un ROMAN ADEVARAT este esenta gindirii de care sunt capabili romanii mindri din PSD. Cu Ramona in frunte partidul rosu spulbera concurenta germana. Succesuri si noroace.

avianyc spunea...

E lung pământul, ba e lat ,iar ea ne va convinge ca e plat !
Sa vă conducă pe voi specimene ca asta ,Plesoianu si altii care au trait si traiesc din gargara ieftina.
Afacere de familie cu bosorogi bogati la mijloc!

Huhu Rezea spunea...

De răsul lumii sunt românii care, după ce au votat un bețiv, au votat apoi un neamț.

Arfy spunea...

Dacă n-ar fi fost ăștia de râs, astăzi eram ca în Venezuela! Eram toți de râsul lumii!

M spunea...

Guvernul Maduro cel sprijinit de rusi a facut dosare penale "pentru coruptie" liderilor opozitiei! Vi se pare cunoscut?

Iliescu, Basescu si Johannis au dus tara asta inapoi cu 50 de ani.
Dar ca sa dau si o stire legata de site: Miron Cozma are o pensie de 7000 de lei. Daca a stat 11 ani in parnaie oare cat o fi avut salariu ca sa ii iasa pensia asta pe contributivitate?

Colonelul xxl spunea...

Ce poți să-ți dorești mai mult de la viață decât Bârnă președinte!Parca-l văd conducând ședințele CSAT! Meserie te halesc! Iartă-i Doamne că nu știu ce fac!Vii aplauze furtunoase!

Iulian Mareș spunea...

Soveranului din mulțimea imensă de 2%!
Kiar dacă l-am cunoscut ca elev stagiar, las pe cineva mai autorizat în ale scriiturii să-ți demonstreze că vidul cranian este tot nimic!

https://www.ionpetrescu.ro/tag/general-ioan-cioara/

PS-poti adauga in articol și pe generalul Geantă, șeful de stat major al Trupelor de grăniceri, plecat la Armata României din ceruri, acum 5 ani!

Dan spunea...

Orice pensie platita de stat (speciala sau nu) de peste salariu mediu brut actual e furt de la bugetul de stat.Pana in 2001 nimeni nu a contribuit !

M spunea...

Nu există candidat pe care, aflat în turul 2 cu Johannis, nu l-aș vota!!!

Iulian Mareș spunea...

M,
Eu cred că Luceafărul a fost plătit gras tare ca să stea la pârnaie! De aia are pensie mai consistentă!
Sa vezi cum va crește pensia kiorului Petrov și Partizanului arogant!

Iulian Mareș spunea...

M,
Fac o mica precizare...😂😅🤣
În turul 2 daca ar candida Băse și KWI eu l-aș vota pe bețivul kior!

*În ocean, în dreptul plajei din Miami un tip cât un dulap striga disperat Help! După 3 minute, iar Help! După încă 5 minute Hel...
Salvamarul privea și nu intervenea...
Văzând situația șeful salvamarilor îl muștruluiește dur: De ce nu ai intervenit să salvezi omul ăla? Acum s-a înecat deja....!
Salvamarul răspunde: Am ales să salvez romanii mei!

ifrim spunea...

@Iulica.Asa sa faci intre sas si dement sa votezi chiompalaul iar Huhurezea sa inchida blogul sa nu ai unde te plage:Aoleu,valeleu pensioara meaaaaa!

M spunea...

@Mares - chestiune de optiune! Pentru mine nu exista presedinte mai nociv, mai toxic decat acest Johannis!
Si-au luat tara inapoi!

Kovesi este iertata pe banda rulanta de toate infractiunile comise (deci Valcov - un dobitoc dupa parerea mea dar asta nu importa) are dosar penal pentru ca a dat date dintr-un document clasificat (un protocol) iar Kovesi care a dat date din faza secreta a urmaririi penale este iertata! Mizerabili !!!
Atacut dement asupra SIIJ - singura structura cu sef desemnat EXCUSIV de magistrati, fara interventia politicului, TREBUIE desfiintata pentru ca justitia sa se intoarca sub bocancul lui Johannis si a animalelor rezist!
Ce sa spun! "Sa asteptam Comisia de la Venetia si sa punem in aplicare recomandarile acesteia!". Sa moara ma-ta? Dar recomandarea Comisiei de la Venetia de a nu desfasura Referendum in ziua alegerilor? Aia nu e importanta? Nu i-a placut lui Johannis deci nu exista?
Acest sistem a fost conceput de Macovei si adoptat de Basescu. Johannis l-a preluat si il foloseste la fel ca inaintasii lui. Iar trepanatii aplauda frenetic!

brenda spunea...

DLE DAN , confiscarea pensiei supimentare dupa 2001 , care era stipulata separat pe deciziile de pensia asa cum o vad acum pe decizia de pensie din anul 1987 , cum este? asta nu era de discutat in CAMERA DEWPUTATILOR . nu vi se pare un furt? dar vad ca ati abandonat sa cautati informatii despre ce dracu au astia de gand ,asteapta sa se iasa pe stada sa se vada ce armata re tara asta parjolita , ? f reau jumulit asa de penibil legeac223?

Iulian Mareș spunea...

M,
Exista o lege care spune cum se clasifică documentele, după conținutul lor!
Nu sunt f. sigur, dar nu cred că prin conținutul protocolului se încadrează la "S"! Asta se numește tot abuz sau inducere în eroare sau cum? Ori prevederile înscrise erau adăugiri la lege, cu bună știință și cu premeditare!


Ifrim,
În alegerea mea Băse vs Partizanu aleg un bețiv pt că:
- are șanse să se trezească din beție, sau să meargă la dezalcoolizare;
- dacă este kior îl ducem la oftalmolog!

*Dar celuilalt nu-i putem da niciun ajutor!

Raul cel mai mic! ☹️👿🌚

Ionescu Claudiu spunea...

Domnule Huhurez,azi teoria mea s a confirmat, instanta mi a dat castig de cauza.
Astept scuzele de rigoare.

M spunea...

Au băgat protocoalele la secret. Dar nu asta e problema! De ce la valcov de aplică și la Kovesi nu?

Am găsit pe cineva care m-ar făcea să îl votez pe idiotul de Johannis. Olguța!!!! 😁

Huhu Rezea spunea...

@Ionescu Claudiu
Nu ai învins nimic!
La cererea ta, asa cum primisei sugestii și aici, Tribunalul Hunedoara și-a îndreptat doar propria greșeală din Minuta.
Urmeaaza recursul La Curtea de Apel. Sentința este executorie dar nu și definitivă.

Leo spunea...

1. Asa este , importantă este soluţia instantei de control judiciar deoarece soluţia este definitivă. Mai poate rămâne definitivă si solutia primei instante , prin nerecurare. Cred că , Claudiu pe asta se bazează.
2. Trebuie recunoscut , că ceva s-a schimbat în solutiile instantelor de recurs , in sensul că nu mai admit recursul "din prima" , ci , solicită la ICCJ o interpretare , care va influenta următoarele recursuri.
În Dosarul 448/98/2018
Ora estimata: 12:00
Complet: S8 Completul 15 recurs NCPC
Tip solutie: Sesizare ICCJ
Solutia pe scurt: Respinge excepţia nulităţii recursului ca nefondată. Dispune sesizarea ÎCCJ în vederea pronunţării unei hotărâri prin care să dea rezolvare de principiu următoarei chestiuni de drept: Dacă în situaţia poliţiştilor aplicarea prevederilor H.G. nr.1/2017, H.G. nr. 846/2017 şi H.G. nr.973/2017 se face prin analiza comparativă a nivelului salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată cu cel al cuantumului salariului de funcţie al poliţiştilor, astfel cum este reglementat în cuprinsul Legilor-cadru de salarizare a personalului plătit din fonduri publice nr. 284/2010 (art.4 din Anexa VII) şi nr.153/2017 (art.3 şi 4 din Anexa VI), stabilit în plată potrivit legilor anuale de aplicare etapizată a acestor legi-cadru de salarizare. Suspendă judecata recursului până la pronunţarea hotărârii prealabile pentru dezlegarea chestiunii de drept. Fără cale de atac. Pronunţată în ?edin?ă publică astăzi, 21.06.2019.
Document: Încheiere - Suspendare 21.06.2019
JOS MAFIA MFA !

Stelian P. spunea...

@M
"Sa moara ma-ta? Dar recomandarea Comisiei de la Venetia de a nu desfasura Referendum in ziua alegerilor? Aia nu e importanta? Nu i-a placut lui Johannis deci nu exista?"
Trecind peste exprimarea eleganta puteti sa-mi aratati si mie ce spune Comisia de la Venetia despre Referendum in ziua alegerilor ?
Va dau link-ul:

https://www.venice.coe.int/webforms/documents/default.aspx?pdffile=CDL-AD(2007)008-rom

M spunea...

@Stelian P - Johannis și alții ca domnia voastră ați dus discuția politică la nivelul "M#UIE" și acum aveți tupeul să vă revoltați? Cât tupeu!!!!!
Nu știu cine v-a trimis la textul respectiv dar își bate joc de dumneavoastră. Textul este la nivel de principii. Citiți-l cu atenție!
Vă mai dau un exemplu! Nu o sa găsiți scris: băi Johannis, băi plăvane nu ai voie să folosești mșinile președinției să faci campanie!
Zice ceva de genul: se interzice folosirea fondurilor publice pentru campania partizana la referendum.
Of, Doamne, toți rezistenții au făcut dreptul la seral???? 😀

M spunea...

Offff... totusi sa nu il lasam in intuneric pe domnul Stelian P - eu inca mai cred ca e doar prost informat si nu chiar rau intentionat! Explic cat mai simplu!

1. Documentul vizat de Domnia Voastra da doar principii. Ele trebuiesc apoi exprimate prin norme. E o smecherie ieftina. "Ce? Constitutia zice ca sa nu dai in cap lu' unu pe strada????" Daca nu zice EXACT asa atunci am voie! Rationament infantil!
2. Ce spunea CCR prin 2012? „Comasarea diferitelor exerciţii electorale nu este, în principiu, interzisă. Organizarea şi desfăşurarea concomitentă a mai multor scrutine nu reprezintă o premieră în statele democratice, existând numeroase exemple în acest sens. Cu toate acestea, diverse reguli de stabilire a intervalelor servesc unor raţiuni de asigurare a formării opiniei libere şi a evitării confuziei în mintea electoratului. Astfel, dacă desfăşurarea unui referendum este interzisă cu 60 de zile înainte şi 60 de zile după desfăşurarea alegerilor, pentru a evita confuzia, a fortiori referendumul nu poate avea loc în ziua respective”
3. Care e principiul incalcat? "Procedura de votare să rămână cât mai simplă, pentru a lăsa deplină libertate alegătorilor de a-şi exprima voinţa şi a asigura astfel efectivitatea dreptului la vot şi la alegeri libere."
4. Ce se poate intampla? „Astfel, prin organizarea concomitentă a alegerilor pentru Parlament şi a referendumului cetăţenii vor avea de realizat o sarcină mult mai complexă - exprimarea opţiunii pe mai multe buletine de vot -, ceea ce presupune creşterea esenţială a timpului necesar votării pentru fiecare cetăţean, luând în calcul în acest sens distribuirea buletinelor, timpul de vot în cabine, introducerea buletinelor de vot în diferite urne. Complexitatea operaţiunilor de vot poate avea ca efect excluderea de la vot a alegătorilor, care, independent de voinţa lor, nu vor reuşi să voteze în perioada de timp afectată exercitării votului, până la închiderea urnelor." - CCR Va suna cunoscut? Deci idiotul de Johannis stia ca vor fi probleme la vot, i se spusese, dar asta vroia!
5. Daca vreti va demonstrez ca Johannis a mai incalcat cateva principii (pozitia partizana asupra intrebarilor, exprimarea complicata a intrebarilor, trimiterea tarzie a acestyora, folosirea de finduri publice pentru campania partizana etc.). Dar Dumneavoastra nu cred ca vreti sa il vedeti pe Johannis cazand de pe soclul pe care l-ati cocotat, iar eu, sincer, nu am chef sa imi mai pierd tipmul. Sunt convins ca ori nu ati citit ce am scris ori indiferent de argumente daca v-a spus g4media sau UM Digi 24 nu conteaza ce zic altii!

Ionescu Claudiu spunea...

Am invins cel putin obtuzitatea dvs de a recunoaste ca EU am dreptate. Iar teoria dumitale si a lui Mos Teaca e facuta pe picior...de prostituata batrana.
Doar atat. Eu stiam ca militarii au onoare, se pare ca unii ,,carcotasi,, nu au.

Huhu Rezea spunea...

@Ionescu Claudiu
Ce mama dracului de comisar ai fi fost prin politia civilă... că tare analfabet juridic mai ești!
Mai ești și obraznic.
Așteaptă sa primești salariul de functie conf Hg 1/2017...la pastele cailor.
Sau... poate vrei sa-ti micșoreze salariul funcției de comisar, în cuantum compus la valoarea de 1450 lei.
Să nu-ți mai plimbi tastele pe acest blog

Arfy spunea...

Domnilor M și Mareș, trebuie să înțelegeți că parerile personale sunt valabile la taraba de legume sau de birt! În afara blogului părerile voastre sunt nule. Ca persoane, vă asigur că nu sunteți salutați de foști colegi, șefi sau subordonați într-un nr infim, spre zero! Vă place să fiți aprobati sau să credeți că dețineți adevărul. Păcat, pentru doi colonei care vor să dea exemplu din zona armatei. Glume de doi lei cinzeacă, atacuri copy paste și etichetare ierarhică. Singurul loc în care mai credeți că sunteți șefi. Halal! În realitate sunteți ca mine, niște nulități!

M spunea...

Lasa-l Huhu sa mai scrie! Si printre politai sunt asemenea elemente de care rad toti.

Ei vor drepturi de militari dar obligatii de civili! Bietul subcomisar nu intelege ce e aia comportament dezadaptativ.

Structurile puternic ierarhice, rigide si cu statute/regulamente ce limiteaza unele drepturi produc asemenea neadaptati. In loc sa isi inteleaga limitele si sa caute un domeniu de activitate potrivit structurii lor de personalitate se incapataneaza sa "lupte".

Un exemplu: unul vrea sa se faca parasutist dar are teama de inaltime. In loc sa caute o profesie in care sa faca fata cu succes, se incapataneaza, incepe sa dea in judecata Armata ca salturile cu parasuta se fac de la inaltime prea mare, ca avioanele sunt zgomotoase, ca sefii sunt rai ca ii zic sa sara, ca cerul nu e suficient de albastru... Toata lumea e vinovata, nimeni nu il intelege, toti au ceva cu el! Daca il mai baga in seama un ziar, o televiziune e si mai grav. Aia se distreaza cum radeau de Ioana Tufaru.... Trist!

Gaby spunea...

Dimineață, Olguța declara: ,,după recalcularea pensiilor se va ajunge la depășirea pensiilor speciale, un profesor universitar va ajunge la 8000 lei, iar un militar are 3500 lei!,, ...de neînțeles, parcă militarii aveau pensii nesimțite... nimeni nu-i amintește asta...

Stelian P. spunea...

@M
Nu sunt revoltat deloc. Ma distrez. Eu am adus discutia la nivel de Muie...? Nu dvs. vorbiti despre animale, idioti ,trepanati...? Si imi reprosati mie limbajul ? Pai sa nu rid ? Am citit tot ce ati scris. Nu toti rezistentii au facut dreptul la seral, va asigur. Animalele (nu va suparati, va plagiez) care ii critica n-au facut nici macar atit.

Stelian P. spunea...

@M
Scuze, am uitat ceva. Codul se numeste "...de bune PRACTICI..." nu PRINCIPII. Sunt sigur ca sesizati diferenta.

Iulian Mareș spunea...

M,
Nivel de căpșunar, ce vrei?
Recomandarea a fost trimisă guvernului și Parlamentului!
El, că și cei 2% dorm cu principiile UE sub cap, dar degeaba! Este un rahat de ONG, cu 2 curviștine surori, ce se ocupa cu asta! Fetele sunt soverane!

Leo spunea...

Iartă-l MAESTRE , că este un LUPTĂTOR cu sistemul MAFIOT.
Nu uita , că ești milos , grabnic ajutător și moaleș la mânie....

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
😂🤣😁,.....este și el soveran, născut viu, ființă vie în Corporația Romania!

Leo spunea...

"N-au bani pentru actualizarea pensiilor militare... dar- , azi au adoptat oug pt. pensii speciale pt. primari şi aristrocraţia locală.
Bine ne face F&M.
Să vină OBLIO la F&M ca să destructureze lumea paralelă în care evoluăm...
BRAVO OBLIO !

raul spunea...

Ce sa-i faci mai GABY ,daca am ajuns prostii satului!!!Suntem mai rau decat Cocosila a lui Preda!Oricum raman la convingerea ca vreun bleg de-al nostru nu i-a tras-o bine Olgutei ori un smecher i-a dat papucii ,de-i atat de pornita impotriva noastra !Din doua ,una!Nenea Manda ar trebuie sa cerceteze !🤣🤣🤣

raul spunea...

Ce sa-i faci mai GABY ,daca am ajuns prostii satului!!!Suntem mai rau decat Cocosila a lui Preda!Oricum raman la convingerea ca vreun bleg de-al nostru nu i-a tras-o bine Olgutei ori un smecher i-a dat papucii ,de-i atat de pornita impotriva noastra !Din doua ,una!Nenea Manda ar trebuie sa cerceteze !🤣🤣🤣

Iulian Mareș spunea...

Neintelegand că nu iei voturi dacă dai mereu, mai ales unor primari care lupta doar pt păstrarea propriului post și nu pt partid, Dancila da o OUG prin care introduce pensii speciale pt aleșii locali!
Astfel, aceștia, au devenit indivizi vii, născuți vii, soverani, în Societatea pe Acțiuni Romania, mortificați prin CI și CNP!

M spunea...

@Stelian P
1. nu am vorbit NICIODATA urat de rezistenti inainte de 10 august. Au mai fost violente dar le-am acceptat ca normale atunci cand strangi un numar mare de indivizi. Am acceptat chiar si incalcarea repetata a legii, abuzul continuu al acestora. Chiar si strigatele de M#UIE cu care ne incantauj urechile sa zicem ca reprezinta doar o dorinta ascunsa a domniilor lor inca nerezolvata.

Dar atacarea unor militari, calcarea in picioare a jandarmeritei depasesc normalul.

Daca ceri M#IE nu te ofusca daca ti se raspunde la fel. Daca ataci ca un animal turbat nu te astepta sa iti vorbesc elegant. Deci da, cretini, idioti, animale turbate, javre ordinare! Cand o sa aud scuze fata de atacarea jandarmilor, scuze pentru urletele de M#IE, scuze pentru incalcarea legii si blocarea strazilor promit ca am sa imi prezint si eu scuze si am sa scot aceste cuvinte din vocabular!

Tot asa, Olguta este pentru mine o "cățea mincinoasă" si va ramane asa pana cand isi cere scuze pentru declaratiile facute la adresa militarilor. Cred ca Raul are dreptate!!!🤣

2. Eu nu ma distrez. Chiar cred ca sunteti un om decent care nu este corect informat. Altfel nu as incerca sa caut sa va explic.
Spre deosebire de Arfy, de exemplu. De aceea il ignor complet. Nu pot socializa cu tomberoanele! 🤣

3. Gata, pe tema asta, daca sunteti de acord!

Burebista spunea...

[25.06, 19:35] Pompiliu Păun: Codul Administrativ a fost adoptat azi prin OUG..... Pensii speciale pt primari și președinți de consilii județene....
Pt militari/polițiști nu sunt bani... Asa cum au spus în comisii Solomon și ceilalți din toate partidele...
Pt dna Firea 14000 *0.40% pt fiecare luna din mandat..... Pt un mandat de 4 ani 2688 lei pensie speciala...
La militari/polițiști pensia medie după peste 25 ani de cariera 3200 lei...
Decât cu atâtea legi speciale bune pt unii mai bine pt toți pe contributivitate....
[25.06, 19:41] Pompiliu Păun: De parca îi obliga cineva sa candideze și sa nu muncească ude o fi să-și facă bani de pensie...
Și-au făcut salarii enorme acum au și pensii pe măsură...
Acum să-i vad pe jandarmii care i-au aparat pe acești...maimuțoi psdisti. 🤡....
Sindicatele și asociațiile DORM..... Nu au obținut nimic de când sau înființat, doar beneficii și indemnizații Grase pt cei din conducerea acestora....
[25.06, 19:43] Pompiliu Păun: Ma bucur ca am părăsit sistemul când am avut ocazia...
[25.06, 19:52] Pompiliu Păun: Majoritatea din sistemele militare fug de pensiile pe baza de contributivitate, dar în 2011 când s-au recalculat pensiile pe acest principiu cei cu grade mai mici au câștigat la pensie pt ca salariul lor a fost constant peste medie. Au pierdut cei cu funcții și grade mari pt ca nu în toată cariera au avut aceste funcții. Și ei au plecat de jos și în timp au crescut la venituri.
Normal ca nu le-a convenit....
Au câștigat din nou în 2016 la recalculare tot cei cu funcții și grade superioare..... Subofițerii au rămas cu pensiile pe contributivitate pt ca erau mai mari... Au câștigat decât cei ce au ieșit la pensie după 2012....

Iulian Mareș spunea...

Ăla,
cu nume de câine, declara-te soveran și scapi de viața asta care te kinuie!
Nu te prinzi că scrii prostii și nu te înțelegi nici tu!
Fă-ți act de identitate de tip nou, scris doar cu prenume cu literă mică, individule viu, născut viu... intră în grupul din Brașov! Acolo vei fi înțeles...

*Nu glunesc, kiar Țiriac s-a declarat soveran!

Leon spunea...

https://www.snppc.ro/precizare-m-ine-26-iunie-se-va-adopta-se-va-supune-votului-n-camera-deputa-ilor-raportul-de-respingere-a-pl-x-265-2019-proiectul-br-iloiu-de-modificar-bd10088

M spunea...

@Pompiliu - două observații :
- ați calculat la net pensia lui Firea. Se calculează la brut, deci aproape dublu.
- jandarmii nu i-au apărat pe PSD-iști. Au respectat legea. Așa cum canadienii care ne-au asigurat poliția aeriană și au interceptat avionul rusesc nu au făcut-o pentru Dăncilă. Sau greșesc?!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
se poate folosi in justitia romana "Nunc pro tunc"?

https://legal-dictionary.thefreedictionary.com/nunc+pro+tunc

Stelian P. spunea...

@M
Sunt perfect de acord dar cu o rezerva:
- nu folositi invective la adresa tuturor celor care sunt #rezist. Nu toti au lovit jandarmii, nu toti au urlat Muie...etc.
Procedati corect in cazul Olgutei si va respect parerea indiferent de parerea mea.

Iulian Mareș spunea...

2%, Ciuma verde!

Ia cititi ce poate scoate unul din cei 2%:

Reacţie discutabilă a lui Cristian Diaconescu, referitoare la cazul adopţiei Sorinei, care a scandalizat opinia publică.

Comentariu surprinzător al lui Cristian Diaconescu, referitor la cazul Sorinei, fetiţa dată spre adopţie. Invitat la Digi 24, Cristian Diaconescu a spus, referitor la imaginile care au revotat România, cu procuroarea care trăgea de fetiţă să o scoată din casa în care locuia cu familia care avea grijă de ea: "Ce am putut să văd, ce am putut să vedem? Un copil țipând și refuzând să se supună unei acțiuni a statului", a declarat Diaconescu.

*Auma, fiecare spune/scrie doar ce poate, dar gresitul asta a ocupat functii in stat si la Cotroceni! O investigatie psihologica, nimic, nimic?

Iulian Mareș spunea...

Continuare la postare cu afirmatiile lui Cristian Diaconescu:

1-nici SMURD-ul nu mai este ce-a fost!
2-Si spitalul Obregia este suprapopulat si-si plnifica pacientii, lasand pe unii liberi pe strazi!
*Montati corturi, caci este vara!

M spunea...

@Stelian P - sa stiti ca cel mai tare asta m-a durut! Nici eu nu sustin "penalii". Si eu vreau o Romanie curata! Insa...
Nimeni, nici unul dintre "rezistenti" nu a iesit sa spuna: "mai oameni buni, din partea noastra s-a aruncat cu sticle si pietre, din partea noastra i-au dat jandarmeritei suturi in cap, au fost violente pe care le-am tolerat si chiar incurajat, i-am jignit pe jandarmi cum ne-a venit la gura, nu era legal sa blocam strazile, nu e normal sa strigam M#IE...."

Dar nu! Au continuat, si aici e ceea ce ma intereseaza, sa atace o institutie militara pentru un interes politic. Cu asta nu sunt de acord!

Aseara Olguta a aratat ura pe care o simte fata de militari. Ce zice panarama?

"Veţi vedea că pensionarii ajung să se aproprie în cuantum cu pensiile de pensiile speciale, ceea ce este foarte important şi chiar să le depăşească şi vă dau un exemplu concret, un profesor universitar va ajunge la o pensie de 8000 de lei pe această lege pe care am dezbătut-o astăzi, un pensionar militar are o pensie de 3500 de lei."
Concluzii:
1. Olguta continua cu ideea ei fixa ca pensiile militare sunt "pensii speciale".
2. Problema Olgutei este NUMAI la pensiile militare. Cele 11 categorii de "pensii speciale" sunt OK. Nu a dta NICIODATA un exemplu de la alte categorii!!!
3. Pai nu ziceai tu, mai parasuta mincinoasa, ca pensiile militare sunt "de zeci de mii de lei"? Acum sunt doar de 3500?
4. Olguta continua comparatia invatamant - militari. Eu nu uit: "un profesor are salariul mai mic decat un subofiter care abia a reusit sa termine liceul" - de la legea salarizarii.
5. Salariile din SNAOPSN aduse pe cea mai de jos treapta vor aduce si pensii mai mici. Cata vreme un profesor universitar are salariul mai mare decat un general, o invatatoare (studii medii) ia mai mult decat un locotenent si o ingrijitoare sau o educatoare mai mult decat un subofiter viziunea PSD despre militari este clara!
6. Pe singurul din PSD care a zis ca "trebuie sa ne aplecam si asupra problemelor de salarizare si pensie ale militarilor" l-au bagat la parnaie. Hai, pa, PSD! S-a stins lumina!

ifrim spunea...

Vipera rosie sa faca ce-a facut Puiu!

Stelian P. spunea...

@M
Nici eu si nici unii dintre colegii mei (am si colegi care voteaza cu puterea) nu suntem de acord cu atacurile la institutiile militare. Ne consideram in baricada #rezist si nu ne place sa fim jigniti la gramada. Dupa cum se vede si aici, nu folosesc un limbaj "a la usa cortului", nu strig Muie in public, nu jignesc jandarmii la gramada. Parerea mea este ca acel jandarm care loveste un om cu miinile ridicate (indiferent ce a facut inainte) nu merita sa fie jandarm. Cu el am ceva nu cu toti jandarmii. Nu stiu ce conducere au cei din #rezist si cine vorbeste in numele lor. Nu cred in tot ce spun Malin Bot sau Ceausescu si nici nu aprob toate gesturile lor. Am parerile mele bazate pe experienta si pe studii si sunt dispus sa le discut in mod civilizat.
Ca Dragnea a spus ceva in favoarea noastra dar au mai trecut vreo 3 luni de la saptamina promisa....nu mai comentez.
Din pacate noi militarii am ajuns o tinta de cind Basescu a incercat sa faca ordine in pensiile speciale si mai ales in smecherii pentru care a fost facuta Legea 164/2001. DA, legea aia a fost facuta pentru smecheri. Amintiti-va cite modificari a suferit. La CCR magistratii au stiut sa se reprezinte iar noi....ne-am aliniat in spatele a doi politruci care stiau sa ameninte si sa dea cu pumnul in masa. Basescu a stiut sa profite de asta si avea si media de partea lui. Magistratii si cu noi suntem singurii care am avea dreptul la pensii speciale. Daca nu intelegem ca trebuie sa ne aliem cu magistratii in loc sa-i injuram toata ziua o sa fim tinte in continuare. Parerea mea.

Iulian Mareș spunea...

M,
Madam vulpe are bufeuri...clar!
Este și ea soverana, ființă vie, născută vor, în carne și oase, cu trup și suflet divin, pe numele de soveran ligiaolguța, din neamul Vasilescu!

Cezar spunea...

Sa o de Dogaru in judecata pe Olguta..cea frumoasaa!!🤣😂🤣😂😜😜😜😜😜

Iulian Mareș spunea...

Magistrații sunt singurii care știu cât de rău este jugul pus pe sclăveții tâmpi și dogmatizării Contractul social elaborat de neant Jacques Rousseau, dar nu au interes sa devoaleze adevărul persoanelor mancurtizate!
Nu aveți capacitatea sa va autoguvernați într-o anarhie modernă? Acceptați atunci politicienii hoți și legile lor sclavagiste pt iobagi!

M spunea...

@Stelian P - voi repeta pana voi ramane fara voce: procedurile sunt simple. Jandarmul poate folosi bastonul pe o raza de maxim 1,5 m. Daca stai la o distanta mai mare, cu mainile in buzunare sau in nas - nu patesti NIMIC! Ce e atat de greu? La ordinul de evacuare a Pietii, parasesti Piata! Daca stai iti asumi. Nu conteaza in ce pozitie stai!

Exact atitudinea asta de: "acel jandarm care loveste un om cu mainile ridicate (indiferent ce a facut inainte) nu merita sa fie jandarm" ma enerveaza pe mine! Cu ce va deosebiti de Ceausescu sau Bot? "Jandarmeria apara hotia!" vi se pare o strigare personalizata?
Ne consideram in baricada #rezist si nu ne place sa fim jigniti la gramada.
Spuneti ca nu sunteti ca Bot dar.... cu tot respectul, cu ce va deosebiti? Ati protestat impotriva strigarilor cu M#IE? Ati protestat cand au fost atacati jandarmii? Ati respectat legea adunarilor publice? Ati organizat o miscare "rezist legal"? Il injurati pe un jandarm care si-a facut datoria dar nu ziceti nimic de miile de animale rezist care aruncau cu sticle si pietre sau loveau miseleste, pe la spate jandarmii! Nu va vad revoltat ca "rezistentii pasnici" nu s-au desolidarizat de violenti, ca i-au protejat si incurajat! Nu va vad ofuscat ca rezist cere "desfiintarea Jandarmeriei"!!!
Pentru mine nu conteaza: jandarmi, infanteristi, aviatori sau marinari - nu trebuie tarati in lupta politica! Aveti ce aveti cu PSD sa va fie de bine! O sa vin si eu alaturi de domniile voastre dar cand o sa se strige M#IE sau "Jandarmeria apara hotia", gata! Plec cu convingerea ca "rezist" sunt "animale ordinare"!
Vreti respect? Pai nu aruncati ore in sir cu sticle in jandarmi si apoi va victimizati un an de zile ca unul dintre voi a luat trei bastoane la kur!
Pot sa intreb: ce ati avut cu jandarmii? Ce v-au facut ei in 10 august? INAINTE de a arunca cu sticle in ei sau a incerca sa rupeti gardul de protectie!

Negritoiu spunea...

Cine poate da raspuns la intrebarea : De ce atata ura,din partea PSD-ului, impotriva armatei?
Nu-si dau seama ca impinge un mare numar de votanti inspre actuala opozitie? Sau asta si doreste?

Iulian Mareș spunea...

M,
De noaptea minții! ... mai în clar de noaptea lipsei totale a minții!
Sa te declari #, apoi sa ragi ca vita, că partidul de guvernământ nu-ți reabilitează legea 223!
Cum vine asta? Tu ragi ca apucatul și ăia să-ți îndese bani în buzunar? 🤔😂
Tu ocupi strada ca vita indiana, obstrucționând transportul în comun, SMURD, politie, ambulanță, ekipei tehnice plecate la intervenții/deranjamente și toate astea încălcând ritmic legislația și ai tupeu de mancurt sa spui că nu ești ascultat! Te asculta cine trebuiește, că pt asta firmele de telefonie mobila au dislocat dispozitive mobile în piața, că nu era să intervină în Apuseni, la catastrofa aeriană cu Iovan!
Bă, ești prost? Bă ești nebun?...replica bețivilor din Fierbinți!
Eu, nu pot nici măcar gândi sau scrie așa ceva, însă scriu altfel:
Bă, ești 2%?

M spunea...

Ce sa zic domnule Mareș? Oare dacă într-o ambulanță blocată în trafic de rezistenții care se kakă pe lege ar fi fost nepotul sau nepoțica unuia dintre noi..... E trist că militarii sunt târâți în conflictul politic.

Am vorbit cu PSD-iști din eșalonul 2 despre Olguța. Părerea generală e: "Olguța se pricepe, știe sistemul, a făcut bine pentru toți nu numai pentru militari." Între persoanele cu imagine pozitivă Olguța e pe primele locuri.
Dacă idioții ăia de la DNA ii făceau naibii un dosar pe bune.... Scăpam de cățeaua mincinoasă!

Iulian Mareș spunea...

M,
Afirmativ!

Stelian P. spunea...

@M
Nu inteleg dece ma acuzati pe mine de faptele altora ?
"Cu ce va deosebiti de Ceausescu sau Bot? "Jandarmeria apara hotia!" vi se pare o strigare personalizata?"

Pai eu nu am blog si nici vlog. Acesta este singurul blog unde mai postez (foarte rar si la Neacsu) si niciodata nu am spus ca jandarmeria apara hotia. Nu am gigafon si nu particip la manifestatii de orice fel (fosta mea profesie ma obliga sa nu ies in evidenta). Ma manifest aici, prin scris si nu o sa gasiti niciun rind prin care incit la violenta sau prin care apar violenta verbala sau fizica. Un pic mai sus o sa gasiti comentariul unui "intelectual" care scrie despre vite, prosti ,nebuni si care crede ca face parte din cei 98%. Si cu toate astea pe mine ma acuzati ?

"Ati protestat impotriva strigarilor cu M#IE? Ati protestat cand au fost atacati jandarmii? Ati respectat legea adunarilor publice? Ati organizat o miscare "rezist legal"? Il injurati pe un jandarm care si-a facut datoria dar nu ziceti nimic de miile de animale rezist care aruncau cu sticle si pietre sau loveau miseleste, pe la spate jandarmii! Nu va vad revoltat ca "rezistentii pasnici" nu s-au desolidarizat de violenti, ca i-au protejat si incurajat! Nu va vad ofuscat ca rezist cere "desfiintarea Jandarmeriei"!!!"

Daca gasiti un singur comentariu semnat de mine prin care aprob cele pe care mi le reprosati atunci va prezint scuze si ma retrag. Nici macar nu am injurat jandarmul care loveste ci am spus ca nu merita sa fie jandarm. Asta e injuratura ?

"Pot sa intreb: ce ati avut cu jandarmii? Ce v-au facut ei in 10 august? INAINTE de a arunca cu sticle in ei sau a incerca sa rupeti gardul de protectie!"

Repet si inchei. Nu am avut si nu am nimic cu jandarmii. Pe 10 august nu eram in Bucuresti deci nu am aruncat cu nimic si nu am incercat sa rup niciun gard. Daca aprob UNELE din revendicarile celor din rezist nu inseamna ca FAC sau PUN IN PRACTICA tot ce doresc unii cu mintile mai incinse. Nu puneti semnul egal acolo unde nu este cazul.

Iulian Mareș spunea...

M,
Ca sa vezi tupeu....insemnele pe steagurile Miscarii Legionare (M):

https://www.google.ro/search?hs=Wxj&q=insemne+legionare&tbm=isch&source=univ&client=opera&sa=X&ved=2ahUKEwj1gsi864jjAhXQZlAKHcU5CYAQ7Al6BAgHEA8&biw=1496&bih=754


*Ce mult le place unora #-ul!...parca-i asa, ca la Cenaclul Flacara!

M spunea...

@Stelian P - convenabila pozitie domnule. O miscare cum e rezist, un partid - cum e de exemplu PSD, o institutie - cum e Armata nu e doar o suma de indivizi, este si o suma de idealuri, interese, mijloace de actiune.
Nu poti sa spui: sunt sustinator al nazismului doar pentru ca iti place ca au construit autostrazi!
"Eu sunt un nazist bun, m-am ocupat de aprovizionarea cu malai la Auschwitz, stiam ce fac colegii mei acolo, dar eu, personal ...."
Oameni decenti ca dumneavoastra legitimeaza o miscare violenta si anarhica.
Eu am fost in strada la un moment dat dar am renuntat tocmai din cauza violentei si, pot sa spun, stupizeniei unora dintre revendicari.
La fel si PSD - au luat multe masuri bune, chiar avem crestere economica dar au facut si multe prostii. Nu fiecare membru PSD ne-a taiat pensii si a redus veniturile militarilor dar partidul, ca organizatie a facut-o. Acum sa zica "votati PSD, eu, membrul PSD Ionescu sau Popescu sunt baiat bun si imi plac militarii, nebuna e aia, Olguta si Solomon si Tit Brailoiu dar eu, personal, nu am zis nimic de rau de militari." Nu prea mai merge!

Cei din rezist accepta asocierea cu animale gen Dide, Ceausescu sau Angi.

E o vorba romaneasca: "Daca te bagi in troaca, te mananca porcii!"

Stelian P. spunea...

"Iulian
27 iunie 2019 - 9:34

Așa trebuie pt subiecții/sclavii mortificați prin Contractul social roman ecleziastic, deceptiv, transpus în practică de agenții iezuiți din Corporația Român"

👏👍😂🤢

Iulian Mareș spunea...

Exact, sclavule Stelian și nu individul liber stelian, din neamul p!

Din momentul în care noi, cetățeni liberi nativ, cu personalitate și bunuri proprii am acceptat taxe și impozite, precum și legile lor, fără acordul scris și parafat, noi toți am acceptat ca din indivizi liberi, cu personalitate, să fim transformați în subiecții/sclavii mortificați prin Contractul social roman ecleziastic, deceptiv, transpus în practică de agenții iezuiți din Corporația România!
Astfel, în timp, am acceptat guvernări nocive, executante a ordinelor iezuite, menite să prosteasca și dogmatizeze, ca și cum noi nu am fi în stare de autoguvernare! Și, că idioți ce suntem îi mai și plătim pe acești tâmpiți, care nu au fost în stare să producă nimic în viața lor de trântori: nici mărfuri, nici bunuri, nici servicii, nici ideologii sau doctrine!